Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes hol (11 db)

18 hetese kismama hol figyelje a baba mozgását? Köldök körül?

Legjobb válasz: Én pont 18 hetesen éreztem elõször, bal oldalon és lent.

Én pont 18 hetesen éreztem elõször, bal oldalon és lent.
szerintem lejjebb. nekem mindkét terhességemkor lejjebb kezdett mocorogni.
Igazából nem tudom, hogy 18 hetesen felér e egyáltalán a méhed csúcsa a köldöködig, de a mozgás biztos, hogy nem ott lesz (: lejjebb kell azt keresni.
Én 25 hetes vagyok, de még mindig többnyire alul érzem a mozgását. A méhed amúgy kb. a 20. hét körül éri el a köldök vonalát.
18 hetes vagyok és SOHA nem érzem lent a mozgást, hanem középtájon. nem tudom, hogy lehet ez, de így van.

18 hetes terhesen hol érzitek a magzatmozgást?

Főleg azokat kérdezem,akik 2-ik, 3-ik gyermeküket várják, várták. Én a harmadikat várom és még egész lent érzem a hasam alján mozogni. Betöltöttem a 18-ik hetet és nem jön feljebb a baba. Olyan lent érzem a mozgást. A méhem még a köldököm alatt van jóval,ezt tudom. Nem emlékszem az előzőknél ilyen tájt hol éreztem a mozgást. Ti hogy voltatok ezzel? Köszi.

Legjobb válasz: Igen,18 etesen még ott lent éreztem én is,de van,ogy most is ott kapirgál még,bár már elég gyakran köldökvonalban ficánkol.Én 23 etes vagyok.

Igen, 18 etesen még ott lent éreztem én is, de van, ogy most is ott kapirgál még, bár már elég gyakran köldökvonalban ficánkol.Én 23 etes vagyok.
18hetesen éreztem elõször a picit mozogni köldök alatt kicsivel. Most 20hetesen köldökömnél érzem. Jó nagy pocim van. 3.picúr.

18 hetes kismamák hol tartatok a terhességben? Mennyit híztatok? Érzitek már a kis babát? Kiderült már a pici neme? Mekkora a pocitok (kb. )?

Én most vagyok 18 hetes és igazából nem érzem magam terhesnek :( idáig 2-3 kg híztam, az étvágyam sem nőtt annyira - mint az első babámnál - a pocim meg kb akkora mint egy sárga dinnye. Ráadásul a picit sem érzem még. Ti hogy álltok ezekkel a dolgokkal?

Legjobb válasz: Nekem már szép kerek a hasam és néha akkorát rúg a pici, hogy összerezzenek. A nemét még nem tudom. Elég sokat híztam., ezért diétára fogtak. A héten töltöm a 19. hetet és pénteken lesz a genetikai uh. Az AFP eredményem hál'Isten jó lett :-)

Nekem már szép kerek a hasam és néha akkorát rúg a pici, hogy összerezzenek. A nemét még nem tudom. Elég sokat híztam., ezért diétára fogtak. A héten töltöm a 19. hetet és pénteken lesz a genetikai uh. Az AFP eredményem hál'Isten jó lett :-)
En a 17. hetben vagyok. 1, 5 kg-ot hiztam. A pocakom nekem is kerek. A picit 2 alkalommal ereztem eddig. Jovo heten megyek gentikai UH-ra. Termeszetes, amiket erzel ill nem erzel, szerencses vagy, hogy konnyu a terhesseged. :-) Minden jot kivanok Neked! :-)
én sem érzem magam terhesnek mióta elmúltak a tüneteim.nagyon sokat érzem a hugyhólyagom feszülni, sokat is károk a mosdóba, elvileg a pici csücsül a hólyagomon:) sokat viszket a mellem, a hasam, de ezeken kívül semmi gondom már:) emiatt is néha rosszak jutnak az eszembe.Jövõhéten leszek 16 hetes és 4 hete nem voltam ultrahangon.:(

18 hetes 4D-s genetikai uh-t, hol csináltattátok, milyen volt, mennyibe került, meg voltatok vele elégedve, miket vizsgáltak?

Legjobb válasz: Mi a 17. héten jutottunk oda, mert a férjem még addig nem láthatta a picit,mert Szegeden nem engednek be senkit és képet sem adnak. Így már alig bírta kivárni, hogy idõpont legyen.A 4D-t Kecskeméten a Fecske Gyógycentrumban csináltattuk. 11ezer volt, de ugyanez a doki Kiskunfélegyházán ugyanezt 9-ezerért csinálja. Más a városok tarifája.

Mi a 17. héten jutottunk oda, mert a férjem még addig nem láthatta a picit, mert Szegeden nem engednek be senkit és képet sem adnak. Így már alig bírta kivárni, hogy idõpont legyen.A 4D-t Kecskeméten a Fecske Gyógycentrumban csináltattuk. 11ezer volt, de ugyanez a doki Kiskunfélegyházán ugyanezt 9-ezerért csinálja. Más a városok tarifája.
Ja, meg voltunk elégedve, ok olyan dolgot mondott amit más dokik nem mertek, vagy nem akartak. Egyedül az zavart, hogy a CD-n amikor a szívhangot mutatja, nincs hang, de lehet csak elfelejtette bedugni a kábelt, mi meg otthon vettük csak észre.

18 hetes genetikai uh-t hol csináltattátok, meddig tartott, mit vizsgáltak, mennyibe került?

Elégedettek vagytok a vizsgálattal, kaptatok képet, videót?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem megírni, hogy a vizsgálat közben természetesen bent lehet az apuka is, vagy akit viszel magaddal, és a szonográfus a legapróbb részletességig elmondja, hogy éppen mit mér, mennyinek kell lenni az értéknek, kérdezni is lehet, tehát maximálisan azt kapod a pénzedért, amit elvársz. A szonográfus az uh készüléken, ti pedig egy nagyképernyõs tv-n látjátok, hogy mi történik. Vizsgálat közben ide-oda váltogat a nézetek között, sokszor meg lehet nézni a babát színes felvételeken ahogy mozog. Tényleg nagyon jó.

Azt elfelejtettem megírni, hogy a vizsgálat közben természetesen bent lehet az apuka is, vagy akit viszel magaddal, és a szonográfus a legapróbb részletességig elmondja, hogy éppen mit mér, mennyinek kell lenni az értéknek, kérdezni is lehet, tehát maximálisan azt kapod a pénzedért, amit elvársz. A szonográfus az uh készüléken, ti pedig egy nagyképernyõs tv-n látjátok, hogy mi történik. Vizsgálat közben ide-oda váltogat a nézetek között, sokszor meg lehet nézni a babát színes felvételeken ahogy mozog. Tényleg nagyon jó.
én az istenhegyi klinikán csináltattam, mert egy 12. heti sima uh-n kicsit megijesztettek, így elmentem az istenhegyire 12 és 18ra is, kaptam dvdt, meg fotókat, leletet, nagyon alaposan átnézték. Akik dokik ott vannak, kettõrõl is tudom, hogy nagyon profik a Lintner (magzati szívrendellenességekre specializálódott) és a Hajdú drnõ meg genetikai rendellenességekben országszete elismert. Nézd meg a honlapjukat, árat most nem tudok
Istenhegyin csináltattam én is, igen elégedett vagyok, csak nekik hiszek, egy kutyafuttában elvégzett sztk-s ultrahangnak nem, de még egy magánnak sem, aki 5 perc alatt megnézi a babát, nem mond el semmit, nem elég alapos. Kb. 20-30 perc volt. Bátorfi doki nézte, õ is profi. 15 ezer, és adnak DVD-t, ultrahang képet és egy részletes leletet is. Mindent részletesen megnéznek többször is, és megmérnek mindent pontosan, nagyon alaposak (orrcsont, szív üregei, szívbillentyûk, agykamrák, vesék, nyúlajak-farkastorok-gyanú, és persze a többit, amit már máshol is néznek: gerinc épsége, csontok, gyomor stb.). Amúgy mindent részletesen elmagyarázott és lehet közben is kérdezni tõle bármit, szívesen válaszol, nagyon megnyugtató.
Alsó has! Egészen lent.
Alsó has, a gyomornál csak késõbb fog mozogni, elvileg 24. hétre éri el a köldök vonalát.
Szia! Elsõ magzatmozgást egészen alul lehet érezni, mintha kaparásznak odabent valaki, vagy csiklandozna. Késõbb már a has közepén, ahogy nõ a baba egyre erõsödõ mozgást fogsz érezni és a 24. hét tájékán már a köldök felett 3-5 cm-rel is érezhetõ. Ekkor már rendesen erõs mozgásokat lehet érezni, meg csuklást is. 25 km
Én a köldököm alatt kb. 4 ujjnyira éreztem elõször.

Milyen az integrált illetve kombinált teszt? Hol, mikor mennyiért csinálják? 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ahova én járok, ott mindenkinek megcsinálják a kombinált tesztet, hozzá tartozik a terhesgondozáshoz és nem kell érte fizetni. Az integráltról nem tudok nyilatkozni, nem csináltattam, de aszzem az fizetõs. Egy kis segítség, de gondolom itt egyik sem ingyenes: http://www.downszures.hu/

Ahova én járok, ott mindenkinek megcsinálják a kombinált tesztet, hozzá tartozik a terhesgondozáshoz és nem kell érte fizetni. Az integráltról nem tudok nyilatkozni, nem csináltattam, de aszzem az fizetõs. Egy kis segítség, de gondolom itt egyik sem ingyenes: http://www.downszures.hu/
Én ott csináltattam integrált tesztet, amit az 1. válaszoló küldött neked. 25.000 Ft volt. Elsõ alkalommal vérvétel + ultrahang, 2. alkalommal vérvétel. Ezeket kiküldik Angliába, és ha megvan az eredmény felhívnak, át is faxolják ha kéred. Viszont most látom, hogy 18 hetes vagy, akkor sajnos errõl már lemaradtál, mert az 1. vérvételnek 11-14 hét közötti intervallumban meg kell történnie.
Igen, te már csak a négyes tesztet tudod elvégeztetni. elsõ voltam
Nem. A kombinált tesztet a 11-13 hét között csinálják, egy UH és egy vérvétel formájában. Ezt kielemzik és megkapod az eredményt. Errõl már lecsúsztál. Az integrált teszt szintén 11-13 hét közötti uh és vérvétel + 16-20hét közötti vérvétel. Tehát már errõl is lecsúsztál. Amit meg tudsz csináltatni az az ún. négymarkeres teszt. Ez 16-20 hét közötti vérvétel+uh. (asszem.)
A kérdező hozzászólása: A négyes teszt az a kombinált teszt?
A kombinált tesztet nálunk ingyenesen végzik a 12. héten, vérvétellel történik. Az integrált teszt pedig 15.000 Ft-ba kerül, és valamivel pontosabb eredményt ad a fejlõdési rendellenességeket illetõen. Kb.2 hét mire megérkeznek az eredmények.Ezt 18. hét körül csinálják. Én csak kombináltat csináltattam, és jók lettek az eredmények. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szóltak, hogy vannak ilyen vizsgálatok is.AFP-t csináltak.Az nagy baj ha csak ez a vizsgálat van meg?

18 hetes terhességnél hol helyezkedik el a baba?

Mennyire van fent a méh? Eléri már a köldök vonalát?

Legjobb válasz: Éppenhogy kezdi, de még nem igazán. Azt csak a kb.24-25-ik hétnél éri el, bár mindenkinél máshogy alakul szerintem, ez alkati kérdés is, meg a babó méretétõl is függ!

Éppenhogy kezdi, de még nem igazán. Azt csak a kb.24-25-ik hétnél éri el, bár mindenkinél máshogy alakul szerintem, ez alkati kérdés is, meg a babó méretétõl is függ!
Még nem éri el. Én a 25. hétben vagyok, most van a köldökömnél. Még pár hét, és neked is el fogja érni. Boldog babavárást!
En is 18 hetes vagyok, a dokimat megkertem magyarazza el hogy is fekszik a babam, meg lent van nekem legalabb is: alul, keresztbe van a feje bal oldalt labai jobb oldalt, tehat csipotol csipoig...Igaz hogy a baba meg nem eri el a koldok magassagat de a meh mar a koldokig er.
nekem a 20. héten mondta a doki hogy már egy ujjnyival köldök fölött van a méhem. én hol a köldök fölött érzem a mocorgását hol pedig alább, attól függ hogy hova mocorog, és a bal oldalon van.
Szia! A mamanet.hu-n de tökéletesek az eredményeid!

Hol chatelhetnék élőben 18 hetes kismamákkal?

Legjobb válasz: szia a babaneten megteheted!babanet.chat. sok szeretettel várunk!gorane

szia a babaneten megteheted!babanet.chat. sok szeretettel várunk!gorane

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!