Találatok a következő kifejezésre: 18 évesen lehetek (37 db)

Ha elmúltam 18 éves lehetek magántanuló?

Van valami kitétele ennek? Hogyan lehet elintézni?

Legjobb válasz: [link]

[link]

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.
13 évesen egy 18 évessel. A mai világ...
Segitek! Ásd el magad!
Ittatok egy kicsit? 13 évesen? MI? Fúj.... Undorítóak a lányok manapság... 1. voltam amúgy...
jajj, igazad van, ez mindent megváltoztat, hiszen egy 13 éves lánynak más dolga sincs, csak leinni magát a sárga földig.
Legalább ne nyomnád meg a betûket a mondataid végén! "régiiii, élveztemmm" . Nagyon irritáló.
okádék vagy
A kérdező hozzászólása: Hattt....omm...izeee nem tudom mi lesz de legalabb elveztemmm<3<3..
Gratulálok a picihez :)
Szánalmas vagy fiam!
A kérdező hozzászólása: de van pasim o a regiiiiii...
A kérdező hozzászólása: jo de akkor is elveztem!!!<3
Csodalatos! Szoval van egy pasid es te kozben reszegen az exeddel kufircolsz? Miert csinaltad ezt?
A kérdező hozzászólása: Mert oda jott hozott piat ittunk beszelgettunk majd tudodd...stb<3
Ajj, mennyi gyík, aki ezt megeszi... Néhány tizenéves meg jót röhög rajtatok. :)
Majdnem teljesen biztos, h terhes vagy :)
Arccal névvel vállalnád ezt a kérdést?:D Mert szerintem nem:D Csúnya kis bányarém vagy, aki itt múlatja az idejét
Ha írsz válaszolok.
Na nem írsz?
Nem kellett volna, egyedül nehezebb lesz felnevelni a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Haattt VOLT pasim mar DOBTAM!!!...
fake :)
"lehetek terhes" én tudjam? vagy szop.jam ki az ujjamból? védekeztetek? ha nem miért nem? am meg kamu szaga van
habig*ci vagy, ez meg kamu
A kérdező hozzászólása: Nem vedekeztünk mert nem voltunk jozanok...
A kérdező hozzászólása: De terhess lehetekkkk???
IGEN, LEHETSZ
Benned hagyta a szlottyot? Vagy az a rész kiesett..
A kérdező hozzászólása: De akoor mit csinaljakkk......??
Idd le magad
Adj a babának egy nevet. 13 évesen bebaszni és szexelni védekezés nélkül... és akkor még kérdezik a mai nõk, hogy miért tartják legtöbbjüket kurv*nak... hát ezért mert ilyeneket csinálnak.
A kérdező hozzászólása: jol birom piatt csak a volt pasim alaposan le itatott igy nem tudtam mit csinalniiiiii......
Kamu xD Csak nem vagy, egy ekkora retardált.. .vagy mégis?
16 vagyok. Most esik le 18 évesen, csak 14 felettiekkel lehet. Ha megtudják, (ha terhes leszel) lecsukják a palid valószínûleg. Hosszú boldog életet kívánok.
Biztos a fingód is jól kikormolta :D
terhes lehetsz. b+ 13 évesen vedelni meg 18 éves pasival széjjelkúratni magad.. gratulálok.. remélem terhes vagy

Mi a véleményetek a mellműtétről 18 évesen? Milyen kockázatai lehetnek?

Mellnagyobbító műtétet szeretnék, már időpont is van rá, de úgy ondoltam, kikérem előtte mások véleményét. Mi bajom lehet esetleg tőle (ha lehet egyáltalán)? 18/L

Legjobb válasz: 18 évesen? Ugyanannyi, mint 28 évesen... :)))

18 évesen? Ugyanannyi, mint 28 évesen... :) ))
hatrany az ha lesz gyereked, utana megint cserélni kell. más sztem nem.

18 éves vagyok. A menstruációm nem jött meg márciusban, és 17ére várom azaz holnapra. Jobb oldalt fájdalmat érzek az alhasamnál ha megnyomom. Februárban feküdtem le a barátommal. Lehetek terhes? Vagy valamilyen betegségem lehet a fájdalom miatt?

Nem védekeztünk mert a nőgyógyászom a rendszertelen menstruációm miatt azt mondta hogy nem eshetek teherbe, csak 5% esély van rá. Akkor jött meg pont amikor lefeküdtünk egy év külön lét után. 1évig nem volt szexuális kapcsolatom, szóval betudtam annak hogy felborult a hormonháztartásom... emiatt nem jött meg márciusban, viszont tudom hogy stressz miatt is késhet. Viszont a fájdalom miatt kezdek megijedni és kétségbe esni. Érettségi előtt állok, tudom hogy a stressz miatt is késhet, de nem éreztem magam stresszesnek az elmúlt hónapokban, azonban most egyre stresszesebb vagyok, hogy mi lehet az oka. Mindenféle képen elakarok majd menni nőgyógyászhoz. De vajon mi lehet a bajom? Lehetek terhes? Mit tegyek? Egy kétségbe esett lány. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Sürgõsen cseréd le a nõgyógyászod, ha ekkora ökörséget mondott!!! Ilyen nincs, hogy a rendszertelen ciklus mellet ne védekezzetek! Alig hiszek a szememnek, hogy ilyet olvasok!!! Terhesség ellenõrzésére tesztet kell csinálni, viszont az bejelezhet ciszta esetén is. Mindenképpen orvoshoz kell menni! 18 évesen a rendszertelen ciklus is kezelendõ! Válts orvost, ha jót akarsz!

Sürgõsen cseréd le a nõgyógyászod, ha ekkora ökörséget mondott!!! Ilyen nincs, hogy a rendszertelen ciklus mellet ne védekezzetek! Alig hiszek a szememnek, hogy ilyet olvasok!!! Terhesség ellenõrzésére tesztet kell csinálni, viszont az bejelezhet ciszta esetén is. Mindenképpen orvoshoz kell menni! 18 évesen a rendszertelen ciklus is kezelendõ! Válts orvost, ha jót akarsz!
Szerintem lehetsz terhes és nagyon gyorsan cseréld le nõgyógyászodat!!!Mindenféle képen menny el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, jövõhéten csütörtökön megyek egy másik megbízhatóbb nõgyógyászhoz. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes, bár semmi jelet nem érzek hogy az lennék. De veszek majd egy tesztet. Barátnõmnek hasonló panaszai voltak és neki kiderült hogy a jobb petefészkében ciszta van. Szerintetek lehetséges ez is ?
Igen lehet! De elõször a terhességet kell kizárni!
A cisztától nem érzel fájdalmat. Viszont én is 18 vagyok, és én 11 éves korom óta menstruálok, nekem volt, hogy 4 hónapig nem jött meg. A nõgyógyászom azt mondta, hogy amint beöltöm a 18.at menjek vissza , és elkezdik a hormonális kezelést, ez miatt nem szedhetek fogamzásgátlót sem, az orvosod pedig ilyet nem mondhat, mert ez nem valós. Nekem két éve derült ki , hogy petefészek cisztám volt, nem is kicsi: 5, 5 cm!!! De hál isten felszívódott magától. Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, inkább menj el kettõ különbözõ nõgyógyászhoz ugyanarra a vizsgálatra, és nézd meg hogy mindkettõ mit mond.
A kérdező hozzászólása: nekem is sokszor volt ilyen hogy több hónapon át nem jött meg. majd megint megjött és így ment folyamatosan. igazából csak merem remélni hogy tényleg "csak" valami ciszta, ami kezelhetõ. Megfogadom a tanácsod ma délután még egy nõgyógyászhoz kértem idõpontot. Várom majd az eredményeket :S
Szia! Rendszertelen ciklussal inkább endokrinológushoz menj, õ a hormonszakértõ. A nõdokik csak tüneti kezelést tudnak adni. Persze ha még nem akarsz babát, lehet hogy neked az is jó. Ez általában fogamzásgátló, rendezi a ciklust, és nem kell aggódnod egy nem kívánt terhesség miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod !

18 éves vagyok, még soha nem jött meg. Viszont lefeküdtem egy sráccal, nem védekeztünk. Terhes lehetek? Ez volt az első.

Legjobb válasz: A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.

A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.
Ne aggódj! Az, hogy még nem menstruálsz nem jelenti azt, hogy késõbb nem lehet babád. Reméljük, hogy jó dokihoz kerülsz, és alapos kivizsgálás után megfelelõ gyógyszerekkel tud majd segíteni, hogy rendben legyen a hormonjaid! (Az utolsó hozzászólóval meg ne foglalkozz!!!)
19: 53 mi van? egyre több paraszt van az oldalon, akik mindig csak valami idiótaságot képesek beírni. kösz, biztos hasznos volt.
nem hiszem. de ami inkább aggasztó, hogy még nem jött meg. soha sem mentél ezzel még orvoshoz? anyukád sem gondolta, hogy meg kéne nézetni. menj el: jó lenne tudni, hogy egyszerû, orvosolható problémáról van szó, vagy akár gyógyíthatatlan meddõségrõl. remélem az elõbbi lesz
Nõgyógyász!!!!
Remélem korábban voltál már orvosnál a menstruáció hiánya miatt. Ez esetben csodálom, hogy ennyi idõs korodra nem "tett" rendbe. Ha mégsem voltál, akkor gyorsan keresd fel. És két hét múlva teszt, valószínû negatív, de sose lehet tudni...
En azon csodalkozom hogy eddig miert nem mentel orvoshoz, vagy a szuleid miert nem vittek? Igen attol meg lehetsz terhes.
Okoska...
A kérdező hozzászólása: voltan 17 évesen nõgyógyásznál. Azt mondta ez még nem baj, ha nem jön meg 1 év múlva sem, menjek vissza. kb 1 hónap múlva aktuális. Negatív teszt, tehát nem vagyok terhes. Így már nem lehet gyerekem? Belehalnék, ha nem lehetne. Annyira szeretnék kisbabát. segítsetek
Esély van rá, azonban nagyon kevés. Annál több esély van azonban valami hormonális rendellenességre nálad, haladéktalanul fordulj orvoshoz.
Ne aggódj, senkinek se jön meg ugyanakkor. Valakinek már 11 éves korában meg van az elsõ menstruálása, van akinek csak 19-20 évesen. Lehet, hogy semmi bajod sincs, csak késõn érõ típus vagy. Ne aggódj :)
Hát lehet, hogy rettentõ hülyeséget írok, de volt a Doktor House egyik részében egy szupermodell aki ha jól emlékszem 15 volt, és nem volt menstruációja... De nem is ez a lényeg, hanem hogy kiderült, hogy igazából õ fiú csak nem ereszkedtek le a heréi, meg belül nõtt a pénisze... Szerintem nézesd meg! Hülye válaszokat nem kérek az én válaszomra!
Szia! Voltál azóta dokinál? Mit mondott?
szia! nekem 13 évesen jött meg, de szerintem jól döntöttél hogy elmentél orvoshoz, mert ez tényleg nem oké, hogy még nem jött meg, õ pedig majd rendbetesz! sok sikert!

18 éves kor alatt lehetek önkéntes tartalékos katona?

Hali. + a szemüveg, lúdtalp sem kizáró ok? Normális válaszokat, Köszönöm!

Legjobb válasz: Menj be egy toborzó irodába! Nem fognak elhajtani vagy kinevetni, sõt. Õk ott biztosan 100%-os választ kapnak. Ha katona akarsz lenni, ennyire bátornak minimum kell lenned. Egyébként szerintem 18 év alatt nem, de menj el és elmondják a lehetõségeket.

Menj be egy toborzó irodába! Nem fognak elhajtani vagy kinevetni, sõt. Õk ott biztosan 100%-os választ kapnak. Ha katona akarsz lenni, ennyire bátornak minimum kell lenned. Egyébként szerintem 18 év alatt nem, de menj el és elmondják a lehetõségeket.
Nem. Sõt ilyen nyûgökkel még 18 fölött sem. http://www.hadkiegeszites.hu/pub/img/reklam-honvedseg-kapuja..

18 éves érettségivel rendelkező fiú vagyok. Hogyan lehetnék pilóta?

Legjobb válasz: Azt mondja, 6+8+4+18=36. Ennyi idõsen már sehogy.

Azt mondja, 6+8+4+18=36. Ennyi idõsen már sehogy.
katonaság de oda rengeteget kell tanulni vagy ha van sok sok sok sok sok sok pénzed akkor polgári pilóta lehetsz majd valamikor

16 éves vagyok és terhes. Ha elmegyek egy tiniambulanciára, értesítik a szüleimet vagy megtehetem én? Vmint meddig vetethetem el? Ha az apa elmult 18 ránézve lehetnek jogi következmények? 2010 évben a jogszabályok változtak ezért kérdezem.

Menstruációm végig megjött ,igaz kissé szabálytalanul.DE mégis 1 hete vettem észre,hogy vmi nincs rendben,híztam,furcsán éreztem magam,kisé keményebb lett a hasam. Vettem tesztet,2?t pozítiv lett! Visszaszámoltam a tabblettákat 2* kimaradt a fogamzásgátló beszedése,akkortáj amikor tüd?gyullaásom volt és a sok gyógyszer miatt maradhatott ki! Remélem még id?ben vagyok mivel nem tudtam az állapotomról és én energiatillal kelek és fekszek,alkoholt is ittam,vmint 3*az elmult id?ben röntgenen vtam . ez mind károsíthatta a magzatot,félek beteg lehet!aki tud jóTiniambulanciát az írja le légyszives!

Legjobb válasz: Hát 18 év alatt a 16. hétig, de csak és kizárólag szülõi beleegyezéssel.

Hát 18 év alatt a 16. hétig, de csak és kizárólag szülõi beleegyezéssel.
http://www.tiniambulancia.hu/tinamb.htm de ez már biztos? a terhességi teszt betegséget is mutathat terhességnek. nõgyogyásznál voltál?
Én a helyedben inkább anyámmal beszélnék, neki mondanám el elõször, hogy mi a helyzet és õ biztosan elvisz a saját orvosához.
Az apát nem kell félteni a börtöntõl, az csak 14 alatt van, de jogi következményei természetesen lesznek, mert ha nem vesz el, akkor tartásdíjat kell fizetnie, ha megszületik a gyerek, amit neked a gyerek érdekében kötelességed elfogadni! Tiniambulanciát tudsz keresni a neten, ha így rákeresel, nekem sajnos most indulnom kell, de amúgy se írtad meg még a megyét se, ahol laksz.
és még azt hittem én szívtam meg azzal h lebuktam h lógtam mert oszifõ felhívta anyát!Am sajna nem tok a kérdésedre válaszolni.
Nagyon felnézek rád! Én nem tudtam volna örökbe adni a kisbabámat. De így lesz jó mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Minden a lehetõ legjobban alakul úgy n éz ki, a helyzethez képest! A barátom és a szüleim is mindenben mellém állnak!minden vizsgálatra elkisért a barátom és anyukám is!! Eddigi vizsgálatok során kiderült, hogy a baba teljes mértékben jól van! Suliban a féléve még befejezem majd osztályozó vizsgára készülök otthon hogy ne maradjon ki egy évem se!A babát nyílt örökbe fogadáson örökbe adjuk, bár a barátom nem örül neki.én se de jobb megoldást nem találhatuk...MEgtudtuk, hogy havonta esetleg két havonta lehetõségünk nyílik megltogatni a picit természetesen mint távoli régi barátok...Ez nyugtat meg a legjobban, hiszen így láthatom semmiben sem szenved hiányt, jó kezekbe "adtam"!Kösönöm mindenki válaszát még 1*
Szia! Na sikerült elintézni? Írd meg a fejleményeket! Remélem minden úgy alakult, ahogy szeretted volna! 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Pontosan.Mert ha nem sikerül már elvetetni, akkor azért nem szeretném ha egy beteg kisbaba látna napvilágot
Szerintem azért aggódik, mert, ha esetleg nem tudja elvetetni, akkor legalább legyen egészséges...
"Remélem még idõben vagyok mivel nem tudtam az állapotomról és én energiatillal kelek és fekszek, alkoholt is ittam, vmint 3*az elmult idõben röntgenen vtam . ez mind károsíthatta a magzatot, félek beteg lehet!" Ha el akarod vetetni, emiatt minek aggódsz?
1.rossz helyen van a kérdés 2.ha el akarod vetetni, miért félsz, hogy beteg lesz, mert iszol 3.elõbb kellett volna gondolkodni, nem most kell elvetetni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem nemvoltam ezért szeretnék egy tini ambulanciára elátogatni. Biztos, hiszen hiztam , hányingerem van valamint a hasam is keményedett.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok!Viszont hallotam sok rosszat, hogy durvák sok helyen. Mindenképp szeretnék elmenni de olyan helyre ahol talán annyira nem kell rettegnem.Így is nagy feladat még ott az embereknek elmondani majd a szüleimnek, nem kell hogy durvák is legyenek velem!Ezért kértem ha tudtok ajánlani egyet ahol rendesek nagy segtség lenne!
Szia! Kíváncsian olvastam soraidat. Örökbeadod a picit? Megvannak már a leendõ szülõk? Remélem minden rendben van! :)

Érdemes 10 éves Audi TT-t vásárloni? Milyen hibái lehetnek? Alkatrészek mennyire drágák? Ill. mennyire nehéz alkatrészhez jutni? 18 éves vagyok. Első autóm lenne.

Ilyesmire gondoltam:

Legjobb válasz: mivel ez nagy teljesítményû kocsinak számít, ami azt hiszem, hogy 170 LE fölöttiekre vonatkozik, ezért van rá egy elég komoly adó amúgy szerintem nagyon vagány kocsi

mivel ez nagy teljesítményû kocsinak számít, ami azt hiszem, hogy 170 LE fölöttiekre vonatkozik, ezért van rá egy elég komoly adó amúgy szerintem nagyon vagány kocsi
Megéri szerintem ilyet venni, jó autók, csak akkor van baj, ha többen mentek, illetve mondjuk barátnõd van és mentek utazni, nagyon kicsi a csomagtér, de ha ezek nem zavarnak, akkor nagyon jó vétel. És jó, mert kevés kilométert futott példányokat könnyû kifogni az elöbb felsoroltak miatt. Az alkatrészek viszont amúgy elég drágák és kicsit ritkák is, mivel nem sok ilyen autó szaladgál az utakon.
Nem hiszem, hogy 2 német tulaj, csak 160 ezer km-t rakott bele.
Audi ráadásul sportautó, a fenntartása nem 2 ft. A hibái meg attól is függnek, hogy az elõzõ tulaj(ok) hogyan bántak vele. Ilyen autót csak nagyon alapos átvizsgáltatás után vennék.
én elsõ autónak semmiképp nem választanám. a tanulópénz ezen drága. nem kell feltétlenül neked okozni a hibát, hogy bajod legyen belõle. nõvérembe belerohantak hátulról, õ meg elfogadta a 40.000 forintot, amit ajánlottak érte. na most ez nem fedezte a javítást, neki ez volt a tanulópénz, de ez egy kis peugeot volt, nem egy audi tt. ráérsz szerintem még ilyen autóra. amúgy nagyon alapos utánanézéssel lehet venni ilyet, de gyatyafelkötõ-mutatvány lesz a fenntartása is.
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerül a fenntartása éves szinten? Elég óvatosan vezetek baleset szerintem nem lesz, legalábbis nem én okoznám. Mennyibe kerülne az egész kocsi átfestése fehérre?
A kérdező hozzászólása: Nagyon megtetszett ez az autó. Dolgoznék is suli mellett, szóval valamennyi pénzem lenne. Az átvizsgáltatás hogy megy? Ha át szeretném festetni az autót fehér színûre, az mennyibe kerülne?
Audi prémium márka persze hogy drága az alkatrész hozzá nem is kicsit+ az egyéb költségek szerintem ezt 18 évesen nagyon megszívnád nem fogod tudni fenntartani.
vedd meg nyugodtan, nem minden esetben számit az hogy hány éves, karbantartástól függ.Én 1 ével ezelõtt vettem meg a nissan skyline r33--omat amire 3 évig sóhajtoztam, 3 milláért és 15 éves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!