Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok, 16 éves barátnőmmel (7 db)

18 éves vagyok, a barátnőm 16 éves. Április 27-én jött meg neki, általában 24 naponta.3 hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első, ezelőtt kb 1 hónapja. Lehet terhes?

27-én normálisan megjött neki, minden teljesen rendben volt, eddig talán egy alkalom volt, hogy gumi nélkül csináltuk, nem mentem el benne. Most, csináltuk gumi nélkül, menstruációja után kb 1 héttel, illetve tegnap. (Tegnap volt a 14. nap) Egyszer sem mentem el benne. Ma mondta, hogy fájnak a mellei, és a hasa is fájt (nem görcsölt, fájt), de megvolt fázva ezen a héten, nátha, torokfájás. Lehet terhes?

Legjobb válasz: A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)

erre találták föl a gumit, hogy ezt megelõzd. vagy ha nem dívig a gumi mert ez meg az akkor fogamzásgátló. jézusom hogy lehetnek a fiatalok ilyen idióták. minek játszotok olyat amihez még gyerekek vagytok. ha terhes akkor nagyon benéztétek. legközelebb gondolkodjatok. nem fáj.olcsóbb egy csomag gumi mint az elvetetés vagy egy gyereket felnevelni. és ne legyen ez vitatéma mert aki errõl elkezd vitázni az is ugyanolyan agyatlan mint az aki nem gondol elõre.
A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)
ha gumi nélkül csináltátok hogyne lehetne??
menstruáció után egy héttel? TI BARMOK VAGYTOK ? pont peteérés idõszakán? kicsi az isten állatkertje..
A kérdező hozzászólása: És milyet érdemes venni? Mert van olyan ugye, ami már 1 heteset is kimutat... De a mellei fájhatnak attól is, hogy megfog neki jönni, nem? Mert a lányok 85%-ának felborul a hormonháztartása az elsõ után, és ezért jöhet elõbb, vagy késõbb is.
* nagy
csináljatok 2 hét múlva terhességi tesztet
A terhesteszt gyorsabban megmondja...
A kérdező hozzászólása: De nem nagy rá az esély, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Például nekem van olyan osztálytársnõm, aki nem szed se fogamzásgátlót, se kúpot nem használ, semmit, és eddig csak gumi nélkül csinálták a barátjával, akivel 1 éve vannak együtt. Mielõtt a srác elélvezne kiveszi a csajból és eddig semmi bajuk nem lett. Vagy ezt csak a szerencsének köszönhetik?

16 évesek vagyunk és barátnőm azt mondta hogy majd ha 18 lesz akkor fekszik le velem. Van olyan hogy nem birja kivárni:D?

én most várjak 2évig pedig már volt minden csak szex nem. miért ilyen? van más lány is aki ilyet mondott a barátjának? amgy 10hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: 19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.

19 éves vagyok és még barátnõm se volt, ha én kibírom akkor te is. Amúgy van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja.
Ha szereted, tartsd tiszteletben a kérését, meg fogja hálálni. Nem szabad erõltetni a dolgot, amikor õ készen áll rá, úgyis akkor lesz a legjobb, mert akkor teljes szívbõl csinálja majd. Azzal meg, hogy megvárod, megmutatod, hogy mennyire szereted, és hogy tiszteled a véleményét, és jobban fog kötõdni hozzád és tisztelni. Türelem játék, de megéri. Amúgy ha nem erõlteted, akkor az is lehet, hogy meggondolja magát kicsit hamarabb ;)
Kicsit tényleg fura, hogy így kiszámolja... Sztem csak egyszerûen fél. És van olyan, de ne erõltesd szerintem se.
"van olyan lány aki 18 éves koráig nem akarja elveszíteni és ha kitartó akkor nem is fogja2 Nem azt mondta hogy nem akarja elveszíteni, hanem hogy nem fekszik le VELE!
nagyon helyes, mármint a lány részérõl...
egy ilyen számító libát, aki ezt így eltervezi...dobnék...
fél és nincs rá kész. ne eröltesd. ha nem akarsz várni rá 2 évet. mármint a szexre vele. akkro most hagyd el. ha úgy érzed képes vagy várni akkor maradj vele. de megsúgom, hogy mind a ketten sokat fogtok változni az elkövetkezendõ 2 évben. ha te nem a lány mindenképpen. a lányok ebben a korban sokat változnak.
A kérdező hozzászólása: majd meglátjuk de biztos hogy nem hagyom el.

18 éves srác vagyok, már ideje lenne, hogy lefeküdjek barátnőmmel, de nem vagyok megelégedve a méreteimmel, ha 16 centis a péniszem, azzal átszakíthatom barátnőm szűzhártyáját?

Ja igen és az gáz,ha van egy kis sz?kületem? Lehet bel?le bajom sex közben?

Legjobb válasz: Én is paráztam mert nekem 14 cm, de egy csaj aztán azt mondta nekem hogy ezen aztán végképp ne görcsöljek. megkért hogy úgy nagyából mutassam meg mekkora, majd elmosolyodott és megmutatta a mutató újját és csak annyit mondot, nekem ettõl is orgazmusom van a tied meg többszöröse az újjamnak.

Én is paráztam mert nekem 14 cm, de egy csaj aztán azt mondta nekem hogy ezen aztán végképp ne görcsöljek. megkért hogy úgy nagyából mutassam meg mekkora, majd elmosolyodott és megmutatta a mutató újját és csak annyit mondot, nekem ettõl is orgazmusom van a tied meg többszöröse az újjamnak.
1.A nõi hüvely 8 centi... szóval átszakíthatod 2.nem a méret a lényeg, hanem hogy ki hogy használja 3.legyen koton 4.Szûkülettel nincs baj csak fájni fog mert teljesen le fog húzódni a bõr, tisztázd ezt a barátnõddel és csináljátok óvatosan 5.ha továbbra is szexuális életet akarsz akkor menj el orvoshoz 6.nem basztatásképpen (de lehet körülmetélnek) nem nem elszel ettõl se szarabb se zsidó... nem 1 srácc szenved ilyenben :) 7.KOTON!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! rendesek vagytok:) metélést ugye érzéstelenítõvel csinálják?:/
akár hiszed akár nem : EZ MÁR NEM FOG JOBBAN MEGNÕNI !!! (természetes úton legalábbis) szóval ha akarsz valaha is valamit kezdeni vele , akkor ne azon aggódj , hogy mekkora , hanem CSINÁLD !
Utolsó: aranyos barátnõd lehet:) becsüld meg
a 16 centi tök átlagos...és 1 szûz lány, ha elõtted nem sz*pta le a fél várost, akk úgysem látott még annyi brét, h vágja szemmértékre, mekkora az átlag:D ezen ne parázz, tuti tetszeni fog neki...inkább a szûkület miatt félnék, az fájdalmas lehet...menj el dokihoz vele!
Engem is körülmetéltek 17 éves koromban, szóval ne izgulj, nem olyan vészes, én pl sokkal több ideig bírom a szexet. Orvosi okokból, nekem is szûkületem volt, szóval nem vallási/származási okokból! (nem propaganda, valóban így van) A méreteid miatt ne aggódj, nincs értelme. A magasságodon meg a cerka hosszán nem lehet változtatni, el kell fogadni. Mellesleg okod nincs az aggodalomra egy 16cm-es hv teljesen átlagos. Enjoy
googlizz már rá mekkora az átlag, anyám, hogy a sok marhát csak a méretei izgatják......
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkét kommetnelõnek! az 1. kommentelõ megnyugtatott valamilyen szinten, valamiylen szinten nyugtalanít is.
nem az a lényeg mekkora hanem hogy milyen szögbe vered be ...
Szia!:) Elmentél dokihoz? Lett valami? Dobj privit, vagy válaszolj itt, normális kérdezõnek tûnsz, érdekel, hogy mi lett.
Én 13 vagyok és 23 cm a farkam.DxDominik voltam.
Hát van benne valami, korban több vagyok, de egyéb paraméterekben stimmelünk. És a barátnõm rendszeresen fájlalja magát szeretkezés után, báááár!!!! annyira nem látni rajt h. ez bántaná :P Csak óvatosan, és okés lesz.
Egy ekkora farokkal már vidáman eléred a bnõd méhszáját és ennek böködése nekik nagyon fájdalmas tud lenni! Úgy hogy csak óvatosan!
A hüvely hossza 8-10 cm. Szóval csak óvatosan!
Dominik! Nem hiszem el!
A kérdező hozzászólása: Nem a csajom hanem csak barátom, és õ mondta , nekem most még nincs csajom
HÁ, nekem meg itt sírt egy 14 éves kislány, hogy az én 17 centis farkam az kevés és lehet nem lesz neki elég. XD

18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit. Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!

Mostanában pettingszer? dolgok történnek:) Viszont 18 éves koráig nem akar szexet, pedig bevallása szerint már most készen állna rá. Saját maga állította fel ezt a határt, és nem értem miért. Nem bírom már sokáig! A korombelieknek már mind megtörtént. Várok persze, de egyre gyakrabban rámtör a vágy.

Legjobb válasz: na ja meg a nõi lelket nem fogod 60 évesen sem érteni, max selyteni, de ha mégis megérted akkor publikáld egy vaskos könyv keretében, garantált a Nobel-díj... Addig meg marad az egyik az univerzum nagy relytéjei között, de talán jobb is nekünk ez így mert vannak fontosabb dolgok.

Szia! Nem lehet hogy a barátnõd a védekezéstõl fél? Tehát nem akar gyogyszert íratni magának vagy nem akar gumit használni? Lehet hogy csak fél én a helyedbe egyre többször csinálnám a pettingszerû dolgokat:)
na ja meg a nõi lelket nem fogod 60 évesen sem érteni, max selyteni, de ha mégis megérted akkor publikáld egy vaskos könyv keretében, garantált a Nobel-díj... Addig meg marad az egyik az univerzum nagy relytéjei között, de talán jobb is nekünk ez így mert vannak fontosabb dolgok.
próbáld ki, ezt: elszöszmötölsz rajta, de nem engeded, hogy õ is csináljon valamit. simogasd, csókolgasd az arcát, nyakát, tarkóját fülét. Lassan az egész testét. fontos, hogy neki ne engedj csinálni semmit, csak azzal foglalkozhasson, hogy te mit csinálsz, illetve õ mit érez. Egyszóval alposan izgasd fel. Jó sokáig csináld. Aztán amikor már nagyon felizgult, akkor egyszerûen hagyd abba. Mond neki, hogy tiszteled az elhatározását, és ezért most nem csinálhatjátok tovább. Mereven zárkózz el mindenfajta folytatástól. Hozzá se érj. Akár hagyd is ott. Fõjjön csak a saját levében! (szó szerint) Ha ezt néhányszor megcsinálod vele az meg fogja hozni az áttörést, de csak akkor, ha tényleg fapofával végig tudod csinálni. Nem szabad, hogy látszódjon rajtad te mennyire szeretnéd tovább csinálni. (ha azt látja, hogy te is szenvedsz, az erõt fog adni neki a saját elhatározásához és te éppen ezt nem akarod) sok sikert :)
Hát ez tényleg húzós. Nagyon becsüllek, hogy ennyit vársz rá:) Mi is másfél éve vagyunk együtt ( 17 ö is meg én is) viszont mi 4 honap után lefekdütünk. Én se engedtem addig semmit, majd egyszer veszekedtünk és felhozta ezeket is. Na igy mégnagyobb veszekedés lett... Én akkor döntöttem el, hogy kicsit engedek. Majd mégtöbbet és mégtöbbet. Rám pozitivan hatott, hogy megmondta hogy öt zavarja hogy szinte "hozzám sem érhet". Én amugy csak nagyon szégyellös voltam, lehet hogy a barátnöd is az. Ha hangsúlyozod neki mennyire tetszik a teste, mennyire szépnek tartod öt biztos jo hatással lesz a kapcsolatotokra:) szurkolok
Ez butaság, általában azok mondják, h bizonyos ideig nem fekszenek le senkivel, akiknek nincs is kivel. Én is igy voltam vele, amig nem találkoztam a nagy szerelmemmel. 2 évet biztos nem fogsz rá várni, gondolom, akárhogyan is szereted. Most akkor 2 évig sóvrogni fog utána???Viszont ha azért nem csinálja, mert nem akarja, nem kíván téged, az egy msik téma, azért én sem csinálnám, csak mert a pasi szeretné azt mondani a haverjainak, h megvoltam.
Egyszerû; keress olyat aki nem ilyen csökött és azzal éld ki magadat, mert különben lemaradsz egy csomó dologról, neki meg száradjon ki egyedül a picsája ha nem akarja. Megjegyzem hogy ha tényleg annyira kívánna téged mint fordított esetben akkor nem kéne nógatni a dolgot neki jutna elõször az eszébe. Szóval nem érdemel meg a nyavajás szûzkurva!
sztem hagyd ott a csajt. én is lány vok, de nekem nem okozott sose gondot. kb 1 hét után lefeküdtem, akivel jártam
Az utolsó hozzászólónak elment az esze... Ember, te mit éreznél a lány helyében, ha kiderülne?! Mellesleg a kérdezõ sem tudná lelkifurdalás nélkül végigcsinálni, ha tényleg szereti a lányt. :) Amúgy... én 16 éves lány vagyok, és ha magamból indulok ki, lehet, hogy valahogy lelkileg nincs felkészülve rá. A legjobb tanács már elhangzott párszor: próbáld meg felizgatni! És várj rá... ne hagyd el õt. :)
Igaza van az utolsó hozászólónak! Izgasd fel, és ha õ nem érez semmit..akkor egyértelmû hogy még nincs felkészülve rá! De ne csald meg, azzal csak ártasz. Szeretkezni valakivel akit nagyon szeretsz...annál nincs jobb :) Nem tudsz mit csinálni, várj, és izgasd. Nagyon sok sikert! Szurkolok, de tényleg! És ha van valami írd meg légyszi ;)
én is azt mondom, hogy várj még! De barátnõd nem fél, hogy 1x meg fogod csalni? Mert lehet, hogyha olyan szituációba kerülsz egy lánnyal, akkor a férfiasságod fog uralkodni az érzelmeid felett. Amit persze majd utólag bánhatsz, mert akkor nagyon valószínû, hogy elveszíted életed szerelmét. De a lényeg, légy hozzá türelmes és kedves, ne erõltesd, de próbálj mindig kicsit tovább menni
Szia! Maradj a lánnyal, de csald meg, csináld mással, így velemaradsz, de nem maradsz le semmirõl.
érdekes. mondjuk én 16 éves koromban én hagytam ott a barátnõmet mert én nem akartam vele még lefeküdni. :D és azt sem tudtam h körülbelül mikor tenném meg. féltem is. leeht ha mondtam volna neki hogy mi a gond várt volna. de meddig... mért okoz ez mindig ilyen züröket. de a legrosszabb az egészben hogy talán vársz még rá két évet, de a mi biztositék arra hogy akkor nem mondja e azt hogy kijjebb tolta a korhatárt 24-re..... ha viszont õ életed szerelme akkor végülis érdemes várni, de lehet több lesz az mint két év. ami a megldás lehet, tényleg pettingeljetek sokat, elöbb-utobb többet fog akarni ha meg nem, akkor érdemes elgondolkodni rajta h medidg tudsz még várni
ennek is van jó oldala. 2 évig nem kell paráznod hogy megcsal. Na jó ez csak vicc volt. szerintem ne eröltesd. mondd el neki hogy te szeretnéd, de hagyd hogy õ döntsön. ha szeret úgysem fogja kibírni a 2 évet, de neki kell eldöntenie mikor áll készen rá.
nem lehet, h a férfiasságodtól fél?:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ!:) Az a helyzet, hogy õ életem szerelme;) ha kell várok, majd megfogadom a tanácsaitokat! egyébként büszke vagyok rá, és azért jó, hogy nem megy bele rögtön a dologba.Csak azért másfél év hosszú idõ, és úgy gondolom a lányok ilyenkor már érdeklõdnek..
próbálj vele beszélni.hanemjön össze hagyd el.
Hát az az igazság, hogy én is 16 vagyok és két hónapja szakítottam, mi 7 hónapja voltunk együtt és nagyon erõltette a dolgot..de azóta rájöttem, hogy nem a korommal volt a gond hanem azzal, hogy nem szeretttem igazán.Az a gáz h átlagba egy 16 éves"rendes" lánynak még nem hiányzik a szex, de ah szeret akkokr 17 évesen "megbeszélhetnétek", hogy te mát 19 éves korodben nem bírod, és bírhatod tovább:Dsok sikert mindenesetre
Ha 16 éves, akkor talán még nem érett arra, hogy lefeküdjetek - és ezt õ is érzi. Döntsd el, hogy tényleg õt szereted-e - és hogy tudsz-e hosszabb idõt várni rá. Ha igen, szerintem akkor sem kellene erõltetni. Kedveskedj neki úgy, ahogy neki is jól esik. Lehet, hogy fél év lesz a 2 évbõl :-)
Az elsõ hozzászólás egy faszság. Mi bajotok van? Szerintem, ha szereted várj rá. Persze ez a másfél év szerintem is sok, és egy korhatárt szabni baromság. Izgasd fel sokszor, hogy ne birja, finoman próbáld rávenni. Régen én is ilyeneket találtam ki, hogy 1 évig nem feküdnék le valakivel, aztán fél év, 4 hónap, 2, 1... :) Szerintem, ha sokszor begerjeszted, akkor már nem nagyon fog tudni ellenállni.
grat
nem mindenki olyan ribanc, hogy egy hét után lefekszik valakivel, és még hirdeti is.
A kérdező hozzászólása: A rendszer megváltoztatta az eredeti kérdésemet:) Így hangzott tehát: Meddig várjak még rá? Nem értem a nõi lelket! 18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnõmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit.Mostanában pettingszerû dolgok történnek:) Viszont 18 éves koráig nem akar szexet, pedig bevallása szerint már most készen állna rá. Saját maga állította fel ezt a határt, és nem értem miért. Nem bírom már sokáig! A korombelieknek már mind megtörtént. Várok persze, de egyre gyakrabban rámtör a vágy.
A kérdező hozzászólása: de szerintem a kora aggasztja leginkább, mert "16 éves nem túl fiatal?" mondtam neki, hogy az egész nem a kortól függ (persze azért 15 alatt rizikós a dolog) remélem sikerül 17-re csökkentenem a határt:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ:P utóbbi különösen tetszett, megfogadom:) viszont lehet hogy csak azért nem akarja, mert van benne valami félelem, amit nem mond el.pl szülei elég szigorúan tartják, és egyelõre még látogatóba sem mehet a fiú barátaihoz(hozzám sem)
Én 14 évesen egy 19 éves srácnak állítottam fel 16-os kohatárt, de nem volt igazi szerelem úgyhogy vége lett. Aztán 16 évesen megjött az igaz szerelem: de megfogadtam, amíg nem leszünk együtt fél éve, ill. nem leszek 17, addig várjon. Persze petting az jöhet. Õ várt türelmesen. Én féltem, h bamba leszek, na meg a terhességtõl. A 17 anyai elvárás is volt. Letelt mindkettõ (egyszerre:-), "lefeküdgettünk", de nem volt az igazi, úgyhogy még várnia kell rám. Azóta a petting sem az igazi. Az én példámon okulva kérlek ne erõltesd!!! Izgasd, izgasd, és izgasd... aztán ha a megfeleõ körülmények adottak és látod hogy nem fogja megbánni ... és már szinte õ könyörög érte, csak akkkor... De segíts neki addig is, tanulásra, tanításra, türelemre, megértésre van szüksége!!! Ne a szexrõl beszélj neki, hanem arról, hogy mennyire szereted, és hogy csak kényeztetni akarod, de beszéljetek meg egy határt, ameddig elmehetsz, és ha azt betartod, egy idõ után bízni fog benned és megtanul ellazuni. Fontosak a körülmények is: ne kelljen attól rettegni, hogy rátoknyit, vagy meghall vki. Annál nincs rosszabb!! Sok sikert, türelmet és kitartást, valamint sok gyönyört:-) Ui.: Ne csak szexben gondolkozz, ha elég nyitottak vagytok, kipróbálhattok bármit! Ja, ha cirógatással eléggé ellazult - persze hónapos távlatokban gondolkozva - kipróbálhatod az orális szexet is rajta! Hidd el beválik!!

18 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm akit nagyon szeretek. Lehetséges az hogy ebből a végén még esküvő is legyen?

1éve ismerem és 1.5 hónapja vagyunk együtt.Egyszer?en csodálatos amikor vele vagyok.Az együtt töltött id?nek minden percét élvezem.Amikor nem vagyok vele számolom a perceket hogy mikor látom újra.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkedvetleníteni, de ennyi idõ alatt nem hinném, hogy errõl kéne gondolkodni, pláne ilyen korban. Én most 22 vagyok, fél éve vagyok a barátommal együtt, az elején olyan volt az egész, mint ti, hogy esküvõ, meg az Nagy Õ meg minden, mára ez alábbhagyott, bár szerretjük egymást, de megtanultam, hogy sokkal jobb a mostra koncentrálni és a jövõ majd kiderül.

Nem akarlak elkedvetleníteni, de ennyi idõ alatt nem hinném, hogy errõl kéne gondolkodni, pláne ilyen korban. Én most 22 vagyok, fél éve vagyok a barátommal együtt, az elején olyan volt az egész, mint ti, hogy esküvõ, meg az Nagy Õ meg minden, mára ez alábbhagyott, bár szerretjük egymást, de megtanultam, hogy sokkal jobb a mostra koncentrálni és a jövõ majd kiderül.
Huhh másfél hónap után ez merész kijelentés. Én 3 évig hittem azt hogy õ az igazi és ásó kapa nagyharang... De 3 és fél év után szakítottunk. Soha nem lehet tudni. Ne tervezz soha elõre csak élvezd a napot, a jelent.
Az a lényeg, hogy boldog légy. Én minden barátomban a nagy Õ-t keresem, és már éreztem hogy vele akarom leélni az életem. Vele már vége. De az érzés maradt. A mostani barátomnak is elmondtam ezt a hülyeségemet, mikor egyszer kibuktam, hogy minek a szerelem, ha úgy se tart örökké.. . és úgy is vége lesz, és úgy is szar lesz- Õ azt mondta, hogy gondoljak bele, hogy milyen is lenne, ha õ lenne az utolsó.. rossz. Mert a tapasztalatok kellenek, és ezáltal ismerjük meg önmagunkat is! Azt kell, h mondjam, igaza van, kell a tapasztalat, mielõtt vkivel összekötöd az életed! Ez mind nagyon szép és jó, és helyes, hogy most így érzed, ettõl szép a szerelem! Habár szerintem az ember nem érzi minden kapcsolatában ezt, h letudná az illetõvel élni az életét. És mellesleg, ez egy nagyon hülye kérdés, amit itt feltettél. Itt senki nem ismer titeket, a kapcsolatotokat se, se semmit! Szerinted, akik 15 éves korukban jöttek össze, és ma már 40 éves házasok, ha õk feltették volna itt ezt a kérdést, szerinted nem ugyanez lett volna a válasz? Azt hiszem, nem kell tovább magyarázni. Szóval bízd a sorsra :) úgy is az fog történni, aminek kell történnie.
Igaza van az elõttem szólóknak, de ettõl még lehet esküvõ. Viszont ha megfogadsz 1 tanácsot ne kérd meg a kezét, késöbb ha netán mégis szétmentek, egy gyûrûvel az ujjatokon sokkal nehezebb a szakítás. Azért kívánom, hogy így maradjon minden a pároddal! :)
Az egyik osztálytársam 16 évesen kezdett el járni egy 14 éves lánnyal. Közben eltelt több mint 20 év, és tudtommal azóta is boldogan élnek, két gyermeket nevelgetve! Példa van erre is, arra is.
Én 14-voltam mikor megismertem a jelenlegi páromat.4-éves kapcsolat után amiben voltak rövid szakítások is persze, összeházasodtunk.Most 34-éves házasok vagyunk.A gyerekeim most kamaszok, késön jöttek!!Voltak jó és rossz idõszakaink, de most vallom be magamnak is, hogy nagyon elszúrtam.Fiatalon élni kellett volna, barátokat szerezni, szórakozni, ismerkedni, szabadnak lenni.Egy kapcsolat függõséget, alkalmazkodást is jelent.Akkoriban én is sokszor úgy éreztem mint most te, mindig csak vele legyek!!Kívánom hogy légy boldog , de a mának élj!Az hogy ebbõl mi lessz? Még nem tudni!Lehet igy is úgy is jó a vége.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy még korai, de hallottam olyanról is akik pont ilyen idõsek voltak amikor elkezdtek járni és azóta családot alapítottak és boldogan élnek!!!
Nah igen. Én már fiatalabb koromban elhatároztam, hogy .. elõször sok év együtt élés. Az a legjobb. Akkor nincs semmi, amitõl függni lehetne.. házasság.. minek? Tényleg papír kell hozzá? Ha elakarod venni, szeretnéd, hogy a te feleséged legyen, ez nagyon szép, de tényleg nem szabad elsietni. Sose tudhatod, mi lesz késõbb. Bármi lehet.
bocsánat, de szerintem az ember lehet részben független, attól még, mert szeret valakit. Igen felelõsséggel jár, igen lemondásokkal jár, de a pasizáson meg a csajozáson kívül szerintem nem mond le annyira sok mindenrõl. nekem võlegényem van, õ az elsõ szerelmem, járok egyedül bulizni, õ jár egyedül a haverokkal sörözni, és nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön kacérkodok, flörtölök is már valakivel, mert nincs velem (és fordítva).Nem hinném, hogy teljesen lemondana a "máról", mert kitart amellett, akit szeret.1, 5 hónaposak, késõbb úgyis tisztázódik, mi az amit elvisel még a másik, most még persze, hogy egy percet nem tud eltölteni anélkül, hogy rá ne gondolna. 35 év távlatából lehet soknak tûnik, de szerintem, ha egy kicsit megpróbálja újra érezni azt, ami kamaszként volt, lehet õ is úgy gondolja, azért az iszonyatosan erõs érzelmekért, azért a szerelemért megérte. én legalábbis semmilyen "mának élés miatt" nem cserélném le.szerintem.

18 éves fiu vagyok barátnőm 16 éves 2 hónapja szedi a simicia tabletát bevete az utolsó tabletát és úgy kelle volna neki megjönie az utolsó tableta után 1 napal szeretkeztünk?

és szeretkezés előtt betettem neki gumi nélkül ojan 3centi ment be és utána rögtön vettem fel gumit és megtörtént aminek megkelet megnéztem a gumit utána nem volt lyukas sem pénteken kellet volna megjönnie neki és még masem jött meg neki aztmongya hogy kicsit fel is van fázva nagyon parázok segitsetek legyetek szivesek hogy ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)

A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszokat
ha így történ ahogy irtad nem lehet terhes az elvonsos vérzés az utolsó tabbletta után 5-6 nappal jelentkezik.. a felfázás befolyásolhatja a dolgokat... amennyiben jövöhét keddig nem jön meg neki menjen el dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem lehet akkor terhes ? segitsetek legyetek szivesek?
A kérdező hozzászólása: én akartam gumi nélkül azért raktam be csak barátnõm szolt hogy gumival csinájjuk mert fél még és most mán 2 napja csúszik a menstruálciója kezdek én is parázni meg õ is a terhesség szerinted kizárt?
Ilyen szar idõjárás közepette én is mindig kések :(
függetlenül attol hogy miért irta fel a doki még elolvashatnátok!!! meg mi ez a beteszem kiveszem gumit huzok? akkor minek rakod be elõtte?
A kérdező hozzászólása: mert ezt a tabletát az orvosa a menstruálciós görcsei miatt irta fel neki mert nagyon görcsölt mindig amikor megvolt neki tehát a terhesség az teljesen kizárt ? és akkor miért nek jön meg még a felfázás miatt?
A tabletta mentes hét 2-3-4. napján szokott általában megjönni...Miért ne olvassátok el azt a nyomorult betegtájékoztatót?! 1. voltam...Szívesen.
Ne aggódj, nem lesz baj. Viszont ha a doki a görcsei miatt írta fel a tablettát, akkor lehet nem lesz elég erös a fogamzás megakadályozásához Mindenképp tájékoztassa majd a legközelebbi vizsgálatkor, hogy már él nemi életet Így ha szükséges, váltani tud a megfelelö tabira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!