Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen azt mondják a (4 db)

18 hetesen mindenkinek azt mondják a baba nemének meghatározásánál, hogy csak 98%? :)

Legjobb válasz: Szia.Nekem 18hetesen azt mondták 100%,hogy lány.

Szia.Nekem 18hetesen azt mondták 100%, hogy lány.
Szerintem azért mondják ezt, mert azért néha szoktak tévedni! Nekem is van olyan ismerõsöm, akinek végig lányt mondtak, és mikor megszületett a baba, fiú volt. Szóval ezért 98%! Tévedni emberi dolog!
nekem is csak a 22.-dik héten tudták 100%-ra megmondani de azt is csak azért mert a 4D ultrahangon totálisan lehetett látni
Persze, mert kevesen merik vállalni hogy bármit is 100%-ra mondjanak. De ha legalább kétszer egymásután ugyanazt mondják, fõleg ha két különbözõ orvos, akkor úgy gondolom lehet nekik hinni.Azt hiszem azért 98% elég jó arány! A DNS teszteknél se mondanak 100 %-ot!!
Hehh, nekem 32 hetesen is azt mondták, hogy ne legyek benne biztos, hogy fiú. 18 hetesen nem is tudták megmondani, mert nem mutatta meg.

Dec 22-én volt az utolsó menstruációm, elvileg most 13 hetes vagyok. Az afp vizsgálatra ápr.18-ra kaptam időpontot. Nem túl korai ez az idő pont? Általában azt mondják hogy a betöltött 16. héten kell menni de én akkor épp hogy 16 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szia! Nekem dec.10 volt az utolsó mensim, és én ápr.03.-ára kaptam idõpontot. Éppen annyi idõs leszek mint te. Én bízom a dokimban, te is tedd azt.

Szia! Nekem dec.10 volt az utolsó mensim, és én ápr.03.-ára kaptam idõpontot. Éppen annyi idõs leszek mint te. Én bízom a dokimban, te is tedd azt.
Szia!Kiszámoltam, hogy április 18-án 16 hetes és 6 napos leszel, úgyhogy szerintem nem korai, pont jó.
bízz a dokidban!!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! :)

Azt mondjak, h a 18 hetes uh-ra kell vinni a 16 hetes vervetel eredmenyet, de ha addig nem erkezik meg attol meg megnezik a babat?

Legjobb válasz: szia:)Énis a vérvétel eredményét várom már egy hete és nekem is azzal kell mennem az uh.-ra.Nem tudom hogy fogom ezt megoldani de sztem énis csak jövöhéten vagy pedig köv.héten tudok elmenni:(

szia:) Énis a vérvétel eredményét várom már egy hete és nekem is azzal kell mennem az uh.-ra.Nem tudom hogy fogom ezt megoldani de sztem énis csak jövöhéten vagy pedig köv.héten tudok elmenni:(
ÉN mikor kikaptam a beutalót a 18. heti uh.-ra akkor azt mondta a doki hogy 18 és 22 hét között javasolják ennek az uh.-nak az elvégzése.Így gondolom ha megvárod az afp-t vagyis nem pont a 18. héten mész nincs belõle gond.De tudod mindenhol más és más a szokás.Azért kérdezz rá. Boldog babavárást!
Mindenképpen várd meg az afp eredményt, mert anélkül van hogy nem vizsgálnak meg, sõt van hogy jól le is szidnak. Én úgy csináltam, hogy az eredmény megérkezésekor kértem idõpontott, mert azt a 18-22 héten csinálják.
Emiatt ne streszelj megnézik a kicsit most is és ha megérkezett a labor eredményed akkor is .Vagyis nálam így volt de azért szerintem kérdezz rá az uh-n hogy bemenj -e vagy várj.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat!
Nekem az AFP eredménnyel kellett mennem a 18 hetesre. Nem kaptam meg idõben, így 19 hetesen mentem el, de nem volt belõle semmi. Nekem 22 hetesen is kell menni Uh-ra.

Hogy lehetséges az, hogy a 18 hetes labrador szukánk, ki kell mondjam, beszari, alamuszi, mamlasz?

Pórázon csodálatosan jön, séta szuper, "ül" parancs szintén, de itt a vége. Apport hajlam nulla, bármi más is nulla. Ha hívom, jön, de farok be, fej le, fülek le-hátra. Soha nem kapott fenyítést, ezerszer türelmesebb vagyok vele, mint az id?sebbik labinkkal voltam ilyen korában, az pedig szenzációs kutya.

Legjobb válasz: "Õ egy labrador! Egy labrador sohasem viselkedhet így." De mégis így viselkedik!!! A fenti állítás egy kiegyensúlyozott labradorra vonatkozik, itt viszont errõl szó sincs. Ha ilyen viselkedés problémái vannak, az ég-világon semmit nem jelent a fajta, és mindketten jobban jártok, ha sürgõsen el is felejted ezt a hozzáállást, ha javítani szeretnél a helyzeten. Mint kutyával kell vele foglalkoznod, az önbizalmát, és a kettõtök közti bizalmi kapcsolatot kell erõsíteni. Ha ez megvan, és ilyen téren javul a helyzet, majd utána jöhet a fajtajelleghez illõ tréning. Az alapok nélkül viszont ez csak helyben járás lesz. Hogy mitõl lehet ez, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy túl sok értelme nincs is ezen gondolkozni. Ez van, és ezen a problémán kell dolgozni. Tapasztalatból mondom, a legtöbb esetben idõpocsékolás azon agyalni, miért viselkedhet "rosszul" a kutya, inkább abba kell fektetni energiát, hogy valamirõl le, vagy valamire rászoktassuk, vagy megértessünk vele valamit.

"Õ egy labrador! Egy labrador sohasem viselkedhet így." De mégis így viselkedik!!! A fenti állítás egy kiegyensúlyozott labradorra vonatkozik, itt viszont errõl szó sincs. Ha ilyen viselkedés problémái vannak, az ég-világon semmit nem jelent a fajta, és mindketten jobban jártok, ha sürgõsen el is felejted ezt a hozzáállást, ha javítani szeretnél a helyzeten. Mint kutyával kell vele foglalkoznod, az önbizalmát, és a kettõtök közti bizalmi kapcsolatot kell erõsíteni. Ha ez megvan, és ilyen téren javul a helyzet, majd utána jöhet a fajtajelleghez illõ tréning. Az alapok nélkül viszont ez csak helyben járás lesz. Hogy mitõl lehet ez, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy túl sok értelme nincs is ezen gondolkozni. Ez van, és ezen a problémán kell dolgozni. Tapasztalatból mondom, a legtöbb esetben idõpocsékolás azon agyalni, miért viselkedhet "rosszul" a kutya, inkább abba kell fektetni energiát, hogy valamirõl le, vagy valamire rászoktassuk, vagy megértessünk vele valamit.
http://www.kutyasuli.hu vedd fel velük a kapcsolatot, majd õk elmondják, mit csinálj:) ha másfelé laksz: http://www.tukormodszer.hu
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy túloztam. A vizet imádja, úszik mint a... mint a labrador. :) A nagy kutyapajtásokkal, nagy labink, "hatalmas" német vizsla, rokonunk nagy labija... szuperül el van velük. Az emberekhez, hozzánk viszonyul ilyen érdekesen. Mondtam, utca teljesen rendben van. Mit akarunk tõle? Hogy olyan legyen, mint a nagy labink. Vadászat nincs, nem is lesz. Hatalmas hajnali futások minden nap (õ meg én), túrák, és egyszerûen az, hogy úgy viselkedjen, mint egy labrador. Azért választottunk második kutyának is ilyet. Hogy milyen a labrador, az pedig elolvasható bárhol a neten. Csak a mi kicsink nagyon nem olyan egyelõre. Ilyen korban a nagy már fantasztikus volt. Õrá mindig büszke lehettem, a viselkedésére, a jellemére. A kicsi meg olyan, mintha reggeli és vacsora helyett verést kapna...
Ilyen "tüneteket" mutathat szerintem simán tiszteletadásból is. Rám is azt hiszik itthon, hogy annyira náci vagyok, hogy félnek tõlem a kutyák, mert nem ugranak felemelt fejjel-farokkal a nyakamba, hanem vízszintesen tartott fejjel, hátracsapott füllel jönnek, holott csak tisztelettudóan közelítenek felém, nem rohannak le kényük-kedvük szerint. Az apport hajlam passz, kéne legyen, de ugye ez nem mûködik gépiesen, hogy bedobod a két jó kutyát és kijön egy csomó még jobb kiskutya, becsúszik néha egy-két fura is. De mondjuk attól, hogy nem született apportos, még lehet vele futni meg túrázni, kutya õ is, csak másképp. Mielõtt elfogadtátok, gondolom tudta a tenyésztõ, hogy nem olyan vagány kutya, beszélni kellett volna vele elõre, ha kifejezetten ilyen igényeitek vannak, illetve hát szólhatott volna, hogy ne ugyanarra számítsatok. Én azt gyanítom, hogy mivel "maradék" kutya, õ lehetett a legkisebb, leggyámoltalanabb az alomban, a természetben életben sem maradt volna. Õk általában finomabb jellemek (vagy épp ellenkezõleg, mindenáron bizonyítani akarnak, de mindenesetre ritkán átlagosak). Bánjatok vele normálisan, ne tutujgassátok agyon, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet, csináljatok olyan dolgokat, amik növelik az önbizalmát (önálló feladatmegoldás, sikerélmények - ez lehet akár egy fára tekeredett póráz megoldása is, vagy egy rakás interaktív játék), és hát várjátok meg a kamaszkort, az sokmindent meg tud változtatni :)
az én kutyám is ilyen, soha, egy fûszálat sem törtem rajta ketté, de néha úgy viselkedik, mint aki napi szinten verve van. kis bolond. társaságban kell neki idõ, hogy feloldódjon, de utána semmi probléma. próbálom minél több szituációba bevinni, és ha kicsit feszeng, nem babusgatom, halál nyugodt maradok. így egyre kevesebb a fül-farok behúzás.
A kérdező hozzászólása: Ne értsd félre, kérlek értsd jól: Õ egy labrador! Egy labrador sohasem viselkedhet így. Elõször az ikerbátyja volt a miénk, de másfél hónapja megmérgezték szegényt, és így ajándékba kaptuk a gazdikon maradt kis szukát. A kan kiskutya egy igazi büszke jószág volt, egy minta-példa! Nem értem, nem értem.
Mondjuk az durva, hogy egy labinál nincs apport hajlam . A beszariság még úgy ahogy elmegy , betudható annak, hogy még kölyök, sokat kell jutalmazni , szoktatni emberekhez, állatokhoz, közlekedéshez . Pontosan mit szeretnétek nála elérni ? Egy labradornak barátságosnak kell lennie, nyitottnak . Honnan van a kutya? Vadászat, vagy mi a célotok vele?
:) nekem is labim van, lassacskán 6 éves lesz, de õ sem mutat semmiféle apport hajlamot. néha esetleg elfut a botért, de ez nagyon ritka. úgy van vele, hogy ha neki futni kell, akkor én se lustálkodjak.. :) sõt, õ még a vizet sem szereti. :) ez van :D én így szeretem, igazi "kis" egyéniség. szerencsére õ nem ilyen farok be, fej le fület hátra típus. :) az õ szülei is apportoznak, imádják a vizet.. :D nem tudom miért lehet ez. :)
"Elõször az ikerbátyja volt a miénk, de másfél hónapja megmérgezték szegényt, és így ajándékba kaptuk a gazdikon maradt kis szukát." Tehát ha jól veszem ki, nem tenyésztétõl van, és így meg is van válaszolva a kérdés. Az, hogy egy labrador olyan, amilyennek egy Labradornak lennie kell az egy nagyon tudatos szelekció eredménye, és valamire való tenyésztõ nem csak küllemre, hanem jellemre szelektál. Az nem tudatos szelekció, ergo szaporítás eredménye a nem apportos labrador, a lövésfélõ vizsla, a nem zsákmányos staff, a lusta mudi és a többi. Most van egy labi jellegû keveréked, akivel úgy kell foglalkoznod, ahogy õ igényli. Én nagyon javaslom, hogy kezdj el formálásos technikával klikkerezni, az segít növelni az önbizalmát, és ha már jól megy, formálhatsz neki olyan feladatokat, amikor emberrel kell valamilyen interakcióba lépnie, hogy az emberekkel kapcsolatos konfliktusát fel tudd oldani. Illetve ha nagyobb lesz, terápiás céllal mehet az örzõ védõ, az is növeli az önbizalmat. Labdázni is meg lehet tanítani a legbambább kutyát is, ha ügyes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!