Találatok a következő kifejezésre: 18 évesen az átlag pénisz (1 db)

18 évesen mekkora az átlag pénisz méret?

Legjobb válasz: Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd

Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd
Atlag felnott ferfi meret az 15-17 cm ig van ( feher ferfi ) namarmost nekem 15, 7 cm kb es meg csak 18 leszek nemsoka es tokeletes!!! 3cm kell ahoz, h teherbe ejts egy not es 9cm kell ahoz, hogy el tudd jutattni valahogy a csucsra mivelhogy az atlag noi nemiszerv 8cm es ezz nagyon tagulekony azonkivul a noknek nem is a HOSSZUSAGJA SZAMIT, HNEM A VASTAGSAGA !!! szoval korbe merd a faszodat :) )
igen, igazad van 1. váaszoló! nagyon gyerekes jellemre utal. nem a méret számít hanem hogy szereted-e a párod... közhely, de így van!
Én ezzel úgy vagyok, hogy aki még ennél tart, annak fölösleges is tudnia.
Ha 5 centivel hosszabb lesz te leszel a király, ha 5 centivel rövidebb akkor meg a királynõ XD
Istenem, nem unjátok még ezeket a péniszméretes kérdéseket? nézzél vissza egy kicsit az oldalakon
A statisztikák szerint 28-30cm, de ez még nõhet 30 éves korodig. Issstenem...
40 méter, 42 centi és 5 milliméter. ha ennél rövidebb, akkor fuss a dokihoz pöcsimplantátumot kérni, mert a csaj elfut, amint meglátja. a másik módszer, hogy ráköszt 4 téglát a végére, kiállsz vmi nagyon magas cucc tetejére, és ledobod a téglákat. ha túléled, és a pöcsöd is megmarad, ritka hosszú lesz, de a csajok azt kérik majd, hogy inkább tekerd fel valamire, mielõtt bedugod..
Pontosan én is 14 vagyok és nekem 17cm
itt az én kommentem elõtt lévõ kommenhez annyit, h én 14 éves vagyok és most 17, 5cm.XD-hát ez ciki
Sziasztok énis még csak 14 Vagyok és valojában is 17, 5 ös majdnem 18 as a méretem és ez nem nagyot mondás !! ez kicsinek számit ? mert én ugy érzem . a haverjaim is mind avval kérkednek hogy ijen ojan 20 centisük van :S . Amugy még nöni fog ?
Ja elkezd mejd visszafejlõdni amig elnem éri a 20 centis hüvelyméretet!!!......kicsi vagy tágíts
heló szerintem a srác haverjai csak felakarnak vágni azzal hogy 20 centis a f-uk Egyébként meg tényleg nem a hossz számít hanem a vastagság. Lehet 20 centis a f-od, ha olyan mint a ceruza a csajok kiröhögnek.
" hiába van bernáthegyid, ha egész nap alszik " ;-)
Ilyen hülye kérdésekkel tele van az oldal..na mind1. Válasz: 19/F vagyok..18as mérettel, és eddig minden csaj, akivel együtt voltam, aztmondta, nekik sosem a hossz számít, hanem a vastagság ! ..Rendszerint csak azt érzik, hogy bennük vagy..vagy ha túl mélyen akkor fáj. Viszont a vastagság nagyon lényeges ! :)
18 évesen mekkora az átlag pénisz méret? Utána lehet nézni, én úgy tudom hogy 10-15 cm körül van De nem mindegy. Isten amekkora szerszámmal megáldott, annak örülj. A sors hozta így, ez ellen nagyon nem tehetsz. Ha valaki meg bele köt valakibe hogy kicsi a micsodája, az egy szánalmas gyökér, hogy nem talál ennél jobb gúnyolást. Van aki 190 cm magasra nõ, van aki 178 cm-re. Ez ugyanígy van a hancúrléccel. Nem nagyon lehet irányítani, a természet alakítja. És amúgy is, ahogy már korábban is írták, a lényeg az hogy a pároknak szeretniük kell egymást, és nem a méret, hanem a módszer számít. Tegyük fel hogy egy fickónak 20 cm de 1 perc után elmegy. A csaj nem nagyon élvezni, de ha 11 cmessel 20 percig kényeztetik, szerintem azt jobban díjazná De lehet csak én gondolom így. Én is csak emberbõl vagyok és tévedhetek.
Olvasva a hozzászólásokat, azt kellett észlelnem, hogy nagyon sokan felre vagytok tájékozódva a biológiaával kapcsolatban . a kulsõ nemi jelleg ami a lányoknál a melleket es a nemiszervet illetve a fiúknál a péniszt illeti az a serdülõkor végéik növekedik alakul és aztan megáll eme növekedés. Több ízben tapasztaltam azt is a kommentekben, hogy mindenki kisebbségi komplexussal bír. Ebben az a gond ha a lánynak az számít, hogy egy kolás uveg lengjen a lábatok között az a né egy fehermájú akinek csak az számít hogy kitöltsék belülrõl és nem az hogy szeretve legyen éha gyengédebben romantikusabban néha meg vadabbul szenvedéjesebben. Egyépként mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a péniszeket nem tak forma, fajta, esetleg mérat alapján lehet osztályozni, hanem ezen kívül még két nagy fõ csoportba is oszthatjuk ami azt jelenti: az 1. osztályba/csoportba tartozik a húspénisz, míg a másikba a vérpénisz.A különbség ezen szerszámok között látványos de nem végzetes :D Tehát azon férfitársaink rendelkeznek húspényisszel akiknek szinte az erektált állapotban lévõ méret és a lankadt állapot között csak pár cm különbség van, míg a vérpénisszel élõ férfiaknál eme különbség nagy és szemmel látható a változás. Ezenfelül a vérpénisz lehet egészen kicsi nyugalmi állapotban és valamikor a duplájára nõ meg erektált vérbõ állapotban. Ismerjük talén a klasszikus mérést ugye amikor a közpsõ ujjunkat a tenyerümkbe hajtjuk majd az ujbegynel megjelöljük a tenyeret és a kiegyenesítjük az ujjat. Ekkor az újbegy és a jelölés közti távnak kéne tükrözni a pénisz méretét. - ezt csak azért írtam , mert ezen módszer a lányoknál/nõknél is használható. Ezesetben a hölgyek azon méretet kapják meg a mérések utén amely számukra a legkellemesebb péniszméret a sex terén. Nem a méret a lényeg ahogy azt tartja a közhely, hanem az, hogy mindenképpen elöbb ismerjétek meg saját testeteket és csak ezután nyomuljatok. Magyarul szabad a maszturbáció sõtt saját meglátásaim és tapasztalataim szerint hasznos is. Mindig add azt az ágyba a partnerednek amit te is szeretnl kapni tõle, továbbá beszéljetek a szexuális együtlét elõtt és után is nyíltan vállalva véleményetek. Csak akkor lessz valami gördülékeny és jól mûködõ ha mindent letisztáztok és átbeszélte , mert ez erõsíti közetetek azon bizalmat , ami elengedhetetlen bizonyos helyzetekben. Remélem, hogy legalább pár embernek/fiúnak tudtam segíteni, ha esetleg kerdesetek van írjatok.
elõzõ válaszolónak 100%-ban igazad van
en nem kamuzok en 15 eves vagyok lassan 16 es pont 16 centi metres a farkam:) vastagsagra is megvagyok elegedve:) egyebkent az atlag feher ferfifarok meretek 14-22 ig van:) 14 utan mar siman kitudsz elegiteni egy not)
most komolyan én n13 vagyok és 15cm , az baj? :D
Miért nem lehet megérteni a fiataloknak ezt a pénisz méregetõs, -hasonlítgatós témát!? Engem is foglalkoztat a dolog, de belátom hogy el kell fogadni magad olyannak amilyen vagy. Ha megtudod hogy kicsi vagy nagy csak az önbizalmadat üti felül vagy rosszabbik esetben alul. Én inkább nem írom ide a péniszem specifikációit, csak azt helyette hogy meg kell ismerni legelsõnek egy lányt, ezalatt azt is értem hogy minden porcikáját és fordítva. Miután szereti szívbõl két fél egymást onnan elfogadják egymást. Ha nem.? Az baj. :) 18/F
Ezek a kérdések elég balf*szok, de érthetõ számomra ha valaki ilyenre kíváncsi, hiszen minden férfi fejében megfordul a gondolat, hogy vajon az övé elég nagy-e, vagy lehet-e valahogy növelni. Egyébként ha beírod google-be biztos találsz valamit. Mellesleg meg 18 vagyok és nekem 21cm... :D
öhöm én 14éves vagyok és 16.2 cm a péniszem namost akkor én mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?xD
Sztem öszekever valamit! :D Azt a 2 számot amit megtud jegyezni 14 és 17 Kijavitom ha már rosszul írta: 17 éves és 14 cm :D
14-éves vagyok és 17cm :D
növelhetõ! de ha magabiztos vagy és kontrolálod magad sokkal többet érsz vele... ki akar minden nap nyújtogati? lool
A kérdező hozzászólása: te aztán vicces ember vagy . képzelem neked mekkora, nem lenék a helyedben!
14 évesen 17 centis kis pöcsöknek üzenem, nagyon kemények vagytok, kis papírtigrisek. nekem 3 évesen 23545 km volt... gyerekes kis gyíkok. nem több nektek 2 centinél. ne is figyeljetek rájuk -.-
tényleg??? mér láttad már? buzika
Milyen mérges ott valaki.hehh azért vagy úgy kiakadva mert neked is pici.hehe
mármint az amelyik pöcsözik
A kérdező hozzászólása: jah én is birom az iylen kis palikat:D áll a ... és 20 cm és 13 vagyok:D szerintem bujjatok el:D
Nem az a fontos, hanem az, hogy elfogadd magad olyannak, és annyi centinek és kilónak és - mittoménmég min szoktak még siránkozni- amilyen vagy és kész. Olyan ember nincs, akinek nincs hibája (nemcsak testire kell gondolni). Mondjuk ha már ez a kérdés, akkor hozzá kell tenni, hogy ez nálunk férfiaknál nagyon fontos dolog. Van aki szerencsés és van aki nem annyira "méretügyileg", de ezen nem tud senki változtatni, szóval marad az, hogy elfogadjuk magunkat olyannak amilyen és amekkora.
17 cm 14 évesen? hehe... Szerintem matekórán csak ezt a két számot sikerült megjegyezniük :D
Szevasztok! Lenne egy nagy problémám, hogy 16 éves multam és csak 12cm körül van a péniszem (merev állapotban) És ez nem hat ki az életemre majd? Szerintetek lehet baraátnõm:( Kétségbe vok esve:S Nem tudom mit csináljak! PLS HELP! Elõre is köszi mindenkinek a hozzászólását!
Az elõttem szólónak! Igen, lehet h kihat az életedre, gátlásos leszel, nehezen ismerkedsz, stb.; de ez persze nem törvényszerû! Próbáld kihozni magadból a maximumot minden téren, és akkor egyáltalán nem számít a méret! Ha egy lány a péniszed mérete miatt nem marad veled, akkor az a lány nem is érdemel normális párkapcsolatot!
sziasztok már én is megkérdezném én is ütöm a 18at és alap 7 cm merevbe meg 14.Lányok ez kicsinek számitana??tom hogy nem a méret a lényeg de....
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., )
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., ) és még1 kérdés: növelhetõ. vagy sem?
én 13éves vagyok és 16.2 cm-es a péniszem akkor én most mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lanyok masztizas kozbe mire izgultok fel? -porno nezes -fantaziallas -camsex Esetleg valami mas?

3

Jobban szeretjük a szeretőnket mint a párunkat?

14

Még egy hét mire találkozok a barátommal, de addig én megőrülök. Mit csináljak?

13

A swingerezésben nem tűnik el a szex intimitása?

vagy ha igen, ez mit jelent? mivel más? nem silányul el az élmény?

6

Vaginális szexnél szoktátok a lány fenekét összeszorítani, hogy még szűkebb legyen?

6

A kollégám felesége?

33éves ffi vagyok.
A sztori a következő.

Van egy kollégám, 35 éves, van egy felesége aki 23! A csajjal többször talákoztam ill. összefutottam amikor jött be a férjéhez, sokszor hozott be nekünk sütit is pl. (többen vagyunk ffiak kollégák).
Aztán egyszer haza kellett engem hozni a reptérről, de a kollégám nem ért rá és a feleségét küldte értem.
A csaj hihetetlen, korát meghazudtoló. Talpraesett, okos, humoros, és szép. Nem az a tipikus plázamacska akikkel ált. dolgom van, van melle, feneke, van mit rajta fogni de bomba!
Amikor hazahozott a reptérrő beszélgettünk, kicsit néha talán perverzebb poént is előttem neki.
Hát, múlthéten aztán lefeküdt Velem...
Nem kérek kommenteket hogy a csaj mekkora ri..nc és hasonlók, valahol megértem, a férje...- hát hagyjuk is.

A sajnálatos az hogy a Férjével közvetlen munkakapcsolatom van, és kicsit ciki ha szóba kerül a csaj, vagy mesél róla/magukról bármit. A csaj nem akarja Velem folytatni a dolgot, Én viszont nagyon szeretném.
Mit kellene tennem? Annyiban hagyni?

37

Ismerkedni 16-17 éves lányok valaki?

http://kepfeltoltes.hu/view/131025/PhotoChooser-3a672cef-9e5..

6

Hogyan tudassam a párommal kíméletesen, hogy nem tudok már elélvezni?

Kapcsolatunk elején szinte mindig volt hüvelyi orgazmusom, de most csak csiklóból tudok elélvezni. Tudom, hogy lehetnek lelki okai is ennek egy nőnél. De szerintem nem erről van szó, hanem sokkal kevesebbet csinálja a ki-be húzogatást, mert érezhetően hamarabb elmegy, mint régebben. Nekem meg több idő kéne, hogy elélvezzek. Inkább nagyobb hangsúlyt fektet az ujjazásra, illetve a franciázásra mostanában. Szerintem az lehet az oka, hogy abbahagyta a sportolást és az állóképessége romlott és nagyon sokat felszedett, így hamarabb is fárad. Persze, nem kell arra gondolni, hogy én csak ott feküdnék...csak hát akkor tudtam mindig is elélvezni, ha a férfi csinálta és nem én.
Igazából ő is szokott arra utalni, hogy ismét sportolnia kéne, mert már nem bírja annyira a szexet sem. De mégis, hogy mondjam el neki kíméletesen, hogy abszolút nem tud kielégíteni? Már odáig jutottam, hogy olykor színlelem az orgazmust, mivel semmi esetre sem szeretném megbántani Õt. :( Iszonyatosan kényes arra témára, ha szóba kerül a teljesítménye, ill. a pénisz métere...teljesen maga alá szokott zuhanni, pedig EGY SZÓVAL SEM mondtam Neki, hogy kicsi lenne a pénisze...vagy, hogy rossz lenne az ágyban, mert egyre több alkalommal nem élvezek el. Tudtommal egy nő sem mondott Neki ilyeneket, akivel korábban volt. Ezeket Õ képzeli be magának. :( Annyiszor dicsértem már Õt ebben a témában, ill. szex közben is szoktam pozitív mondatokkal illetni a péniszét és Õt magát is, hogy egy kosárlabda csapatnyi férfinak is elég lenne szerintem. De mintha Õ meg sem hallaná. Ezeket azért írtam le, hogy lássátok mennyire kényes erre a témára. Hogy lehetne beadagolni ezt Neki?

21

Túlságosan nedves vagyok néha, mit lehet ez ellen tenni? Lehet egyáltalán?

Sokan gondolják, hogy az a jó, ha a lány tocsog a lében, és direkt folyik ki, de eddigi tapasztalataim szerint ez nem annyira kellemes. Azaz, nemhogy kellemetlen, de inkább semmilyen. Néha túl sok nedv jön, és akkor se a barátom, se én nem érzünk túl sokmindent. Õ még csak-csak, de a sok nedvességtől én kb szinte semmit. És ez mindkettőnk számára elég zavaró.
Lehet ez ellen tenni bármit is? Vagy törődjünk bele?

A jelenség nem állandó, de hosszabb aktus, vagy hosszan elnyúló, magára várató orgazmus, esetleg kiadós előjáték után szinte szükségszerűen jelentkezik. Amik közül egyedül a hosszan magára várató orgazmus ellen nem tudok tenni semmit, és ez mindenképpen dühítő. Mondjuk az aktus hossza általában az orgazmus érkeztével áll összefüggésben, így ezt se tudom nagyon befolyásolni, az előjátékhoz meg nálunk az átlagtól eltérően, a barátom ragaszkodik. Ötletek? Valakinek volt már ilyen tapasztalata?

Előre is köszönöm a segítséget!

9

Lányok! Hogyan tudnék elmenni? Bővebben lent.

Szóval! :) 18 éves lány vagyok, és nemrég feküdtem le a barátommal. Õ az első az életemben, előtte még szűz voltam. Nagyon jó vele a szex, egyszerűen isteni, más jelzőt nem is találok! :) Nagyon figyelmes, nagyon sokat kapok tőle, csodás élményekben van részem. Csiklóorgazmusom minden alkalommal van,és nagyon jól csinálja,mindig másképp (kézzel,szájjal,előtte,közben,utána stb...)De az utóbbi három-öt alkalommal szeretkezés közben ugyanabban az érzésben volt részem,amiben akkor szokott lenni,amikor a csiklómat izgatja: egyre erősebb lesz az a bizonyos érzés. Amikor az ember azt hiszi, hogy mindjárt elmegy,aztán egyre fentebbi szintekre jut el...végül pedig elélvez. Ezt éreztem a hüvelyemben is. Csak utána ez valahogy elmúlt. Szeretném átélni a hüvelyi orgazmust is, mert nagyon jó érzés az aktus a barátommal, és így még jobb lenne...:) Nem görcsölök ezen, de jó lenne egy kis segítség, mert ilyenkor valahogy azt érzem, valami gát nem engedi bennem tovább nőni ezt az érzést...Jó lenne kikapcsolni az agyamat, de erre sajnos nem vagyok képes. És még annyi, hogy ez az érzés csak misszionárius pózban jön rám. Mit ajánlanátok nekem? Köszönöm a segítséget!!!!! :))))

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!