Találatok a következő kifejezésre: 18 évesen az átlag pénisz (1 db)

18 évesen mekkora az átlag pénisz méret?

Legjobb válasz: Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd

Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd
Atlag felnott ferfi meret az 15-17 cm ig van ( feher ferfi ) namarmost nekem 15, 7 cm kb es meg csak 18 leszek nemsoka es tokeletes!!! 3cm kell ahoz, h teherbe ejts egy not es 9cm kell ahoz, hogy el tudd jutattni valahogy a csucsra mivelhogy az atlag noi nemiszerv 8cm es ezz nagyon tagulekony azonkivul a noknek nem is a HOSSZUSAGJA SZAMIT, HNEM A VASTAGSAGA !!! szoval korbe merd a faszodat :) )
igen, igazad van 1. váaszoló! nagyon gyerekes jellemre utal. nem a méret számít hanem hogy szereted-e a párod... közhely, de így van!
Én ezzel úgy vagyok, hogy aki még ennél tart, annak fölösleges is tudnia.
Ha 5 centivel hosszabb lesz te leszel a király, ha 5 centivel rövidebb akkor meg a királynõ XD
Istenem, nem unjátok még ezeket a péniszméretes kérdéseket? nézzél vissza egy kicsit az oldalakon
A statisztikák szerint 28-30cm, de ez még nõhet 30 éves korodig. Issstenem...
40 méter, 42 centi és 5 milliméter. ha ennél rövidebb, akkor fuss a dokihoz pöcsimplantátumot kérni, mert a csaj elfut, amint meglátja. a másik módszer, hogy ráköszt 4 téglát a végére, kiállsz vmi nagyon magas cucc tetejére, és ledobod a téglákat. ha túléled, és a pöcsöd is megmarad, ritka hosszú lesz, de a csajok azt kérik majd, hogy inkább tekerd fel valamire, mielõtt bedugod..
Pontosan én is 14 vagyok és nekem 17cm
itt az én kommentem elõtt lévõ kommenhez annyit, h én 14 éves vagyok és most 17, 5cm.XD-hát ez ciki
Sziasztok énis még csak 14 Vagyok és valojában is 17, 5 ös majdnem 18 as a méretem és ez nem nagyot mondás !! ez kicsinek számit ? mert én ugy érzem . a haverjaim is mind avval kérkednek hogy ijen ojan 20 centisük van :S . Amugy még nöni fog ?
Ja elkezd mejd visszafejlõdni amig elnem éri a 20 centis hüvelyméretet!!!......kicsi vagy tágíts
heló szerintem a srác haverjai csak felakarnak vágni azzal hogy 20 centis a f-uk Egyébként meg tényleg nem a hossz számít hanem a vastagság. Lehet 20 centis a f-od, ha olyan mint a ceruza a csajok kiröhögnek.
" hiába van bernáthegyid, ha egész nap alszik " ;-)
Ilyen hülye kérdésekkel tele van az oldal..na mind1. Válasz: 19/F vagyok..18as mérettel, és eddig minden csaj, akivel együtt voltam, aztmondta, nekik sosem a hossz számít, hanem a vastagság ! ..Rendszerint csak azt érzik, hogy bennük vagy..vagy ha túl mélyen akkor fáj. Viszont a vastagság nagyon lényeges ! :)
18 évesen mekkora az átlag pénisz méret? Utána lehet nézni, én úgy tudom hogy 10-15 cm körül van De nem mindegy. Isten amekkora szerszámmal megáldott, annak örülj. A sors hozta így, ez ellen nagyon nem tehetsz. Ha valaki meg bele köt valakibe hogy kicsi a micsodája, az egy szánalmas gyökér, hogy nem talál ennél jobb gúnyolást. Van aki 190 cm magasra nõ, van aki 178 cm-re. Ez ugyanígy van a hancúrléccel. Nem nagyon lehet irányítani, a természet alakítja. És amúgy is, ahogy már korábban is írták, a lényeg az hogy a pároknak szeretniük kell egymást, és nem a méret, hanem a módszer számít. Tegyük fel hogy egy fickónak 20 cm de 1 perc után elmegy. A csaj nem nagyon élvezni, de ha 11 cmessel 20 percig kényeztetik, szerintem azt jobban díjazná De lehet csak én gondolom így. Én is csak emberbõl vagyok és tévedhetek.
Olvasva a hozzászólásokat, azt kellett észlelnem, hogy nagyon sokan felre vagytok tájékozódva a biológiaával kapcsolatban . a kulsõ nemi jelleg ami a lányoknál a melleket es a nemiszervet illetve a fiúknál a péniszt illeti az a serdülõkor végéik növekedik alakul és aztan megáll eme növekedés. Több ízben tapasztaltam azt is a kommentekben, hogy mindenki kisebbségi komplexussal bír. Ebben az a gond ha a lánynak az számít, hogy egy kolás uveg lengjen a lábatok között az a né egy fehermájú akinek csak az számít hogy kitöltsék belülrõl és nem az hogy szeretve legyen éha gyengédebben romantikusabban néha meg vadabbul szenvedéjesebben. Egyépként mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a péniszeket nem tak forma, fajta, esetleg mérat alapján lehet osztályozni, hanem ezen kívül még két nagy fõ csoportba is oszthatjuk ami azt jelenti: az 1. osztályba/csoportba tartozik a húspénisz, míg a másikba a vérpénisz.A különbség ezen szerszámok között látványos de nem végzetes :D Tehát azon férfitársaink rendelkeznek húspényisszel akiknek szinte az erektált állapotban lévõ méret és a lankadt állapot között csak pár cm különbség van, míg a vérpénisszel élõ férfiaknál eme különbség nagy és szemmel látható a változás. Ezenfelül a vérpénisz lehet egészen kicsi nyugalmi állapotban és valamikor a duplájára nõ meg erektált vérbõ állapotban. Ismerjük talén a klasszikus mérést ugye amikor a közpsõ ujjunkat a tenyerümkbe hajtjuk majd az ujbegynel megjelöljük a tenyeret és a kiegyenesítjük az ujjat. Ekkor az újbegy és a jelölés közti távnak kéne tükrözni a pénisz méretét. - ezt csak azért írtam , mert ezen módszer a lányoknál/nõknél is használható. Ezesetben a hölgyek azon méretet kapják meg a mérések utén amely számukra a legkellemesebb péniszméret a sex terén. Nem a méret a lényeg ahogy azt tartja a közhely, hanem az, hogy mindenképpen elöbb ismerjétek meg saját testeteket és csak ezután nyomuljatok. Magyarul szabad a maszturbáció sõtt saját meglátásaim és tapasztalataim szerint hasznos is. Mindig add azt az ágyba a partnerednek amit te is szeretnl kapni tõle, továbbá beszéljetek a szexuális együtlét elõtt és után is nyíltan vállalva véleményetek. Csak akkor lessz valami gördülékeny és jól mûködõ ha mindent letisztáztok és átbeszélte , mert ez erõsíti közetetek azon bizalmat , ami elengedhetetlen bizonyos helyzetekben. Remélem, hogy legalább pár embernek/fiúnak tudtam segíteni, ha esetleg kerdesetek van írjatok.
elõzõ válaszolónak 100%-ban igazad van
en nem kamuzok en 15 eves vagyok lassan 16 es pont 16 centi metres a farkam:) vastagsagra is megvagyok elegedve:) egyebkent az atlag feher ferfifarok meretek 14-22 ig van:) 14 utan mar siman kitudsz elegiteni egy not)
most komolyan én n13 vagyok és 15cm , az baj? :D
Miért nem lehet megérteni a fiataloknak ezt a pénisz méregetõs, -hasonlítgatós témát!? Engem is foglalkoztat a dolog, de belátom hogy el kell fogadni magad olyannak amilyen vagy. Ha megtudod hogy kicsi vagy nagy csak az önbizalmadat üti felül vagy rosszabbik esetben alul. Én inkább nem írom ide a péniszem specifikációit, csak azt helyette hogy meg kell ismerni legelsõnek egy lányt, ezalatt azt is értem hogy minden porcikáját és fordítva. Miután szereti szívbõl két fél egymást onnan elfogadják egymást. Ha nem.? Az baj. :) 18/F
Ezek a kérdések elég balf*szok, de érthetõ számomra ha valaki ilyenre kíváncsi, hiszen minden férfi fejében megfordul a gondolat, hogy vajon az övé elég nagy-e, vagy lehet-e valahogy növelni. Egyébként ha beírod google-be biztos találsz valamit. Mellesleg meg 18 vagyok és nekem 21cm... :D
öhöm én 14éves vagyok és 16.2 cm a péniszem namost akkor én mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?xD
Sztem öszekever valamit! :D Azt a 2 számot amit megtud jegyezni 14 és 17 Kijavitom ha már rosszul írta: 17 éves és 14 cm :D
14-éves vagyok és 17cm :D
növelhetõ! de ha magabiztos vagy és kontrolálod magad sokkal többet érsz vele... ki akar minden nap nyújtogati? lool
A kérdező hozzászólása: te aztán vicces ember vagy . képzelem neked mekkora, nem lenék a helyedben!
14 évesen 17 centis kis pöcsöknek üzenem, nagyon kemények vagytok, kis papírtigrisek. nekem 3 évesen 23545 km volt... gyerekes kis gyíkok. nem több nektek 2 centinél. ne is figyeljetek rájuk -.-
tényleg??? mér láttad már? buzika
Milyen mérges ott valaki.hehh azért vagy úgy kiakadva mert neked is pici.hehe
mármint az amelyik pöcsözik
A kérdező hozzászólása: jah én is birom az iylen kis palikat:D áll a ... és 20 cm és 13 vagyok:D szerintem bujjatok el:D
Nem az a fontos, hanem az, hogy elfogadd magad olyannak, és annyi centinek és kilónak és - mittoménmég min szoktak még siránkozni- amilyen vagy és kész. Olyan ember nincs, akinek nincs hibája (nemcsak testire kell gondolni). Mondjuk ha már ez a kérdés, akkor hozzá kell tenni, hogy ez nálunk férfiaknál nagyon fontos dolog. Van aki szerencsés és van aki nem annyira "méretügyileg", de ezen nem tud senki változtatni, szóval marad az, hogy elfogadjuk magunkat olyannak amilyen és amekkora.
17 cm 14 évesen? hehe... Szerintem matekórán csak ezt a két számot sikerült megjegyezniük :D
Szevasztok! Lenne egy nagy problémám, hogy 16 éves multam és csak 12cm körül van a péniszem (merev állapotban) És ez nem hat ki az életemre majd? Szerintetek lehet baraátnõm:( Kétségbe vok esve:S Nem tudom mit csináljak! PLS HELP! Elõre is köszi mindenkinek a hozzászólását!
Az elõttem szólónak! Igen, lehet h kihat az életedre, gátlásos leszel, nehezen ismerkedsz, stb.; de ez persze nem törvényszerû! Próbáld kihozni magadból a maximumot minden téren, és akkor egyáltalán nem számít a méret! Ha egy lány a péniszed mérete miatt nem marad veled, akkor az a lány nem is érdemel normális párkapcsolatot!
sziasztok már én is megkérdezném én is ütöm a 18at és alap 7 cm merevbe meg 14.Lányok ez kicsinek számitana??tom hogy nem a méret a lényeg de....
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., )
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., ) és még1 kérdés: növelhetõ. vagy sem?
én 13éves vagyok és 16.2 cm-es a péniszem akkor én most mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek gáz ha az unokatesòmat kinyalom? Tovább

èn 23 f az uncsim meg 28 nõ , a pucijàt midig velem nyalatja persze èn midig kapok az alkalmon mert dögös nõ de amugy meg szûz de nem hagyja magàt megdugni, mit twgyek ?

10

Fiúk! Mi a véleményetek odalent a szőrösségről odalent? Milyen legyen?

Én most vagyok 15 és a bikinivonalat mindig karban tartom és azért megpróbálok figyelni arra, hogy természetes maradjon. Utálom viszont mikor már ilyen szőrcsimbókos valakinek meg ehhez hasonlók, szóval mindig megpróbálok figyelni az ilyenekre. A fiúk ezzel hogy állnak? Mit szeretnek, hogy milyen odalent? Sok helyen olvastam, hogy a mai fiatalok egy része a pornók miatt már inkább a csupaszt szereti, de én nem fogom magam halálra kínozni egy pasiért sem. Szóval az még elmegy ha normálisan karban tartom, de nem csupasz teljesen? Normális véleményeket! :)

12

Ez nagyon beteges? 18L

Hát szóval olyan pornókra izgulok fel leginkább, amikben a lányok alárendelt helyzetbe van, meg megalázzák őket (nem ezek a durva bdsm-ek ilyen csipeszekkel meg tűkkel, csak ilyen lájtosabban). Magamon nem szeretnék ilyet, de mondjuk nem tudom, mert még szűz vagyok... De például szerintem ezt nem mondaná meg rólam senki. Szerintetek ez nagyon beteg vagy még elmegy?
(Nem az 50 árnyalat miatt, sokkal korábban is meg volt nálam ez)

11

Sajnos megvan a bajom, de a barátom valószínűleg este jön hozzám. Ti örülnétek neki, ha a barátnőtök valamilyen kis szexi fehérneműben orálisan kielégítene?

3

Nők, lányok titeket ért már valamilyen atrocitás gondolok itt arra, hogy támadtak-e már meg titeket vagy fogdostak-e már meg vagy esetleg valaki beszólt nektek vagy netán erőszakoltak-e már meg titeket?

hogy kezeltétek?
rosszul esett?
mit csináltatok?

kérlek írjátok oda, az akkori és a jelenlegi korotokat is.
köszönöm!!!

16

Gáz, hogy ilyen vagyok? Vagy más pasik is ilyenek?

Legjobb barátom együtt van a nőjével már b 1 éve. Normális, jófej a csaj, szóval bírom, meg ő is engem de külsőleg nem igazán az esetem szerintem átlagos a csaj. Viszont nekem nincs barátnőm. És ha találkozunk vagy ilyesmi, akkor sokszor 3asban megyünk el. És olyankor eszembe szokott jutni, hogy a haverom mondta, hogy pl. jó a szex a csajjal meg hogy hű de jól csinálja az orált... És hát kicsit beindul a fantáziám. Persze erről nem tud senki, nem adom jelét szóval nem is sejtik... Csak már rég voltam nővel és azért szerintem. Szóval ez gáz? Se a haverom se a nője nem tudja és tényleg csak elméleti síkon fantáziálok. Viszont néha ezért is lelkifurdalásom van, mert csak a legjobb barátom meg a nője... Más pasik is szoktak ilyen tiltott dolgokról fantáziálni vagy gáz hogy én ilyen vagyok?
20F

3

Velem lehet valami baj?

Sokszor elgondolkozom azon, hogy velem lehet-e valami baj, sok bnőm volt már, aki felajánlotta, hogy seggberakjam (bocs hülye kifejezésért) de valamiért én undorítónak találom ezt, nem is lennék képes ilyesmire :/

8

Mit szoktatok csinálni akkor amikor megjön a barátnőtöknek?

első kapcsolatom, fiatal lány vagyok. sexeltünk már többször is, sexben minden okés szerencsére.
a barátom majdnem mindennap jön hozzám , hétvégén itt is alszik, most lesz az első hét amikor ez szóbajön...ilyenkor beszélgessünk csak vagy mivel töltsük ki az időt?
kérek mindenkit értelmes válaszokat írjon.
köszi!

14

Lesz egy Halloween-i party de sajnos nincs francia szobalány jelmezem, és nincs pénzem sem, hogy vegyek. Lehetek szexi egy Piros (sz) ka jelmezben is?

:P

5

Valaki skype? :D

17/L
18/L

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!