Találatok a következő kifejezésre: 18 hetes és (268 db)

Ki számolja jól a terheségi kort? Az orvos és az UH szerint 16 hetes és 4 napos a baba, a menszim szerint 18 hetes és 4 napos.

A doki szerint kés?bb fogant, remélem ez a helyzet és nem az, hogy 18 hetes, csak nem fejl?dik jól.

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, ha tudnád, mikor fogant :D Én nem tudtam, hosszú ciklusaim voltak, igy végig 3 hetes különbségek voltak. Azt mondják, hogy a 10-12 hét körüli UH a legpontosabb, nekem ott április 5-öt mondtak, március 31-én született a babám, és az állapota alapján tuti, hogy túlhordtam... Szóval a gépek sem tudhatnak mindent, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen, azt meg úgyis látják a végén majd, illetve a méhszáj és a méhlepény állapotából tudni fogják, mikor kellene kb szülnöd :) Sok boldogságot!

A legjobb az lenne, ha tudnád, mikor fogant :D Én nem tudtam, hosszú ciklusaim voltak, igy végig 3 hetes különbségek voltak. Azt mondják, hogy a 10-12 hét körüli UH a legpontosabb, nekem ott április 5-öt mondtak, március 31-én született a babám, és az állapota alapján tuti, hogy túlhordtam... Szóval a gépek sem tudhatnak mindent, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen, azt meg úgyis látják a végén majd, illetve a méhszáj és a méhlepény állapotából tudni fogják, mikor kellene kb szülnöd :) Sok boldogságot!
Az UH azért pontosabb mint a mensi, mert nekem a doki azt mondta hogy 12. hétig az embriók mérete egyforma csak azután kezdenek a genetikai adottságok meghatározó különbséget mutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ezek szerint nem csak én nem tudom, hogy mikor fogant a baba:) Bízom az orvosban, Õ azt mondta, hogy egészséges, és ez a legfontosabb.

18 hetes és három napos terhes vagyok ikrekkel! Székrekedésre van valami jó praktikátok?

Legjobb válasz: Nagyon sok gyumolcs.Este egy pohar nagyon rostos narancsle,reggel tuti tudsz menni mosdoba.Vagy szilvalekvar.Az is jo. Bar en a rostokban magas muzliket eszem,mikor erzem,hogy szuksegem van ra.Probald ki! 17 hetes kismami

Nagyon sok gyumolcs.Este egy pohar nagyon rostos narancsle, reggel tuti tudsz menni mosdoba.Vagy szilvalekvar.Az is jo. Bar en a rostokban magas muzliket eszem, mikor erzem, hogy szuksegem van ra.Probald ki! 17 hetes kismami
Reggel éhgyomorra joghurt, valami emésztést elõsegitõ, vagy narancslé, vagy rostos öszilé, tejeskávé.Ha nem segit délelõtt joghurt ital, aszaltszilva, szilvalekvár nagyon sok folyadék, pár korty tej. (Volt hogy ebben a sorrendben kipróbáltam az egészet, egy délelõtt alatt, bejött) Almát, banánt, fekete teát, csokis, zsiros ételeket kerüld.Ha semmi nem segit kérj patikában valamit amit várandósak is szedhetnek.
aszalt szilva este 3-4 darab!pedig én nagyon szorulásos voltam!gutalaxot is szedhetsz, glicerines kúpot is használhatsz.nekem a sok gyümi nem hozott eredményt.
szia! Levolac szirup segített nekem. Elég csúnya székrekedésem volt, még az aranyerem is kijött, de ez segített, Én joghurthoz ettem, vagy evés után egy kanálnyit lenyeltem.Még ami bevált az a 2-3 szem kivi reggel, éhgyomorra.
Nekem az jött be, hogy minden nap megettem egy evõkanál paraffinolajat. (doki mondta, hogy csináljam azt) Nekem pikk pakk segített. +gyümi+zöldség+ lekvár

18 hetes és 4 napos vagyok! Még mindig nem érzem hogy a babám megmozdult volna! Ez nem baj?

Az els? babát várom!

Legjobb válasz: Nyugi!!!Nincs semmi baj! Ez mindenkinél változó, hohx ki mikor érzi!Van aki csak a 20. hét környékén kezdi el érezni!Azt mondják függ attól hogy vékony e vagy vastag a hasfalad illetve hogy hol tapad a placenta!Ne idegeskedj hamarosan te is érezni fogod!! 31 hetes pocis!

Nyugi!!!Nincs semmi baj! Ez mindenkinél változó, hohx ki mikor érzi!Van aki csak a 20. hét környékén kezdi el érezni!Azt mondják függ attól hogy vékony e vagy vastag a hasfalad illetve hogy hol tapad a placenta!Ne idegeskedj hamarosan te is érezni fogod!! 31 hetes pocis!
Szia! Ne aggódj! Én a 20. héten kezdtem el érezni. Én is az elsõ babámat várom. Adj még neki pár napot, akár egy hetet is. Ha akkor nem mozdul, keresd fel a védõnõt majd õ hallgat szívhangot. Ha nem "bírsz addig magaddal" akkor menj el most, és majd õ megnyugtat.
Nyugalom, van aki a 20. héten kezdi csak érezni. Vagy már érezted, csak nem tudtad, hogy õ az. Csak apró kis mozgásokra számíts.
Szia! Én csak a 21. héten éreztem, hogy mozog a babócám, úgyhogy ne aggódj. Érezni fogod nem sokára. 32 hetes pocakos

A babák miután megduplázzák a születési súlyukat kicsit leállnak a gyarapodásban? Kb 4-5 hónapban. Az én babóm 18 hetes és 3 hete semmit nem hizott, igaz rengeteget mozog. Lehet már nem elég az anyatej neki?

Legjobb válasz: Lehetséges. de mivel egyre többet és többet mozog lassul is kissé a hízása. Szerinetm menjetek el a dokihoz és nézze meg õ is, bár ha szépen fejlõdik, nem nyugtalan, sírós, akkor tutira nincs baj. Az én kisfiam is pótlást kellett kapjon a 4hónaptól, de ettõl függetlenül szopizott is 1éves koráig. nem baj, ha már más is kell neki nemcsak a tejcsi, elég hüje felfogás van divatban napjainkban: miszerint az a jó anya aki 6-7 éves koráig szoptat, az elsõ évben kizárólag! MARHASÁG! A te picid is lassan ehet és ennie is kell gyümölcsöket, fõzelékeket, ez is a pótlás nam csak a tápszer. Ettõl függetlenül persze szopizzon amíg lehet, az immunrendszereének mindeképpen jót tesz!

Lehetséges. de mivel egyre többet és többet mozog lassul is kissé a hízása. Szerinetm menjetek el a dokihoz és nézze meg õ is, bár ha szépen fejlõdik, nem nyugtalan, sírós, akkor tutira nincs baj. Az én kisfiam is pótlást kellett kapjon a 4hónaptól, de ettõl függetlenül szopizott is 1éves koráig. nem baj, ha már más is kell neki nemcsak a tejcsi, elég hüje felfogás van divatban napjainkban: miszerint az a jó anya aki 6-7 éves koráig szoptat, az elsõ évben kizárólag! MARHASÁG! A te picid is lassan ehet és ennie is kell gyümölcsöket, fõzelékeket, ez is a pótlás nam csak a tápszer. Ettõl függetlenül persze szopizzon amíg lehet, az immunrendszereének mindeképpen jót tesz!
Szerintem is marhaság 6-7 éves koráig szoptatni a gyereket, de én kevés ilyen anyát ismerek, aki valóban ezt teszi. Úgyhogy divatról nemigen beszélhetünk, mert kevesen követik. Az UNICEF ajánlása szerint (gyerekorvosok, védõnõk a tagjai ) a csecsemõ legideálisabb tápláléka az anyatej, ami 6 hónapos koráig kielégíti minden tápanyag igényét. 6 hónapos korában szokták bevezetni a gyümölcsöt, majd zöldséget stb. és egy éves koráig, vagy tovább érdemes folytatni a szoptatást, fõleg azért, mert a fertõzõ betegségek ellen kíváló. Olvastam, hogy 1 éven túl jelentõsen megnõ az anyatejben lévõ ellenanyagok mennyisége, ezzel alkalmazkodva a baba megváltozott "életviteléhez"-elkezd járni, homokozik stb. Szerintem eddig is rengeteget tettél a babád egészsége érdekében, hogy eddig kizárólag szoptattad. Ha elviszed a gyerekorvoshoz, fõleg ha ez idõsebb korosztályba tartozik, úgyis azt fogja mondani, hogy kezd el a gyümölcsöt bevezetni. Nálunk is jelentõsen lelassult a gyarapodás üteme az 5. hónapban, és én 5 és fél hónaposan kezdtem adni gyümölcsöt, nem nagy sikerrel, de legalább már pár kanállal eszik. Ha most elkezded a hozzátáplálást, akkor is min. 1 éves koráig fog szopni. Ha késõbb akkor tovább.
Ha már megduplázta a szül. súlyát fél éves kora elõtt, nagy baj nem lehet! Azt észrevennéd, ha éhes, egyébként elég neki az anyatej, ráérsz 6 hónaposan bevezetni az elsõ kóstolgatásokat.

Holnap leszek 18 hetes és este megyek a dokihoz akinek elég jó gépe van. Szerintetek megtudom hogy lány vagy fiú?

Legjobb válasz: Jó esély van rá, hogy meg tudja már mondani. Nekem anno sztk-s rendelésen 2d-s uh-n is már tutira megmondták, hogy kislány, és lám tényleg!!

Jó esély van rá, hogy meg tudja már mondani. Nekem anno sztk-s rendelésen 2d-s uh-n is már tutira megmondták, hogy kislány, és lám tényleg!!
Én is kiváncsi vagyok!!!:)
Na kiderült, h fiu vagy lány?Megírod???
A kérdező hozzászólása: Na voltam és 70% hogy fiú:DDDD van egy 2és fél éves lányom. Jól megnéztük kielemeztük de szerintem is kuki. A gép elszínezte a köldökzsinórt úgyhogy nem azt nézte annak tuti a kuki szürke maradt.
Gratulálok!!!Neveken már gondolkoztatok, Apuka és a kislány mit szoltak a hírhez???
A kérdező hozzászólása: név terén teljes bizonytalanság mert mindenki apa nevét adná a helyünkben Tamás csak a férjem meg én nem akarjuk ezt. A lányom annyira nem érti még a dolgot és azt sem hogy mit hülyítem ezzel a tesóval miért ígérgetem már hetek óta és sehol semmi szerinte:D
Jaj egyem meg de aranyos!!!Majd ha látja, hogy egyre csak nõ anya pocija, biztos fog dicsekedni, hogy Õ a nagy tesó.
Gratulálok:)
Apa, anya nevét adni a lehetõ legnagyobb hülyeség.
Várom nagyon az infót:) Mi is abban bízunk, hogy 18 hetesen megtudjuk:)
A kérdező hozzászólása: Este megyek majd megírom hogy mi volt. Már tiszta ideg vagyok:D Pedig második baba...
Sima 2D-s 18. heti UH -on kórházban (nem tudom mennyire volt jó vagy nem jó gép) a szonográfus megmondta, hogy lány. Ez nem igazán gépfüggõ.
Az Baba "testtartásától" is függ!!! Az én kislányom "szégyenlõs" volt. Úgy helyezkedett, hogy még véletlenül se lássuk, mije van! Csak a 28-29. héten mutatta meg... :D Ugyanakkor nõvéremnek már a 12. héten, a kombinált tesztnél 70%-ra mondták, hogy kislány... Azért többnyire meg tudják mondani! Szia! Boldog Babavárást! 15 hós nagylány anyukája
Ha a baba szeretné akkor tuti biztos :)
Mi 15 hetesen voltunk ultrahangon és nem akart mondani semmit a doki, inkább azt mondta nézzük meg mi ....hát elég kivehetõen mi kisfiút láttunk. Ha kisfiú lesz nektek biztos meg fogja tudni mondani, ha nem bújik el.....azért már nekem ilyenkor a kislányom nemét is megmondták anno.Boldog babavárást! 16 hetes kismama
Nekem 16 hetesen megmondta az orvosom a nemét. Pedig nem volt valami korszerü a gép. Nem akarta meg mutatni magát, de addig piszkálta, mozgatta a pocakomat , míg meg nem látszódott. Szerintem az én orvosomat is érdekelte, hogy mi lesz, mert elég kitartó volt.
A kérdező hozzászólása: 10ezerért járok magándokihoz elég sûrûn mert elég parás vagyok. elõször most bírtam 4 hétig de eddig 5 hetes koromtól 2 hetente jártam, jó lenne ha legalább próbálkozna majd.Utolsó idõpontot kaptam negyed 9 re remélem nem fogja elkapkodni.
Minket ma ért ilyen téren "meglepetés", de a lényeg az, hogy egészséges legyen. 18 hetes UH-n (sztk, nem magán) azt mondta a doki, hogy kislány. Apuka is nagyon örült, azt szeretett volna, ha választhatna. Ma elmentünk 4D-re (fizetõs), ugyanaz a doki, kérdezi hogy tudjuk-e, mondjuk hogy a múltkor azt mondta, hogy kislány. Erre õ: hát az hiba volt, mert nagyon úgy néz ki, hogy tévedett... :) ) 21h kismama
23+4 hkm vagyok és nem tudjuk a nemét , mindenki azt hisz, hogy nem akarjuk elárulni pedig jó lenne tudni , hogy milyen ruhácskát vegyünk stb.
Szerintem nem hülyeség ha fiam lesz akkor az apa nevét kapja mert tetszik, viszont ha lány lesz nem az én nevemet kapja mert annyira zavarna.

18 hetes és 2 naposak vagyunk. Ezekkel a számolásokkal mindig bajban vagyok. Most akkor 4 vagy 5 hónaposnak minősülünk?

Hisz elviekben a 18 hét, az 4 hónao és 2 hét.

Legjobb válasz: Szia.4hós vagy... nem minden hónap pont 4hetes :) én 30hetes vagyok és 7 hós :) Szerintem... Minden jót ...

Szia.4hós vagy... nem minden hónap pont 4hetes :) én 30hetes vagyok és 7 hós :) Szerintem... Minden jót ...
Az orvosok úgyis hetekben kérdeznek és a végén te is megszokod, hogy hetekben beszélj!De általában 1hónap 4hetet szoktak számolni.de ahogy az elõttem szóló is írta nem minden hónap 4 hetes!!!! :) jó számolást hetekbe :D
A terhesség 10 holdhónap. A heteket el kell osztani 4, 44-el és kijön pontosan, mennyi idõs babás vagy.
Ha a naptári hónapokat akarod mondani, akkor nézd meg, hogy az utolsó mensid óta hány hónap telt el. Például, ha Kiss Mariska utolsó menstruációjának elsõ napja május 12-én volt, akkor Maris most három és fél hónapos terhes, mivel hogy annyi naptári hónap telt el azóta körülbelül. Ha holdhónapokban akarod számolni (úgy, ahogyan az emberek döntõ többsége hirtelen fejben megteszi), akkor a heteket csak simán elosztod néggyel, ezek szerint Mariska már mondhatja, hogy négy hónapos, hiszen 15 hetes elmúlt, a 16. hétben van. Én azért nem szeretem ezt a holdhónapos számítást, mert ezek alapján nagyon mókás lenne a 38. héten a kérdésekre benyögni, hogy a tizedik hónapban vagyok, vagy tíz hónapos leszek. Szerintem kerekedne a kérdezõk szeme. :-D

Pénteken leszek 18 hetes és már három napja érzek furcsa mozgást a hasmba amiröl tudom hogy nem bélmozgás mert ilyet még nem éreztem ritkán érzem van mikor 3 szor is egymás után ez akkor a kisbabám lenne?

Legjobb válasz: valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...

valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...
Igen, az már a babád lehet! Én is 18 hetes voltam, amikor elõször éreztem a kisfiam mozgását! Boldog babavárást!
valószínûleg :) Ilyen idõsen már simán érezheted a babódat. Bennem csak a 21 héten tudatosult, hogy ez õ, addig azt hittem, hogy kóbor (bocsi) pukik , vagy hogy ráng egy izom bennem valahol...
bocsi hogy kétszer ment át

18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?

A lényeg, hogy egészséges legyen ezt tudom de mégis reménykedhetek még, hogy esetleg kicsi lány...

Legjobb válasz: "Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)

"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik." Azért ez nem teljesen igaz. Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok. Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", õ meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett. Szintén õ mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Szonográfus a 18. hétig minden alkalommal kisfiút mondott, 24 hetesen a nõgyógyász kislányt, megmutatta és elmagyarázta, mi hol micsoda, és valóban kislány lett. Elõtte a fiamnál már a 12 hetes uh-on én laikus is láttam azt a kis pluszt :D
Ha szonográfus mondta, akkor valószínûleg jól látta. Ha nõdoki 8akinek nincs szonográfus végzettsége is), akkor lehet, hogy nem találta el, bár 18 hetesen ha direktbe mutatja a baba, akkor már jól látható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és biztos vagyok benne, hogy örülni fogok a picikémnek majd a 2. baba lányka lesz :-)
Épp most kérdeztem meg a védõnõmet, õneki nem is tudom hány év alatt egyetlen egy olyan esete volt, amikor végül más lett a pici, mint amit mondtak. Hátha, te vagy az az egy! :-) Amúgy a kis kukacosnak is nagyon fogsz örülni!!!
A kislányt nehezebb eltéveszteni, de a kissrác az elég szembetûnõ már a 18. héten, szerintem. Bár látom, itt az ellenkezõjére is volt már példa bõven. Szerintem klassz dolog nagyon fiút nevelni! Majd meglátod, hogy fogod imádni! :) )
Mind a 2 kisfiamnál megmondták a 18-20.héten.Nem lettek lányok:)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor) állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :) imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett. én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket. olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü. Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
Egyik ismerõsömnek végig fiút mondtak, és a végén lány lett. Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem szonográfus mondta elég hirtelen rávágta, hogy fiú, tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen de annyira szerettem volna ha kislány :-)Végül is az a biztos ha megszületett addig lehet reménykedni is :-) Köszönöm a válaszokat
Nekem 18, 20 illetve 25 hetesen is kislányt mondott, aztán 30 hetesen már kisfiút látott a dokim.
Én eddig csak olyanról hallottam akinek lányt mondtak és a legvégére fiú lett.. Ha mi választhatnánk fiút szeretnénk.. Amikor múlthéten nézte a doki akkor annyira mozgott hogy semmit nem lehetett látni.. de azt mondta 70 % hogy lány.. nem szokott tévedni de azért kicsit reménykedek.. hátha.. nõvéremnek is lányt mondtak és az utolsó héten fiú lett :)

18 hetes UH-on mekkorák voltak a babáitok méretei? És mikor hívtak köv. UH-ra?

Az én fiam! (ez is most derült ki) méretei: BPD: 39mm, FL: 26 mm. Ez normális? Csak amiatt aggódok, mert el?ször 32 hetesen akartak visszahívni, aztán ezt átjavították 23-ra. Ez persze nem lenne baj, mert a 32 nagyon ,messze van. Csak remélem nem azért javították ki, mert valami baj van és még rá akarnak nézni. Azt mondták minden rendben.

Legjobb válasz: Szia!18+1 hetesen:BPD:42mm FL:23mm A BPD határértéke a papíromon 36-49 mm-ig jó!Tehát rendben minden!Nem lesz óriásbébi de majd idekint megnõ a babád:)Engem 32 hetesen hívtak vissza de én inkább elmegyek majd kb.23-24 hetesen rápillantani a kicsire. 19 hetes 3.babát váró anyuka

Szia!18+1 hetesen:BPD:42mm FL:23mm A BPD határértéke a papíromon 36-49 mm-ig jó!Tehát rendben minden!Nem lesz óriásbébi de majd idekint megnõ a babád:) Engem 32 hetesen hívtak vissza de én inkább elmegyek majd kb.23-24 hetesen rápillantani a kicsire. 19 hetes 3.babát váró anyuka
Szia, nekem 17+4 hetesen BPD:41.3MM, FL:29.5MM, AC:123.3MM, HC:148.5MM, becsült súly:214gramm.Engem 24 hetes uh-ra hivtak vissza, egyébként nekem is fiúcska lessz.22+5hetes kismama
18+4 hetesen: BPD:43, 1 mm, FL:29 mm De nekünk óriásbébink lesz, az elsõ két gyermekünk is 4 kiló felett volt.
Szia! Tegnap voltam a 18 heti Uh.Nekem is kisfiu van a hasamban:-) Méretek köv.:BPD 41mm, TAD(mellkas)40mm, Fl(combcsont):27.3mm
Én múlthéten voltam a 18.heti UH-n.BPD:43mm FL:28mm.És nekem a 32.héten kell menni legközelebb.De én a kettõ között beiktatok egy 4D UH-t.

Mi a véleményetek 16-17-18 hetesen a 4D-s Uh-ról? Én most nagyon gondolkodom, mivel 12 hetesen voltam utóljára és 20 hetesen kell mennem megint. Ez azért hosszú idő!

A lányommal 32 hetsen voltam, akkor már tényleg igazi babás volt!

Legjobb válasz: Szia! Mi 18 hetesen voltunk elõször. Már teljesen jól látszott a baba, mi akkor tudtuk meg a nemét is. Az arca is jól látható volt. Én biztosan elmennék a helyedben, nekünk nagyon nagy élmény volt!

Szia! Mi 18 hetesen voltunk elõször. Már teljesen jól látszott a baba, mi akkor tudtuk meg a nemét is. Az arca is jól látható volt. Én biztosan elmennék a helyedben, nekünk nagyon nagy élmény volt!
Szia!MI 25 hetesen voltunk.Már formás és babás volt:-)Én is hamarabb akartam látni, de barátnõm 19 hetesen volt és akkor még olyan kis sovi volt.Örülök neki, hogy mi 25 hetesen mentünk.NAGYON NAGY ÉLMÉNY VOLT.ÉN ittam elõtte egy kis colát és bevált!Ja és még belefért a képbe.Boldog babavárást!!32 hetes km.
Nézz szét a youtube.com-on, sok felvétel van, kor szerint! :)
Mi is 16 hetesen voltunk, nagyon-nagy élmény volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Utsó elõttinek: gyönyörûek a képek! Késõbb mennék szívem szerint, csak aggódom, mivel 8 hét az nagy idõ. Én pedig aggódós vagyok, már veszítettem el babát. Lehet megreckírozzuk.
Én 18 hetesen voltam, sokkal nagyobb élmény volt mint 32 hetesen. Látszott még az egész baba egyben és minden mozdulata. Láttuk ahogy játszott a köldökzsinórral, meg bukfencezett. Nagyon jó volt.
Mi 17 hetesen mentünk el elõször 4d-re akkor már meg tudták azt is mondani, hogy kislány, nekünk nagyon jó élmény volt. Boldog Babavárást! 22 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!