Találatok a következő kifejezésre: 18 évesen az átlag pénisz (1 db)

18 évesen mekkora az átlag pénisz méret?

Legjobb válasz: Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd

Nincs átlag méret.Ugy jó ahogy van.Fogadd el és ne a méreteidet méregesd
Atlag felnott ferfi meret az 15-17 cm ig van ( feher ferfi ) namarmost nekem 15, 7 cm kb es meg csak 18 leszek nemsoka es tokeletes!!! 3cm kell ahoz, h teherbe ejts egy not es 9cm kell ahoz, hogy el tudd jutattni valahogy a csucsra mivelhogy az atlag noi nemiszerv 8cm es ezz nagyon tagulekony azonkivul a noknek nem is a HOSSZUSAGJA SZAMIT, HNEM A VASTAGSAGA !!! szoval korbe merd a faszodat :) )
igen, igazad van 1. váaszoló! nagyon gyerekes jellemre utal. nem a méret számít hanem hogy szereted-e a párod... közhely, de így van!
Én ezzel úgy vagyok, hogy aki még ennél tart, annak fölösleges is tudnia.
Ha 5 centivel hosszabb lesz te leszel a király, ha 5 centivel rövidebb akkor meg a királynõ XD
Istenem, nem unjátok még ezeket a péniszméretes kérdéseket? nézzél vissza egy kicsit az oldalakon
A statisztikák szerint 28-30cm, de ez még nõhet 30 éves korodig. Issstenem...
40 méter, 42 centi és 5 milliméter. ha ennél rövidebb, akkor fuss a dokihoz pöcsimplantátumot kérni, mert a csaj elfut, amint meglátja. a másik módszer, hogy ráköszt 4 téglát a végére, kiállsz vmi nagyon magas cucc tetejére, és ledobod a téglákat. ha túléled, és a pöcsöd is megmarad, ritka hosszú lesz, de a csajok azt kérik majd, hogy inkább tekerd fel valamire, mielõtt bedugod..
Pontosan én is 14 vagyok és nekem 17cm
itt az én kommentem elõtt lévõ kommenhez annyit, h én 14 éves vagyok és most 17, 5cm.XD-hát ez ciki
Sziasztok énis még csak 14 Vagyok és valojában is 17, 5 ös majdnem 18 as a méretem és ez nem nagyot mondás !! ez kicsinek számit ? mert én ugy érzem . a haverjaim is mind avval kérkednek hogy ijen ojan 20 centisük van :S . Amugy még nöni fog ?
Ja elkezd mejd visszafejlõdni amig elnem éri a 20 centis hüvelyméretet!!!......kicsi vagy tágíts
heló szerintem a srác haverjai csak felakarnak vágni azzal hogy 20 centis a f-uk Egyébként meg tényleg nem a hossz számít hanem a vastagság. Lehet 20 centis a f-od, ha olyan mint a ceruza a csajok kiröhögnek.
" hiába van bernáthegyid, ha egész nap alszik " ;-)
Ilyen hülye kérdésekkel tele van az oldal..na mind1. Válasz: 19/F vagyok..18as mérettel, és eddig minden csaj, akivel együtt voltam, aztmondta, nekik sosem a hossz számít, hanem a vastagság ! ..Rendszerint csak azt érzik, hogy bennük vagy..vagy ha túl mélyen akkor fáj. Viszont a vastagság nagyon lényeges ! :)
18 évesen mekkora az átlag pénisz méret? Utána lehet nézni, én úgy tudom hogy 10-15 cm körül van De nem mindegy. Isten amekkora szerszámmal megáldott, annak örülj. A sors hozta így, ez ellen nagyon nem tehetsz. Ha valaki meg bele köt valakibe hogy kicsi a micsodája, az egy szánalmas gyökér, hogy nem talál ennél jobb gúnyolást. Van aki 190 cm magasra nõ, van aki 178 cm-re. Ez ugyanígy van a hancúrléccel. Nem nagyon lehet irányítani, a természet alakítja. És amúgy is, ahogy már korábban is írták, a lényeg az hogy a pároknak szeretniük kell egymást, és nem a méret, hanem a módszer számít. Tegyük fel hogy egy fickónak 20 cm de 1 perc után elmegy. A csaj nem nagyon élvezni, de ha 11 cmessel 20 percig kényeztetik, szerintem azt jobban díjazná De lehet csak én gondolom így. Én is csak emberbõl vagyok és tévedhetek.
Olvasva a hozzászólásokat, azt kellett észlelnem, hogy nagyon sokan felre vagytok tájékozódva a biológiaával kapcsolatban . a kulsõ nemi jelleg ami a lányoknál a melleket es a nemiszervet illetve a fiúknál a péniszt illeti az a serdülõkor végéik növekedik alakul és aztan megáll eme növekedés. Több ízben tapasztaltam azt is a kommentekben, hogy mindenki kisebbségi komplexussal bír. Ebben az a gond ha a lánynak az számít, hogy egy kolás uveg lengjen a lábatok között az a né egy fehermájú akinek csak az számít hogy kitöltsék belülrõl és nem az hogy szeretve legyen éha gyengédebben romantikusabban néha meg vadabbul szenvedéjesebben. Egyépként mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a péniszeket nem tak forma, fajta, esetleg mérat alapján lehet osztályozni, hanem ezen kívül még két nagy fõ csoportba is oszthatjuk ami azt jelenti: az 1. osztályba/csoportba tartozik a húspénisz, míg a másikba a vérpénisz.A különbség ezen szerszámok között látványos de nem végzetes :D Tehát azon férfitársaink rendelkeznek húspényisszel akiknek szinte az erektált állapotban lévõ méret és a lankadt állapot között csak pár cm különbség van, míg a vérpénisszel élõ férfiaknál eme különbség nagy és szemmel látható a változás. Ezenfelül a vérpénisz lehet egészen kicsi nyugalmi állapotban és valamikor a duplájára nõ meg erektált vérbõ állapotban. Ismerjük talén a klasszikus mérést ugye amikor a közpsõ ujjunkat a tenyerümkbe hajtjuk majd az ujbegynel megjelöljük a tenyeret és a kiegyenesítjük az ujjat. Ekkor az újbegy és a jelölés közti távnak kéne tükrözni a pénisz méretét. - ezt csak azért írtam , mert ezen módszer a lányoknál/nõknél is használható. Ezesetben a hölgyek azon méretet kapják meg a mérések utén amely számukra a legkellemesebb péniszméret a sex terén. Nem a méret a lényeg ahogy azt tartja a közhely, hanem az, hogy mindenképpen elöbb ismerjétek meg saját testeteket és csak ezután nyomuljatok. Magyarul szabad a maszturbáció sõtt saját meglátásaim és tapasztalataim szerint hasznos is. Mindig add azt az ágyba a partnerednek amit te is szeretnl kapni tõle, továbbá beszéljetek a szexuális együtlét elõtt és után is nyíltan vállalva véleményetek. Csak akkor lessz valami gördülékeny és jól mûködõ ha mindent letisztáztok és átbeszélte , mert ez erõsíti közetetek azon bizalmat , ami elengedhetetlen bizonyos helyzetekben. Remélem, hogy legalább pár embernek/fiúnak tudtam segíteni, ha esetleg kerdesetek van írjatok.
elõzõ válaszolónak 100%-ban igazad van
en nem kamuzok en 15 eves vagyok lassan 16 es pont 16 centi metres a farkam:) vastagsagra is megvagyok elegedve:) egyebkent az atlag feher ferfifarok meretek 14-22 ig van:) 14 utan mar siman kitudsz elegiteni egy not)
most komolyan én n13 vagyok és 15cm , az baj? :D
Miért nem lehet megérteni a fiataloknak ezt a pénisz méregetõs, -hasonlítgatós témát!? Engem is foglalkoztat a dolog, de belátom hogy el kell fogadni magad olyannak amilyen vagy. Ha megtudod hogy kicsi vagy nagy csak az önbizalmadat üti felül vagy rosszabbik esetben alul. Én inkább nem írom ide a péniszem specifikációit, csak azt helyette hogy meg kell ismerni legelsõnek egy lányt, ezalatt azt is értem hogy minden porcikáját és fordítva. Miután szereti szívbõl két fél egymást onnan elfogadják egymást. Ha nem.? Az baj. :) 18/F
Ezek a kérdések elég balf*szok, de érthetõ számomra ha valaki ilyenre kíváncsi, hiszen minden férfi fejében megfordul a gondolat, hogy vajon az övé elég nagy-e, vagy lehet-e valahogy növelni. Egyébként ha beírod google-be biztos találsz valamit. Mellesleg meg 18 vagyok és nekem 21cm... :D
öhöm én 14éves vagyok és 16.2 cm a péniszem namost akkor én mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?xD
Sztem öszekever valamit! :D Azt a 2 számot amit megtud jegyezni 14 és 17 Kijavitom ha már rosszul írta: 17 éves és 14 cm :D
14-éves vagyok és 17cm :D
növelhetõ! de ha magabiztos vagy és kontrolálod magad sokkal többet érsz vele... ki akar minden nap nyújtogati? lool
A kérdező hozzászólása: te aztán vicces ember vagy . képzelem neked mekkora, nem lenék a helyedben!
14 évesen 17 centis kis pöcsöknek üzenem, nagyon kemények vagytok, kis papírtigrisek. nekem 3 évesen 23545 km volt... gyerekes kis gyíkok. nem több nektek 2 centinél. ne is figyeljetek rájuk -.-
tényleg??? mér láttad már? buzika
Milyen mérges ott valaki.hehh azért vagy úgy kiakadva mert neked is pici.hehe
mármint az amelyik pöcsözik
A kérdező hozzászólása: jah én is birom az iylen kis palikat:D áll a ... és 20 cm és 13 vagyok:D szerintem bujjatok el:D
Nem az a fontos, hanem az, hogy elfogadd magad olyannak, és annyi centinek és kilónak és - mittoménmég min szoktak még siránkozni- amilyen vagy és kész. Olyan ember nincs, akinek nincs hibája (nemcsak testire kell gondolni). Mondjuk ha már ez a kérdés, akkor hozzá kell tenni, hogy ez nálunk férfiaknál nagyon fontos dolog. Van aki szerencsés és van aki nem annyira "méretügyileg", de ezen nem tud senki változtatni, szóval marad az, hogy elfogadjuk magunkat olyannak amilyen és amekkora.
17 cm 14 évesen? hehe... Szerintem matekórán csak ezt a két számot sikerült megjegyezniük :D
Szevasztok! Lenne egy nagy problémám, hogy 16 éves multam és csak 12cm körül van a péniszem (merev állapotban) És ez nem hat ki az életemre majd? Szerintetek lehet baraátnõm:( Kétségbe vok esve:S Nem tudom mit csináljak! PLS HELP! Elõre is köszi mindenkinek a hozzászólását!
Az elõttem szólónak! Igen, lehet h kihat az életedre, gátlásos leszel, nehezen ismerkedsz, stb.; de ez persze nem törvényszerû! Próbáld kihozni magadból a maximumot minden téren, és akkor egyáltalán nem számít a méret! Ha egy lány a péniszed mérete miatt nem marad veled, akkor az a lány nem is érdemel normális párkapcsolatot!
sziasztok már én is megkérdezném én is ütöm a 18at és alap 7 cm merevbe meg 14.Lányok ez kicsinek számitana??tom hogy nem a méret a lényeg de....
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., )
16 évesen 16-17 cm körül vagyok... csupán anyi érdekelne, hogy nõni-e fog még 18 éves koromig? tudom, hogy változó, de mit mutatnak az átlagok, és a tapasztalatok? Nem azért kérdem, mert kicsinek tartom, csupán azért, mert a nagyobb az mindig jobb (egyébként, csupán azért kérdem, mert kb 3 hónapja még olyan 15-15, 5 cm között volt..., ) és még1 kérdés: növelhetõ. vagy sem?
én 13éves vagyok és 16.2 cm-es a péniszem akkor én most mutáns vagyok vagy felnõtt koromra 24cm-es lesz?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csajok! Ki ébredt nedves bugyival reggel? Felizgulva? Nekem a bugyim is át ázott! Korotokat is irjátok! 21/L

nagyon fel voltam izgulva reggelre!

17

Lányok! A pasitokkal megbeszélve szeretitek/szeretnétek, vagy legyen inkább meglepetés/letámadás?

Szex közbeni, előtti megkötözésetek, megbilincselésetek.

1

Már nagyon szexelnék, de jelenleg nincs barátnőm. Mit tegyek?

Nagyon kívánom már a szexet, de egy ideje nincs barátnőm és most inkább csak egyszeri alkalmat szeretnék kötöttségek nélkül. Hol találok 15-17 év körüli lányokat, akiknek hasonló problémáik vannak?

***Kedves Moderátorok, ne töröljétek a kérdést, nem szexhirdetés, csak válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!***

11

Fiúk, zavar, ha a barátnőtöknek kis melle van? 70-75b re gondolok.

20

18 éves vagyok 3 éve vagyok együtt a barátommal aki 23 éves minden nagyon jól megy köszrünk csak mostanság kicsit feszült vagyok sexsz közben és nem is anyira kívánom a sexet?

4

Ha a srác már régen szexelt és ezután lefekszik egy lánnyal, az akkor is jó lesz neki, ha a lány nem olyan jó az ágyban?

Úgy értem befolyásolja-e a szex minőségét az, hogy mennyi idő után következik be. Pl. 3 hónap szexmentesség után a srác lefekszik egy új csajjal, akkor vajon jobb lesz neki csak azért, mert ennyi időt kihagyott?

9

Hathor jó csaj? Menyire is sexys?

http://www.youtube.com/watch?v=y72pV8joLBE

6

Van olyan fiú, aki izgatónak találná, ha egy terhes kismama orálisan kényeztetné?

Mondjuk egy hármas játszadozás keretében a pasija jelenlétében?

24

Lehet emiatt nem teljesen kemény a péniszem masztinál?

Van szexpartnerem de nem az igazi vele..és már ha magamnak sem csinálom akkor sem élvezem annyira a dolgot..nem teljesen merev csak kb 80%ig és érzem,hogy amiatt mert nem kapok olyan ingert mint régen..lehet partnert kéne váltanom,illetve olyat keresnem akivel passzolok rendesen szex téren?
A lány élvezi persze,de én nem igazán.

2

Elvesztettem a szuzessegem, es ugy erzem, hogy megijedtem a dologtol es felek mar, tobbet nem szeretnek sexelni (lent) (? )

elso baratnommel vesztettem el a szuzessegem 1 honap egyuttlet utan. o mar tapasztalt volt, elottem 2 eves kapcsolata volt. en feltem, hogy nagyok az igenyei, az elso egyuttlet nem ment eleg konnyen legalabbis nem tudtam elengedni magam es nagyon stresszeltem mert bennem volt, hogy mit hogy csinaljak es nem tudtam elelvezni. a masodik is ilyen volt, nem tudtam elelvezni, es harmadszorra sem. hala isten azert ot ki tudtam elegiteni, o el tudott elvezni. de mivel az orszag masik vegere jar iskolaba, ezert oda koltozott es elvaltak utjaink. en mintha azt lattam vna rajta h kellemetlenul/ rosszul esett neki az en benazasaim, ugyanis volt olyan h felhuztam a gumit es lekonyult... na es en megijedtem az egesztol, es mar felek belemenni a kapcsolatokba, sot ugy is gondolom h nem szeretnek mar kapcsolatot, mert nem szeretnek senkinek csalodast okozni.
igazahol nincs semmi kerdesem, csak szerettem volna megosztani a problemam, es irjatok le a velemenyeteket. koszonom, hogy idot forditottal ram, es elolvastad a hulyesegem. 19/F

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!