Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok. Lehet valami (9 db)

18 hetes terhes vagyok. Lehet valami oka, hogy állandóan almát ennék?

Legjobb válasz: Valami biztos, de nem vagyok otthon a vitaminhiányokban. Az biztos, hogy terhesen tudja a szervezet, hogy mire van szüksége, amit kívánsz, edd nyugodtan. Fõleg almát, sok benne a vitamin, egészséges és nem hízlal:-)

Valami biztos, de nem vagyok otthon a vitaminhiányokban. Az biztos, hogy terhesen tudja a szervezet, hogy mire van szüksége, amit kívánsz, edd nyugodtan. Fõleg almát, sok benne a vitamin, egészséges és nem hízlal:-)
Szia! Én sok kismamától hallottam ilyesmit, Te szerencsés vagy, hogy ilyen egészséges dolgot kívánsz. Nálam egy idõben a fánk volt a menõ, mostanában a vaníliafagyi. Görögdinnyét is kivánok, de az sajnos nem kivitelezhetõ januárban.
Szia! Én 22 hetes vagyok és minden nap alsó hangon minimum három almát megeszem.!! Ne aggódj nem lesz bajunk tõle! Kíváncsi vagyok, hogy a Pocaklakónknak milyen viszonya lesz az almához:) )
Szuper dolog!! Megmondjam miért? Az alma vízhajtó hatású, így a vizesedést is meggátolja, vagy legalábbis csökkenti, és rengeteg benne a vas. Csak ha javasolhatom a haját pucold le mert így tudom az székrekedést okozhat. de azért járj utána. Én a tejjel vagyok így, 3 napja minden pohárba tejet töltenék. Valószínûleg a szervezetünk ösztönösenm kéri azt amire szüksége van, vagy csak kezdene kialakulni a hiány. Nekem spec a védõnõ azt mondta, hogy kiló számra egyem NAPONTA az almát! Szó szerint értette. Szóval a te szervezeted nagyon szuperül reagál! Boldog babócavárást! 20 hetes kismama

A vizeletben mitől lehet barna, hajszálvékony valami nyálka? A vastól lehet? 18 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, hogy a vastól lenne. Inkább menj el a védõnõhõz, dokihoz vizeletvizsgálatra!!!

Szerintem kizárt, hogy a vastól lenne. Inkább menj el a védõnõhõz, dokihoz vizeletvizsgálatra!!!
Szia!!!Menj az orvoshoz és emlísd meg neki az a bíztos ne hogy valami gond legyen.De elõ fordulhat fel fázástol is vagy nem pihenz sokat.Jo baba várást!!!


Mikortól érezhető kívülről a baba mozgása? Lehetséges, hogy 18 hetesen amikor megéreztem valamit, akkor egyből a hasamon is tapintva érezni lehet? Vékony alkat vagyok.

Legjobb válasz: Nálam is érezték a családtagok az elsõ babánál most a másodiknál nem. Úgyhogy szerintem igen!

Nálam is érezték a családtagok az elsõ babánál most a másodiknál nem. Úgyhogy szerintem igen!
Az elsõ babámat 14 hetes korom óta érzem mocorogni, kívülrõl pedig 19 hetes korom óta érzem.,
én egybõl kívülrõl is éreztem. én is vékony vagyok, lehet, hogy ezért.

18. hetes vagyok.2 hónap múlva tudok csak táppénzre menni (betanítok valakit). Tudtok extra derékfájásra javasolni valamit, amit lehet napközben hordani?

Az a problémám, hogy bár nem vagyok veszélyeztetett terhes, volt egy gerinc ciszta m?tétem, úgyhogy már most annyira fáj a derekam, hogy néha teljesen lebénulok a fájdalomtól. Ül? munkát végzek, de a járkálás is fáj.Mindegy. Tehát még 2 hónapig ki kell húznom (utána talán többet pihentethetem a hátam) Ismer valaki olyan hátrögzít?t, hátfeszít?t, amit ilyen estekben tudnék használni?

Legjobb válasz: Azt sajnos nem, de tornászol? Nekem a kismamatorna megoldotta a hátfájás problémáját. (Igaz, nekem nem volt mûtétem). Nagy akaraterõ kellett hozzá, de minden nap este munka után végigcsináltam a DVD-t (ÖLB csak 35 perc).

Azt sajnos nem, de tornászol? Nekem a kismamatorna megoldotta a hátfájás problémáját. (Igaz, nekem nem volt mûtétem). Nagy akaraterõ kellett hozzá, de minden nap este munka után végigcsináltam a DVD-t (ÖLB csak 35 perc).
A kérdező hozzászólása: Igen, járok terhestornára, de talán igazad van, otthon is kellene. Igazából a mûtétbõl csak az maradt vissza, hogy kicsi a hátam terhelhetõsége, és nagyon sokszor fáj. Láttam egyszer régebben egy kismamán egy ruha alá vehetõ valami hátrögzítõt(pamut anyagból, a vállat és a hátat tartotta) abban reménykedtem, hátha használ v. ismer valaki ilyet.
Azzal csak rontasz a helyzeten. Ilyen esetben mindig erõsíteni kell a hát és hasizmokat, hogy legyen ereje tartani magát-tudom, 14 éve szenvedek gerincproblémákkal. Tornázz, minden nap fél órát legalább, és jó lenne egy gyógytornászhoz elmenned, hogy fájdalmadnak megfelelõ tornát írja ki neked, amit tudsz otthon csinálni. Az elsõ idõkben nehéz lesz, jobban fog fájni, de pár nap alatt hozzászokik a szervezeted, és megersõödnek az izmaid, ezáltal jobban tarják magukat-így csökken a fájdalmad. A különbözõ szorítók-tartók csak azt érik el, hogy átveszik a tartást, így a test még "püttyetteb" lesz, és csak ront a helyzeten. Javaslom keress egy szakembert, kérj spec tornát és csináld minden nap a saját érdekedben!!
A kérdező hozzászólása: Köszi rábeszéltetek! Utánanéztem, a McKenzie tornát itt szegeden is csinálnak, tanítanak. Talán az nekem is segít.

18 hetes kismama vagyok, de az afp-m eredménye még mindig nem jött meg. Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Nyugi, én 21 hetes vagyok-4 hete vették le. És még mindig nincs kész:(( Párom megunta, holnap reggel megyünk a kórházba. Kitartás, az, hogy késnek nem jelent rosszat-és még nem is vagy elkésve az uh-val sem. Ne aggódj, az a legrosszabb amit tehetsz.

Nyugi, én 21 hetes vagyok-4 hete vették le. És még mindig nincs kész:(( Párom megunta, holnap reggel megyünk a kórházba. Kitartás, az, hogy késnek nem jelent rosszat-és még nem is vagy elkésve az uh-val sem. Ne aggódj, az a legrosszabb amit tehetsz.
Én 19 hetes vagyok és még mindig nincs sehol.Ma jól felhívom a védõnõt, h mégis mi van vele.De ah olvastam nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek késik.
Ha baj van az eredményeiddel, akkor inkább elõbb küldik, és a védõnõ is külön telefonál neked. A baj szerintem csak az ünnepek miatti csúszások miatt lehet.
A második gyerkõcömnél az AFP kórosan magas értéket mutatott, de a dokim alaposan megvizsgált és minden rendben volt. Utóbb kiderült, hogy nem csak nekem volt magas, hanem sokunknak, hát õk is tévedhatnek. Ne aggódj!

Azt olvastam, hogy az sy-fundus távolsága megegyezik a terhesség hetével.28 hetes vagyok és 18 cm az sy-fundus távolság. Valami baj lehet? Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gondolod, hogy az orvosod ennyire hülye? Az a baj a mai kismamákkal, hogy az internettel már túlképezték magukat, és túlparáznak mindent. Ha a doki szerint rendben van, akkor rendben van.

Gondolod, hogy az orvosod ennyire hülye? Az a baj a mai kismamákkal, hogy az internettel már túlképezték magukat, és túlparáznak mindent. Ha a doki szerint rendben van, akkor rendben van.
Valószínû, hogy elírta, és a 18 az igaziból 28. Egyébként igaza van az 1-nek, ne aggodalmaskodj túl mindent, élvezd a babavárást. :)

18 hetes kismama vagyok és az első baba! Napjában többször is ugy érzem mint ha ki-be huzkodnám a hasam. és mintha tolná valami előre! Nagyon rossz érzés! Mi lehet ez? Nem huzom ki meg be de olyan érzésés napjában igen sokszor?

Legjobb válasz: szerintem keményedést érzel, csak nem tudod rendesen megfogalmazni, hogy mit is érzel pontosan:) nem olyan, mintha egy vasgolyót felfújnának benned mint egy lufit? mert akkor az keményedés

szerintem keményedést érzel, csak nem tudod rendesen megfogalmazni, hogy mit is érzel pontosan:) nem olyan, mintha egy vasgolyót felfújnának benned mint egy lufit? mert akkor az keményedés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!