Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes még nem érzem a (30 db)

Normalis az, hogy 18 hetesen meg nem erzem a babat? Neha mintha ereznek valamit, de biztosra nem mondanam. Most mar kezd aggasztani, es ultrahangra csak ket het mulva megyek.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis

Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis
A baba félidõben szokott megmozdulni azaz 20-21.hét Ne aggódj:) Van olyan akinek hamarabb is de ez mindenkinél más.Mozog az csak nem érzed:) Boldog babavárást. 1hónapos baba anyukája
szia!én 20 hetes vagyok ma és most kezdek érezni jobban valamiket.mintha böködnék belülrõl a hasamat.ne izgulj, elõbb-utóbb te is érezni fogod.
Semmi ok az aggodalomra! Elsõ babánál van, hogy csak a 22. hét környékén érezzük mozogni a picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem aggódni csak annyian írták, hogy már érzik, hogy kicsit ráparáztam. Talán csak kicsit türelmesebbnek kell lennem. Köszi mégegyszer!

18 hetesen még nem érzem a baba mozgását. Csak nincs valami probléma? Ez az első terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Én is csak 20 hetesen kezdtem el érezni,hogy a kisember mocorog! Szóval nyugalom!!! Boldog baba várást!

Szia! Én is csak 20 hetesen kezdtem el érezni, hogy a kisember mocorog! Szóval nyugalom!!! Boldog baba várást!
Ne aggódj!Mocorog csak Te nem érzed vagy még nem jöttél rá, hogy az lehet.Elsönek inkább buborékozást érzel a pocidban vagy mint ha a beleid mozognának aztán késöbb persze egyértelmüvé válik a baba mocorog és a végén teljes eröbböl fog rugdosni ami néha kellemetlen lehet.
Ne aggódj! Én 17 hetes vagyok, két nap múlva 18. És ezen a héten éreztem ugyan kétszer a babát (egyértelmûen õ volt, még a pocakomon is látszott a dudor), de azóta sem. Viszont van babaszívhanghallgató, azzal néha leellenõrzöm és a mozgolódást meg a suhogást is szépen lehet hallani. Úgyhogy gondolom minden rendben nálam és nálad is. Türelem, már csak egy-két hét és mi is érezni fogjuk! :-)
Én a 20. hétben járok és még (sajnos) én sem érzem. UH-n láttam, hogy nagyon mocorog :) Türelem nekünk
Szia! Én is ezen a héten éreztem elõször a babát, ugyhogy ne aggógj! Boldog babavárást! 20 hetes kismami
Szia!Nekem a 22-dik héten lehetett érezni a mozgást, ne aggódj!
Ez nagyon változó, egyszerre estünk teherbe a barátnõmmel, nekem 16. hetesen megmozdult pedig én vagyok fejlettebb, neki pedig 23. hét körül. Ne aggódj, ha az uh-ok rendben vannak, szívhang is van, nincs mitõl tartanod. Még belefér hogy ne érezd! szia
A nõvérem már a 21.hétbe van és nem érzi. Pedig az 5.terhessége! Én épp betöltöttem a 17.hetet és már éreztem :)

Az baj, ha 18 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.

Nem baj, biztos nemsokára érezni fogod, az is lehet hogy már mocorog csak még nem tudod hogy Õ az.
Én 18+4-es vagyok ma.. Én sem érzem.. Én is megkérdeztem és a dokim csak legyintett.. Hogy majd a 20. hét után.. Sõt mivel nekem a lepény elõl fekszik lehet hogy é még késõbb fogom... Úgyhogy nem baj :)
Dehogy baj!!!Van aki még 20-21 hetesen sem érzi!Én is 19 hetesen kezdtem el érezni!Lehetséges hogy már érezted volna ha épp nem sétálsz, vagy takarítasz meg ilyenek, mert lehet hogy olyankor már jelzett! :) Érted? 24hkm
Konkrétan én csak a 21.hét körül éreztem! :) Elõtte is volt valami izomrángás féle, de abban még nem voltam biztos, hogy Õ az! :) Szóval ne aggódj! Hamarosan érezni fogod! :) 31hkm


Normális hogy 17-18 hetesen még nem érzem mozogni a babát? Elsőt 16 hetesen már éreztem.

Legjobb válasz: Igen, van aki 24-ik héten érezte elöszöres rendesen mozogtt neki végig. Orvosa azt mondta semmi baj.

Igen, van aki 24-ik héten érezte elöszöres rendesen mozogtt neki végig. Orvosa azt mondta semmi baj.
igen persze hogy természetes! nyugi! elöbb utóbb ugyis megérzed õt! :)
Én 18+5 hetesen éreztem elõször, ne aggódj! Az, hogy pontosan hány hetes, úgyis csak Õ tudja igazán, mi csak találgatunk:)
nem baj. Igaz hogy a 2. babát ált. hamarabb érezni, de azért az is számít, hogy hol van megtapadva. Ha a placenta elõl van megtapadva, akkor késõbb érzed, mert ott van a hasfalad és a baba között a méhlepény. Ha viszont hátul tapad, akkor hamarabb érzed. Nem tudom nálad hogy van?
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltatok. A védõnõ szerint ma vagyok 17 hetes, de én szerintem 17+4 vok. Placenta mellsõ fali, de elsõ babánál is így volt, õt mégis éreztem ilyenkor már. Na nem aggódok, jöv héten úgyis uh.

18 hetes terhesen ha még nem érzem a baba mozgását, nem feltétlenül jelent rosszat, ugye?

azt olvastam a 22. hétig várható. els? baba, nem is ismerem az érzést, lehet hogy már mozgott is. vagy azt mindenképp felismerném?

Legjobb válasz: én is 18 hetes vagyok,elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...

én is 18 hetes vagyok, elsõ babás, és én se érzem, már tiszta izgalomba is vagyok miatta...
Szia, én 17 hetes vagyok. Kb. egy hete érzem. Vékony a hasfalam, az induló súlyomhoz képest 1 kg mínuszban vagyok, de akkora pocim van, hogy aki nem ismer, az is levágja, hogy ketten vagyunk. A védõnõ szerint akinek vékony a hasfala az érzi meg elõbb. Én este és reggel érzem, napközben szerintem alszik, amíg dolgozom :) De nagyon jó érzés, amikor hanyatt fekszem, érzem, hogy kidomborodik a méhem, odateszem a kezem, és várok. Érzem a buborékpukkanásokat, és ha arrébb viszem a kezem, olyan mintha õ is arrébb jönne. Próbáld ki este, hogy nyugiban hanyatt fekszel, odateszed a praclidat, lehet, hogy már éreznél apró picit csikizõs érzés, és mintha bubik szállnának fel, gyorsan egymás után. Más mint a bélmozgás, szerintem felismered. Gratulálok a manócskádhoz. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek valószínüleg csak türelmetlen vagyok :D
Szia! Én a 20. héten vagyok és elkeseredett, hogy semmit sem érzek.... de, persze lenyugtatom magam, mert ha netán vmi baj lenne, azt viszont valószínû érezném ... szóval várok .... és lehet, hogy már én is éreztem, csak nem tudom, hogy az volt ... elsõ babám, plusszban én még meglehetõsen telt alkatú is vagyok, eleve domború, nem kis hassal és állítólag jó vastag hasfallal. Én attól félek, hogy emiatt nem fogom érezni, de nyilvánvaló pedig, hogy nem kívülrõl kell éreznem, hanem belülrõl:-). Szóval én még várok, ill. meg kell bizonyosdnom egyszer majd csak, hogy Õ az, akit érzek :-)
Szia! Tényleg nincs miért aggódnod! Én is ideges voltam, hogy mi van, mért nem mozog... Képzelheted, csak a 21. hét végén kezdett el mozogni. Azóta viszont nagyon aktív és ezt imádom! Minden jót!
EGyáltalán nem baj, ne izgulj, van aki csak 22 hetesen érzi. Én 15 héten kezdtem "valamit" érezni, de a 18. héten lettem biztos benne, hogy a baba az. Akkor még igen gyenge, kicsit lehet érezni. Nekem is olyan érzés volt, mintha egy buborék robbanna fel a pocimban. Ha már többször érzed, és ritmikusan visszatér, tudni fogod, de sajna én is azt vártam, hogy lesz egy pillanat, hogy na ez az volt, de ilyen nem volt. Fokozatosan lettem biztos benne, hogy õt érzem. És egyre fog erõsödni, egyre jobban érzed, egyre nagyobbakat rug. Én 25 hetes vagyok, de néha már most kellemetlen, mi lesz még késõbb.. :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :D
Én a 17. héten kezdtem érezni, olyan volt mintha egy kis buborék lenne a hasamban. Most vagyok 20 hetes, már kicsit erõsebben érzem a mozgását, de néha én sem vagyok benne biztos, hogy a babát érzem vagy csak a saját hasamat. Ne aggódj, biztos minden rendben és nemsokára te is érezni fogod!
Nem jelent rosszat. Én is elsõ babás vagyok, én a 19-20. hét környékén voltam maajdnam biztos benne, hogy a babámat érzem. Azóta már tudom is.:) Boldog babavárást! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen.ha hanyatt fekszem érzem ahogy kidudorodik, én -2kg vagyok és szintén vékony:D a lapos hasamhoz képest nekem is már most jó nagy a pocim. mindenkinek boldog babavárást!

18 hetes terhes vagyok, de még nem érzem a magzatmozgást, lenne 1-2 kérdésem megnéznétek?

Próbálok ismerkedni a kisbabámmal,simogatom a hasam,néha beszélek hozzá,de még nem tudok órákat beszélni hozzá.Alól ha végig simítok a kezemmel akkor az egyik oldalt mindig egy picit nagyobb puklit érzek,az ott a baba olyankor?Mert van,hogy függőlegesen érzem akkor őt,ez jót jelent?Illetve mikor fogom érezni a rúgásokat?15.héten méhszájértéknek a 2000 megfelelő?

Legjobb válasz: Esélyes h az õ. Mindig változo h ki mikor érzi, ezt senki nem fogja tudni neked megmondani..... A 15. héten még bõven zártnak kéne lenned. De ezt is csak egy jos tudná megmondani h emiatt lesz e korábbi szülés. De azis lehet h tul hordod.... Szoval nagyon sok a lehetõség ezekre a kérdésekre nemigazán lehet kielégitõ választ adni sajnos.

Esélyes h az õ. Mindig változo h ki mikor érzi, ezt senki nem fogja tudni neked megmondani..... A 15. héten még bõven zártnak kéne lenned. De ezt is csak egy jos tudná megmondani h emiatt lesz e korábbi szülés. De azis lehet h tul hordod.... Szoval nagyon sok a lehetõség ezekre a kérdésekre nemigazán lehet kielégitõ választ adni sajnos.
A 2000 méhszájérték teljesen zárt, de megrövidült méhszájat jelent. A normál érték 3000- tehát 3 ujjnyi és teljesen zárt . Ha elkezdene kinyilni, azt az utolsó három nulla változása jelentené. (Külsõ, középsõ és belsõ méhszáj)
Bocsi elírtam: megrövidült méhnyak. :)
Szerintem õ az a "pukli" :) Nekem is volt idõnként hol egyik, hol másik oldalon. Konkrét mozgást elõször 18-19 hetesen éreztem. Talán két perc volt, olyan mint valami izomrángás. Aztán 1, 5-2 hétig semmi. Utána meg úgy beindult, hogy meg sem állt :) Egészen kb mostanáig olyan rángásszerû volt (hol erõsebb, hol gyengébb), most meg kezd olyan lenne, mintha valamilyét erõsen hozzám nyomná és végighúzná. :) Most vagyok 31 hetes. Igaz, nekem van némi felesleg a hasamon. A tiéd is hamarosan érezhetõ lesz.
A kérdező hozzászólása: Már alig várom.Apróbb kis rángásokat azt érzek, de nem naponta, van, hogy csak hetente 1-2 alkalommal, De fõként ha fekszem, és szinte csak a jobb oldalamon.
Ezek szerint mégis érzel magzatmozgást..az a kis rángás a babád mozgása :)
Én konkrét rugásokat kb. 20hetes korom óta érzem.Nekem is sokszor van olyan, hogy egy helyen jobban kidudorodik a hasam.Ott van a baba háta, vagy feje. 22hkm
A kérdező hozzászólása: akkor ez a kis "pukli"az én kis csodám
Gratulálok, a rángások a babád kis mozdulatai :)

Még nem érzem a baba mozgását? Mikortól lehet érezni az első terhességnél? 18 hetes km

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Én elég késõn, 21 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babát. 30+4 hkm

Ez nagyon változó. Én elég késõn, 21 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babát. 30+4 hkm
én 15 hetsen éreztem bugyborékolásokat aztán 18. héttõl már valami mocorgást de nem volt túl egyértelmû.most vagyok 31 hetes és néha kirugja a vesémet is a helyérõl...hidd el vissza fogod sírni azt amikor még nem rugdosott szana szét...
nekem a 16. héten volt valami bugyogás (észre sem veszem, ha éppen nem ülök totál nyugalomban, és nem csinálja vagy 10 percig). de igazából a 21. hét környékén éreztem konkrétan, hogy ez már a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske :) Jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok kinek-mikor kezdett el érezhetõen mocorogni a babóca
Szia! Én is 18 hetes vagyok. Még én sem érzem a babát. Néha mintha valami lenne, de aztán mégis elbizonytalanodom.
Én olyan 16. hét körül, mintha éreztem volna valamit, de azt mondták, mivel elsõ baba, tuti nem érzem még, így nem is figyeltem tovább. Egyértelmûen a 19-20. héten kezdtem el érezni. Ne izgulj, hamarosan beköszön :) 32hkm
Én 17. héten éreztem elõször biztosan.
16 hetesen bugyborékolást pici mozdulatokat, de konkrét øugást 21 hetesen, apuci pedig 23- 24 héten érezte :-) 40 hkm

18 hetes terhesen még nem érzem a baba mozgását a hasam viszont gyakran kemény mit csináljak hogy ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, hogy még nem érzed, valaki csak a 20. hét után érzékeli a mocorgást.Azt, hogy keményedik a hasad azt nem tudom, hogy miért.Szedjél magne b6. és pihenj sokat.Úgy is most fogsz valahogy orvoshoz menni ezt mond el neki õ biztos jobb választ ad rá!Grat. a babához.

Szia! Nem baj, hogy még nem érzed, valaki csak a 20. hét után érzékeli a mocorgást.Azt, hogy keményedik a hasad azt nem tudom, hogy miért.Szedjél magne b6. és pihenj sokat.Úgy is most fogsz valahogy orvoshoz menni ezt mond el neki õ biztos jobb választ ad rá!Grat. a babához.
A magneb6-on kívül jó a sima mg is. Tablettába vagy pezsgátabiba is lehet venni mindkettõt.
Lehet, hogy lustább a babád, ne aggódj, fog mocorogni! A Magne B6-ot orvosok is javasolják, ezen kívül sok pihenést! Lehetõleg ne masszírozd a hasad, csak tedd rá a kezed és nyugtasd meg a picurt. Vigyázz magatokra!

18 hetes vagyok, de még nem érzem a babám, ez nagyon nagy gond? Első baba.

Legjobb válasz: nem gond,én a 21 hét körül éreztem,mellsõ fali lepényem volt

nem gond, én a 21 hét körül éreztem, mellsõ fali lepényem volt
én 19 heteseb éreztem elõször mozogni.
nem gond
Én kb a 20.héttõl kezdtem el érezni. Addig csak olyan buborékolás félét éreztem.
Én holnap leszek 19 hetes és még semmi.
Nem lehet, hogy csak nem tudjátok mit kell érezni? 2. babánál már könnyebb. Kitartás jó babavárást! :D
pont ahogy az utolso irta, be voltam ánikolva mert 20.hétig nem éreztem aztán valamikor a 21.hétben mondtam biztosra hogy ez már õ de utolag visszagondolva 2-3héttel azelõtt is éreztem csak nem tudtam hogy õ az :p
Egyáltalán nem gond! Sokan csak a 20-22. hét körül érzik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Miért nem érzem a babám mozgását? Vagy ez normális 18 hetesen? Ki mikor érezte meg először a babáját?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj, én is csak a 21. héten kezdtem érezni. Most 36 hetes vagyok és már nem olyan jó. Néha akkorákat rúg hogy úgy érzem átszakítja a hasamat. Még meg is fogod unni.

Szerintem ne aggódj, én is csak a 21. héten kezdtem érezni. Most 36 hetes vagyok és már nem olyan jó. Néha akkorákat rúg hogy úgy érzem átszakítja a hasamat. Még meg is fogod unni.
ne izgulj.Én akb.20hetes voltam, amikor elkezdtem érezni a mocorgást.Lehet hogy picit lusta a baba.majd lesz olyan hogy kirúgja a ház oldalát. Jó babavárást.
20 hetesen éreztem elõször, ne izgulj. Pl. ha a placenta mellsõ falon tapad, akkor tök normális, hogy még nem érzed, felfogja a mozgást. Biztos jól van, nyugodj meg, érezni fogod :)
Ne izgulj! Én a 20.-21. héten éreztem hogy Õ mozgolódik odabent ( pedig az uh. alapján már akkor is nagyon kis aktív volt :) Kb. a 28.-29. hétig sokszor csak úgy igazán odafigyelve, lefeküdve éreztem igazán. Azóta szerencsére ha nem figyelek kimondottan oda, akkor is érzem Õt. Megnyugtató még ha néha-néha összerándulok is, akkorát rugdos, vagy úgy fészkelõdik. Jó kis mocorgolódós Kislányka :)
A kislányommal 18 hetesen éreztem.Most pedig a második babával 15 hetesen de egyik barátnöm 22 hetesen érezte elöször és az is normális, lehet hogy éjjel mozog és akkor a babával álmodsz csak félálomba még nem is igazán tudod kivenni hogy az a mocorgás tulajdonképpen a babád.Ne aggodj mert eljön az idö mikor még aludni se tudsz tölle annyit fog nyüzsögni.30 heteske


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!