Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok, jók (8 db)

18+6 hetes vagyok, ma voltam genetikai uh-on, bpd:47, thorax 49, femur 27, 4. Ezek a méretek jók? Tarkóredőt nem kellett volna mérniük?

Csak azért kérdezem mert megnéztem a magzati méretek oldalán és van olyan adatom ami 20 hetesnek felel meg, pl.: bpd, és van olyan ami csak 17+6 hetesnek fele meg pl.: femur! Ez nem baj??? És miért nem mérték a tarkóred?t? Vagy azt ilyenkor nem szokták? El?re is köszi!!!

Legjobb válasz: Szia! Nyugika mondták volna ha nem jók az eredmények! És a dokid meg a védõnõd is bizti megnézik az eredményeid! A tarkóredõt 12 hetesen nézték!!

Szia! Nyugika mondták volna ha nem jók az eredmények! És a dokid meg a védõnõd is bizti megnézik az eredményeid! A tarkóredõt 12 hetesen nézték!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!! Pedig megfogadtam, hogy nem leszek parázós kismama, és mégis. Az anyai ösztönöket nem lehet leküzdeni! :-) Köszi!!!!!

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ma vagyok pont 18 hetes, most volt UH. Jók a méreteink? A doki szerint elég kicsi a babám.

BPD: 41 mm HC: 157 mm AC: 123 mm TAD: 38 mm és FL: 25 mm Ti mekkorák voltatok ilyenkor? Köszönöm a válaszokat! Els? baba, azért vagyok ilyen aggódós... :(

Legjobb válasz: Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)

Tökéletesek! Az én lányom kisebb volt 18+1 napos terhesen, a BPD 38 mm, az FL 23 mm, a többit így hirtelen nem tudom... Lehetséges, hogy kisfiad lesz? Nem mutatta még magát? :)
Pontosan ekkora volt, ne aggódj! Jók az adatok!!!
BPD: 40mm, FOD: 47mm, THQ: 37mm, FL:25mm. Ezek a 19 hetes adatok, aznap töltöttük be a 19 hetet. Le volt maradva méret alapján egy hetet 27 hetesen, azátn 38+3 hétre spontán, egészségesen 2800 grammal született. Már 16 hós nagylány, egészséges bár nem egy nagydarad. Hurkánk azért van még mindig. :-) Ilyen géneket örökölt, és hozzám képes épp jó méretû baba volt. (160 cm 56 kg) A dokim már az elején azt mondta, ha végig is hordom, max 3 kg lesz. Igaza lett. Ne aggódj! Ha folyamatosan nõ, semmi baj nincs! Sok boldogságot!
Nálunk FL=27mm, BPD=43 mm. 18 hetesen és 4 naposan voltam. A ti eredményetek is tökéletes! No para! :) 30 h.
Szia!Nem is kicsi!Pont jó!Nem értem, hogy mér szeretik az orvosok az óriás bébiket!Leírom a mi adatainkat, de nekem azt mondták, hogy tökéletesek! BPD:43mm OFD:50mm AC:120mm FL:26mm 239g és 22cm volt 18 hetesen! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam. :) Kisfiú lesz, ma már 99 %-ra mondták.


18 hetes kismama vagyok.2 napja görcsöl a jobb oldali vesém. Leleteim jók lettek sőt még ultrahangon is megnézte a doktornő és nem látott semmi eltérőt. Viszont már aludni sem aludtam a fájdalomtól! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!nekem is ez volt 20 hetesen! A kisfiam nyomott valami ideget,meg a húgyvezetékemen feküdt,bekerültem az ügyeletre,mert nem múlt a görcs!kaptam 2 infúziót,amitõl elmúlt! És nekem vesetágulatom lett! Annyit tudsz tenni,h bal oldalon feküdj,és vegyél be egy Algopyrint!ha nem múlik,akkor kórház!de ne izgulj,ebbõl nem lehet baj! Csak kellemetlen! 30hkm

Szia!nekem is ez volt 20 hetesen! A kisfiam nyomott valami ideget, meg a húgyvezetékemen feküdt, bekerültem az ügyeletre, mert nem múlt a görcs!kaptam 2 infúziót, amitõl elmúlt! És nekem vesetágulatom lett! Annyit tudsz tenni, h bal oldalon feküdj, és vegyél be egy Algopyrint!ha nem múlik, akkor kórház!de ne izgulj, ebbõl nem lehet baj! Csak kellemetlen! 30hkm
Nekem néhány rúgásától úgy elkezdett fájni a jobb vesém, hogy bementem az ügyeletre. Kaptam infúziót, elmúlt. Késõbb kiderült, hogy még a húgyvezetékemet is nyomta, ezért pisiltem annyiszor. 1, 5 éves kislány anyuja és 23 hkm
Szerintem teljesen rendben vannak ezek az adatok! Én nem izgulnék! Boldog babavárást! :)
Szia! Teljesen tökéletesek az adatok! Nekem hármasikreim lesznek és 17+6 naposan a BPD: 42, 39, 39 mm volt. A többit nem mérték, de erre is azt mondták nagyon jó. És hogy érzed magad? Nemüket tudjátok már?
A kérdező hozzászólása: köszönöm jól vagyunk nemüket sajnos nem tudták megmondani Különben egypetéjûek lesznek. A válaszokért is köszönet.

18 hetes kismama vagyok, afp ertekem:1.25mom, hcg:2, 96mom, sp1:3, 28mom, papp-a:1, 79mom. Jok ezek az ertkek?

Legjobb válasz: Ahol megkaptad az eredményt, ott meg tudják mondani.

Ahol megkaptad az eredményt, ott meg tudják mondani.
Ne aggódj!Ha baj lenne szóltak volna.Egyébként szerintem jó értékek. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 35 vagyok, ajanlottak magzatviz vetelt de nem mentem bele
Itt mindenre választ találsz: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/
Kissé alacsony a vörösvértest, és magas a fehér, de ezt okozhatja egy gyulladás is, ha nem tévedek.
Ilyeneket inkább a gyerekvállalás kategóriába kéne tenni, ott a sok kismama már profi ezekben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!