Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes uh-n (38 db)

Voltam 18 hetes uh-n és minden rendben volt. Akkor ha megyek a 20. heti nagy uh ra akkor is minden rendben lesz ugye? én állandoan aggodom pedig nem is kellene

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben lesz,ne aggódj:)De én úgytudom hogy a 18.heti UH a "nagy" genetikai UH.A 12 meg a 18,ez a kettõ szokott lenni ami genetikai,de lehet roszzul tudom.(20h)

Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj:) De én úgytudom hogy a 18.heti UH a "nagy" genetikai UH.A 12 meg a 18, ez a kettõ szokott lenni ami genetikai, de lehet roszzul tudom.(20h)
Igaza van az elõzõnek. A 20. héten csak akkor van nagy ultrahang, ha nem tudtál elmenni a 18.-on, vagy 19.-en. Mért kéne most újra menni, ha minden rendben volt? Nem lehet, hogy a dokid pénzt akar szakítani? 2 hetente ultrahang?
Elsõ vagyok, mondjuk én a 18.UH-ra 19+2hetesen mentem, mert azt mondta a dokim akkor menjek, (19-20hét között)de utána nem kell csak 24hetesen menni UH-ra, legalábbis nálunk.
Nálunk 18, aztán 30hetesen kell

18 Hetes UH-n mindenkinek megmondták nagy valószínűséggel a babája nemét?

ettetek- ittatok UH- el?tt valamit hogy mozogjon a babócátok?

Legjobb válasz: 18 hetesen mindháromnál biztosra mondták, az is lett. :o) Mondjuk én egy szuper szonográfushoz mentem mindig, már nem a nem-meghatározás miatt, hanem mert a 18 hetes a legfontosabb UH. Õ annyira profi, hogy másodperc alatt elforgatta valahogy a babát, és megmondta, mert szerettük volna tudni... Amúgy elõtte 3/4 órával egyél egy fél tábla csokit, az felélénkíti...

18 hetesen mindháromnál biztosra mondták, az is lett. :o) Mondjuk én egy szuper szonográfushoz mentem mindig, már nem a nem-meghatározás miatt, hanem mert a 18 hetes a legfontosabb UH. Õ annyira profi, hogy másodperc alatt elforgatta valahogy a babát, és megmondta, mert szerettük volna tudni... Amúgy elõtte 3/4 órával egyél egy fél tábla csokit, az felélénkíti...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :)
Ha a babád aludni akar, bármit ehetsz és ihatsz, akkor sem fog mocorogni. Én csokit ettem, kávét ittam, de a baba végig aludt. Harántban feküdt, a lábait szépen összezárta. Fél órán át ébresztgettük, mozgattuk a hasamat, de csak ásított. 19+2 voltam akkor a méretek alapján, ciklus szerint 19+5. A 32. héten derült ki, hogy kislány. Nagyon szégyenlõs volt. CTG közben is csak 1-1 percre sikerült õt felébresztenünk, éjszaka viszont nem tudtam tõle aludni, állandóan vándorolt a hasamban. Azért megpróbálhatod a csoki+kóla összeállítást, hátha a te babád vevõ az ilyesmire. :)
Én nem ettem elötte, illetve reggel fél 8kor reggeliztem, és fél 12kor kerültem be, tehát nem közvetlenül elötte ettem. Nekem a kisfiam nem volt ébren, ennek ellenére is meg tudta mondani a doki a nemét. De nagyon fontos, csak akkor tudja megmondani ha úgy fekszik. Van olyan ismerõsõm aki csak a 26-ik hét környékén tudta meg a babája nemét. 23hkm
Elözõ vagyok. Csokit és colát szokták ajánlani. Próbáld meg.
A csokitól pl. felébred, bár ezt én anno inkább a CGT elõtt alkalmaztam. Nekünk a 12. héten talánra, a 18. héten már biztosra mondta az UH. Az elõzõ terhességnél is eltalálták már a 12. héten, gondolom, most sem tévednek... Én egyébként nem ettem közvetlenül elõtte semmit, attól még meg tudták vizsgálni. A 12. hetinél aludt, akkor kicsit megnoszogatták a hasam és nagy nehezen átfordult abba az urányba, ami az UH-osnak kellett ;)
Én csokit ettem, és mocorgott is rendesen! 36 hkm
Én banánt ettem, az is élénkít. Nekem lányt mondtak. A 26. héten kiderült, hogy kisfiú. :) )))

18. hetes UH-n a baba fejében 3 mm-es echo ciszta. Ez mit jelent? Baj lesz belőle, vagy tényleg természetes és majd felszívódik? Mitől van ez?

Legjobb válasz: Igen, a 18. heti Uh-n viszonylag gyakran látnak a magzatok agyában cisztákat, melyek legtöbbször ártalmatlanok és maguktól felszívódnak. Azért gondolom visszahívtak rendszeres kontrollra. Ne aggódj, nekem 2 ismerõsömnek is volt a babájának, és a 20. hétre már mindkettõnek majdnem teljesen el is tûnt, majt 25 hetesen már nem látszott!

Igen, a 18. heti Uh-n viszonylag gyakran látnak a magzatok agyában cisztákat, melyek legtöbbször ártalmatlanok és maguktól felszívódnak. Azért gondolom visszahívtak rendszeres kontrollra. Ne aggódj, nekem 2 ismerõsömnek is volt a babájának, és a 20. hétre már mindkettõnek majdnem teljesen el is tûnt, majt 25 hetesen már nem látszott!
Szia! Nekünk is láttak a 18.heti UH-on mindkét agyacskájában egy-egy ugyanilyen cisztát. Az agy természetes fejlõdési folyamatához tartozik, csak a véletlenen múlik, hogy épp látszik e az UH-on vagy nem. Semmilyen problémát nem okoz. Nekünk a 20.hétre teljesen felszívódtak. Nálatok is fel fog szívódni! Semmi ok az aggodalomra! Boldog babavárást! 22+4 km


sztk-ba nem, 4d-re mehetsz.
Nekem sem mondták meg. Mi Veszprémbe mentünk fel a kórházba SZTK-ba. A párom ismert ott valakit és õ elintézte, hogy sztk-n megnézzék.Csak a baba neme végett.. Ha ismertek vkit a kórházba, és el tudja intézni akkor sztem mehetsz. 31 hkm.
Maganrendelobe vagy babamozira igen(4d) 33hkm
Pont abban az idõben vagy amikor ikrekkel a legjobb a 4D! 21 hetesen voltam és ott megmondták, hogy milyen nemûek! Gratulálok, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Fehérvári kismamák, akik a nővédelmibe mentetek UHra, a 18 hetes UH-n melyik doki nézi meg a nemét a babának? Úgy értem, hogy nem vágja rá egyből, hogy áá még nem látható.

Esetleg van olyan, aki egy bizonyos orvoshoz ment és az megnézte és meg is látta már ennyi id?s terhesen, hogy mizu?

Legjobb válasz: Szia! Én is oda járok,29 hetesek vagyunk.Ifj.Nagy László dokihoz járok és amikor ultrahangozott,én kérdeztem rá a nemére!Magától nem hiszem,hogy mondta volna...Te mit érzel?Fiút,lányt?

Szia! Én is oda járok, 29 hetesek vagyunk.Ifj.Nagy László dokihoz járok és amikor ultrahangozott, én kérdeztem rá a nemére!Magától nem hiszem, hogy mondta volna...Te mit érzel?Fiút, lányt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Hát van egy kisfiam már, õvele éreztem már az elejétõl hogy fiú (mondjuk kislányt szerettünk volna). Most nem érzek semmit, de megint kislányt szeretnénk:) Nagy László õ egy idõsebb doki ugye?

18 hetes uh-n a babám becsült súlya 268g. A doki szerint a normál a 200 g. Ez most azt jelenti, hogy nagyobb lesz a születésekor? VOlt valaki igy?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy nagyobb lesz a születési súlya! Én 19hetes uh-n voltam és az én babám 300gramm volt a nagy könyvekben 200-250gramm van írva! De nem pánikoltam be,hisz még hátra van 20hét..szerintem ilyenkor az a lényeg hogy a minimum súlyt elérje,az hogy 50-60grammal több,szerintem semmi! És inkább így legyen mint kevesebb! ez legyen a legnagyobb problémánk a terhesség alatt,én úgy gondolom! Boldog baba várást Neked! 20hkm.

Nem hinném hogy nagyobb lesz a születési súlya! Én 19hetes uh-n voltam és az én babám 300gramm volt a nagy könyvekben 200-250gramm van írva! De nem pánikoltam be, hisz még hátra van 20hét..szerintem ilyenkor az a lényeg hogy a minimum súlyt elérje, az hogy 50-60grammal több, szerintem semmi! És inkább így legyen mint kevesebb! ez legyen a legnagyobb problémánk a terhesség alatt, én úgy gondolom! Boldog baba várást Neked! 20hkm.
Semmit nem jelent a becsült súly, hidd el, hisz az csak egy megközelítõ érték! Nekem végig 3 héttel idõsebb méretekkel rendelkezett a babóm, mindenki azt mondta nagy baba lesz, ehhez képest 3270g-al született a kislányom.
Dehogy baj. Egyrészt a becslések pontatlanok, a fogantatás ideje is lehet bizonytalan, továbbá meg ha nagyobb lesz, akkor mi van? Semmi, megszülöd. A fejkörfogat egyébként is jobban számít, mint a súly, mert ha hosszú is hozzá a babád, akkor nem biztos, hogy "husi" is lesz. Ez nem egy "betegség", ami miatt izgulni kéne... 2 gyerekes pocakos
Egyik baba 200, másik majdnem 300 grammos volt ekkor. Mindkettõ 3 kiló körül született. Ez a súly szerintem még nem oszt, nem szoroz ilyenkor, a babád lehet akár kicsi, akár normál, akár nagy baba is ettõl még. Ne aggódj, nincs ezzel semmi gond.
Az én második babám a múlt heti 18 hetes ultrahangos súlybecsléskor 250 gramm volt. Biztos, hogy kisebb lesz, mint a bátyja, mert a feje és minden mérete picivel kisebb. Ilyenkor még nem lehet a születési súlyra következtetni, fõleg nem az ilyen korai súlybecslések alapján! Az elsõ babámnál 18 hetesen nem volt súlybecslés, õ a 38. héten 3 kilóval és 48 centivel született, és mint mondom a második babánk minden adata eddig az összes ultrahangon kicsit kisebb, mint a bátyusnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 2-dik babám, de elsõnél még nem voltak ilyen becslések, õt 40+3 szültem, 3550gmal és 53 cmrel. Picit megijedtem, de megnyugtattatok!! Boldog babavárást.
Egyrészt a becslés sem biztos, hogy pontos, hiszen a magzat még nagyon pici, egy-egy milliméter eltérés miatt is másképp számol a gép súlyt. De amúgy is sokat változhat még a babád, egyáltalán nem biztos, hogy nagy lesz. Nekem 18 hetesen 300 grammnak becsülték és senki nem mondta, hogy nagy lenne, vagy hogy elszámolták a terhességi kort. Amúgy 41 hétre született 3330 grammal, tehát teljesen normál súllyal. 36 hetesen amúgy már 3400 grammra becsülték, és még 3 hétig bent maradt, mégsem lett ekkora, tehát nálam nem is volt pontos a becslés még nagyterhesen sem.
Én tegnap voltam Uh-n, 18+5. 2 babám van, az egyik 287 gramm, a másik 296 gramm. Tehát kb egy héttel elõrébb járnak súlyilag. Szerintem nem probléma, a végéig sokat változhat a helyzet.
nekem mindig azt mondtak hogy nagyobb kb 2 hettel mint kellene, mar pe voltam panikolva mert a dokinom allandoan azt kerdezgette hogy biztos jo datumot mondtam e az utolso mensire.aztan 40 hetre beindult a szules aminek a nagy suly miatt csaszar lett a vege.a baba 55cm es 4450g lett de makk egeszseges.nekem ez a tapasztalat;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igy már nem aggódom! :) ) Boldog babavárást!

Ma voltam a 18 hetes uh-n, rossz lett az eredményem, mire számithatok?

a down szindr 1: 179-hez, a többi eredményem jo lett, ma vagyok 17 és 4 napos, de mi ugy számoltuk az elözöhöz, hogy ma 18 hetes és 3 napos lennék. lehet ez miatt rossz? holnap kell menni genetikushoz megbeszélésre, lehet amniocentezis lesz. nagyon el vagyok keseredve. volt igy máér valaki? 32 éves vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Bízz a minta vételben!!! Egyik ismerõsömnek is rossz volt a genetika és a magzatvíz mintavétel kimutatta hogy minden oké és kislánya lesz. Lehet az is hogy korai volt az uh. Szorítok. Írd meg holnap hogy a doki mit mondott!!! Drukkolok hogy csak az uh legyen korai.:) Fel a fejjel

Szia! Bízz a minta vételben!!! Egyik ismerõsömnek is rossz volt a genetika és a magzatvíz mintavétel kimutatta hogy minden oké és kislánya lesz. Lehet az is hogy korai volt az uh. Szorítok. Írd meg holnap hogy a doki mit mondott!!! Drukkolok hogy csak az uh legyen korai.:) Fel a fejjel
szia! Elsõ vagyok Az afp tényleg megbízhatalan. nem kell foglalkozni vele, máshol nem is veszik le. A lényeg hogy a mintavétel meg legyen. Most csak beszélgetés lesz hogy a családban milyen betegségek vannak stb... 37 hetes km
Ja és Nem veszíted el a Babádat!!! Ilyenekre ne is gondolj
Én 35 éves voltam, a kockázat 1:120 volt.Senki nem akarta, h megcsináltassam az amniot(féltettek engem, és a babát is)de én nem bocsájtottam volna meg magamnak, ha azért születik betegen, mert nem vállaltam a vizsgálatot.Megcsináltattam(egyáltalán nem volt olyan rossz, mint ahogy elképzeltem).Azóta már 20 hónapos, és makk egészséges a babám.A környezetemben többen jártak így, mindenki bevállalta, és mindenhol egészséges baba született(nem ment el egyik kicsi sem).Azt tudom, h a következõ terhességemnél csak az amniot fogom választani(ha azt vállalom, tök felesleges az integrált vagy a kombinált teszt)
13.48-as vagyok, nagyon örülök a jó hírnek! :) Alacsony AFP nekem is a korai vérvétel miatt volt... És nekem is alapos UH-t csináltak. Meglátod, minden rendben lesz, fel a fejjel.
Szia! Örülök a jó híreiteknek. Boldog várakozást és egészséget mind a kettõtöknek
A kérdező hozzászólása: sziasztok ma voltunk Pécsen a genetikai uh-n minden rendebn nem kell aggodnbi már kisfiunk lesz, holnap 19 hetes.:)
Szia!Én nem rég éltem át az amioncentézist!Csináltasd meg ha az orvosod azt tanácsolja.Ha betartod amit mondanak nem lesz bajotok.2 nap fekvés szigorúan majd 2 hét kímélet.Persze ha ezt be tudod vállalni.Lehetséges, hogy azért nem jó.Legyél nyugodt.Tudom nem könnyû, de én is így voltam.Majd írd meg mi lett az eredmény jó!Szia
Szia, 13.48-as vagyok, gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon örülök és annak is, hogy nem kellett az amnio. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. az emilekt még nem néztem bocsi:) a genetikus prof azt mondta hogy az alcsony afp lehet azért mert elöbb vették le a vért. a rossz down kockázatiubol meg számoltak egy integrált tezstet ami jo lett, igy nem kell az amniocentezis csak egy alapos uh amire vissza kell menni jövö héten a geteikai klinikáéra. ha ott is mindn ok akkor jo , ha valami válltozás van akkor kell esetleg tovább lépni. most megnyugodtunk, nagyon rendesek voltak.
szia! 13:18 as vagyok. Engem is érdekelne remélem minnél jobbakat mondott
Szia, 13.48-as vagyok. Mit mondott ma a genetikus? Gondoltam ma Rátok. ( és tegnap küldtem 2 emailt is )
A kérdező hozzászólása: szia nagyon köszönöm. még nerm tudom hogy melyik dokihoz kerülök de holnap irok hogy mi volt. 32
Szia! Lehet, hogy tényleg a korai vizsgálat miatt lett rossz az eredményed. Ne aggódj. A pécsi genetikai fõorvos a dokim (dr. Veszprémi Béla), széles körben elismert, nagyon alapos doki. Ha úgy látja, mindent meg fog tenni Értetek, a legjobb kezekben leszel. Ne ess kétségbe, ha amniót tanácsol, fogadd el, és nyugodtan kérdezz tõle, nagyon korrekt! Üdv, és drukkolok, 35 hetes.
Szia, nekem a kombinált teszt jó lett, de az AFP nagyon alacsony (0, 47 MoM). Engem Pestre küldtek genetikára. 31 éves múltam amúgy. Ott egy alapos UH-t csináltak, és nekem azt mondták, nem kell az amnio, a baba egészséges. Nekem az volt a gond, hogy hamarabb vettek vért, ezért lett rossz az eredményem. A Te értéked - bár tudom pozitív - de mégsem olyan elkeserítõ. Ha belegondolunk, 179 ugyanolyan eredménnyel rendelkezõ babából 1 beteg és 178 egészséges. Én mindenképpen bíznék abban, hogy a baba egészséges. Az amniot ha mondják, hogy érdemes elvégeztetni, próbáld meg. Én is hallottam, hogy csak "kívülrõl" tûnik fájdalmasnak, de igazából nem az. Nagyon drukkolok Neked és várjuk az eredményt. És addig is: fel a fejjel!!!! 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, holnap Pécsre megyünk, de uh nem lesz azt mondta a nõ a telefonban, csak megbeszélés. utána olvastam az alacsony afp-nek és nem kell aggodni azt irják, de a down kockázaton aggodom. örülök hogy nektek egészséges a babátok. ha felajánlják az amniocentezist, belemegyek. ez a baba 3 év alatt jött össze, már nyáron 33 leszek, nagyon félekhogy elveszitem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok minden ok. kiderült hogy a gép volt a rossz amivel mérték az eredményt és mindenkinek rossz jött ki, ésközbe meg tök jo az eredményem, mégjo hogy nem csinálták meg az amniocentezist.. szoval ok minden

18 hetes uh-n akkor is meg tudják mondani a baba nemét, ha fejvégű fekvésben van?

Lehet idióta a kérdésem, de ugye a fejvég? fekvés azt jelenti, hogy a baba feje van a hüvely felé. Állítólag a 18 hetes uh-t hüvelyi uh-al végzik. Ha így van hogy fogják meglátni , hogy van-e fütyi vagy nincs? :)

Legjobb válasz: szia! Én úgy tudom , hüvelyit 12. hétig néznek , utána hastapogatós:) De a baba fekvése miatt teljesen mellékes, ha épp úgy fordult b, attól meg tudják nézni , hogy kuki e vagy más?:) De ez a "fejvégû fekvés" érdekes... 18. héten még egy csomó helye van , úgy a 30-32. hétig. Szerintem annyit fog õkegyelme még mozogni, forgolódni ott bent , hogy ihaj!:) 35 hetes kismami

szia! Én úgy tudom , hüvelyit 12. hétig néznek , utána hastapogatós:) De a baba fekvése miatt teljesen mellékes, ha épp úgy fordult b, attól meg tudják nézni , hogy kuki e vagy más?:) De ez a "fejvégû fekvés" érdekes... 18. héten még egy csomó helye van , úgy a 30-32. hétig. Szerintem annyit fog õkegyelme még mozogni, forgolódni ott bent , hogy ihaj!:) 35 hetes kismami
Szia!Nekem végig minden uh-n fejvégû fekvésû volt a lányom (mára 4 éves)és most a fiam is (akivel 36+3 hetesek vagyunk)16 hetes uh-n megmondták mindkét gyermek nemét.Az független, hogy milyen fekvésü (fej, vagy far)A lényeg, hogy kifelé forduljon, vagy olyan pózban amelyben meg lehet állapítani!Minden jót!
Az már hasi uh lesz. Nekem végig fejvégû volt a babám, mégse tudták megmondani egyszer sem, hogy fiú vagy lány, mert mindig eldugta eltakarta magát. Egyszer rátippeltek a 27.héten, hogy lány. Végül tényleg az lett :) Remélem neked szerencséd lesz, és megmutatja magát a babád!! Drukk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon várom, hogy menjek! Remélem megmutatja magát! :) :) :) Na meg, hogy vásároljak neki! :) :) :) Kellemes babavárást mindenkinek!

Nagy lesz a babám, ha 17 cm volt a 18 hetes uh-n és most vagyok 20 hetes?

Jan 31.-én voltam 18 hetes uh-án és kértem képet és arra az volt írva hogy a baba mérete 16.8 cm. Én el?ször azt hittem hogy kicsi a korához képest de a véd?n?vel megnéztük és a normál méret 11-12 cm. Õ nem mondta meg az orvos sem hogy túl nagy de mennyi az esélye hogy nagy baba lesz f?leg hogy Gravidát kell szednem?! 20 hetes kismama

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy a 18-19. héten 16-20 cm méretûek, szerintem normális.

Én azt olvastam, hogy a 18-19. héten 16-20 cm méretûek, szerintem normális.
http://www.babazo.hu/9honap/2005120218het.html http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=18 Mind a két oldal 20 centit ír a 18. hétre, tehát szerintem nem nagy a babád. A Gravidát miért kell? szedni...Szerintem saját választásod. Én mindenhol azt olvastam, hogy ha a mama egészségesen , változatosan táplálkozik nem kell plusz vitamint szedni, és sem szedek...Ettõl szoktak 5-6 kgos babák lenni, amit aztán császároznak, mert nem tudjkák megszülni.. De persze ez mindenkinek a saját döntése, véleménye. Amúgy ilyenkor még nehéz megjósolni, mekkora lesz a baba, késõbb majd csinálnak súlytippelést is , de sokaknál az sem vált be..
Szia!A babának a far-fejtetõ távolságot adják meg ált. Uh-on, de leírva, vagy a neten ha nézed a teljes hosszt!
A kérdező hozzászólása: A Gravidát azért kell szednem mert az orvos utasítása ez mivel nem kell folsav meg D-vitamin sem mert tökéletes a vérképem és azt mondta az orvos hogy ezt szedjem amúgy meg rendesen egészségesen táplálkozok mellette!
Ne haragudj a3. válaszoló vagyok.csak el kellett menjek .Szval a terhesvitmin okozta nagy magzat beszédre ne adj , hülyeség.Nem bizonyított egyáltalán.Szval Nekem is a 15 hetes uh-on 10 cm, de a teljess hossza 13, 5.-én úgy gondolom ezért adódik neked is ez a különbség.És mindig a doki szava legyen a mérvadó.
A ma használatos terhesvitaminoktól már nem születnek 5-6 kilós babák, ez még a régi vitaminokra (Materna stb. ) volt jellemzõ. Nyugodtan lehet szedni, fõleg most, az influenza miatt. De tényleg mindenki maga döntheti el, szed e vagy sem, nagy probléma ígysem-úgysem lehet (legalábbis nem ettöl függ). Ártani nem árt...

Tényleg nagyon kicsi a babám? Tegnap voltam 18 hetes UH-n, a doki szerint kevés ez az érték:BDP:42mm, FL:25mm, HL:25mm. Nektek milyen értékek voltak ennyi idősen?

Másik kérdésem:Ikerterhességnek indult, de a 8.héten már csak az üres petezsák volt.Most az UH-s doki azt mondta, hogy a lepényen több cysta látható, mire mondtam az ikerterhességet.Szerinte LEHETSÉGES?, hogy a másik baba csinálja ezt+ az AFP-m is egy picit magasabb, de határértéken belüli.Volt már valaki hasonló cip?ben?Most akkor cysta, vagy nem?Ma megyek az én dokimhoz, de addig meg?rülök!!!Segítenétek?

Legjobb válasz: Szia!Nekem ez volt a 18hetes UH papiromon: BPD:44mm FL:31mm TTD:43mm Becsült suly:323gr Neked irták,h hány gr kb?

Szia!Nekem ez volt a 18hetes UH papiromon: BPD:44mm FL:31mm TTD:43mm Becsült suly:323gr Neked irták, h hány gr kb?
Szia! 18 hetes adatok:BPD:42mm AC:134mm FL:30mm Súly:273g Ekkor voltam18+0 és a papírra az van írva h az adatok 19+1nek felelnek meg! Amúgy mit mondott ma a saját dokid???
A dokid nem nagy ász, teljesen jók az értékeid, nyugodj meg! :-)
szia!én 18+1naposan voltam, a méretek:BPD:42MM, HC:158MM, TAD:42MM, AC:132MM, FL:28MM. ÉS RÁÍRTÁ A PAPÍRMRA, HOGY EZek a méretek egy 18+5 naposnak felelnek meg.nem kicsi tehát
az értékek mellett mindíg ott van , hogy mettõl meddig normákis az adott héten a baba adata. NEKEM A 18. HETI uh-N: bPD:40mm, femur 25mm. Ez mind jó adat. Szerintem teljesen jók az adataid. Egyáltalán nem kicsi. 34km
11:11 vagyok Én is azért írtam, hogy általában, mert az én adataim a legkisebbek, ráadásul fiú, úgyhogy nem kell izgulni, a méretek teljesen jók.
Bocs az offért! Utolsónak: Barátnõm lánya több, mint fél kg-mal nagyobb súlyú lett, mint utána a fia. Nekem 4500 grammal született az elsõ gyermekem, leány... Ennyit arról, hogy "általában". Most 18+1 UH-eredmény: BPD: 42, FL: 27. Tehát ha a babád kicsi kedves kérdezõ, akkor az enyém is, és ahogy elnéztem, a másé is. De az én papíromon az szerepel, hogy megfelelõek a méretei, ahogy a többiek orvosa sem találta alacsonynak a számokat. Nyugi! :)
Hát én csak a méreteinket tudom leírni, a másik dologban nem tudok segíteni. 17+6 naposan voltam uh, és ezek lettek: BPD:38, Fl:21 Szerintem a te adataid is teljesen jók. Nekem nem mondott a dokim semmit, ja és ráadásul fiúcskám lesz, ami általában nagyobb szokott lenni.
Szia! Nekem 18.heti UH-on BPD 45mm, FL 28mm, AC 132mm volt. Nekem a 30.héttõl mondták, hogy pici lesz a babám, végül a 39.héten 2650g-mal született meg a kisfiam TELJESEN egészségesen. Egyszerûen ilyen típus volt õ is, én sem vagyok egy óriás. Ne aggódj!!! Kérdés másik részéhez nem tudok hozzászólni. Majd írj, ha beszéltél a dokiddal, nagyon kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Voltam a dokimnál, azt mondta, hogy a méretek miatt abszolút nem kell aggódni, a cystát illetõen pedig azt mondta, hogy az az ikerterheségbõl adódó, a másik baba (csúnyán írom, mert nem tudom másképp) maradványai.Elég bizarr, de örülök neki, hogy nem veszélyezteti a drága babómat!!!Köszönöm a válaszokat csajok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!