Találatok a következő kifejezésre: 18 éves egy éve vagyok együtt (4 db)

18 éves vagyok, egy éve vagyok együtt a barátommal, de még sose volt hüvelyi orgazmusom. Miért nincs hüvelyi orgazmusom?

Pedig sokat foglalkozik velem, el?tte is, közben is.

Legjobb válasz: Ha önkielégíted magad, akkor van "csikló-orgazmusod"?

Ha önkielégíted magad, akkor van "csikló-orgazmusod"?
Kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa, de nem probléma, hiszen szerencsére ott van a csikló! Ne görcsölj ezen, hanem élvezd, amit csináltok! Még fiatal vagy, ez késõbb akár változhat is! Nimfomániának pedig azt nevezik, ha a nõ egyfolytában szexelne.
sajnos nem minden nõnek van itt egy kicsit többet megtudhatsz a témával kapcsolatban (pár tanácsot is ad és további érdekes cikkek is vannak): http://www.femina.hu/szex/noi_orgazmus_hiany_okai//all
Ahogy elõttem is írták nem mindenkinek van, de szerencsésnek érezheted magad hogy enélkül is élvezed, mert én pl egyáltalán nem élvezem a szexet emiatt. A nimfománia pedig egy betegség, olyan nõk akik állandoan szexelnének, de semmi nem elég nekik, kielégithetetlenek.
A kérdező hozzászólása: Az mindig van... akkor is, ha õ csinálja, akkor is, ha én :)
Vannak olyan nõk, akiknek életük során soha nem lesz hüvelyi orgazmusuk, vagy csak "érettebb" korukban.Én pl. 2évig rendszeresen lefeküdtem a párommal, és csak ezután sikerült.Nem is koncentráltam akkor, mert gondoltam, hogy nekem biztos már nem lesz, de egyszer csak majd megõrültem és rájöttem utólag, hogy az volt.:) Azóta minden aktusnál eltudok így élvezni.(Persze ehhez a férfi is kell)
Az egy jó dolog, hogy élvezed a szexet, orgazmus nélkül.Nem minden nõnek sikerül, de szerintem tanulható, de ehhez a párodra is aktívan szükség van.Én pl.csak akkor tudok hüvelyben élvezni, ha én vagyok felül.Más pózhoz pedig ott a csiklóm.Próbáld kitapasztalni, melyik a legjobb póz számodra, és mozogj lassan az elején, te diktáld a tempót!Ez ráadásul be is jön a pasiknak!Sikerülni fog!Jó gyakorlást!
Méghogy kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa....cö ez NEM IGAZ! Nekem nincs, soha nem is volt, de kb a barátnõim között én vagyok a ritka kivétel. Szal kiba.szás az élet.

Mi történt? A párommal mind a ketten 18 évesek vagyunk és együtt vagyunk másfél éve. Azóta egy éve már együtt is lakunk náluk.

Sok közös tervünk van, de időnként teljesen depressziós hangulatba kerülök és hisztizem meg elégedetlen vagyok az élettel. Nem rég még minden este elmondtam egy imát, hogy had maradjak vele életem végéig. Szeretnék boldog lenni, de azt gondolom, hogy talán ez nem elég nekem? Nem akarok egész életemben kiszolgálni valakit akit az anyja elkényeztetett. Kb egy fél éve egyszer szakitottunk egy pár hétre és az volt életem legszőrnyűbb időszaka. Soha többé nem akarom átélni, és nem is tudnám elképzelni az életemet nélküle. Csak azt hiszem a családja az agyamra megy és időnként az is hogy olyan mintha nem párom lenne hanem egy 5 éves kisfiam. Tudom, hogy ezt még túl lehet élni. De én nem tudom mihez kezdjek.

Legjobb válasz: Akkor most döntsed el, hogy mit akarsz? Egy felnõtt gyereket istápolni, vagy egy érett férfi mellett felnõni? Ha nem tudod az életed elképzelni nélküle, akkor meg törõdj bele mindenbe.

Akkor most döntsed el, hogy mit akarsz? Egy felnõtt gyereket istápolni, vagy egy érett férfi mellett felnõni? Ha nem tudod az életed elképzelni nélküle, akkor meg törõdj bele mindenbe.
Vele beszéltél már errõl? Mi megosztjuk a férjemmel a házimunkát, õ sem cselédet keresett, hanem barátnõt, feleséget.
A kérdező hozzászólása: Nehéz beszélni róla.. azt hiszem akkor em lenne gond, hogyha el tudnánk költözni külön.. Az édesanyja az idegeinkre megy.. ugyanakkor az anyja és szereti.
Legyetek azon, hogy minél elõbb külön költözzetek!
nem tudnátok elköltözni tõlük? szerintem ez is lehetne egy megoldás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.. :) remélem nem fog tönkremenni a kapcsolat!

15 éves vagyok, még szűz. Van egy 18 éves barátom. Amikor együtt vagyunk úgy érzem akarom, de még félek. Õ akarja, de már fél éve hogy vár rám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: jó kérdés. Azt szokták mondani, ha tényleg szeret, akkor megvár. Amire azt lehet mondani, hogy ha tényleg szereted megteszed neki. Igaza meg egyiknek sincsen. Azon gondolkodj inkább, hogy mitõl félsz. Jogos-e a félelmed? Ez egy nagy lépés, egy új világ kapuja, és csak egyszer van elsõ alkalom. Kincset ér és nem szabad eltékozolni. De mint a legtöbb kincs, ez is valójában értéktelen. Õrizgeted, vigyázol rá, talán még irigyelnek is érte, de igazi értéke csak attól lesz, ha megajándékozol vele valakit. Csak te tudhatod, hogy érdemes-e rá és, hogy mikor érdemes rá...

jó kérdés. Azt szokták mondani, ha tényleg szeret, akkor megvár. Amire azt lehet mondani, hogy ha tényleg szereted megteszed neki. Igaza meg egyiknek sincsen. Azon gondolkodj inkább, hogy mitõl félsz. Jogos-e a félelmed? Ez egy nagy lépés, egy új világ kapuja, és csak egyszer van elsõ alkalom. Kincset ér és nem szabad eltékozolni. De mint a legtöbb kincs, ez is valójában értéktelen. Õrizgeted, vigyázol rá, talán még irigyelnek is érte, de igazi értéke csak attól lesz, ha megajándékozol vele valakit. Csak te tudhatod, hogy érdemes-e rá és, hogy mikor érdemes rá...
Ha még nem vagy rá felkészülve akkor ne tedd meg, nem vagytok semmirõl lekésve.
Szia!Tisztára, mint az én esetem, nekem is 18 éves és én is 15 vagyok!:) Még mi se tettük meg, de ha nem vagy rá felkészült még várjatok, ha szeret akkor tud tovább várni. Ha majd tényleg eljön az ideje sztem érzed h na most teszem meg.:) Mi lassan megfogjuk, mert sokszor érzem, amikor vele vagyok. pusy
Amíg kétségeid vanna, ne tedd meg, mert megbánhatod. Ha szeret, kitart meletted és megérti, hogy még nem vagykész. A lényeg, hogy teljes magad add oda, ha itt az ideje, de elõtte úgyis csak gátlásos, szorongós lennél, és ezért lehet nem is sikerül. Addig pettingeljetek sokat, azt lehet.-)
Szia! Ha igazán szeret, akkor tud várni, az õ kedvéért ne tedd meg, csak ha már te is teljesen biztos vagy benne hogy szeretnéd. Egyébként a fél év nem olyan sok, tudom manapság már az a divat hogy 2 hónap után megtörténik az aktus, de szerintem ennek nem kellene így lennie. A párom annakidején rám is több mint félévet várt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget :) De még annyit fûznék hozzá, hogy néha úgy érzem elég érett vagyok rá, néha meg úgy érzem hogy egyáltalán nem. De szeretem a barátomat, nagyon. Majd kiderül mi lesz. Köszi szépen :) Puszi**
ha a baratod szeret akko meg tudvarni egy kicsit aprilis 25-en lex egy eve hogy a baratnomel vok es meg nem fekudtem le vele kituztuk h miko tortenik meg ti is mondjatok egy ido pontot pl:miko egy evesek lextek ha igazan szeret var anyit mint en


Tanulj meg írni!
szerintem is
és szerintem is.
Olyan biztos vagy benne hogy veled akar lenni, hogy már a szülõkön aggódsz?
kérdezd meg errõl a pasit.
Nagyon nem értek hozzá, de magyar a billentyûzete? 18 éves a lányom és ha ilyen helyzetben lenne megkérdezném mennyire szeretik egymást, családot terveznek-e tiszteli-e a férfi a lányom, meg ilyenek.Nem lennék ellene, ha a lányom boldog.
"am".. Libuska.
* csak (nekem meg vehetne valaki egy új C betût a billentyûzetemre...)
18 évesen miért a szüleid számítanak? Ha 15 évvel idõsebb, sak kiépített egy életet, miért nem költözöl hozzá? Veszek nektek összeköltözõs ajándéknak egy Helyesírási Szótárt is.
akkor biztos õ is olyan értelmi szinten mozog mint te. legyetek boldogok!
A kérdező hozzászólása: hat koszi a jo tanacsokat, sokat segitettetek, ahogy latom sok idiota ember el ezen a foldon...am igen o is velem akar lenni!
Hát remélem, nem egy apuka. Ha nem, ne kapkodd el azt az együttélést. Járj vele, ismerd meg, gondolkozz el azon, mennyi gond adódik a korkülönbségbõl(biztos nem akar veled diszkóba menni, 30 év múlva nõ a gond). Nagy az esélye, hogy 2 év múlva már egyáltalán nem vele akarsz élni...Amúgy meg 18 éves vagy, ebbe a szüleid nem szólhatnak bele, bár elgondolkodhatnál azon amit mondanak, mert valószínû, hogy õk jót akarnak neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!