Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes a (727 db)

Mi a véleményetek 16-17-18 hetesen a 4D-s Uh-ról? Én most nagyon gondolkodom, mivel 12 hetesen voltam utóljára és 20 hetesen kell mennem megint. Ez azért hosszú idő!

A lányommal 32 hetsen voltam, akkor már tényleg igazi babás volt!

Legjobb válasz: Szia! Mi 18 hetesen voltunk elõször. Már teljesen jól látszott a baba, mi akkor tudtuk meg a nemét is. Az arca is jól látható volt. Én biztosan elmennék a helyedben, nekünk nagyon nagy élmény volt!

Szia! Mi 18 hetesen voltunk elõször. Már teljesen jól látszott a baba, mi akkor tudtuk meg a nemét is. Az arca is jól látható volt. Én biztosan elmennék a helyedben, nekünk nagyon nagy élmény volt!
Szia!MI 25 hetesen voltunk.Már formás és babás volt:-)Én is hamarabb akartam látni, de barátnõm 19 hetesen volt és akkor még olyan kis sovi volt.Örülök neki, hogy mi 25 hetesen mentünk.NAGYON NAGY ÉLMÉNY VOLT.ÉN ittam elõtte egy kis colát és bevált!Ja és még belefért a képbe.Boldog babavárást!!32 hetes km.
Nézz szét a youtube.com-on, sok felvétel van, kor szerint! :)
Mi is 16 hetesen voltunk, nagyon-nagy élmény volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Utsó elõttinek: gyönyörûek a képek! Késõbb mennék szívem szerint, csak aggódom, mivel 8 hét az nagy idõ. Én pedig aggódós vagyok, már veszítettem el babát. Lehet megreckírozzuk.
Én 18 hetesen voltam, sokkal nagyobb élmény volt mint 32 hetesen. Látszott még az egész baba egyben és minden mozdulata. Láttuk ahogy játszott a köldökzsinórral, meg bukfencezett. Nagyon jó volt.
Mi 17 hetesen mentünk el elõször 4d-re akkor már meg tudták azt is mondani, hogy kislány, nekünk nagyon jó élmény volt. Boldog Babavárást! 22 hetes kismami

Nektek hány cm volt 17-18 hetes a baba?

Legjobb válasz: 18 hetesen volt 20-21cm között

18 hetesen volt 20-21cm között
18 hetesen 20 cm volt

Most 17 hetes vagyok mert az uh szerint még nem vagyok 18 hetes. A doki szerint kicsi a babóm bpd-je (39mm) ez tényleg kicsike ugye?

Ráadásul felvagyok fázva és írt fel gyógyszert árthat a babómnak (Semicillin) és nem tudja valaki mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A BPD átlagosan a 17-18-dik héten 37-50mm között tekinthetõ normálisnak és egyátalán nem kell aggódnod. Az én fiamé a 18 héten 41mm volt és mire eljöt a szülés szépen megnõtt 3750 gr-al született. A felfázást nagyon kell kezelni, fõképp terhesség alatt, a Semmicillin penicillinszármazék melyet szoktak adni a kismamáknak, az ára 1000 ft alatt van receptre.

A BPD átlagosan a 17-18-dik héten 37-50mm között tekinthetõ normálisnak és egyátalán nem kell aggódnod. Az én fiamé a 18 héten 41mm volt és mire eljöt a szülés szépen megnõtt 3750 gr-al született. A felfázást nagyon kell kezelni, fõképp terhesség alatt, a Semmicillin penicillinszármazék melyet szoktak adni a kismamáknak, az ára 1000 ft alatt van receptre.
Szia! Ne aggódj minden rendben van!Nekem 17 hetesen 38mm volt a bpd-je és a doki akkor azt mondta, hogy teljesen normális átlagos a méret!A gyógyszerben viszont sajnos nem tudok segíteni.. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat lányok!
A kérdező hozzászólása: Tudom receptem van csak érdekelt az ára! Mégegyszer köszike!
szia, egyetértek az elõttem szólókkal. a 20. hétig a babák nagyjából egyformán fejlõdnek. ha kisebb a bpd -, vagy valamelyik értéke, akkor csak a terhességi hét kevesebb, mint amennyinek számolták. a 20. héttõl lehet látni az egyéni különbségeket. a felfázást pedig tényleg komolyan kell venni az egész terhesség alatt, mert egy felszálló fertõzés okozhat vetélést késõbb pedig koraszülést. a korai burokrepedés vagy magzatvizszivárgás is ált. egy hüvelyi fertõzés következménye.


18 hetesen a +6 kg nagyon soknak számit? Rengetegen irják, hogy alig szedtek fel terhesség alatt. Ti sem hiztatok a 18. hétig?

Én már voltam 66 kiló is,2 éve lefogytam 54-re,azt tartottam is,decemberben ahogy teherbeestem a 3hónap alatt azonnal felugrottam 60ra.Lehet ez a normál sulyom?már másfél hónapja egy dekát sem hiztam.164cm vagyok,de ebben a mai világban mindenki a szuper alakjára akar büszke lenni és arra hogy terhesen szinte alig hizott.Végképp nem eszem magam tele,tényleg soknak számit hogy már 60 kg vagyok?Mi lesz még ez utánn?Itt egy mostani kép is(nem a pocak a lényeg ezért nem oldalrol fényképeztem):

Legjobb válasz: 17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!

17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!
na végre hallok valakit, aki hízott .. én 15 hetes vagyok és már most ott tartok, hogy plusz 5, 5 kiló.. 48-al kezdtem, 49 voltam 10 hétig, és valahogy beindult.. bár nem eszek folyamatosan, csak amikor éppen éhes a pocim.:) a védõnõ rám szólt, hogy nem szabad ennyit hízni, de hát nem csinálhatom azt, hogy nem eszek vagyis lehet azt kellene.. én is meglátom magamon a plusz kilókat, de mindenki támogat benne, hogy ennyi lehet kellett is. :)
Mi most vagyunk a 29.héten és 4 kg jött fel eddig.
Hát én nem tudok így dicsekedni, 28 hetes vagyok és 19kg-ot híztam, tessék, nem zabálok, és még majdnem 3honap van hátra... ez van, nemtudom hogy az Elevit segített ebben, a gének vagy hormonok, ha odafigyelek rá mit eszek ha nem akkor is hizok.. Szerintem tehát a plussz 6 kg egyáltalán nem vészes!
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron soha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vagyi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok nagyon :) Nagyon jó volt olvasni a válaszaitokat :) Persze én is hánytam elsõ 3 hónapban, mégsem fogytam, csak hiztam :) De nem baj, próbálok pozitivan nézni a dolgokra és várom a szülést hogy utánna majd , , ha lesz idõm, , megpróbálkozhassak a plussz kilók leadásával :) Mert tényleg az ember érzi magát nagynak :) Mikor a 85B-s melltartó helyett már 90D-s kell, a feneke oylan gömbölyü, meg minden, és méghozzá kis alacsony is vagyok :) Na nembaj, boldogan várom a babát és nem nyavajgok :)
Na hát nekem nagyon hasonló (persze közel nem vagyok ilyen vékony és csini:) ). Én a harmadik babámat várom. Eldöntöttem a második babám után hogy ha törk ha szakad elérem a vágyott formámat. Nem kis meló van (volt) benne van egy anyagcsere problémám is. A második gyerekem 1 éves koráig szopott, utána kõkeményen belevágtam. Fél év alatt 12 kilót fogytam, majd utána még fél év alatt további 5öt, elértem a 67-68 kg.t ami az álmom volt (177 cm vagyok) és mivel heti 4 szer futottam (vagy tornáztam) így szép is lett a végeredmény nagyjából. Persze 31 éves vagyok és a terhesség azért hagyott nyomokat de összességében elégedett vagyok voltam... Na terhes lettem a harmadik babával nagyon vártam örülünk persze stb. dehát ez egy katasztrófa mennyire rosszul vagyok, egyáltalán nem tudom tartani a csökkentett ch-jú eddigi diétámat, ami sovány hús sovány tejtermék hal, zöldségek minimális gabonaféle-bõl állt, mert ránzéni nem bírok ezekre, 5.hét óta folyamatos hányinger émelygés ájulás környékez, a 2 gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak hogy ájuldozzak:( A cicim szó szerint a duplára 75 c helyett 75 E-S!! melltartót vettem épp tegnap mert nem férek bele semmibe. Puffadok, emésztésem az kb. mintha napokra leállna, akármit eszek akármit csinálok. Mozogni nem tudok mert kicsit vérezgettem is, másrészt volt hogy közben rókáztam el magam úgyhogy...ennyi. Nagyon nagyon bízom benne hogy 12.hét után megváltozik ez a dolog mert ez így szörnyû lesz és ugyanúgy fogok kinézni és hízni mint az elsõ terhességeimnél... Annyira törekedtem rá hogy most normál keretek között tartsam magam, a súlyom, az elért formám, hát ennyit errõl. 11 hetes vagyok épp ma és 73 kiló vagyok, ami testvérek közt is plusz 6 kiló. Persze az elsõ két terhességemnél eleve 74 kilóról indultam így 16.hétig VALÓBAN nem híztam semmit...a vége viszont 1. terhesség 91 kg lett!! (sok vizesedés) a 2. terhességnél 86 kiló (semmi vizesedés). Komolyan úgy érzem nekem ez a 73-74 kiló valami nyugvó pontom, vagy egyensúlyi pontom vagy mim, mert innen kínkeservvel ment le az utolsó 5 kiló mikor fogyóztam, és most is pár hét alatt beálltam erre a pontra, pedig ENNYIT nem ehetettem össze azért kalóriában:( Na szóval a lényeg. Te nagyon csinos vagy meg nem mondanám hogy 164 cm hez 60 kiló vagy inkább néznélek olyan 55-56 nak. És a magasságodhoz a 60 kiló sem sok egyáltalán így elméleti szinten se. Persze ezt tudom, az ember maga érzi.
Ugyan nem vagytok sehol! 24 kilot hiztam a vegere.. Le is adtam szules utan 1 evvel, mert lalpjaban vekony vagyok. 170 cm 56 kg. Most a masodikkal is errol indultam. 15 hetes vagyok es eddig 4 kilot hiztam! Van aki hozik van aki nem teljesen alkati dolog..
Akkor jövök én a 19kg-mal :D Én 18.hétig 4kg-t hiztam, utána jött a többi:) 170/50-el kezdtem a terhességem.69-el mentem ugye szülni és 59kg-al mentem haza.4kg volt ebbõl a fiam:) Amúgy nem vagy kövér, nagyon csinos vagy:)
A kérdező hozzászólása: terhesség elõtt sokat futtam, tornáztam amikor tehettem, most is Rubint Réka kismama tornájára , , szenvedek, , :) Bár ha a genetika sokat számit ebben, akkor elõre félek a plussz kilóktól :) na de nem baj, csak egészséges legyen a pici és utánna remélem sikerül leadni, mert az akarat megvan! Köszi amugy a válaszokat és azert irigykedem, hogy ti , , csak, , ennyit hiztatok :) )
Én az egész terhességem alatt híztam 10 kilót. Rajtam 18 hetesen még egy gramm se volt.Olyan 22 hetesen kezdtem el felszedni a kilókat. Emiatt a +6 kiló nekem már soknak tûnik, hisz még nagyon messze van a vége!Addig még kb. 8-10 kiló fel fog kúszni.A képen amugy egyáltalán nem látszik rajtad az a +6 kiló, nagyon csinos az alakod!!!
(utolsó vagyok.) Voltam orvosnál, megemlítettem neki, hogy szerintem sokat híztam. Azt mondta ez a vitaminok miatt van. Elhagyhatom az elevitet, hiszen 12 hétig fontos a szedése.. Valamint magne b6-ról térjek át magnerotra.

18 hetesen a szurkálások a hasam alján lehetnek a méh növekedéséstől? Görcseim nincsenek.

Legjobb válasz: szia! én is 18 hetes vagyok és nekem is szurkál a hasam elég rendesen mostanában. biztosan attól van. kell a hely a kis manónak :) boldog babavárást és jó egészséget nektek!

szia! én is 18 hetes vagyok és nekem is szurkál a hasam elég rendesen mostanában. biztosan attól van. kell a hely a kis manónak :) boldog babavárást és jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nekem már a 4. babám lesz, de pont úgy aggódom, mintha az elsõt várnám....
elsõ válaszoló vagyok. nekem még csak az elsõ baba és mindenen aggódok :) mielõtt terhes lettem mindig azt mondtam én nem leszek izgulós, aggódós kismama a párom meg csak mosolygott... háát, igaza lett :)

Normális, ha 18 hetesen a babám feje lefelé van? Ez folyamatosan változik még ilyenkor, ugye?

Legjobb válasz: Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.

Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.
Nekem-minõ manó véletlen- minden uhon fejjel lefele volt, meg is lepõdtem:-) De ilyenkor persze, még forog, én érzem is. Normál esetben 32 hét körül kell beállnia fejvégü fekvésbe. 5-én megyek megint uhra, kiváncsi leszek, most hogy fekszik:-)) Amúgy teljesen normális, ilyenkor még akárhogy fekhet, mert mint a propeller forog..:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csajok, akkor nem aggódok.Csak tudnám mit csinál a fejecskéjével a hólyagomnál?:-)
Szia! Mi tegnap voltunk 4d ultrahangon, az én babám feje is lefelé van, de az orvos azt mondta, hogy emiatt ne aggódjunk.:-) 18 hetes kismama

18 hetesen a bpd: 40mm. Az jo?

Ja és az UH-on azt felelte az orvos hogy tul korai még megmondani hogy fiu e vagy lány.

Legjobb válasz: Szia...en tegnap voltam es 17 hetesen 4 naposan 38 volt a bpd..ugyhogy szerintem jo:-))

Szia...en tegnap voltam es 17 hetesen 4 naposan 38 volt a bpd..ugyhogy szerintem jo:-))
Szerintem jó nekem is pont annyi volt és nem mondta a doki h. rossz vagy valami baj van.

18 hetesen a genetikai UH már kötelező? Vagy csak akkor ha valami baj van?

Legjobb válasz: Szia. Igen kötelezõ, ott nézik meg alaposan a babát, hogy minden rendben fejlõdik-e nála.

Szia. Igen kötelezõ, ott nézik meg alaposan a babát, hogy minden rendben fejlõdik-e nála.
Igen, kötelezõ a 18-20. heti UH. A 12. heti UH, az AFP és a 18-20. heti UH együtt alkotja az egész genetikai vizsgálatot. Persze, ha végeztettetek kombinált tesztet, akkor még biztonságosabb eredményt tu ani. 24 hetes kismama
nekem 20.het 5 naposan fogjak csinalni, parázok is rendesen, hogy miért ekkor! (meg hiányzik, hogy lássam a manóm, mert a multkor olyan virgonc volt, hogy a doki se a méretét sem a nemét nem tudta megallapitani, és képet se tudott csinalni) a védõnõm azt mondta valoszinuleg azert, mert minden eredmenyem tökéletes (integrált teszt, afp, stb)..de akkoris.. azert szoktak 20.hét elõtt, mert addig "veszejthetik el", ha valami gond van, de ebben az idoben az abortusz ugye mar a mamara is veszelyes (az hagyjan hogy fizikailag, de lelkileg!), szóval nemtudom. 19 hetes kismama
Igen! Nagyon pici még a baba!!!
Abszolut normális! Én holnapután leszek 23 hetes, a héten voltam nõgyógyásznál, aki azt mondta, a köldököm felett kb 2 cm-el ér véget a méhem. A babát pedig a köldököm alatt pár cm-el érzem. :)
igen normális, nem nagy még a baba, a méh teteje is max a köldökig ér fel

Hogy lehet az, h 18 hetesen a fogászaton érzéstelenítő nélkül tömték be próbatöméssel a fogamat? Ja és mennyi ideig nem szabad enni utána?

Legjobb válasz: Nekem sem kellett érzéstelenítõ, de amúgy adhatnak, ha nem vagy érzékeny a lidokainra . tömés után 3 óra amúgy, nekem azt mondták.

Nekem sem kellett érzéstelenítõ, de amúgy adhatnak, ha nem vagy érzékeny a lidokainra . tömés után 3 óra amúgy, nekem azt mondták.
Nekem nem terhesen is érzéstelenítõ nélkül tömték a fogam, spórolnak úgy lehet. 2 óráig ne egyél, az a biztos. 24hkm
Én nem terhesen sem kértem érzéstelenítõt.2 óra múlva lehet enni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!