Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok, nem dolgozom, csak (1 db)

18 hetes terhes vagyok, nem dolgozom, csak amit itthon csinálok, megfőzök, feltakarítok, kimosok, teregetek, vasalok, kint a kertben kapálgatok. Kevesebbet kellene tevékenykednem?

Ami egy kertes ház körül teend? akad. Közben ha úgy érzem lepihenek. Mostanában nap végére bekeményedik a hasam és feszít. Eddig nem szedtem magne-b6-ot, szerintetek csak úgy magamtól elkezdjem? Nem ártok vele? Még ennél is kevesebbet kellene dolgozgatni?

Legjobb válasz: Az semmiképp se jó,hogy bekeményedik a hasad,vigyázz magadra,pihenj még többet és kérdezd ki az orvosod véleményét!

Az semmiképp se jó, hogy bekeményedik a hasad, vigyázz magadra, pihenj még többet és kérdezd ki az orvosod véleményét!
Ilyen korban szerinte már normálisnak tekinthetõ a keményedés, ha a napi 10-et nem haladja meg és csak 2-3 percig tartanak. Ha munka közben nem jelentkezik, akkor igazából elfáradsz estére, és igen, lehet kicsit vissza kéne fogni, fõleg a kertészkedést, mert gondolom ott hajolgatsz rendesen. Én azt ajánlom, ne kezd el magdól szedni a magnéziumot, konzultálj orvosoddal, nem csak egyfajta mg van, nekem sem a magne b6-ot írták fel. Próbálj kicsit lassítani, pihenj többet és nem lesz semmi baj:-)
Szerintem ha a házimunka közben nem jelentkezik a keményedés, a ház körüli teendõket nyugodtan el lehet végezni, ha nem vagy vesz.terhes.Legalábbis nekem a dokim ezt mondta.A magne b6-tal nem ártassz, szerintem szedheted nyugodtan.Volt hogy én is magamtól szedtem, és magamtól variáltam az adagon, de azért jobb ha doki mondja meg mennyit szedj.Én azért mindig szóltam a dokimnak ha valamit változtattam(utólag)de erre csak azt mondta hogy jól tettem:) 32hetes kismama
A sok pihenés az csak jó lehet. Velem volt h a takaritás kellõs közepén ( az összes ruha ki volt pakolva a szekrénybõl, h portalanitsam a polcokat, porszívó elõl, vödör elõl stb) fogtam magam es lefeküdtem aludni. Mindent lehet, de szépen óvatosan. A mg-vel ártani nem ártasz, de segíthetsz és ami nem kell a testednek, kipisiled.
Szia En 21 hetes kismama vagyok, es nalam is jelentkjezett mar a kemenyedes.En megkerdeztem az orvost, es O azt mondta, h ilyenkor mar vannak, es nyugodtan szedjek ra magne b6-ot. Termeszetesen ha nem mulna es csak rosszabb lenne, akkor szolj Te is az orvosodnak, hatha tenyleg O mas gyogyszert javasol neked. Es a munkarol csak annyit, ha jol esik csinald, de ha erzed, h mar nem esik jol fejezd be pihenj egyet, hidd el megvar az teged. Boldog babavarast kivanok

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meddig húzhatom még? Tapasztalatok?

Ma vagyok 35+5 hetes, a doki már 3030 grammra saccolta a babát, és mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitottm a belső zárt. Néha nyilallást érzek a hüvelyemben, ill. enyhe görcsöket napi 2-3-szor. Doki szerint következtetni ebből sok mindenre nem lehet, ma is, és 3 hét múlva is indulhat a szülés. Attől függetlenül szeretnék tapasztalatokat hallani, húzhatom-e még? Igazából jó lenne, ha még egy hétig legalább maradna a baba. Köszi!

2

Az ultrahang árthat 5hetes terhesség alatt?

Két dokinál voltam az egyik folyamatosan ultrahangot magyarázza, viszont semmi vitamint nem irt fel(és még a pénzt is elvárja) a másik viszont kézzel megvizsgált és azt mondta semmiféle baj nincs a terhességgel teljesen normális, és ő nem erőltetné még v két hétig az ultrahangot ha nem muszáj. és kaptam vitamint is :) gőzöm sincs melyikhez menjek..

10

Apasági nyilatkozatot másik önkormányzat is kiállíthatja, vagy muszáj a lakhely szerintihez bemenni?

Elváltam és semmi kedvem,hogy ezen csámcsogjanak a faluban,mert ilyenek sajnos,gondoltam bemennék a városba,ami eger vagy gyöngyös lenne,ott szerintetek megcsinálnák az apasági nyilatkozatot.Köszi

3

Mélyen fekvő lepény okozott valakinek problémát?

Tegnap voltam uh (15hetes vagyok) és mondták hogy a hátsó falon mélyen tapad a lepény, multhét pénteken volt egy kis vérzésem de mondták hogy az a hüvelykapszulától is lehetett mert felsértett és a babánál nem látnak vérzésre utaló jelet. tegnap is volt egy minimális rózsaszín a papíron. az orvos pihenést 3*2 magnéziumot ajánlott és ha vérzés jelentkezne ismét bármilyen minimális is be fektet. Mivel nem tudta ő sem meg mondani hogy a babától vagy a kapszulától jön a vérzés inkább ovatosságra intett. Volt valaki hasonló helyzetben? Okozot neki problémát vagy a babánál? Félek hogy nehogy valami baj legyen a babával.

4

Tudom buta kérdés de egy nagyon durva hűléstől elvetélhetek?

vagy lehet bármi baja a babámnak?28 hetes vagyok

4

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!