Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok. Még nem (228 db)

18 éves vagyok, még soha nem jött meg. Viszont lefeküdtem egy sráccal, nem védekeztünk. Terhes lehetek? Ez volt az első.

Legjobb válasz: A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.

A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.
Ne aggódj! Az, hogy még nem menstruálsz nem jelenti azt, hogy késõbb nem lehet babád. Reméljük, hogy jó dokihoz kerülsz, és alapos kivizsgálás után megfelelõ gyógyszerekkel tud majd segíteni, hogy rendben legyen a hormonjaid! (Az utolsó hozzászólóval meg ne foglalkozz!!!)
19: 53 mi van? egyre több paraszt van az oldalon, akik mindig csak valami idiótaságot képesek beírni. kösz, biztos hasznos volt.
nem hiszem. de ami inkább aggasztó, hogy még nem jött meg. soha sem mentél ezzel még orvoshoz? anyukád sem gondolta, hogy meg kéne nézetni. menj el: jó lenne tudni, hogy egyszerû, orvosolható problémáról van szó, vagy akár gyógyíthatatlan meddõségrõl. remélem az elõbbi lesz
Nõgyógyász!!!!
Remélem korábban voltál már orvosnál a menstruáció hiánya miatt. Ez esetben csodálom, hogy ennyi idõs korodra nem "tett" rendbe. Ha mégsem voltál, akkor gyorsan keresd fel. És két hét múlva teszt, valószínû negatív, de sose lehet tudni...
En azon csodalkozom hogy eddig miert nem mentel orvoshoz, vagy a szuleid miert nem vittek? Igen attol meg lehetsz terhes.
Okoska...
A kérdező hozzászólása: voltan 17 évesen nõgyógyásznál. Azt mondta ez még nem baj, ha nem jön meg 1 év múlva sem, menjek vissza. kb 1 hónap múlva aktuális. Negatív teszt, tehát nem vagyok terhes. Így már nem lehet gyerekem? Belehalnék, ha nem lehetne. Annyira szeretnék kisbabát. segítsetek
Esély van rá, azonban nagyon kevés. Annál több esély van azonban valami hormonális rendellenességre nálad, haladéktalanul fordulj orvoshoz.
Ne aggódj, senkinek se jön meg ugyanakkor. Valakinek már 11 éves korában meg van az elsõ menstruálása, van akinek csak 19-20 évesen. Lehet, hogy semmi bajod sincs, csak késõn érõ típus vagy. Ne aggódj :)
Hát lehet, hogy rettentõ hülyeséget írok, de volt a Doktor House egyik részében egy szupermodell aki ha jól emlékszem 15 volt, és nem volt menstruációja... De nem is ez a lényeg, hanem hogy kiderült, hogy igazából õ fiú csak nem ereszkedtek le a heréi, meg belül nõtt a pénisze... Szerintem nézesd meg! Hülye válaszokat nem kérek az én válaszomra!
Szia! Voltál azóta dokinál? Mit mondott?
szia! nekem 13 évesen jött meg, de szerintem jól döntöttél hogy elmentél orvoshoz, mert ez tényleg nem oké, hogy még nem jött meg, õ pedig majd rendbetesz! sok sikert!

18 éves vagyok meg van a 10 osztályom, sulit szakmát akarok váltani de még magam sem tudom hogy mire. Nem tudom hol keressek! Segítség?

Nem tudom magam sem mit is akarok,bolti eladóit tanulok de ezt nagyon utálom,linkelne vagy mondani vki Budapesten olyan sulit ahol szépségápolással vagy emberekkel való foglakozással lehet tanulni?? Köszi

Legjobb válasz: bocsi 18

A kérdező hozzászólása: bocsi 18
vagy ügyésznek, emlékszem a kérdésedre... állj már a sarkadra végre, ne itt várd napokon keresztül a választ, hanem tégy Te is végre valamit. Ott az internet, lehet sulit keresni, a feltételekrõl pedig kérdezd meg a jelenlegi iskoládat.
Ha szépségápolás keress fodrász iskolát vagy mükörmöst( Perfect Nails például jó suli) ha emberekkel akarsz foglalkozni kereskedelem vagy szociális terület a javaslatom.

Homoszekszuális vagyok, 18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?

Hát pár napja lettem 18 éves és meleg vagyok csak ezt senkinek nem modtam még el és nem tudom mit csináljak mondjam el vagy játszam tovább a hetero szerepemet? veszem észre hogy kezdek depressziós lenni amit ennek köszönhetek hogy nem mondom el és csak magamba tartom. Jó családban élek, akik szeretnek és pont ezért ennyire nehéz. Tudom hogy igy nagyon nehéz lenne élni(folytonos gúnyolás, meggyalázás, lenézés), de ezek engem nem érdekelnének ami nekem fontos hogy a családomnak milyen negatívuma lenne ebb?l (barátaik mit szólnának, munkahelyükön..meg minden). Aztán ezek után el e fogadnának és legalább egy picit szeretnének e . Ami végett még nehéz hogy nincs testvérem (egyke vagyok), és akkor ki hozza majd az unokákat....nem tudom nagyon nehéz, de mégse élhetem le így az életem. Tanácsot kérek. A sértések nem érdeklenek! :)

Legjobb válasz: Hát, nem vagy könnyû helyzetben :S Én azt tanácsolom, h ha a szüleid, családod elfogadó, akkor nincs mitõl tartanod, és mondd el nekik bátran, ha viszont nem, akkor próbáld nekik finoman beadagolni. Pl elõször annak a családtagodnak mondod el, aki hozzád legközelebb áll. Remélem segítettem :) Sok sikert :)

Hát, nem vagy könnyû helyzetben :S Én azt tanácsolom, h ha a szüleid, családod elfogadó, akkor nincs mitõl tartanod, és mondd el nekik bátran, ha viszont nem, akkor próbáld nekik finoman beadagolni. Pl elõször annak a családtagodnak mondod el, aki hozzád legközelebb áll. Remélem segítettem :) Sok sikert :)
elõször barátoknak, talán segítenek..
Attól, hogy a szüleidnek elmondod, még nem kell, hogy az õ barátaik/munkatársaik is tudjanak róla, ez nonszensz :) Persze az a kérdés h csak a közeli család/barátok elõtt szeretnéd felvállalni vagy mindenki elõtt (ez utóbbit nem javasolnám sajnos). Ha van elég bátorságod hozzá és úgy érzed, hogy megértenék a szüleid, és ezután is ugyanúgy szeretnének, akkor szerintem mindenképp mondd el. Én sosem éreztem rá késztetést, de ha te szorongsz emiatt és úgy érzed, hogy ez felemészt téged, akkor mindenképp mondd el nekik(vagy valakinek), mert nem szeretnénk ha emiatt depresszióba esnél. 19f
Mivel 18-éves vagy így nem szólhatnak bele a szexualitásodba ez a te döntésed a te életed, nem tehetsz róla hogy a férfiakhoz vonzódsz, ez van ez van benne a génjeidben, ezen úgysem tudnak változtatni.
majd írd meg, hogy, hogyan döntöttél :) azért a homoszexuálist is írjuk "x"-szel :D:)
Többnyire én is csak röhögni és hülyülni járok ide, de te egy nagyon rendes és jólelkû srácnak tûnsz, sok sikert kívánok neked, én biztos lennék a barátod és megértenélek.
Mondd el anyukadnak eloszor. A nok valahogy jobban emesztik. O majd segithet a tovabbiakban. Es nezd meg a Just a Question of Love cimu hasonlo temaju filmet (francia), segit majd. Sok szerencset. Es ne feledd, love is love. Teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amig nem gyulolsz, jo helyen vagy.
jaj sajnálak hogy ilyen helyzetbe vagy, nemtudom elképzelni valaki hogylehet meleg
attól még hogy itt vered a nyálad, még búza maradsz :) )) sajnálom, ez van :D
szerintem egy apának a legnagyobb szégyen a világon az, ha a fia búza lesz...ennyi, ezen nincs mit tárgyalni, így van és kész. engem nem érdekelnek, azt raknak a seggükbe meg a búza barátjaik seggébe amit akarnak, csak ne keserítse meg mások (itt: a szülei) életét... mindjárt jönnek a jajj szegény, ez nem választás kérdése, meg hogy ez genetikailag beléjük van kódolva válaszolók.....védjétek csak a búzákat, hajrááá :) )) sok retardált...
Tény, hogy kicsit nehéz helyzetben vagy. Viszont ha úgy érzed, hogy Neked könnyebb lesz, ha kiteríted a kártyáidat, tedd meg. Ha jó családban élsz, és a szüleid szeretnek, akkor el fogják fogadni az orientációdat. (Csak azt nem értem, hogy jönnek a képbe a szüleid barátai, és munkatársai?) Az én eszemmel gondolkozva: Csak nem mondják el fûnek-fának, hogy a fiuk "más"? Én titokban tartanám, ha a gyermekem bevallaná, hogy mi az "ábra": Egyedül csak neki joga van ezt bárki mással közölni.. (kicsit nyakatekert lett, de remélem, érted, mire gondolok). A másik része a dolognak: Ha az én fiam "coming out"-olna, talán kicsit megütköznék egy pár pillanatig, de nem aláznám meg, nem dühöngenék, nem tagadnám ki. Az én fiam, és ettõl még ugyanúgy szeretem. Sok szerencsét, és boldogságot. :) A fikázókkal pedig ne törõdj. 41/F
Kedves 39%-os! Mekkora egy kötsög vagy te. Nem tehet róla, hogy így született. Ugyanúgy, ahogy te sem tehetsz róla, hogy ilyen hülyének születtél.
Nem parázod 1 picit túl ezt az egészet már ne is haragudj?..Na jó mondjuk én is az elején ki voltam ......csak azt nem nagyon vágom , h ha a szüleid meg is tudják attól függetlenül miért kéne tudnia mindenkinek??!!!..ilyen munka helyen meg ilyenek??!! ez elég furán hangzik..Jól válogasd meg , h kinek mondod el.. a szüleidet nem ismerem , de nem hiszem , h ezzel fognak büszkélkedni ismerõsök+munka helyen ??!4:) :S:D!!..Amúgy meg idõvel pont le fogod [email protected] ezt az egészet..szép lassan tudod majd kezelni...Azokat meg végképp akik szitkozódnak+gyülölködnek , ha normális barátaid vannak ugyan úgy szeretni fognak ahogy eddig..Csak akkor más a szitu hogyha feminim vonásokban gazdag passzív kis nyunyó vagy bögöly szemcsibe +tapadós ruciba abban nem tok tanácsot adni:) :D
16:23 Nem az a szégyen, hogy valaki homoszexuális... te vagy egy nagy szégyen. Hogy nem veszed õket emberszámba. Én is sajnálom a szüleidet...de tényleg. ;]
Helloo! Én is homoszexuális vagyok, 17 éves. Tavaly mondtam el elõször a barátaimnak, õk egész jól fogadták... kivéve azt a pár lányt akik belém voltak esve.. :S :D. Aztán rá pár hétre jöttek a szülõk... na az volt a nehezebbik része. Elõször anyumnak mondtam el, érdekesmód nem borult ki-vagyis lehet hogy kiborult, csak nem mutatta-mikor elmondtam neki, nem szólt semmit, csak leült és nézett. Na...az egy kicsit ijesztõ volt. :D De aztán azt mondta, hogy semmi gond, errõl nem tehetek, így is az õ fia maradok. :) ) Aztán jött a fater. Neki is elmondtam, õ elõször üvöltözött - de nem velem, inkább magát szidta, hogy mit ronthatott el, miért vele történik mindez -de aztán átölelt miután kitombolta magát, és mondta hogy nincs semmi baj, õk így is szeretni fognak. Hát ennyi :D A haverokkal azóta is jóba vagyok, srácok néha viccelõdnek is, mindig a tudtomra adják hogy õk heterók, náluk ne próbálkozzak, a csajok meg siránkoznak, de értem a poént, engem se lehet ezzel megbántani. :) Hát ennyi, sok sikert tesóó :D 17F
hogy nem lehet fiu lány páros bameg?miért kell játszani itt a rossz meleg csicskát?
Ja, és még valami! Ne mutasd azt, ami nem vagy! Ha homoszexuális vagy, vállald fel, de semmiképp se mondd, hogy az ellenkezõ nemet szereted! Ne tagadd meg, ami vagy, mert az csak kikészítene!
Tudod, egy analógia jutott eszembe. Vannak olyan helyze- tek, amiket ilyen radikális módon lehet csak megoldani! Én a mandulámmal voltam így. Gyulladás, egyik a másik után, gyógyszer, ecsetelés, a végén hullott a hajam, fáj- tak az ízületeim és folyt a genny a mandulámból! 32 éves voltam, mégis egy radikális megoldás mellett döntöttek az orvosok: a gennyes góc kiirtása, magyarul: mandulamûtét! Pedig felnõtt korban ha lehet, mellõzik. De itt nem volt más megoldás! És a Te esetedben is radikális megoldást látnék jónak!
Szerintem beszélj a szüleiddel, legelsõ sorban az anyukáddal. Kérd meg, hogy had beszélgess vele négyszemközt, akár otthon, akár valahol olyan helyen, ahol apukád nem hallhat. Mindenképp elõször anyuddal közöld, mert ugye az anyák a gyereküket mindenképp támogatják és szeretik, akármelyik nemhez is vonzódik. :) Végy egy nagy levegõt és mondd el, mi a szitu. Beszéljetek róla, aztán mondd el neki azt, amit nekünk kiírtál, hogy mi minden zavar: a munkatársaik, a barátaik véleménye ezek után a családotokról, hogy így nem lesz, aki tovább gyarapítaná a famíliát, stb. Mellesleg, az utolsóhoz azt is lehet mondanom, hogyha majd szeretnél gyereket a jövõben, ott van az örökbe fogadás. :) ) Lehet, hogy nem vérszerinti lesz a gyerkõc, de felveszi a vezetékneveteket és íme, a probléma megoldva. ^^ Az elõtte lévõhöz, hogy mit gondolnak errõl a dologról: miféle barátok azok, akik nem fogadják el, hogy a család gyermeke a saját nemét szereti? Szerintem eléggé nagy gond, ha ez így van... Nekem is van nem egy barátom, aki vagy homoszexuális vagy éppen biszexuális. És? Engem egyáltalán nem zavar, hiszen attól még ugyanaz a személy marad. :) Miután anyukáddal beszéltetek, kérdezd meg, hogy õ mit javasol: elmondd-e apukádnak vagy sem. Bár szerintem azt fogja mondani, hogy üljetek le és tálald ki neki is, szépen, nyugodtan. Még valami: jól teszed, hogy nem érdekel, ha más gúnyol meg ilyenek. Azok az emberek, akik így gondolkodnak, azoknak gratulálok. Ha te a saját nemedet szereted, akkor így is lesz és kész. Mit szólnak õk bele? Te boldog vagy így és ennyi. Ha nekik nem tetszik, forduljanak el vagy valami. :D Ne foglalkozz velük! :) Csak légy nagyon boldog valakivel, aki téged is szeret! ;) Sok-sok sikert az életben! :) )) 17/L
Próbálkozz elõsször a nyagidnál, õ biztosan tudja mi a helyes. :)
Én heteroszexuális vagyok. És már nem olyan fiatal. (36/F) Kérdezõ, ha elfogadsz tõlem egy tanácsot, akkor azt tudom mondani, hogy a világban ember és ember között nem a heteroszexuális-homoszexuális fronton húzódik a választóvonal, hanem az intelligens és az unintelligens között. És intelligencián alapvetõen nem az elsajátított ismereteket, a tárgyi tudást értem, hanem egyfajta etikai hozzáállást és személyiségbeli fejlettséget. Érzelmi intelligenciát. Ha az ember erre rájön: onnantól mer bátor lenni. Mert ha barmokkal idáig sem barátkozott, akkor ezután is magasról tehet a véleményükre. A tanácsom: Merj bátor lenni! Azért soha ne feledd, hogy ez a világ sajnos a barmok kedvenc dagonyahelye. És még jóideig az is fog maradni. Viszont ha az ember jó utat választ: a barmokat mindig messze el lehet kerülni.
Én 19 éves vagyok meleg srác vagyok és... igazából már nem tudok mit hozzáfûzni xD Itt többségben nagyon sok hasznos választ kaptál! Én apámmal élek, az õ véleménye pont nem érdekel, de azokkal a barátaimmal, akik számítanak, megosztottam és egytõl egyig jól fogadta mind :) csak néha azzal készítenek ki h érdeklõdnek, van-e pasim -.- :'D Ha gondolod, írj rám, szivesen beszélgetnék veled, talán tanácsot is tudnék még adni :) 19F
eric_one válaszára. Látom tudod forgatni a szavakat ez nem vitás, de azért valahogy nem érzem teljesen pontosnak. Az emberek nem azért vívódnak a melegséggel kapcsolatban mert a lelkiismeret és a "gonosz" szól, hanem mert azt nevelték belénk, hogy ez rossz. És ezért vívódnak az emberek mert ami nekik jó arra azt mondják hogy rossz. És igenis lehet kisebbség ez nem nagyon döntés joga én nem mondanám hogy melegség hanem egy hajlam, ugyan olyan mint minden más igen elnyomhatjuk magunkban hosszas évek alatt pszichológussal lehet majd család és stb. De ez más dolog. Kisebbséget nem csak etnikumok alakíthatnak, kisebbséget vallások is kisebbséget bármilyen érdekcsoport alakíthat. És azért nem jó amit mondtál, mert a kövéreknek, a termelõknek, demokráciában pl parlamentben is politikai pártoknál gyakran szokták mondani a többség ezekbõl a kisebbség ezekbõl áll. Szóval így az LMBT (elnézést ha rosszul írtam) emberek is alakíthatnak saját érdekeik képviseletében. Ha ezek nem lennének senki nem képviselné (független a melegektõl) az õ érdekeiket.
A kérdező hozzászólása: köszii, eddig kezdett önbizalmam lenni, de megnéztem (félig mert 72 perc után 1 orát kell várni és már azt nem várom meg, majd holnap)a C.R.Z.Y filmet és ameddig láttam nem könnyü se az apának se a gyereknek. majd holnap megnézem tovább.
akármikor is állsz elõ vele, örülnénk, ha majd megírnád mi volt, remélem minden jól alakul majd :) kitartás
A kérdező hozzászólása: A hülye....myennyit írtam!!:) ) 1 oldal majdnem :) ) aki ezt el is olvassa...hát köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: ufff. mennyi válasz. Ez nagyon jó érzés hogy így törõdtök velem:) ) fél órája még 52 válasz volt most meg 48 gondolom volt pár "durva válasz" azért töröltették (csak ugy szólok hogy senkinek a válaszát én nem töröltetemm le, mert az a õ véleménye és én tiszteledbe tartom még akkor is ha durva. és most próbálok a válaszokra ugymond még válaszolni. 15:16 és 15:31-Ahogy márt sokszor leírtam én is az anyumra gondoltam elõsször talán az még lassan elfogadná de az apum (életembe meg se ütött, mindig megvédett amikor az anyum kiskoromba seggemre akart ütni, és ezért tudom hogy szeret de ez egy másik dolog:) ) Tudom hogy mindketten szeretnek most, és ezért rossz ilyet nekem közölni velük. 15:49-Lány barátaimnak..hát alapsuliba volt2 csaj akivel nagyon jóba voltunk (kb. 5 osztálytól, míg kinem maradtunk 9.-böl..aztán volt pár megjegyzésük rám--nem a meleg témával kapcsolatba---és akkor azt mondtam ilyen barát nem barát...és most igy középsuliba-- 4 vannak az egyik azt tudom hogy csak elõttem csinálja a szépet hátammögött meg lemond, van egy akinek ezt azért nem mondanám el, 3. akivel ülök nagyon jóba vagyunk csak tudom hogy a melegeket utálja, 4. akinek meg elmodanám az a többi 3 nagyon jóba és elmodaná..tehát ezek "kilöve":) szamo77d- nagyon szép dolgokat írtál le, tejesen igaz :) .... tarkólövés?? ahogy látom volt már "durva" válasz csak törölve lett ezek szerint. tüptürüp93- köszi szépen és neked is a legjobbakat kivánom az életbe...te is nagyon jól megfogalmaztad, le a kalappal--ilyen gondolkodással kellene élni mindenkinek (még nekem is). 16:43-én is igy képzelem el valahogy vagy képzelném el inkább elösször anyu-nehez de elfogadja, aztán apu- eggyet dühöng aztán õ is elfogadja (nem lenne rossz ha igy történne) 16:47- azt hiszem hogy rosszul írtam le hogy mindenki félreérti, ha véletlenül csak egyszer elszólnák magukat az terjedne mint a vízfolyás..és ilyen helyzetbe a munkatársak meg a barátaik mit csinálnának..persze ezt nem szeretném de ha véletlenül...hát azt én is gondolom hogy nem fognak büszkélkedni:) ) 16:49 akasszam fel magam??!! Hidd el gondoltam az öngyilkosságra is: érfelvágás, kamion elé ugrás, vonat alá fekvés ezekre gondoltam, de aztán eszembe jutott hogy nekem mit csináltak a szüleim hogy én ezt tenném velük és csak az egyetlen fiuk vagyok?? Tudom hogy ez a meleg téma se lesz egyszerû de legalább élek még akkor is ha rosszab esetbe már nem érdeklem õket (én véleményem) 16:49--azért mert elfogadják az embereket olyannak amilyenek azért még nem retardáltak, sõt inkább le a kalappal. 16:55- nem verem a nyálam, csak kiadom magamból azt amit már nem "bírok cipelni" magammal. búza maradok-azt gondoltam hogy azért mert még ide ki írok valamit még meleg maradook. 17:13- megint hasznos válasz, nem tõrõdök hidd el :) ) köszike neked is a legjobbakat :) 18:17 megint nagyon hasznos válasz!! 18:56- igazad van még a pszichológusnál se kaptam volna jobb válaszokat. ok ha bárni gondom lesz akkor írok privátot..köszi 19:44- én is fiú vagyok de nálam nincs olyan hogy megengehtem e magamnak vagy nem...én is örülök hogy nincsenek legalább tölük nem kapnék meggyalázást. NEm is szeretném ha @ tudnák meg vagy valaki mondaná nekik..én fogom csak az a kérdés hogy mikor!! neked is köszi. 20:49 sztem is nagyon szuper családod van..vagyis nem is szuper mert nem ismerem öket inkább megértö. utolsó szavam eric_one hoz abban igazad van hogy..én is 12 éves koromig a lányokat szerettem, de abban hogy ez az én saját döntésem abban már nem, hidd el ha másképp lehetne én volnék a legboldogabb (ezzel nem szeretném megsérteni a többi meleget). A felsorolt tényezök közül lehethogy valami végett lettem meleg??, de akkor én arrol sem tehetek. nem és nem ez nem az én döntésem hiába nézek egy lányra semmi, de ha fiura akkor már elgondolkozok hogy milyen helyes, milyen jó volna hogy ha a barátom volna...meg ilyenek, de a csajoknál csak annyi hogy jól néz ki és pont. lelkiismeretem hangja csak azért szól mert a szüleimet sajnálam nem magamat, mert nem vagyok torz szülött, igy is lehet élni. és nem szeretném a többi dolgot részeletezni, de azért kössz. ( story-)De én voltam a marha amikor olyan 14-15 évesen anyum leültetett és azt mondta hogy már kezdesz felnõni és pár dologrol beszélnünk kell. azt kérdezte hogy kiket szeretek a lányokat vagy a fiúkat. én ugy meglepödtem hogy csak annyit tudtam mondani hogy szerinted? és ö erre a lányokat..én megcsak megvontam a vállamat és aztán szólt a csengõ. de azóta egy szó se volt ilyen dologról. jaj akkor kellett volna ha valaki fejbeüt palacsintasütövel..ma már nem lennének ilyen gondjaim. Még biztos hogy augusztus elejéig pihentettem ezt a témát otthon mert az anyumnak lesz a szülinapja és nem szeretnék mérges hangulatot otthon. ja és még azoknak, akik reagálnak a "durva válaszokra"----nem kell semmit nekik írni, ez az õ vélemyényük én tiszteletbe tartom néha tényleg vannak olyanok hogy összeszorítom a fogamot, de elfogadom. és köszöm még 1x azoknak akik megérdemlik remélem boldogok lesztek..teljes szivembök kivánom nketek:) ) 21:35 kezdtem írni most meg 22:56 ufff de fáj a fejem.. elég hosszú lett de most mit csináljak sokat beszélek...de ezek szerint sokat is írok:) )) sziasztok :)
Nos, itt azért egy nagy félre értés van, ami tulajdonképpen egy hazugságon alapszik. Senki nem születik melegnek, és ez nem betegség mint ahogy állítják itt többen is. Még akkor sem igaz ha 2011-ben Ceizel Endre genetikus mondja. Elgondolkodtató az a párhuzam hogy 2007-ben nyilvánosságra hozta fia másságát. Tehát öntsünk tiszta vizet a pohárba, a homoszexualitás nem más mint egy szexuális magatartási, viselkedési forma. Amely kezd egyre inkább elfogadottá válni. Ebben is látszik hogy a világ egy erkölcsi lejtõn tart lefelé. Azok akik lobbiznak, és küzdenek a politikai életben is a melegek jogaiért, pontosan ezt a hazugságot akarják és használják is fel. Mondván hogy õk egy kisebbség, és jogok illetik meg õket. De kérdem mitõl lennének kisebbség? Egy cigány származású ember küzdhet kisebbségi jogaiért, hiszen tõle nem kérdezte meg senki születése elõtt hogy cigánynak akar-e születni vagy sem. Errõl nem tehet. Ellenben az hogy valaki azonos nemû emberrel fekszik ágyba az viszont már a saját döntése. Ezért is írtam az elején hogy ez egy szexuális magatartási, viselkedési forma. Sokkal inkább lelki-fejlõdési tényezõ, és a lélek területén dõl el, amely konkrétan az érzelmeink, gondolataink, és akaratunk. Errõl lehet tanulmányokat is olvasni hogy sok esetben szülõi válások, gátlások, félelmek, visszautasítások, és egyéb gyermekkori sérelmek, vagy romlott vágyaink visznek erre az útra. De mindenféleképpen a lélek területén dõl el. Kedves Kérdezõ! Azért tartottam fontosnak ezt kifejteni, mert ha ezt megérted akkor már magadra is másként tudsz nézni. Nem azt fogod mondani hogy melegnek születtem és ez nem változhat. Hanem azt hogy ide jutottam és ez az én döntésem, ezt akarom tenni jelen pillanatban. Bizonyítékul legyen a saját lelki ismereted is ellened. Nem véletlen vívódsz most is magadban, és ez jó mert azt is jelenti hogy nem ölted meg magadban azt a kis halk hangot ami szól hozzád. Ami nem más mint a lelki ismereted hangja. Minden meleg megküzd ezzel, és sokan megerõszakolják és elnémítják saját lelki ismeretüket. Egyre bátrabbak, és egyre felszabadultabbá, és gátlástalanabbá válnak. S minél több idõt és élményt töltesz el ebben az életformában, annál inkább úgy alakítod a környezetedet és mindez beépül a személyiségedbe olyan szinten hogy soha ki sem tudsz belõle jönni. De Én azt mondom neked hogy 18 éves vagy, és van kiút ebbõl még akkor is ha elképzelhetetlennek tartod teljes mértékben. Nem kell se szégyenben, se hazugságban élned, és ne bántsd meg a szüleidet se azzal a hamis kudarcérzéssel, amit magukra fognak vetíteni, egészen addig amíg nem küzdöttél meg magaddal. Csak azt tudom mondani hogy hidd el hogy van kiút, és ha érdekel a mondanivalóm továbbiakban is akkor írj privátot.
utolsó irigyellek...bárcsak mindenkivel ilyen egyszerû lenne :) jófej családod van
Olyan hosszú szövegek vannak, hogy inkább regényt olvasok. Szerintem ha el bírod mondani akkor próbáld meg a legalkalmasabb pillanatot. De ha megértõek a szüleid akkor tedd azt amit én csináld a dolgaidat és majd úgyis rájönnek. Én soha nem mondtam el az anyámnak apámnak tesómnak de idõvel elfogadták. Szük farmer nincs barátnõ, néha elszólás stb stb stb. És idõvel teljesen megszokták és elfogadták. Addig eljutott, hogy anyám megkérdezte a barátom is eljön e velünk nyaralni, pedig sosem mondtam hogy meleg vagyok vagy fiúkhoz vonzódok, sosem csókolóztunk vagy simogattuk egymást ha nálam voltunk stb stb. De a szülõk rájöttek. Nekem szerencsém volt, most sem beszélünk errõl és nem is hoznak kínos helyzetbe hogy mi van tiszteletben tartják a dolgot.
19.44-es vagyok, folytatom: Úgyhogy hajrá! Sztem is helyes, amit a többiek leírtak, hogy elõször anyudnak mondod el (négyszemközt), és ha úgy alakulnak a dolgok, akkor majd apudnak.
Kedves kérdezõ! Én is hasonló helyzetbe kerülhettem volna, de sajnos, fiúként nem tehetem meg, hogy pasim legyen, mert a 2 tesóm 100%, hogy kikészítene naponta. De szerencsére sikerült leküzdenem ezt a problémát, és most már a lányok iránt érdeklõdöm, egyelõre nem túl nagy sikerrel. (Hosszabb beszélgetésig és telószámelkérésig eljutottam, de egy már lefixált randit mondott vissza az azt megelõzõ napon a csaj.) Neked annyiból kedvezõbb a helyzeted, hogy nincsenek testvéreid, akik kikészítenének téged. A történet olvasása közben nekem a Csernus Imre-féle "Bevállalja?" címû mûsor 1. része ugrott be, ahol egy meleg férfirõl tudták meg a szülei (egy e-mail elolvasása után), hogy titkolja a melegségét. És a testvére(i) meg is verték rendszeresen, majd a szülei elküldték a háztól... Ebbõl az az egyik tanulság, hogy NE titkold a homokosságodat, mert ha kiderül, akkor könnyen nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. (Nem biztos, hogy téged is elzavarnának otthonról, de nagyon könnyen elvesztenéd a szemükben a becsületedet és a hitelességedet, azaz szinte semmiben nem hinnének már neked, és rendszeresen gyanakodva néznének rád... És ezt nem kívánom neked!)
A 18:39-esnek javaslom, mossa ki a száját, mert habzik a gyalázkodó szövegtõl! Másrészt te aztán bátor vagy, kis pofám, nem mered a neved adni a szövegedhez! Te vagy aber- rált, nem azok, akiket gyalázol! Hû, de nagy fiú vagy!
Az a tarkólövéses meg szégyellje magát! Egy kétségbeesett fiatalember fordult hozzánk tanácsért, hogy lehet valaki ilyen érzéketlen szemét! Semmi szükség ilyenekre! Ha oko- sat nem tud mondani, fogja be a száját! Gyalázat!
Borzalmasan nehéz helyzetben vagy! Mégis meg kellene be- szélni a szüleiddel, megkérni õket, hogy a legszigorúbb titok legyen ez a családban. Ha pedig lesz majd párod, ne otthon lakjatok, költözzetek el messzire, ahol senki nem ismer benneteket! Az utolsó írásjel leütése óta eltelt kb. 10 perc, gondolkoztam. Azt lehetne még, hogy - mivel egész életedben úgy sem játszhatsz egy szerepet - felvállalni az egészet, csinálni egy nagy bummot, aztán aki ezek után leszól meg szemétkedik, az úgyis magáról állítja ki a bizonyítványt! Aztán, mint egy robbantás után, elül majd a por és remélhetõleg élheted az életed úgy, ahogy szeretnéd! Ne nyomorítsd meg a lelked egy éle- ten át ezzel a hetero-szereppel! Beleõrülsz! Egyszer egy nagy robbanás és majd kialakul az új életed! Ne haragudj, nem tudok jobbat! Bár tudnék!
Én ha homoszexuális lennék szerintem elõször a lány barátaimnak mondanám és tõlük kérnék segítséget. De csak tényleg olyan lányoktól akiket régóta ismerek és nagyon erõsen megbízok bennük.
Szerintem jobb, ha elmondod, mielõtt bele õrülsz, de szerintem elég, ha csak szûlöknek, és a barátaidnak árulod el, szerintem a munkahelyedet emiatt ne kockáztassd meg, amúgysem tartozik az ott levõkre, nyilván a szüleid rosszul fogják fogadni, de idõvel elfogjék fogadni, muszáj lesz.igen, az tény, hogy megfog változni a kapcsolatotok, de a szülõ nehogy már emiatt dobjon ki, voltaképpen nem te tehetsz errõl, de amint elõttem is leírták már elõször az anyudnak mondd el, mert ha utána sorra kerül apud, akkor már õ is megtud védeni, és akkor sokkal jobb lesz, vegyél bátorságot, hisz nem élheted hazugságban az életed, és õk sem.
Nem értem miért olyan nagy dolog amúgy, nekem ha majd sok év múlva ilyet mondana a fiam azt mondanám rá se ránts tesó , jössz egy sörre? ma én állom..
A kérdező hozzászólása: Akkor majd ott is szétnézek... avval filmemmel kapcsolatban nincs magyarul vagy csak magyar szöveggel?
Vagy akár itt is: http://hatter.hu/ itt skype-on is adhatnak tanácsokat
Figyelj. Ha tényleg szeretnek, elmondhatod nekik. Kicsit ki lesznek akadva, egy darabig furcsa lesz nekik, mert ez nekik sztem durvább, mint neked. De el fog múlni a vihar, és utána nem lesz baj. Mellesleg ha lesz barátod, be tudod majd nekik mutatni stb. Külömben meg a gúnyolást és stb-t nem kell felvenni. Ha meg komolyabb segítség kell: http://www.budapestpride.hu/ itt találsz embereket meg szervezeteket is akik foglalkoznak a témával. Hidd el, profik vannak ott.
A kérdező hozzászólása: Köszike! tik is nagyon rendesek vagytok hogy így próbáltok segíteni!:) Bocsi nem figyeltem oda.."x". Én is elõsször az anyumra gondoltam és amilyen reakciót váltana ki belöle ugy mondanám el az apumnak is. Amugy nem azt várom hogy azonnal elfogadjon és szerressen hanem azt hogy idövel beketörõdjön. Ok megnézem lehethogy nem ma de holnap biztos!:) "Teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amig nem gyulolsz, jo helyen vagy.! eza másik baj senkit sem tudok gyûlölni még azt se aki megérdemelné :) 08:53-as elhiszem hogy nekik se lesz könnyû sõt 1000%, de nekem se. Én szívesen elmondanám már de olyan nehéz. tudom hogy szeretnek meg minden de azért ezt megválzoztatja a családi életet. jól volna már ha befejezõdne a hetero állszerepem. Az a legnehezebb amikor ismerõsök vagy rokonok vagy helybéliek megkérdik, hogy van e már barátnõm meg ilyenek...és akkor elkezdek magyarázodni, anyum vagy apum vagy mindketten ott álnak az a legrosszabb. 11:08- sajnálom, hát még én se tudtam magamat rávenni de érzem hogy igy nekem nem jó, max. 1 vagy 2 évet tudnám igy kibírni hogy magamba tartom. Hát már ahogy írtam nem tudom hogy viszonyulnak ehez a témához mert ilyenrõl nem beszélünk, de ahogy az összes szülõ szerintem nehezen. kovpet- elolvastam amit bemásoltál, láttam a válaszodat hogy majd ilyen kérdésnél mindig bemásolod azt a kérdést...köszönöm meert nagyon tanulságos, mégjohogy nincs tesvérem egy gonddal kevesebb, szerintem max. az apum reagálna így. Hát biztos nem vagyok benne az tuti!! Köszike a válaszokat..ahogy látom 1 picit hosszúra sikerült megint :) )
Én most 24 éves vagyok, de még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy elmondjam anyumnak (apum már nincs). Ha esetleg rákérdez (mert szerintem sejti), akkor nem fogom tagadni. Szóval elõször mindenképp próbáld felmérni, hogy szüleid hogyan viszonyulnak ehhez a témához, és ha úgy döntesz, hogy elmondod, akkor elõször anyudnak mondd el! Ha viszont úgy érzed, hogy szüleid a bejelentés után nem támogatnának majd a késõbbiekben, akkor inkább várj! Nem kell megjátszani magad, egyszerûen ne beszélj errõl! Ha a csajokról faggatnak, mondd azt, hogy most a tanulásra koncentrálsz! Sok sikert! 24/F
Nem szabad halogatni a dolgot, minél elõbb elmondod, annál jobb. Neked sem könnyõ, de nekik sem. Ha belegondolok a szülõk szerepébe, nekik is meg kell majd barátkozniuk a gondolattal, hogy gyermekük nem átlagos. Viszont ha igazán szeretnek, akkor elfogadnak, és segítenek a homofób társadalommal szemben - biztos vagyok benne. Neked is jobb lesz, nem kell szerepeket játszanod, megannyi hazugságot kitalálnod, titkolóznod, stb. És még depressziós sem leszel, hanem feltehetõleg egy teljes életet élõ boldog meleg férfi!
Ha nekem a fiam ilyennel állna elõ lehet agyvérzést kapnék. :S Elõször az lenne a kérdésem "mit rontottam el? Miéééééért?" Aztán lehet megemészteném pár hónap alatt. Szerintem tényleg ne apáddal tudasd elõször, mert õt sokkolni fogja.
Ha van kedved írj. Szívesen beszélgetnék veled! Amúgy meg ha elmondod a szüleidnek, az nem jelenti, hogy a barátok is tudni fogják. Amúgy talán jobb ha nem tudják. Nem kell játszani a csajozóst, csak hallgatni a témáról:)
A kérdező hozzászólása: Na itt az elsõ "értelmes" válasz amirõl beszéltem :) )
A kérdező hozzászólása: nem az én munkahelyemrõl van szó mert én még tanulok a szüleimérõl, de az igaz hogy nem kell nekik tudniuk. Azt tudom hogy ha elmondom nagyon nehéz lesz egy ideig, de én ettõl az idötõl félek--nagyon--. És nekem is nagyon fáj mert voltaképpen mindennap hazudok nekik, nem is szándékosan de igen!
A kérdező hozzászólása: A film nagyon jó volt :) csak azt az egyett nem értettem hogy az apa aztán el e fogadta a fiukat?? hát tényleg drámai film :(
Elõször édesanyádnak mond el, a nõk mégis jobban megértik az ilyeneket, mivel édesapád veled egy nemû, neki nehezebb lesz ezt megérteni. Ha szeretnek, megfogják érteni. Sok sikert neked.
Szerintem a barátaidat egyenlõre hagyd ki ebbõl. Elõsször azzal a szülõddel kezd aki megértõbb és ha õ meletted áll akkor segíthet neked könnyebben elmondani. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: "Mint macskát szarni"-ez jóoo. köszi sp.
hat szerintam mond el ha bizol benuk, ez szulotol fugg engem kidobtak mint a macskat szarni mikor kiderult SP voltam, sziasztok
A kérdező hozzászólása: :) én is "szeretlek" :) !
A kérdező hozzászólása: Ez meg francia:) ) tehát jobb (de a film nagyon tanulságos és jó volt)..majd megnézem azt is:)
Én nem láttam ezt a filmet, viszont ilyesmi témájú a szerelem, pasta, tenger is. Nekem az tetszett. Csak feliratos a film...
A kérdező hozzászólása: Jaj akkor valamit elértettem :) ) nem kicsit nagyon :)
nem, az apa azt mondja, hogy "adj egy kis idõt nekem" :)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy amikor a fiu fogja az apja vállát és bejön az annya..akkor az apa azt mondja kérlek..és ezzel befejezik ezt a részt aztán azt az erdöset mutassák...de jó film volt ha még van ehez hasonló akkor írjátok meg.. köszíí:) )
közben én is megnéztem, hát a filmbõl az jön le, hogy idõvel megbékél velük
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Ezt nem gondoltam volna hogy ilyen jó szándékkal akarnak ennyien segíteni, én azt gondoltam hogy lesz egy normális válasz a többi meg gyûlölködõs, de nem, kellemesen csalódtam :) Hát az a baj hogy ilyen téren nem tudom milyen elfogadóka szüleim, azt remélem (bízom) hogy az anyum elfogadna de az apum...hát örülnék ha nme dobna ki otthonról :) Hát valaki hogy lehet meleg... nem tudom ilyen-ilyenek vagyok-vagyunk. Hát igen nem kell mindenkinek tudnia de faluban lakok és itt úgy terjed a pletyka mint a nátha :) Én is csak a szüleimre gondoltam barátaim meg nincsenek sokan. Hát igen tudom hogy ebbe nem szólhatnak bele de mégis az ö fiuk vagyok. Na nem tudom nagyon nehéz pár napot biztos alszok még rá. Azt hiszem az eddigi válaszokra némileg válaszoltam. Addig is köszii.
Mindennek eljön az ideje:)
Lehet hogy holnap, lehet hogy 10 év múlva, de az is lehet hogy soha, szóval nem tudom :/
Neked lenni kéz! Kéz tudni csinálni sokminden!
Szerintem is menj ismerkedj a sexet ne sietesd, de ha nem ismerj meg embereket honna nemtudod hogy ki kell neked én mondjuk 20/F vagyok van barátnõm, de sajnos ez is egyoldalú mert nekem csak sex neki meg más is.én sem voltam még szerelmes:S Pedig volt hogy azt mondtam hogy "belé lennék szerelmes", de abból nem lett semmi
szija! elöszõr is nyugodj meg!:D "...amikor kislány voltam órákat ültem a fûben és a katicákat kerestem, aztán meguntam és elszundítottam a fûben...mikor felébredtem ezrével mászkáltak rajtam a katicák..." ne foglalkozz avval h mikor jön a szerelem éld az életed szórakozz csináld azt ami jól esik!!és hidd el jönni fog az és pont akkor amikor a legkevésbé számítasz rá!!! :) puszi 18L
Szia! Én pont ilyen helyzetben voltam mint te, csak azzal a különbséggel hogy 16 évesen 1 hónapig volt barátom, de vele is csók volt más semmi...:D 18 évesen még ott tartottam hogy sehol semmi csak randizgattam meg ilyenek, 19 lettem még mindig nem változott a helyzet, aztán új suli új emberek és rám talált a szerelem. Szerelmes vagyok és szerelembõl tettem minden szexualitással kapcsolatos dolgot...nem azért hogy ne maradjak le a többiektõl! Azt tudom tanácsolni hogy várj, ne kapkodj, mert akármikor, de fõleg ha nem várod és nem is keresed, rád találhat a szerelem! Tapasztalat!!! Sok sikert! L/19
Szerintem megéri várni, én 19 évesen lettem szerelmes és addig semmilyen szexuális kapcsolatom nem volt, akkor volt az elsõ.Most 21 vagyok és még mindig együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
Szia!én 21éves vagyok és még engem sem talált meg szerelem.De a lényeg, hogy nem szabad feladni.Akár holnap is kopogtathat az ajtón Valaki.Szerintem várj rá. 21/L szûz
Én voltam hasonló helyzetben, csak én pali vagyok.
Én is hasonló helyzetben vagyok, ez a szerelem dolog nem akar összejönni... legalább is a másik fél részérõl nem. Eddig kétszer voltam szerelmes, mindkétszer csalódnom kellett, az utóbbit még most sem hevertem ki teljesen. Tényleg rossz körbenézni, és azt látni hogy mindenki a párjával van, és már a 13 évesek is nagyban szexelnek. Majd jön magától... persze, majd 40 évesen is ezzel fogom nyugtatni magam :/
bárcsak cserélhetnék veled. Sajnos én már soxor voltam, és nagyon sokszor csalódtam, több fájdalmat okozott mint örömet. Ha ki tudnám törölni valahogy ezt az érzést, megoldani hogy soha ne legyek szerelmes annak örülnék. A kérdésedre annyit hogy, ha meglátsz egy srácot aki bejön, nagyon, biztos érzel valamit. Valami bizsergést legalább, ha megismered és összejöttök a szerelem majd kialakulhat közben is. Szerelem elsõ látásra baromi ritkán történik. Na és ami könnyen jön, könnyen is mehet.
Lehet már holnap beleszeretsz valakibe. Ne keseredj el, annyira h keresd. Jön az majd magától. ;)
Szia, én is hasonló cipõben járok, mint Te...igaz, én már 13 éves korom óta nem vagyok szûz, de azt nem akartam. Az volt az elsõ és egyetlen szexuális élményem 19 éves koromig, amikor is egy ideig orálisan elégítettem ki az akkori barátomat, hogy ne kelljen lefeküdnöm vele sem, és aztán szakítottunk. Sohasem voltam még szerelmes, és ha próbálkozom kapcsolatot létesíteni, mindig vége lesz, mikor szexre kerülne a sor. De próbálkozom...azt tudom tanácsolni, hogy járj el minél többet otthonról, ismerj meg minél több embert, nyiss a világra! Nem tudhatod, hol találkozol majd "vele"...
Fiatal vagy hova sietsz, nehogy azt hidd, hogy egy 14 éves szervezetnek annyira rohadtul egészséges hogy szexel... Meg már utána pár évvel el kezdi tömni magába a fogamzásgátlót... Ne a nagy szerelmet keresd, ha megtetszik egy srác és szimpatikusak vagytok randizgass vele, járjatok és majd meglátod vagy jön a szerelem vagy nem. De ezt így nem lehet, hogy te semmit nem teszel érte és várod, hogy történjen valami, mert nem fog.
utolsó válaszoló kap egy zöld(y)! Én megértem a helyzeted. 18/f és még sosem voltam szerelmes. Igazából nem is értem meg a dolgot. Vagy csak a tudományos részét. Volt már szexuális kapcsolatom nem azt mondom:D Az utolsó kapcsolatomba már úgy voltam vele, hogy na még 1 hét és biztos érezni fogom, megtámad az érzés és piros hó. De nem. Ezt nem lehet megkeresni, kikényszeríteni. Így várok, ha már érzem egyszer annak örülni fogok, hogy nem vagyok szívtelen sátán:D És tudom, h akkor máskor is képes leszek rá. Így neked is azt mondom, hogy várd meg, mert a legenda szerint megtalál a szerelem:)
A kérdező hozzászólása: hát azért kérdezem hátha valaki volt már hasonló helyzetben.18 éves vagyok azt veszem észre hogy körülöttem már mindenki él szexuális életet a 14 évestõl kezdve...lenne alkalmam kivel vagy max pettingelni, de mégis csak jó lenne szerelembõl.ugyanakkor már kívánom is .
Várni? Nem feltétlenül. Itt az ideje, hogy elkezdjed KERESNI.
ja, és én voltam szerelmes, csak a másik nem.

Miért van az, hogy egyes lányok egyáltalán nem vágynak a szexre? Ismerek olyan lányt aki 18 éves és még nem masztizott soha és nem is izgul fel semmire, ez normális?

:)

Legjobb válasz: Vannak akik maguktól ne mindulnak be. Elõfordulhat ilyen is. Kicsit késõn érõ típus, rossz neveltetést, stb stb. De ha összejön egy számára megfelelõ sráccal és elszabadulnak az "indulatok"...

Vannak akik maguktól ne mindulnak be. Elõfordulhat ilyen is. Kicsit késõn érõ típus, rossz neveltetést, stb stb. De ha összejön egy számára megfelelõ sráccal és elszabadulnak az "indulatok"...
Ha igazat mond :) Nehezen tudom elképzelni, de biztos van ilyen is. Majd ha belekóstolt a dolgokba, biztos máshogy fog hozzá állni.
A kérdező hozzászólása: Ha szóba hozom az ilyen témát attól is irtózik :D
van aki irtózik a masztitól, akár a saját maga kielégülésérõl, akár máséról van szó. lehet a háttérben szülõi szigor, vallásosság, esetleg rossz élmény, bármi. remélhetõleg ez nem fog a párkapcsolata alatt frigiditásba átcsapni, hanem ha érzi, hogy a partnere szereti, akkor feloldódik
ez nekem is furi.. nem tom. van olyan haverom, akinek az exe azt kérdezte h minek azt csinálni.. no comment.. 23L
Vannak aszexuálisok. Vagy csak beszélgetni nem szeret róla.
a) csinalja, csak valamiert szegyelli/semmi kozod hozza ezert nem beszel rola/titkolja/tagadja b) prüd c) aszexualis

18 éves vagyok és lány. Van esélyem, hogy egy pár centivel még magasabb legyek? (Nem növi-kúrára gondolok)

Legjobb válasz: persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?

persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan vészes, 168, de világ életemben ütni akartam a 170et :D Ez egyfajta álom.. :)

18 éves vagyok, és még szűz! Egyszerűen nem jön össze, próbálkoztam, nem találok komoly csajt! Szeretnék már növel lenni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Így van. Ahhoz, hogy nõvel legyél, nem kell komoly csaj, sõt.... Az egyéjszakásokat lényegre törõ férfias(!!!) de kedves és vágyakozó szöveggel tudod felszedni. Ha komolyat szeretnél, akkor meg várd ki, amíg jön. Semmi gáz nincs, ha még szûz vagy 18 évesen, feltéve, ha érzed ennek az értékét. Ha amiatt vagy szûz, mert fogalmad nincs, hogy kell "felszedni" a csajokat, na, az hímnemû létedre elég gáz...

Így van. Ahhoz, hogy nõvel legyél, nem kell komoly csaj, sõt.... Az egyéjszakásokat lényegre törõ férfias(!!!) de kedves és vágyakozó szöveggel tudod felszedni. Ha komolyat szeretnél, akkor meg várd ki, amíg jön. Semmi gáz nincs, ha még szûz vagy 18 évesen, feltéve, ha érzed ennek az értékét. Ha amiatt vagy szûz, mert fogalmad nincs, hogy kell "felszedni" a csajokat, na, az hímnemû létedre elég gáz...
Azt tanácsolom neked, hogy rendes nõt keress, aki szeret is, és akkor neki is adhatod a szüzességed, és forditva (: Ráadásul ha szerelmes is, akkor nem igen kell tartanod a szingliségtõl =)
Nagyon szép dolog szerintem a szüzesség tartogatása a "nagy szerelemnek" akár lányról, akár fiúról van szó. Persze relative, ki mikor érzi azt, hogy ez az a nagy szerelem... Általában mindig az aktuális kapcsolatban van a nagy Õ. Én bolond fejjel odaadtam magam 16 évesen az akkori barátomnak, mondjuk 3 évig együtt is voltunk. De most, az új kapcsolatomban élve, megbántam, inkább a mostaninak adtam volna, hiába vagyok már 19 éves, szívesen vártam volna, ha elõre tudom. Ha csak szexelni akarsz, akkor elmész a legközelebbi discoba vagy szórakozóhelyre, udvarolsz pár percig egy 13-16 éves lánykának, aztán viheted a mosdóba. Sajnos a legtöbb mai kislány már így mûködik. Ha szeretkezni akarsz, akkor keresgélj tovább :) És korodtól függetlenül, inkább az idõsebb lányok felé kacsingass, én a fiatalabbakban nem bíznék. Bár köztük is akad kivétel természetesen. És hidd el, ha egy lány szeretni fog téged, nem lesz ciki az, hogy még szûz vagy. Lehet, hogy õ már nem az, de mindenképp plusz pont, saját tapasztalat :P
ha csak nõvel akarsz lenni akkor kereshetsz bármilyen csakjt ...sokan vannak akik bevállalnak egyájszakás kalandokat...viszont ha szerelmes szeretnél lenni az nem egyszerû
Csajozz be!
Szerintem elsõre menj el egy prostituálthoz. Mondd el neki, hogy neked ez lesz az elsõ, tanítson meg, hogy jó a lányoknak (a saját mûködésedet gondolom amúgy is ismered). Utána a lányokkal kapcsolatban is nagyobb lesz az önbizalmad.
hát a megkérdezéshez nem kell prostihoz menni azt bármelyik barátjától illetve bnõjétõl megkérdezheti ha közelebbi kapcsolatban áll velük...amúgy szerintem az elsõt nem pont egy prostival kell átélni
Szerintem nem lenne nagy durranás egy prostival, persze jót kúrni velük is lehet, de nem az a legjobb:-) Ha csak szexelni szeretnél, én mégis inkább egy igényes prostit ajánlok neked, nem 13-15 éves tinilányokat akik már több faszt fogtak mint kilincset.

18 éves vagyok, szűz. Átlagos vagyok külső-belsőre ha lehet igy fogalmazni, de még nem vesztettem el. Nyáron alkalmam lesz kurvázni és a kérdésem hogy megtegyem e? Vagy várjak még egy "igazira"? (fiú vok)

Egyébként éretnek érzem magam rá és már nagyon kívánom a sexet.

Legjobb válasz: én mondjuk lány vagyok, de ha fiú lennék sem jutna eszembe soha kuvához fordulni, bármit elkaphatsz tõle, neki semmit nem jelentessz, sittysutty azt mehetsz... persze, amit kérsz, megcsinálja, de milliószor jobb az, ha szeretsz valakit, leírhatatlan érzés, élvezed, hogy élvezi és fordítva:) én is 18 évesen vesztettem el és egyátalán nem bántam, hogy megvártam az igazit,pedig sok lehetõségem lett volna... neten való ismerkedést pedig én is ajánlom, csak a sok csalóra vigyázz!!!

én mondjuk lány vagyok, de ha fiú lennék sem jutna eszembe soha kuvához fordulni, bármit elkaphatsz tõle, neki semmit nem jelentessz, sittysutty azt mehetsz... persze, amit kérsz, megcsinálja, de milliószor jobb az, ha szeretsz valakit, leírhatatlan érzés, élvezed, hogy élvezi és fordítva:) én is 18 évesen vesztettem el és egyátalán nem bántam, hogy megvártam az igazit, pedig sok lehetõségem lett volna... neten való ismerkedést pedig én is ajánlom, csak a sok csalóra vigyázz!!!
Én 16 vagyok és kinoz a kangörcs mégse kurvázok! ;)
Nehalgass a fafejekre. Várjál arra a lányra akivel tényleg érzelmileg is kötõdtök. Semmi értelme a "kurvázásnak". Menjen oda az akinek MÁR nincs kivel. de te fiatal vagy. Lessz még alkalmad elég. Ismerkedj a neten lányokkal. Ha nincs érzelem, akkor nem is fog igazán tetszeni a dolog.
Csak kurvát ne!!!!!!Inkább várj még az igazira!A q-val egyrészt nem lessz olyan jó érzés mivel már rohadtul tág, és még te fogod magadat hülyén érezni h miért nem volt jó?!?!?!(ezt csak egy haveromtól hallottam, mert õ volt annyira hülye h megtegye!)Másrészt pedig sokkal jobb azzal akit szeretsz!És ne izgulj lehet h már nyáron meglessz az igazi;)HAJRÁ!!!
ne kurvázz semmiképpen.ha elmész egy diszkóba, vagy akárhova, inkább az figyelhetõ meg, hogy a lányok másznak a fiúkra, szóval fel tudnál csípni valakit könnyen.(ha meg rocker vagy hasonló vagy, akkor tudok pár helyet, ahol szintén könnyen kapható, a te stílusodhoz illõ lányok vannak.)
ne kurvázz, az undorító.
nem tudom, miért, de a szüzesség elveszítésébõl mindenki nagy hûhót csap, szerintem kurvázz.
Inkább szedj össze vmi alkalmit, attól nem nõnek ökölnyi tepertõk a szádon meg a farkadon.
szerintem faszság a nagy õ-re várni ezzel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Most nemrég majdnem öszejött az igazi de egyszerüen nincs szerencsém mert pont elutazik évekre. Szal lehet akkor várok és remélek tovább..(jah és nem vagyok rocker:D de azért kössz:D)
Olyan értelmes ember lehetsz! Menj és k*rvázzál ha neked ez kell......
Na szûz vagy még ? :D
szûz vagy még?:D:D:D::Dd
naaa? :D meghalta ? :S vagy mivan?

18 eves vagyok, 163cm es 67kg. Nem ehetek meg barmit, mert epekoveim vannak. Hogy fogyhatnék le?

Ez iszonyatos.Ha felveszem a nyari felsoimet,ruhaimat latszanak benne az uszogumiaim.

Legjobb válasz: Vércsoport diétával.A neten találsz.Még a betegségekre is jo.Megvan határozva mit ehetsz az adott vércsoportodhoz.Ha van biciklid,hajrá.Vagy usszál és szaunázzál.18 évesen semmi drasztikus fogyokurába ne kezdj még.

Vércsoport diétával.A neten találsz.Még a betegségekre is jo.Megvan határozva mit ehetsz az adott vércsoportodhoz.Ha van biciklid, hajrá.Vagy usszál és szaunázzál.18 évesen semmi drasztikus fogyokurába ne kezdj még.
Gyalogolj! Tuti zsírégetõ és semmi sem kell hozzá csak 1 kényelmes cipõ. Mondjuk van tõletek messzebb 1 jó kis élelmiszerbolt (ami legalább félóra járásra van)? Menj el minden nap és vegyél vacsira valami könnyût, mondjuk kígyóubit, joghurtot, gyümölcsöt. Én most kaptam egy tuti salátareceptet: 1 kígyóubi 1 paradicsom vagy zöldpaprika kevés só 1-2 fõttojás 2-3 virsli 1 kefír (vagy joghurt)

Mit vegyen egy 18 éves fiú egy 18 éves lány szülinapjára? Nem járunk, barátok vagyunk, de plüss, bögre gagyi. Nekem meg nincs túl nagy fantáziám :/

Legjobb válasz: Ha szeret olvasni, valami ízlésébe vágó könyvet. Nem tudom, mennyire vagytok jó barátok, jártál-e nála, tudod-e, milyen a szobája. Mert valami odavaló jó kis dekoráció, berendezési darab is jó lehet. Vagy valami nagyon jó minõségû csoki... Nem muszáj, hogy maradandó legyen. Mobiltartó? Füstölõ, illóolaj? Egy szép toll? Laptop-porszívó? :) Én a használati tárgyakért vagyok a leghálásabb, azt nem érzem fölöslegesnek. Most nem jut eszembe semmi értelmesebb. Légy kreatív. Süss neki sütit. :D

Ha szeret olvasni, valami ízlésébe vágó könyvet. Nem tudom, mennyire vagytok jó barátok, jártál-e nála, tudod-e, milyen a szobája. Mert valami odavaló jó kis dekoráció, berendezési darab is jó lehet. Vagy valami nagyon jó minõségû csoki... Nem muszáj, hogy maradandó legyen. Mobiltartó? Füstölõ, illóolaj? Egy szép toll? Laptop-porszívó? :) Én a használati tárgyakért vagyok a leghálásabb, azt nem érzem fölöslegesnek. Most nem jut eszembe semmi értelmesebb. Légy kreatív. Süss neki sütit. :D
Készíts neki egy személyre szóló videót, ami csak róla szól, meg mondjuk elmúlt 18 év fõbb eseményeirõl, egy kis humorral átszõve, nyilván hozzá illõ zenével. Más: keress vissza arra a napra archívumokban, amikor született és csinálj belõle egy tablót valami olyasmi felirattal, hogy "A nap, amelyen megszülettél ilyen eseménydús volt" - mehetnek rá poénosabb dolgok is: pl. az napra mit írt a horoszkópja vagy hasonló. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még nyilván egy csomó jó dolgot ki lehet találni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó ötletek :D Köszönöm :D Amúgy nem cinkes ha egy fiú tortát süt egy lánynak? (igaz vendéglátós suliba járok, de... ) ?
Nem cinkes. Nyugodtan. Szerintem kimondottan jópofa és ráadásul ritka is az ilyen egy sráctól.
Tök jó, süss neki! Eszembe jutott valami, amit legutóbbi szülinapomra kaptam, és tök örültem neki, de ez persze totál személyiségfüggõ: egy csomag, teaboltban vett, nagyon különleges teát. (Kaptam hozzá bögrét is, de így mindjárt felértékelõdött. :D )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!