Találatok a következő kifejezésre: 18 Wheels Steel (67 db)

Van még olyan stílusú játék, mint az '18 wheels of steel' nevű kamionos játék (ok)? Mondanátok párat?

Ha nem nagy a gépigénye, annál jobb. Fuvarozós, szállítós játéko(ka)t keresek, esetleg még amiben a járm?t is lehet fejleszteni. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 18 Wheels of steel ( magyar fordítás: Az élet 18 keréken) azthiszem... German Truck Simulator... Én így kapásból ezeket ismerem

18 Wheels of steel ( magyar fordítás: Az élet 18 keréken) azthiszem... German Truck Simulator... Én így kapásból ezeket ismerem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A 18 Wheels of Steel: Across America nevű játékhoz honnan tudnám leszedni magyar térképet?

Még 4-5-6 éve nagybátyám gépén rajta volt ez a játék magyar térképpel és még valami magyar leányvállalatos sztori is volt hozzá, és most újra játszani szeretnék vele, jó lenne kicsit nosztalgiázni :)

Legjobb válasz: azthiszem ebbe benne van : http://gamecorner.ucoz.hu/load/18_wheels_of_steel_across_ame..

A kérdező hozzászólása: Nem ez az, mert ez a magyarosítás megvan de ez csak a nyelvet írja felül :)


18 Wheels of Steel: Extreme Trucker [HUN] holléte bolton kívül? !

Valaki legyen kedves megmondani honnan tudnám leszedni magyarul mert az nCore-on is csak az angol verziót ismerik és sajnos a 9 éves fiam anyanyelve nem angol.

Legjobb válasz: én se találtam de 2.990ft ért magyarul http://shop.pcdome.hu/termek/2658/18_wheels_of_steel_extreme.. remélem segíthetem

én se találtam de 2.990ft ért magyarul http://shop.pcdome.hu/termek/2658/18_wheels_of_steel_extreme.. remélem segíthetem

Miért ferde a kamionom eleje at 18 wheels of steel-ben, amikor egyenesen megyek?

http://kepfeltoltes.hu/view/131001/wos5_00000_www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: 18 wheels of haulin*

A kérdező hozzászólása: 18 wheels of haulin*

A 18 Wheels of Steel: Across America nevű játékhoz honnan tudnám leszedni a magyar patchet?

A patch magyar térképet+nyelvet tartalmaz és feltelepítve a játék neve Across America-ról Across Hungary-ra változik

Legjobb válasz: Ugye magyarításra gondoltál? Ha igen akkor innen : http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/218/18_wheel_of..

Ugye magyarításra gondoltál? Ha igen akkor innen : http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/218/18_wheel_of..
A kérdező hozzászólása: Nem ez az, mert ez a Guillotine-es verzió. Van egy másik amit egy WheelMakers Hungary TeaM csinált.

A 18 Wheels of Steel Haulinba hogyan kell berakni a kamionokat, buszokaT? Melyik fáljba?

Legjobb válasz: Töltsd le a fájlt ha van egy WinRar nevû programod akkor jobb klikk a letöltött fájlra és az Extract Here-re kattints . Ha nincs WinRar-od töltsd le ezt a programot és tedd az elõbbieket. Ha kivan csomagolva akkor az adott fájlnak SCS-nek kell lennie, ezt a fájlt tedd a dokumentumok\18 Wos Haulin\mod mappába majd lépj be a játékba. Ennyi.

Töltsd le a fájlt ha van egy WinRar nevû programod akkor jobb klikk a letöltött fájlra és az Extract Here-re kattints . Ha nincs WinRar-od töltsd le ezt a programot és tedd az elõbbieket. Ha kivan csomagolva akkor az adott fájlnak SCS-nek kell lennie, ezt a fájlt tedd a dokumentumok\18 Wos Haulin\mod mappába majd lépj be a játékba. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
ugyanigy csinaltam de nem megy. Valameik kamion hejere teszi a berakott kamiont vagy hova rakja?

18 wheels of steel haulin-ban el lehet tüntetni a többi jûrmûvet?

Elégé gyenge a gépem és szaggat,ha más jármûvet is mutat,de ha nincs ott semmi,akkor viszonylag simán megy. Nem lehetne valahogy kiszedni az adatbázisából a többi autót?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
A kérdező hozzászólása: v lehet-e?

Honnan tudom letölteni a Hard truck 18 wheels of steel-t?

a CD-m megvan hozzá, de nem enegdi feltelepíteni, azt írja ki, hogy helyezzem be a CD-t pedig benne van... ha esetleg erre tudnátok írni valami "gyógymódot", azt nagyon megköszönném :)

Legjobb válasz: torrent

torrent
A kérdező hozzászólása: ja igen elfelejtettem írni, hogy a torrent nekem nem jó, mert nem tudom kezelni/megcsinálni:s :$


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!