Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen hogy (279 db)

Éreztétek 18 hetesen, hogy a baba teljes erőből nekifeszül a hasatoknak egy ponton, ahol iszonyúan kidomborodik (nem csak egy tappancsnyi méret) és kő kemény?

Már-már ijeszt?,amikor ilyet csinál :) Szinte fáj,olyan mintha mindjárt kiszakítaná a hasamat... Veletek is volt hasonló így az elején? Ugye ez nem gond?

Legjobb válasz: Én is 18 hetesen éreztem ezt elõször, nagyon fura volt, de imádtam! Még mindig csinálja, csak mostmár nagyobb a púp :) Biztos, hogy nem gond! Láttam koraszülöttekrõl videókat, õk is csinálnak hasonlót az inkubátorban, ha hason fekszenek idõnként kinyomják a popójukat az égbe :) A mi picink is gyakorol ilyenkor, én nagyon szeretem amikor csinálja! 31 hetes kismami

Én is 18 hetesen éreztem ezt elõször, nagyon fura volt, de imádtam! Még mindig csinálja, csak mostmár nagyobb a púp :) Biztos, hogy nem gond! Láttam koraszülöttekrõl videókat, õk is csinálnak hasonlót az inkubátorban, ha hason fekszenek idõnként kinyomják a popójukat az égbe :) A mi picink is gyakorol ilyenkor, én nagyon szeretem amikor csinálja! 31 hetes kismami
Nekem 32 hetesen is kinyomja magát, majd' kiszakad a hasfalam :) Olyankor simogatom õkelmét :)
Én is 18km, de én még egyáltalán nem érzek semmit! 1. bébi
A kérdező hozzászólása: Nekem is elsõ baba. Egy hete nagyon aktív, szinte minden napra tartogat valami újat. Most éppen ezzel ijesztget :) Remélem kint nyugisabb lesz! :) ))
Nem gond, nekem is ezt csinálja a 16. hét óta, kicsit néha "fáj" is. Épp most is ezt gyakorolja:) Az elsõ babám nem volt ennyire aktív odabent és csak a 20 héttõl éreztem.
Nekem már hetek óta ezt csinálja a lányunk, idõnként annyira kinyomja magát, hogy már azt hiszem, kiszakad a bõröm. Ilyenkor kicsit megsímogatom és akkor visszahúzódik....vagy lehet azért csinálja, mert símogattam, és így jobban érzi? Már nem tudom, melyik volt elõbb, a tyúk vagy a tojás, a lényeg az, hogy ez nálunk napirendi pont. Tegnap pl olyan lett a köldökömnél a hasam, mint egy kúp. Elég ijesztõ látvány volt elõször, de egy kis simike után visszagömbölyödtem. (31 hetes mami)
az én kisfiam is ilyen feszüléseket csinál.De ha simizem akkor nekem is ellazul a pocimban. Az elõzõekben valaki azt írta, hogy kinyomja a kis popóját, hát ezen jót nevettem , elképzeltem ahogy odabenn pózol.Olyan aranyos:D Idõnkét meg akkorákat rúg, hogy el sem hiszem, hogy ekkora erõ van benne.Mintha biciklizne, vagy bokszolna odabenn olyan nagyok és ütemesek a rugik.Hogy mi lesz itt még késõbb? 22 km
A kérdező hozzászólása: Nekem is este csinálja, amikor simogatom, masszírozom a hasam és hallja az apukája hangját. :) Attól én is félek, mi lesz késõbb... És vajon kint nyugis vagy mozgékony lesz, van összefüggés? Köszönöm a válaszokat!

18 hetesen hogy és merre lehet érezni a baba mozgását? És mekkora a has? A méh menyire van már fent?

Legjobb válasz: Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.

Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.
En 18hetesen ereztem meg eloszor es alul a hasam aljanal.Amugy 20hetesen kb egyvonalban van a meh a koldokoddel, szoval most kicsivel alatta.Kellemes babavarast!(30h km):)
Én most kezdtem a 19 hetet, eddig nagyon ritkán éreztem, hogy megcsikiz belülrõl. De pár napja érzem, hogy néha megbökdös. Tegnap éjjel viszont arra ébredtem, hogy az ismerõs csikizést érzem, csak nagyon erõssen, és hozzá még bökdösést is. Utána alvó pózt változzam, és abbahagyta. Én buborék pukkanáshoz nem tudom hasonlítani, inkább olyan mintha csikizne, vakargatna valami belülrõl, vagy van amikor kifejezetten egy pici rugás, de inkább olyan kis bökdösés. Mindez a köldököm és a szeméremcsont között pont félúton, hol egyik oldal, hol másik oldal, hol középen.
18+2 hetes vagyok. Szinte semmi hasam nincs, pedig elég vékony vagyok. De ha nem tudnám hogy terhes vagyok, még nekem se tûnne fel. A babát nem érzem még. A méhemet ki tudom tapogatni kb 3-4 harántujjal a köldök alatt.
Én 18 hetesen nagyon lent éreztem még mozgolódni. A szeméremcsontom felett. A méhed kb. a 20. hét környékén éri el a köldök vonalát. Hogy mekkora egy 18 hetes pocak? Teljesen változó, én mindig a keresõbe ütöttem be és ott kutattam pocis képek után. Ilyenkor megnyugodtam hogy nem kisebb a hasam a többiekéhez képest :)
18 hetesen még kevesen érzik a mozgást. Én 20 hetesen éreztem elõször. Épp a dokihoz mentünk és nagyon rázos volt az ut. Minden bukkano után kaptam egyet. Olyan érzés mintha kicsi buborék pukkanna szét a hasadban. Utánna már egyre többször éreztem.
én ezt a böködést érzem a kezdetektõl. csikizést, meg buborékolást, amit sokan szoktak írni, nem. állítólag nagy hasam van, bár én nem tartom annak. kb olyan, hogy ha valaki rám néz, azt gondolja, hogy 50%, hogy terhes, 50%, hogy hájas :)
én 18 hetesen úgy néztem ki, mint aki bezabált :) és nem éreztem még semmi mozgást. elõször 21+6 voltam, amikor megrúgta a kezemet! a kezemmel éreztem meg elõször õt, nem is a pocakommal. De nekem mellsõ falon tapadt a méhlepény, állítólag akkor késõbb érezni a mozgást.

Érezhetem 18 hetesen hogy csuklik a baba?

Kb.10 perce érzek ütemes rezgést/rángást a pocakomban... baba mozgását 15 hétt?l érzem.2. baba!

Legjobb válasz: Érezheted, de most majd jönnek a licitálások, akiknek már 8 hetesen is rugdosott, 10 hetesen már csuklott...

Érezheted, de most majd jönnek a licitálások, akiknek már 8 hetesen is rugdosott, 10 hetesen már csuklott...
én már hamarabb éreztem
Igen, érezheted. Én 19 hetesen éreztem elõször a csuklását, a mozgását pedig 18+3. Elsõ babám. Most 8 hónapos.

Miért nem érzem még 18 hetesen, hogy a babám megmozdult volna?

Álitólag a 16-20hét között kéne érezni.Vagy még nem vagyok lemaradva?Csak félek attól hogy nemfogom érezni a 20hétig.Azis elképzelhet? hogy mozgott már csak nekem elkerülte volna a figyelmem mivel ez az els? és nemnagyon tudom hogy mit kell érezni?

Legjobb válasz: Szia. Nem mindenkinek mozdul meg korán a baba.Èn is elsö babát várok,én a 15.hét végén éreztem meg elözször.Este volt már feküdtünk a férjemmel.2 kis nyomást éreztem belülröl.akkor még nem voltam bene biztos.Aztán ma´snap este ismét éreztem.Akkor már tudtam,hogy a kis pocaklakó az.Ne izgulj,hamarosan nálad is jelentkezn fog az érzés,e´s nem tudod mással összekeverni. 27 hetes kismama.

Szia. Nem mindenkinek mozdul meg korán a baba.Èn is elsö babát várok, én a 15.hét végén éreztem meg elözször.Este volt már feküdtünk a férjemmel.2 kis nyomást éreztem belülröl.akkor még nem voltam bene biztos.Aztán ma´snap este ismét éreztem.Akkor már tudtam, hogy a kis pocaklakó az.Ne izgulj, hamarosan nálad is jelentkezn fog az érzés, e´s nem tudod mással összekeverni. 27 hetes kismama.
szia ne aggódj, elõször én sem volam biztos benne mit érzek! pici pukkanásokat éreztem és mikor egyre többet és erõsebben, akkor már biztos voltam benne, hogy a baba mozog. 25ik hétbe vagyok és olyan aktív a babám, hogy néha még aludni sem fogod. ahogy nõ, egyre erõsebben fogod érezni. esténként feküdj le nyugodtan, se tévé semmi és nézd a hasad, simogasd meg, érezni fogod. jó ha a párod is ott van, bár õ nem biztos hogy fogja érezni. jó babavárást
Szia! Én a 14. héttõl érzem. néha..:) nem mindig van hogy egy nap többször is van hogy 1 nap kimarad. mozog Õ ne izgulj csak nem olyan erõsen õ mindig érezd. majd érezni fogod ne izgulj:) ))) minden jót. egy 17 hetes kismama:)
Szia! Én csak a 20. héten éreztem elõször. Elsõ baba a igaz, de egy gramm háj sem volt a hasamon. Sok sikert!

Járt úgy valaki, hogy azt mondták neki 18 hetesen, hogy lány lesz a baba és végül fiú lett?

Legjobb válasz: 16.héten még lány volt, a20.heti 4D-n már pasi :) most már 8 hónapos és még mindig pasi :)

16.héten még lány volt, a20.heti 4D-n már pasi :) most már 8 hónapos és még mindig pasi :)
Szia! A munkatársam második házasságából várt babát, és az orvosa azt mondta neki 3-szor is, hogy lány lesz. Borzasztóan örült neki, mert a lányok apásak, a nagyobbik gyermeke amúgy is fiú, így nagy volt az öröm. Bevásárolt a szülés elõtt a picinek. Szinte mindenbõl újat vett, lányosat, rózsaszínt meg pirosat. És mikor a csöppség kibújt megmutatta, hogy fiúcska. Akkorát káromkodott a szülõágyon, hogy az orvosa is meglepõdött. Már egy éves a pici, de utólag már nem adja a fiát semmiért. Nagyon imádja, a férje talán még jobban is örül neki. Amit csak tudott visszacserélt fiús színûre, amit nem tudott azt eladta e neten. Nekem 6 hónapos a kislányom, nekem is 3-szor mondták, hogy lány, de én egy kicsit óvatosan vásároltam. Elsõ perctõl éreztem, hogy lány lesz, nagyon vártam a kis lényét. A nagy fiam 13 éves, mikor megtudta, hogy babát várok kiakadt, most meg annyira szereti, hogy sokszor rá kell szóljak, hogy ne birtokolja. Imádjuk.
Barátnõmnek végig azt mondták, hogy kislány. Majd 38. héten csináltak még egy UH-t, és fütyije volt..... Most is csináltak neki tegnapelõtt mert 40+4 napos, de a kuki ott úszik. :) Ja, és mindenük lányos :)
A kérdező hozzászólása: De jó, ennyi válasz, adtatok ám most reményt, köszönöm! :) Elsõ baba lesz igen, azért is akartunk fiút mert õ majd továbbviszi a családnevet meg hát a fiú az fiú az a fõ. Egy lányt jóval késõbb szerettünk volna.
Nekem 16 hetesen azt mondta a doki, hogy nagyon úgy fest, hogy lány. Örültünk, mint majom a farkának, mert lányt szerettünk volna. Bár azt is mondta, hogy még ne híreszteljük, mert a lába között volt a köldökzsinór, így nem 100 %. Erre 20 hetes közli: bocsi, de fiú! :) )) Már 2 éves lesz és így van jól, ahogy van! Csoda egy kispasi! :) )
Szió ! Nekem egyébként kisfiam lesz és rögtön 18 hetesen megállapitották , hogy kisfiú .Azóta már voltam 4 d -én ott én is egyértelmüen láttam a kukit . A kisfiúkat könnyebben megállapitják sztem lányzóknál több a tévedés. Ird majd meg , hogy lett .:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :)
sógornõmnek is 16hetesen még lányt mondtak, majd 20hetesen már fiu lett!! Még pocakban van- valszeg marad fiu!! :)
Szia! Nekem is azt mondták a 18 hetesen , hogy ez bizony kislány. Tegnap voltam 4D-n és az elsõ mondata az volt az orvosnak, hogy itt láthatjuk a golyóit. Mi meg néztünk nagyokat, hogy mit lát? Mondta, hogy bizony töke van a menyasszonynak. Párom kicsit lelombozódott mert nagyon örült neki amikor úgy volt, hogy kislány. De végül is a lényeg, hogy egészséges legyen. Boldog Babavárást 24hkm
Szia! 12, 19, 20 hetes ultrahangon lánynak mondták a babámat.26 hetes 4d-n fiúnak.Most 7 hetes a kisfiunk:)
3-as vagyok. Mi most masodjara nagyon lanyt szerettunk volna de nem banjuk, hogy ismet fiunk lesz :) Most mar azert remelem, hogy fiu marad mert szinte kek minden cuccunk :) )) Kivanom kerdezo, hogy ugy legyen ahogy akarod. Elso baba amugy? Miert szeretnel ennyire fiut?:) Bocsi a kivancsiskodasert.
hát én drukkolok, bár szerintem ezt buktuk, de ha mégse, akkor az enyém is váltson, vagy cserélünk :D r.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 4D-re kapcsolva mondta, azon nem is láttuk. Ezért is reménykedem, meg 2D-n is csak oldalról, ebbõl sem tudom, hogy hogy állította, hogy lány... :) Köszi utsó! :)
Drukkolok kérdezõ! :)
A kérdező hozzászólása: Én még mindig reménykedem. Mert 4D-n voltam, bár a 2D-s UH-n mondta a nõ, hogy lányt lát. De 1 hét múlva lesz a genetikaim kórházba, ott reménykedem, hogy mégis fiút hallok. :)
19 hetesen lanyt mondott a szonografus. Tobb uh nem volt (kulfoldon elunk). Mikor megszuletett akkor derult ki, hogy kisfiu :) )) (fiut szerettunk volna) Most ismet terhes vagyok (39 hetes) es a 20 hetes uh-on fiut mondtak. Majd 3 het mulva elkellett mennem egy soron kivuli uh-ra vmi mas miatt ahol megerositettek, hogy fiu. Remelem most nem neztek felre :) (hamarosan kiderul)
A kérdező hozzászólása: De jó :) Én fiút szeretnék de azt mondta a doki, hogy 100% lány :/
...bocsika azért irtam igy rögtön , hogy "nekem egyébként" mert felcseréletem a mondatokat és azt szántam a végére .:) ) 28hkm

Előfordulhat 18 hetesen, hogy a baba időnként elnyomja a bal vagy jobb oldalamon a szerveimet és az fáj?

Néha nyilallásokat érzek,most például a bal oldalon kb. fél órája,egyszer er?sebben,aztán elmúlik egy id?re. Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen és a másodikra meggörnyedve 20perc alatt értem fel!!!kellemetlen volt!!

nekem is volt ilyen és a másodikra meggörnyedve 20perc alatt értem fel!!!kellemetlen volt!!
Nekem is volt ilyen és meg voltam ijedve. Egyszer pont ultrahangon voltam, amikor nagyon fájt és mondta a doki, hogy a petefészkemet, hogy feltolta a kisbaba. Azóta már megszületett :)
Ez is elõfordulhat, de a nyilalások lehetnek attól is ahogy nyúlnak a szallagok, nõ a méhed! Ezt pont erre az idõszakra írják! nekem is voltak ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem, akkor nálam sincs baj.
Terhesség alatt minden normálisnak tekinthetõ, ami nem jár erõs görcscsel vagy vérzéssel. Mitõl ne lenne az normális, amit érzel? A gyerek mozog, hol itt, hol ott, hol jobban érzed, hol kevésbé, hol fáj, hol nem...

18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?

A lényeg, hogy egészséges legyen ezt tudom de mégis reménykedhetek még, hogy esetleg kicsi lány...

Legjobb válasz: "Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)

"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Szonográfus a 18. hétig minden alkalommal kisfiút mondott, 24 hetesen a nõgyógyász kislányt, megmutatta és elmagyarázta, mi hol micsoda, és valóban kislány lett. Elõtte a fiamnál már a 12 hetes uh-on én laikus is láttam azt a kis pluszt :D
Ha szonográfus mondta, akkor valószínûleg jól látta. Ha nõdoki 8akinek nincs szonográfus végzettsége is), akkor lehet, hogy nem találta el, bár 18 hetesen ha direktbe mutatja a baba, akkor már jól látható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok a picikémnek majd a 2. baba lányka lesz :-)
Épp most kérdeztem meg a védõnõmet, õneki nem is tudom hány év alatt egyetlen egy olyan esete volt, amikor végül más lett a pici, mint amit mondtak. Hátha, te vagy az az egy! :-) Amúgy a kis kukacosnak is nagyon fogsz örülni!!!
A kislányt nehezebb eltéveszteni, de a kissrác az elég szembetûnõ már a 18. héten, szerintem. Bár látom, itt az ellenkezõjére is volt már példa bõven. Szerintem klassz dolog nagyon fiút nevelni! Majd meglátod, hogy fogod imádni! :) )
Mind a 2 kisfiamnál megmondták a 18-20.héten.Nem lettek lányok:)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor) állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :) imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett. én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket. olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü. Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
Egyik ismerõsömnek végig fiút mondtak, és a végén lány lett. Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szonográfus mondta elég hirtelen rávágta, hogy fiú, tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen de annyira szerettem volna ha kislány :-)Végül is az a biztos ha megszületett addig lehet reménykedni is :-) Köszönöm a válaszokat
Nekem 18, 20 illetve 25 hetesen is kislányt mondott, aztán 30 hetesen már kisfiút látott a dokim.
Én eddig csak olyanról hallottam akinek lányt mondtak és a legvégére fiú lett.. Ha mi választhatnánk fiút szeretnénk.. Amikor múlthéten nézte a doki akkor annyira mozgott hogy semmit nem lehetett látni.. de azt mondta 70 % hogy lány.. nem szokott tévedni de azért kicsit reménykedek.. hátha.. nõvéremnek is lányt mondtak és az utolsó héten fiú lett :)

Mennyit mozog a 18 hetes magzat? 18 hetes terhes vagyok. Vannak napok, hogy nagyon aktív a kicsi de van olyan, hogy alig érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.

Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.
Nekem is reggel és este volt aktív a babám, mikor az ágyban pihentem még.De amikor jött az esõs-borongós idõ, napokig meg se mozdult.Nyugi, ne izgulj!Gratulálok!

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Sokan írjátok hogy pl.22, 24, 26 hetesen mekkora a babátok mérete. Nekem 18 hetesen volt ultrahang, azt mondták a következő 28 hetesen lesz. Az olyan sokára van! Közbe is csinálnak csak kérni kell?

Legjobb válasz: Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama

Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama
Nekem itt Pesten a 17. heti után már csak a 30. héten csináltak ultrahangot. Én elmentem a 22. héten 4D-s ultrahangra biztos ami tuti:-))) 32 hetes kismama
Ez anynira érdekes dolog. Tettem fel régebben kérdést én is ezzel kapcsolatban. Nekem minden hónapban ezzel kezdi az orvosom a vizsgálatot. Hüvelyi, majd sima uh. Lemérni nem mérték csak a 18. majd a 24. héten, de gondolom nagyjából tudja az orvos, hogy hónapról hónapra mekkorának kell lennie.
Hivatalosan, az allami protokoll szerint negy-ot uh lenne terhesseg alatt. A 8 hetes, ami nem kotelezo, majd a 12 hetes, 18 hetes genetikai, 28 hetes es a vegen 36-38 het kozott. Ez igy lenne az allami intezmenyekben, ha nincs semmi gond. viszont a legtobb kismamanak van magandokija, ha van a rendeloben uh keszulek, akkor nagyon szivesen keszitenek 6-8-10 ezer forintos vizsgalati dijert csereben uh-t is minden honapban.
Nekem van fogadott orvosom, de én az sztk-ba járok uh-ra!Elsõ vagyok!Nem fizetek az uh-ért!!!
Elvileg a védõnõ az elsõ jelentkezéskor adott egy papírt Neked, amin rajta vannak a kötelezõ vizsgálatok és az UH-k is. Nekem a 18 hetes UH után csak a 30. héten lesz. De közben a 21. héten voltam genetikán Pesten, ott is csináltak UH-t. ( Oda ugye külön beutaló kell. ) És majd privát megyek 4D UH-ra, a 25. hét környékén. De ez fizetõs. Szóval szerintem most Neked ezt a 10 hetet ki kell várni... Vagy közben elmehetsz 4D-re. Az kb 10.000 Ft, adnak dvd-t és képeket róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!