Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok és barátnőm (35 db)

Az nem gázos ha 18 éves vagyok és barátnőm csak 14 például vagy 15? :S

Legjobb válasz: Hát ha azért csinálod, mert a saját korosztályodban egy lúzer vagy, és ezeket a kislányokat is csak megdugnád akkor igen. Amúgy nem.

Hát ha azért csinálod, mert a saját korosztályodban egy lúzer vagy, és ezeket a kislányokat is csak megdugnád akkor igen. Amúgy nem.
szerintem ígyis-úgyis gázos...xD
A fiúk késõbb érnek, ezért a lányok 3-4 évvel idõsebb pasikkal keresik a kapcsolatot. Szerintem nem gázos...
Amennyire látom, sok tizenegynéhány éves lánynak nagyon bejön az, ha van, legalább hõsz évvel idõsebb pasija. Erre a többiek írígykednek, mert kocsival jár iskolába, s ezzel egyfajta státuszszimbólum lesz. Ugyan ez nem a valóság, de pár évig jó, aztán idõvel ki lesz állítva a placcra, ahol futtatják, mert már öreg az amúgy már lassan negyvenesre, aki egyáltalán nem vágyik semmi közös életre, ellenben keres egy másik tizenévest, akivel pár évig ellötyög, hiszen azt is a többi írígyelni fogja. De ez még tizennyolc évesen talán nem jelenik meg. Persze gáz, ha még ennél is fiatalabbra vágysz, de ki tudja, hogy egy mai tízéves egy kiló (nem, nem egy tonna) sminkkel vajon tényleg csak tíz, vagy inkább hatvan. Szóval, azt szoktam mondania a csajoknak: mindenki azt kapja, amit megérdemel, amire vágyik. Ha tizenötként negyvenötre úgy, hogy pár év múlva a fõút mellett szedi az áldozatait, akkor arra, mert arra való; ha mégsem akar minimum húsz évvel idõsebbet, akkor meg talán nem ezt kapja. (De azért megmarad a tapasztalat, minden tízéves egy látszólagos kényeztetõ ötvenesre vágyik, aki kidobja a placcra, hogy tegye azt, amire való.)
hát azért nem baj sztem ha érett hozzád és nema szexre hajtasz.
Én nemsokára 15 leszek, a barátom 18, szerintem nem gáz :)
15 vagyok a barátom 18, 3év 3 hónap van köztünk és már 7 hónapja együtt vagyunk lassan.persze, ez most nem tûnik olyan soknak, de mindketten elég sok áldozatot hoztunk a kapcsolatért és megérte...(:
én is 15 vagyok a barátom 18. szerinte nem gáz, a haverjai szerint sem. a baráti körében is vannak, akiknek 14-15 éves a barátnõjük. egymást szokták azzal ugratni, hogy pedofil, de csak poénból :D

16 évesek vagyunk és barátnőm azt mondta hogy majd ha 18 lesz akkor fekszik le velem. Van olyan hogy nem birja kivárni:D?

én most várjak 2évig pedig már volt minden csak szex nem. miért ilyen? van más lány is aki ilyet mondott a barátjának? amgy 10hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: 19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.

19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.
Ha szereted, tartsd tiszteletben a kérését, meg fogja hálálni. Nem szabad erõltetni a dolgot, amikor õ készen áll rá, úgyis akkor lesz a legjobb, mert akkor teljes szívbõl csinálja majd. Azzal meg, hogy megvárod, megmutatod, hogy mennyire szereted, és hogy tiszteled a véleményét, és jobban fog kötõdni hozzád és tisztelni. Türelem játék, de megéri. Amúgy ha nem erõlteted, akkor az is lehet, hogy meggondolja magát kicsit hamarabb ;)
Kicsit tényleg fura, hogy így kiszámolja... Sztem csak egyszerûen fél. És van olyan, de ne erõltesd szerintem se.
"van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja2 Nem azt mondta hogy nem akarja elveszíteni, hanem hogy nem fekszik le VELE!
nagyon helyes, mármint a lány részérõl...
egy ilyen számító libát, aki ezt így eltervezi...dobnék...
fél és nincs rá kész. ne eröltesd. ha nem akarsz várni rá 2 évet. mármint a szexre vele. akkro most hagyd el. ha úgy érzed képes vagy várni akkor maradj vele. de megsúgom, hogy mind a ketten sokat fogtok változni az elkövetkezendõ 2 évben. ha te nem a lány mindenképpen. a lányok ebben a korban sokat változnak.
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk de biztos hogy nem hagyom el.

18 éves vagyok és szüz. Elég rossz érzés, és vágynék a sexre. Nem vagyok csunya de nincs barátnőm elég régen . Mit tegyek? (fiu vagyok)

A baráti körömben mindenki el?tt titkolom, de nem is hazudodzok hogy milyen macsó vagyok.Elértem hogy senki sem gondolná rólam hogy szüz vagyok, és nem is látszik a viselkedésemen.Bulizgatom is meg átlagos mai fiatal vagyok.

Legjobb válasz: Amiket leírtál, azok alapján semmi sem tart vissza. Bulikban rengeteg emberrel lehet megismerkedni, esetleg igyál elõtte egy pohár sört, ha félénk vagy. Szétnézhetnél az internetes társkeresõkön, chateken is. Sok szerencsét!

Amiket leírtál, azok alapján semmi sem tart vissza. Bulikban rengeteg emberrel lehet megismerkedni, esetleg igyál elõtte egy pohár sört, ha félénk vagy. Szétnézhetnél az internetes társkeresõkön, chateken is. Sok szerencsét!
Folytasd az eddigieket. Elõbb utóbb találsz valakit. Én is szûz voltam 21 éves korig és mégis élek :P
Igazából két utas a dolog. Mindenáron el akarod veszteni a szüzességed, vagy azzal akarod, akit szeretsz. Ha az elõbbi mellett döntesz, akkor szerintem bárkivel összejöhetsz egy szórakozóhelyen néhány ital után, és már túl is vagy rajta. Ha a másodikat választod, akkor meg nem kell elsietni, mert noha egy párkapcsolatban fontos a szex, de azért nem minden. Elõbb ismerd meg. Egyébként szerintem a szex is jobb, ha olyannal csinálod, akihez érzelemmel kötõdsz.
én ugy vtam vele h volt egy nagyon jo barátnom, ovis korunk ota ismerjuk 1mast, mind2n szüzek voltunk és egymással, mivel joban vagyunk semmi jelentösége, de tulvoltunk rajta.ha van ilyen barátnõd, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: pohár sör ez megvan:) Olykor több is , am sokat beszélek szóval a randikkal sincs annyira bajom, de valahogy mégsem jön össze a sex vagy egy komoly nõ:( kicsit görcsölök is e miatt.

Én 18 éves vagyok a barátnőm 25 tegnap este amikor indultam volna haza sirva fakadt és azt mondta, nem akarja hogy elmenjek és költözzek hozzá én viszont nem akarom magam eltartatni, mert még tanulok viszont megbántani se akarom mit csináljak?

Legjobb válasz: Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)

Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)
Lakva ismeritek meg egymást. Ahhoz, hogy összeköltözzön valaki a szerelmével nem kell elõbb feltétlenül szexuális és kapcsolati tapasztalatokat halmozni. És aki szûzen megy férjhez? Menjen elõbb tapasztaljon meg sok mindent, mert csak úgy az igazi?
Talalkozzatok tovabbra is es ha majd dolgozol akkor talan ossze is koltozhettek, addig meg varjatok mert lehetnek buktatok ebben az esetbe. Nem jo erzes ha eltartanak. Sok boldogsagot!
Én se vagyok befásulva gyereket se csinált nekem, egyszerûen együtt élünk, mert nekünk jó. Ha nem lesz jó, akkor kinyitom a bõröndömet beleteszem a cuccaimat és hazaköltözök. Ezt kortól függetlenül meg lehet tenni, nem lesz lekötve, meg befásulva szegény.
bocsi: azt mondtaD *
Na ezért úgy le fognak szólni, hogy azt mondta kiélted magad. Pedig van ilyen. Én is így vagyok vele, nekem nem hiányoztak és nem is hiányoznak a nagy bulizások, az egész arra ment ki, hogy párt találjak magamnak. A barátaimmal így is simán találkozok, a kedvesemmel is eljárunk, mindenféle érdekes dolgot csinálunk, nem kell feltétlenül 25 éves korig tivornyázni ahhoz, hogy valaki boldog legyen. Semmirõl sem maradtam le. A "még nem akarok befásulni" típusú barátaim 27-28 évesen még mindig azt tartják az élménynek, hogy elmennek leinni magukat kollektíven és közben pfujjolnak arra akinek többet jelent a párkapcsolata az õ életmódjuknál. Kíváncsi vagyok mire jutnak és milyen boldogok lesznek.
sztm nem arrol van szó h sok buli kell hanem az h sok tapasztalat mint kapcsolati mint szexuális téren!uh én szerintem még ráérsz!de ez nézõpont kérdése!
há nemááá...legyen 1 stabil háttér aztán jöjjön aminek kell...addig ne hogy belevágj ijen kilátástalan hüjeségekbe!!!fiatalvagy!ne kösdle magad máris!!mert a végén majd 30-40 évesen akarod kiélni magad és nolámmilessz??válás és árvák meg hasonló...lehet elõre szaladtam de a lényeg h ÉLJ és ne hogy befásulj máris!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 és fél év alatt épp kiéltem magam annyira amennyire csak lehet és szeretem x)
A kérdező hozzászólása: a ti esetetekben legalább a férfi az idõsebb :)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszokat irjatok be ne beszélgessetek már légyszives :D
Pincér! Hozass nekünk sütit is meg teát xD

18 éves vagyok, a barátnömmel már sokszor pettingeltünk és akkor mindig állt, de mikor rászántuk magunkat az elsö komoly együtt létre egyszereüen nem ment. Miért nem állt fel az elsönél?

.. Semmi baj nem volt addig mig az óvszer fel nem került, addig minden rendben volt... 2szer is meg próbáltuk de amint felhuztam az óvszert nem ment... Óvszer nélkül meg nem akarja... Most mit csináljak? Nagyot csalodtam magamban és félek legközelebb sem fog menni...

Legjobb válasz: szerintem amiatt lehet hogy erõltetitek a dolgot vagy még nem vagy esetleg rá felkészülve tejlesen vagy félsz megmutatni a barátnõdnek magad. Ha sötétben kezditek el a dolgokat az sokat segíthet.remélem tudtam segíteni

szerintem amiatt lehet hogy erõltetitek a dolgot vagy még nem vagy esetleg rá felkészülve tejlesen vagy félsz megmutatni a barátnõdnek magad. Ha sötétben kezditek el a dolgokat az sokat segíthet.remélem tudtam segíteni
Ez velem is így volt! Azért van mert ideges vagy, tipikus, hogy pont olyankor nem mûködik a szerszám, amikor teljesíteni kéne. Az meg eszedbe se jusson, hogy gumi nélkül... A legeslegnagyobb felelõtlenség. Annyit tudok mondani, hogy mind a ketten rá kell, hogy hangolódjatok, és akkor nem lesz gond a merevedéssel. Fõleg, ha a barátnõd mindent meg is tesz érte... :)
BE NE TEDD GUMI NÉLKÜL!!! Csak ha esélyt akarsz hagyni, hogy apuka légy! Gumi helyett próbáljátok vmi spermicides cuccal. Hüvelykúp/tabletta/krém. Gyógyszertárban kapható. MINDENKÉPPEN VÉDEKEZZETEK valahogyan.
A gumi szerintem elég sok férfit lelohaszt, és eleve szerintem tökre nem lehet érezni a másikat, mintha egy zacsiba dugna az ember. És a nõnek sem valami izgató, hamar kiszárad, kellemetlen, stb. Az nem is igazi szeretkezés. Szerintem próbáljatok ki egyéb védekezési módokat, pl. a legtutibb szerintem a gyógyszer (sajnos).
gyogyszer a király !! gumival nem jó de a leghatásossabb védekezés !!! Nekem is lelankad amikor bekéne helyezni és én már nem egy mai pasi vagyok !!!
Eloszor mi is igy voltunk a baratnommel, ez termeszetes mert ideg vagy. Rakd be egy kicsit gumi nelkul h erezd a baratnod. Aztan mar menni for gumival is. Sok szerencset
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszaitokat, azért meg nyugodtam picit h nem csak én voltam ezzel így... Azt még elfelejtettem irni h csak nekem lett volna az elsõ, a barátnömnek (illetve már csak volt barátnönek, mert dobott) már a sokadik lett volna... Nagyon ciki volt a dolog, félek h emiat mással se fog menni...
Szia! Lehet, hogy szoros volt a gumi, de amúgy amikor úgymond "bizonyítani" kell , akkor lehet, hogy lelohad az ember, de ha a nõ segít neked akkor újra mehet a dolog! Ez nem egy emberen múlik szerintem! Segíteni kell egymásnak! Ezért dobott?? MErt akkor... na mindegy nem volt túl megértõ. MAjd ha találsz egy olyan lányt aki tényleg szeret, na majd vele menni fog! Vele majd megismeritek egymást! És minden menni fog! EMGtanuljátok együtt, hogy mekkora öröm is a szex. De ne görcsölj rajta és ne is keseredj el, persze nem lehet könnyû , de majd belejössz és menni fog!!!
Abszolut ne aggodj ezeen. Velem is így volt. ott átkoztam magam. meg szégyenkeztem. probaltuk többször is. aztan egyszer mikor tényleg iszonyuan fel voltam izgulva simán ment minden. gumi no para. szal nyugi. össze fog jönni . tutira ;) (x)

18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét állítólag, velem van a gond?

szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT . Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni??? Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben?? Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?

Legjobb válasz: Ha normálisan felizgult+esetleg nem volt meg a szûzhártyája sportolás vagy bármi miatt, akkor bejuthattál akadálymentesen. Bár a reakciója érdekes lehetett :D De egyáltalán nem biztos, hogy hazudott... jó ha tudod :)

De normális vagy, mi az , hogy magának vegye el? Mit vegyen el? amíg más emberrel nem szexel, addig szemantikailag szûznek minõsül. Nem egy rezgõsvibri tesz róla, hogy ne legyen az. Nõj már fel fiam, szégyent hozol apádra.
Ha normálisan felizgult+esetleg nem volt meg a szûzhártyája sportolás vagy bármi miatt, akkor bejuthattál akadálymentesen. Bár a reakciója érdekes lehetett :D De egyáltalán nem biztos, hogy hazudott... jó ha tudod :)
Hát egy biztos, téged sem az eszed miatt szeret a barátnõd, ha ezek után szeret egyáltalán. Ki akartad tenni a véres lepedõt a balkonra, hogy a szomszédok is lássák, hogy szûz volt a csajod, vagy mi a rosseb?
Dobjad. Legalább nem kell szegénynek egy ilyen agyatlan kreténnel járnia.
Azért akik a bioszóráról oktatnak: a szûz hártya nem felszívódik szex után, csak kitágul. Jézusom. Éppen ezért a "nincs meg a szûzhártyája" kifejezés úgy szar ahogy van. Ott van, csak kitágult. Egyébként kérdezõ, ja. Most ezen minek pattogsz? Nem mindegy, szûz volt-e vagy nem? Lehet sportol, sokat maszturbál, vagy csak tág a vaginája. Nagy dolog.
Addig szûz, amíg farok nem járt benne..akármivel masztizhatott az elmúlt években, amitõl kitágult, erre nem gondoltál?? Szerinted egy lánynak nincsenek igényei?? Vagy te sosem nyúltál magadhoz??? Nem értem a mai pasikat, Istenbizony...
Rád férne egy biosz óra..egy dupla..nem mindenkinek van meg a szûzhártyája(sporttól, tampontól stb is elszakadhat) és nem is mindenkinek fáj..genetika..ez ADOTTSÁG. Az meg hogy nem volt szûk, szintén Adottság...vagy sok maszti...és már könnyen bemegy..Amúgymeg nem mindegy hogy szûz volt vagy sem? Örülj, hogy élvezte és nem fájt neki..komolyan...hihetetlen vagy.
vagy van mûpénisze amit helyetted használt eddig. de a felháborodás a hazugság legfõbb jele ha csak döbbenten rád nézett volna akkor igazat mond.
Lehet, hogy csak kicsi volt a kukid:D
Te szûz vagy talán? Akkor meg milyen elvárásod van? Amúgy igen, lehetett szûz. A legnagyobb jó, amit tehetsz vele, hogy dobod a lányt, és megszabadítód egy olyan agyatlan taplótól, min amilyen te vagy.
Legalább biztos, hogy apád fia vagy... Egy ember addig szûz, ameddig nem vett részt szexuális aktusban. Képzeld, van olyan lány, akinek pl a nõgyógyász távolítja el a szûzhártyáját, mert egészségügyi problémákat okoz neki. Attól, hogy a védõnõ megnézte gyerekkorodban a fitymádat, még te is szûz maradtál. Amúgy ha már a közeledbe került a bioszkönyv, olvasgasd, neted is van, tiéd lehet a világ összes tudása, bár úgy látom igényed az nincs rá. Egy balf**z vagy. Amúgy nem mindegy, hogy szûz volt-e vagy sem? Bár a reakciójából ítélve tuti az volt. És remélem most akkor jó ideig nem tudsz befûzni egy csajt se, mert te nem érdemelsz pi*át. Ja és nem szükséges dobnod a csajt, ugyanis 100%, hogy ejtve vagy.
Fuuu :D Feladom, lefekszek :) Apád azért mondta ezt, mert ugyanannyit ért a biológiához mint te. Csodálom, hogy tõle vagy. Bár sose biztos, viszont az értelmi képességetek öröklõdött :)
"apám mindig azt mondta hogy akkor szûz a csaj ha vérzik " Apád is jó nagy hülye lehet.....
Ez fake ugye?:D
Remélem fake... Az van, hogy annyira buta vagy, hogy azt sem tudod mit beszélsz, de még a fogalmakkal sem vagy tisztában... Neked nem hogy nõ, de guminõ se való :)
A kérdező hozzászólása: me most miv an?
Húúú remélem ez fake! FÉRFIAK nyugtassatok meg, hogy átérzitek azt a fájdalmat és agyzsibbadást, amit ez a kis kölyök okozott nekem és, hogy ti ennél nagyobb IQ-val és tapasztalattal rendelkeztek.:D
Te ritka nagy balf... vagy =D
A kérdező hozzászólása: haverok kérdezni fogják . ku*va nagyot kell hazudnom amit mellesleg nem szeretek. apám mindig azt mondta hogy akkor szûz a csaj ha vérzik .Ma megyek kocsmába haverral és kérdezni fogja.... Lehet keresnem kéne egy olyat ami vérzik így olyan semmilyen érzés... mintha csak egy átlagos régen szûztelenített csajjal lettem volna ... és az gáz mert ha szû akko legyen már teljesen. nincs igazm??
Bocsi, de megérdemelted, hogy tökön vágott egy biosz könyvvel. Ha tényleg szûz volt és neked adta magát, akkor úgy gondolom egy pö.cs vagy, hogy nem értékelted és megkérdõjelezted. Egyébként sok ilyen eset van. Az anyukám is így járt amikor apuval elõször szeretkeztek. Élvezte és elég profi volt..:) De nálunk apu nem szólt semmit csak meglepõdött..:D
A kérdező hozzászólása: és most ezért tökön kellet ba*znia egy biosz könyvel ..ami nem mellesleg kibaxot nehéz??
A kérdező hozzászólása: nehogy már magának vegye el.....
Ha a csajnak esze van, õ dob téged.

18 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit tegyek hogy nekem is legyen?

Nincs semmi baj a küls?mmel, legalábbis eddig még nem mondták. Az ismerkedéssel kapcsolatban:társkeres? oldalakon próbálkoztam. Ennek az oka az, hogy nincsenek barátaim, haverok vannak de nem olyan az életstílusuk mint nekem, ezért ezért a velük való programok sem nagyon lehetségesek. Viszonylag sok lánynak írtam már de nem volt szerencsém azokkal sem akik visszaírtak, mert volt olyan aki épp nem tudta eldönteni, hogy akarja e folytatni a barátjával vagy sem. Aztán olyan is volt, akivel a beszélgetések során összebarátkoztam, de amikor meg beszéltem vele, hogy találkozzunk, akkor nem jött el. A viselkedésemmel sincs probléma, mert nem vagyok bunkó, lekezel?, rámen?s. Bókolok, kedves, barátságos és humoros vagyok. Nem viszem túlzásba egyiket sem, nehogy túl nyálas legyek. Olyan embernek tartom magam, aki meg tud becsülni és szeretni tud egy lányt.

Legjobb válasz: Túl bonyolult vagy

Túl bonyolult vagy
üdv a klubban ! :D ugyanilyen vagyok csak 2 évvel idõsebb .. hát mindenképpen járj el ismerkedni új emberekkel , a haverokon keresztül ismerkedni pl, bár-szórakozóhelyen, egy új hobbi, -biliárd-bowling-foci-sportok-szakkörök, aztán ott van még a suli, osztálytársak-ismerõseivel ismerkedni .. én ezeket próbálom bár még nekem se volt soha barátnõm :S.. de változtatni kell ! 20/f
Egyet értek az elõzõ válaszolóval! Olyan dolgokat csinálj, amiket élvezel, egy vidám és magabiztos srác sokkal vonzóbb a lányok számára. Elkeseredni nincs okod, nem csúsztél még le semmirõl, látod, nálad idõsebbeknek sem volt barátnõjük, nekik sincs veszve semmi. Elõbb-utóbb úgyis Rád (Rátok) talál a szerelem. A jellemeden pedig ne változtass! :)
Lemaradt, 16/L
Énis csatlakoznék gyerekek!:( 19/F
csatlakozom, én is ugyanígy vagyok... ismerkedés face-n, társkeresõ oldalakon írogatni, új hobbi... ezek tényleg csak elõnyünkre válnak :)
Fiúk, nem kell megalakítani a "forever alone" klubot! Feladni meg pláne nem szabad! :)
Gyakorlatilag nem tudtad a külsõddel elvarázsolni õt. Gondolom küldtél neki fotokat. A lányok elsõ körben az alakodat szkennelik végig, és nem jöttél be egyiknek se. lehet nyomi a pur dumát, hogy belsõ értékek, meg szeretet meg jószívûség kedvesség. ez csak mint sóder a latyakra. Egyszerûen a lányoknak kell egy külsõ energialöket hogy elájuljanak, és akkor egybõl visszaírnak talizni akarnak stb stb . Onnantol csak te [email protected] el.
Igaza van az utolsó válaszolónak. Volt nem is egy lány, akinek nagyon bejöttem, szimpi voltam jellemre is és alig várta, hogy talizzam velem, de amikor látott képet rólam meggondolta magát. :( 22f
Érzékeny a makkod.
3 napja?xD
Szerintem nem tud szopni, te meg nem tudod irányítani. Próbáld meg ezt. A csaj leül az ágyra, te elé állsz, megfogja a farkad tövét, belerakod a szájába és megdugod, mintha punci lenne. Vagy a csaj a hátán fekszik, fölétérdelsz és amíg nyalogatja a golyóidat, addig vadul rejszolsz, idõnként belenyomod a szájába. Aztán elõbb utóbb enyhülni fog a zavara, ha már megszokta a [email protected] és lepipáz rendesen is, de ez idõ. Irányítsd és mond meg neki, hogy úgy csókolja, nyalja, mintha csókolóznátok. Legyél aktív, nem csak elfekszel és pipáztatsz.
Próbáljuk meg hogy leszoplak és összevetheted a kettõt
Szerintem csak basszd tarkón egy péklapáttal
Szia, szerintem elsõ sorban azért volt, mert nem jól csinálta. :) Meg amúgy egyénfüggõ, hogy ki szereti, és ki nem. Mondd meg neki, hogy verje finoman, és közben nyalogassa a makkodat, ez pl szokott mûködni:P 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az egy-két értelmes tanácsot! :D Egyébként két hónapja msneztünk már, és lejött, és a végén így alakult, szóval nem egy k..a, akit meg lehet dugni 1 nap alatt... Egyébként pedig akkor ezek szerint rosszul csinálta?
de azért még Narutot nézel nem?
A kérdező hozzászólása: Ha tudnám mi az biztos nézném... Szóval egy ÉRTELMES EMBER megmondaná, hogy lehet-e rosszul szopni, ami rossz a fiunak, vagy õ jól csinálta, de velem van a baj?
EMBER, LEHET IGEN LEHET NEM, BASZOD MENYÉ MÁ ÉS BESZÉLD MEG VELE, HOGY ROSSZul szoptál kedves, vagy hogy te nem elveszted és neked nem volt jó LEGKÖZELEBB CSINÁLJUK MÁSHOGY GYENGÉDEDBEN VAGY tököm tudja mi. mi a facé kérdezõsködsz itt amikor ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni és csak ti ketten tudtok változtatni ezen.....nem kell hozzá egyetem.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, és életemben nem történt még iylesmi, ezért fogalmam sincs, hogy egyáltalán lehet-e rosszul csinálni, gondoltam hátha ír egy nállad értelmesebb ember is, aki elmeséli, hogy pl neki is szoptak már rosszul... De csak buta sötét komolytalan emberek írnak egy-jét kivétel volt csak...
te is oráloztál neki? hány éves a lány, mióta nem szúz? lehet, tényleg nincs nagy tapasztalata..
Egyszerûen csak balf.sz volt a csaj. Ha legközelebb ilyen van, úgy pofon baszod, hogy megszédül. Ha ezután sem változik, akkor megmondod neki, hogy legközelebb a fogát vered ki.
Mindenki saját maga dönti el, hogy mikor fekszik le a párjával, vagy mikor elégíti ki orálisan. Nem értem mit vagytok oda attól a 3 naptól. Abba bele sem gondoltatok, hogy esetleg szerelmes a pasijába, és próbál valahogy örömet szerezni neki (még ha sz*rul is)?
3 nap??? :D Jézusom hova halad ez a világ. Én 25 éves felnõtt nõ vagyok, de nem adnám/sose adtam magam ilyen könnyen. Nem lesz hosszútávú kapcsolat.
3naaap? baszod dobd a csajt mert 1 k...va. hiss el ha téged 3 nap ismeretség után leszopot akkor mást?......
Sokat rejszoltál, és azt szoktad meg. Próbáld átszoktatni magad, hogy ne a makkodon húzogasd az elõbõrt, hanem a pénisz tövénél húzogasd a bõrt, kicsit hosszú idõ míg átszoktatod a farkad, hogy így is el tudjál élvezni, de ez a normális... Megéri átszoktatni a farkad, és neked kell ezt az utat végigjárni, aztán minden más lesz a csajokkal is...
dobd a csajt... :) keress inkább egy k*rvát az jártas ezekben a dolgokban;)
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen fáj, ahogy nyalja, és nem értem miért :S Talán rosszul csinálja? Vagy csak velem van a hiba, ez az amit nem értek! egyébként csak 3 napja járunk, életem elsõ orális szexe volt... Szóval az erotikával nem volt gondd, mert eléggé forró volt a hangulat, de amikor nyalta, az nem felizgatott, hanem "fájt" és inkább lekonyult tõle, lehet hogy a nyál mennyisége, vagy nem tudom... végül is õ is csak egyszer csinálta, de nem értem, hogy ezt egyáltalán lehet rosszul csinálni?
Húha. :) hát figyelj, pl simogasd a fejét közbe, meg nézzen a szemedbe.. Végülis szerelmi aktus, vagy mifene. Ja és csókold meg utána, nem érdekel, hogy undorítónak tûnhet, de sokat jelent lányoknak. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Hát biztos, hogy élvezném, idádig egy fiuval volt, és csak egyszer próbálta a szopást, csak amikor nyalta, akkor rossz érzés volt az egész, szóval nem izgatott, hanem inkább lekonyult tõle, és rossz volt eléggé!
Természetesen lehet rosszul szopni, de ez egyrészt fejleszthetõ (gyakorlat teszi a mester!), másrészt elég szubjektív ugyanis valaki ezt szereti, valaki meg azt. Jól sejted, olyan is van, aki egyszerûen nem élvezi ha orálisan izgatja a párja, akármennyire "jól" csinálja is. De ettõl még simán mûködhet a párkapcsolat zavartalanul. És tegyük hozzá azt is, hogy a barátnõdnek valószínûleg soha életében nem volt farka, ráadásul írtad hogy tapasztalatlan is. Viszont próbál neked örömet szerezni, úgyhogy könnyítsd már meg szegény lány dolgát annyival, hogy egy kicsit irányítod vagy megmondod neki hogy konkrétan mit szeretnél ahelyett hogy panaszkodnál neki!

18 éves vagyok és nem tudom hogy a péniszméretem elég-e lesz barátnőmnek?

18 éves vagyok és nem tudom hogy a péniszméretem elég-e lesz barátn?mnek?Most ismerkedtem meg vele de ? els? héten nem szexel velem csak egy hét múlva.Õ a nagy vazelinos péniszekhez van szokva és nem tudom elég lesz-e neki az enyém.15 cm hosszú.Kérlek segítsetek vagy légyszíves linkeljetek hasznos oldalakat amik segíthetnek nekem már én is kerestem de nagyon megköszönném ha segítenétek.El?re is köszi.

Legjobb válasz: ha a méreted miatt elhagy, akkor menjen. egyébként is már az érdekes, hogy pontosan tudod, hogy mikor fogtok szexelni, és azt is, hogy milyen farkakat szeret. nekem ez nagyon messze van a barátnõ fogalomtól...

ha a méreted miatt elhagy, akkor menjen. egyébként is már az érdekes, hogy pontosan tudod, hogy mikor fogtok szexelni, és azt is, hogy milyen farkakat szeret. nekem ez nagyon messze van a barátnõ fogalomtól...
Figyelj.. ha valaki a barátnõd, nem ez fogja hajtani. A méreteddel nincsen baj, átlagos. Tanuld meg használni, azzal többre mész, mint ilyen buta kérdés feltevésével. :)
Még annyit kérdeznéd, hogy te centivel jársz pasizni? Vagy ránézel egy f*szra és bescanneled a szemeiddel és pontosan megmondod hogy ennek XY az átmérõje?
Biztos kitud, de nem nagy öröm ha folyton lecsúszik róla a gumi, mert a legtöbb névleges szélessége 52 mm vagy a fölötti. Oké, most majd azzal jöttök, hogy a névleges szélesség azt jelenti annyira tágul, persze... de akkor is lecsúszik egy 3, 8 centis brérõl. No meg egy RENDESEN felizgatott nõ igenis kitágul, akkor is ha nem szétk.rt pornósztár, hogy Téged idézzelek. Senki nem szeret "Harangozó" Terit játszani, bocs. A kérdezõ is írta, hogy nagy [email protected] van szokva barátnõje, szóval nem szûzkislányról szól a fáma, lehet elkél ide az 5 centi is. Mindig érzékenyen érint titeket ez a téma, fõleg amikor nem éritek el a megkívánt mércét, mégis itt megkérdezi majdnem minden pasi, hogy vajon az õ kis micsodája jó lesz-e valakinek. Egyébként is ugyebár a szex nem csak abból áll, hogy berakom- kiveszem-berakom..., de sajnos sokan a szerszámjuktól várják a megváltást, mikor köztudott, hogy a nõk jelentõs része nem, vagy csak alapos rásegítéssel éri el a hüvelyi orgazmust, szóval nem ártana a clitorisszal (tudjátok a csikló)is foglalkoznotok egy kicsit, ha túl tudtok lépni végre az átlagos méreteiteken. És igen pl. egy 0 cm-es pénisszel rendelkezõ nõ is ki tud elégíteni egy nõt, valóban jó lehet az a 3, 8-is, ha nem csak ezzel lennétek elfoglalva. Kérdezõ, neked meg ezt a könyvet ajánlom, vedd meg aztán olvasd el szépen. http://www.libri.hu/konyv/a-multiorgazmusos-par.html
Kedves utolso.... na ne mond mar nekem h assa el magat alaki 4, 5vastagsag alatt... egy 3, 8-4 is ki tud elegiteni egy not (hacsak nem valami szetkurt pornosztar)
Köszönjük értelmes kérdésed. Körülbelül olyan színvonalú mint a hozzászólásom. :-) Amúgy hogy valami értelmeset is írjak, nem igazán a hossza lényeg, az 12 cm fölött már elmegy, inkább a vastagság. 4, 5 centi alatt ásd el magad. Nem értem milyen az a vazelinos pénisz, azon kívül hogy síkos, de a vazelin igen elavult síkosítónak számít, gumival nem is szabad használni és nem tudok semmit amivel növelni tudnád a farkad az újdonsült méretes [email protected] szokott barátnõd programozott aktusáig. Örülök, hogy segíthettem. 26/N
Ha a barátnõdnek ez számít, akkor hagyd hogy menjen. Nekem átlagon felüli méretem van, és ez legtöbb esetben inkább átok, mint áldás.Dicsekedni lehet vele, de a sexet én sem és a partnerjeim is csak ritkán élvezik.Nagyon kell figyelni az átlagos lányokra, mert az örömszerzés hamar kínzásba torkollhat!!Bár tény, hogy valaki ezt nagyon élvezi.
Miaz, hogy vazelinos pénisz?
A kérdező hozzászólása: Nicolas Anelka volt francia válogatott labdarúgó.Köszönjük értelmes hozzászólásod..
utolsónak igaza van :d Átlagos méreted van, az egy átlagos magyar csajnak elég kell legyen, ha jól használod. Hiába lenne 20 centis farkad, a legtöbb nõ sikítana a fájdalomtól ha tövig bevarrnád neki.... ennyi
Mit jelent az a szókapcsolat, hogy "nagy vazelinos pénisz"? Attól tartok - életkorod dacára - hogy sem te, sem tisztelt barátnõd nem tudjátok, hogy mirõl beszéltek. Amúgy meg, ha barátnõd emiatt lelép, akkor javasold neki, hogy csinálja lovakkal, ott valóban kelleni fog a vazelin...
A kérdező hozzászólása: Köszi, de õ simán elhagyna ha kicsi a méretem ezért akarom tudni hogy most jó-e a méretem.
Nem, sosem volt nálam centi. :-D De akin feszül az 52-es gumi, vagy fel sem tudja húzni, azt nem kell lemérni. Legyen elég ennyi rólam.
Tartsatok egy kis szünetet, ne maszturbálj...Éheztesd ki magad. Aztán állni fog mint a cövek.
ha feszült vagy, ideges, és azon parázol, hogy nem áll fel, akkor nem is fog. legyen több önbizalmad, és a párod meg megértõ, mert ha piszkál, megjegyzéseket tesz, az csak ront a dolgon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!