Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes vagyok! Az AFP-m (4 db)

18 hetes kismama vagyok! Az AFP-m 1.85. Van mellette egy érték amit nem tudok mit jelent.46.9ng/mL Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Abbol a szambol szamoltak ki mindenfele egyeb szamokkal az AFP MoM erteket, ami neked 1.85 lett. Azaz az is az AFP, de egy masik mertekegyseg, vagy vmi ilyesmi :) Azt regebben hasznaltak, most mar inkabb a MoM-ot nezik.

Abbol a szambol szamoltak ki mindenfele egyeb szamokkal az AFP MoM erteket, ami neked 1.85 lett. Azaz az is az AFP, de egy masik mertekegyseg, vagy vmi ilyesmi :) Azt regebben hasznaltak, most mar inkabb a MoM-ot nezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Na meg is talaltam pontosan: "A MoM értéket adott terhességi héten 0, 7-2, 5 között tekintjük a normál tartományba esõnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik."

Ugye az a lényeg hogy a genetikai uh-n és 4D-n is minden rendben? 18 hetes vagyok. Mind kettő uh-n rendben volt minden. Az AFP-m egy kicsit rossz lett, nem drasztikusan. Emiatt aggódom egy kicsit.

Legjobb válasz: Nekem alacsony volt az AFP-m 0,66, de az uh-kon mindent rendben találtak. Az orvosom azt mondta, ha baj lett volna, az uh-n kiderül és ne aggódjak amiatt, hogy az AFP alacsony lett.

Nekem alacsony volt az AFP-m 0, 66, de az uh-kon mindent rendben találtak. Az orvosom azt mondta, ha baj lett volna, az uh-n kiderül és ne aggódjak amiatt, hogy az AFP alacsony lett.

Megfelelő ez az afp értékelés? Kétségbe vagyok esve! Az afp-m 0.59, a korrigált 21.51lett. Ez nem jó ugye? Mert azt olvastam valahol hogy a minimum határéték a 0.60. most mi az igazság? 18 hetes km

Legjobb válasz: szió! nálunk 0.4 az alsó határ. Van esetleg a papíron határérték neked? Nekem is 0.6 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes! Boldog babavárást! 19+5 km

szió! nálunk 0.4 az alsó határ. Van esetleg a papíron határérték neked? Nekem is 0.6 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes! Boldog babavárást! 19+5 km
A kérdező hozzászólása: annyi van a leletre irva hogy kóros tartomány 2.50-50.00. alsó határérték nincs irva.
nyugi! beszélj a dokiddal! majd õ megmondja, hogy jó az érték vagy sem. Figyeld meg, igazam lesz, tök egészséges ez a lurkó! :D Én is csak akkor nyugodtam meg a 0.6-tal, amikor beszéltem az orvosommal.
A kérdező hozzászólása: jövõ hét csütörtökön megyek ultrahangra, addig meg nem tudok menni orvoshoz, mert 23-ra vagyok berendelve, tudod nekem nincs fogadott dokim:(de köszönöm a bíztatást.remélem minden rendben lesz az uh-n.minden jót!
Szia! 0.5 -2.5 ig jó! Ne aggódj!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: 0.5-tõl?remek!!!akkor pont beleférek!!!köszönöm!!!
Elõzõ vagyok! Nekem rajta van a papíromon hogy MoM érték : 0.5 - 2.5
Ne légy kétségbe esve!!!nekem ugyanennyi volt, de én tuti hamarabb mentem, még a doki is alig bírja kiszámítani a terhességi heteimet, mindig mást mond:( szerintem 16.hét elõtt voltam, most 28.vagyok. én is féltem, de minden leletem jó, múlthéten voltunk 4D-n, minden oké, gyönyörû lányom lesz!!!én tényleg gyönyörûnek látom:) ) Tiéd is tuti egészséges!!!és persze csodaszép!!


18 hetes kismama vagyok, de az afp-m eredménye még mindig nem jött meg. Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Nyugi, én 21 hetes vagyok-4 hete vették le. És még mindig nincs kész:(( Párom megunta, holnap reggel megyünk a kórházba. Kitartás, az, hogy késnek nem jelent rosszat-és még nem is vagy elkésve az uh-val sem. Ne aggódj, az a legrosszabb amit tehetsz.

Nyugi, én 21 hetes vagyok-4 hete vették le. És még mindig nincs kész:(( Párom megunta, holnap reggel megyünk a kórházba. Kitartás, az, hogy késnek nem jelent rosszat-és még nem is vagy elkésve az uh-val sem. Ne aggódj, az a legrosszabb amit tehetsz.
Én 19 hetes vagyok és még mindig nincs sehol.Ma jól felhívom a védõnõt, h mégis mi van vele.De ah olvastam nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek késik.
Ha baj van az eredményeiddel, akkor inkább elõbb küldik, és a védõnõ is külön telefonál neked. A baj szerintem csak az ünnepek miatti csúszások miatt lehet.
A második gyerkõcömnél az AFP kórosan magas értéket mutatott, de a dokim alaposan megvizsgált és minden rendben volt. Utóbb kiderült, hogy nem csak nekem volt magas, hanem sokunknak, hát õk is tévedhatnek. Ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!