Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes Van még (31 db)

11 hetesen voltam genetikai UH-n. Mindent rendben talált. Úgy tudom 18 hetesen van még egy. Akkor 15 hetesen miért hívott vissza? 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...

Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...
nekem 4hetente kellett visszamennem - magánrendelésre.. Lehet aggódik.. fizetõs doki? Mondjuk én azért örültem, mert nálam volt egy rakat gond, de ugye a mani nem mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Fizetõs igen, de még éppen ki lehet bírni. Azt mondta minden rendben.Nem emlitette hogy valamiért is aggódna, de jelét sem láttam rajta.
Nekem is 4 hetente kell menni. Lehet ezért hívott, hogy havonta lásson. Ha csinál uh-t is, talán azért, hogy megnézze, mikor leveszik a 1
Bocs, szóval mikor leveszik 16 hetesen az AFP-t, a babád méretei alapján is vagy e annyi idõs, mert ha nem, adhat fals eredményt. Nálunk a kórházban AFP levétele elõtt csinálnak ellenõrzõ uh-t, de hallottam már olyat hogy máshol nem.

18 hetesen van még, akinek teher a terhesség? 2. baba

Sokat feszül a hasam, mintha szét akarna durranni. Gyakran görcsöl, nehézkes a mozgás, pedig van egy 3 évesem aki miatt mozogni, emelni kell. Éjszaka rosszul alszom, mert rettentõen fáj a hátam. Elsõ babámmal még a végén is jól éreztem magam, most pedig már nem. :( Valami ötlet?

Legjobb válasz: Hát drágám, osztozok a teherrel :) Boldoggá tesz ez a "teher" de nekem is fáj a derekam, elég rosszul alszom, gyorsan kimerülök, mint egy medve (nem vagyok kövér, de 18.héttö elég jól és hirtelen összesuedtem magam), ráadásul rengeteget pisilek :) úgyhogy nyugi :D 25hkm

Hát drágám, osztozok a teherrel :) Boldoggá tesz ez a "teher" de nekem is fáj a derekam, elég rosszul alszom, gyorsan kimerülök, mint egy medve (nem vagyok kövér, de 18.héttö elég jól és hirtelen összesuedtem magam), ráadásul rengeteget pisilek :) úgyhogy nyugi :D 25hkm
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nem kért senki mártírkodást, mi pedig nem kínlódunk, minden test és terhesség más és más ! Többieknek köszi :) Magnesii Citricitet szedek 3x1-et. Nem tudom még a nemét, az elsõ babám kisfiú, vele teljesen más volt minden elejétõl fogva, pedig még sok idõ sem telt el a két terhesség között, 3.5 év. Eddig vele is minden oké volt, bízom benne most is az. Bekeményedni be szokott, de dudorodni nem, illetve alul görcsölget a hasam a két petefészkemnél.
Én erre csak azt mondom, hogy tessék felkötni a gatyót és nem elhagyni magatokat, nekem is van már gyerekem, most ikreim lesznek 164 cm vagyok 1127 cm a haskörfogatom, elõtte 60 volt, hatalmasa ahasam, nehéz mint a dög, de esküszöm nem kinlodo ugy mint ti itt amit leirtok. Tessék összeszedni magatokat!
Én is ugyanígy vagyok, annyi különbséggel, hogy nekem 3.baba.Ha jól emlékszem nekem is valamikor ilyentájban kezdõdött ez a feszülés. Nem akarlak elkeseríteni, de ez már jobb nem lesz, sõt! Én egyre nehezebben érzem magam. Most 25 hetes vagyok, de úgy érzem magam, mint ha már a 40 fele járnék, a pocakom is már most akkora, mint elõzõ babámmal szülni mentem (mondjuk akkor nem volt nagy). Nekem a dokim azt mondta ez normális, mert a szalagok már nem úgy tartanak. Akkor van baj, ha sokáig keményedik és ettõl kidudorodik a hasad, mint egy labda. Szedsz magnéziumot? Milyet? Mennyit? Nekem ami nagyon bevált és enyhíti a feszülést az a pocaktartó pánt. Kitartás!
én is 2. babám várom, de nekm is jóval nehezebb mint az elsõ. Már úgy kifáradok, mint az elsõvel 30 hetesen.Sõt, talán még akkor jobban bírtam. Ugyanez az érzésem, húzódik fáj a hasam, sokat görcsölgetek, de a baával minden okés szerecsére. Neked kisfiú vagy kislány? és a nagyobb? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi ! Nekem az elején semmi bajom nem volt, híztam is sajnos elég rendesen, mert adtam az örömnek, feljött 4kg a 12. hétig. Ez az érzés most kezdõdött 17-18 hetesen, de nagyon rossz, remélem csak a növekedés miatt van és elmúlik hamarosan.
Én még csak 7 hetes múltam, de nem tudom. Annyira örültem a tesztnek, majd ki ugrottam a bõrömbõl :) Hát azóta, te jó ég :D Vagy alszok, vagy hányok, vagy alszok és arról álmodok hogy hányok, felébredek és rá kell jönnöm h, nem álom volt. Próbáltam finoman fogalmazni, hogy mit össze nem csinálok "magam alá" .Ennyi van velem már egy bõ hete. Semmi nem marad meg bennem :/ Borzasztó! Imádom a babát, de kínoz rendesen, tiszta apja :D Nah, jó tényleg borzasztó! Majd csak jobb lesz minden, remélem! Meg azt is hogy Neked is Kedves Kérdezõ :)
Ne keserítsetek el! :-( Én most vagyok 12 hetes a második babával, de már most elegem van ebbõl az egész terhességbõl. Egész nap hányok, éjjel nem alszok, türelmetlen és gyenge vagyok. Nem is tudom, hogy mi lesz késõbb?! Nekem áprilisban lesz 3 éves a lánykám!
A kérdező hozzászólása: Sajnos engem nem tesz egy cseppet sem boldoggá, mert nehezemre esik minden megmozdulás és nem tudom, hogy jó e az amiket érzek, a növekedés miatt van e vagy valami probléma van. Kemény és feszes a hasam, olyan vagyok mint egy lufi napok óta. Kellemetlen érzés nagyon, de a baba szerencsére sokat mocorog.
18 hetesen?:) :) 18 hetesen éltem mint hal a vízben....most a 35.héten nah most a teher kiscsillag

18 hetes kismamák mekkora a pocitok? Az enyém még elég picike, alig van valaki aki észre veszi. Magas vagyok és vékony.

Legjobb válasz: Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttõl már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál. Ne izgulj, fog a pocid nõni még sokat, van rá még ideje.

Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttõl már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál. Ne izgulj, fog a pocid nõni még sokat, van rá még ideje.
Ez normális, ne aggódj. Ettõl a babád még ugyanakkora lehet, mint annak, akinek nagy pocija van már az elejétõl. Én is magas vagyok és vékony (179 cm, 63 kg). A második babámat várom, a 12. hétben vagyok és nem számítok túl hamar nagy pocakra. Egyenlõre estére felpuffadok, reggel lapos vagyok, de tudom, hogy nem is kell még ilyenkor pocaknak lennie. Az elsõ babámmal valamikor a 16. héten kezdett el nõni, de még csak mi láttuk szinte, a 20. hét után sokat nõtt, de terhesnacit így is csak a 25. héten vettem fel elõször. De azután bepótolta, nem lett hatalmas, de szép nagy pocim lett és egy négy kg-os kisfiam. Jah, és a 25. hétig lévõ pici pocak ellenére mindig 2-3 héttel több volt a babám mérete, mint az átlag.
Én is 18 hetes vagyok, és a múlt hétig semmi sem látszódott. Aztán mintha ez egyik napról a másikra "elõre ugrott" volna, és most már látszik. Szerintem neked sem kell sokáig várni rá! Én is elég magas vagyok, és szerintem így több hely van neki odabent. Gondolom ez nálad is számít!


18 hetes uh-n akkor is meg tudják mondani a baba nemét, ha fejvégű fekvésben van?

Lehet idióta a kérdésem, de ugye a fejvég? fekvés azt jelenti, hogy a baba feje van a hüvely felé. Állítólag a 18 hetes uh-t hüvelyi uh-al végzik. Ha így van hogy fogják meglátni , hogy van-e fütyi vagy nincs? :)

Legjobb válasz: szia! Én úgy tudom , hüvelyit 12. hétig néznek , utána hastapogatós:) De a baba fekvése miatt teljesen mellékes, ha épp úgy fordult b, attól meg tudják nézni , hogy kuki e vagy más?:) De ez a "fejvégû fekvés" érdekes... 18. héten még egy csomó helye van , úgy a 30-32. hétig. Szerintem annyit fog õkegyelme még mozogni, forgolódni ott bent , hogy ihaj!:) 35 hetes kismami

szia! Én úgy tudom , hüvelyit 12. hétig néznek , utána hastapogatós:) De a baba fekvése miatt teljesen mellékes, ha épp úgy fordult b, attól meg tudják nézni , hogy kuki e vagy más?:) De ez a "fejvégû fekvés" érdekes... 18. héten még egy csomó helye van , úgy a 30-32. hétig. Szerintem annyit fog õkegyelme még mozogni, forgolódni ott bent , hogy ihaj!:) 35 hetes kismami
Szia!Nekem végig minden uh-n fejvégû fekvésû volt a lányom (mára 4 éves)és most a fiam is (akivel 36+3 hetesek vagyunk)16 hetes uh-n megmondták mindkét gyermek nemét.Az független, hogy milyen fekvésü (fej, vagy far)A lényeg, hogy kifelé forduljon, vagy olyan pózban amelyben meg lehet állapítani!Minden jót!
Az már hasi uh lesz. Nekem végig fejvégû volt a babám, mégse tudták megmondani egyszer sem, hogy fiú vagy lány, mert mindig eldugta eltakarta magát. Egyszer rátippeltek a 27.héten, hogy lány. Végül tényleg az lett :) Remélem neked szerencséd lesz, és megmutatja magát a babád!! Drukk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon várom, hogy menjek! Remélem megmutatja magát! :) :) :) Na meg, hogy vásároljak neki! :) :) :) Kellemes babavárást mindenkinek!

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!
Nekem már a 17 héten meg tudta mondani, hogy kislány. De a bavótól is függ, hogy mutatja-e magát. Szurkolok, hogy lássák. 32 hkm
Én holnapután megyek legközelebb uh-ra (28 hetes vagyok) és nem mutogatja magát a babóka, szóval nem tudjuk, ki is van odabenn. Még a 4D-n sem derült ki, annyira nem volt együttmûködõ. :-)) Õ már a harmadik babó, az elsõ kettõt már a 12. illetve a 18. héten biztosra tudtuk. Ez a mostani pici egyelõre meglepi. :-))
A kérdező hozzászólása: Nos, õ lesz akkor az igazi meglepi :) egyébként ez is izgi nagyon, amikor azon gondolkodsz hogy vajon ki lakhat odabenn :)
Nekem a fiamat a 18. héten tutira fiúnak mondta az orvosom és úgy is lett!:) A kislányomnál már a 12. héten mondta, hogy kislány formája van, de végül a 20 hetes 4D-s ultrahangon derült ki biztosra, hogy csajszink lesz másodszorra.:) És így is lett:) Gratulálok, majd megírod, hogy kiderült-e?
A kérdező hozzászólása: És a 20. héten végzett 4D-n szép volt már a picúr vagy érdemes vele várni még? Persze hogy megírom, holnap este megyek, legkésõbb csütörtök délelõtt megírom a választ :)
Sziasztok, nekünk sem derült ki 18hetesen, ezért elmentünk 20hetes 4d-re. Meg is mutatta egybõl a kukacát :) ) Szerintem érdemes 20hetesen, ha nagyon kíváncsi vagy a nemére, bár 24. héttõl ajánlják a 4d-t, de nekünk 20 hetesen is élmény volt, és a szonográfus hölgy is mondta, hogy csuda édespofi, annak ellenére, hogy még vékonyka. De szép formás babát fogsz már látni, kontúros, jellegzetes arcvonásokkal/ már az arcán látszott, hogy kisfiú...legalábbis nekünk így volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor megvárom a mai napot, hogy mit mond a doki, lát-e már valamit és ha nem látja h kislány v kisfiú-e akkor bejelentkezünk :) Köszönöm a sok választ, legkésõbb holnap reggel megírom, mi volt a dokinál :) Jó babavárást!
Szia, a 15-ös vagyok.:) Szerintem érdemes picit tovább várni, mert az én lányom elmászott az ultrahnag elõl, így nem sokat látunk belõle.:)
Mi 26 hetesen voltunk, állítólag az a legjobb idõ, mert ott már szép formás, de még elég pici ahhoz, hogy mocorogjon és ne takarják el a végtagjai az arcát. már tényleg nagyon kis formás volt :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a picír megint nem mutatta meg magát. Azt tudjuk h egészségesek vagyunk, nagyon szépen fejlõdünk, ahogy a doki mondta " az egész hasam csak babából áll" már most :) és ez a lényeg, a nemét talán 3 hét múlva megtudjuk, akkor megyek legközelebb :) Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom :) és drukkolok Neked is h mihamarabb megmutassa magát :)
Én 17 hetes terhes vagyok de a mi babánk is szégyellõs nagyon mindíg össze van zárva a kis lába :) Remélem hamarosan megtudjuk mi is mert nagyon szeretném tudni! Igazából örülök ha fiú, ha lány, de már nagyon szeretném tudni! Szorítok hogy kiderüljön holnap neked! :) Majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Írok ha megmutatja magát :)
Nalunk ugyan meg tudtak nezni mindket gyereknel, de a sogornom hiaba jart 2-3 hetente magandokihoz uh-ra, hiaba ment el 4d-re is, a baba csak 32 hetesen mutatta meg magat, hogy kislany. Addig vagy ugy tartotta a labat osszezarva, hogy nem tudtak megnezni, vagy pedig a laba kozott volt a koldokzsinor.
Akkor nagyobb az esély a kislányra! :)
A kérdező hozzászólása: Hát kíváncsi vagyok már nagyon :)
Nekünk is csak 32 hetesen tudták megmondani, hogy kislány. Addig nem látszott, mindig úgy fordult.
Hát, velünk nem ez a helyzet, csak hasonló! 18 hetesen 98 % -ra mondta a doki a kislányt..be is szervezkedtünk ugy a 28. hét körül, ruhák, egyebek.. A 30 hetes uh-n viszont egyértelmüen kisfiu! :) Ugyhogy a rózsa szin cuccok mennek a vaterára. Vagy nem tudta rendesen megnézni és rámondta (sztk) vagy nem tudom! :) )
A kérdező hozzászólása: Oh, az igen :) Óvatosak leszünk majd :)
A 20.heti genetikai uh-n mutatta magát elõször a kisfiam. Onnantól viszont a kuki volt mindig az elsõ amit mrgpillantottunk az uh-kon :)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom sokan vagyunk akiknek szégyenlõs a babucija :)
Mi 13+4-nél tudtuk meg, h kislány, igaz a 4D-s UH-n. Jó is, h voltunk, m utána sokáig nem mutatta meg magát! :) Mi 3* voltunk 4D-n, utolsónak 32. héten, és akkor is tökéletesen látszott a kis pofija, nem takarta el magát!

Normális, ha 18 hetesen a babám feje lefelé van? Ez folyamatosan változik még ilyenkor, ugye?

Legjobb válasz: Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.

Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.
Nekem-minõ manó véletlen- minden uhon fejjel lefele volt, meg is lepõdtem:-) De ilyenkor persze, még forog, én érzem is. Normál esetben 32 hét körül kell beállnia fejvégü fekvésbe. 5-én megyek megint uhra, kiváncsi leszek, most hogy fekszik:-)) Amúgy teljesen normális, ilyenkor még akárhogy fekhet, mert mint a propeller forog..:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csajok, akkor nem aggódok.Csak tudnám mit csinál a fejecskéjével a hólyagomnál?:-)
Szia! Mi tegnap voltunk 4d ultrahangon, az én babám feje is lefelé van, de az orvos azt mondta, hogy emiatt ne aggódjunk.:-) 18 hetes kismama

Most voltunk a 18 hetes uh-n és azt mondta a doki ferde fekvésben van a kislányom. Tudom hogy még sok idõ van a szülésig, de volt valakinek így a babája? Több a magzatvizem is nem tudom ez összefügg-e vele.

Legjobb válasz: Óóó, lehet ha 10 percel késõbb megint meg ultrahangoz már ül, vagy fejjel lefelé van a pocakodban! Ezen akkor aggódj, ha 36 hetesen fekszik így! Annyi helye van a hasadban, bukfencezhet!

Óóó, lehet ha 10 percel késõbb megint meg ultrahangoz már ül, vagy fejjel lefelé van a pocakodban! Ezen akkor aggódj, ha 36 hetesen fekszik így! Annyi helye van a hasadban, bukfencezhet!
Nekem is úgy volt, kb 3 hete fordult be. A magzatvizem is több egy kicsit, ez utalhat terhességi cukorra is, ezért nálunk elõbb vizsgálták, de minden rendben van. :) 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Már a 13 hetes uh-n is ferde fekvésben volt de igen még szülésig megfordulhat egy párszor!!Remélem jó lesz a cukrom is.
16 hetesen voltam 4D ultrahangon, akkor mikor nézte az ultrahangos, azt mondta, hogy jelenleg farfekvésben van, de ha most felállok és elmegyek az ajtóig, addig 3x megfordul. Az egész uh alatt össze-vissza mozgott. Rengeteg helye van még, szerintem a jelenlegi fekvés nem mérvadó.
Nekem az UH alatt 4x is helyzetet változtat a babám. Állandóan ficereg, minden órában máshogy helyezkedik el. Pedig már 30.héten járok, de egy nap folyamán mindenhogyan fekszik, csak épp nem akar fejtartásba kerülni :( Még bõven lesz ideje befordulni a babádnak! Ez teljesen természetes, hogy ilyen fekvésben volt az UH-on :) A 38.hétig még az én babám is fejtartásba kerülhet állítólag :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!
Amíg van helyük, addig keresztben szeretnek lenni. Mégiscsak kényelmesebb, mint fejjel lefelé! :D

18 hetesen még nem híztam szinte semmit, pedig rendesen eszek. Van más ilyen alkatú kismama?

Kicsit aggódom,mert másoktól azt hallottam, hogy 4- 5 kg-ot is híztak ennyi id?s terhesen. Egyébként 170 cm magas vagyok és 60 kg.

Legjobb válasz: Én 20 hetes vagyok most, 168 cm és 59 kg. Eddig csak 1 kilót híztam, nem vagyok elkeseredve, szerintem ez a normális és a dokim is ezt mondta. Rendesen eszek, mindent amit megkívánok. Ez alkati kérdés is hogy ki mennyit hízik, de tényleg ne aggódj emiatt, még csak most jön a java.

Én 20 hetes vagyok most, 168 cm és 59 kg. Eddig csak 1 kilót híztam, nem vagyok elkeseredve, szerintem ez a normális és a dokim is ezt mondta. Rendesen eszek, mindent amit megkívánok. Ez alkati kérdés is hogy ki mennyit hízik, de tényleg ne aggódj emiatt, még csak most jön a java.
Szia! Ne aggódj, hamarosan beindul. :o) Nálam is így kezdõdött, de én örültem neki, mert sosem voltam igazán karcsú. 1-2 kiló volt rajtam, amikor 18 hetes voltam. Mondogattam is, hogy milyen szerencsés vagyok. :o)) Erre tessék, most vagyok 26 hetes és már 9 kilónál tartok. Kaptam is egy ejnye-bejnyét a védõnõtõl. :o(
Majd fogsz, ne izgulj, én is a 24 héttõl kezdtem el hízni, a 30 hét után meg rohamosan fogsz.

18 hetes terhes vagyok az normális ilyenkor hogy van hogy napokig nem mozog a babám utána meg nagyon sokat is? (első baba)

Legjobb válasz: igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm

igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm
Ha kitartó, hamarosan érezheti. Te elõbb fogod kívülrõl érezni, mint a párod, mert tudod, hogy hova tedd a kezed, és mikor kell érezned a tenyereddel is. Ha ilyenkor az õ kezét oda teszed, és szólsz egy párszor, hogy MOST!, akkor mindjárt itt lesz ez az idõ. :) A férjem így 19 hetesen már érezte, igaz ez a hasfal vastagságától és a lepény elhelyezkedésétõl is függ. 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat nagyon aranyos vagy! A legjobban már azt várom hogy a párom is érezze mert mikor én érzem mozogni szegény mindig a hasamat fogdossa hogy õ is aztán mikor nem érzi kicsit "szomorú" lesz, de azzal vigasztalja magát hogy nemsokára eljön az õ ideje is és akkor el sem fogja engedni a hasam! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Minden jót neked
A kérdező hozzászólása: Problémamentes gyors szülést és azt kivánom hogy minden rendben legyen :)
Szia! Én annak idején csak a 19. hét vége felé éreztem elõször a babámat. Utána volt, hogy napokig semmit nem éreztem. Ez nem azt jelenti, hogy nem mozog, hanem még pici, és van bõven helye izegni-mozogni anélkül, hogy éreznéd. A 32. héttõl kell figyelni, hogy meglegyen a napi 10 különálló mozgás. Minden jót és jó egészséget boldog babavárást Neked! Üdv, 11 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Elsõ vagyok. Nekem a párom csak a 23. hét körül érezte, de akkor nagyon tetszett neki. Addig meg el volt kenõdve, hogy õ miért nem érzi, mikor én igen. Most már szemmel láthatóan hullámzik bent a Drágánk, sõt néha kinyomja valamijét, ha pedig a párom ráteszi a kezét, szabályszerûen megrúgja. :) Köszönöm a jókívánságokat, én is hasonló szépeket és problémamentes terhességet és szülést kívánok majd. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen én is!Hát mondtam neki hogy ne legyen elkenõdve mert hamarosan õ is érezni fogja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!