Találatok a következő kifejezésre: 18 éves vagyok, (1414 db)

Én 18 éves vagyok, a párom 24. Én közép szintű nyelvvizsgával rendelkezem, ő pedig beszéd szinten. Én most érettségizem, ő pedig agrár helyen dolgozik. Szerintetek van esély a Londoni életre, főként nekem, szakma nélkül?

Legjobb válasz: Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4,98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..

Én is hozzászólnék ha nem gond. Az elsõvel egyet értek abban hogy nem a nyelvvizsga papírod számít. Ami fontos hogy tudjon az ember kommunikálni. Az érettségid sem ér semmit. Soha senki nem fogja kérni tõled az otthoni érettségi bizonyítványodat és a nyelvvizsga papírodat. Ha lenne szakmád, ha lenne valamiben gyakorlatod akkor nagyobb esélyekkel tudsz indulni. Fõleg Londonban. London hatalmas város, és mindenki onnan várja a jobb életet. Tele van illegális, és legális bevándorlókkal a világ minden tájáról. Mivel nagy a munkanélküliség is, így elsõsorban azoknak lesz a legnagyobb esélyük munkára (akár egy gyári melóra is) akik tudnak angolul, és van gyakorlatuk. Ha valakinek van angol munkareferenciája már egy fokkal esélyesebb a többinél. Szóval nem könnyû a kezdés. Viszont kijavítanám az elsõ hozzászóló írását. Nem 6.08 GBP/óra a minimálbér. 21 éves kortól 6.19 GPB/óra a minimálbér jelenleg. De mivel te 18 éves vagy így te ezt sem kaphatod meg. Te a következõ besorolásba lennél. 18-20 éves kor között 4, 98 GBP/óra lenne a béred. A munkám során nagyon sokszor azok kapnak elsõ körben munkaajánlatot akiknek van gyakorlatuk, fõleg leinformálható gyakorlatuk.. Bár én nem Londonban élek, és dolgozom, de ahogy hallom, ott is egyre nehezebb azoknak elhelyezkedni akiknek nincs semmi tapasztalatuk vagy nyelvtudásuk.. Ha van kint ismerõsötök, vagy rokon aki tudna segíteni az nektek jól jöhetne.. Hidd el nekem , tapasztalatból mondom amikor azt írom, hogy 1 munkára 20-30 ember is jelentkezik..
En londonba lakok, kerdezz batran [email protected]

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Csak én idegeskedem ezen, aggódom és szinte aludni nem tudok emiatt? Normális 18 éves vagyok ilyen gondolkodással? Normális, hogy ilyeneken gondolkodom?

Idén érettségizem. Augusztustól már tuti dolgoznom kell, DE MIT! HOGYAN ÉS MENNYIÉRT!!! Nem vagyok gazdag családból való, de szinte mindenem meg van. Havonta kapok olyan 20 000 költ?pénzt amin általában ruhát veszek... Mondjuk úgy hogy a mai magyarországi társadalom 10 lépcs?fokú és én most jelenleg a 4.-en állok (10-es a Rózsadombon lakó, 0-as a hajléktalan...).

Legjobb válasz: Húha... Én is 18 vagyok és havonta 2000-et kapok. Ha te ennyi költõpénzt kapsz, akkor te nem 4. fokon állsz, hanem 7.-en... Nem megy ám mindenkinek ilyen jól. Nem akarsz oda jutni? :( Képzeld mások sem akartak, és mégis ott vannak, nem 18, hanem 40 évesen, 3 gyereket eltartva :( Annyira szomorú a sorsod, tényleg :( Nehogymár havi 20-nál kevesebbet b*szhass ki az ablakon :(

Húha... Én is 18 vagyok és havonta 2000-et kapok. Ha te ennyi költõpénzt kapsz, akkor te nem 4. fokon állsz, hanem 7.-en... Nem megy ám mindenkinek ilyen jól. Nem akarsz oda jutni? :( Képzeld mások sem akartak, és mégis ott vannak, nem 18, hanem 40 évesen, 3 gyereket eltartva :( Annyira szomorú a sorsod, tényleg :( Nehogymár havi 20-nál kevesebbet b*szhass ki az ablakon :(
Találj valami hobbit, kezd el kimûvelni magad és amikor már nagyon jól csinálod, építs rá egy vállalkozást. Én ezt csináltam/csinálom és nem bántam meg. Nem mondom, hogy kis munka volt, volt hogy hetekig nem aludtam és majd szétvetett a stressz, de sikerült. Így jut pénzem tanulni is, szórakozni is, félretenni is. Elsõ körben, talán mondd meg a szüleidnek, hogy ne adjanak neked költõpénzt, különben nem lesz motivációd, hogy pénzt keress. Én mondjuk soha nem is kaptam költõpénzt. Talán ezért is kezdtem el 14 évesen a saját életemet építeni, mert voltak vágyaim. Azóta lassan 10 év telt el. A döntés a te kezedben van, senki máséban.
Ha nem tanulsz, és nincs olyan ismerettségi köröd, akkor nemhogy 6-os nem leszel, de még 4-es sem maradzs anyagilag.
es ettol nem tudsz aludni? es ugy gondolod, h tovabbtanulas nelkul majd te is mehetsz vasarolni a zaraba? hat nagyon nem...jobb ha maris hozzafogsz vmihez, mert ha csak ulsz otthon es torod a fejed abbol nem lesz penz...
Most elnezted az embereket, s tudod azt, hogy melyik kategoriaba nem akarsz tartozni. Nem kell ezen sokat gondolkozni, sem sokat beszelgetni, egyet lehet tenni, hogy tudatosan elhatarozod azt, amit akarsz. Te mar most is pazarolsz, mivel nem hinnem, hogy havonta kellene ruhakat vasarolnod pl. felre tudnad tenni ezt a penzt, de legalabbis valamennyit. Kocsira gyujtenel pl. Akkor mar elkezded azt megteremteni, hogy nem fogsz a busz megalloba fagyoskodni, mivel mar gyujtod a kocsinak az arat. Haladj tudatosan!
Kedves kérdezõ! Egyetlen szóval nem írtad, hogy az elvárásaidat miként szeretnéd megvalósítani? 1. Kitûnõen érettségizek, és megyek az orvosira 2. Nagyon csinos vagyok, buknak rám a férfiak, majd megveszik nekem a sok drága cuccot, a testemért. 3. USA-ban él a nagybácsikám, aki az összes vagyonát rám fogja hagyni, ha legalább kettessel leérettségizek. Nos, miként tervezed az életed nagy álmát megvalósítani?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Elsõ ki van zárva. Utálok tanulni, mert egyáltalán nem érdekel, és egyáltalán nem hiszem, sõt, megvagyok róla gyõzõdve, hogy nem tanulásból lesz Neked BMW-d. (Kivéve persze ha mondjuk 50 éves! egyetemi professzor vagy...) Második is ki van zárva, mert szexuálisan nem vagyok valami vonzó. Harmadikra azt tudom, mondani, hogy nincs az USA-ban családtagom sajnos... :(
igazából jogos, de szerintem egy egész ország idegeskedik ezen, kivéve az a mondjuk 100ezer embert, aki az általad említett 10-es skálán legalább 5-ös. emberek kattannak be, és lesznek öngyilkosok ez miatt, a válások legfõbb oka is ez a feszültség. én voltam úgy 2-es amikor kijöttem a suliból, már 25 évesen 1-es vagyok, innen vagy a hajléktalanság jön, vagy a börtön. de lesz.rom, ha nem így lenne, már felvágtam volna az ereimet.
A nyálcsorgatás az egyik legrosszabb. Itt Mo-on mindenki ezt csinálja, ráadásul ha vkinek szarul megy, akkor a szomszéd tehene is dögöljön meg. Bízom benne, hogy Te nem így érted. Mindenkinek egyéni szoc. problémája, h a pick téliszalámit veszi vagy a tesco gazdaságosat. Örülj neki, ha megteheted, hogy jobbat veszel, és örülj annak, amid van! És szép lassan tudsz feljebb jutni, de ne akarj mindent egyszerre. :) Nem is kell lentebb adni, ha van lehetõség megvalósítani a vágyaidat. Sok sikert hozzá. De addig se agyalj annyit. Mások 5000.- zsebpénzt sem kapnak ám!

18 éves vagyok és lány. Van esélyem, hogy egy pár centivel még magasabb legyek? (Nem növi-kúrára gondolok)

Legjobb válasz: persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?

persze hogy van! nem igaz, hogy csak 18 éves korungik növünk, ez hülyeség, áttlagba 23 éves korig 8ezt orvos mondta) de mindenki máshogy, egyik bnõm 21 évesen nõtt 5 centit, ki mikorra érik be ez változó hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan vészes, 168, de világ életemben ütni akartam a 170et :D Ez egyfajta álom.. :)

18-éves vagyok és van egy 40-éves pasim! Jol ki jövünk csak annyia probélma hogy állandoan féltékenykedik ok nélkül! Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•

Szia! Ebben a kapcsolatban lényeges a korkülönbség. Õ egy másik "kategóriába" tartozik. Ezzel nem arra célzok, hogy nem illetek össze. Hagy magyarázzam el... Õ már egy (" ") érett férfi és valahol õ is tudja, milyen volt 18 évesen. Teljesen másképp gondolkodik és azt hiszi, minden adandó alkalommal meg akarod csalni õt - már csak a kor különbség miatt is. Viszont a te világodban szereted õt (amit õ is tud, csak ugye...) és sosem csalnád meg. A beszélgetés megoldja a problémát: mond el neki, hogy nagyon szereted és rajta kívül senki sincs az életedben. Egy õszinte beszélgetés megoldhat mindent. Aztán nagyon vigyázzatok, mert a féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha nem enged egy szabad percet, egyszer eleged lesz belõle (bár most nem így gondolod) és vagy faképnél hagyod, vagy csak azért is megcsalod. És néha engedni kell mindkét felet, hogy bulizzon a haverokkal/barátnõkkel. Bár õ nem a bulizós korosztályba tartozik. (De én nem tudhatom...) :) •Wanda•
Egyre rosszabb lesz az évek múlásával, gondold végig, hogy vele akarod-e az életed leélni. Mire Te gyereket akarnál, Õ már nagyon nem is tud csinálni, vagy a nagyapjának fogják nézni, és ha a maygar átlagot nézzük, kb 30 évvel elõtted fog meghalni. Sok más dolog ellene szól egy ilyen kapcsolatnak, egy 18 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen mást akar. Ez elsõre lehet nem a Te kérdésedre a válasz, pedig lehet, h mégis.
Hát ez aztán a korkülömbség 22 év. De már megszoktam.A nõvérem és az õ pasija között 20 év korkülömbség van de jól kijönnek egymással már évek óta. Szerintem azért féltékenykedik mert szeret téged.Ami jó jel. Ha minden rendben lesz köztetek akkor tik is nagyon sokáig boldogok lesztek :)
Második válaszoló vagyok. :) Egy részben egyet értek az elõttem szólóval, de részben nem. Az õ élete, az õ döntése ebbe nem szólhatunk bele. Az ismerõsömnek a szülei közt 23 évnyi kor különbség van, de megértik egymást. Ha nektek így jó, éljetek boldogan! :) De azért tényleg gondold végig az elõttem szóló tanácsát... • Wanda
hogy az ismeroseid mennyire ertik meg egymast, azt te egyaltalan nem tudhatod! nehogy megsertodj, de te csak egy kivulallo vagy a szamukra s sohasem fogod teljesem megerteni ami koztuk van. szerintem ilyen allitast csakis a sajat kapcsolatodrol tehetsz, hiszen az az egyetlen, amelyben te vagy az egyik foszereplo.

18 éves vagyok. Szexuális életet nem élek egy ideje, de kimaradt a menstruációm. Milyen oka lehet?

Legjobb válasz: 18 évesen egy ideje? Hát én 19 éves fejjel még soha nem is éltem na mind1. Sztem vegyél valahol terhességi tesztet aztán az nagy valószínûséggel megmutatja, hogy van e valami gyümölcse a dolgonak vagy nincs. Ja fiú voltam. :)

18 évesen egy ideje? Hát én 19 éves fejjel még soha nem is éltem na mind1. Sztem vegyél valahol terhességi tesztet aztán az nagy valószínûséggel megmutatja, hogy van e valami gyümölcse a dolgonak vagy nincs. Ja fiú voltam. :)
A stressz nagy mértékben befolyásolhatja menstruációdat!
Pontosabban mióta nem élsz nemi életet?
1. Mióta nem élsz nemi életet? 2. Lehet, hogy csak stresszelsz, felfáztál, bevettél valami gyógyszert, ami befolyásolhatja. 3. Eleve ritka az olyan ember, akinek napra pontosan jön meg.
A kérdező hozzászólása: fél éve nem élek... ritka hogy pontosan nem jön meg, de nekem 48 napja nem jött meg a 32es átlagomhoz kéépest :/
Szerintem a gólya keze van a dologban.
A kérdező hozzászólása: nem szexeltem, akkor hogyan lehet a gólya?
semmi baj, nekem is 18 évesen 51 napig nem jött meg :) és semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

18 éves vagyok és 18, 5 cm-es a péniszem. Az jónak számít?

Lehetõleg lányok válaszoljanak!A barátnõmtõl nem merem megkérdezni,mert ezt cikinek tartom,de én úgy látom,hogy megvan vele elégedve.

Legjobb válasz: 18 évesen ennyi eszed van?

18 évesen ennyi eszed van?
Ahány éves vagy, annyi centinek kell lennie! 44/F :)
Bébip*cs :D
Ez itt az internet, az átlag alját súrolod haver.
Uramisten, te s egg hülye vagy kérdezõ!
jó, nekem is annyi:D
Erõs közepes. Ezen az oldlaon nagynak számít:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) ) de az csak egy dolog, h én azt látom h neki megfelelõ, attól még álcázhatja is, h nem jön be neki, azért tettem fel a kérdést
De bolond vagy, hallod! Látod a bnõdön, hogy elégedett és akkor kreálsz magadnak egy álproblémát és belehajszolod magad annyira, hogy a végén beírod ide! Hát szükséged van erre? Egyébként szerintem is minden rendben, nem csak a bnõd szerint.
A korral nõ.Én 39 vagyok és 39, 2 cm.
Ha eléri a segg lukadat akkor NAGY! :-D
A kérdező hozzászólása: akkor jó
A kérdező hozzászólása: nem baj, te már csak tudod
Látod, megint csûröd-csavarod, miért van erre szükség? Ha nem lenne neki jó, akkor szólt volna. Nem hiszem, hogy folyamatosan megjátssza magát. Kinek lenne az jó? Te pedig nyugodj már bele, hogy jó a farkad és találtál egy olyan lányt, aki ráadásul élvezi! Nincs arra semmi szükség, hogy idegeskedj egy nem létezõ problémán! Nincs elég bajod a mai világban enélkül is?

Ha Magyarországon most vagyok gimnáziumos, 12. es. De abba szeretném hagyni az iskolát mert már 18 éves vagyok. és Írországba szeretnék költözni, akkor ott is tanköteles vagyok addig amíg ki nem járom a 12. et?

Legjobb válasz: Ha betöltötted a 18-at akkor már nem vagy. De ha már utolsó éves vagy nem bírod ki ezt a két évet? Sokkal jobb lenne a lelkednek ha lenne érettségid, hidd el, utána bármit kezdhetsz az életeddel.

Ha betöltötted a 18-at akkor már nem vagy. De ha már utolsó éves vagy nem bírod ki ezt a két évet? Sokkal jobb lenne a lelkednek ha lenne érettségid, hidd el, utána bármit kezdhetsz az életeddel.
Amelyik évben töltöd be a 18-at, azt még ki kell járnod.
A kérdező hozzászólása: pont ez az, h tanköteles vagyok, mert úgy kezdtem el a tanévet, h nem voltam még 18... szóval köteles vagyok kijárni ezt a tanévet, a 12.et... viszont nem tudom, h ha kimegyek Írországba akkor ott is kötelezhetnek-e arra, h kijárjam, vagy hazahozatnak, h itt járjam ki.. nem tudom, h h mûködik :S
Szerintem ennyiért nem fognak haza küldeni.
Ha Írországba mész, akkor az ottani törvények vonatkoznak rád. De mindenképpen be kell fejezned a középiskolát, és le kell érettségizned, különben semmire sem fogsz menni, se nem itt, se nem ott. Ott is tudsz majd iskolába járni.
A kérdező hozzászólása: igen csak ott kint nem tudom, h h tudok majd tanulni... minden angolul.. :S szóval arra gondoltam, h levelezõin folytatom a gimit, gondolom, h megoldható :)

Szerintetek jo fiatalon elkezdeni a komoly kapcsolatot? Ertem en 17-18 evesen? Vagy akar meg korabban?

es volt mar olyan lany/fiu akinek csak egy szerelme volt,es azzal ossze is hazasodott?nem banta meg hogy nem tombolta ki magat?

Legjobb válasz: Én 13 éves koromban jöttem össze egy fiúval õ 14 volt 6 évig voltunk együtt, de õ azt mondta, mást is ki akar próbálni, így szakítottunk. Én akkor nem bántam volna ha õ lett volna az egyetlen az életem során, persze most már örülök, hogy nem maradtam mellette:) De azért 17-18 évesen biztos más elkezdeni egy kapcsolatot.

Én 13 éves koromban jöttem össze egy fiúval õ 14 volt 6 évig voltunk együtt, de õ azt mondta, mást is ki akar próbálni, így szakítottunk. Én akkor nem bántam volna ha õ lett volna az egyetlen az életem során, persze most már örülök, hogy nem maradtam mellette:) De azért 17-18 évesen biztos más elkezdeni egy kapcsolatot.
18 voltam amikor összejöttem egy lánnyal. Hat évet jártunk... Minden ok volt, de nem éltünk korábban eleget. Szétmentünk.
anyám és apám elsõk voltak egymásnak és még mindig együtt vannak...anyám 16 volt apám 21. most 36 és 41 évesek. én 14 vagyok és fél éve van barátom:) £
Ez egyénfûggõ valakinek igen, megéi valakinek nem. Nos bocs tudom, hogy nem segítettem vele sokat.
Szerintem is egyénfüggõ. Érettségtõl, igényektõl függ, aki nem akar "tombolni" meg kiélni magát (pl én) annak akár a 14 évesen elkezdett kapcsolata is lehet tartós. Bár ahogy írtam ez érettség, és nem pedig életkor kérdése. 19/F
Engem sosem kapott el, ez a kiélés nevû baromság. A komoly kapcsolat egyenlõ a halállal, hogy élni kéne helyette?
Szia én 16 múltam mikor elkezdtem a mostani kapcsolatom, most 19 vagyok. Kicsit vágyom másra, de tudom, hogy más nem olyan jó mint õ:)
16 vagyok és én vágyom a komoly kapcsolatra csak még nem jutottam el senkivelse addig hogy sikerüljön is de hogy egy szerintem bölcs csapattol idézzek: "Jobb egy életre 1 társ, mint hetente 19 partner"

Mit csináljak? 18 éves vagyok és a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól és az a baj, hogy távkapcsolat és nem engednek hozzá és őt se engedik idejönni. Mi a megoldás?

Az a problémájuk állítólag, hogy túl messze lakik (az ország másik vége...400km) de engem ez nem zavar de ?ket nagyon, hogy nem engedik,hogy ennyit utazgassak egy fiúért és sokba kerül, de a saját pénzemb?l mennék!!! És hozzánk nem jöhet, mert ""a lakásunk nem egy szálloda""... és nem akarják engedni, hogy együtt aludjak vele és ennyi távolságra egy napra menni nem megoldható...

Legjobb válasz: Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.

Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell.... Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnõtt nõ vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem õk döntenének helyetted.
nekem is ugyanez a problémám:S én se tudom mit csináljak
millióféle megoldás lehet. De kezdjük apránként, és h más is hozzá tudjon szólni. Én javaslom az albérletet...
csak egy megoldás van. Az albérlet
Mióta vagytok együtt? És milyen fiú õ? Nem lehet, hogy a szüleid féltenek? Úgy értem, hogy ismerik a fiút, és nem tartják hozzád illõnek? Csak egy ötlet, nem tudom...Az albérlet jó ötlet lehet, ha van rá pénzetek...Vagy az is lehet esetleg, hogy túl idõsnek gondolják hozzád...Õ hány éves? Ha mesélsz egy kicsit kettõtökrõl, akkor lehet ki tudnánk találni, hogy jogos oka van-e az eltiltásnak (nem "cserélgeted" túl sûrûn a barátaidat?), vagy nem, és ha nem, kitalálunk valamit, ne félj!:)
Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád. Felelõs érted és szeret, nem akarja, hogy bajod essen, mert azt soha nem bocsátja meg magának. Próbáld kicsit a õ szemével is nézni a dolgokat. Értem én, hogy szereted ezt a fiút, de senki miatt nem érdemes összebalhézni a szülõkkel. Végül is õk azok akik feltétel nélkül szeretnek és megtesznek érted akármit. Támogatnak akkor is, amikor senki más. Abban igazad van, hogy túlzásba viszik a féltést. Átmentem annó én is ezen, de apránként meg lehet õket gyõzni. Valószínûleg még mindig kislányként kezelnek, ami szerintem sem kellene már. Mutasd meg neki, hogy felelõsségteljes döntéseket tudsz hozni. Bízhatnak benned és nem kell félteniük, hogy ha elmész valamerre. Miért nem próbálsz meg a szüleiddel értelmesen nyugodtan megbeszélni mindent? Miért nem próbálod bemutatni nekik a barátodat? Szerintem, ha ismernék és tudnák, hogy milyen akkor sokkal könnyebben elengednének hozzá és õt is elengednék hozzád. Nyilván elsõre, ha friss a kapcsolat meg se próbálj vele aludni, mert akkor elrontasz mindent. Egyébként elõször a barátodnak illik menni hozzád és neki kell smúzolni egy kicsit a szüleidnél, hogy megbízzanak benne. A jó benyomás nagyon fontos, mert ezen áll vagy bukik a helyzet. Ha meg erre nem hajlandó a barátod, akkor nincs mit tenni. Javasolták itt az albérletet, ami szerintem hülyeség, ha nincs havi fix jövedelmed. Amúgy neked is itt a pályaválasztás. Õ nem tudom hány éves, de gondolom korodbeli. Miért nem próbáltok meg egy városba egyetemre jelentkezni vagy valami suliba? Így meg lenne oldva a szállás kérdés és hétközben is együtt lehetnétek. Próbálj meg velük beszélni! Hidd el ha szépen nyugodtan és nem lázadva elmondod neki, hogy mit szeretnél, akkor biztosan fognak neked engedni.
sajnállak nagyon hülye anyud van...nekem ugyanez van bnõm anyjáéknál csak itt a nkorral van probléma:S:S megoldás: küldd el a jó fenébe anyudat h mégis mit képzel h iylen szinten beleszól a magánéletedbe...ha ettõl nem tér jobb belátásra akkor meg egyszerûen [email protected] le mit mondd és ne foglalkozz vele elõbb utóbb bele kell törödnie...fizikailag pedig nem akadályozhat meg benne h elmenj a barátodhoz mert már felnõtt vagy!!
A második, hozzászóló is írt egy megoldást :P Hogy melyik jó és melyik rossz, az számít bele :P Viszont ha az anyuka tartja ela kedves kérdezõt, akkor úgy kell ugrálni, ahogy az anyuka fütyül :D És bocs h offoltam, de unatkozok ^^'
"szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.." akkor jöjjön el hozzátok és mutasd be.
nem a pasi miatt, anyád miatt kellene költöznöd ez nem normális dolog, és idõvel csak rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal õ 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.. sajnos a szüleim tartanak el, fõiskolán vagyok elsõs, nem tudok albérletbe menni :( de majd még próbálok beszélni velük... és nem cserélgetem sûrûn a barátaimat :D eddig 3 volt és egyikkel se feküdtem le (pont a szülõk dolgai miatt) :D
elõzõnek teljesen igaza van!! "Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád." Ez nem biztos h így lesz mert minden ember más és minden ember másként gondolkozik...de akik átélik ezt a helyzetet azok a gyerekükkel nem szokták ezt csinálni mivel nem akarják lelkileg tönkretenni.egyébként eléggé 50-es évek beli hozzáállás...üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!