Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok. Már mozog (5 db)

18 hetes kismama vagyok. Már mozog a babám, de 2 napja nem érzem hogy mozgolodna, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Semmi baj nincs! Nekem is a 18. hétben mozdult meg, de én kb. 3-4 hétig utánna egyáltalán nem éreztem, majd a 22. héttõl erõsödtek a mozgások és mostmár minden nap érzem a babát. A pici még nem annyire erõs, hogy minden mozgását érezhesd. Lehet, hogy befelé rugdos a belsõszervek felé és lehet, hogy alszol amikor intenzívebb, vagy csak alszik. A dokim azt mondta, hogy a pici a nap 95%-át végigalussza és végülis mi sem vagyunk egyforma aktívak minden nap! Boldog babavárást! (29. hetes kismama)

Szia! Semmi baj nincs! Nekem is a 18. hétben mozdult meg, de én kb. 3-4 hétig utánna egyáltalán nem éreztem, majd a 22. héttõl erõsödtek a mozgások és mostmár minden nap érzem a babát. A pici még nem annyire erõs, hogy minden mozgását érezhesd. Lehet, hogy befelé rugdos a belsõszervek felé és lehet, hogy alszol amikor intenzívebb, vagy csak alszik. A dokim azt mondta, hogy a pici a nap 95%-át végigalussza és végülis mi sem vagyunk egyforma aktívak minden nap! Boldog babavárást! (29. hetes kismama)
Nekem is szokott ilyen lenni, hogy 1-2 napig alig mocorog, én megfigyeltem, hogy a hidegfrontnál sokkal kevésbé intenzív mint máskor.Ne aggodj, pár hét múlva már sokkal többet fog ficánkolni.Boldog babavárást!21 hetes kismama
Szia az elõttem szólóknak teljesen igazat adok.Ha nagyon nyugtalanit menj el a védõnõhöz és ott meghallgatja a sziívhangot és attól megnyugszol! 25 hetes kismami

18 hetes kismama vagyok, ikreket várok, már 16 hetesen éreztem hogy mozognak de azóta csak nagyon ritkán érzem, valamikor egész nap sem. Szerintetek az baj, hogy keveset mocorognak?

Legjobb válasz: én csak a 20 héttõl éreztem rendszeresen de sokat 24 héttõl mozognak...és így is van hogy uh n látom pörögnek én meg nem érzem...

én csak a 20 héttõl éreztem rendszeresen de sokat 24 héttõl mozognak...és így is van hogy uh n látom pörögnek én meg nem érzem...
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtattál.Akkor remélem 1-2 hét múlva már többet mocorognak.Elsõ terhességed?Kisfiúkat vársz vagy kislányokat?Nekem 13 hetesen azt mondták kislányok.
Sztem front van. Az enyém általában éjjel mozog, kivéve, ha jön az esõ. Az utóbbi pár napban folyamatosan a tengelye körül forog. :-) (Én is így rá szoktam parázni, de nekem bevált, h hanyatt fekszem és picit megböködöm az oldalam, akkor nagy kegyesen visszabök)
A kérdező hozzászólása: Igen az lehet hogy a front miatt van hogy nem olyan fürgék, de remélem azért 1-2 hét múlva már jobban fogom érezni.
elsõk, egy fiú egy lány :) 26 hetesek vagyunk most... És a frontokra õk is nagyon reagálnak...ha esõs rossz idõ van mint pl hétfõn legszívesebben átadnám a testem nekik ...2 éjszaka nem hagytak...ma meg épp hogy megvan a reggeli és kaja utáni bejelentkezés...de nem ijedek már meg (nagyon) mert már kezdem kitapasztalni hogy õk ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Nekünk két kislány lesz, õk egypetéjûek.Akkor várok türelmesen, késõbb biztos többet fognak mocorogni.Te hány kilót híztál, és hol fogsz szülni?Én eddig 4 kg-ot, és Gyöngyösre járok.
5 kg így a 26 hétre...Debrecen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Boldog babavárást! :)

18 hetes kismami vagyok, és még nem mozog a babám, vagy én nem érzem. Mindenféleképpen olyan pillangó szárnycsapásra gondoljak vagy másra? Elsö baba ezért nem tudom, de már nagyon szeretném érezni.

Legjobb válasz: Akkor legyél kicsit türelmesebb. Elsõ babánál lehet, hogy a félidõ után fogod csak érezni. Az érzés szerintem leginkább olyan, mint amikor (bocsánat, de tényleg) kicsit mozog a bélgáz a beleidben. Ahhoz hasonló. Ne aggódj, nem fogsz kimaradni az élménybõl, lesz még mikor olyat rúg a bordáid közé, hogy a lélegzeted is elakad. :D

Akkor legyél kicsit türelmesebb. Elsõ babánál lehet, hogy a félidõ után fogod csak érezni. Az érzés szerintem leginkább olyan, mint amikor (bocsánat, de tényleg) kicsit mozog a bélgáz a beleidben. Ahhoz hasonló. Ne aggódj, nem fogsz kimaradni az élménybõl, lesz még mikor olyat rúg a bordáid közé, hogy a lélegzeted is elakad. :D
A kérdező hozzászólása: Jó nektek akik már érzitek!Remélem már az én picurom is megmozdul már.
Szia! Én is tegnap töltöttem be a 18 hetet, s hétfõn jelentkezett be elõször a picúrkám, akkor egymás után két kis bökést éreztem belülrõl, mint mikor egy ideg megrándul, olyasmi érzés volt... persze én sem tudom biztosan õ volt e, de azóta gyengébben ugyan, de többször éreztem apró kis dobbanást ( tényleg a bélgázhoz is lehet hasonlítani)
A kérdező hozzászólása: Ha a hasamon van a kezem, akkor néha érzek valamit, de nem vagyok benne bisztos hogy ö az.
Nekem sem pillangós volt, hanwem elég egyértelmû, bár tompa. Olyasmi, mint amikor a színházban a mögötted ülõ a térdével bökdösi a székedet - na, ez a hasamban. Eleinte jobban éreztem, ha hanyatt feküdtem és a hasamon volt a kezem.
Szia! Attól is függ, hogy mikor érzed meg a babát, hogy hol tapad a lepény. Ha mellsõ fali, akkor elképzelhetõ, hogy késõbb érzed. Nekem is elsõ baba, 16 hetesen éreztem az elsõ mozgásokat, de most 21 hetesen érzem biztosra õt. Egyre aktívabb, és egyre többet mocorog. Szóval ne aggódj, ha kicsit késõbb is érzed, akkor is már erõsebben fogod érezni. Nálam nem volt pillangómozgás, egyszerûen ahogy a táskám a hasamnál volt, éreztem, hogy valaki mocorog. :)
En sem ereztem semmifele pillangofele mozgast. Es olyan 20. het utan ereztem egyertelmuen. Nyugi, nemsokara erzed mar, ossze nem lehet tevesztenu semmivel.
Nekem is gyenge bélmozgásra hasonlított, csak késõbb jöttem rá, hogy ez már a baba volt :-)
Én a 20.hét után éreztem elõször. Nyugalom :) Nem mindenki érzi 16-17 hét körül
Nekem semmiféle" pillangó szárnycsapásra" hasonlitó dolog nem volt , mint ahogy azt én is vártam.17.héten éreztem elõször, hogy megmozdult.Inkább ilyen pici érintéseket éreztem a hasamban/ mintha finoman böködne valaki az ujjával:) /!Nagyon vártam már én is, hogy milyen lesz.De hidd el felfogod ismerni.
A kérdező hozzászólása: Remélem már nemsokára érezni fogom:)
Szia!ne aggódj mindenkinél máskor kezd el mocorogni a baba.én elsõ babámat várom nekem 15+4hetesen mozdult meg elõször, én egy pici ütõdést éreztem elõször a köldököm jobb oldalánál, egybõl tudtam hogy a baba volt az.másnap már pici simogatós érzést éreztem.minden nap érzem ahogy mocorog, fõleg délutánonként, persze minden nap csak egy rövid ideig érzem.mondjuk elég vékony testalkatú vagyok, lehet hogy ezért is éreztem ilyen hamar.17 hetes kismama


22 hetes vagyok, a babóm már a 18 héttől mozog. Nálatok is úgy van hogy egyik nap meg sem áll egész nap, másik nap meg jó ha 4-5- öt rúg a pociba? Attól még ugyanolyan jól van, igaz?

Legjobb válasz: Szia. Nálam még mindig így van, a 28-ik héten. Van hogy meg sem áll egésznap, majd vannak napok, amikor sokkal kevesebbet aktív. Az orvosom azt mondta, hogy mindennap kell hogy érezzem, de az nem számít, hogy mennyiszer. A lényeg, hogy adjon jelet magáról. Minden jót!

Szia. Nálam még mindig így van, a 28-ik héten. Van hogy meg sem áll egésznap, majd vannak napok, amikor sokkal kevesebbet aktív. Az orvosom azt mondta, hogy mindennap kell hogy érezzem, de az nem számít, hogy mennyiszer. A lényeg, hogy adjon jelet magáról. Minden jót!
Nálam is volt ilyen.Valamelyik nap végig mozog utána meg van, hogy csak párnap múlva jelentkezik csak.Úgyan úgy jól van csak lustácska biztos.Ne aggódj! Boldog babavárást! 24hetes kismama

20 hetes kismama vagyok 2. terhsséggel. Már kb a 18 hét óta mozog a pici, de még nem rugdos csak szerintem forgolódik. Tegnap óta viszont épp hogy nyom egy picit néha, mintha nyújtózkodna, de ritkán. Nem baj ha nem rugdos összevissza?

Itt ott feszít néha egy kicsit,aztán ennyi.És általában este mocorog,és csak ha elfekszem.Más babája is ilyen kényelmes,és lusti??

Legjobb válasz: Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.

Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.
Nekem is a második késõbb kezdett el aktívan mozogni. Az elsõt már 16 hetesen éreztem, õt meg csak a 19. héttõl. Most 25 hetes viszont olyan bulit szokott csapni, hogy csillagokat látok!!! Lehet, hogy neked is beindul, de az is lehet, hogy kis nyugodt babó lesz! Szép babavárást!!
20 hetesen még azért elég picik és jól elférnek a pocakban, tudnak ide oda úszikálni, sztem majd késõbb fog erõteljesebben rugdosni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!