Találatok a következő kifejezésre: 18 éves szűz (161 db)

Ciki hogy 18 évesen szűz vagyok?

Egyszer?en nem találom az igazit...

Legjobb válasz: 118 évesen igen. 18 évesen nem. Ha csaj vagy, szívesen ismerkednék.

118 évesen igen. 18 évesen nem. Ha csaj vagy, szívesen ismerkednék.
Én is cikinek éreztem hogy szûz vagyok. Én sem találtam a megfelelõ partnert vagy ha volt akkor nem tartott sokáig a kapcsolat így nem került sor szexre. Most 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el úgyhogy ne aggódj. Neked is biztos eljön az idõ hamarosan amikor együtt lehetsz valakivel akit szeretsz is :) 19L
Szerintem nem ciki, ha 16 évesen valami már nem szûz, ezzel nem értek egyet. Nem ciki az sem ha 18 évesen szûz vagy. Lehet h cikiznek vele, vagy kevesebb pasi akar veled megismerkedni. Ez a te döntésed, hogy mikor akarod elveszíteni.
Büszke lehetsz magadra!
18 es szuz? Nem ciki! 18 es feltesz ilyen kerdest? Igen ez ciki
miért lenne gáz? ez nem verseny, én is szûz vagyok 20/F
Nem ciki.
én is szûz vagyok és én nem tartom cikinek...18f
nem ciki. az a ciki ha valaki már 16 évesen nem szûz.
Szerintem egyáltalán nem ciki. :)
Én is csak 19 évesen vesztettem el a szüzességem. 21L

Ciki 17-18 évesen szűznek lenni még?

Se els? csók,se semmi....

Legjobb válasz: HÁL ISTEN HOGY VANNAK MÉG ILYEN LÁNYOK AKIK NEM ÉSZ NÉLKÜL DUGNAK (Egy 18 éves szûz fiú)

HÁL ISTEN HOGY VANNAK MÉG ILYEN LÁNYOK AKIK NEM ÉSZ NÉLKÜL DUGNAK (Egy 18 éves szûz fiú)
Én lassan 20 leszek, de még nekem sem volt semmi. Nem tartom gáznak, csak rossz érzés, h másnak van és nekem nincs. Csak gondolj bele, vki aki velem egyidõs, már 3 éves kapcsolata van. Ami mondhatom nagyon irigylésre méltó. :) Õ még együtt lesz a barátjával, mondjuk 2 évig és utána megházasodnak.De itt vagyok én 20 évesen és még nem volt senkim, akkor mégis mikor fogok férjhez menni?? És az h még szûz vagy az sokkal értékesebbé tesz téged! Ezt sose felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Jah.... :D én se akarom ész nélkül elveszíteni..majd szerelembõl... :D látóm egyetértünk... :D uccso..
Nem szexelni nem ciki, csak hiba... :D Na, nehogy elhidd, nem komolyan mondtam! Egyáltalán nem ciki, 19 vagyok, én is szûz, nem dugok minden sráccal ész nélkül! Örülj neki, van egy kis eszed! :D
Azt hogy ciki azt én se arra értettem hogy a többi ember elõtt, mert ha beszólnak szard le te dolgod. Én arra értettem hogy az élet amúgy is többnyire szar és ez mindenképpen jó dolog, és mindenki annyira felfújja a szüzességet, nem tök mindegy ha te már 14 évesen érzed hogy ok akkor nyugodtan de ha még 20 évesen se akkor várj, te döntésed.
Itt inkább az a kérdés, hogy TE cikinek tartod-e. Az dönt el mindent
se fiú, se lány nem gáz. én is 18 évesen veszítettem el, pedig fiú vagyok. régen cikinek éreztem énis, majd rámjött a "leszarom" korszak, és nem is bántam meg. szerintem egyáltalán nem kell elsietni, csak hát a mai abnormális világban, fõként egy ilyen beteg országban, ezt nyomatják a gyerekbe, hogy gáz. NEM AZ NEM AZ NEM AZ aki meg mást mond, az vagy egy szeretethiányos kis kecseg, vagy kicsi a p*cse és így éli ki magát. :P
és ha egy fiú van ugyan így? :DDD az gáz?
#24, kb annyi lehet :)
Utolsó, te valami 15 éves gyerek vagy, vagy mi?
Dehogy ciki, én 27 voltam...na, az már ciki.:D
szerintem az se... mindenki saját maga dönti el h õ mikor akarja / áll rá készen
A kérdező hozzászólása: :) )) köszi mindenkinek...még irjatok..
Na, idefigyelj de nagyon! :) 17 vagy, ne sértõdj meg, de még gyerek vagy valahol. Talán, ha nem egybõl támadásnak veszed amit írok, hanem elgondolkozol rajta, és kicsit már felnõttesebben nézed amit mondok, akkor megérted. Nem lenézésbõl mondom, hogy gyerek vagy még, "kislány". Biológiailag már messze nem vagy kislány, hanem nõ vagy, termékeny "nõstény humanoid" hogy precízek legyünk. Ettõl függetlenül a pszichéd, a lelked még valahol gyerek! Ez nem sértés, ez nem támadás tõlem, ezt be kell látnod, ez így normális, és ha nem így lenne az lenne a nem normális! Attól, hogy a TV, az Internet, a "barátaid" (bár egy igaz barát nem mond ilyet), a haverjaid cikinek mondják és gáznak titulálják, hogy szûz vagy, attól neked még tudnod kell, hogy ez nem hogy nem gáz, hanem egy normális állapot. Tudom, hogy a huszonegyedik században élünk és sajnos most az a jellemzõ, hogy mindenki össze vissza keresztbekúr mindenkivel és mindenkinek a mindenkijével, és mindenhol és mindig és már a járókából kilépve is a kefélésen jár a gyerekek agya, de attól még nem ez az ésszerû és egészséges módja a szexualitásnak az életben! Ha megértél a szexre, ha van kivel, ha tudod mivel jár, tudod magadat kontrollálni érzelmileg és erkölcsileg és tisztában vagy a határaiddal, az elvárásaiddal magaddal szemben és az értékrended is kialakult, és eljött szerinted a szex ideje, akkor csináld! Viszont, 17 vagy, lehet hogy érzelmesebb típus, nyilván nem ribancos, mert akkor már átlyukasztottak volna odalenn! Ezért feltételezem, hogy érzelmi alapokra akarod helyezni a szexuális életedet, és érzelmi komolyságot akarsz benn megélni nem csak egy kefélést. Majd kefélhetsz is, ha nem lesz senkid, vagy majd kíváncsiság hajt, vagy ez szerinted belefér az aktuális életedbe, a te döntésed lesz! Én azt javaslom, hogy soha ne hagyd hogy befolyásoljon a TV, az Internet, vagy a média bármilyen formája! Ami pedig a legfontosabb, hogy soha ne hallgass SP-t meg Fluor Tomit, és ne hallgass rájuk! :D Ami pedig a leginkább überfontos, hogy soha ne hallgass itt az oldalon senkire, mert ez is az Internet, és ez is média! Hupsz, akkor most ellentmondás... akkor rám sem hallgathatsz.... hát ez is a te döntésed! :D Szerintem érted mit nyökögtem ide össze neked! ;) Remélem segíthettem! Puszi! (28f)
én lassan 22 leszek és nem voltam fiúval... szerintem nem ciki, de sokan biztos annak tartják... 21/L
Én is az vagyok 23 évesen is, és megmondom neked hogy nem bánom! Még csak nem is arról van szó hogy félénk lennék, de most gondolj bele, ha még helyesnek is gondolnál egy csajt megfektetnél, kicsit élvezkednél vele, utána meg arra eszménél rá hogy az a csaj nem különb számodra akármelyik, szintén csinos nõnél.... Jó mi emberek sem vagyunk egyformák, valaki annyira utálja a magányt hogy még szerelem nélkül is szívesen hozzá megy valakihez, de ez még nem változtat azon, hogy hatalmas különbség van aközt, hogy valakit helyesnek gondolsz és jól van, vagy hogy tényleg annyira oda lennél valakiért hogy még elképzelni sem tudnád hogy valaha akárki mással is össze gyere..... most figyeltem csak hogy lány vagy! Nem baj a lényeg úgyis az! :) 23/f
Csak azért mert cikinek érzed, vagy annak érezteti Veled a társadalom beteg része, ne feküdj le valakivel. Nem tudod, hogy mennyivel másabb - akár elsõre, akár sokadikra - átélni ezt az érzés egy olyannal, akit szeretsz, mint egy olyannal, akit csak kedvelsz. Én elmúltam már 30 éves is, amikor adtam magam ehhez a dologhoz egy olyan férfival, akibe beleszerettem. Nem is tudtam volna mással megtenni, csak azzal, akit szívbõl szeretek. Nekem ennyit kellett várnom hozzá, de megérte, és nem érzem úgy, hogy bármirõl lemaradtam volna. Nem reklámozom, pedig nincs mit szégyellnem benne, de tényleg büszke vagyok rá, hogy nem lettem túl a fél falun tinikoromban.
Nem ciki egyáltalán. Sõt, nagyon kevés ma már az ilyen lány sajnos. Ismerek olyanokat is, akik 23 évesen szüzek, és egyáltalán nem azért, mert nem szépek, hanem mert van bennük tartás, és megbecsülik az értékeiket. Szóval neked csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne szégyelld azt, hogy 17-18 évesen szûz vagy. Tartsd magad, és tarts ki ebben az elhatározásodban. Ez az egyetlen dolog, ami a mai világban a legszebb, és ez a legszebb ajándék, amit majd egyszer akár a férjednek adhatod :) Kitartást :)
én 24/f vagyok és szûz, régebben nagyon zavart , de most már cseppet sem érdekel , majd lesz valahogy, egy nagy csalódás még a kedvem is elvette a csajoktól egy darabig !!!
Néha sajnos már én is úgy érzem hogy ciki, de most megnyugodtam, hogy nem! :) 17L
De én készen álltam, és akartam is már rég, csak túl béna vagyok a csajokhoz... ettõl a csajozás témától én nagyon messze állok:DD ezért gáz.
Ja és ha te ebben a rövid életben meg akarod fosztani ennyi jótól, akkor nem mondom hogy bolond vagy, de csak egyszer élünk, és ez az.
De az, illetve cikinek nem ciki csak gáz. A szexet élvezni kell mert természetes dolog, belénk van írva. Ezzel nem azt mondom hogy dugasd meg magad fûvel fával, de mégis ez csak szex!
Személy szerint nem gondolom annak még a csókot sem, pedig még én sem éltem át az elsõt és idõsebb is vagyok Nálad egy picit. Ameddig Te magad nem érzed annak addig semmiképpen sem az. A negatív véleményû megjegyzéseket meg eleresztem a fülem mellett :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.... :) Én annak érzem.... :/ ne mondjátok hogy még a csók se ciki, hogy nem volt...vagy ezt se gondoljátok annak??? :) )) kort és nemet is írjatok...
Nem!
Nehinném hogy ciki lenne.Szerintem sokkal jobb egy olyan lány aki nem fekszik össze mindenkivel. Tehát szerintem nem, majd jön az igazi azt akkor. 17/F
Na jöhetnek a privát üzenetek...
Egyáltalán nem az! Az már annál inkább, aki 17 évesen túl van mindenen és vagy 20 pasit tud maga mögött! :/ 19/L
Nem. Miért lenne az?
Nem!
Ja, 22/f
Egyáltalán nem ciki. a csók is csak max furcsa, de nem ciki. Jó lenne, ha minél több lány lenne ilyen :) 20f
Nem az nekem se volt még semmi régebben kicsit cikinek tartottam de mért lenne az lett volna rá lehetõségem de biztos megbántam volna az elsõ legyen szerelembõl 17/f
privibe válaszoltam :D
A kérdező hozzászólása: Okok, akkor türelmes leszek... :D és büszke...így mgfelel???
próbálkozol?... nem kell próbálkoni :) csak légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Oksa..igazad van, igazatok.. :) akoor meg próbálok az lenni :D büszke...
Szerintem legyel ra buszke!:D nem sok ilyen lany van mostanaban! Es azt sem tartom cikineek hogy meg nem csokoloztal. Majd ha felkeszultel akkor majd jon minden magatol!:D en sem csokoloztam meg es kicsit sem tartom gaznak. Inkabb legyel teljesen szuz, minthogy 17evesen MINDENEN tul legyel!:) 16L
A kérdező hozzászólása: én szerelembõl akarom ezeket :) )) inkább nem mondók erre semmit uccso...
én már 15 évesen elvesztettem és több sráccal is lefeküdtem. de ha neked így jó akkor tisztellek.
Dehogy ciki... én egy évvel vagyok idõsebb tõled, és nekem sem volt még semmi. Inkább örülj, hogy nem vagy olyan, mint a mai lányok többsége.. Majd megtalálod azt, akivel boldog leszel, és vele majd megtörténik az elsõ csók és a többi. :) 18/L
nem.

Miért több valaki attól, hogy már nem szűz és vajon miért ér kevesebbet pl. : egy 18 évesen szűz ember?

Nem értem ezt. Valahogy nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak a szüzességről addig, míg ezt a kérdést megválaszolva nem látom.

Legjobb válasz: Média. Arra nevel, hogy hamarabb dugj, mert az a menõ.

Média. Arra nevel, hogy hamarabb dugj, mert az a menõ.
Bizony-bizony, minden a média hibája... Véletlenül sem lehet az a gond, hogy manapság az átlag fiatal olyan buta, mint egy faék és csak azt tartja jónak, helyesnek, esetleg "menõnek", amit a tévében lát. Ez nem a média hibája, hanem a felelõtlen nevelésé. Nem hinném, hogy értelmes emberek között a szüzesség alapján határoznák meg egy személy értékét.
Máris jobb. Igen. Ha gimnazista vagy, megnyugtatlak: az a korosztály nagyon ostoba. Sajnos még az egyetemista réteg sem bölcsebb. Meg az átlag ember sem sajnos. Ne akarj rájuk hasonlítani. Merj különbözni tõlük!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok birka lenni. Egyébként én is elgondolkoztam azon, hogy engem hogy neveltek, talán ezért vagyok ilyen félénk. Az a baj, hogy én jó kislány akarok lenni és anya meg túlzott szigorban nevel.
A kérdező hozzászólása: Igen, középiskolába járok.
Ezzel nincs semmi gond szerintem. Ha találsz késõbb egy RENDES férfit, hidd el: nagyon sokra fogja értékelni. Én legalább is biztos sokra értékelném. Azok pedig akik ezért nem állnak "szóba" veled, nos pont õk azok, akik szóra sem érdemesek. Lehetnek jóképûek, helyesek, ha a fejükben fûrészpor van... De ezt jobban csak idõsebb korodban fogod látni szerintem.
Ez szerintem bonyolultabb dolog annál, mint hogy csak a médiára vagy a nevelésre "kenjük". A lényeget abban látom, hogy vannak dolgok, amiket társadalmilag "elfogadottnak" és "normálisnak" tartanak. Nos, a legtöbben azt tartják "normálisnak", hogy 18-20 körül az embernek már "illik" valamiféle tapasztalattal rendelkeznie. Akinél ez ilyen-olyan okból kimarad, azt gyakran nem tekintik normálisnak. (Mondjuk az már más kérdés, hogy szerencsétlen honnan szerezzen tapasztalatot, ha mindenki elutasítja, de ugye ezzel a "normálisak" nem törõdnek, hanem ide-oda dobálják a másikat, de azért leereszkedõ vállveregetéssel hozzáteszik, hogy "ne aggódj, neked is biztosan eljön.) Az valamilyen szinten talán érthetõ is, hogy társadalmilag "átlagosnak" tartják azt, hogy egy 18-20 éves embertõl számíthatunk már valamiféle (szexuális) tapasztalatra. A gond - szerintem - ott kezdõdik, hogy segítségnyújtás és elfogadás helyett megvetés és kiközösítés lesz azoknak az osztályrésze, akiknél ez valamiért kimaradt, így persze a szerencsétlen tovább görgeti maga elõtt a problémáit, sõt egyre többet gyûjthet be, egyre rosszabbul érezheti magát, hiszen õ senkinek se kell, senki se tudja õt elfogadni és szeretni. Nem tagadom, hogy a médiának és a nevelésnek is van szerepe mindebben, de szerintem annál sokkal bonyolultabb az egész. Mondjuk a 70-80 évvel ezelõtti világot prûdebbnek gondoljuk, pedig a frászt, talán sokkal könnyebb volt elveszteni a szüzességet, és most már a magánélet sem annyira magánélet, sokkal nagyobb a társadalmi nyomás a gyerekek között is, régebben valószínûleg kevesebbet beszéltek arról, hogy melyik fiú melyik lányt, meg nem nyalták-falták egymást az utcán, szóval sokkal több volt a "nyílt titok", ma meg már gyakorlatilag minden mások szeme elõtt zajlik. Arról nem is beszélve, hogy talán a mai társadalom még betegebb úgy en bloc, mint a korábbiak, talán ezért is van, hogy olyan sok a frusztrált gyerek (és felnõtt), olyan sokan érzik tehernek a szüzességet, és ezért is tudják azt nehezebben elveszíteni. Bocs, ha sok volt a szöveg, de talán érthetõ a mondókám lényege.
Én pont, hogy azt látom, hogy azokat istenítik, akik fiatalok, és még érintetlenek... Soha életemben nem hallottam még olyat, hogy valakit azért csúfolnának, mert szûz! Csak az interneten olvasni ezt az általánosítást lépten-nyomon!
Én azzal zárnám ezt be, hogy: Ez mindenkinek a szent magánügye végsõ soron. Sem a közösségnek, sem a rokonoknak, sem senkinek nem áll jogában megmondani, hogy NEKED mikor lehet/kell/érdemes/szabad/stb elveszíteni vagy megtartani. SOHA ne más véleményén múljon, hogy mihez kezdesz. Ez a TE életes és a te... szüzességed, vagy mi. Sem nem teher, sem nem ciki. Aki az ellenkezõjét állítja, az egy majom/tapír/idióta. Nem érdemes lesüllyedni a szintjére. Az én véleményem az, hogy én biztosan sokra értékelném, de nagyon, ha a feleségem szûzen jönne hozzám. De én vallásos vagyok, így kivétel. Errõl mindig is megoszlottak és fognak is a vélemények. Ilyen a világ. Csak drukkolni tudok, hogy helyesen dönts. 22/F
A kérdező hozzászólása: vagyis inkább felelõségteljesent akartam mondani az értelmesen helyett
Meglehetõsen. A hiba nem az Ön készülékében van. Hidd el, anyukádnak van igaza. Igaz, nem a korban. A 18 csak egy szám. Azzal veszítse el az ember akit arra méltónak talál és ne azért és akárkivel, mert ez a "nyomás" jön a többiek felõl. Ez csak ostoba csoportszellem. Te is birka akarsz lenni? Néha érdemes az idõsebbekre hallgatni.
Hol árultad magad, ahol nem fizettek volna annyit érted?
Nem tudom. Ki mondja ezt? Én biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Média? Engem mondjuk anyukám szélsõségesen arra nevelt, hogy 18 éves koromig nem szabad fiúzni. Ez jobb?
A kérdező hozzászólása: Nem árultam sehol magam, kedves második válaszoló. :D
Nem több attól senki. Sõt! Nem kell lealacsonyodni az ilyen emberek szintjére. Sõt, sokan akik fiatalon veszítik el nagyon, késõbb megbánják. Persze ezt nem reklámozzák. Meg a sok tini abortuszt, a nem kívánt terhességet, a sok tropára ment kapcsolatot. Csak szex-szex-szex. Nem éri meg lealacsonyodni erre a szintre, még egyszer mondom! 22/F
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem, hogy nagyon sok fiúnak például azért nem kellek, mert még szûz vagyok. Egyébként ez fordítva is igaz, a csajoknak nem kellenek szûz pasik. De egyébként osztályközösségeken belül sok cikizésrõl hallottam még. Igenis sokan mondják ezt.
A kérdező hozzászólása: Oh. :O tehát engem értelmesen neveltek?
Ezt azért nem mondanám ki, hogy értelmes az a nevelés, ahol a lány csak 18 éves korában kezdhet ismerkedni fiúkkal, de ez csak az én véleményem. Viszont tény, hogy értelmesebb körökben nem az alapján fognak megítélni, hogy szûz vagy-e, de középiskolások körében azért gyakori még az ilyen. Ne foglalkozz velük, hidd el, hogy felesleges ezen aggódnod.
Szerintem egy lánynak 18 évesen egyáltalán nem kéne szégyellnie magát amiatt, hogy szûz.Légy rá büszke, hogy még az vagy :D

18 éves szűz lányok általában kövérek azért szüzek?

Legjobb válasz: nem, szerintem a szüzesség nem a testalkattal függ össze, ha valaki engem megfog felizgat akkor lehet véköny kövér ha õ is úgy akarja akkor...

nem, szerintem a szüzesség nem a testalkattal függ össze, ha valaki engem megfog felizgat akkor lehet véköny kövér ha õ is úgy akarja akkor...
Ismerek olyat, aki 20 éves, és az esküvõig tartogatja:) Nem kövér.
Nem kövér vagyok hanem értékrendem van.
Butaság
ez mekkora baromság XD millió meg 1 oka van annak h szüzek az 1xûen még nem foglalkoztatja õket [na jó ez azért így 100%ban ritka :D] az afrikában össze varrták a nagyajkait-ig.
Ekkora baromságot, tejóég :D
Ja az elõzõ a 9-es voltam.. :)
Ráhibáztál Mókusgyilkos, pontosan ebbe a pici-cuki kategóriába tartozom! :D
19 évesen szeretkeztem elõször azzal aki ma már a võlegényem és semmi háj nem volt rajtam sose, homokóra alkatom van, van mellem seggem, szép az arcom, barátim is voltak elõtte, csupán nem akartam egyiknek sem odaadni magam
9: te meg biztos azért v szûz mert sovány vagy :D [már ha nem a "pici cuki" kategória mert akkor úgy hellyel közzel stimmel a dolog]
Semmi összefüggés nincs a kettõ között! :D Saját példám 19 éves 50 kg és szûz.... :)
az 5. az élõ példa arról amirõl beszélek :) a slussz poén az lenne ha: 3 regényt írtál és ~700 oldalt kellett végig rágni 3/4 oldalnyi "szex" "jelenetért" ?:D
Micsoda párhuzam. Én például 19 éves koromig nem is igazán vágytam szexre, legfeljebb ártatlan fantáziák szintjén. Erre varrjál gombot.
inkább mert van eszük, vagy nincs olyan aki megérdemelné , hogy szexeljenek velük.

18 éves szűz lány vagyok, és szeretnék egy jó nagy orgazmust átélni. Hogyan lehet a legkönnyebben elérni, úgy, hogy még szűz maradjak?

Legjobb válasz: Van csiklód édesem? Ha igen, akkor próbálj meg játszadoni vele. Vagy fogadd el az elõttem szóló fiatal ember ajánlatát és õ majd kinyal téged.

Van csiklód édesem? Ha igen, akkor próbálj meg játszadoni vele. Vagy fogadd el az elõttem szóló fiatal ember ajánlatát és õ majd kinyal téged.
Csak akkor veszted el a szüzességed, ha lefekszel egy pasival. Szóval maszturbálást ajánlok. Bármit csinálhatsz magaddal, akkor is szûz maradsz.
Kinyallak? 16/f
benyálazod az ujjad (síkosító jobb lenne) és körkörösen simogatod vele a csiklódat, mellé pornót is nézhetsz vagy fantáziálgathatsz (utána tisztálkodás!) másik tipp, teleengeded a kádat vízzel, belefekszel, letekered a zuhanyfejet és a vízsugarat a csiklódra irányítod
18 évesen ilyen kérdést? Miért, eddig hogyan maszturbáltál?
A kérdező hozzászólása: Csiklóval, de nem elégültem ki.
akkor nem engedted el magad eléggé, nem voltál rendesen felizgulva, vagy még nem jöttél rá a helyes technikára
zuhanyrózsa?
Akkor lazulj el, ne akard görcsösen. Szánd rá az idõt. Simogasd simogasd, esetleg testápolót is használhatsz, majd érezni fogod. ;)

Van itt 16, 17, 18 éves szüz pasi? Csajok ti lefeküdnének szüz pasival?

Legjobb válasz: én már feküdtem le szûz fiúval. egyik legjobb volt :$ annyira figyelt rám is, a környezet is megfelelõ volt. teljes romantika :) de persze ember válogatja, szóval lehet valaki béna a 50dik numera után is ;)

én már feküdtem le szûz fiúval. egyik legjobb volt :$ annyira figyelt rám is, a környezet is megfelelõ volt. teljes romantika :) de persze ember válogatja, szóval lehet valaki béna a 50dik numera után is ;)
Izgalmas lehet szûzzel, de mááá bekötötték a buksim.Ha lett volna szûz barátom, persze.:)
17, 5 F szûz vagyok
igen:) 17L
én barátom 19 volt és szûz amikor lefeküdtünk (én is az voltam) és nem volt. azóta meg csak egyre jobb:9 17/l
én elsõre is tapasztalt pasival voltam, szóval nem tudom elképzelni h én tanítgassak valakit:) de ha szeretném, miért ne, nem lenne kizáró ok h szûz.
igen szûz pasival feküdtem le, énis az voltam, és nm változtatnák rajta semmit.
Igen 22F
Itt vagyok pl. én is:P 16/f
Ha a lányok nem szeretnének lefeküdni szûz pasival, akkor egy idõ után nem közösülnének az emberek. Amúgy a férfiaknak nincs szûzhártyájuk.
itt vagyok...jó lenne már egy lány az életembe F/16
Én igen...fõleg h még énis az vagyok:S:)
jelen... 17/f
van, miért ne lenne?
igen...
En mindig gondolkoztam rajta, milyen lett volna egy szuz pasival, de aztan megsem jott ossze es most komoly kapcsolatom van illetve kinottem abbol a korosztalybol, amit irtal.
van
például én (is) :) ) 16f

MIÉRT ciki az hogy ha valaki 14 -16 vagy akár 18 évesen szűz? . Itt kérdezi mindenki hogy gááz hogy szűz vagyok?

komolyan miéárt ciki oké én 17 vok és nem vagyok már jó ideje ...de akkor is...14 évesen az embernek ne azon járjon az esze hogy húúú még sz?z vagyo ka francba...és kb még lóg a tojáshéj a seggén....MIÉRT VAN EZ?

Legjobb válasz: Nincs EZ. Szerintem sem ciki. Csak a kérdezõk tartják annak, de ez mindenkinek a saját, külön bejáratú, személyes, szociális problémája. Ettõl még a többség nem szenved ebben, csak Õk nem kérdezik meg, éppen, mert nem szenvednek ebben. Szerintem. :P

Nincs EZ. Szerintem sem ciki. Csak a kérdezõk tartják annak, de ez mindenkinek a saját, külön bejáratú, személyes, szociális problémája. Ettõl még a többség nem szenved ebben, csak Õk nem kérdezik meg, éppen, mert nem szenvednek ebben. Szerintem. :P
ejha, 13.41, ez igen! Jó látni hogy vannak még komoly, rendes pasik ebben a lezüllött világban:)
társadalmunk mozgatója az hogy minél több dolgot elérjünk az életben, felülkerekedjünk másokon. ebbe bele tartozik a pénz és a szex, és a fiatalok ezt látják a trévében. bejön az elsõ sorozat ahol az egyik ember csóró, mint a templom egere, de elvan a családjával mindössze anyagi gondjaik vannak, a másik meg k*rvagazdag, de reggeltõl estig ordibálnak meg mindenhova eljár a gyerek bulizni lerészegedni esetleg szív is vagy valami :/ hát jóhogy nem a család hanem a saját érdekeit tartja szem elõtt, és észre sem veszi a változást. eljár vagánykodni, férfiak esetében "húzzunk meg néhány sunát tesó" a nõkét meg nem is említem, mert az már maguknak megalázóbb, és szánalmasabb. sajnos kevés olyan fiatal van aki úgy gondolna rá mint én. amit én szeretnék ha idõsebb leszek egy komoly barátnõ, késõbb társ akár feleség annyi pénz hogy megéljünk, és egy icipici+, hogy ha kell valami apróság, az legyen meg egy akkora ház amiben pont elférünk gyerek(ek) amit más szeretne: pénz p*na/f-sz bmw(mellé benzinkút..) luxusvilla medencével meg f*szomteteje, határ nincs. 17/F
De neked se ezen járjon az eszed mert gyerek vagy még te is.
Szerintem nem az, csak a lányok hiszik azt. Nekem volt olyan barátnõm, aki szûz volt amikor megismerkedtünk, és csak azért gyorsan lefeküdt mással, hogy ne nevessem ki, hogy szûz... [email protected] pipa lettem, amikor elmondta... Lányok, ne legyetek hülyék.
Én úgy gondolom szingli életmód egyetlen pozitívuma, hogy nem fogsz késõbb olyan emberhez hozzámenni, vagy nem fogsz olyat elvenni, akirõl késõbb derül ki, hogy nem klappoltok egymáshoz. Ha elveszi az ember az elsõ nõt akibe beleesik az ritkán végzõdik jól. Inkább legyek a feleségem elõtt pár nõvel mert akkor kisebb az esélye, hogy mellényúltam.
A kérdezõ FIÚ?!
csodalom a noket. ha egy tetszik en viragot veszek neki, tisztelem, es mindig oszinte vagyok, sokat beszelgetunk, hogy minel jobban megismerjuk egymast. megosztom vele ami bant, es meghallgatom ot is, elmondom mit hogy kene... de mindig ott lyukadok ki, hogy helyes(pedig annyira nem is:S) vagy kedves vagy de legyunk baratok, meg neha masik csavoka is bekavar, altalaban olyan penz es p*na-orientaltak, amilyenne sose akarok valni :( 13:41-es
Hát látod tök igazad van kérdezõ!!!!!Annyira buták!!!Miért lenne már baj nem igaz?Mindenkinke szabad akarata hogy mikor kivel hol lesz az elsõ nem?Én nem tudok olyan kort mondani amikor ciki lenne!(kivéve ha még szûz és azzal henceg meg hazudozik h mikor kivel szexel)Ezen az egyen kivûl:Nem ciki ha valaki nem az meg az sem ha valaki az!Elég már az ilyen kérdésekbõL!
Én tartogatam az igazinak!! És jól is tetetm 1 éve együtt vagyunk de nagyon jó. Nincs bün tudatom hogy miért nem vele történt meg az elsõ ! Lányok legyen eszetek ne kapkodjátok el komolyan mert egyszer meg jönn az igazi és olyan érzést éresztek majd akkor hogy meg bánjátok hogy nem õv vele volt az elsõ!!!
13.51es vagyok. 13.41es:) Fogsz te találni kedves lányt, mert szerencsére vannak akiknek az ilyen pasik jönnek be:) Pl. csak ezen az oldalon ketten is:)
Nem ciki.A szex szerelem nélkül mit sem ér.Ha majd lesz egy barátnõd akkor ráérsz.
A kérdező hozzászólása: nekem van:D én csak megkérdeztem mert én pl nem tartom cikinek:D és irritált :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek 13.51-essel:D
13.51es vagyok. 13.41, szimpi vagy:) csak 2 dolog: majdnem 2 évvel idõsebb vagyok nálad, és kialakulóban van egy kapcsolatom. De ne adj lejjebb az általad "oldschool"-nak nevezett felfogásodból, ha egy kedves, rendes csajt akarsz:) Sok sikert, te megérdemled:)
Lehessen neked e-mailt írni a kérdéseidnél, válaszaidnál. Igen-nél a "pipa" jól állítottam be? :) ))
nem feltétlenül liberális... mi rendszerben élünk, a liberális politika A JÓL ÖSSZERAKOTT rendet támadja, igaz ez nagyon rosszul van összerakva. olyan ez a társadalom ahol a mennyiség gyõzött a minõség felett. még mindig 13:41-es 17/F
akkor tessék szépen beállítani a 'privát üzenetek fogadásást'. ;)
Leromlott, degenerált liberális rendszer ezt az embertipust termelte ki... 16/F
A kérdező hozzászólása: jaja elég nehéz:D nekem hálisten sikerült találnom egyet:D már 2 éve együtt vagyunk minden probléma nélkül:D
13:41es vagyok az a baj, hogy ilyen "oldschool" vágyakkal nehéz, sõt LEHETETLEN ilyesmi lányt találni. nem is sikerült eddig :) ha valaki akar beszélni én egyébként eléggé beszédes vok, privizzen :)
A kérdező hozzászólása: nos 13.40-es nem ezen jár az agyam csak kérdést tettem fel lehet hogy gyerek vagyok de így alakult:D uccsó válaszadó:D full egyetértek veled:D nem kell se a bmw se a luxus villa:D család feleség gyerekek kis ház vagy lakás:D +egy kis plusz semmi extra
A kérdező hozzászólása: huh...szegény második válaszadó...én is bedühödtem volna...:D mmint ha az enyém is ezt csinálta volna anno..
A kérdező hozzászólása: a kérdezõ fiú igen:D

Miért nevetitek ki ti fiúk azokat a lányokat akik még 18 évesen szüzek?

Legjobb válasz: engem nem szoktak kinevetni :) 18/L

engem nem szoktak kinevetni :) 18/L
Én nem nevetem ki õket, sõt...szerintem tök jó, ha valaki 18 évesen szûz, csak sajnos nem nagyon ismerek ilyet, ha csak nem bûn ronda...
Ki mondta, hogy kinevetjük? Követendõ példa, büszke lehet rá.
Én sem nevetek ki senkit ...
Elso, ami ota irtad azota rohogok rajtad :DDDD Csak vicc volt. Miert kene ezen nevetni?
Én senkit nem nevetek ki, még a 2X éves szüzeket se.
Utolsó! Neked nyilvánvalóan a hozzáállásoddal van a baj. Annyi, de annyi nem szép lánynak vagy nem pasis/jóképû fiúnak van párkapcsolata, hogy el se hinnéd. Lehet, hogy a külsõ számít, nyilván, de ha te a menõ és csinos lányokat szereted, akkor azoknál nem sok esélyed lesz. Add kicsit lentebb az igényeidet és legyél nyitottabb, ne pedig ez a lányok számára TOTÁL NEM SZIMPATIKUS nekem úgysem sikerül semmi hozzáállás legyen a mérvadó!
Nem mindenki ilyen, én sosem nevettem még ki senkit sem, csak, mert szûz. Az az igazság, hogy én is szûz voltam 21 éves koromig és pont a kedves lány osztálytársaim nevettek ki, meg súgdolóztak a hátam mögött, hogy szegény X még sosem volt nõvel, ez biztos. Nagyon élveztem ezt a helyzetet, nem is kellett sok, elmentem egy prostihoz és utána vígam belevihogtam a képükbe, hiszen már nem vagyok szûz többet. Amúgy sem hittem már akkor abban, hogy megtalálom a párom és jól sejtettem, nekem már túl késõ, öreg vagyok és túlságosan tapasztalatlna, félénk, gátlásos, önbizalomhiányos. Ha tinként kiélvezem az életet, ma máshol tartnék, de mivel ronda, alacsony srác vvagyok, érthetõ, ha egy lánynak sem kellek.
nem nevetem ki, sõt ezt nagy erénynek tartom. bár én már nem is vagyok az a komolytalan fiatal aki ilyeneken szórakozzon
Ha valaki azt állítja 18 évesen, hogy szûz, azért szoktam hangosan röhögni, mert nem szeretem, ha ilyen nyilvánvaló hazugsággal próbálnak hülyének nézni.
Nanana, azért nem minden fiú...Én sem nevetek ki senkit emiatt, fõleg úgy, hogy én is szûz vagyok :D
ez volna a normális!!!aki ki meri nevetni, , , annak gondja van kb...18-on alul vagy fellül.....
Mert valótlan kérdéseket tesznek fel.
Csak a gyökerek nevetnek ezen.
Engem nem nevettek ki ezért még soha :D 18/L

Srácok, szerintetek ha vki 18 évesen szűz (lány) az hátrány?

Nem vagyok ártatlan,csak megválogatom hogy kit engedek az ágyamba. Szerintetek ez elöny vagy hatrany? Mit gondoltok egy ilyen lanyrol?

Legjobb válasz: Bár srácokat kérdezel, de én 24 éves lány vagyok, 19 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Rengetegen kinevettek a hátam mögött. Aztán megismerkedtem a barátommal (aki még most is az), és õ nagyon örült neki. Egyértelmûen elõny; sõt már azt hittem ilyen lányok nincsenek is. Amúgy mennyivel jobb egy olyannal összekerülni, aki pl. 14 évesen már nem volt az, és fél ország megkapta. (elnézést, akire nem vonatkozik, ne vegye magára)

Bár srácokat kérdezel, de én 24 éves lány vagyok, 19 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Rengetegen kinevettek a hátam mögött. Aztán megismerkedtem a barátommal (aki még most is az), és õ nagyon örült neki. Egyértelmûen elõny; sõt már azt hittem ilyen lányok nincsenek is. Amúgy mennyivel jobb egy olyannal összekerülni, aki pl. 14 évesen már nem volt az, és fél ország megkapta. (elnézést, akire nem vonatkozik, ne vegye magára)
Ha dugibaba akarsz lenni, akkor egyértelmûen hátrány. Ha normális nõ akarsz lenni, akkor nem. Persze attól is függ, hogy amúgy minden más rendben van-e veled? Pl. sok nõ gondolja úgy, hogy a szex egy szolgáltatás, amiért a férfi küzdjön meg, adjon érte sokat - ha nem küzd vagy nem ad, akkor nincs szolgáltatás, nincs szex. Vagy, ha összevész a férfival, akkor szexmegvonással (is) bünteti. Ezeket a nõket sajnálom... normális esetben a nõ is élvezi a szexet és jó szándékú nõ nem akar ebbõl még hasznot is kicsikarni.
Egyértelmûen elõny. Okos lány.
én 18 évesen vesztettem el és nem közöltem a sráccal, h szûz vok, csak egyszerûen késznek éreztem magam rá, és megtörtént. élveztem. utólag kiderült, az exem is szûz volt ( csak õ sem mondta el :D). visszagondolva vicces volt, h ennyire szégyelltük, h szûzek voltaunk :D( egyébként ennek ellenére ügyes volt, szal az is tévhit, h a szûzek mind bénák elõszõr....csak azok, akik félnek a fájdalomtól, meg csúnyának tartják magukat, meg nem akarják kimutatni az érzéseiket, félnek hangot kiadni, hasonló görcseik vannak :) )
nem hátrány.
a 21-22 éves fiúkat meg leszidják a lányok mert szüzek... Persze lelehet, hogy azért az még, mert nem volt alkalma a dologra... Mint nekem... Úgyhogy értékelendõ az álláspontod, viszont a korodbeli lányoknak meg jedi mester kell...
Én azt mondom elõny. Inkább veszítsd el 20 évesen úgy , hogy nagyon szerelmes vagy mint 14 évesen részegen 1 buliban azzal akit nem is ismersz. Elnézést akire nem vonatkozik vagy önhibájukon kívül történt..
Ha idegesít ho szûz vagy és nem fekszel fûvel, fával akkor vegyél egy vibrit azt nyomathatod kedvedre! Egyébként hogy bírod szex nélkül? Ja biztosan masztizol az nekem is bejön!
Ez elõny.
Azt gondolom, hogy egy ilyen lány valóságos kincs! De jó annak a fiúnak, akinek egyszer a felesége leszel!

Miért jó 18 évesen szűznek lenni? Van vmi előnye?

Legjobb válasz: Semmi elõnye, ahogy annak sem, ha nem a megfelelõ emberrel veszíted el. Csak általában nem 12-13 évesen érik meg rá az ember és találja meg a megfelelõ embert, hanem pár évvel késõbb. Már nem a középkorban élünk, hogy a szüzesség határozza meg a nõ értékét.

Semmi elõnye, ahogy annak sem, ha nem a megfelelõ emberrel veszíted el. Csak általában nem 12-13 évesen érik meg rá az ember és találja meg a megfelelõ embert, hanem pár évvel késõbb. Már nem a középkorban élünk, hogy a szüzesség határozza meg a nõ értékét.
Minél tovább érleled a szûzhártyamanó annál több pénzt fog adni érte.
Iszlám országokban nem köveznek meg, kb. ennyi.
Hát szerintem nem sok, talán az hogy nem fogsz sírni, hogy olyannak adtad a szüzességed, akinek nem kéne, mivel ilyenkor már nem vagy annyira sebezhetõ. És nem kellett kiskorúan baba miatt parázni. De én örülök, hogy már nem vagyok szûz :D (18/L)
Nincs elõnye max annyi, hogy felnõttebb ésszel tudod eldönteni, hogy +éri a szex vagy nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!