Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes és ma éreztem (5 db)

18 hetes vagyok, és ma éreztem először, hogy szúrkál a hasam alja baloldalt, és olyan nehéznek érzem magam. Ez mitől lehet? Tágul a méh?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel arról van szó,hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Nagy valószínûséggel arról van szó, hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Ma délután összevesztem a párommal, nagyon felidegesítettem magam, és megfájdult a hasam meg keménynek éreztem. Rögtön bevettem egy magnéziumot s lepihentem, el is múlt, de azóta is fájogat egy kicsit. Mit tegyek? 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Pihenjél és nyugodj meg ez a legfontosabb ! Ne hagyd magad felidegesiteni, már ketten vagytok .Felelsz a babádért is és neki nem tesz jót. Nyugodj meg!

Pihenjél és nyugodj meg ez a legfontosabb ! Ne hagyd magad felidegesiteni, már ketten vagytok .Felelsz a babádért is és neki nem tesz jót. Nyugodj meg!
ha mensisen görcsöl és nem csak keményedik, menj el dokihoz, õ megnézi a méhszájad és ha szükséges, kapsz gyógyszert. Ezzel vigyázni kell, ismétlem akkor, ha nem csak b-h összehúzódás (sima keményedés, ami kb félidõtõl tök normális, ha nem rendszeres idõközönként jön)

18 hetes vagyok és az utóbbi 1, 5 hétben már többször éreztem a baba mozgását (első baba) de ma pl nem. Néha egész nap jelentkezik máskor 2 napig semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!

Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Igen egy bizonyos ideig normális!


18 hetes terhes vagyok. Tegnap és ma is mikor végeztem pisiléssel felálltam nem éreztem semmit csak annyit h folyik belölem vmi. Mi lehet ez?

Megijedtem irány a doki.

Legjobb válasz: Szerencsére én így nem jártam,de kérdezz meg egy másik dokit.Ha más nem hívd fel az ügyeletet,hogy mit mondanak.

Szerencsére én így nem jártam, de kérdezz meg egy másik dokit.Ha más nem hívd fel az ügyeletet, hogy mit mondanak.
Lehet hogy csak váladék folyt ki belõled, olyan volt velem, de az természetes mert terhesség alatt bõvebb a hüvelyváladék. Nekemis úgy jött ki pisilés után mintha pisilnék és nem is az volt, hanem áttetszõ váladék.
Szerintem is a váladék. Velem hasonló dolog történt amikor terhes voltam - úgy éreztem egyszerûen elöntött a víz ott lent! Nagyon megijedtem, de kiderült, hogy ez csak a "fehér folyás" és természetes jelenség terhesség alatt. Azóta elmúlt :-)
Sokszor nekem is vízszerû folyásom van, szerintem ez nem gond, én 20 hetes vagyok.
Nekem is régóta van ilyen problémám.Szerintem vizelet távozik még belõlünk.Ülök, kinyomok mindent, de amint felállok még jön egy pici.Megváltozik a hólyagra nehezedõ nyomás talán.Nekem ez már természetes.Így pisi után mindig a wc fölött maradok egy picit és nincs gond.Odafolyik.Vizeletvisszatartási problémáim nincsenek szerencsére.Ehhez meg hozzá lehet szokni, bár eleinte nagyon zavaró.Üdv:38 hetes kismami

Miért van az, hogy alig bírom vonszolni magam, mint pl. ma ebéd előtt alig bírtam menni és szinte remegtem olyan gyengének éreztem magam? Meg egész nap feküdnék.18 és fél hetes vagyok

Legjobb válasz: Ez biztos csak átmeneti gyengeség!Én a MAGNE B6-ot szedem mert ez erõsíti az idegeket!ESte és reggel egyet.Az erõs hányingerem is elmúlt!1 hét alatt.10hetes vagyok.

Ez biztos csak átmeneti gyengeség!Én a MAGNE B6-ot szedem mert ez erõsíti az idegeket!ESte és reggel egyet.Az erõs hányingerem is elmúlt!1 hét alatt.10hetes vagyok.
Szia, ez sztem a fronttól van, ilyenkor ez jobban megviseli a kismamákat, ilyenkor én is gyengébbnek éreztem magam.Pihenj, amennyit csak tudsz. Üdv és jó babavárást: 3 hónapos kislány anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat, a frontban lehet valami mert a kisbabám ma feltûnõen sokat és erõset rúgott.Eddig amúgy nem nagyon volt ilyen(mármint gyengeség) max szédülés de az is csak az elsõ három hónapban ma pl szédültem is meg aludtam is délután.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!