Találatok a következő kifejezésre: 18 hetesen azt (285 db)

18 hetesen az AC 131 mm volt, ma 19+3 hetesen csak 125-öt mért a doki. Létezik?

Nektek is volt hogy így "elmértek" valamit? Igaz csak pár mm, de akkor is most melyik a valós?

Legjobb válasz: ahány uh-készülék, annyiféle adat! menj el 4 D-re!

ahány uh-készülék, annyiféle adat! menj el 4 D-re!

A doki 18 hetesen azt mondta, hogy nem lát fiúra utaló jelet, mennyire vehetem biztosra, hogy kislány?

Ilyenkor azért már tutira látszania kellene ha fiú nem?

Legjobb válasz: Igen, ennyi idõsen már eléggé biztos. Tévedés persze mindig van, én ismertem egy nõt, akinek félidõ után mondták, hogy az addig biztos kislánya immár fiú... :) De inkább fordított esetben szoktak tévedni, mikor kukinak néznek valamit (a dokim szerint ezért az a biztos, ha a zacsik is látszanak).

Igen, ennyi idõsen már eléggé biztos. Tévedés persze mindig van, én ismertem egy nõt, akinek félidõ után mondták, hogy az addig biztos kislánya immár fiú... :) De inkább fordított esetben szoktak tévedni, mikor kukinak néznek valamit (a dokim szerint ezért az a biztos, ha a zacsik is látszanak).
20 hetes ultrahangon szóról szóra ugyanezt mondta a doki. :-) Aztán 23 hetesen a 4D ultrahangon úgy be volt fordulva, hogy semmi sem látszott, csak az, hogy a lábait a bokánál keresztbe fonta. Pedig a nõ kínzott vagy 50 percig, hátha. :-) Aztán a dokim elõször a 30. héten mondta, hogy igen, kislány, õ látta, de megmutatni már nem tudja, mert elfordult. Aztán a 34. héten tudta elõször megmutatni, hogy tényleg kislány. (Legalábbis mutogatta, hogy azok a szeméremajkak, de én csak foltokat láttam. :-)) Azért a 30. hét környékén egyszer belém nyilalt a gondolat, hogy megvettünk mindent rózsaszínben, mi van, ha mégsem. :-) Aztán tényleg csajszi lett.
A kérdező hozzászólása: Persze megyünk 4d re csak a jövõhónapban:-))
El tudom képzelni, hogy nem egyszerû kivárni. Nálunk a 12. heti uh volt, ahol már mertek nemet tippelni (mint ahogy írtam is, nem látták, hogy fiú lenne...), az elõtte lévõ 4 uh-on nyilvánvalóan nem. Ha belefér anyagilag, én azt merem ajánlani, hogy menjetek el egy 4D-s ultrahangra (10 000 Ft körül mozog az alap 4D uh ára, hol több, hol kevesebb). Ott azért sokkal jobban látni, hogyha kukaca van. Persze, ahogy mondani szokás: akkor biztos, ha megszületett. :) 7.
A kérdező hozzászólása: Nagyon komolyak a történetek:-))Szóval még tényleg bármi lehet:-))Igazából nem számít , h milyen nemû csak olyan jó lenne már készülni...tudom vegyek unisex cuccokat, de úgy szeretnék kékkel vagy rózsaszínnel készülni:-)
7 hetesen voltam elõször dokinál! Majd onnanstól 4 hetente + ha közbe genetikai akkor yrra külön! Szóval voltam 1 párszor! Mindig azt mondta a doki, hogy 90% hogy kislány! Valahogy éreztem, hogy nem lányom, hanem fiam lesz! És 28 hetesen elmentem 4D-re! Ott az elsõ percben megmondta a doki, hogy ez a pocaklakó bizony fiú!!! :) Mikor megszületett az volt az elsõ kérdésem, hogy: ugye fiú??? :D És bizony azóta már 8 hónapos múlt a fiacskánk! :)
Nekem a 26.-ig hétig minden uh-nál kislányt láttak, majd elmentem 4D-re és szép kukacos lett :D szóval nem 100%. már 9 hónapos a fiam :)
Nekünk ugyanezt mondták 12 hetesen, 16 hetesen pedig látták a szeméremajkakat, szóval be is bizonyosodott. A 18. heti genetikai ultrahangon megerõsítették, illetve a 25., 29. és 30. héten is volt egy ultrahang, ahol ugyanezt mondták. (Azóta csak nem nõtt ki...) A lényeg, hogy a kislányt nehezebb megmondani, mert ahhoz konkrétan látni kell a szeméremtestet, azonban a fiúk ügyesen tudnak rejtõzni, mert "jó" lábtartással simán tudják takarni a kukacukat, amíg csak akarják. Én ezt tudom mondani amit az orvos: nem biztos, de lehet, hogy lány. Nálunk volt a családban és ismeretségi körben, akiknek a kisfiaik közel a 30. héten mutatták meg magukat, addig ugyanezt mondták nekik is: nem látják, hogy kisfiú lenne. (Ebbõl adódóan kislány sejthetõ, kizárólagos alapon.) De biztos, ami biztos, én még nem vásárolnék be rózsaszínbõl, csak ha egyértelmûen rá tudnak bökni a puncijára vagy a kukijára a monitoron.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hónapban megyünk 4d re, csak olyan fura, h nem jelentik ki konkrétan, h kislány.pedig én nem azt kérdeztem, h fiú e..szóval értitek :DRemélem egy hónap múlva már tutira mondják:-)
Nekem 16 hetesen mondták meg, hogy fiú lesz!!(sima ultrahang persze!!) Megvettünk mindent, kék szoba, kék kisruhák, kék kiságy és pelenkázó, szóval minden kék volt még a babakocsi is világoskék volt!! Szülés elõtt az utolsó ultrahangon, ami 4D-s volt, amit direkt azért csináltattunk, mert ilyenkor már nagyon szépen látszódik a kis arca mindene:) , ott derült ki, hogy:HOPPÁ ANYUKA!!! NAGYON ELNÉZTÜNK VALAMIT EDDIG, MERT A KISFIÚNAK MÁR NINCS MEG A KUKACA!! KISLÁNYA LESZ!!!! Na gondolhatjárok mit éreztem....Szépen bevásároltunk!! Még szerencse, hogy a sogornõmnek kisfia lett és megvett tõlünk mindent, mi meg utolsó hétem festettünk és vásároltunk újból!!De mindenbõl unisexet vettem, tanultam a dologból!:) Ezért, ha biztosra akarsz menni szerintem csináltass 4D-s ultrahangot, biztos ami biztos!:) :)
Szia, Krisztian vagyok, 20 eves lany...:DDDD Anyunak azt mondtak fiu leszek, mindenki mondta hogy olyan fiu babas a hasa, majd a doki is megmondta hogy fiu, majd jottem es hat kukacom nem lett:) ))))) Egyebkent en is a 4D-t ajanlom, az a mostani legtutibb, bar tapasztalatom nincs, en nem szeretnem tudni a nemet amig meg nem szuletik!:)
4D a legbiztosabb. Nekem ott 14+ hetesen mondták, hogy kislány! Azóta 5x megerõsítették. Amúgy ha a doki ért hozzá nagyon, akkor veheted biztosra, de azért még nem kell minden rózsaszínben venni:) ) Tudom, rég volt 25 éve...de én a születése, pillanatáig 99% Gábor vagyok:) ))) 27hkm
A kérdező hozzászólása: Csak azért fura mert eddig sehol nem jelentették ki, h kislány, több helyen is ezt mondták:Nem látok fiúra utaló jelet...
Nekem a 18ik héten azt mondták sima uh-on , hogy 100%, hogy kislány, majd a 4Dis. És tényleg kislány lett!

Aki volt 4D-n 17-18 hetesen, az linkelne be nekem képet, hogy milyen volt a babája?

Legjobb válasz: Jajj de aranyos!! Remélem nekem is lesznek ilyen jó képeim!! Igen, ma megyek este! Már nagyon várom! :) :) Köszi a képeket!

A kérdező hozzászólása: Jajj de aranyos!! Remélem nekem is lesznek ilyen jó képeim!! Igen, ma megyek este! Már nagyon várom! :) :) Köszi a képeket!
Még van jó pár kép, az integetõs a kedvencem, akkor integetett amikor már kész voltunk :) 30 hkm
Nagyon szívesen :) Biztos jók lesznek a Te képeid is, egyél elõtte egy kis csokit, hogy mocorogjon.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nem hagy cserben, eszek majd csokit, de amúgy minden nap pont estefelé szokott beindulni :D :D

18 hetesen az normális, hogy étkezés után rettenetesen feszül a hasam a köldököm felett, és néha szurkál is a köldököm körül? Azért lehet, mert nő a baba?

Legjobb válasz: nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km

nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km
Szia! Én is 18 hetes vagyok és hasonló tüneteim vannak. Evés után mindig húzódik a hasam. Szerintem nem a baba növése okozza. Persze valami köze van hozzá, hoszen egyre nagyobb helyet foglal el odabent, de valószínû csak megterheled a gyomrod, Pedig nem szoktam sokat enni, még is nehezen emésztem meg. Este mindig nagyobb a pocskom mint reggel.
Szia! A mamanet.hu-n de tökéletesek az eredményeid!

Elvileg, ha az utolsó meszimtől nézem, akkor 20 hetes vagyok. A dokim szerint (az ultrahang alapján) viszont csak most lett lettem 18 hetes. Most hány hetes terhes vagyok? Mindenki mást mond.

Ezt még 14 hetesen állapították meg, hogy 12 hetes a magzat. De már nem csak én érzem a babát, hanem akkorát rúg, hogy bárki aki a hasmra teszi a kezét. Nem hiszem, hogy 18 hetesen ez lehetséges lenne. Õ az els? babucim. Viszont mindenki ugy számol, hogy 18 hetes vagyok. Kicsit aggódok, hogy még se jól számolnak és az afp-t még se 16 hetesen hanem 18 hetesn vették le. Csak most fogom megtudni az eredményét. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.

Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.
Szia! Igazság szerint, az orvosok se tudják napra pontosan megmondani. Csak gondolj bele abba, hogy egy 40. hétre született egészséges baba lehet 2500 g, és lehet 4000 g is. Azt írod, hogy ha a pocakodra rakják a kezüket akkor már érezni, szerintem akkor elképzelhetõbb, hogy 20 hetes vagy, de ez sem biztos. Az afp-t nekem is késõbb vették le az elsõ kislányomnál, mert el voltam számolva és magas is lett. Azután vettek ismét vért és ellenõrizték az afp-t és elküldtek egy jobb felbontású ultrahangra is, de nem találtak rendellenes dolgot. Az afp egyébként is sokszor olyan adatot mutat, ami nem megfelelõ és mégsincs semmi gond. A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet a babának. üdv. Csilla ( 2 gyerekes anyuka)
Nekem 18 hetesen nem csak kézzel érezhették, hogy a baba mozog, rugdal, hanem látni is lehetett már a hasamon. Szóval ezen nem múlik semmi. Az AFP meg ha rossz eredményt ad, akkor majd további vizsgálatokat csinálnak, tehát nem kell izgulni miatta. (Sokszor a jó idõben elvégzett AFP vizsgálat is hamis eredményt ad.) Szerintem ezen ne idegesítsd magad! Tök mindegy mennyi idõs vagy, legyél egészséges és örülj a babádnak, õ ugyis akkor születik meg, amikor õ akar.

18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?

A lényeg, hogy egészséges legyen ezt tudom de mégis reménykedhetek még, hogy esetleg kicsi lány...

Legjobb válasz: "Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)

"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Szonográfus a 18. hétig minden alkalommal kisfiút mondott, 24 hetesen a nõgyógyász kislányt, megmutatta és elmagyarázta, mi hol micsoda, és valóban kislány lett. Elõtte a fiamnál már a 12 hetes uh-on én laikus is láttam azt a kis pluszt :D
Ha szonográfus mondta, akkor valószínûleg jól látta. Ha nõdoki 8akinek nincs szonográfus végzettsége is), akkor lehet, hogy nem találta el, bár 18 hetesen ha direktbe mutatja a baba, akkor már jól látható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok a picikémnek majd a 2. baba lányka lesz :-)
Épp most kérdeztem meg a védõnõmet, õneki nem is tudom hány év alatt egyetlen egy olyan esete volt, amikor végül más lett a pici, mint amit mondtak. Hátha, te vagy az az egy! :-) Amúgy a kis kukacosnak is nagyon fogsz örülni!!!
A kislányt nehezebb eltéveszteni, de a kissrác az elég szembetûnõ már a 18. héten, szerintem. Bár látom, itt az ellenkezõjére is volt már példa bõven. Szerintem klassz dolog nagyon fiút nevelni! Majd meglátod, hogy fogod imádni! :) )
Mind a 2 kisfiamnál megmondták a 18-20.héten.Nem lettek lányok:)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor) állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :) imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett. én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket. olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü. Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
Egyik ismerõsömnek végig fiút mondtak, és a végén lány lett. Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szonográfus mondta elég hirtelen rávágta, hogy fiú, tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen de annyira szerettem volna ha kislány :-)Végül is az a biztos ha megszületett addig lehet reménykedni is :-) Köszönöm a válaszokat
Nekem 18, 20 illetve 25 hetesen is kislányt mondott, aztán 30 hetesen már kisfiút látott a dokim.
Én eddig csak olyanról hallottam akinek lányt mondtak és a legvégére fiú lett.. Ha mi választhatnánk fiút szeretnénk.. Amikor múlthéten nézte a doki akkor annyira mozgott hogy semmit nem lehetett látni.. de azt mondta 70 % hogy lány.. nem szokott tévedni de azért kicsit reménykedek.. hátha.. nõvéremnek is lányt mondtak és az utolsó héten fiú lett :)

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Az orvos szerint csak 18 hetes vagyok a baba adataiból itélve: BPD: 42mm THQ: 39mm FL: 27mm. Viszont már holanp leszek 20 hetes. Azt mondta egy kicsit kisebb a baba. Ez baj?

Meg azt írta a papírra,hogy a placenta a hátsó falon van és a méhszájat megközelíti. Nemtudom,hogy ez mit jelent.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))

Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejbõl, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, késõbb fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés). 21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))
Szia Én sajnálom hogy a dokid ennyire nem magyarázta el a dolgokat a terhességel kapcsolatba. A terhességi idõt az utolsó menszitõl számolják, vagyis akkor amikor be ágyazodik. Tehát ha a terhességi hét a 20. a magzat még csak 18 hetes. De attól te még a 20.héthez képest szülsz 9 hónapra. A palcenta még a múlt héten nekem is így volt, de már a héten nem volt a méhszájhoz közel, és a sexhez semmi köze.Annyit és úgy sexeltek amennyit akartok. Az én méreteim a 20.hét és 3 nap:BPD:44.70 HC:173.80 FL:30.10 AC:148.40 nem vagy sokkal kisebb ne aggódj.sok sikert
Nézz utána a méreteknek: http://www.anyaleszek.hu/ Ezek becsült adatok, eltérés lehet és még sokat alakul. Nekem is kicsit jósoltak sokáig, majdnem 4 kilós lett a végére. A hátsó falon a lepény a legjobb hely. Az, hogy a méhszájhoz közel van, azt jelenti, hogy alul tapadt és figyelemmel követik majd a helyzetét, ahogy nõ a méh, feljebb fog húzódni. (Ezt azért kell nézni, mert ha a lepény rátapad a méhszájra, nem lehet természetes úton szülni - ettõl neked nem kell félni, mert a "megközelíti" az tényleg csak közelség.) Jó babavárást, minden rendben van!

Sokan írjátok hogy pl.22, 24, 26 hetesen mekkora a babátok mérete. Nekem 18 hetesen volt ultrahang, azt mondták a következő 28 hetesen lesz. Az olyan sokára van! Közbe is csinálnak csak kérni kell?

Legjobb válasz: Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama

Szia!Itt miskolcon a 18 hetes uh után 24 hetesen lesz a következõ!Szerintem ez mindenhol más!De én is megyek 22 hetesen 4D uh-ra!20 hetes kismama
Nekem itt Pesten a 17. heti után már csak a 30. héten csináltak ultrahangot. Én elmentem a 22. héten 4D-s ultrahangra biztos ami tuti:-))) 32 hetes kismama
Ez anynira érdekes dolog. Tettem fel régebben kérdést én is ezzel kapcsolatban. Nekem minden hónapban ezzel kezdi az orvosom a vizsgálatot. Hüvelyi, majd sima uh. Lemérni nem mérték csak a 18. majd a 24. héten, de gondolom nagyjából tudja az orvos, hogy hónapról hónapra mekkorának kell lennie.
Hivatalosan, az allami protokoll szerint negy-ot uh lenne terhesseg alatt. A 8 hetes, ami nem kotelezo, majd a 12 hetes, 18 hetes genetikai, 28 hetes es a vegen 36-38 het kozott. Ez igy lenne az allami intezmenyekben, ha nincs semmi gond. viszont a legtobb kismamanak van magandokija, ha van a rendeloben uh keszulek, akkor nagyon szivesen keszitenek 6-8-10 ezer forintos vizsgalati dijert csereben uh-t is minden honapban.
Nekem van fogadott orvosom, de én az sztk-ba járok uh-ra!Elsõ vagyok!Nem fizetek az uh-ért!!!
Elvileg a védõnõ az elsõ jelentkezéskor adott egy papírt Neked, amin rajta vannak a kötelezõ vizsgálatok és az UH-k is. Nekem a 18 hetes UH után csak a 30. héten lesz. De közben a 21. héten voltam genetikán Pesten, ott is csináltak UH-t. ( Oda ugye külön beutaló kell. ) És majd privát megyek 4D UH-ra, a 25. hét környékén. De ez fizetõs. Szóval szerintem most Neked ezt a 10 hetet ki kell várni... Vagy közben elmehetsz 4D-re. Az kb 10.000 Ft, adnak dvd-t és képeket róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!