Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes a hasam (75 db)

18 hetesen a szurkálások a hasam alján lehetnek a méh növekedéséstől? Görcseim nincsenek.

Legjobb válasz: szia! én is 18 hetes vagyok és nekem is szurkál a hasam elég rendesen mostanában. biztosan attól van. kell a hely a kis manónak :) boldog babavárást és jó egészséget nektek!

szia! én is 18 hetes vagyok és nekem is szurkál a hasam elég rendesen mostanában. biztosan attól van. kell a hely a kis manónak :) boldog babavárást és jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nekem már a 4. babám lesz, de pont úgy aggódom, mintha az elsõt várnám....
elsõ válaszoló vagyok. nekem még csak az elsõ baba és mindenen aggódok :) mielõtt terhes lettem mindig azt mondtam én nem leszek izgulós, aggódós kismama a párom meg csak mosolygott... háát, igaza lett :)

A 18 hetes uh hasi vagy hüvelyi? Meg is vizsgálnak?

15. hétt?l tudom, hogy a küls? méhszáj nyitva van egy ujjnyira.

Legjobb válasz: Hasi + vizsgálat

Hasi + vizsgálat
18 hetes az hasi. ( Bár nekem az elsõ perctõl kezdve csak hasi volt. ) Nálunk úgy megy, hogy a fogadott orvosom minden alkalommal megvizsgál. De a 18 hetes genetikai Uh-t a kórházban csinálta egy másik orvos. Õ nem vizsgált meg, csak az UH volt. Boldog babavárást! 21 hetes kismama
Lehetséges, hogy a méhszájadat minden lehetõ alkalommal megnézik már, De nem tudom. Nálunk is úgy folyt a 18. heti UH, mint ahogy a második válaszoló leírta: másik doki csinálta az SZTK-ban, hasi UH volt, vizsgálat nélkül. 2 perc, és jött a következõ kiamama, tiszta futószalag volt.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már képben. 12. heti ultrahangom elõször hasi volt, aztán mivel a babám nem akarta magát mutogatni, így áttértünk a hüvelyi uh-ra kis hasrázással egybekötve. Aztán a 15. héten mentem be néhány papíromért a kórházba, erre azt mondja a doki, hogy akkor pattanjak fel az asztalra, mert megnézne (nem a saját dokim volt, mert õ éppen mûtött). Bár most már azt mondom szerencse, hogy megnézett. Egyszerûen csak szeretném tudni, hogy mire számítsak, mert ez a pattanjak fel az asztalra, olyan kellemetlenül érintett.
2. válaszoló vagyok. Kórháza válogatja, hidd el, tényleg így van :(
nálunk hasi van, vizsgálat nélkül.

18 hetes terhes vagyok. Nagyon aggodom ugyanis semmi pocim nincs! Mikor kezd lathatova valni a hasam?

Amikor hanyatt fekszem meg a csipocsontom is kiugrik!! 45 kilorol indultam most vagyok 49.5....nem keves ez??

Legjobb válasz: Szia! Én 58 kg-ról indultam, (most 20 hetesen 5 kg plusz van rajtam) de 18 hetesen és 1 naposan nekem sem volt pocakom, pedig egy héttel azelõtt, mintha nagyobb lett volna. Majd 18 hetesen és 4 naposan már gömbölyödtem. Persze nem volt látványos, de mégis nõtt. Most 20 hetes vagyok és még mindig nem látják, hogy babát várok, ami engem is zavar. De állítólag mostantól szépen beindul a pocaknövekedés. Ne izgulj, te is hamarosan gömbölyödsz!!!

Szia! Én 58 kg-ról indultam, (most 20 hetesen 5 kg plusz van rajtam) de 18 hetesen és 1 naposan nekem sem volt pocakom, pedig egy héttel azelõtt, mintha nagyobb lett volna. Majd 18 hetesen és 4 naposan már gömbölyödtem. Persze nem volt látványos, de mégis nõtt. Most 20 hetes vagyok és még mindig nem látják, hogy babát várok, ami engem is zavar. De állítólag mostantól szépen beindul a pocaknövekedés. Ne izgulj, te is hamarosan gömbölyödsz!!!
Ez így van, nem kell aggódnod, minden rendben van! Ismerõsömnek a szülés közeledtével is akkora hasa volt, mint más kismamának 20 hetesen és tökéletesen egészséges babája született. Szóval nyugi, átadják már neked is a buszon a helyet hamarosan! :)
Szíja én 23 hetes vagyok, és 3 napos, még is alig van hasam, ha azt mondom terhes vagyok csak nézznek nagyokat:) )Nem pocak függö mekkora babád lesz!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
van egy ismim akinek 25 hetesen nem volt semmi hasa... és nem volt semmi baj a baba egészséges volt


18 hetesen hogy és merre lehet érezni a baba mozgását? És mekkora a has? A méh menyire van már fent?

Legjobb válasz: Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.

Hétfõn leszek 18 hetes, és én is mindig lent érzem mozogni a szeméremcsont felett pár centire. Elsõ terhesség, és nagyon bizonytalanul érzem csak, találgatok, hogy ez Õ lehet-e már? Vékony vagyok, most kb. 44 kiló, de csak a napokban kezdem érezni, hogy kerekedik a hasam, aki nem tudja, mi a helyzet, az szerintem nem látja még. A nadrágjaim már nem érnek össze a derekamon, illetve nagyon kényelmetlen lenne, ha erõltetném a gombolást.
En 18hetesen ereztem meg eloszor es alul a hasam aljanal.Amugy 20hetesen kb egyvonalban van a meh a koldokoddel, szoval most kicsivel alatta.Kellemes babavarast!(30h km):)
Én most kezdtem a 19 hetet, eddig nagyon ritkán éreztem, hogy megcsikiz belülrõl. De pár napja érzem, hogy néha megbökdös. Tegnap éjjel viszont arra ébredtem, hogy az ismerõs csikizést érzem, csak nagyon erõssen, és hozzá még bökdösést is. Utána alvó pózt változzam, és abbahagyta. Én buborék pukkanáshoz nem tudom hasonlítani, inkább olyan mintha csikizne, vakargatna valami belülrõl, vagy van amikor kifejezetten egy pici rugás, de inkább olyan kis bökdösés. Mindez a köldököm és a szeméremcsont között pont félúton, hol egyik oldal, hol másik oldal, hol középen.
18+2 hetes vagyok. Szinte semmi hasam nincs, pedig elég vékony vagyok. De ha nem tudnám hogy terhes vagyok, még nekem se tûnne fel. A babát nem érzem még. A méhemet ki tudom tapogatni kb 3-4 harántujjal a köldök alatt.
Én 18 hetesen nagyon lent éreztem még mozgolódni. A szeméremcsontom felett. A méhed kb. a 20. hét környékén éri el a köldök vonalát. Hogy mekkora egy 18 hetes pocak? Teljesen változó, én mindig a keresõbe ütöttem be és ott kutattam pocis képek után. Ilyenkor megnyugodtam hogy nem kisebb a hasam a többiekéhez képest :)
18 hetesen még kevesen érzik a mozgást. Én 20 hetesen éreztem elõször. Épp a dokihoz mentünk és nagyon rázos volt az ut. Minden bukkano után kaptam egyet. Olyan érzés mintha kicsi buborék pukkanna szét a hasadban. Utánna már egyre többször éreztem.
én ezt a böködést érzem a kezdetektõl. csikizést, meg buborékolást, amit sokan szoktak írni, nem. állítólag nagy hasam van, bár én nem tartom annak. kb olyan, hogy ha valaki rám néz, azt gondolja, hogy 50%, hogy terhes, 50%, hogy hájas :)
én 18 hetesen úgy néztem ki, mint aki bezabált :) és nem éreztem még semmi mozgást. elõször 21+6 voltam, amikor megrúgta a kezemet! a kezemmel éreztem meg elõször õt, nem is a pocakommal. De nekem mellsõ falon tapadt a méhlepény, állítólag akkor késõbb érezni a mozgást.

10 hetes terhes vagyok, a hasam viszont már "akkora", mintha kb.16-18 hetes lennék. Mitől van ez?

Az els? terhességem alatt sokáig nem látszott a pocakom, most viszont már a 8. hétt?l szemmel látható. Az UH szerint csak egy baba van. Lehetséges, hogy mégis ketten lennének? 6 hetesen voltam UH-n, lehet, hogy olyan kicsi volt, hogy nem vették észre?

Legjobb válasz: Második terhességnél gyorsabban nõ a has. Nálam is nagyobb volt kezdetektõl fogva. A végére azonban nem lett nagyobb hasam, ugyanakkora volt mint az elsõ terhességemnél.

Második terhességnél gyorsabban nõ a has. Nálam is nagyobb volt kezdetektõl fogva. A végére azonban nem lett nagyobb hasam, ugyanakkora volt mint az elsõ terhességemnél.
vékony testalkatú vagy? én 50 kg kezdtem a terhességem és rajtam is már látszott rögtön az elején. Igaz nálam 2-en voltak :) )de kiderült rögtön a 2. uh-n.8.héten
Én is úgy tudom, hogy a 2. vagy többedik terhesség jóval hamarabb látszik! Unokatesóm most várja a 3. gyermekét, 2 héttel "fiatalabb" terhes mint én és nagyon nagy a hasa, pedig csak egy lakó van! :D Nekem is látszik már, sokan nem hiszik el, hogy még csak 15 hetes vagyok( elsõ pindurkám) Boldog babavárást! :)

A 18 hetes genetikai ultrahang az hasi vagy hüvelyi lesz? Esetleg mindkettő?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 5 hetesen voltam elõször dokinál,de nekem végig csak hasi volt.

Én 5 hetesen voltam elõször dokinál, de nekem végig csak hasi volt.
Hasi. Illetve ha valamit pontosan meg akarnak nézni, jobban, amit esetleg nem látnak, csinálhatnak hüvelyit is, de nem jellemzõ.
Hasi. 12. héttõl már nem lesz hüvelyi.
Ilyenkor már nem csinálnak hüvelyi uh-t, csak hasit.
HASI.
Nekem 18 hetesen hüvelyivel nézte a méhemet, hát nem volt kellemes.

14 hetes vagyok, és elég nagy a hasam. Kb, mintha 18 hetes lennék. Második baba. Másnak is nagyobb a hasa, mint a terhesség kora valójában?

Amúgy vékony alkat vagyok.Néha a baba mocorgását is érzem nagyon finoman:)

Legjobb válasz: A sógornõmmel egy hét különbséggel szültünk, õ a második, én az elsõ babámat. Õ 24 hetesen már úgy nézett ki, mintha mindenórás lenne, nekem meg még csak egy diszkrét kis pocakom volt :)

A sógornõmmel egy hét különbséggel szültünk, õ a második, én az elsõ babámat. Õ 24 hetesen már úgy nézett ki, mintha mindenórás lenne, nekem meg még csak egy diszkrét kis pocakom volt :)
Azt olvastam, hogy igen, második terhességnél hamarabb kezd nõni a has. Rám nem vonatkozik, mert az elsõvel is rögtön látszott, a másodiknál is, és most a harmadiknál is.
Igen, második-többedik terhességnél hamarabb látszódik a has, mert a szövetek már "kinyúltak",
Nekem is hamarabb látszódik. Hozzáteszem, hogy nekem még így, félidõsen is pici a pocakom a második babával, eddig még senki sem vette észre, hogy terhes vagyok. Ettõl függetlenül most hamarabb nõ, mert most már van valamennyi hasam, az elsõ babámmal meg a korai huszas hetekig teljesen lapos voltam. Furcsa, én igen vékony vagyok, a lapossághoz képest most már gömbölyû a pocakom, mégsem vesz észre senki semmit (sok ismerõsnek még el sem mondtam, hogy babát várunk).

18+5 hetes vagyok. Nagyon, szinte napról napra nő a hasam. Akkor ugye a baba is rendben van és növekszik? December eleje óta nem látott orvos és még 2 hétig nem is fog. Nálunk ez a rendszer.

A hasam tényleg nagyon n?. Szinte szemmel láthatóan, egyik napról a másikra nagyobb lesz. A kollégan?m jan. 5-én ment 36 hetesen szülési szabira akkora hassal, mint nekem van most.

Legjobb válasz: Szió! Én 30 hetes vagyok, de nekem is hatalmas a hasam, mindenki azt hiszi, hogy 2 hét múlva megszülök... Egyébként nekem a kolleganõim azt mondták (és lehet benne valami igazság), hogy az, hogy kinek mekkorára nõ a hasa, az genetika fõként. Nálunk tesómnak is iszonyat nagy volt a pocija, meg anya azt mondta, hogy neki is az volt. Szerintem ne foglalkozz ezzel, ez mindenkinek más. Szép babavárást!

Szió! Én 30 hetes vagyok, de nekem is hatalmas a hasam, mindenki azt hiszi, hogy 2 hét múlva megszülök... Egyébként nekem a kolleganõim azt mondták (és lehet benne valami igazság), hogy az, hogy kinek mekkorára nõ a hasa, az genetika fõként. Nálunk tesómnak is iszonyat nagy volt a pocija, meg anya azt mondta, hogy neki is az volt. Szerintem ne foglalkozz ezzel, ez mindenkinek más. Szép babavárást!
Akkor biztosan nõ a baba, szóval jól van. Még nem érzed?
Szia! A hasad mérete nem csak a baba méretétõl függ, hanem a magzatvíz mennyiségétõl és a placentától is. Ahogy a nõk testalkata ugy a terhességek, has növekedése és mérete se egyforma. A barátnõm most 6 hónapos terhes és neki már most akkora a hasa mint nekem 38 hetesen volt közvetlen szülés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem érzem most már közel 2 hete. Sõt mivel ma munkahelyen felhúztak, õ is sokkal jobban rúgkapált. Szerintem a megugrott vérnyomástól, bár lehet, semmi köze nem volt a kettõnek egymáshoz.

18 hetesen mitől fájhat a hasam baloldalt lent?

Tegnap estét?l érzem hogy néha fáj.Majd csütörtökön megyek a Genetikai ultrahangra.Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Nekem is van, el is mentem dokihoz, de mindent a legnagyobb rendben talált. Néha elmúlik, aztán újra elôjön. Elvileg "normális jelenség". :) 18+5 hetes kismami

Nekem is van, el is mentem dokihoz, de mindent a legnagyobb rendben talált. Néha elmúlik, aztán újra elôjön. Elvileg "normális jelenség". :) 18+5 hetes kismami
Szia! nekem is volt ilyen fájdalmam, ez ennek a terhességi kornak az egyik velejárója, az un. kerek szalag fájdalom, ami a méh növekedése és a szalag feszülése okoz. http://www.pampers.hu/hu_HU/pregnancy-calendar/19-hetes-terhes Remélem tudtalak nyugtatni :) boldog babavárást :) 29hkm.
Növekedéstõl, majd elmúlik, ne izgulj emiatt!
nyúlnak a méhtartó szalagok, azt érzed, el fog múlni
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Igen, megnyugtattatok. Elolvastam és pont ilyen fájdalmat érzek, fõleg mikor elfordulok az ágyban vagy ha felkelek..reméltem hogy nincs baj! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Utolsótól kérdezem hogy te hogy érzed ezt a fájdalmat és hol, mikor?köszi
Utolsó vagyok Nyílalást hirtelen felállásnál, átfordulásnál, nyújtózkodásnál mindig, bal oldalt, jobb oldalt, alhasnál váltakozva érzem. Rossz mozdulat nélküli jobb oldali sugárzó fájdalom, majd több órán tartó szúrás volt nekem most utoljára, ami miatt elmentem a dokihoz, de mindent rendben talált. Több pihenést és fekvést javasolt, több MagneB6t. Szerinte is csak a baba csinálja magának a helyet, de a pihenés csak segít ezeken a tüneteken. Sok szerencsét a genetikai UHra. Én pénteken megyek. Ha van kedved, leírod majd, mi volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Persze majd megírom, de te is:) Remélem minden rendben lesz veled is az uh-on, meg amúgy is!

A 7 hetesen akkora hasam van mint aki 18-20 hetes! Ez normális?

Sosem voltam vékony,mindig volt egy kis plussz súlyom! Alig eszem valamit és mégis reggel amikor felkelek még viszonylag normális a hasam,de estére mintha egy futballabdával ki lenne tömve!

Legjobb válasz: Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami

Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami
Puffadás lehet a pocaknövekedés oka.Vannak olyan ételek, amelyek ezt megakadályozzák, de nagyon nem sokat tudok róluk.olvass utána neten.Biztos találsz valamit.
Szia. A has növekede´s eggyik oka, hogy reggel üres gyomorral ébredsz, napközben eszel, miutánn az emésztésed lelassult, +teli a gyomrod, estére megnö a pocak.De ez így normális.A másik ok, pedig a puffadás. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Én ötven kilóról indultam. Most 22 hetesen 4 kilónál tartok de a hasam nekem is óriási már. Sõt nekem egyfolytában reggel és este is. Szerintem ne foglalkozz vele majd ha vége leadjuk! : )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!