Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok, jók a leleteim (2 db)

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

18 hetes kismama vagyok.2 napja görcsöl a jobb oldali vesém. Leleteim jók lettek sőt még ultrahangon is megnézte a doktornő és nem látott semmi eltérőt. Viszont már aludni sem aludtam a fájdalomtól! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!nekem is ez volt 20 hetesen! A kisfiam nyomott valami ideget,meg a húgyvezetékemen feküdt,bekerültem az ügyeletre,mert nem múlt a görcs!kaptam 2 infúziót,amitõl elmúlt! És nekem vesetágulatom lett! Annyit tudsz tenni,h bal oldalon feküdj,és vegyél be egy Algopyrint!ha nem múlik,akkor kórház!de ne izgulj,ebbõl nem lehet baj! Csak kellemetlen! 30hkm

Szia!nekem is ez volt 20 hetesen! A kisfiam nyomott valami ideget, meg a húgyvezetékemen feküdt, bekerültem az ügyeletre, mert nem múlt a görcs!kaptam 2 infúziót, amitõl elmúlt! És nekem vesetágulatom lett! Annyit tudsz tenni, h bal oldalon feküdj, és vegyél be egy Algopyrint!ha nem múlik, akkor kórház!de ne izgulj, ebbõl nem lehet baj! Csak kellemetlen! 30hkm
Nekem néhány rúgásától úgy elkezdett fájni a jobb vesém, hogy bementem az ügyeletre. Kaptam infúziót, elmúlt. Késõbb kiderült, hogy még a húgyvezetékemet is nyomta, ezért pisiltem annyiszor. 1, 5 éves kislány anyuja és 23 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!