Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok, és mostanában elég (2 db)

18 hetes vagyok, és mostanában elég sokat fáj a fogam, amire időnként beveszek egy panadolt. Mennyire árt ez a babának?

Fogorvoshoz csak a jöv? héten tudok elmenni, addig muszáj bevennem valamit, meg?rülök a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Próbálj tûrni amig csak lehet, de az se jó a babának ha te szenvedsz.Szóval ha már elviselhetetlen vegyél be. Mindenképpen menj fogorvoshoz!!!

Próbálj tûrni amig csak lehet, de az se jó a babának ha te szenvedsz.Szóval ha már elviselhetetlen vegyél be. Mindenképpen menj fogorvoshoz!!!
Én mondok egy tippet, ami nálam igen bevált. Én szedtem rendesen az elevitet, azt hittem elég kalcium jut a szervezetembe, de a fogam rettentõen fájt. Voltam fogorvosnál is, ki is húzta (nem lehetett megmenteni). És utána fájt másik kettõ. Akkor elkezdtem szedni a Béres Kalciumát és mint akit elvágtak, azóta semmi problémám nincs a fogammal, van lyuksa, de az a lényeg, hogy nem fáj. Szerintem próbáld meg, de úgy tudom nem jó a pezsgõtabletta, inkább a kapszulát vedd be. Az ára nem vészes: 50db max.900ft. Remélem rajtad is segít! Jó egészséget kívánok! 22hetes
Én is akkor lettem jobban, amikor elkezdtem kalcium pezsgõtablettát inni az Elevit mellé. Ha már nagyon fájt, akkor Paramax Rapidot szedtem, meg Sensodine szájvízzel öblögettem, az is sokat segített. (orvosnál is voltam, de hol az egyik fogam volt érzékenyebb, hol a a másik. Érdekes, h mióta megszültem, semmi problémám.)

18 hetes kismama vagyok, és mostanában elég sokat görcsöl a hasam, főleg pisilés után. Lehet, hogy azért, mert mozog a baba?

Legjobb válasz: Ha csak kimondottan pisilés után jeletkezik, nem lehet a hólyagoddal valami? Amúgy a kisebb mensi féle görcsök elõfordulhatnak,de hogy pisilés után-e,nekem még úgy nem jelentkezett.Nem fázhattál fel?

Ha csak kimondottan pisilés után jeletkezik, nem lehet a hólyagoddal valami? Amúgy a kisebb mensi féle görcsök elõfordulhatnak, de hogy pisilés után-e, nekem még úgy nem jelentkezett.Nem fázhattál fel?
Ha csak pisilésnél érzed, akkor nem hinném, hogy a baba.Ez csak egy tipp, de nem lehet, hogy túl sokáig tartod a vizeletet?Nekem akkor szokott utánna görcsölni, ha már nagyon kell, és úgy megyek el.Próbáld meg, hogy gyakrabban jársz wc-re, még akkor is, ha nem igen érzed.Ha nem változik, a biztonság kedvéért nézesd meg magad! Problémamentes babavárást!
Én is arra gondoltam egybõl, hogy sokáig tartogatod, nekem is ez volt a problémám, mióta, "komolyan veszem" a pisilést, tehát azonnal megyek ha érzem hogy kellene, azóta nincs ilyen gondom! Ha nem múlik így sem akkor doki! :) Fájdalommentes pisilést.. :) ! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!