Találatok a következő kifejezésre: 18 éves egy (1295 db)

Az nagy baj ha 18 évesen egy 12-13 éves csaj tetszik?

Szoktunk beszélgetni, jól elvagyunk, durva ekkora korkülönbség??

Legjobb válasz: Az az igazság, hogy ismertem olyan 13 évest, akinek nagyobb melle volt mint nekem, és körübelül ugyanolyan érett arca. Korán érnek a gyerekek, DE! Az, hogy testileg érett, még nem biztos, hogy lelkileg is.Azt tudom tanácsolni, hogy haverkodjatok, de az intimitással még várt 1-2 évet.

Az az igazság, hogy ismertem olyan 13 évest, akinek nagyobb melle volt mint nekem, és körübelül ugyanolyan érett arca. Korán érnek a gyerekek, DE! Az, hogy testileg érett, még nem biztos, hogy lelkileg is.Azt tudom tanácsolni, hogy haverkodjatok, de az intimitással még várt 1-2 évet.
Ez már PEDOFILIA!
pedómaci beájulna :DD
ma 17:05 Esti félálom volt, akkor nem ittam. :)
csókért miért járna börtön? sztem nem gáz am de várd meg míg olyan 15-16 lesz a szexxel:) am meg járhattok felõlem :) 20F
#9. Ember.. részeg voltál mikor ezt írtad?:DD Hiába próbálkozom de semmi értelmeset nem látok benne:D
ma 01:06 [email protected]! Nagyon kómás lehettem... Ezt a hülye értelmetlen mondatot hogy hoztam össze?.... Megfejtéseket kérek rá mert nekem ötletem sincs! :D
Semmi baj, bár õt sajna csak a 42 m-el gobatjú gondolnak
Egen. Most még durva szerintem... de tíz év múlva már nem lesz annyira....
Attól függ mi tetszik benne. Amúgy szerintem amíg nem rontod meg addig ne törõdj vele! Mutass képet a csajról, mennyire fejlõtt!
nem gáz, de ha megcsókolod az 1-5 évig terjedõ szabadságvesztés csak úgy megsúgnám :/ 14 elmúlt utána mehet minden! f19
inkább kislány mint csaj ez a gond
Igen, nagy baj. Nem a korkülönbség durva, hanem a kislány (mert õt még nem igazán hívnám csajnak) kora.
01:06. esti:'DD te jó ég hova kerültem én?:D

Gáz ha 18 évesen egy 30 év feletti nővel jöttem össze?

Legjobb válasz: Szia. Miert lenne gaz????Ne mas velemenyevel foglalkozzatok ! Nekem a parom 34 eves ,nincs belole semmi :) Nagyon szeretjuk egymast .Remelem ti is ! Legyetek bolodogok ;)

Szia. Miert lenne gaz????Ne mas velemenyevel foglalkozzatok ! Nekem a parom 34 eves , nincs belole semmi :) Nagyon szeretjuk egymast .Remelem ti is ! Legyetek bolodogok ;)
Ha Te és Õ úgy érzitek, hogy nem gáz, kkor ne érdekeljen mások véleménye!!
Mondjuk nem mindegy, hogy ez a 30 feletti most 32, 42 vagy 52. Meg osztán vannak-e gyerekei? Ha vannak, téged hogy ismernek? Fel vagy készülve egy pótapuka-szerepre? Ha meg nincsenek, akkor így 30 fölött, nem akar már egyet? Esetleg tõled? És te meg akarod neki adni? Hogy aztán a szüleid fizessék a gyerektartást? Persze, attól még lehet egy szép szerelem, meg nagyon jó, ha egy tapasztalt nõ az embernek megtanít egyet s mást.
Ha tenyleg szeretitek egymast, nem gaz! :) )
nem. örülj neki. tapasztalt. tanulj tõle.
Igen, gáz... Nekem azt sugallja, hogy a korodbelieket nem érdekled, ami tényleg [email protected] ügy szépen fogalmazva... Én 21 évesen feküdtem le egy 28 évessel, tapasztalatszerzésnek jó volt, egy éjszaka erejéig, idõsebb nõvel nem kezdenék komoly kapcsolatba... -Reaper-23/F
Szerintem nem gáz... az inkább hogy ennyire érdekel mások véleménye
Mary Zsuzsi feeling!:) :)
A 7:19-es válaszadó a szívembõl szólt. A velünk egykorú lányoknak megvannak a maguk hülyeségei. : D Najó nekem is! XD
Dehogy gáz! Legyél rá büszke. Nekem egy 37 évessel jött össze és egyáltalán nem zavar sõt... 18/f
Á dehogy!A 80 éves nagyik a legjobbak!
Egyetértek a kettõvel elõttem szólóval, aki a nem túl sokáig tartó kapcsolatról és arról beszél, hogy aztán ne csodálkozz nagyon a fiatal csajokkal, mert nem olyanok lesznek. Ettõl függetlenül hosszú távon majd korodbeli, vagy nálad fiatalabb csaj illik hozzád. Neked nem gáz, sõt most jó. A nõnek szerintem jobban gáz, hogy ilyen gyerekkel kezd idõsebb létére. Tehát "assenormális"! Élvezd, míg teheted!
Én 31 éves vagyok, a párom 11 évvel idõsebb nálam de állítom vele minden sokkal jobb mint a korombeliekkel és még sokkal de sokkal szebb is mint a harmincasok. Kedden kértem meg a kezét, nagyon szeretjük egymást. Kicsit nehéz volt eleinte a baráti körbe való beilleszkedés, de megoldottuk. Az is kérdés, hogy õ és te mennyire gondoljátok komolyan? Nálunk sem komolynak indult ez az egész, aztán végül csak számoltuk, hogy nahát 1. év...2.év...3.év. :-) Sok sikert!
Nem, ez nagyon jó. Egy ilyen kapcsolat nagy élmény lehet, mert az érett nõ rengeteg érzelmi támogatást ad, tapintatos, önzetlen, szexuális és érzelmi téren is ügyes, nem követelõzõ, nem hisztis, nem veszekszik és sír annyit, mint egy fiatalabb. Persze mivel a nõknél mást jelent 30 évesnek lenni, mint egy férfinál, egész más a nõk viszonya az idõhöz, mint a férfiaknak, ezért ez a kapcsolat valószínûleg nem lesz tartós. Két hátránya van az ilyen kapcsolatnak: az egyik, hogy valószínûleg nem lesz tartós a kapcsolat, bár ez elõny is lehet, ti. ha szakításra kerül a sor, az nem fog titeket annyira megviselni, mert "várható" - tehát könnyedén tudtok hozzáállni a viszonyhoz. A nagyobb hátrány az, hogy ha ezután a kapcsolat után elkezdesz 16 meg 20 éves lányokkal ismerkedni, akkor kellemetlen meglepetés lesz az õ érzelmi sivárságuk és önzésük. Persze nyilván a fiatal lányokkal járásnak is megvannak az elõnyei.
A kérdező hozzászólása: akkor jó ha 3 ból 3 igy látja imádjuk egymást engem nem is érdekel más mit mond de õt igen :S
na ne kamuzzál má csak nem valamelyik tanárnénivel a suliban:DDDD
Fogas kérdés. Tényleg sokkal jobb, eszményibb tud lenni mint egy korodbelivel való kapcsolat, de sajnos a jelenlegi(illetve pár ezer éves) társadalmi berendezkedésnek "köszönhetõen"(értsd házasság dogmatikájának államszervezetbe való beemelése, vallástól függetlenül, család szûk értelmezése, stb, stb...) ez bizony gáz. Én megértelek. Tudom milyen az, amikor egyszerûen nem érted meg a gyengébb nemet a te korodban.Azért sok boldogságot...
Nem.
A járást amúgy se büntetik, és 14 éves kor fölött a szexet sem.
Ha "járásnál" többrõl van szó, akkor 14v év alatt tilos, büntetendõ. 14 felett már csak a papával kell megharcolni, ha beüt a gebasz.
Ha 14 év felett vannak, akkor tök mindegy, hogy hány évesek (nem büntetnek miatta). Meg azért tudtommal senkit nem büntetnek meg, mert , , jár" valakivel.
Mit nem értesz? 14 fölött mindenki azzal jár, akivel akar.
Mit tölt be?
Magyarországon? Minden 14. életévét betöltött személy azzal jár, akivel akar.
Picit off: #18: én 17 évesen immár több, mint egy éve úgy "járok", hogy nincs szex.
#18: nettó marhaságokat írsz megint. Ha egy tanár megd*gja a diákját, valóban kirúghatják, de nem törvényi okokból, hanem az intézmény erkölcsi és/vagy etikai normáinak megsértése miatt. Egy munkahelyrõl nem csak akkor rúghatnak ki, ha törvényt sértesz. Egyébként most is lehet kapcsolatban a jog szerint pl. tanár és diák, a btk. 198.§(4). csak akkor rendeli ezt büntetni, ha "a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez". (Az már más kérdés, hogy hogy fogja kimagyarázni magát a tanár, hogy tényleg szabad akaratukból feküdtek le egymással.) A pedofíliának ehhez semmi köze. Az egy mentális betegség, és köze sincs a nagymellû 17 évesekkel folytatott szexhez. Akkor sem, ha a "nagy és bölcs" amerika annak titulálja.
Tisztelt utolsó válaszoló! Szerinted ha járnak, mit fognak már csinálni? Én is voltam 16 éves :) Ha kiderül, hogy a tanár meg a diák pl szexuális kapcsolatot létesítenek kirugják a tanárt és pedofília gyanújával le is csukják! Szóval nem kell közterületen csinálni ahhoz! Üdv
Ha "járnak", azt miért büntetnék. Ha dugnak, azt is csak akkor büntetik, ha közterületen teszik.
Elnézést tanárával* Üdv
Tisztelt utolsó válaszadó! Szerinted egy diák miért nem jöhet össze a diákjával, hiába elmúlt az illetõ 16 éves?! Gondolkozz egy keveset! Üdv.
Akkor minden bizonnyal tudsz nekem egy hiteles törvényi hivatkozást adni. Csak hogy ne tudatlanul haljak meg.
27 év alatt sikerült fõhadnagynak lenned? Ez ám a karrier! Ha megengeded, továbbra is baromságnak és szándékos félrevezetésnek tartom a #11-et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!!
A kérdező hozzászólása: a 18. életévét
A kérdező hozzászólása: és ha betölti ?? :O
Ki beszél itt diák-tanár kapcsolatról? És aki igen, az miért? A kérdésben szereplõ életkorokból messze nem következik, hogy valamelyikük tanár lenne. Vagy lemaradtam valamirõl?


Nagy hülyeség ha 18 évesen, egy 3 hónapos kapcsolatban, épp azt gondolom, hogy vele szeretném leélni az életemet?

Legjobb válasz: Nem, bár ennyi idõ után még nem lehet egy egész életre tervezni.

Nem, bár ennyi idõ után még nem lehet egy egész életre tervezni.
Nem hülyeség, az idõ meg majd választ ad a kérdésre :)
ez csak annyit jelent, hogy szerelmes vagy :)
Errõl kérdést feltenni hülyeség.... Örülj h így gondolod! :) élvezd ki és kész.
együtt vagytok még? :)
Teljesen normális. Majd az idõ eldönti, hogy így lesz-e.
Nem hülyeség, de nem feltétlenül igaz. Ezek csak ábrándozások.
Normális!
Teljesen normális. Én is 18 éves voltam, mikor összejöttem a barátommal és még mindig úgy gondolom, hogy akármennyit is veszekszünk, mi akkor is együtt maradunk. Azóta egy év telt el, és még mindig boldogok vagyunk..Közös jövõt is kezdünk képzeletben kialakítani. És lehet, hogy nem vele fogom, ahogy az is meglehet, hogy te se, de az is, hogy igen. De ez már nem egy tiniszerelem. Szerintem :)
igen
Ennek minden kapcsolat elején (amikor friss a szerelem) így kéne lennie. De sajnos az esetek többségében rá kell döbbenni hogy ez nem egy tündérmese...
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: bocsanat xD Jó :D
Ha hord ezüstláncot, akkor jó. Az én barátom pl semmilyen ékszert nem hord, és szerintem akkor sem hordana, ha vennék neki...De elõzõ barátomnak vettem ékszert:) Egyébként rámában*

18 évesen egy férfinek mekkora kell, hogy legyen a bicepszének az átmérője? (cm)

amire azt mondjátok hogy ez már egész jó

Legjobb válasz: Azert ertetlenkedik, mert valojaban tenyleg nem jol mondja, nem a bicepsze 40 cm, hanem a felkarjanak a kerulete. Mindegy, megerti az ember igy is szerintem.

Nem az számít, hogy mekkora a bicepszed. Az egész tested kell hogy jól kinézzen. Azért, mert nagy a bicepszed attól még lehetsz zsíros, lehet nagy a hasad, lehet rossz tested. Tehát arányos, izmos felépítésre törekedj.
Azert ertetlenkedik, mert valojaban tenyleg nem jol mondja, nem a bicepsze 40 cm, hanem a felkarjanak a kerulete. Mindegy, megerti az ember igy is szerintem.
Ember, a bicepsz a felkarnak csak az egyik, (kisebbik) izma! A szó amit keresel: Felkar.
Egy 40es bicepsz még nem olyan hatalmas, az olyan átlagos. De olyan 180 körülinek 39-40 az már okés arányaiban.
A kérdező hozzászólása: írjatok még (csajok)
A kérdező hozzászólása: oké ... olyan 179-180cm között vagyok
Magassagtol fugg. 180nal olyan 40 centi az mar oke szerintem.
A kérdező hozzászólása: oké akkor a felkarjának a mérete
18 éves férfi??? Férfi? Egy 18 éves hím egyed, még nagyon nem nevezhetõ férfinek...
A kérdező hozzászólása: illetve nem az átmérõje hanem a kerülete...:D

Szerintetek van esélyem 18 évesen egy gyerekkel párt találni?

1 éves lesz márciusban a kislányom,a völegényem ma hagyott el,? 27 éves lesz.Kilátástalannak látom a helyzetet,félek hogy már nem leszek boldog...:'(Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért ne lenne? Adj idõt magadnak, minden rendbe fog jönni.

Miért ne lenne? Adj idõt magadnak, minden rendbe fog jönni.
Lesz még párod, de ezt azért rendesen elszúrtad, nem szabad 16 évesen gyereket csinálni.
16 évesen már gyereket csinálni nem a legjobb döntés. 25 évessel még rosszabb döntés. Kicsit próbálj megkomolyodni, tanulni, megérni - akkor késõbb majd lesz párod is.
Talán nem kellett volna neki gyereket szülnöd 17 évesen :/ lehet, hogy õ még nem is akarta...
még csak 18 vagy!!persze h fogsz taláni, még elõtted az egész élet, lehet h fogsz még csalódni de ilyenkor azon járjon az eszed h ennek lehet h így kellet lennie és az igazi már "úton van feléd"...jó most ez lehet h mesebelien hangzott, de így van, és fel a fejjel mg csak 18 vagy, vkinek ilyenkor még nem is volt soha barátja
Miert ment el a pasid?Nem lehet rendbetenni a kapcsolatodat?
hogy õszínte legyek, gyerekkel együtt nem nagyon fogsz kelleni egy férfinak, aki komoly szándékkal, saját családot akar majd, de van esélyed az idõsebbeknél, elváltaknál, vagy akik nem kaptak még nõt, úgyhogy közülük válogathatsz, ne keseredj el. ha meg olyan elvárásaid vannak mint egy hasonló lánynak, csak gyerek nélkül, akkor gondolkodj el rajta, hogy a férfiaknak is lehetnek hasonló elvárásai a leendõ párjukkal szemben mint neked. kölcsönös hozzáállás kérdése
mint 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán
Találhatsz persze, de hanem akkor még a gyereked mindig ott van.
Sok bunkó p.ö.c.s! Ezek mind önzõ idióták, olyan szinten vannak, mint az állatok: az oroszlánoknál az alfahím kinyírja a kölyköket, ha nem tõle vannak, hogy meg.d.u.g.h.a.s.s.a a nõstényt. Szal akik azt írták, hogy nem nevelnék fel a te gyerekedet azokra ennyire kell hallgatni.Környezetemben is volt egy lány 19 évesen szült, azt se tudta, kitõl volt a gyerek, de 25 évesen megismerkedett egy férfival aki a gyerekével EGYÜTT szerette õket, azóta 2 közös is van nekik. Ne keseredj el, inkább foglalkozz a lányoddal, meg a tanulással, hidd el, 18 évesen még nem vagy lemaradva semmirõl! ÉS semmi esetre se okold a lányodat, ha nem jön össze valakivel a dolog.
ugyanilyen helyzetben voltam 10 évvel ezelõtt.és amikor 4 éves volt a kisfiam találkoztam életem nagy szerelmével, férjhez mentem és lett egy közös kislányunk.ne aggódj, amint nagyobb lesz a kicsi, és mehetsz dolgozni meg szórakozni kinyílik a világ.
Bocs, de senkinek se fogsz kelleni egy gyerekkel.. Ez az igazság, bocs. Tudni kell védekezni is... Igen, ezt jól elb*sztad.. Szó szerint..
A kérdező hozzászólása: Megjegyezném hogy sokkal komolyabb vagyok mint a másik fél...
Hát nem tudom. Ha fiú lennék nem szívesen jönnék össze egy lánnyal akinek van már gyereke. Fõle ilyen fiatalon. Gondoljuk át a dolgot. Tegyük fel, hogy 22 éves vagy és a babád 5 éves, én meg egy 24-25 éves fiú vagyok. Én inkább a saját gyerekemet nevelném fel és nem másét. persze, ha megszeretném az más lenne, de mi van, ha a gyerek nem fogad el? Feltevés vége. Szóval eléggé elcseszted a dolgot. Remélem azért találsz majd egy olyan fiút aki gyerekkel is akar.
Simán van még esélyed:) lehet h a kislányoddal kicsit nehezebb lesz, de biztos h fogsz párt találni:)
A kérdező hozzászólása: Párszor megkértem hogy szeretgessen, hogy hallgasson meg, figyeljen rám.Persze hogy kiborulok és felemelem a hangom.De õ közölte hogy nem akarja megtenni amit kérek...ma meg fogta magát és elment.Nem akar változni.
Ismét a 2. vagyok ...vagy mint léggömbárusnak a nyílzáporban XDDDDDD

Egy 18 éves lánynak milyen könyveket ajánlotok?

Szóval benne van még javában a korban, de mégis kicsit komolyabbra vágyik. Pl. Müller Péter vagy Márai Sándor?

Legjobb válasz: Nahát, én is pont Kunderát és Bulgakovot akartam ajánlani. Bár szerintem Márait is olvashat, ha komolyabb, érettebb gondolkodású. Ami egyébként nem életstílus függvénye. Én 16 évesen minden hétvégén punk koncertre jártam, színes tarajam volt, és vagy hatszáz piercingem, de annyi idõsen már rajongtam Máraiért, és 13 évesen a kedvencem volt A Mester és Margarita. Szóval érettség kérdése, hogy mi való neki. Ha én magamból indulnék ki, akkor a 18 éves kori kedvenceimet ajánlanám, de nem tudom, hogy mennyire jön be más 18 éveseknek pl. Orwelltõl az 1984 vagy az Állatfarm. Talán az Állatfarm könnyebben emészthetõ, én a mai napig nagyon nagyon szeretem, egyszerûen rettentõ tanulságos. Az 1984 is nagyon nagyon jó, de olyan mélységesen nyomasztó, hogy azt csak egyszer olvastam el. Nem mintha az Állatfarm vidám lenne, de valahogy mégsem nyomaszt olyan nagyon. Aztán nekem nagy kedvencem voltt Matin Andersen Nexö: Ditte az ember lánya (elsõ kiadásban Szürke fény) c. könyve. Szintén nem vidám, de olyan átéléssel lehet olvasni. Nem tudom, lehet-e mostanában kapni, de antikváriumban biztos megvan. És akkor ne feledkezzünk meg Robert Merle regényeirõl, tõle nekem az elsõ volt a Mesterségem a halál, aztán tõle nagyon jó még a Védett férfiak (negatív utópia, nagyon jó könyv), és a Malevill, ami a társadalom újrateremtésérõl szól nagyjából, már ha én jól értelmeztem. De ha valami modernebbet kéne ajánlanom, akkor Irwine Welsh: Trainspotting, hasonló mint a film, csak még sokkal jobb (ugyebár ez alapján készült a film), ez a könyv néhol nyomasztó, néhol vicces, néhol pedig igen igen tanulságos. De ha már a nagy filmek gyökereinél tartunk, igencsak tudom ajánlani Chuck Palahniuk: Harcosok Klubja c. regényét, egyszerûen fantasztikus könyvben olvasva. Érdekes, hogy én 13-18 éves korom között csupa ilyesmit olvastam, 18 éves korom után kaptam rá a könnyedebb irodalomra, mint pl. Salinger Richárd: Apám beájulna, vagy A. A. Milne: Micsoda 4 nap! címû regények. Tavaly, 20 évesen olvastam Imogen Edwards-Jones Õrült divatvilág címû regényét, ami szerintem nagyon érdekes olvasmány volt, de amolyan fiatalos könyv. Ja, említsünk már magyar szerzõt is, szívbõl ajánlom Szabó Magda könyveit, bármelyiket. Személyes kedvenceim: Abigél, Az ajtó, Mondják meg Zsófikának, Álarcosbál. Az utolsó kettõ inkább mondható ifjúsági regénynek, az Állarcosbál pedig hmm hmm, igen erõsen tartalmazza az elõzõ rendszer propagandáját, vagy ahogy akkoriban mondták, ott a "vörös farok", de még ezzel együtt is élvezhetõ, szórakoztató, megható történet. Nos, én ezeket tudnám ajánlani, nekem ezek voltak a kedvenc olvasmányaim.

Szerintem egy mû értelmezése attól is függ, hányadszorra olvasod, nem feltétlen azon a pár éven múlhat. Bár ez mindenkinél változó. Én Robert Merle könyveit tudnám ajánlani. A Malevil és a Védett férfiak tényleg nagyon jók, de a legbrilliánsabb szerintem a Madrapur (bár errõl a könyvrõl nagyon megoszlanak a vélemények). És gimi negyedikben olvastam ki majdnem az összes Robin Cook könyvet is, egyszerûen imádtam. :)
Nahát, én is pont Kunderát és Bulgakovot akartam ajánlani. Bár szerintem Márait is olvashat, ha komolyabb, érettebb gondolkodású. Ami egyébként nem életstílus függvénye. Én 16 évesen minden hétvégén punk koncertre jártam, színes tarajam volt, és vagy hatszáz piercingem, de annyi idõsen már rajongtam Máraiért, és 13 évesen a kedvencem volt A Mester és Margarita. Szóval érettség kérdése, hogy mi való neki. Ha én magamból indulnék ki, akkor a 18 éves kori kedvenceimet ajánlanám, de nem tudom, hogy mennyire jön be más 18 éveseknek pl. Orwelltõl az 1984 vagy az Állatfarm. Talán az Állatfarm könnyebben emészthetõ, én a mai napig nagyon nagyon szeretem, egyszerûen rettentõ tanulságos. Az 1984 is nagyon nagyon jó, de olyan mélységesen nyomasztó, hogy azt csak egyszer olvastam el. Nem mintha az Állatfarm vidám lenne, de valahogy mégsem nyomaszt olyan nagyon. Aztán nekem nagy kedvencem voltt Matin Andersen Nexö: Ditte az ember lánya (elsõ kiadásban Szürke fény) c. könyve. Szintén nem vidám, de olyan átéléssel lehet olvasni. Nem tudom, lehet-e mostanában kapni, de antikváriumban biztos megvan. És akkor ne feledkezzünk meg Robert Merle regényeirõl, tõle nekem az elsõ volt a Mesterségem a halál, aztán tõle nagyon jó még a Védett férfiak (negatív utópia, nagyon jó könyv), és a Malevill, ami a társadalom újrateremtésérõl szól nagyjából, már ha én jól értelmeztem. De ha valami modernebbet kéne ajánlanom, akkor Irwine Welsh: Trainspotting, hasonló mint a film, csak még sokkal jobb (ugyebár ez alapján készült a film), ez a könyv néhol nyomasztó, néhol vicces, néhol pedig igen igen tanulságos. De ha már a nagy filmek gyökereinél tartunk, igencsak tudom ajánlani Chuck Palahniuk: Harcosok Klubja c. regényét, egyszerûen fantasztikus könyvben olvasva. Érdekes, hogy én 13-18 éves korom között csupa ilyesmit olvastam, 18 éves korom után kaptam rá a könnyedebb irodalomra, mint pl. Salinger Richárd: Apám beájulna, vagy A. A. Milne: Micsoda 4 nap! címû regények. Tavaly, 20 évesen olvastam Imogen Edwards-Jones Õrült divatvilág címû regényét, ami szerintem nagyon érdekes olvasmány volt, de amolyan fiatalos könyv. Ja, említsünk már magyar szerzõt is, szívbõl ajánlom Szabó Magda könyveit, bármelyiket. Személyes kedvenceim: Abigél, Az ajtó, Mondják meg Zsófikának, Álarcosbál. Az utolsó kettõ inkább mondható ifjúsági regénynek, az Állarcosbál pedig hmm hmm, igen erõsen tartalmazza az elõzõ rendszer propagandáját, vagy ahogy akkoriban mondták, ott a "vörös farok", de még ezzel együtt is élvezhetõ, szórakoztató, megható történet. Nos, én ezeket tudnám ajánlani, nekem ezek voltak a kedvenc olvasmányaim.
Bocsánat, rosszul írtam le az egyik szerzõ nevét, tehát Martin Andersen Nexö a szerzõje a Ditte az ember lánya c. könyvnek.
Charlotte Bronte - Jane Eyre
Az elso valaszolo vagyok. Nekem 18 eves koromban mar nagyon tetszettek Kundera konyvei, es akkor tajt kezdtem olvasni A gyertyak csonkig egnek c. Marai konyvet. Azt viszont nem tudtam ugy ertelmezni akkor, mint nem olyan reg, amikor ujraolvastam. (Most 22 eves vagyok.) Ugy erzem, kicsit fel kellett nonom hozza, hogy azt az olvasatot kapjam, amit legutobb. Persze lehet, hogy valaki mar 18 evesen is eleg erett hozza. En nem voltam.
Marai Sandorral szerintem meg erdemes varni... Ha kicsit filozofikusabb dolgokra vagyik, akkor ott van pl. Kundera: A let elviselhetetlen konnyuse c. konyve. Szerintem ebben a korban jo csaladregenyeket is olvasni, mint amilyen a Steinbeck: Edentol-keletre. Elvont vilagban meg ott van pl. Boris Vian: Tajtekos napok. Aztan a klasszikusok, mint a Mester es Margarita, vagy a Bun es bunhodes.. Remelem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!!! nagyon kedvesek vagytok!!!
Dracula gróf válogatott rémtettei Bram Stocker Nagyon jó :D
18 éves lány vagyok és Merlét olvasok jelenleg. =)
11 perc....nagyon szuper szerintem
11 perc-et én is olvastam:D

Miert foglalkozik egy 32 eves pasi 16-18 eves tinicsajokkal?

Eddig meg voltak neki 23-24 eves "baratnoi"; mara marcsak ilyen koru csajokkal flortolget, kozben pedig egy 20 eve koruli csajt stirol mindig.

Legjobb válasz: 32 évesen egy 16-18 éves masszívan gyereknek tûnik, amiért már ráadásul nem büntetnek, azaz simán mehet a liliomtiprás. Egy 32 évesnek egy 16-18 éves semmi másra nem kell csak egy jó dugásra, aminek az élményindexe magas a fiatal lány miatt.

32 évesen egy 16-18 éves masszívan gyereknek tûnik, amiért már ráadásul nem büntetnek, azaz simán mehet a liliomtiprás. Egy 32 évesnek egy 16-18 éves semmi másra nem kell csak egy jó dugásra, aminek az élményindexe magas a fiatal lány miatt.
Miért baj az neked hogy onnan halászik ahonnan kedvére valót foghat?
Mert kanos?
A kérdező hozzászólása: Es lassan fel eve csak ilyen koruak akadnak neki?
Kapuzárási pániknak még egy kicsit korai.
Szia! Mivel nem hangzott el az, hogy az a férfi járt azokkal a lányokkal, csak "flörtölget", így nem kell rögtön olyan következtetéseket levonni, amelynek nem biztos hogy van valóságalapja. A flörtölgetést ugyanis lehetséges hogy némelyek félreértik, lehetséges nem több szimpla beszélgetésnél, poénkodásnák. Ha azonban köztudott, hogy az az ember 32 évesen a tini lányokra bukik, akkor ott valami nagyon nincs rendben. Hiszen még néhány év, és a partnerei életkorban gyakorlatilag a gyermekei lehetnének. Hogy miért foglalkozik ilyenekkel, az valóban jó kérdés, de egyetértek azon válaszoló véleményével, aki szerint az önbizalomhiány az oka. Tegyük hozzá, hogy a huszonéves korosztályban is vannak olyanok, akik egy tinédzser gondolkodásával bírnak, és nem nõtek még fel. Így nem kell csodálkozni azon, ha néha összejön neki egy olyankorú lánnyal. Összességében elmondhatjuk, hogy az az ember valószínû nem nõtt még fel szellemileg. Egy intelligens egészséges gondolkodású nõ valószínû nem állna vele szóba, így maradnak neki a tinédzserlányok, illetbe a tini gondolkodással bíró fiatal felnõttek. Én egyébként a 16-18 éves lányok szüleinek is kíváncsi lennék a reakciójára. Bízom benne, hogy nem szívesen engednek egy ilyen gondolkodású embert a gyermekeik közelébe. 24/F
A kérdező hozzászólása: Flortolget veluk, smarolnak es szexelnek... A csajok szulei semmit nem tudnak, mivel azt mondjak a szuloknek, hogy mennek a csajokkal setalni, vagy forrocsokizni es szaladnak ezutan a srac utan, a srac pedig szepen kihasznalja oket.
Nagyon sok indoka lehet, amit en szemely szerint el tudnek kepzelni: - kieli a gyerekkorat, lehet 18 evesen meg senkije nem volt es most bepotolja - könnyü predak, sokkal könnyeb megfelelni egy fiatalnak mint egy huszonevesnek aki lehet mar komolyabb dolgokat is keres - fel akar vagni vele, elvezi, hogy a sok tini hogyan nez ra, mint a nagy cool csajozora es lehet elvezi, hogy sok tini csaj öt akarna - kicsi perverzitas, fiatal, tapasztalatlan lanyok, ö meg megmutatja, hogy milyen a felnött elet. Volt osztalytarsaim közül is volt akik 30-as pasikkal jöttek össze. Altalaban azzal a szöveggel, hogy: - Vegre egy tapasztalt aki egy szinten van velük - Vegre egy ferfi es nem egy kisgyerek mint minden 18 eves. - Elvisz ettermekbe, fizet ezt azt, elvisz hetvegere welnessbe - en mar szexelek igazi pasikkal - Megütöm egy felnött szintjet - Olyan tarsasagban jarunk, hogy csak na, es mindenki milyen okosnak es erettnek tart Altalaban annyiban voltak különbözöek a többi "gyerektöl", hogy nagyobb volt a mellük es tenyleg nem voltak csunyak, de fejben semmi extra, szoval idealis egy 30asnak. Amugy nem mondom, hogy rossz dolog egy idössel összejönni, nagyon jo tapasztalatszerzes, csak az idegesit, ha egy tenylegesen hülye csaj bemeseli maganak, hogy az a pasi nem dugast, hanem lelki tarsat lat benne, es utana sir 2 evet mert fel ev utan kiadjak az utjat.
Akkor ez elég szomorú. Normális esetben a férfiaknak nem kellene ilyeneket csinálni (vannak akik nem is csinálnak). Viszont elmondható, hogy az idõ múlásával, a kiváltó ok következtében bizonyos férfiak megkomolyodnak. Azzal, hogy az a 32 éves ember még ott tart gondolkodásban, ahol a középiskolás srácok egy része, saját magát árulja el, hogy milyen ember. Azok a tinédzser lányok pedig, akik partnerei ezekben a rossz dolgokban - és még arra is vetemednek, hogy ezért hazudjanak otthon - ugyancsak gondolkodásbeli problémákkal küszködnek. Mindenesetre bízzunk benne, hogy mindannyian megváltoznak idõvel, mert ennek így nem lesz jó vége.

18 éves lány vagyok és szerelmes egy 32 éves pasiba, hogyan szerezhetném magamnak meg?

Már több éve érzek íránta valamit de most már nem elég az érzés akarom őt.

Legjobb válasz: Utolsó, te mekkora beteg állat vagy :D Egyébként úgyis csak szexre kellenél neki. Ha felnõtt, érett gondolkozású férfi az illetõ, akkor nem egy 18 éves kamaszlánnyal fog életreszóló kapcsolatra lépni. 18 évesen nekem is volt egy 30 éves palim egyébként és persze meg voltam gyõzõdve róla, hogy én aztán már érett, felnõtt nõ vagyok és mi egymásnak vagyunk teremtve, aztán a pasi szépen elmagyarázta, hogy csak egy csitri vagyok és nem lát bennem többet, mint egy kedves, csinos, cserfes tinilányt, akivel jókat lehet(ne) szexelni. Aztán szépen visszapattant a vele egykorú menyasszonyához tõle. Most már világos, miért. Felejtsd el.

Utolsó, te mekkora beteg állat vagy :D Egyébként úgyis csak szexre kellenél neki. Ha felnõtt, érett gondolkozású férfi az illetõ, akkor nem egy 18 éves kamaszlánnyal fog életreszóló kapcsolatra lépni. 18 évesen nekem is volt egy 30 éves palim egyébként és persze meg voltam gyõzõdve róla, hogy én aztán már érett, felnõtt nõ vagyok és mi egymásnak vagyunk teremtve, aztán a pasi szépen elmagyarázta, hogy csak egy csitri vagyok és nem lát bennem többet, mint egy kedves, csinos, cserfes tinilányt, akivel jókat lehet(ne) szexelni. Aztán szépen visszapattant a vele egykorú menyasszonyához tõle. Most már világos, miért. Felejtsd el.
A beteg állat vagyok... pontosan ezen fenti sorokra akartam rávilágítani, erre a sok ömlengõs hõbörgõ lepontoz. Hát mi a francra kéne neki egy 18 éves? Emberek! Akkora az értelmi különbség, mintha valaki azt mondaná, hogy megfogta egy 3 éves gyerek "szellemi nagyvonalúsága"! Ugyan már! 37 éves férfi vagyok, ha össze akarnám magam hozni egy 18 évessel, azt CSAKIS a numera, a vadászösztön, a kihívás (nem túl nagy...) jelentené, egyszóval a szex! Mi a francot kezdjek én azzal, hogy szívatja a tanár az iskolában, vagy hogy hová felvételizzen? Ugyan már!!!!!!
Például hogy szereti e a húst enyhén rózsaszínûen, vagy csak a már barna jön e be, illetve hogy tudja e, hogy a 18 évesek pisijét még meg lehet inni, vagy hogy egy 18as pukija még rózsaillatú... szerintem ezen finom utalásokkal jelezheted felé, hogy bejön. Vigyázz vele azért: Ha nagy a pocak, az a szexkiborg akkumulátora, szóval minél nagyobb, annál jobban bírja! Nehogy kipirosítsa ott lent, szóval engedd inkább kakilóba. De csak gumiban, mert terhes lehetsz, és sajnos a kormosba lõtt ejakulátum minden esetben se_gfej-szindrómát okoz! Ha esetleg brazil a pali, és felhozza a Dirty Sanches témát, inkább lõdd le, mert barna színû bajuszt rajzol a szád köré és gondolom, tudod, honnan van a barna tenta?!!!
Vetkõzz le elõtte !
Utalj rá, hogy bejön neked. Nem kell finomkodni.
Villantsd a csöcst
elõször is pl. beszélgess vele, keress közös témát.
Egy kis flört és durr bele. Párkapcsolatot azért ne nagyon várj tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!