Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok és (179 db)

Nem túl korai hogy már 16. hetesen éreztem a picit? És most már 18. hetes vagyok és eddig csak nagyon lennt éreztem, de tegnap óta már a köldököm körül éreztem, sőtt hajnalban a mellbimbómon több apró kis verejtékszerű átlátszó lé volt

Ráadásul nagyon élénken mozog hosszabb ideig és naponta sokszor! Nem túl koraiak még ezek?

Legjobb válasz: szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami

szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami
Szia! Én is már 16 hetesen éreztem a babót, pedig ez csak az elsõ terhességem. Jó babavárást. 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ terhesség ráadásul 7 évet vártunk rá, a mellbimbómon pedig lehet hogy ilyen elõtej féleség volt, és az én melleim is óriásiak, nem tudom mi lesz még de ha tényleg nem korai, akkor jöjjön aminek jönni kell:) ))
Szia!Én most 33hetes vagyok, már 15 hetesen éreztem.
Szia! Én is 16 hetesen kezdtem érezni a hasam aljánál, most 18 hetes vagyok én is, és néha a köldököm alatt érzem, igen intenziven, és sokáig, sõt mintha egész nap mozogan, én is csodálkoztam azon, hogy a köldök alatt érzem. Szerintem nem korai.
Az elõzõ válaszoló vagyok: a cicim nekem is nagyot nõtt, 75B-bõl már 90C- méretû. Az elõtejet nem vettem még észre, mondjuk nekem az elsõ terhességemnél sem szivárgott az elõtej.
Nekem már a 17 héten meg tudta mondani, hogy kislány. De a bavótól is függ, hogy mutatja-e magát. Szurkolok, hogy lássák. 32 hkm
Én holnapután megyek legközelebb uh-ra (28 hetes vagyok) és nem mutogatja magát a babóka, szóval nem tudjuk, ki is van odabenn. Még a 4D-n sem derült ki, annyira nem volt együttmûködõ. :-)) Õ már a harmadik babó, az elsõ kettõt már a 12. illetve a 18. héten biztosra tudtuk. Ez a mostani pici egyelõre meglepi. :-))
A kérdező hozzászólása: Nos, õ lesz akkor az igazi meglepi :) egyébként ez is izgi nagyon, amikor azon gondolkodsz hogy vajon ki lakhat odabenn :)
Nekem a fiamat a 18. héten tutira fiúnak mondta az orvosom és úgy is lett!:) A kislányomnál már a 12. héten mondta, hogy kislány formája van, de végül a 20 hetes 4D-s ultrahangon derült ki biztosra, hogy csajszink lesz másodszorra.:) És így is lett:) Gratulálok, majd megírod, hogy kiderült-e?
A kérdező hozzászólása: És a 20. héten végzett 4D-n szép volt már a picúr vagy érdemes vele várni még? Persze hogy megírom, holnap este megyek, legkésõbb csütörtök délelõtt megírom a választ :)
Sziasztok, nekünk sem derült ki 18hetesen, ezért elmentünk 20hetes 4d-re. Meg is mutatta egybõl a kukacát :) ) Szerintem érdemes 20hetesen, ha nagyon kíváncsi vagy a nemére, bár 24. héttõl ajánlják a 4d-t, de nekünk 20 hetesen is élmény volt, és a szonográfus hölgy is mondta, hogy csuda édespofi, annak ellenére, hogy még vékonyka. De szép formás babát fogsz már látni, kontúros, jellegzetes arcvonásokkal/ már az arcán látszott, hogy kisfiú...legalábbis nekünk így volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor megvárom a mai napot, hogy mit mond a doki, lát-e már valamit és ha nem látja h kislány v kisfiú-e akkor bejelentkezünk :) Köszönöm a sok választ, legkésõbb holnap reggel megírom, mi volt a dokinál :) Jó babavárást!
Szia, a 15-ös vagyok.:) Szerintem érdemes picit tovább várni, mert az én lányom elmászott az ultrahnag elõl, így nem sokat látunk belõle.:)
Mi 26 hetesen voltunk, állítólag az a legjobb idõ, mert ott már szép formás, de még elég pici ahhoz, hogy mocorogjon és ne takarják el a végtagjai az arcát. már tényleg nagyon kis formás volt :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a picír megint nem mutatta meg magát. Azt tudjuk h egészségesek vagyunk, nagyon szépen fejlõdünk, ahogy a doki mondta " az egész hasam csak babából áll" már most :) és ez a lényeg, a nemét talán 3 hét múlva megtudjuk, akkor megyek legközelebb :) Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom :) és drukkolok Neked is h mihamarabb megmutassa magát :)
Én 17 hetes terhes vagyok de a mi babánk is szégyellõs nagyon mindíg össze van zárva a kis lába :) Remélem hamarosan megtudjuk mi is mert nagyon szeretném tudni! Igazából örülök ha fiú, ha lány, de már nagyon szeretném tudni! Szorítok hogy kiderüljön holnap neked! :) Majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Írok ha megmutatja magát :)
Nalunk ugyan meg tudtak nezni mindket gyereknel, de a sogornom hiaba jart 2-3 hetente magandokihoz uh-ra, hiaba ment el 4d-re is, a baba csak 32 hetesen mutatta meg magat, hogy kislany. Addig vagy ugy tartotta a labat osszezarva, hogy nem tudtak megnezni, vagy pedig a laba kozott volt a koldokzsinor.
Akkor nagyobb az esély a kislányra! :)
A kérdező hozzászólása: Hát kíváncsi vagyok már nagyon :)
Nekünk is csak 32 hetesen tudták megmondani, hogy kislány. Addig nem látszott, mindig úgy fordult.
Hát, velünk nem ez a helyzet, csak hasonló! 18 hetesen 98 % -ra mondta a doki a kislányt..be is szervezkedtünk ugy a 28. hét körül, ruhák, egyebek.. A 30 hetes uh-n viszont egyértelmüen kisfiu! :) Ugyhogy a rózsa szin cuccok mennek a vaterára. Vagy nem tudta rendesen megnézni és rámondta (sztk) vagy nem tudom! :) )
A kérdező hozzászólása: Oh, az igen :) Óvatosak leszünk majd :)
A 20.heti genetikai uh-n mutatta magát elõször a kisfiam. Onnantól viszont a kuki volt mindig az elsõ amit mrgpillantottunk az uh-kon :)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom sokan vagyunk akiknek szégyenlõs a babucija :)
Mi 13+4-nél tudtuk meg, h kislány, igaz a 4D-s UH-n. Jó is, h voltunk, m utána sokáig nem mutatta meg magát! :) Mi 3* voltunk 4D-n, utolsónak 32. héten, és akkor is tökéletesen látszott a kis pofija, nem takarta el magát!

18 hetes vagyok és a 12. -ik héttől szedek napi egy Gravidát. Kell egy idő után csökkenteni a szedését vagy esetleg teljesen elhagyni? Vagy szedhetem nyugodtan a terhesség végéig?

Legjobb válasz: sztem a 12. héttõl már tök felesleges volt elkezdeni szedni.én 5 hetesen kezdtem el,és kb 14 hetesen már abba fogom hagyni.

sztem a 12. héttõl már tök felesleges volt elkezdeni szedni.én 5 hetesen kezdtem el, és kb 14 hetesen már abba fogom hagyni.
Szedheted a terehesség végéig, de már elõbb el kellett volna kezdeni.
kedves elsõ hozzászóló! nem felesleges a 12. hét után sem, mert az egész terhesség alatt szükség van a vitamin pótlásra, pláne téli idõszakban! Úgy tudom, hogy a harmadik harmadban lehet csökkenteni az adagot
ajánlott a szedése egész terhesség alatt. Sõt még a szoptatás alatt is. Én a kezdettõl szedem az Elevitet meg a Jodid 200-at. 35km
A kérdező hozzászólása: A 12.-ik hét elõtt folsavat szedtem, de mondta az orvosom hogy azt már abbahagyhatom. Ezért kezdtem a 12.-ik héttõl szedni a Gravidát.
A kérdező hozzászólása: Ja és 8 hetesen tudtam meg hogy babát várok és akkor kezdtem a folsavat szedni.
Én már a terhesség elõtt elkezdtem szedni a Graviát, a nõgyógyász javaslatára, és végig fogom szedni a terhesség alatt, sõt még lehet utána is!


Szia! én is szoktam ilyesmit érezni, de fogalmam sincs mitõl van :) és én is akkor ha állok... 18+3h km
Én nyillalást éreztem ezidõtájt, az sem volt egy élmény! :)
Elsõ vagyok, igen a nyilalás nálam is meg van, tényleg nagyon hülye érzés :) :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint várhatom a nyilalást is:) .Azt is csak állva érzitek?
Elsõ vagyok, hát azt sajna nem, azt mindenféle testhelyzetben :) fõleg ilyenkor, amikor ilyen hülye idõ van :S
Második vagyok, én a nyillalást éreztem mindenféle pózban, sõt egyszer volt olyan is, hogy arra ébredtem reggel, hogy iszonyatosan lezsibbadt a gátam. Lehet, hogy még ilyen is jön, készülj fel! :)
A kérdező hozzászólása: Most megérezhetjük a testrészeinket, amikrõl máskor tudomást sem veszünk:) .Köszönöm a válaszokat, és minden szépet és jót kívánok Nektek!

18 hetes vagyok, és már 9-10kg-ot híztam, ez még normálisnak mondható? Nem voltam vékony alkat, és 3 műszakos munkából estem ki, mivel veszélyeztett vagyok és feküdnöm lehet! !

Legjobb válasz: A 28. hétig én is felszedtem 15 és fél kilót - mindig mondta a védõnõ , hogy az sok - , de ezután nálam lelassult a hízás.Most az utolsó 12 hétben "csak" 3,5 kg jött fel, az is inkább víz. Ha kicsit odafigyelsz és csökkented a szénhidrát bevitelt, biztosan lassul majd a gyarapodás. Ha más gondod nincs, akkor meg nem kell annyira foglalkozni ezzel, majd szülés után szépen leadod.:)Boldog babavárást! 40 hetes kismami

A 28. hétig én is felszedtem 15 és fél kilót - mindig mondta a védõnõ , hogy az sok - , de ezután nálam lelassult a hízás.Most az utolsó 12 hétben "csak" 3, 5 kg jött fel, az is inkább víz. Ha kicsit odafigyelsz és csökkented a szénhidrát bevitelt, biztosan lassul majd a gyarapodás. Ha más gondod nincs, akkor meg nem kell annyira foglalkozni ezzel, majd szülés után szépen leadod.:) Boldog babavárást! 40 hetes kismami
Valószínûleg a sok ágybanfekvés az oka.sokat változtatni nem tudsz, maximum egy kalória szegény étrenddel tudsz javítani a helyzeten, szerencsére jön a gyümiszezon!
Miért tagadjuk, nem kevés, de lehet, nem fogsz többet hízni. A munkából kiesés felborítja a napi ritumust, ami önkéntelen hízást eredményez, nem beszélve a fekvésrõl. Figyelj oda, mit eszel, többször kevesebbet, sok sok rostot, gyümit, és igyál legalbb 2-3 liter folyadékot. És amennyit lehet, azért mozogjál, és iktass be egy napi rendszerességet, ugyanakkor egyél, kelj, feküdj, ez segíthet abban, hogy ne legyen 40 kg belõle.. Vigyázz magatokra és persze mindennél fontosabb az egészség, utána úgyis lemegy, ami feljött:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) egy kicsit nyugodtabb vagyok hogy nem csak én vagyok így!!!
Szerintem , ha odafigyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel, akkor ne foglalkozzál vele. Én is 27 hetesen +15 kg-nál tartottam, most +1 kg jött hozzá. Én a 18-27 között híztam 8kg-ot, ami lehet a székletproblémák miatt volt. És nem zabáltam , napi3x eszem, Este 18 után már nem, csak nagyon ritkán (max heti1x). Ez mind csak adottság kérdése, ezelött kb6-10 éve szült ismerõseim mind mondják , h. 20-30 kg-ot híztak a babavárás alatt.Más generáció.

18 hetes vagyok, és náthás. A Maripen gyógyszert irta ki az orvosom, napi 3×1-et. Én még is félek kicsit. Nem lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Én 20 hetesen vagyok náthás. szombaton kezdõdött, citrom, méz és kamillatea 3 nap alatt segített. én nem mernék gyógyszert bevenni. bár lázam nincs, az baj lenne, akkor már vennék be gyógyszert

Én 20 hetesen vagyok náthás. szombaton kezdõdött, citrom, méz és kamillatea 3 nap alatt segített. én nem mernék gyógyszert bevenni. bár lázam nincs, az baj lenne, akkor már vennék be gyógyszert

Ikerkismamák! Nektek is már hamar nagy lett a hasatok? Én 18 hetes vagyok, és már kb.6 hónaposnak nézek ki, és érzem is magamat?

Kilóban is már híztam vagy 5 kilót, de centiben nagyon sokat n?tt a hasam. Már most 96 átmér?j?......hogy fogom így kihúzni a 38.hétig??????

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de megkérdezhetem, hogy mikortól kezdett el nõni a hasad? Én még csak 7 hetes iker kismama vagyok és szeretném tudni, hogy mire számítsak :) Köszi

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de megkérdezhetem, hogy mikortól kezdett el nõni a hasad? Én még csak 7 hetes iker kismama vagyok és szeretném tudni, hogy mire számítsak :) Köszi
A kérdező hozzászólása: Képzeld én meg olyan csiklandozást érzek....Te BP-i vagy? Mert én az ÁEK-ben fogok szülni. Te hol fogsz? Neked nõ már pocakod rendesen? Képzeld tegnap a rendelõben megkérdezte e gy néni tõlem, hogy most már bármelyik szülök nem? :) Mondtam neki, hogy hát remélem nem.....
Szia!ennek örülök hogy minden oké!AFP eredményt 8-án csinálták és a doki kapja meg az eredményt!azt mondta ha gond lesz majd hív!(hál istennek nem hívott)én is 28-án megyek dokihoz, genetikára!már szeretném látni õket!képzeld tegnap óta idõközönként olyan mintha rugdosnának!(lehet hogy csak behaluzon)de baromi jó érzés!szegény páromat kikészítem!
A kérdező hozzászólása: Uh-ot nem tudott nézni, viszont ilyen doppler vizsgálattal, ami csak a szívhangot jelezte ki, azzal megvizsgált, és mind a kettõ rendben van.. hála Istennek. Én 28án megyek genetikai uh-ra. Te már voltál? Neked az AFP-d milyen volt? Nekem csak kedden lesz meg.
volt egyszer kétszer valami de(lehet hogy a belek voltak) nem tudom igazán mit kéne éreznem :-( már nagyon kiváncsi vagyok milyen érzés!(pláne 2) mit mondott a doki minden oké?uh?
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nem annyira érzem õket :( De ma megyek dokihoz, mert a múlhéten kedden voltam amniocenétzisen, és azért izgulok, hogy mi a helyzet a uh-on. AMúgy képzeld azért kellett mennem, mert az egyik babának a tarkóredõjét 1, 7, re a másikét 2, 8-ra mérték. És mivel semmilyen vérvizsgálat nem mérvadó ikreseknél, ezért ajánlották nekem..... Te érzed már a babákat?
szia!hát a Bencét én is szeretném de a párom "még gondolkodik"!hát az a helyzet hogy tavaly szeptemberben elveszítettünk 1-et (és gyorsba) 2, 5hónapra rá 2 lett!dokik kérdezték van e a családban vagy beültetés és mondtam hogy ha a "tisztitás" közben nem ültettek be akkor nem!tényleg akartam kérdezni érzed már õket?
A kérdező hozzászólása: Szia!nekünk Bence, és Tomi lesz. Hát ha lány lett volna legalább az egyik, nekünk sem lett volna gondunk. Nekem van már egy fiam. Neked?
szia!az egyiket"én" mondom tuti fiunak!de a másikra is az mondják de nem biztos mert kicsit szégyenlõs a drágám!(remélem 28-án minden kiderül)az a baj hogy a lány nevekkel nincs gondunk de ha fiú lesz mind a 2 gondban vagyunk!nektek megvannak már a nevek?
64 kg-ról kezdtem a terhességemet 160 cm vagyok. Nekem is hamar nõtt a hasam, igaz második terhességem volt. 21 hetesen 92 cm volt a hasam, a végén 106 cm, de felül hatalmas pukli volt, ott volt a B baba. :-) Egyébként 20 hétig híztam én is 4 kg-ot, aztán kicsit leállt a hízásom, 13 kg lett a vége. 35+5 hétre születtek a fiúk 2 és 2, 5 kg-mal.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem nagyon hamar elkezdett nõni hasam. Amúgy én 162 cm magas vagyok és 65kilóról indultam, és kb. 72 centirõl indultam. De nekem az utolsó egy hét alatt nõtt 10 centit a hasam. Már most zavar a hirtelen növekedés, meg kell még szoknom. Hát alvással már most gondok vannak.... Amúgy nekem fiaim lesznek. Neked milyen nemüek lesznek? persze itt nem a 7 hetes kismamára gondolok. Kitartás mindenkinek! (ezzel magamat vígasztalom)
szia!én 17+5napos ikres vagyok!kb. 3-3, 5kg híztam!nekem 87 átmérõjû (178cm magas, 60kg vagyok)12 héten vettem igazán észre és mint ha folyamatosan lufit fújnának bennem (ez az elõzõ hozzászólónak is üzizem) ügyik vagyunk kibirjuk!kitartás! jó egészséget és szülést kivánok
Szia!igen Bp-i vagyok!Én a Jánosba fogok szülni!hát nõ rendesen! párom az csak nézi nézi és megszólal hogy már megint nõtt?hát remélem sokáig bent maradnak!

18 hetes vagyok, és nagyon nyomja a húgyhólyagomat, és fáj a derekam, mikor kuszik feljebb a baba?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon nyomta ennyi idõsen.Most 25 hetes vagyok és néha még mindig megnyomkodja.Aztán késõbb már a súja fogja nyomni.Szerintem szokj hozzá mert sokszor elõ fog fordulni még a szülésig.Én ha megyek valahova akkor megtervezem az útvonalat hogy biztosan útbaessen olyan hely ahol van mosdó.Kitartás

Nekem is nagyon nyomta ennyi idõsen.Most 25 hetes vagyok és néha még mindig megnyomkodja.Aztán késõbb már a súja fogja nyomni.Szerintem szokj hozzá mert sokszor elõ fog fordulni még a szülésig.Én ha megyek valahova akkor megtervezem az útvonalat hogy biztosan útbaessen olyan hely ahol van mosdó.Kitartás
Nem akarlak elkeseríteni, de ha fejvégû fekvésû akkor szinte végig érezheted. Én 34 hetes vagyok és folyamatosan nyomja a hólyagomat. Én is megtervezem az utat, hol tudok elmenni pisilni, néha 5-10 percenként kell :) És ahogy az elõttem író is jelezte, egy idõ után a súlya miatt fog majd nyomni és amikor "tornázni" kezd az is kellemetlen lesz :) Kitartás!
Nekem keresztben fekszik, és sokszor úgy tolja valószínûleg a kis popsiját, hogy konkrétan rá ül a húgyhólyagomra... Képes vagyok én is 10 percenként pisilni, még ha már jóformán nincs is mit... De nekem amúgy a terhesség eleje óta szinte állandóan pisilhetnékem van, szóval ez szerintem már így marad. :) 28 hetes kismama

18. Hetes vagyok és még nem mozog a babám. Az apukája, ha a hasamon fekszik butyborékoló hangot hall, de én nem érzek semmit. Első baba. Ugye nincs vele semmi gond? Jövőhéten kell mennem uhra

Legjobb válasz: Nekem is a 18. hét után kezdett el mozogni :) Szerintem nincs semmi gond, ne aggódj, ha mégis annyira aggódnál, menj el UH-ra és nézesd meg. Kitartást!

Nekem is a 18. hét után kezdett el mozogni :) Szerintem nincs semmi gond, ne aggódj, ha mégis annyira aggódnál, menj el UH-ra és nézesd meg. Kitartást!
én is csak a 21-22 héten éreztem elõször meg a babámat nekem mellsõ fali volt a lepényem, állítólag lehet hogy ezért
21+3 hetes vagyok, nem mondanám h érzem a babámat.A köldök alatt 5-6cm-re néha mintha vmi lenne, de lehet bélmozgás is.Nagyon várom már én is.Nekem melsõ falon van a lepény.
Ugyan ezt csináltuk mi is, hallgattuk de én nem éreztem semmit vagy nem voltam biztos benne. Végül biztosra a 22. héten mozdult meg akkor már látszott is. Ne aggódj ha már megmozdult megkönnyebbülsz hogy ezt eddig is érezted.
Az én Picim igazán CSAK A 23.HÉT KÖRÜL kezdett el mozogni, vagyis én akkor éreztem egyértelmûen. Ez mindenkinél nagyon változó. Én is és Töpörtyû is makk egészségesek vagyunk, nincs ezzel semmi gond!
A lányom a 20 héten mozdult meg, utána meg sem állt! :) )
Ne aggódj, az elsõ baba általában csak 19-20 hetesen mozdul meg, akkor is csak egy apró rebbenést érzel. Eltelik majd néhány nap, mire rájössz, hogy ez már AZ, nem pedig csak a belek mozgása (elsõ terhességnél könnyû összekeverni). Szóval figyelj befelé, és várj, hamarosan felveszi veled a kapcsolatot... Boldog babavárást.
Ne aggodj, én az elsö babámat pont 20hetesen éreztem meg.Hamarosan érezni fogod te is.
Elsõ baba?Ha igen akkor ne aggódj, majd késöbb fogod érezni a mozgást.Van aki csak a 21 héten érzi elõször.A bugyborékoló hang a te beleidbõl és gyomrodból származik, nincs még annyi magzatvíz, hogy az bugyborékoljon, valamint a baba még nem "kavarja" a magzatvizet. 31 hetes km.
Igen így van a mellsõ fali lepény tompítja a mozgásokat. Nekem is mellsõ fali, de mostanra már nem tompít semmit:D :) Olyan erõseket rúg a fiam, hogy csak na és bizony néha már fáj is. 31 hetes km.

Rengeteget eszem egy hete, mit csináljak? 18 hetes vagyok és olyan éhség tör rám allandoan hogy az hihetetlen?

zabálok h a kell ha nem , már mindent megprobáltam de nem tudok ellenálni a finom falatoknak, aztán meg pihegek, segítsetek, mit tanácsoltok? azonkívül hog y ne zabáljak.... ezt tudom én is , de hogyan

Legjobb válasz: az elsõ tuti nem volt terhes...kedves elsõ! én ikreket várok, a 17. hétben vagyok, ha nem eszek, kimarja a gyomromat az éhség kb., és ezt úgy értsd, 3 óránként ennem kell, mint a csecsemõnek! akaratgyengeség...pfff kedves kérdezõ!:) szóval én is ebben a cipõben járok, próbálok a nem fõétkezésekben a lehetõségekhez képest "jobb" dolgokat enni, ha összejön, ok, ha nem, nem:) egyél 3 óránként, az segíthet a falásrohamon! és igyál mellette sokat:)

az elsõ tuti nem volt terhes...kedves elsõ! én ikreket várok, a 17. hétben vagyok, ha nem eszek, kimarja a gyomromat az éhség kb., és ezt úgy értsd, 3 óránként ennem kell, mint a csecsemõnek! akaratgyengeség...pfff kedves kérdezõ!:) szóval én is ebben a cipõben járok, próbálok a nem fõétkezésekben a lehetõségekhez képest "jobb" dolgokat enni, ha összejön, ok, ha nem, nem:) egyél 3 óránként, az segíthet a falásrohamon! és igyál mellette sokat:)
Bocsánatot kérek mindenkitõl, fõleg a kérdezõtõl, ne haragudj, azt hittem a Fogyókúra rovatban van a kérdés, ott szoktak ilyenek lenni:( Elnéztem, még egyszer bocsánat. És 24 éves férfiként valóban nem voltam még terhes:D
próbálj meg tápláló dolgokat enni. Nekem akkor hagyott kicsit alább a zabálási kényszerem, mikor reggelire elkezdtem cukormentes müzlit enni úgy, hogy joghurtba raktam. Nekem ízlett is és tovább kitartott mintha egy szenyót vagy vagy péksütit ettem volna. Igaz a kakaós csiga finomabb, de azért vigyázni kell. Én így is +20kg-nál járok. 35 hkm
el kell könyvelni hogy egy gyenge akaratú ember vagy. nincs azzal baj, ilyenek is vannak. nem szeretnél ilyen lenni? TEGYÉL ELLENE, kezdd azzal hogy NEM ZABÁLSZ.
Ha kívánod, hát kívánod!De most Õszintén, mikor van egy nõ életében olyan, hogy "legálisan" büntudat nélkül ehet :) De azért nem kell túlzásba esni :) Csak utána nem pihenni kéne, hanem menj el sétálni, kicsit tornász otthon.Úgyis itt a jó idõ.
próbálj kevesebbet, de sûrûbben enni, erre nem nagyon van megoldás, mert ha megkívánod enned kell! :D Én hétvégente lángosra vágyom, múltkor kimentünk a párommal a piacra lángost venni, elfogyott, a sírás határán voltam, alig tudtam visszatartani. :D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! próbálkozom , de ha nem kapja meg ez a kis törpe a hasamban amit szeretni, hát úgy rúgdal hogy csak na.... :-))) Mindent beleadok nem szeretnék 30 kilót hízni , mert h a így folytatom megeshet...
Szia! Èn is 18 hetes vagyok és én is állandóan ennék a párom már csak nevet amikor látja, hogy kaját készítek magambak! De a legszörnyùbb az, hogy fõleg sütiket ennék, legyen az krémes vagy túrós mindegy csak süti legyen! Engem is bánt, hogy ennyit zabálok de ha nem eszek rosszul vagyok szédülök. Próbáltam én már gyümölcsöt meg zöldséget is enni de nem segített semmit! Remélem nemsokára alább hagy mert már így is 7 kilónál tartok! Igy voltam az elsõ terhességemnél is, de utána alàbb hagyott, remélem most is így lesz :-)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! nekem ez az elsõ terhességem, reményt adtál hogy hátha elmúlik , vagy legalább alábbhagy a zaba... én is édeset fõként de amúgy mindegy :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!