Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes terhes vagyok (107 db)

18 hetes terhes vagyok. Nagyon aggodom ugyanis semmi pocim nincs! Mikor kezd lathatova valni a hasam?

Amikor hanyatt fekszem meg a csipocsontom is kiugrik!! 45 kilorol indultam most vagyok 49.5....nem keves ez??

Legjobb válasz: Szia! Én 58 kg-ról indultam, (most 20 hetesen 5 kg plusz van rajtam) de 18 hetesen és 1 naposan nekem sem volt pocakom, pedig egy héttel azelõtt, mintha nagyobb lett volna. Majd 18 hetesen és 4 naposan már gömbölyödtem. Persze nem volt látványos, de mégis nõtt. Most 20 hetes vagyok és még mindig nem látják, hogy babát várok, ami engem is zavar. De állítólag mostantól szépen beindul a pocaknövekedés. Ne izgulj, te is hamarosan gömbölyödsz!!!

Szia! Én 58 kg-ról indultam, (most 20 hetesen 5 kg plusz van rajtam) de 18 hetesen és 1 naposan nekem sem volt pocakom, pedig egy héttel azelõtt, mintha nagyobb lett volna. Majd 18 hetesen és 4 naposan már gömbölyödtem. Persze nem volt látványos, de mégis nõtt. Most 20 hetes vagyok és még mindig nem látják, hogy babát várok, ami engem is zavar. De állítólag mostantól szépen beindul a pocaknövekedés. Ne izgulj, te is hamarosan gömbölyödsz!!!
Ez így van, nem kell aggódnod, minden rendben van! Ismerõsömnek a szülés közeledtével is akkora hasa volt, mint más kismamának 20 hetesen és tökéletesen egészséges babája született. Szóval nyugi, átadják már neked is a buszon a helyet hamarosan! :)
Szíja én 23 hetes vagyok, és 3 napos, még is alig van hasam, ha azt mondom terhes vagyok csak nézznek nagyokat:) )Nem pocak függö mekkora babád lesz!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
van egy ismim akinek 25 hetesen nem volt semmi hasa... és nem volt semmi baj a baba egészséges volt

Mennyit mozog a 18 hetes magzat? 18 hetes terhes vagyok. Vannak napok, hogy nagyon aktív a kicsi de van olyan, hogy alig érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.

Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem elõször. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor elõször elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.
Nekem is reggel és este volt aktív a babám, mikor az ágyban pihentem még.De amikor jött az esõs-borongós idõ, napokig meg se mozdult.Nyugi, ne izgulj!Gratulálok!

18 hetes terhes vagyok ha nagyobb stressz ért?

(családtag elhalálozása és emiatt stresszelem magam próbálom nem azt tenni de valahol bennem van sajnos ) kihat a magzatra érdemes vele megbeszélni anya miért sir? Vagy hogy lehetne egy kicsit lehiggasztanom magam magnézium segít?

Legjobb válasz: Szia!Barátnõmnek 18 hetesen derült ki,hogy beteg lehet a babája,és lehet el kell távolítani.Már 34 éves,volt vetélése,elvált,ez a kapcsolata sincs rendben,szóval nagyon szeretett volna kisbabát.Onnantól kezdve egy hétig csak sírt-sírt-és sírt.20.héten egy genetikai vizsgálaton azt mondták neki,hogy 80%,hogy egészséges.Megtartotta,de az egész terhességét végig bõgte,rengeteg stressz érte.Mi egyszerre voltunk terhesek,2 hónapos a babánk.Szerencsére az övé is egészséges.Idõben született.Tündéri kisfiú. Én úgy gondolom,hogy ha valaki meghal/közeli családtag stb./amellett nem lehet sírás nélkül elmenni,és jobb,hogyha kisírod magad,mintha magadban elfojtod.Próbálj ne idegeskedni,de a babának nem lesz baja.Milyen családtagról van szó?

Szia!Barátnõmnek 18 hetesen derült ki, hogy beteg lehet a babája, és lehet el kell távolítani.Már 34 éves, volt vetélése, elvált, ez a kapcsolata sincs rendben, szóval nagyon szeretett volna kisbabát.Onnantól kezdve egy hétig csak sírt-sírt-és sírt.20.héten egy genetikai vizsgálaton azt mondták neki, hogy 80%, hogy egészséges.Megtartotta, de az egész terhességét végig bõgte, rengeteg stressz érte.Mi egyszerre voltunk terhesek, 2 hónapos a babánk.Szerencsére az övé is egészséges.Idõben született.Tündéri kisfiú. Én úgy gondolom, hogy ha valaki meghal/közeli családtag stb./amellett nem lehet sírás nélkül elmenni, és jobb, hogyha kisírod magad, mintha magadban elfojtod.Próbálj ne idegeskedni, de a babának nem lesz baja.Milyen családtagról van szó?
A kérdező hozzászólása: férjem apukája , nehéz ugy hogya két éve slányom ne lássa hogy én meg az apja is össze vagyunk törve illetve két hét mulva temetés attol is félek
A 24. héten közölték velem, hogy a babám valószínû károsodással fog születni, vagy halva, vagy a szülés után hal meg. Na gondolhatod! A terhesség elején azért sírtam, mert a párom el akarta vetetni, a terhesség közepén a genetikai eredmények miatt, a terhesség végén meg azért, mert be kellett feküdnöm a kórházba 4 hét megfigyelésre. Holnap lesz a kislányom 18 hónapos. Eleven, nyüzsgõ, vidám, szinte folyton vigyorgó, jókedvû kis manó. :) Semmi nem látszik rajta a stresszes terhességbõl. Én is folyton beszéltem hozzá, és mindig mondtam neki, hogy a pocakban jó neki, de ha majd egyszer egészségesen kijön, velünk lesz a legjobb dolga! :) Nyugi, nem lesz baj! Részvétem az apósod miatt! :(


. Én 18 hetes terhes vagyok és az uh: a BPD 40mm nem túl kicsi? Már volt egy vetélésem és aggódóm . Üdv Marianna

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggodnod.nekem a 18 hetes uh n 35mm volt a bpd és mondta a doki hogy kisebb a baba 2 héttel.valoszinûleg nálad is ez lehet..De a nagylányomnak 19 hetesen 42mm volt a bpd.

Szerintem nem kell aggodnod.nekem a 18 hetes uh n 35mm volt a bpd és mondta a doki hogy kisebb a baba 2 héttel.valoszinûleg nálad is ez lehet..De a nagylányomnak 19 hetesen 42mm volt a bpd.
Szia! Én már megszültem, de elõkerestem az UH papírjaimat, amibõl van bõven.. 19 hetesen a BPD 45mm volt. 32 hetesen 72mm, pedig akkor olyan min. 80-nak kellett volna lennie. A súlya is csak 1400gr volt. Onnantól kórház, heti 2 Uh, Nst meg miegymás. Most nem részletezem, hosszú lenne. A lényeg: Teljesen normál súllyal (3250gr) és gyönyörû kis buksival született meg a kislányom. Szerintem a te értéked teljesen jó, a dokid úgyis szólna, ha gond lenne. Nyugi, minden rendben a picikéddel! Boldog, problémamentes babavárást kívánok!
18 hetesen a bpd normal tartomanya 36-47mm.Ugyhogy semmi okod az aggodalomra.Teljesen normalis a babucid merete

Lehet arcszoláriumozni terhesen? Most 18 hetes terhes vagyok!

Legjobb válasz: Nem ajánlott, mert terhesen amúgy is pigmnetfoltos lehet a bõr, ha erre még napozol/szolizol, akkor nem biztos, hogy terhesség után elmúlnak ezek a foltok. 38 hetes

Nem ajánlott, mert terhesen amúgy is pigmnetfoltos lehet a bõr, ha erre még napozol/szolizol, akkor nem biztos, hogy terhesség után elmúlnak ezek a foltok. 38 hetes
A babára nem káros, ha ezt akartad tudni. Jó babavárást!!!
Szia! Én nyáron pl. rendszeresen "napoztam", persze nem délben a tûzõ napon, hanem de. vagy du. Aztán 1x-2x szoliban is voltam. Én megkérdeztem a védõnõmet errõl az ötletemrõl és semmi kivetnivalót nem talált benne. Vagyis annyit javasolt, hogy próbáljak minél kevesebb idõt bent tölteni, hogy véletlen se égjen meg a bõröm. A babára meg nincs káros hatással!

18 hetes terhes vagyok és a háziorvosom szerint veszélyeztett terhes vagyok, de a doki semmit sem mond! Normális dolog, ha egyfolytában ultrahangra küld a dokim?

Legjobb válasz: Szia! Az tág fogalom hogy egyfolytában eddig hányszor voltál? Elsõnek gondolom mikor megállapította a terhességet utána 12hetesen majd 16 hetesen és ezt követi a 20hetes. Majd ezek után még lesz kb.3.uh.

Szia! Az tág fogalom hogy egyfolytában eddig hányszor voltál? Elsõnek gondolom mikor megállapította a terhességet utána 12hetesen majd 16 hetesen és ezt követi a 20hetes. Majd ezek után még lesz kb.3.uh.
A kérdező hozzászólása: nemsokára lesz a következõ ultrahangom 20 hetesen!A 10!
Szia orvosa válogatja lehet, hogy ö igy praktizál évek ota , Bajotok nem lesz töle.Én mondjuk 6 szor voltam eddig igaz mi a 37. hétbe léptünk.Szerintem kérdezd meg hogy mi oka van erre a sok ultra hangra de valoszinü igy ellenörzi a babád fejlödését.
Akkor ezek szerint kéthetente csinált eddig uh-t? Nem semmi. Hát ez elég sok szerintem a bébinek baja nem lesz tõle meg te is többször látod de azért kérdezd meg hogy miért? Magán doki fizetsz az uh-ért?
A kérdező hozzászólása: nem magán dokihoz járok, de egyfolytában csak ulltrahangra küld!Köszönöm szépen a válazokat!

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

18 hetes terhes vagyok 3. babával. Még nem mozdult meg a babym, baj lehet vagy csak kis lustaság? A 2. gyermekem már ilyenkor mozgott. Kezdjek aggodni?

Legjobb válasz: Szerintem semmi ok az aggodalomra az én babám 19- 20 hetes korában kezdett mozogni! Lehet hogy egy kis lustaság ahogy te is mondtad! 22 hetes kismama

Szerintem semmi ok az aggodalomra az én babám 19- 20 hetes korában kezdett mozogni! Lehet hogy egy kis lustaság ahogy te is mondtad! 22 hetes kismama
Ne aggódj, biztos nincs baj, csak kicsit lustább vagy még van elég helye és nem érzed a mozgolódását.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Szerintem is csak kicsit lustább baba lesz. Lehet, ez végig jellemzõ lesz rá. De most voltál vagy mész uhra, ott biztos megnyugtatnak, hogy minden rendben:-)
Szia!Én is pont így voltam vele, csak én a másodikat várom, az elsõt már 16 hetesen éreztem, mindenki azt mondta, hogy a másodikat hamarabb fogom érezni.Tiszta ideg voltam mert csak a 19hét körül éreztem határozottabban.Nyugi, minden rendben!!Szerintem nem jó ha álltalánosítjuk a babákat, õk sem egyformák!Pár hét és ugy fog ficánkolni, hogy csak na!Boldog Kistesó várást!23hetes kismama

18 hetes terhes vagyok. 5 napja mozog a baba, de 2 napja szinte egyáltalán nem érzem. Amúgy jól vagyok. A fiamnál egyértelműbb volt a dolog. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én 17 is kb 17 hetesen éreztem elõször konkrétan a baba mozgását és rá két hétre volt 1-2 nap amíg szinte semmit nem mozdult... Azóta pedig már minden este bokszmeccset rendez a picúr... Nem minden napjuk egyforma a babóknak, õket is megviselheti akár a front is. Sztem várj türelmesen és figyeld a pocidat! Fog õ rúgdosni, csak lehet most többet pihen! Üdv.: 21 hetes kismami

Szia! Én 17 is kb 17 hetesen éreztem elõször konkrétan a baba mozgását és rá két hétre volt 1-2 nap amíg szinte semmit nem mozdult... Azóta pedig már minden este bokszmeccset rendez a picúr... Nem minden napjuk egyforma a babóknak, õket is megviselheti akár a front is. Sztem várj türelmesen és figyeld a pocidat! Fog õ rúgdosni, csak lehet most többet pihen! Üdv.: 21 hetes kismami
Szia én meg 20 hetes vagyok.. én is szembesültem már ezzel. De nem kell megijjedni, van hogy mozog õ csak olyan is van hogy nem is érezzük, attól független, hogy már éreztük.. :) Pl, valamelyik nap voltam uh-n és akkor is épp mozgott ám én nem is éreztem.. pedig szó szerint kapálózott a lábikóival. Érdekes volt. :) Aztán azt is észrevettem, hogy mindent érzékel, és pl. ha borongósabb idõ van akkor nekem sincs elcsattanó jó kedvem olyankor kevesebbet mozog. De az is igaz, hogy mikor nagyon örülök valaminek olyan mintha velem örülne. És rúgkapál. Próbálj meg bekopogni neki.. én is szoktam olyankor mindig reagál, persze én ezt este szoktam gyakrabban, ha akarom tudni hogy minden ok e szinte mindig visszakopog :)
Szia! Én 19 hetes terhes vagyok a napokban nekem is kevesebbet mozogott a baba. Ma viszont virgonckodik . Lehet a frontra érzékenyek már õk is.

18. hetes terhes vagyok vagyok, de vannak a bőrömön, főleg az arcomon vörös 2-3 cm-es foltok, piros pöttyek néha a lábamon nyakamon, nem mindig, de van, hogy viszket is. Baj ez?

Legjobb válasz: valószínû valamire allergiás vagy.Ha téged nemzavar,akkor örülj neki:)De ha viszket meg nem múlik,szerintem jobb ha megmutatod egy bõrgyógyásznak.Én életembe nem voltam ekcémás,1héttel ezelõttig azt se tudtam mi az,erre tessék,most az vagyok terhesen:) (14h)

valószínû valamire allergiás vagy.Ha téged nemzavar, akkor örülj neki:) De ha viszket meg nem múlik, szerintem jobb ha megmutatod egy bõrgyógyásznak.Én életembe nem voltam ekcémás, 1héttel ezelõttig azt se tudtam mi az, erre tessék, most az vagyok terhesen:) (14h)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!