Találatok a következő kifejezésre: 18 éves egy éve vagyok (58 db)

18 éves vagyok, egy éve vagyok együtt a barátommal, de még sose volt hüvelyi orgazmusom. Miért nincs hüvelyi orgazmusom?

Pedig sokat foglalkozik velem, el?tte is, közben is.

Legjobb válasz: Ha önkielégíted magad, akkor van "csikló-orgazmusod"?

Ha önkielégíted magad, akkor van "csikló-orgazmusod"?
Kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa, de nem probléma, hiszen szerencsére ott van a csikló! Ne görcsölj ezen, hanem élvezd, amit csináltok! Még fiatal vagy, ez késõbb akár változhat is! Nimfomániának pedig azt nevezik, ha a nõ egyfolytában szexelne.
sajnos nem minden nõnek van itt egy kicsit többet megtudhatsz a témával kapcsolatban (pár tanácsot is ad és további érdekes cikkek is vannak): http://www.femina.hu/szex/noi_orgazmus_hiany_okai//all
Ahogy elõttem is írták nem mindenkinek van, de szerencsésnek érezheted magad hogy enélkül is élvezed, mert én pl egyáltalán nem élvezem a szexet emiatt. A nimfománia pedig egy betegség, olyan nõk akik állandoan szexelnének, de semmi nem elég nekik, kielégithetetlenek.
A kérdező hozzászólása: Az mindig van... akkor is, ha õ csinálja, akkor is, ha én :)
Vannak olyan nõk, akiknek életük során soha nem lesz hüvelyi orgazmusuk, vagy csak "érettebb" korukban.Én pl. 2évig rendszeresen lefeküdtem a párommal, és csak ezután sikerült.Nem is koncentráltam akkor, mert gondoltam, hogy nekem biztos már nem lesz, de egyszer csak majd megõrültem és rájöttem utólag, hogy az volt.:) Azóta minden aktusnál eltudok így élvezni.(Persze ehhez a férfi is kell)
Az egy jó dolog, hogy élvezed a szexet, orgazmus nélkül.Nem minden nõnek sikerül, de szerintem tanulható, de ehhez a párodra is aktívan szükség van.Én pl.csak akkor tudok hüvelyben élvezni, ha én vagyok felül.Más pózhoz pedig ott a csiklóm.Próbáld kitapasztalni, melyik a legjobb póz számodra, és mozogj lassan az elején, te diktáld a tempót!Ez ráadásul be is jön a pasiknak!Sikerülni fog!Jó gyakorlást!
Méghogy kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa....cö ez NEM IGAZ! Nekem nincs, soha nem is volt, de kb a barátnõim között én vagyok a ritka kivétel. Szal kiba.szás az élet.

Tetszik egy 40 év körüli férfi, én 18 éves lány vagyok, első hallásra biztos azt mondjátok hogy nagyon gáz. (részletek lent). A kérdésem ha elolvastad az egészet. Tényleg gáz? És lenne esélyem nála?

Õ egy kocsma tulajdonos, és beszokott állni a pultba..mi meg oda járunk 2 hónapja azóta tetszik , de nem küls?re hanem a kisugárzása, de az nagyon. Eddig csak pár szót beszélgettünk, azt tudom hogy nincs senkije és gyereke sincs. Szerintetek esélytelen az egész és felejtsem el hogy összejön mert lehetetlen a korkülönbség miatt, vagy van egy kis esély?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)

szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)
Szerintem az ilyen korkülönbséges kérdésekre az életkorotokból nem lehet megmondani összeilletek-e meg van-e értelme. Ha ismerném valamennyire az úriembert és téged is már normális véleménnyel szolgálhatnék. Mondjuk ha a lányom lennél így elsõ hallásra nem lennék valami boldog a dologtól :) de ez csak az én véleményem. 21F
A kérdező hozzászólása: Akkor megérte az a 3 év :) Grat hozzá remélem sokáig együtt lesztek :) És titokban találkoztok, vagy hogy csináljátok(ha mások nem tudják)? Anyukád meg mamád biztos jó fejek lehetnek ha elfogadják, az én szüleim ilyen téren szerintem konzervatívak vagy régi módiak (nem tudom melyik lenne rá a megfelelõ szó) :)
Hát igen titokban úgy mondd bár anyum tud róla meg a barátaim is tudnak róla.Szóval az én részemrõl nem igazán titkos.Inkább még az õ részérõl az :D Én is remélem hogy sokáig együtt leszünk és semmi baj nem lesz.Te meg szerintem tényleg ne add fel ;) Sõt...kezdeményezz!Beszélgess vele kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: Végül is az a legkevesebb hogy ki tudja meg ki nem :) Biztos nem lesz semmi ha szeretitek egymást :) Nem adom fel, áá olyan jó, hogy ezeket leírtad most már kezdem elhinni hogy összejöhet. A tanácsot is köszi, nem vagyok az a kezdeményezõs típus de majd most szombaton megpróbálom :)
Hát igen mondjuk engem nem érdekel ki tudja meg és hogy ki mit gondol az a lényeg én szeretem. :) Nincsmit!:) Remélem minden jól sikerült. Amúgy én sem voltam egy kezdeményezõ típus de mivel õ nem kezdeményezett gondolom azért mert azt hitte elutasítanám ezért megtettem én :) Szóval kitudja lehet tetszel neki de õ nem mer lépni feléd hisz nem tudja hogy te mit reagálnál az õ közeledésére. Szóval mindent bele és sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad van az a legfontosabb hogy szeretitek egymást akinek nem tetszik levansz...... :) Lehet õ is úgy van vele mint én, hogy a korkülönbség miatt nem lép, akkor lépek én hátha tetszek neki. Köszi szépen még egyszer, remélem szerencsém lesz :)
csatlakozom az utóbbiakhoz, szerintem sem gáz. nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek, pl. nagybátyám és a felesége közt 20 év van, plusz a családban még van egy pár akik közt 30(!), vannak gyerekeik is, és boldogok. ne törõdj a rosszindulatú hozzászólókkal, õk csak azért ítélik ezt el, mert nem történt ilyesmi velük, és lehetetlenségnek tartják, hogy megfogja õket egy náluk sokkal idõsebb egyén személyisége.pedig velük is simán megeshet, és akkor majd rohannak ide tanácsot kérni... szal próbáld meg! aszondom :) jaaa, és szarj le mindenkit.
A kérdező hozzászólása: 10:25 Köszi a választ :) Igazad van végül is bárkivel megeshet, hogy sokkal idõsebb/fiatalabb személybe szeret bele. Megpróbálom, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Egyébként azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani hogy "úristen" ezért tettem fel a kérdést, de örülök hogy azt írjátok próbáljam meg :)
Hát igen én is meglepõdtem magamon meg ugye nekem is ott volt az eszembe az hogy úristen mit fognak szólni a szülõk, barátok... de nagy meglepetésemre elfogadták és soha nem bántottak vagy bántanak emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 01:52 ez a része nem érdekel, hogy mit minek hívnak.
Hát most együtt vagyunk igen :) Bár elég sokat kellett küzdenem úgy mondd érte. (3 évet)és most vagyunk együtt egy 5 hónapja. Errõl nagyon még senki nem tud bár anyum meg mamám igen.Õk nem is haragudtak mert úgy voltak vele hogy ez biztos csak egy múló dolog de már rájöttek hogy nem mert komolyan gondolom.Így elfogadják szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: Velem se volt még soha ilyen hogy 40 körüli pasi tetszik, meg is lepõdtem most magamon, de ez van :)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki." Dettó :) Pont ugyanígy vagyok vele én is. És õ is szerelmes beléd? Vagy együtt vagytok? Egyébként köszi hogy ezt leírtad máris jobb kedvem lett :)
Örülök neki XD amúgy a 01:48-as vagyok. Nekem nem minden 40 éves pasi tetszik és kell.Csak õ az egyetlen és õ is marad remélem.:D
amúgy ezt gerontofíliának hívják. a pedofília ellentettje.
A kérdező hozzászólása: 01:31 ha komoly nem lehet akkor elfelejtem.. de reménykedek.
A kérdező hozzászólása: 01:20: Az "úriembert" én sem ismerem mert 1-2 beszélgetésbõl nem lehet megismerni valakit, csak annyit tudok mondani, hogy aranyos eddig nem találtam kivetni valót a belsõ tulajdonságaiban. Ha össze jönnénk én csak komoly kapcsolatra gondolok, nem volt soha egy éjszakás kalandom nem vagyok az a fajta.. ezzel azt akarom mondani, hogy nem úgy tetszik, hogy jövõhéten már másik fiú kell és így tovább.. :) a szüleim az már más téma bele se merek gondolni mit szólnának.. de mindent meg lehet beszélni :)
szerintem felejtsd el. komoly dolog szerintem eleve nem nagyon lehet belõle, hiszen tényleg a lánya lehetnél.
Szia!:) Lett valami azóta?:) Uh, örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben. Soha nem az idõsebbek tetszettek, vagy nálam fiatalabbal(!), vagy kb egyidõssel jártam eddig, de most megtetszett apukám egyik barátja.. illetve hát nagyon erõs vonzódást érzek:) És 18, 5 éves vagyok, a pasi meg 40 körüli, bár igazából letagadhatna nyugodtan sok-sok évet, mert nagyon jól néz ki:) Volt felesége, de már elváltak, szóval ez sem gond. És tudod mi a vicces (és egyben kiakasztó)?:) Az hogy én is tetszem a pasinak.:) Persze nem lépett semmit se, ki tudja akarna-e bármit is egy ilyen "kislánytól" mint én..:( De két hét múlva elvileg lesz esélyem kideríteni, vagyis egy helyre megyünk szórakozni:) Persze tudom hogy ha sikerülne is elcsábítani azzal nagyon sok problémát indítanék el, szüleim kiakadnának.. elvégre az apám is lehetne - DE, nem az!:D Kíváncsi vagyok nálad történt-e valami fejlemény?:) (Egyébként én nem komoly kapcsolatot tervezek az illetõvel, csak valami "lazát"..:) furán hangzik de egy ideje már nagyon kiábrándultam a komoly kapcsolatokból. És mikor éljek, ha nem most?:P)


Nem. Anglia tornvenyet kell betartanod.
Egyebkent honnan veszed? Angliaban nagykoru 18 evesen vagy. Amerikaban kell 21 lenni, hogy nagykoru legyel.
Kedves utolso, a torveny az torveny, egyik bolt sem donteheti el sajat maga, hogy o akkor most 21 ev felett ad csak bizonyos arucikkeket. Magat fosztana meg bevetaltol, meg a vasarlo jogait is sertene. Attol az igazolvanyt megnezheti. Lehet, hogy szuletesedtol beszeled az angolt (LOL! Mutass mar nekem ujszulottet, aki beszel, csak mert en meg ovodapedagogus vagyok), de nem vagy valami tajekozott ember. :) )))
Utolsó. Tesco-ban dolgozom, úgyhogy elsõ kézbõl kapod az információt. Egy évvel ezelõttig a kasszásnak úgy kellett gondolkodni, hogyha a vásárló nem néz ki 21-nek, akkor el kell kérnie az igazolványát. Nemrég felvitték ezt 25-re (volt, hogy egy 30 éves nõtõl kértünk igazolványt, annyira fiatalnak nézett ki). Ha betöltötte a vásárló a 18-at, akkor megveheti a cigit/piát. Csupán ennyirõl szól a Think 21 vagy Think 25.
kedves utolso, ebben csak az a bokkeno, hogy nem mindenhol adnak alkoholt 18 ev felett. Van ahol a bevasarlokozpont vagy kisbolt maga hatarozz meg a korhatart. Tapasztalatbol tudom, a ferjemnek igazolnia kellett a tescoba, hogy elmult e mar 25!!!! Tolem egy benzinkuton kertek el a szemelyimet, hogy elmultam e mar 21...Ugyhogy ne altalanositsunk, nem mindenhol mukodik ez igy.
nem ertettunk felre semmit, mar eleg regen beszelem az angol nyelvet, (mondjuk szuletesem ota) hogy ne ertsek felre semmit...de ezt hagyjuk :) )) Nem azt mondtam, hogy ez mindenhol igy van, hanem azt, ne altalanositsunk. Mi igy jartunk. Orulok, hogy te ilyen jol tudod es biztosan igy is van, de mukodni, nem mindenhol mukodik igy.
79 % os 12:12, lenyeg, hogy te nagyon okos vagy....:) )) a szuletesem ota meg nyilvan nem arra vonatkozott, hogy en szuper kepessegekkel rendelkezem.... es valoban nagyon ugyes a megallapitasod, egy ujszulott meg nem kepes beszelni...meg jo, hogy ilyet is tanitanak az ovokepzoben :D na de mindegy, nem is ertem, egyebkent ez a valasz, hogy jott ehhez a kerdeshez.... Megegyszer elmondom EN, MI IGY JARTUNK ES PONT. Leirtam a tapasztalatomat. Ezek utan ugy gondolom kar lovagolnod a szavakon kedves....szep napot! :)
70%-os, azt nem neked lionkeltem be, hanem aki azt mondja, hogy nem adnak el 21, 25 éven alulinak cigit.
Tanarkepzo, egyetem. De teljesen mindegy. Ovokepzo nincs, legalabbis Magyarorszagon! LOL! En egybkent Hollandiaban elek, gyere ide kedves kerdezo, itt fuvet is vehetsz, ha mar elmultal 18 ;)
A kérdező hozzászólása: Tudom az király hely de csak helyi lakosoknak adnak.
Ezt meg kitol hallottad? Hulyeseg, akkor a sok turista minek jonne ide? Meg mar csak tudom, 3 eve itt elek, ez kb olyan, mint a 21 ev alkohol korhatar Angliaban, butasag!
Elolvastam, de mindenhol cigi, pia nagykorusag 18 ev. Emeld mar ki, hogy megis mre gondoltal.
Ha az angolt jól beszéled, akkor aszövegértelmezéssel vannak gondjaid. Mert a törvényben benne van, hogy 18 évesen lehet venni cigit. Ezt pedig egyik bolt sem írhatja felül. Fõleg nem a Tesco fogja és legfõképpen nem Angliában.
Nalunk sok supermarketban i van irva, "ha fiatalabbnak nezel ki mint 35, jogunk van igzolvany kerni a kor igazolasahoz, mikor alkoholt, cigarettat vasarolsz". 18 ev a nagykorosuga, es engedelyezett cigi, pia fogyasztas. Ezzel a felirattal, fenntartjak jogukat, hogy barkitol kernek valamilyen szemelyi igazolvanyt.
Ergo nem neked kell 21 vagy 25-nek lenni. Valamit nagyon félreértettetek.
Nyugodtan vehetsz piát és cigit is (elég drága, de az ellen nem tudsz mit tenni) 18 év felett, de tényleg legyen személyid vagy valamilyen okmányod, amivel igazolod a születési dátumod. A legjobb a jogosítvány, mert az ugyanúgy néz ki itt is, nem fognak kekeckedni vele.
18 év a korhatár. Ez tuti. Eladó vagyok. Viszont ha nem nézel ki 25-nek (márpedig kevés 18 éves néz ki annyinak), akkor hordj magadnál mindig személyit, mert elkérhetik.
kedves kerdezo, latod akarmit kerdezhetsz, vagy akarmilyen infod lehet, (akar rossz, akar helyes) van itt olyan aki a lottoszamokat is tudja, es biztos van mar vgy ket harom nobeldija is :DDD ja es k....tajekozott minden temaban....:DDD
Magyarországon nem 18 éves kortól lehet vezetni, hanem 17...
A magyar jogszabályok szerint csak nem kezdõ vezetõi engedéllyel (a megszerzéstõl számított két évig számít kezdõ engedélynek a jogsi) vezethet külföldön. Az osztrák szabályok nem tudom, hogy mit írnak elõ, de nagy általánosságban Európa-szintû a KRESZ, hogy tudj közlekedni külföldön is, szóval el tudom képzelni, hogy ott is ez van.

Szerintetek beengednek egy 18 év alattit egy sörözőbe úgy, h csak a sörözni vágyó 18 éves haverját kíséri el oda? A 18 alatti nem inna sört.

Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: A sörözõbe beengednek! Sõt sztem még piát is adnak ki, de amúgy ez úgy van, hogy bemehetsz meg minden, bármit csinálhatsz amit a többiek, csak szeszes italt nem adnak ki neked.

A sörözõbe beengednek! Sõt sztem még piát is adnak ki, de amúgy ez úgy van, hogy bemehetsz meg minden, bármit csinálhatsz amit a többiek, csak szeszes italt nem adnak ki neked.
A sör is szeszes ital, tehát nem.elméletileg nem.gyakorlatban viszont 70%-ban igen
sok helyen simán. nálunk van olyan kocsma, ami hétvégenként gimisekkel van tele, nem a végzõs évfolyamról...
Bemehetsz, csak inni nem ihatsz, elvileg. Gyakorlatilag meg sok helyen kiszolgálnak 18 éven aluliakat is.
Persze hogy beengednek.Hisz' lehet, hogy üdítõt akarsz inni. Amúgy ha pl a barátod vesz 2 üveg sört, majd az egyiket neked adja, akkor sem szólnak.18 év feletti kérte, tehát adtak neki.És miután kifizette azt csinál vele amit akar.Ha neked adja, hát neked adja. 21/L
Régen (az átkosban) volt olyan szabály, hogy 18 alatt este 8-ig lehetett vendéglátóhelyen (ahol van pia) tartózkodni, azaz napközben akkor sem volt tilos bemenni.
A kérdező hozzászólása: sört adnának? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) inni nem akarok sört, a lényeg, h bemehessek vele. :D
hát felénk a kocsmába nagyrészt csak 14-20 évesek járnak, a 14 évesek jobban isznak mint a "nagyok". de nem zavar senkit. volt egyszer hogy kint voltak rendõrök, és hazaküldtek minden 18 év alattit, de ebbõl bajuk nincs, meg nem is gyakori dolog, csak ha balhés hely

15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A Pasim 18 éves!

Legjobb válasz: "Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.

"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
én a jelenlegi barátnõmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak elõtte is barátnõim akikkel lefeküdtem, de õt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D addig is petting:D
Olyan nincs, hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted, akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése, persze megfelelõ védekezés mellett! Errõl ne feledkezz el, soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne, és elkísérne majd a nõgyógyszhoz, aki a késõbbiekben megfelelõ tanácsokkal, védekezési módokkal láthatna el, így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitõl".
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!! Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé. Szórakoztasd inkámb a korod belieket. Am én is 3 hónapja vagyok a bnõmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni. ezek az idõkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél késõbb, annál jobb, akkor.
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.

18 éves vagyok, érettségi évében vagyok, sokat gondolkozok azon h milyen lenne katonaságra menni, ha elmennék katonának, annyit szolgálnék amennyit akarok szóval olyan mint egy munkahely hogy felmondhatok pl:fél év után?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogyha elmész szerzõdésesnek, akkor ott képzéssel együtt van próbaidõ, ami alatt el lehet menni, vagy kidobnak. De ha katona akarsz lenni, akkor menj az altisztire vagy tisztire. Ha elvégzed az altisztit, fizetés olyan 120000 körül lesz, ha a tisztit, akkor olyan 180000 ezer vagy több-kevesebb. Ha annyira ki akarod próbálni a katonaságot, menj el tartalékosnak. Ott július fele van a 25 napos alapkiképzés,ami után egy kis pénzt is adnak. Ha tetszik, elmész szerzõdésesnek vagy az altisztire, tisztire,és hivatásos is lehetsz, de azt te döntöd el.

én úgy tudom, hogyha elmész szerzõdésesnek, akkor ott képzéssel együtt van próbaidõ, ami alatt el lehet menni, vagy kidobnak. De ha katona akarsz lenni, akkor menj az altisztire vagy tisztire. Ha elvégzed az altisztit, fizetés olyan 120000 körül lesz, ha a tisztit, akkor olyan 180000 ezer vagy több-kevesebb. Ha annyira ki akarod próbálni a katonaságot, menj el tartalékosnak. Ott július fele van a 25 napos alapkiképzés, ami után egy kis pénzt is adnak. Ha tetszik, elmész szerzõdésesnek vagy az altisztire, tisztire, és hivatásos is lehetsz, de azt te döntöd el.
Szerzõdéses katonaként (3 év határozott idejû szerzõdést kötnek veled, amit 2-3 évenként hosszabbíthatsz, ha Te és a honvédség is úgy akarjátok) 6 hónap próbaidõ van, ezalatt 3 napon belül le tudsz szerelni. A hat hónap letelte után a "felmondási idõ" két hónap(toborzópénzt kell idõarányosan visszafizetni). Vagy szerzõdés lejártával is elmehetsz (ilyenkor Te kapsz pénzt). Kivételek: katasztrófa vagy háborús helyzetben, nem "mondhatsz fel", sõt szerzõdés lejártával sem biztos, h elmehetsz. Hivatásosként (altisztek, tisztek nagy része)a leszolgált évek alapján számítják a felmondási idõt.
most lehet paraszt bunkó leszek de a véleményem: én már 4 éve készülök és életem célja, az egyik álmom hogy bekerüljek a honvédségbe ( jelenleg én is érettségi évében vagyok ) , engem nagyon rosszul érintene ha pl téged vennének fel helyettem majd te mintha valami játék lenne 1-2 év után otthagynád, ha komolyan gondolod bentmaradsz de ne játszadozz ilyennel, más jelentkezõk elõl akik szinte már fanatikus módjára akarnak bekerülni ne vedd el az értékes helyeket :S
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek megvan a lehetõsége, lehet nem vagyok fanatikus de ki akarom próbálni.. nem ez miatt döntenék ugy h nem állok katonának h más mehessen.. :D jó ember vagyok de ennyire nem na még szerény is vagyok
Érdemes elolvasni a toborzó szövegüket. Amúgy meg én is jelentkeztem.Viszont nem a vizsgálatok a nehezek hanem odáig eljutni.Hogy akarjanak tõled valamit. Mert ha fel se hívnak, hogy akkor menni kéne alkalmasságira soha az életben nem lesz belõled katona :/
Olyan, mint egy munkahely, kivéve, hogy elég sok jogodat korlátozzák, és annyit se kapsz, mintha téglát pakolnál egy építkezésen.
Úgyis csak akkor jössz rá, milyen, amikor már benne vagy a rendszerben. A szerzõdést még többé-kevésbé zsákbamacska jelleggel írod alá. És változhatnak az egyéb körülmények is (család stb.), ezért is van rá lehetõség, hogy az ember szerzõdés lejárta elõtt leszereljen.

Mi történt? A párommal mind a ketten 18 évesek vagyunk és együtt vagyunk másfél éve. Azóta egy éve már együtt is lakunk náluk.

Sok közös tervünk van, de időnként teljesen depressziós hangulatba kerülök és hisztizem meg elégedetlen vagyok az élettel. Nem rég még minden este elmondtam egy imát, hogy had maradjak vele életem végéig. Szeretnék boldog lenni, de azt gondolom, hogy talán ez nem elég nekem? Nem akarok egész életemben kiszolgálni valakit akit az anyja elkényeztetett. Kb egy fél éve egyszer szakitottunk egy pár hétre és az volt életem legszőrnyűbb időszaka. Soha többé nem akarom átélni, és nem is tudnám elképzelni az életemet nélküle. Csak azt hiszem a családja az agyamra megy és időnként az is hogy olyan mintha nem párom lenne hanem egy 5 éves kisfiam. Tudom, hogy ezt még túl lehet élni. De én nem tudom mihez kezdjek.

Legjobb válasz: Akkor most döntsed el, hogy mit akarsz? Egy felnõtt gyereket istápolni, vagy egy érett férfi mellett felnõni? Ha nem tudod az életed elképzelni nélküle, akkor meg törõdj bele mindenbe.

Akkor most döntsed el, hogy mit akarsz? Egy felnõtt gyereket istápolni, vagy egy érett férfi mellett felnõni? Ha nem tudod az életed elképzelni nélküle, akkor meg törõdj bele mindenbe.
Vele beszéltél már errõl? Mi megosztjuk a férjemmel a házimunkát, õ sem cselédet keresett, hanem barátnõt, feleséget.
A kérdező hozzászólása: Nehéz beszélni róla.. azt hiszem akkor em lenne gond, hogyha el tudnánk költözni külön.. Az édesanyja az idegeinkre megy.. ugyanakkor az anyja és szereti.
Legyetek azon, hogy minél elõbb külön költözzetek!
nem tudnátok elköltözni tõlük? szerintem ez is lehetne egy megoldás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.. :) remélem nem fog tönkremenni a kapcsolat!
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!