Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok és barátnőm van (12 db)

16 évesek vagyunk és barátnőm azt mondta hogy majd ha 18 lesz akkor fekszik le velem. Van olyan hogy nem birja kivárni:D?

én most várjak 2évig pedig már volt minden csak szex nem. miért ilyen? van más lány is aki ilyet mondott a barátjának? amgy 10hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: 19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.

19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.
Ha szereted, tartsd tiszteletben a kérését, meg fogja hálálni. Nem szabad erõltetni a dolgot, amikor õ készen áll rá, úgyis akkor lesz a legjobb, mert akkor teljes szívbõl csinálja majd. Azzal meg, hogy megvárod, megmutatod, hogy mennyire szereted, és hogy tiszteled a véleményét, és jobban fog kötõdni hozzád és tisztelni. Türelem játék, de megéri. Amúgy ha nem erõlteted, akkor az is lehet, hogy meggondolja magát kicsit hamarabb ;)
Kicsit tényleg fura, hogy így kiszámolja... Sztem csak egyszerûen fél. És van olyan, de ne erõltesd szerintem se.
"van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja2 Nem azt mondta hogy nem akarja elveszíteni, hanem hogy nem fekszik le VELE!
nagyon helyes, mármint a lány részérõl...
egy ilyen számító libát, aki ezt így eltervezi...dobnék...
fél és nincs rá kész. ne eröltesd. ha nem akarsz várni rá 2 évet. mármint a szexre vele. akkro most hagyd el. ha úgy érzed képes vagy várni akkor maradj vele. de megsúgom, hogy mind a ketten sokat fogtok változni az elkövetkezendõ 2 évben. ha te nem a lány mindenképpen. a lányok ebben a korban sokat változnak.
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk de biztos hogy nem hagyom el.

18 éves fiú vagyok és barátnőm van élünk nemi életet normálisan de sűrün van az h szex közben egy hirtelen mozdulat vagy gyors tempó alatt fáj és ott a fityma vonalán keletkezik egy, minta késsel vágták volna olyan kis seb. Ez mi lehet?

(egyszer már vérzett is)fitymaszükületem nem hiszem h lenne mivel normálisan letudom húzni igaz h merev állapotban kicsit túlfeszes a b?r.

Legjobb válasz: így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.

így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.
A fityma relatív szûkületéhez, nem szorosan véve, de hozzátartozik a rövid fitymafék (kantár). Ez merev állapotban nem engedi az egyébkent kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni. Ilyenkor a pénisz alsó felén egy kis feszülõ húr látható. Ennek az állapotnak, a panaszokon kívül, az a veszélye, hogy nemi aktus közben elszakadhat. Komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okozva, melyet végül, helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével tudunk csak megoldani. Ennek megelõzésére a rövid fék átvágása javasolt. Forrás: http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re..
Egyértelmû: rövid fitymafék. Egyáltalán nem ritka eset, ha mereven kicsit feszes akkor valószínûleg relatív szûkületed is lehet.
Hülyeség. Teljesen másra válaszoltao mint ami a gondja. Tudom, mert velem is elõfordult már. De nekem nem szex közben, hanem napok alatt alakult ki, úgy hogy sokat szexeltünk gumi nélkül, és a lány puncinedve valamennyire maró hatású. Hosszútávon ez készíti ki a péniszt. Megszárad a bõr a fitymán, és ha hátrahúzod, csíkokban sebes lesz. Több nap mire elmúlik.

18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét állítólag, velem van a gond?

szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT . Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni??? Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben?? Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?

Legjobb válasz: Ha normálisan felizgult+esetleg nem volt meg a szûzhártyája sportolás vagy bármi miatt, akkor bejuthattál akadálymentesen. Bár a reakciója érdekes lehetett :D De egyáltalán nem biztos, hogy hazudott... jó ha tudod :)

De normális vagy, mi az , hogy magának vegye el? Mit vegyen el? amíg más emberrel nem szexel, addig szemantikailag szûznek minõsül. Nem egy rezgõsvibri tesz róla, hogy ne legyen az. Nõj már fel fiam, szégyent hozol apádra.
Ha normálisan felizgult+esetleg nem volt meg a szûzhártyája sportolás vagy bármi miatt, akkor bejuthattál akadálymentesen. Bár a reakciója érdekes lehetett :D De egyáltalán nem biztos, hogy hazudott... jó ha tudod :)
Hát egy biztos, téged sem az eszed miatt szeret a barátnõd, ha ezek után szeret egyáltalán. Ki akartad tenni a véres lepedõt a balkonra, hogy a szomszédok is lássák, hogy szûz volt a csajod, vagy mi a rosseb?
Dobjad. Legalább nem kell szegénynek egy ilyen agyatlan kreténnel járnia.
Azért akik a bioszóráról oktatnak: a szûz hártya nem felszívódik szex után, csak kitágul. Jézusom. Éppen ezért a "nincs meg a szûzhártyája" kifejezés úgy szar ahogy van. Ott van, csak kitágult. Egyébként kérdezõ, ja. Most ezen minek pattogsz? Nem mindegy, szûz volt-e vagy nem? Lehet sportol, sokat maszturbál, vagy csak tág a vaginája. Nagy dolog.
Addig szûz, amíg farok nem járt benne..akármivel masztizhatott az elmúlt években, amitõl kitágult, erre nem gondoltál?? Szerinted egy lánynak nincsenek igényei?? Vagy te sosem nyúltál magadhoz??? Nem értem a mai pasikat, Istenbizony...
Rád férne egy biosz óra..egy dupla..nem mindenkinek van meg a szûzhártyája(sporttól, tampontól stb is elszakadhat) és nem is mindenkinek fáj..genetika..ez ADOTTSÁG. Az meg hogy nem volt szûk, szintén Adottság...vagy sok maszti...és már könnyen bemegy..Amúgymeg nem mindegy hogy szûz volt vagy sem? Örülj, hogy élvezte és nem fájt neki..komolyan...hihetetlen vagy.
vagy van mûpénisze amit helyetted használt eddig. de a felháborodás a hazugság legfõbb jele ha csak döbbenten rád nézett volna akkor igazat mond.
Lehet, hogy csak kicsi volt a kukid:D
Te szûz vagy talán? Akkor meg milyen elvárásod van? Amúgy igen, lehetett szûz. A legnagyobb jó, amit tehetsz vele, hogy dobod a lányt, és megszabadítód egy olyan agyatlan taplótól, min amilyen te vagy.
Legalább biztos, hogy apád fia vagy... Egy ember addig szûz, ameddig nem vett részt szexuális aktusban. Képzeld, van olyan lány, akinek pl a nõgyógyász távolítja el a szûzhártyáját, mert egészségügyi problémákat okoz neki. Attól, hogy a védõnõ megnézte gyerekkorodban a fitymádat, még te is szûz maradtál. Amúgy ha már a közeledbe került a bioszkönyv, olvasgasd, neted is van, tiéd lehet a világ összes tudása, bár úgy látom igényed az nincs rá. Egy balf**z vagy. Amúgy nem mindegy, hogy szûz volt-e vagy sem? Bár a reakciójából ítélve tuti az volt. És remélem most akkor jó ideig nem tudsz befûzni egy csajt se, mert te nem érdemelsz pi*át. Ja és nem szükséges dobnod a csajt, ugyanis 100%, hogy ejtve vagy.
Fuuu :D Feladom, lefekszek :) Apád azért mondta ezt, mert ugyanannyit ért a biológiához mint te. Csodálom, hogy tõle vagy. Bár sose biztos, viszont az értelmi képességetek öröklõdött :)
"apám mindig azt mondta hogy akkor szûz a csaj ha vérzik " Apád is jó nagy hülye lehet.....
Ez fake ugye?:D
Remélem fake... Az van, hogy annyira buta vagy, hogy azt sem tudod mit beszélsz, de még a fogalmakkal sem vagy tisztában... Neked nem hogy nõ, de guminõ se való :)
A kérdező hozzászólása: me most miv an?
Húúú remélem ez fake! FÉRFIAK nyugtassatok meg, hogy átérzitek azt a fájdalmat és agyzsibbadást, amit ez a kis kölyök okozott nekem és, hogy ti ennél nagyobb IQ-val és tapasztalattal rendelkeztek.:D
Te ritka nagy balf... vagy =D
A kérdező hozzászólása: haverok kérdezni fogják . ku*va nagyot kell hazudnom amit mellesleg nem szeretek. apám mindig azt mondta hogy akkor szûz a csaj ha vérzik .Ma megyek kocsmába haverral és kérdezni fogja.... Lehet keresnem kéne egy olyat ami vérzik így olyan semmilyen érzés... mintha csak egy átlagos régen szûztelenített csajjal lettem volna ... és az gáz mert ha szû akko legyen már teljesen. nincs igazm??
Bocsi, de megérdemelted, hogy tökön vágott egy biosz könyvvel. Ha tényleg szûz volt és neked adta magát, akkor úgy gondolom egy pö.cs vagy, hogy nem értékelted és megkérdõjelezted. Egyébként sok ilyen eset van. Az anyukám is így járt amikor apuval elõször szeretkeztek. Élvezte és elég profi volt..:) De nálunk apu nem szólt semmit csak meglepõdött..:D
A kérdező hozzászólása: és most ezért tökön kellet ba*znia egy biosz könyvel ..ami nem mellesleg kibaxot nehéz??
A kérdező hozzászólása: nehogy már magának vegye el.....
Ha a csajnak esze van, õ dob téged.
Érzékeny a makkod.
3 napja?xD
Szerintem nem tud szopni, te meg nem tudod irányítani. Próbáld meg ezt. A csaj leül az ágyra, te elé állsz, megfogja a farkad tövét, belerakod a szájába és megdugod, mintha punci lenne. Vagy a csaj a hátán fekszik, fölétérdelsz és amíg nyalogatja a golyóidat, addig vadul rejszolsz, idõnként belenyomod a szájába. Aztán elõbb utóbb enyhülni fog a zavara, ha már megszokta a [email protected] és lepipáz rendesen is, de ez idõ. Irányítsd és mond meg neki, hogy úgy csókolja, nyalja, mintha csókolóznátok. Legyél aktív, nem csak elfekszel és pipáztatsz.
Próbáljuk meg hogy leszoplak és összevetheted a kettõt
Szerintem csak basszd tarkón egy péklapáttal
Szia, szerintem elsõ sorban azért volt, mert nem jól csinálta. :) Meg amúgy egyénfüggõ, hogy ki szereti, és ki nem. Mondd meg neki, hogy verje finoman, és közben nyalogassa a makkodat, ez pl szokott mûködni:P 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az egy-két értelmes tanácsot! :D Egyébként két hónapja msneztünk már, és lejött, és a végén így alakult, szóval nem egy k..a, akit meg lehet dugni 1 nap alatt... Egyébként pedig akkor ezek szerint rosszul csinálta?
de azért még Narutot nézel nem?
A kérdező hozzászólása: Ha tudnám mi az biztos nézném... Szóval egy ÉRTELMES EMBER megmondaná, hogy lehet-e rosszul szopni, ami rossz a fiunak, vagy õ jól csinálta, de velem van a baj?
EMBER, LEHET IGEN LEHET NEM, BASZOD MENYÉ MÁ ÉS BESZÉLD MEG VELE, HOGY ROSSZul szoptál kedves, vagy hogy te nem elveszted és neked nem volt jó LEGKÖZELEBB CSINÁLJUK MÁSHOGY GYENGÉDEDBEN VAGY tököm tudja mi. mi a facé kérdezõsködsz itt amikor ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni és csak ti ketten tudtok változtatni ezen.....nem kell hozzá egyetem.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, és életemben nem történt még iylesmi, ezért fogalmam sincs, hogy egyáltalán lehet-e rosszul csinálni, gondoltam hátha ír egy nállad értelmesebb ember is, aki elmeséli, hogy pl neki is szoptak már rosszul... De csak buta sötét komolytalan emberek írnak egy-jét kivétel volt csak...
te is oráloztál neki? hány éves a lány, mióta nem szúz? lehet, tényleg nincs nagy tapasztalata..
Egyszerûen csak balf.sz volt a csaj. Ha legközelebb ilyen van, úgy pofon baszod, hogy megszédül. Ha ezután sem változik, akkor megmondod neki, hogy legközelebb a fogát vered ki.
Mindenki saját maga dönti el, hogy mikor fekszik le a párjával, vagy mikor elégíti ki orálisan. Nem értem mit vagytok oda attól a 3 naptól. Abba bele sem gondoltatok, hogy esetleg szerelmes a pasijába, és próbál valahogy örömet szerezni neki (még ha sz*rul is)?
3 nap??? :D Jézusom hova halad ez a világ. Én 25 éves felnõtt nõ vagyok, de nem adnám/sose adtam magam ilyen könnyen. Nem lesz hosszútávú kapcsolat.
3naaap? baszod dobd a csajt mert 1 k...va. hiss el ha téged 3 nap ismeretség után leszopot akkor mást?......
Sokat rejszoltál, és azt szoktad meg. Próbáld átszoktatni magad, hogy ne a makkodon húzogasd az elõbõrt, hanem a pénisz tövénél húzogasd a bõrt, kicsit hosszú idõ míg átszoktatod a farkad, hogy így is el tudjál élvezni, de ez a normális... Megéri átszoktatni a farkad, és neked kell ezt az utat végigjárni, aztán minden más lesz a csajokkal is...
dobd a csajt... :) keress inkább egy k*rvát az jártas ezekben a dolgokban;)
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen fáj, ahogy nyalja, és nem értem miért :S Talán rosszul csinálja? Vagy csak velem van a hiba, ez az amit nem értek! egyébként csak 3 napja járunk, életem elsõ orális szexe volt... Szóval az erotikával nem volt gondd, mert eléggé forró volt a hangulat, de amikor nyalta, az nem felizgatott, hanem "fájt" és inkább lekonyult tõle, lehet hogy a nyál mennyisége, vagy nem tudom... végül is õ is csak egyszer csinálta, de nem értem, hogy ezt egyáltalán lehet rosszul csinálni?
Húha. :) hát figyelj, pl simogasd a fejét közbe, meg nézzen a szemedbe.. Végülis szerelmi aktus, vagy mifene. Ja és csókold meg utána, nem érdekel, hogy undorítónak tûnhet, de sokat jelent lányoknak. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Hát biztos, hogy élvezném, idádig egy fiuval volt, és csak egyszer próbálta a szopást, csak amikor nyalta, akkor rossz érzés volt az egész, szóval nem izgatott, hanem inkább lekonyult tõle, és rossz volt eléggé!
Természetesen lehet rosszul szopni, de ez egyrészt fejleszthetõ (gyakorlat teszi a mester!), másrészt elég szubjektív ugyanis valaki ezt szereti, valaki meg azt. Jól sejted, olyan is van, aki egyszerûen nem élvezi ha orálisan izgatja a párja, akármennyire "jól" csinálja is. De ettõl még simán mûködhet a párkapcsolat zavartalanul. És tegyük hozzá azt is, hogy a barátnõdnek valószínûleg soha életében nem volt farka, ráadásul írtad hogy tapasztalatlan is. Viszont próbál neked örömet szerezni, úgyhogy könnyítsd már meg szegény lány dolgát annyival, hogy egy kicsit irányítod vagy megmondod neki hogy konkrétan mit szeretnél ahelyett hogy panaszkodnál neki!
Tartsatok egy kis szünetet, ne maszturbálj...Éheztesd ki magad. Aztán állni fog mint a cövek.
ha feszült vagy, ideges, és azon parázol, hogy nem áll fel, akkor nem is fog. legyen több önbizalmad, és a párod meg megértõ, mert ha piszkál, megjegyzéseket tesz, az csak ront a dolgon.

SEGÍTSÉG, 19 éves vagyok, és a péniszemen tapasztaltam "sebeknek" tűnő elváltozást, nemi életet még nem éltem mert van egy barátnőm akivel együtt vagyok közel 2.5éve és meg akarja várni a 18. szülinapját és én megvárom (Ezzek csak azt akarom mondani?

hogy már 5éve nincs semmi féle, érzékenység, fájdalom, viszketés, vagy zavaró dolog NINCS ?

Legjobb válasz: Elnézést, az 1-2 szó ismétlésért. Sokszor kellett formáznom a szöveget, hogy kiférjen! Ha valakinek van ismerõse akit meg tud kérdezni, kérem tegye meg! Elõre is köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Elnézést, az 1-2 szó ismétlésért. Sokszor kellett formáznom a szöveget, hogy kiférjen! Ha valakinek van ismerõse akit meg tud kérdezni, kérem tegye meg! Elõre is köszönöm.
3 db ugyanilyen kérdés van
Elõbb még csak 15 voltál.

18 éves fiú vagyok és barátnőmmel élünk nemi életet normálisan de sűrün van az h szex közben egy hirtelen mozdulat vagy gyors tempó alatt fáj és ott a fitymafék gumi nélkül csináltuk sokszor lehet attól is? !

Mint ha ki lenne sebesedve csíp fáj ha oda nyúlok! Valami ken?cs kéne rá hogy gyorsan rendbe jöjjön valaki ajáljon valamit!

Legjobb válasz: Mosd le erõsre fõzött kamillateával, utána töröld szárazra, és kend be valami hámosító kenõccsel./Neogranormon/

Mosd le erõsre fõzött kamillateával, utána töröld szárazra, és kend be valami hámosító kenõccsel./Neogranormon/
Mutasd meg urológusnak, mert ha visszatérõ gond, akkor egy apróbb sebészeti beavatkozással orvosolható. Addig is kend be Betadinnal, és pihentesd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Aki elsõnek írt az tuti hogy jó megoldás a kamillás? Köszönöm még 1 szer sziasztok
szia a kamilla majdnem mindenre jó ilyen dologgal ugysem td ártani én kiprobálnám.pihentesd lehet h túl sokat bûvészkedtek XD anno mi napi 5-6-7 szer is csináltuk mert ráértünk utána menni is alig birtunk lehet csak megerõltetted vagy lehet h a párod nem elég nedves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat már el múlt szerintem is azé volt mert egy nap 5-6 alkalommal volt a szex XD mind1 még 1 szer kösz császtok

A legelején leszögezném, hogy nem kamu.18 éves srác vagyok és a barátnőm anyja nagyon rám van állva és ha barátnőm nincs a közelben mindig utalásokat tesz rá, hogy feküdjek le vele. Jó nő és megfektetném de szeretem a barátnőmet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F

Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F
D*gd meg az anyját, vedd el a lányát! XD Nõként meg ezt undorítónak, betegesnek látom. Én eleve nem tudnék a lányom barátjára pasiként nézni, legalábbis semmiképp se úgy, ahogyan õ. Meg ha belegondolok, hogy az anyám elcsábítaná a barátomat... Egy világ dõlne bennem össze. Vagyis kettõ :s Ne legyél vele kettesbe, vagy rázd le valahogy. Azt nem mondom, hogy mondd meg a barátnõdnek, mert nem biztos, hogy jót tenne neki, ha ezt megtudná az anyjáról...
döntsd meg az anyját, vedd el a lányát ;)
fektesd meg.
ez nem számít megcsalásnak mert egy vérbõl vannak.
Gratulálok. Az anyukával egymáshoz illetek. Dugás után ne felejtsétek el tarkón lõni magatokat.
Mondd neki, hogy te csak egy anya+lánya hármasban vagy benne.
Mit jelent az, hogy utalásokat tesz? Mit mond? Mit tesz? (egyébként pedig bárcsak velem történne meg ilyen)
Bejön az anyuka akkor tedd meg nem vesztesz vele semmit
Ha én szeretek egy lányt, nem feküdnék le senki mással. Se a barátnõjével, se az anyjával, se az ikertestvérével, stb. Nem álszenteskedem, én is csaltam már meg barátnõm, gyorsan ki is derült, mennyire szerettem... Amúgy a te dolgod, de szerintem ha tényleg szereted a barátnõd, ne fektesd le az anyját.
Ne hagyd ki! 18 vagy, ha ez tényleg próbatétel, úgy sem Õ az igazi ennyi évesen, tehát elõbb-utóbb vége, akkor pedig záruljon happy end-el!!! Hajrá! Tuti nem próbatétel egyébként, gondolj bele, egy apa mondaná a fiának, hogy megrántom a barátnõdet, megtudjuk mekkora k*rva?!? 37/L
Ember, ha ezt kihagyod örök életedre bánni fogod. Legközelebbi alkalomkor tedd meg!!!!
Egy ilyen lehetõséget nem hagynék ki.
ha kihagyod késõbb bánni fogod! csináld õket párhuzamosan :)
Tudod mit?! Én megdöntöm helyetted és elmondom milyen volt. Így mindenki jól jár. Én is, mert imádom a MILFeket. Te is mert megtudod milyen az anyós az ágyban és még csajod is megmarad.
A kérdező hozzászólása: Atom jó nõ, úgyhogy nem tudom mi a francot csináljak !
Húúú de cserélnék veled haver! Mázlista vagy. Legalább jó nõ a muter?
Hidd el szívesen megtenném, csak az a helyzet vannak emberek akiknek hiányoznék, így nem tehetem.
A kérdező hozzászólása: 9-es te meg inkább ásd el magad (:
A kérdező hozzászólása: 4-ik : például múltkor megkérte, hogy nézzem meg az új fehérnemûjét.Természetesen felvette és megmutatta.Olyan is volt, hogy köszöntem neki a szokásos puszival de részérõl "véletlen" félrecsúszott... 5-ik: erre nem gondoltam is eddig, ebben akár lehet is valami, köszi !
39 éves nõ vagyok, kamasz lányom van... és most belegondoltam... Az anyát egyenesen undorítónak tartom. Hogy a srác vacilál, az természetes ebben a korban. Ha tényleg szereted a barátnõdet, akkor gondolj át pár dolgot. - Ha belemész, és jól sül el, mi lesz utána? Összejössz anyucival, és te leszel a barátnõd mostohapapája? - Belemész, és tegyük fel csak egy alkalom. El tudsz hozzájuk menni legközelebb úgy, hogy ne érezd feszélyezve magad, és a barátnõdnek is a szemébe tudj nézni? - Ha kiderül... el fogsz tudni önmagaddal számolni, ha miattad nem fog a barátnõd az életben szóba állni az anyjával? Ha a fentiek nem okoznak problémát, akkor legyél gátlástalan, fektesd meg, lesz egy jó éjszakád, de a barátnõd utána elfelejtheted, mert ki fog derülni. Ha másból nem, a testbeszédetekbõl. Viszont ha fontos neked a lány, és a jövõje is, akkor inkább ne. Mert ha kiderül, ez olyan dolog, amit nagyon sokáig nem fog tudni megemészteni.

18 eves srac vagyok, erekcios problemaim vannak. Egy honapja szakitottam a baratnommel. Azota meg voltam vagy ket lannyal es semmi nem mukodott. Kozben ismet lefekudtem a volt baratnommel es vele ment. Mi lehet ennek az oka?

Mar nem szeretem a volt baratnomet, az erzelmek megszuntek, de mi lehet az oka hogy vele nincs gond az agyban, massal meg csodot mondok. S nem az az oka, hogy nem tetszett volna a masik ket lany, sot nagyon is izgatoak voltak.... Koszonom

Legjobb válasz: Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.

Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.
Ha nem szereted az exed, miéert is feküdtél le vele?! Ha nem lennél szerelmes, nem járnál vissza hozzá! Valószínüleg csak nem szeretnéd szeretni, viszont tudat alatt igenis érzel még valamit! Nagyon jó önismeret és sok idõ kell hozzá hogy le tudd zárni, és rendezõdjenek a dolgaid. Ja és egy jó tanács: saját tapasztalatból mondom, hogy ameddig szexelsz az exszel ne várd hogy az érzelmeid elmúlnak!
Utolsó kommentet tuti csaj írta.. Nekem is volt már ilyen szarság, hogy nem állt fel új csajnál. Volt bnõdnek már bizonyítottál, magabiztosabb vagy, tudod, vele összeszoktál már..új csajnál meg gondolom tudat alatt benned van a parázás, meg az idegesség.. el fog múlni elõbb utóbb ne aggódj.. nekem is elmúlt! :) utolsónak: miért lenne baj az, ha az exével dug néhanapján?
Én 13 vagyok és 23 cm a farkam.DxDominik voltam.
Hát van benne valami, korban több vagyok, de egyéb paraméterekben stimmelünk. És a barátnõm rendszeresen fájlalja magát szeretkezés után, báááár!!!! annyira nem látni rajt h. ez bántaná :P Csak óvatosan, és okés lesz.
Egy ekkora farokkal már vidáman eléred a bnõd méhszáját és ennek böködése nekik nagyon fájdalmas tud lenni! Úgy hogy csak óvatosan!
A hüvely hossza 8-10 cm. Szóval csak óvatosan!
Dominik! Nem hiszem el!
A kérdező hozzászólása: Nem a csajom hanem csak barátom, és õ mondta , nekem most még nincs csajom
HÁ, nekem meg itt sírt egy 14 éves kislány, hogy az én 17 centis farkam az kevés és lehet nem lesz neki elég. XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!