Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok, 16 (89 db)

18 éves vagyok a bnőm 16 és még szűz. Már 8 hónapja vagyunk együtt és mind2en úgy gondoljuk hogy megtörténhet az első. VIszon van egy gondom. (Len-t. )?

, hogy 18.5 cm és elég vastag. Kb 5 cm a térfogata. :S:S És így szerintem nemfogja tudni elveszíteni velem mert nagyon fog neki fájni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18,5 cm-ert..

térfogata lool :D:D Ha ilyen jó vagyok matekból képzelem milyen jól mérhetted azt a 18, 5 cm-ert..
A térfogatot köbcentiben kell megadni. Feltételezem, hogy elírta. Egy 5 köbcenti térfogató pénisz kb. olyan vastag, mint egy vékonyabb cigaretta. Nem lesz gond, csak nehogy elvesszen benne.
:D:D Majd kiderül hogy neki a belsõ kerületének átmérõjének a sinusa az mekkora illetõleg hogy hány CCM3(értsd: köbcenti) a nunijának a belsõ térfogata...
5cm a térfogata? Ez elég nagy probléma. De elég hosszú vagy hozzá, átlyukasztani nem fogod csak átszúrni.
igyatok egy keveset, hosszú elõjáték és lazuljon el rendesen ez az 5cm térfogató ez kész, átmérõt kell nézni
Szerintem feküdjetek le.Beszélj a barátnõddel, hogy nagyon szeretnéd csak nagy a farkad és félsz, hogy fájni fog neki.Hidd el, hogyha õszinte vagy nemérdekli majd semmi. De azért próbálj gyengéd lenni vele.
ha mashogy nem megy, vegyel neki egy vibratort, es azzal csinaljatok az elojatekot (is)

Szerintetek gáz hogy 18 éves vagyok és a péniszem mérete 16-17 cm állva?

Legjobb válasz: Nem az,16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat,hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt,hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)

Nem az, 16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat, hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt, hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)
és ülve?
nem, mar mert lene gaz?
Úgy tûnik lassan kellesz nyitni egy újabb témakört is... Mégpedig azt, hogy szerintetek melyen a farkam? Ma ez legalább a 6. ilyen jellegû kérdés, és rengeteg hasonló gyûlt össze... Ne legyél már ekkora barom, nem minden lánynak ugyan az a méret jön be. Ezt többen is mondták.
nekem tökéletes ;P 17/L
tinirandi.hu
Kár hogy 15 vagyok. Pedig PONTOSAN ILYEN lányokba tudok beleesni és én is ilyen vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: * írj privit! :)
A kérdező hozzászólása: Hát többek szerint szép vagyok... :) Ha van kedved ismerkedni írj komit! ;)
láttam én már itt a GYK-n tök szép lányokat 0 önbizalmommal:D érthetetlen:P Amúgy igen az emberek jórésze romlott, ezt már én is észrevettem.
A kérdező hozzászólása: Hát sokat cseszegettek a fiúk, szerintem ok nélkül és kicsit tönkretették az önbizalmam..
szia én is. Miért vagy félénk?:D mond már el :P f18
A kérdező hozzászólása: Borsod megyében :)
hol laksz? :D 18/f
Szerintem is ritka az ilyen lány, ha van kedved akkor beszélgethetnénk, nyugodtan írj privit. 17/F
sok srác ilyen lányt keres, pl én is csak nehéz õket felkutatni 18F
konyvtar, kvzo, muzeum/kiallitas... seta a parkban, kutyasetaltatas... semmi fantaziad nincs pici lany??? :)
Hát mindenhol, fel akarnak majd próbálni, lányokkal meg gondolom valami közös tevékenység során.

18 éves vagyok, a barátnőm 16 éves. Április 27-én jött meg neki, általában 24 naponta.3 hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első, ezelőtt kb 1 hónapja. Lehet terhes?

27-én normálisan megjött neki, minden teljesen rendben volt, eddig talán egy alkalom volt, hogy gumi nélkül csináltuk, nem mentem el benne. Most, csináltuk gumi nélkül, menstruációja után kb 1 héttel, illetve tegnap. (Tegnap volt a 14. nap) Egyszer sem mentem el benne. Ma mondta, hogy fájnak a mellei, és a hasa is fájt (nem görcsölt, fájt), de megvolt fázva ezen a héten, nátha, torokfájás. Lehet terhes?

Legjobb válasz: A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)

erre találták föl a gumit, hogy ezt megelõzd. vagy ha nem dívig a gumi mert ez meg az akkor fogamzásgátló. jézusom hogy lehetnek a fiatalok ilyen idióták. minek játszotok olyat amihez még gyerekek vagytok. ha terhes akkor nagyon benéztétek. legközelebb gondolkodjatok. nem fáj.olcsóbb egy csomag gumi mint az elvetetés vagy egy gyereket felnevelni. és ne legyen ez vitatéma mert aki errõl elkezd vitázni az is ugyanolyan agyatlan mint az aki nem gondol elõre.
A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)
ha gumi nélkül csináltátok hogyne lehetne??
menstruáció után egy héttel? TI BARMOK VAGYTOK ? pont peteérés idõszakán? kicsi az isten állatkertje..
A kérdező hozzászólása: És milyet érdemes venni? Mert van olyan ugye, ami már 1 heteset is kimutat... De a mellei fájhatnak attól is, hogy megfog neki jönni, nem? Mert a lányok 85%-ának felborul a hormonháztartása az elsõ után, és ezért jöhet elõbb, vagy késõbb is.
* nagy
csináljatok 2 hét múlva terhességi tesztet
A terhesteszt gyorsabban megmondja...
A kérdező hozzászólása: De nem nagy rá az esély, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Például nekem van olyan osztálytársnõm, aki nem szed se fogamzásgátlót, se kúpot nem használ, semmit, és eddig csak gumi nélkül csinálták a barátjával, akivel 1 éve vannak együtt. Mielõtt a srác elélvezne kiveszi a csajból és eddig semmi bajuk nem lett. Vagy ezt csak a szerencsének köszönhetik?
kicsi, nem találtsz. Le kell vágni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
egyébként a jóféle durex pleasuremax-ra esküszünk ^^
ember... beírod google-be, hogy "átlagos péniszméret", és kidob ezer meg ezer oldalt, ahol leírják, hogy az európai átlag (ami ne tévesszen meg senkit, nem azt jelenti, hogy "hármas", hanem azt, hogy idális, megfelelõ, a legtöbb nõnél ezzel a mérettel sikert érsz el) nem több 15 centinél. Neadjisten, írj be annyit angolul, hogy "penis size", és wikipedián nagy felmérések részletes adatait vizsgálhatod a témában... nem, a te szerszámod egyáltalán nem kicsi, és ha még azt is hozzávesszük, hogy a hüvely elsõ 10 centiméte az, ami számít az élvezet szempontjából, és a g-pont is itt helyezkedik el, akkor tényleg nincs mitõl félned. A gumi meg nem esik - csúszik - mászik le, nyugodj meg.
Egyáltalán nem kicsi, hanem normális.Szerintem nem csúszik le errõl olyan simán az óvszer, hosszúságra meg mindegy, mert úgyis csak addig görgeted le amig szükséges.Vegyél Life Style, vagy Durex óvszert, én ebben a 2-ben bízok meg leginkább.Akármelyik drogériában ( pl:DM, Rossmann) megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Sosem találtam hogy hol van ez feltöntetve sajnos:(
Vegyél Masculant, mert talán annak van a legkissebb névleges átmérõje (német lakosság igényei szerint készül :) , egyébként a csomagoláson fel van tüntetve.
Durex, Rako
18 évesen már miért ne vegyen óvszert ha egyszer kell neki? Am. az emberi test kb 24 éves korára nyeri el "végleges" formáját, vagyis addig vagy fejlõdõ szervezet. úgyhogy ez még változhat. Gumit biztos találsz rá, erre nem tok mit mondani, eddig nekem se volt vele szerencsém :) Sikeres keresgélést!
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm a válaszokat! Tudtok valami óvszer márkát is ami megfelelõ lenne?
vegyél 1 colostokot aztán ha a 3/5-öd részénél nagyobb de a 187/94-edénél kisebb akkor tökéletes xD....
2. hozzászóló : LOL :) :D.. amugy nem kicsi nyugodj meg.. az elõzõ hozzászólóhoz meg annyit, hogy 18 évesen nem hiszem h kicsi lenne a szexhez:D..
A 2. hozzászólónak: De a lényeg számít!:D
18 éves vagy, de még elég gyerek! Szerintem még egy ideig ne akarj óvszert venni. Ha kicsinek tartod, akkor kicsi. Azt még nem hallottad, hogy nem a méret a lényeg? Inkább olvasgass a technikákról meg arról, hogy mi az átlag méret. Na meg az óvszerekrõl!
"Nem a pöröly mérete számít, ha jól betudja verni a szöget!" =)
Dehogy kicsi!!! Meg nem a lényeg számit hidd el!!!!!!
Masculan, life Style ezek mined egyméretben vannak és gyógyszertádban lehet venni "van ebbõl fehér is" méretre extra nagyot mellesleg ha 4 az átmérõ akkor nincs mitõl félni a gumik átmérõja 2, 5-3 cm átmérõjûek...

Törvénytelen ha elmúltam 16, de még nem vagyok 18 és a párommal eggyütt élek szülői engedéllyel? Õ elmult 18 éves.

Legjobb válasz: "eggyütt" A problémákat fokozatosan, stratégiát követve kell megoldani. Elõször megtanulnék írni a helyedben. Aztán kezdeném el 16 évesen a felnõtteket utánozni. Nekem 16 évesen barátom meg fiúm volt, akivel délutánonként elmentünk sétálni meg moziba, aztán mindenki hazament a saját ágyába, a szüleihez. 24 évesen éltem elõször együtt férfival. vagy én vagyok maradi? :D

"eggyütt" A problémákat fokozatosan, stratégiát követve kell megoldani. Elõször megtanulnék írni a helyedben. Aztán kezdeném el 16 évesen a felnõtteket utánozni. Nekem 16 évesen barátom meg fiúm volt, akivel délutánonként elmentünk sétálni meg moziba, aztán mindenki hazament a saját ágyába, a szüleihez. 24 évesen éltem elõször együtt férfival. vagy én vagyok maradi? :D
A szüleid felelõsek érted, valamint ha úgy akarják, hazavitethetnek a rendõrséggel, de nem illegális. Amúgy is bonyolult lenne erre törvényt hozni... Egy ottalvós buli nyilván nem lehet illegális... Egy három napos bulira is nehéz lenne azt mondani, hogy ez tilos. Egy hét nyaralás sem a világvége. Vagy a kollégisták. Cserediák-programok...
Ha szüleid beleegyeztek akkor nem.
nem tudom milyen különösebb dolog indokolja, h együtt élj a pasiddal. nekem már az is fura, h a szülõk engedik. amúgy ki tart el? a fiú szülei, vagy a te szüleid fizetnek nekik, h ott lehess? nekem ez nonszensz. 16 évesen még iszonyatosan korán van összebútorozni valakivel.
Én 17 voltam mikor barátom hozzánk költözött. Nem törvénytelen.

Albérletbe szeretnék költözni, de még csak 16 vagyok. Nem az érdekel, hogy úgyse fogom tudni összehozni, hanem hogy lehet-e 18 évesen albérletet bérelni, ha fizetek rendesen?

Legjobb válasz: 18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz

18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz
A legtöbb albérletnél nincs hivatalos szerzõdés. Szóval költözhetsz. Csak nagyon vigyázz hogy át ne vágjanak pénzzel!!! Kérj segítséget ha tudsz ismerõstõl.
Szerzõdést nem köthetsz, anélkül meg átvághatnak. Na meg nem biztos, hogy egy fiatal srácnak szívesen kiadnák.
18 köthet, ha cselekvõképes. Más kérdés, hogy normális ember érdeklõdni fog mibõl fizeted az albérletet.

Miért itélik el az emberek ha egy 25-29év közötti srác 16-18 éves lányra vágyik és most pont nem a szexre gondoltam ha közben ugy alakul akkor oké, de a fö szempont nem az? Akkor miért elitélendö?

Legjobb válasz: Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..

Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..
Mi a fo szempont?
A kérdező hozzászólása: Az hogy én pl (elkurtam a fiatalságom) dolgoztam.És mostanra ébredtem rá hogy hiányzik és egyilyen fiatal lány társasága vonz maga a fiatalsága és igy én is fiatalabnak érzem magam.
Nem tudom! Szerintem ez a korkülönbség ebben az életkorban teljesen elfogadott. Az már más kérdés, hogy a 16-18 éves lány hogyan viszonyul a kérdéshez, mert ha õ nem akarja, és te mégis nyomulsz(!), akkor az már bûncselekmény is lehet.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nyomulok nem is vagyok az a tipus!Csak vágyok rá.
Nemhiszem, hogy elitelendo lenne. Csak nem annyira szokvanyos, mert egy 16-18 eves lany nem erett meg annyira szellemileg, hogy egy 28 eves pasival egyutt legyen tartosan. Arra nem gondoltam azonban, hogy mi van, ha a pasi van meg mindig 18 eves szinten. Amugy en azt gondolom, hogy sok ertelme azert nincs, mert egy 16-18 eves lanynak meg nem kellene "megallapodnia" egy pasinal, hanem ismerkedni minel tobbet (nem szexrol beszelek). Ha ilyen koran megtalalja a parjat, akkor kesobb neki lesz olyan erzese, hogy elmulasztott elni, es bulizni. De ezt csak en latom igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzá szolásod, bizonyos értelemben igazad van. De én sem ugy gondoltam hogy egyböl full magamhoz láncolni csak barátkozni beszélgetni kirándulni szorakozni.És a végén meg majd ahogy alakul.
Nem elítélendõ, már ebben a korban már nem. Csak annyi a baj ezzel, hogy az ilyen fiúk csak a tõlük jóval fiatalabb lányokat tudják megfûzni, meg csak bennük látják a szépet és a jót. A többi nõt meg nem tudják megfûzni és megtartani sem, mert nem 16-18 éves.

16-18 éves lányok! Ti egy srácon mit néztek meg legelőszőr? És a külső vagy a belső a lényeg? Vagy mindkettő?

Legjobb válasz: Harmadik: szövegértés egyes. A kérdés 16 és 18 év közötti lányoknak szól.

Harmadik: szövegértés egyes. A kérdés 16 és 18 év közötti lányoknak szól.
3. ez kit érdekel? nem ez volt a kérdés.
Ha nem ismerem, akkor elõbb a külsõ. Aztán, ha beszélgetek vele, akkor ha a belsõ tetszik, akkor ok, ha nem, akkor ejtve. Ha valaki annyira nem jön be, akkor elõbb belsõ, ha teljesen olyan, mint ami nekem kell, akkor egy bizonyos szintû külsõ felett már jöhet. 15/L
Elõször az arcát, utána ha megfordul, akkor a fenekét.:D És természetesen a külsõ és a belsõ egyaránt számít.^^
Az arcát, aztán hogy milyen magas, mert nekem a 180 centimmel ez nem mindegy:) De igazából az számít hogy mennyire tudunk jól eldumálni, anélkül hogy ez erõltetett lenne. pl még régebben skypeon vagy nem tudom hol beszélgettem egy sráccal de képet nem láttam róla soha (máig se tudom hogy néz ki) és teljesen belezúgtam:)
A farkát majd végül a heréjét.
azért nem arra válaszoltam mert nem vagyok lány...
akkor te miért nem arra válaszoltál?;)
*18 felettiek
Teszek rá, hogy kinel szól, a cigit is csak 18 év alattiak vehetik meg ;)
Szerintem 3 különbözõ kérdésként kezeld.
mosoly, szemek, és mindkettõ fontos
nem hiszem hogy minden ki belezve járkál az utcán szal külsõre tippelnék
A kisugárzását. Ha az rendben van, akkor oké a többi is. Kisugárzása csak annak lehet, aki belül is harmóniában van, jól érzi magát. (Ergo az "undorodom magamtól" tényezõ kizárja ezt.) Ha valakinek van kisugárzása, a legrondábbat is megszépíti. 17/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!