Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok és kevés fehér (2 db)

18 hetes terhes vagyok és kevés fehér folyásom van. Nem viszket, nem fáj. Lehet ez fertőzés?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül ,a fehérfolyás normális terhesség alatt,de ha biztosabnak érzed szólj a dokidnak.Grat a babához:)28hetes kismama:)

Nem feltétlenül , a fehérfolyás normális terhesség alatt, de ha biztosabnak érzed szólj a dokidnak.Grat a babához:) 28hetes kismama:)
Én úgy tudom hogy ilyenkor a hormonok miatt normális egy bizonyos folyás. Ha nem büdös, nem viszket, fáj, szúr....stb. akkor ez normális szerintem. Esetleg megemlítheted a dikidnak, de nem lesz semmi baj... :D

Mi lehet ez? Ugye nem a nyákdugó? 18 hetes 4 napos vagyok. Ma nagyon kevés nyúlósabb folyásom volt 2szer de csak a wcpapíron és az előbb egy fehér (nem sárgás) 1 forintosnyi nyúlósabb.

Ma voltam uh-n és minden rendben volt, méhszáj is zárt. Ugye nem a nyákdugó???? Az milyen lenne?

Legjobb válasz: Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6,5hós baba anyukája

Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6, 5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap megyek dokihoz, mondom majd neki. Remélem nem az, csak valami folyás. Kicsit aggódom.
mind két szülésem ugy kezdödött az olyan mintha bepisiltél volna viz szerü anyag
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, minden ok, méhszáj zárt. Nem tudom mi lehetett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!