Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok és (681 db)

18-éves vagyok és van egy 40-éves pasim! Jol ki jövünk csak annyia probélma hogy állandoan féltékenykedik ok nélkül! Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•

Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•
Egyre rosszabb lesz az évek múlásával, gondold végig, hogy vele akarod-e az életed leélni. Mire Te gyereket akarnál, Õ már nagyon nem is tud csinálni, vagy a nagyapjának fogják nézni, és ha a maygar átlagot nézzük, kb 30 évvel elõtted fog meghalni. Sok más dolog ellene szól egy ilyen kapcsolatnak, egy 18 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen mást akar. Ez elsõre lehet nem a Te kérdésedre a válasz, pedig lehet, h mégis.
Hát ez aztán a korkülömbség 22 év. De már megszoktam.A nõvérem és az õ pasija között 20 év korkülömbség van de jól kijönnek egymással már évek óta. Szerintem azért féltékenykedik mert szeret téged.Ami jó jel. Ha minden rendben lesz köztetek akkor tik is nagyon sokáig boldogok lesztek :)
Második válaszoló vagyok. :) Egy részben egyet értek az elõttem szólóval, de részben nem. Az õ élete, az õ döntése ebbe nem szólhatunk bele. Az ismerõsömnek a szülei közt 23 évnyi kor különbség van, de megértik egymást. Ha nektek így jó, éljetek boldogan! :) De azért tényleg gondold végig az elõttem szóló tanácsát... • Wanda
hogy az ismeroseid mennyire ertik meg egymast, azt te egyaltalan nem tudhatod! nehogy megsertodj, de te csak egy kivulallo vagy a szamukra s sohasem fogod teljesem megerteni ami koztuk van. szerintem ilyen allitast csakis a sajat kapcsolatodrol tehetsz, hiszen az az egyetlen, amelyben te vagy az egyik foszereplo.

18 éves vagyok és lány. Van esélyem, hogy egy pár centivel még magasabb legyek? (Nem növi-kúrára gondolok)

Legjobb válasz: persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?

persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan vészes, 168, de világ életemben ütni akartam a 170et :D Ez egyfajta álom.. :)

18 éves vagyok és 18, 5 cm-es a péniszem. Az jónak számít?

Lehetõleg lányok válaszoljanak!A barátnõmtõl nem merem megkérdezni,mert ezt cikinek tartom,de én úgy látom,hogy megvan vele elégedve.

Legjobb válasz: 18 évesen ennyi eszed van?

18 évesen ennyi eszed van?
Ahány éves vagy, annyi centinek kell lennie! 44/F :)
Bébip*cs :D
Ez itt az internet, az átlag alját súrolod haver.
Uramisten, te s egg hülye vagy kérdezõ!
jó, nekem is annyi:D
Erõs közepes. Ezen az oldlaon nagynak számít:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) ) de az csak egy dolog, h én azt látom h neki megfelelõ, attól még álcázhatja is, h nem jön be neki, azért tettem fel a kérdést
De bolond vagy, hallod! Látod a bnõdön, hogy elégedett és akkor kreálsz magadnak egy álproblémát és belehajszolod magad annyira, hogy a végén beírod ide! Hát szükséged van erre? Egyébként szerintem is minden rendben, nem csak a bnõd szerint.
A korral nõ.Én 39 vagyok és 39, 2 cm.
Ha eléri a segg lukadat akkor NAGY! :-D
A kérdező hozzászólása: akkor jó
A kérdező hozzászólása: nem baj, te már csak tudod
Látod, megint csûröd-csavarod, miért van erre szükség? Ha nem lenne neki jó, akkor szólt volna. Nem hiszem, hogy folyamatosan megjátssza magát. Kinek lenne az jó? Te pedig nyugodj már bele, hogy jó a farkad és találtál egy olyan lányt, aki ráadásul élvezi! Nincs arra semmi szükség, hogy idegeskedj egy nem létezõ problémán! Nincs elég bajod a mai világban enélkül is?

Ha Magyarországon most vagyok gimnáziumos, 12. es. De abba szeretném hagyni az iskolát mert már 18 éves vagyok. és Írországba szeretnék költözni, akkor ott is tanköteles vagyok addig amíg ki nem járom a 12. et?

Legjobb válasz: Ha betöltötted a 18-at akkor már nem vagy. De ha már utolsó éves vagy nem bírod ki ezt a két évet? Sokkal jobb lenne a lelkednek ha lenne érettségid, hidd el, utána bármit kezdhetsz az életeddel.

Ha betöltötted a 18-at akkor már nem vagy. De ha már utolsó éves vagy nem bírod ki ezt a két évet? Sokkal jobb lenne a lelkednek ha lenne érettségid, hidd el, utána bármit kezdhetsz az életeddel.
Amelyik évben töltöd be a 18-at, azt még ki kell járnod.
A kérdező hozzászólása: pont ez az, h tanköteles vagyok, mert úgy kezdtem el a tanévet, h nem voltam még 18... szóval köteles vagyok kijárni ezt a tanévet, a 12.et... viszont nem tudom, h ha kimegyek Írországba akkor ott is kötelezhetnek-e arra, h kijárjam, vagy hazahozatnak, h itt járjam ki.. nem tudom, h h mûködik :S
Szerintem ennyiért nem fognak haza küldeni.
Ha Írországba mész, akkor az ottani törvények vonatkoznak rád. De mindenképpen be kell fejezned a középiskolát, és le kell érettségizned, különben semmire sem fogsz menni, se nem itt, se nem ott. Ott is tudsz majd iskolába járni.
A kérdező hozzászólása: igen csak ott kint nem tudom, h h tudok majd tanulni... minden angolul.. :S szóval arra gondoltam, h levelezõin folytatom a gimit, gondolom, h megoldható :)

Mit csináljak? 18 éves vagyok és a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól és az a baj, hogy távkapcsolat és nem engednek hozzá és őt se engedik idejönni. Mi a megoldás?

Az a problémájuk állítólag, hogy túl messze lakik (az ország másik vége...400km) de engem ez nem zavar de ?ket nagyon, hogy nem engedik,hogy ennyit utazgassak egy fiúért és sokba kerül, de a saját pénzemb?l mennék!!! És hozzánk nem jöhet, mert ""a lakásunk nem egy szálloda""... és nem akarják engedni, hogy együtt aludjak vele és ennyi távolságra egy napra menni nem megoldható...

Legjobb válasz: Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.

Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.
nekem is ugyanez a problémám:S én se tudom mit csináljak
millióféle megoldás lehet. De kezdjük apránként, és h más is hozzá tudjon szólni. Én javaslom az albérletet...
csak egy megoldás van. Az albérlet
Mióta vagytok együtt? És milyen fiú õ? Nem lehet, hogy a szüleid féltenek? Úgy értem, hogy ismerik a fiút, és nem tartják hozzád illõnek? Csak egy ötlet, nem tudom...Az albérlet jó ötlet lehet, ha van rá pénzetek...Vagy az is lehet esetleg, hogy túl idõsnek gondolják hozzád...Õ hány éves? Ha mesélsz egy kicsit kettõtökrõl, akkor lehet ki tudnánk találni, hogy jogos oka van-e az eltiltásnak (nem "cserélgeted" túl sûrûn a barátaidat?), vagy nem, és ha nem, kitalálunk valamit, ne félj!:)
Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád. Felelõs érted és szeret, nem akarja, hogy bajod essen, mert azt soha nem bocsátja meg magának. Próbáld kicsit a õ szemével is nézni a dolgokat. Értem én, hogy szereted ezt a fiút, de senki miatt nem érdemes összebalhézni a szülõkkel. Végül is õk azok akik feltétel nélkül szeretnek és megtesznek érted akármit. Támogatnak akkor is, amikor senki más. Abban igazad van, hogy túlzásba viszik a féltést. Átmentem annó én is ezen, de apránként meg lehet õket gyõzni. Valószínûleg még mindig kislányként kezelnek, ami szerintem sem kellene már. Mutasd meg neki, hogy felelõsségteljes döntéseket tudsz hozni. Bízhatnak benned és nem kell félteniük, hogy ha elmész valamerre. Miért nem próbálsz meg a szüleiddel értelmesen nyugodtan megbeszélni mindent? Miért nem próbálod bemutatni nekik a barátodat? Szerintem, ha ismernék és tudnák, hogy milyen akkor sokkal könnyebben elengednének hozzá és õt is elengednék hozzád. Nyilván elsõre, ha friss a kapcsolat meg se próbálj vele aludni, mert akkor elrontasz mindent. Egyébként elõször a barátodnak illik menni hozzád és neki kell smúzolni egy kicsit a szüleidnél, hogy megbízzanak benne. A jó benyomás nagyon fontos, mert ezen áll vagy bukik a helyzet. Ha meg erre nem hajlandó a barátod, akkor nincs mit tenni. Javasolták itt az albérletet, ami szerintem hülyeség, ha nincs havi fix jövedelmed. Amúgy neked is itt a pályaválasztás. Õ nem tudom hány éves, de gondolom korodbeli. Miért nem próbáltok meg egy városba egyetemre jelentkezni vagy valami suliba? Így meg lenne oldva a szállás kérdés és hétközben is együtt lehetnétek. Próbálj meg velük beszélni! Hidd el ha szépen nyugodtan és nem lázadva elmondod neki, hogy mit szeretnél, akkor biztosan fognak neked engedni.
sajnállak nagyon hülye anyud van...nekem ugyanez van bnõm anyjáéknál csak itt a nkorral van probléma:S:S megoldás: küldd el a jó fenébe anyudat h mégis mit képzel h iylen szinten beleszól a magánéletedbe...ha ettõl nem tér jobb belátásra akkor meg egyszerûen [email protected] le mit mondd és ne foglalkozz vele elõbb utóbb bele kell törödnie...fizikailag pedig nem akadályozhat meg benne h elmenj a barátodhoz mert már felnõtt vagy!!
A második, hozzászóló is írt egy megoldást :P Hogy melyik jó és melyik rossz, az számít bele :P Viszont ha az anyuka tartja ela kedves kérdezõt, akkor úgy kell ugrálni, ahogy az anyuka fütyül :D És bocs h offoltam, de unatkozok ^^'
"szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.." akkor jöjjön el hozzátok és mutasd be.
nem a pasi miatt, anyád miatt kellene költöznöd ez nem normális dolog, és idõvel csak rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.. sajnos a szüleim tartanak el, fõiskolán vagyok elsõs, nem tudok albérletbe menni :( de majd még próbálok beszélni velük... és nem cserélgetem sûrûn a barátaimat :D eddig 3 volt és egyikkel se feküdtem le (pont a szülõk dolgai miatt) :D
elõzõnek teljesen igaza van!! "Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád." Ez nem biztos h így lesz mert minden ember más és minden ember másként gondolkozik...de akik átélik ezt a helyzetet azok a gyerekükkel nem szokták ezt csinálni mivel nem akarják lelkileg tönkretenni.egyébként eléggé 50-es évek beli hozzáállás...üdv.

18 éves vagyok, és még szűz! Egyszerűen nem jön össze, próbálkoztam, nem találok komoly csajt! Szeretnék már növel lenni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Így van. Ahhoz, hogy nõvel legyél, nem kell komoly csaj, sõt.... Az egyéjszakásokat lényegre törõ férfias(!!!) de kedves és vágyakozó szöveggel tudod felszedni. Ha komolyat szeretnél, akkor meg várd ki, amíg jön. Semmi gáz nincs, ha még szûz vagy 18 évesen, feltéve, ha érzed ennek az értékét. Ha amiatt vagy szûz, mert fogalmad nincs, hogy kell "felszedni" a csajokat, na, az hímnemû létedre elég gáz...

Így van. Ahhoz, hogy nõvel legyél, nem kell komoly csaj, sõt.... Az egyéjszakásokat lényegre törõ férfias(!!!) de kedves és vágyakozó szöveggel tudod felszedni. Ha komolyat szeretnél, akkor meg várd ki, amíg jön. Semmi gáz nincs, ha még szûz vagy 18 évesen, feltéve, ha érzed ennek az értékét. Ha amiatt vagy szûz, mert fogalmad nincs, hogy kell "felszedni" a csajokat, na, az hímnemû létedre elég gáz...
Azt tanácsolom neked, hogy rendes nõt keress, aki szeret is, és akkor neki is adhatod a szüzességed, és forditva (: Ráadásul ha szerelmes is, akkor nem igen kell tartanod a szingliségtõl =)
Nagyon szép dolog szerintem a szüzesség tartogatása a "nagy szerelemnek" akár lányról, akár fiúról van szó. Persze relative, ki mikor érzi azt, hogy ez az a nagy szerelem... Általában mindig az aktuális kapcsolatban van a nagy Õ. Én bolond fejjel odaadtam magam 16 évesen az akkori barátomnak, mondjuk 3 évig együtt is voltunk. De most, az új kapcsolatomban élve, megbántam, inkább a mostaninak adtam volna, hiába vagyok már 19 éves, szívesen vártam volna, ha elõre tudom. Ha csak szexelni akarsz, akkor elmész a legközelebbi discoba vagy szórakozóhelyre, udvarolsz pár percig egy 13-16 éves lánykának, aztán viheted a mosdóba. Sajnos a legtöbb mai kislány már így mûködik. Ha szeretkezni akarsz, akkor keresgélj tovább :) És korodtól függetlenül, inkább az idõsebb lányok felé kacsingass, én a fiatalabbakban nem bíznék. Bár köztük is akad kivétel természetesen. És hidd el, ha egy lány szeretni fog téged, nem lesz ciki az, hogy még szûz vagy. Lehet, hogy õ már nem az, de mindenképp plusz pont, saját tapasztalat :P
ha csak nõvel akarsz lenni akkor kereshetsz bármilyen csakjt ...sokan vannak akik bevállalnak egyájszakás kalandokat...viszont ha szerelmes szeretnél lenni az nem egyszerû
Csajozz be!
Szerintem elsõre menj el egy prostituálthoz. Mondd el neki, hogy neked ez lesz az elsõ, tanítson meg, hogy jó a lányoknak (a saját mûködésedet gondolom amúgy is ismered). Utána a lányokkal kapcsolatban is nagyobb lesz az önbizalmad.
hát a megkérdezéshez nem kell prostihoz menni azt bármelyik barátjától illetve bnõjétõl megkérdezheti ha közelebbi kapcsolatban áll velük...amúgy szerintem az elsõt nem pont egy prostival kell átélni
Szerintem nem lenne nagy durranás egy prostival, persze jót kúrni velük is lehet, de nem az a legjobb:-) Ha csak szexelni szeretnél, én mégis inkább egy igényes prostit ajánlok neked, nem 13-15 éves tinilányokat akik már több faszt fogtak mint kilincset.

18 éves vagyok és barátommal 2honapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szombatra terveztük az első szeretkezésünket! Én még szüz vagyok, de úgy érzem felkészültem rá! Mit tegyek? Túl korai?

Legjobb válasz: 18 evesen nem korai...2honapra?hat ha szeretitek egymast es tenyleg fel v keszulve!A srac ha nem szûz,ne aggodj biztosan tudni fogja mit tegyen,te csak sodrodj az esemenyekkel!sok sikert!

18 evesen nem korai...2honapra?hat ha szeretitek egymast es tenyleg fel v keszulve!A srac ha nem szûz, ne aggodj biztosan tudni fogja mit tegyen, te csak sodrodj az esemenyekkel!sok sikert!
Próbáld élvezni, engedd el magad :)
A kérdező hozzászólása: Õ nem szüz és biztos vagyok, hogy ovatos lesz velem!
A kérdező hozzászólása: Õ nem szüz és mondta, hogy nagyon ovatos lesz én meg bizom benne :)
ha tenyleg megbizol benne akkor nem lesz gond. azert tudasd vele, ha valami nem eppen kellemes
Miért lenne korai??? Egyáltalán nem kéne, hogy az legyen. De ezt nem idõben kéne mérni, hanem, hogy mikor hasit beléd a vágy, hogy márpedig, én most azonnal akarom készen vagyok. Ha gondolkozol, és ilyen kérdéseket teszel fel, akkor kár hozzákezdeni. Hiába bizonygatod, hogy felkészültnek érzed magad rá...
Nem kell mindenen beparázni. Egyébként megsúgok valamit.. abból, h elmondod hány éves vagy, és mióta vagytok együtt, a kívülállók ebbõl a két adatból szerintem nem fogják megmondani a tutit, szerintem nem ezek a legfontosabbak. Mikor találunk valakit, és beleszeretünk, és érezzük, h õ az, szerelem elsõ látásra, akkor igazából sokkal többet számít, h mit súg a szíved, minthogy mióta vagytok együtt! Csak ezt akartam ezzel mondani. Csakis TE tudod, h korai-e, és csakis Te döntöd el, hogy lesz. Csak hallgass a szívedre, és ha õt ismered, és szereted.. akkor mért mondaná meg más, hogy mit kéne tenned?
szia! én is 18 évesen 2 hónapra rá veszítettem el a szüzességem és már nagyon vágytam rá elsö perctöl fogva, hogy együtt legyünk... é nagyon is biztos voltam magamban:) szóval nem korai, ha szereted:)
Ne fogyj hirtelen! Ha drasztikus fogyás után megnyúlik a bõr azon csak a plasztikai sebész fog tudni segíteni.
Az RFF-t én is szedtem úgy 2 éve. Nekem 15 kg súlyfeleslegem volt. Mindenképpen kerüld a gyors fogyást. Mert a bõröd nem tud olyan gyorsan regenerálódni, és bizony "lógni" fog. Nagyon fontos, hogy rendszeresen tornázz. Például egy szobabicikli vagy taposópad, napi rendszerességgel használd 1 órán át. Megemlíteném még a fogyasztó-feszesítõ krémeket. Ezek önmagukban tény, hogy nem karcsúsítanak, de kiegészítve vele a fogyókúrát szép struktúrát adnak a bõrnek, a narancsbõrt is kedvezõen befolyásolják.
Szia! A bõröd még tökéletesen tud regenerálódni ebben a korban. Amivel rásegítheszt, nekem is bevált, a testápoló és a hideg-meleg váltózuhany!!!! Gyönyörüen megõrzi a rugalmasságát a bõröd, és nem fog "lógni"!!!!! Persze a striás helyeken a csíkok csak halványulnk, és ott már a feszesség sem lesz olyan, mint a hibátlan területeken. Emellett javaslom gyümölcskúra tartását. Úgyis hamarosan jön az eper és cseresznyeszezon, csak azt egyél napokig, akár 2-3 kilót is, plusz ásványvizet sokat, és már 3 nap után látod, mennyivel gyönyörûbb a bõröd, és sokal jobban érzed magad!!!!! ÉN ezt alkalmazom évek óta és sikerrel!!!! :-)

Mi a baj velem? 18 éves vagyok és nemvolt barátom.

18 éves vagyok és még sosem volt barátom, pedig mások szerint szép vagyok, és nem csak anyukám mondja:D:P

Legjobb válasz: akár hiszed akár nem velem is ugyanez a helyzet.. én is 18 vagyok (5hónap és 19) és még nem volt barátom és nekem is mondják hogy szép vagyok.. lett volna jelentkezõ bõven de valahogy nem éreztem azt hogy õ lenne az igazi lehetséges hogy ha belemegyek akkor megszeretem,de nekem ez nem jön be valahogy:Séppen akkor szerelmes voltam de azaz egyén nem szeretett engem vszinü ezért is utasítottam el mindenkit,de én voltam a hülye, mindegymár...:)néha még eszembe jut..de ez a helyzet majd lesz más nem de?:) viszont neked is azt tudom tanácsolni amit magamnak mondogatok, hogy nyugi majd jön valaki akivel mûködni fog a dolog:)remélem segíthettem:)

Elküldtem :)
A kérdező hozzászólása: 18:06 nagyooon örülnék neki.:) [email protected] ide küldd el légyszi és felveszlek(: köszönöm
akár hiszed akár nem velem is ugyanez a helyzet.. én is 18 vagyok (5hónap és 19) és még nem volt barátom és nekem is mondják hogy szép vagyok.. lett volna jelentkezõ bõven de valahogy nem éreztem azt hogy õ lenne az igazi lehetséges hogy ha belemegyek akkor megszeretem, de nekem ez nem jön be valahogy:Séppen akkor szerelmes voltam de azaz egyén nem szeretett engem vszinü ezért is utasítottam el mindenkit, de én voltam a hülye, mindegymár...:) néha még eszembe jut..de ez a helyzet majd lesz más nem de?:) viszont neked is azt tudom tanácsolni amit magamnak mondogatok, hogy nyugi majd jön valaki akivel mûködni fog a dolog:) remélem segíthettem:)
A kérdező hozzászólása: van msned?:) beszélgetnék veled. [email protected] ide elküldhetnéd.:) kösszi
A kérdező hozzászólása: 18:50:) hát jólenne végre(:
Szerintem valamiért szorongsz. Meg hát kitartó pasi kell neked, akinek nem lehet nemet mondani :) F21
ja és én is 18 vagyok..
Szia sorstársam :D Amikor olvastam, azt gondoltam, hogy vki leírta a történetem.:D Én is mindig beijedek és nem lesz semmi. Ha gondolod, felveszlek hátha könnyebb egy ismeretlennel beszélni ilyen dolgokról:)
Semmirõl nem vagy lemaradva, ne félj! Nem is kell elkapkodni, érdemes kivárni az igazit. Én is így voltam ezzel. Volt egy nõ, aki kifejezetten cukkolt 17 évesen, hogy még nem volt barátom. 18. éleévem vége felé összejöttem egy régi barátommal, akivel már egy éve msneztünk. 19 évesen vesztettem el vele a szüzességem, most pedig már több mint másfél éve együtt vagyunk. Soha nem tudhatod, mit hoz majd a holnap.
-^^ bocsi azt nem oda akartam hanem alá:S
nagyon szívesen^^ hidd el hogy énis nagyon rosszul érzem magam néha ez miatt..nemtudok megnyílni eléggé az a bajom.. szerintem köszönhetõ annak az embernek aki kicseszett velem:S nem lehet hogy neked is volt ilyen csalódásod és ezért nem tudsz tovább lépni?:S^^ (utolsó voltam)
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyoon:) sokat segítettél utolsó:$:)
tölts fel képet....így nemtudunk semmit se mondani
szerintem legközelebb próbáld meg. ne félj az újtól! nem veszíthetsz vele semmit. Csak egy kicsit erõltesd meg magad, de ne görcsölj ezen ennyit. Hagyd hogy spontán jöjjenek a dolgok!;-)
legközelebb vállald be akkor is ha elõször megijedsz. késõbb nem bánod meg.
Szerintem ez azért van, mert megijedsz és elutasítod. De ez csak egy tipp.
lehet hogy a barátaid csak kedvességbõl mondják hogy szép vagy sorry de ez van

Megigényeltem a családi pótlékot szeptemberben és december van és még mindig nem jött családi pótlék.18 éves vagyok és van tanulói jogviszonyom!?

Segítsetek

Legjobb válasz: Hát azért az nem úgy mûködik, hogy 18 vagy és igényled. Ugyanis valaki kapja utánad már, a Kincstár meg nem fog több helyre fizetni... ahhoz, hogy te kapd, nem elég neked igényleni.

Hát azért az nem úgy mûködik, hogy 18 vagy és igényled. Ugyanis valaki kapja utánad már, a Kincstár meg nem fog több helyre fizetni... ahhoz, hogy te kapd, nem elég neked igényleni.
bombázzni kell öket emaillel hogy mni a rák van már megint?
Azt nem írtad, hogy hol van jogviszonyod. Ha felsõoktatásban egyetem/fõiskola, akkor ne is várd, hogy utaljanak mert nem jár.
Szia Sári azért mindenképp nézzél utána hogy valamilyen megoldás van-e a problémára sok sikert.
Ja azt elfelejtettem ha eddig utánad járt a csp és most töltötted be a 18at akkor nem jár. De ha született egy gyereked és a 18.on már túl vagy akkor viszont kell hogy kapjál csak idõt kell rá szakítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!