Találatok a következő kifejezésre: 18 éves a hónap (61 db)

Rád unt. A terméketlen netes locsogás-fecsegésre. Szeretne egy hús-vér fiút.

Árvaságimat 18 éves korom betöltése után még 3 hónapig anyám számlajára utalták. Miért történhetett így? Jogosan vette ő fel ezt a pénzt?

Árvaságimat 18 éves korom betöltése után még 3 hónapig anyám számlajára utalták, amikoris bementem a nyugdíjfolyósítóhoz átiratni a célszámlaszámot a saját számlaszámomra. Rossz a viszonyunk anyámmal, elzárkózott a 3 havi árvasági visszautalásától, márpedig én igényt tartok rá. Jogosan vette fel azt a pénzt? A nyugdíjfolyósító vagy anyám aki hibázott? Kihez forduljak a problémámmal?

Legjobb válasz: elméletileg 18 éves kor elött már kellett volna kapnod egy papírt. Én se kaptam (szeptemberben voltam 18), de szerencsére anyám tudja hogy az enyém. Bár nekem is elkell ezt majd intéznem. Testvéreim mind kaptak 18 év elött papírt, sõt még ha akarták volna se mehetett volna a pénz idegen számlára. Vagy sajátra, vagy postás hozta volna a pénzt. Szülöi számlára nem lehet utalni.

elméletileg 18 éves kor elött már kellett volna kapnod egy papírt. Én se kaptam (szeptemberben voltam 18), de szerencsére anyám tudja hogy az enyém. Bár nekem is elkell ezt majd intéznem. Testvéreim mind kaptak 18 év elött papírt, sõt még ha akarták volna se mehetett volna a pénz idegen számlára. Vagy sajátra, vagy postás hozta volna a pénzt. Szülöi számlára nem lehet utalni.
Ezt a papírt kell kitölteni, és beküldeni nekik: (Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, postacím: 1820 Budapest, vagy 1139 Budapest, Váci út 73.). https://docs.google.com/open?id=0B1wM4NzMI74zMHA0ZFgyYUpnVGs
Én is kaptam 18 éves korom elõtt errõl papírt, csak azt eldugták elõlem. A dokumentumon apró betûs részben az volt leírva, ha visszatöltve kiküldöm ezt a levelet az új címemmel, vagy pedig a számlaszámommal, odaküldik, ha nem, akkor minden marad a régiben, amíg meg nem változtatom...szóval vicces volt.

Többször is előfordult, hogy 35-45 nap múlva jött meg a menstruációm. Mivel szűz vagyok, a terhesség kizárva és mivel 18 éves leszek 3 hónap múlva, kizárt hogy még nem rendszereződött. Na mit gondoltok?

Most már két hónapja nem jött meg és kezdek aggódni. Utána olvastam és azt írták, lehet hogy ciszta.Szeretném olyan válaszát várni, aki tényleg ért hozzá és segíteni tud. Utolsó megoldásnak akarom a n?gyógyászt, mert rossz emlékeim vannak róla.

Legjobb válasz: "mivel 18 éves leszek 3 hónap múlva, kizárt hogy még nem rendszerezõdött" Ez egy marhaság. Nincs semmiféle garancia arra, hogy elõbb-utóbb mindenkinek rendezõdik magától. Én 25 múltam, de küzdök vérzés-zavarral. Nem mindenkinek áll be rendesen. Valószínûleg valamilyen peteérési rendellenességed van, nem feltétlenül ciszta. Meg kéna nézni a hormonjaidat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. Kellene ultrahang is. A nõgyógyász miatt ne aggódj, nem vagy már gyerek, keress egy másikat, ha volt rossz tapasztalatod, semmi félelmetes nincs a nõdokiban, nem okoz fájdalmat, meg semmi. :)

"mivel 18 éves leszek 3 hónap múlva, kizárt hogy még nem rendszerezõdött" Ez egy marhaság. Nincs semmiféle garancia arra, hogy elõbb-utóbb mindenkinek rendezõdik magától. Én 25 múltam, de küzdök vérzés-zavarral. Nem mindenkinek áll be rendesen. Valószínûleg valamilyen peteérési rendellenességed van, nem feltétlenül ciszta. Meg kéna nézni a hormonjaidat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. Kellene ultrahang is. A nõgyógyász miatt ne aggódj, nem vagy már gyerek, keress egy másikat, ha volt rossz tapasztalatod, semmi félelmetes nincs a nõdokiban, nem okoz fájdalmat, meg semmi. :)
Márpedig erre más megoldás nincs, mint nõgyógyász. Én is csomó ideig halogattam, mert gondoltam, hogy majd beáll, meg kicsit vékony vagyok, biztos az az oka... Aztán 19 éves koromban végre eljutottam orvoshoz, és kiderült, hogy PCOS-em van. Az egészségeddel nem szabad játszani. Ezek nem mindig olyan dolgok, amit az idõ megold:/ Szóval keress egy olyan dokit, akirõl jó tapasztalatokat hallasz (barátnõtõl, családtagtól, fórumról) és keresd fel! Tényleg ne halogasd... Mert ha vmi gond van, akkor kivizsgálások is várnak rád, ami megint csak idõ:/ De azért ne ijdedj meg, lehet semmi bajod. De akkor legalább az orvos megnyugtat, és te is nyugodtan fogsz aludni:)
serdülõkor végéig nõ ami 17-18
Nem a serdülõkor végéig , hanem a nemi érés befejezéséig nõl.A késõn érõknél ez kitolódhat .
és amúgy mekkora?
25/8

Ti engednétek a 15éves lányotoknak hogy a 18 éves barátjánál aludjon, akivel már 7 hónapja együtt vannak?

Ismernétek a fiút már kiskora óta , és jóba lennétek vele és a családdal is.

Legjobb válasz: Nem nem engedném,egy 15 éves még nagyon gyerek,7 hónap ebben a korban nem olyan sok,nem engedném az együtt alvás ilyen fiatalon,és nem normális hogy nemi életet akar élni,még a személyisége sincs kifejlõdve,nem engedném hanem elbeszélgetnék vele,hogyha még 17 évesen is együtt vannak akkor hétvégente aludhatnak együtt.

Nem nem engedném, egy 15 éves még nagyon gyerek, 7 hónap ebben a korban nem olyan sok, nem engedném az együtt alvás ilyen fiatalon, és nem normális hogy nemi életet akar élni, még a személyisége sincs kifejlõdve, nem engedném hanem elbeszélgetnék vele, hogyha még 17 évesen is együtt vannak akkor hétvégente aludhatnak együtt.
Jesszus! Milyen világot élünk! Én biztos, hogy nem engedném, jöjjön a fiú. De én Õt sem engedném ottaludni!
Nem. Nem tudom elégszer leírni. Az együttalvás felnõtt kapcsolatok kiváltsága. Nem alszunk egymásnál gimi alatt. Ennyi. Akárhány éve vannak együtt. Én ezt nem tartom helyesnek. A fokozatosság a kapcsolatokban is fontos. A szexrõl már nem beszélek, gondolom, feleslegesen papolnék arról, hogy 15 évesen mekkora hiba ez. Mindegy is. Nem az én lányom vagy, netrõl meg nem gyõzlek meg soha, hogy miért ekkora gond ez. A válaszom, nem.
Röviden, tömören, NEM! 15 éves lánynak este otthon a helye, a nemi élet meg várhat még legalább 1-2 évet!
Ebben az esetben engedném legalább szem elõtt vannak a fiatalok, nem titkolva, bujkálva oldanák meg! A kislányt elvinném nõgyógyászhoz, egy beszélgetésre a védekezéssel kapcsolatban.
Szerintem simán elengedheted :)
Most komolyan, az a normalis, hogy egy 15 eves nemi eletet el?????
Nem. Kicsit maradi vagyok, egy gyereknek nem kell meg nemi életet élnie es egy 15 eves az meg nagyon gyerek....
én is inkább annak örülnék ha hozzánk jönne a fiú és nem a lányom menne
én inkább annak örülnék, ha a fiú jönne hozzánk...
ja és 23 vagyok, , 21 évesen szültem a fiam és nem hiszem, hogy 15 évesen kéne kiélni magát, majd 18 felett addig nem
20 éves vagyok, engem is engedett Anya ott aludni lassan 5 éve az akkori barátomnál, akivel késõbb két évig együtt voltunk. Mivel mindent megbeszéltünk (tényleg mindent) ezért elõtte elmentünk nõdokihoz, tudta, hogy ha meg is történik a dolog, mindenre ügyelni fogunk. Egész életemben úgy nevelt, hogy felelõsen döntsek mindenrõl , és ha rosszul döntök, akkor is vállaljam érte a felelõsséget. És ha nekem lányom lesz remélem ugyanolyan kapcsolatom lesz vele, mint nekem Anyával. Amíg maximálisan meglehet benne bízni, addig igen, elengedném. Még mindig jobb ha otthon szexelnek, mintha kint a szigeten csinálnák.... Úgy is megoldják, ha otthon vannak, ha nem..
15 évesen nem gondolom, hogy egy gyerek (mert még az!) bármirõl felelõsségteljesen tudjon dönteni. Ebben a korban jó eséllyel átmenetiek a párkapcsolatok és a sokadik lefekvés után nagyon könnyen ki lehet égni. Tudom mirõl beszélek, én korán kezdtem, nekem is megengedték. Felnõtt fejjel szenvedem ennek a következményeit és ezzel kivétel nélkül minden barátnõm így van, akikkel annak idején hasonlóan cselekedtünk! 20 évesen még mindig fiatal vagy, ezt kevésbé tapasztalod még.
Igen fontos a jó kapcsolat és a bizalom, de ha jól neveled a lányod nem talál ki ilyeneket, hogy fiúnál aludjon 15 éves gyerekként, és egy 15 éves 0 élettapasztalattal nem fog tudni elég felelõsségteljesen dönteni, és nem attól lesz tapasztalata hogy fiúnál alszik.A másik ez mai újdonság, hogy a gyerek azt csinál amit akar majd tanul a hibájából pl anyuka írta hogy a 3éves gyerek beakarta vinni a drága játékot a kádba, és Õ nem akadályozta meg mert ha tönkre megy majd a gyerek megtanulja, hogy ne csináljon ilyet, nos ennyi erõvel ne akadályozzuk meg, hogy a gyerek szaladgáljon az úton majd elüti az autó és megtanulja, hogy nem szabad...ez a liberális nevelés röhejes, és katasztrófa
off: mondjuk ez lelkiismeret dolga, feldolgozni, hogy nem csak gyermekeid apjával volt nemi kapcsolatod életed során, 20évesen már 3, hm, bár sokfélék az emberek
Nem ítélkezik senki. 20 évesen a 3. kapcsolat. Még hány lesz? Ez nem ribancság, vagy nem ribancság kérdése. Nem is az abortuszról és a nemi betegségekrõl szól. Hanem arról, hogy miképpen hat a személyiségre mindez. Fõleg, hogy a legtöbb fiatal egyáltalán nem gondolkodik éretten és az érzelmek háttérbe szorulnak a kapcsolataikban. Igazából a falnak nem szeretnék papolni. Fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozom munkám során. Ha tudnád, hány egészségesnek látszó, de sérült van köztük. Nem mondom elõfordul, de irodalmi ritkaság az olyan kapcsolat, ahol azt mondanám, hogy a sérülés veszélye nélkül lehet együtt lenni 15 évesen szexuálisan.
"És nem, nem vagyok antiszociális sem, vannak barátaim, boldog vagyok, és szerintem édesanyámék semmit nem rontottak se az én, se a két idõsebb testvérem nevelésében." Még szép, hogy nem vagy antiszociális. Az antiszociális ember a bûnözõ karakter, maga a fogalom társadalom ellenességet jelent. A nevelés hatása pedig hosszútávú, sokszor akkor jelennek meg fontos momentumok, amikor már Te a saját családodat neveled. Emellett senki nem szidta a szüleidet, hiszen erre sem nekem, sem másnak nincsen sem jogi, sem erkölcsi alapja. Én csak azzal nem értek egyet, hogy 15 évesen az együtt alvásra valaki zöld utat adjon. Természetesen a szülõ sem tud mindent megakadályozni, de erre akkor sem adnám a beleegyezésem, ha a hátam mögött történik. Az más kérdés, hogy a bizalmamnak egy jó idõre lõnének abban az esetben.
38%os csak gratulálni tudok, hogy simán normálisnak tekinted hogy a 15 éves gyereked dugja egy 20 éves felnõtt férfi, te sem vagy 100as az biztos..
Az a szülõ, aki a "felgyorsult világra" és a "modern nézeteire" hivatkozva engedi, hogy a 15 éves gyereklányát egy felnõtt férfi dugja napi szinten, az nem csak hogy nem szülõ a szememben, de még annál is rosszabb. Könnyebb lazán odadobni a gyerekünket az életnek, mint NEVELNI és alternatívákat mutatni neki, hogy igenis lehet erkölccsel és határokkal is élni, és értékelni az élet olyan különleges és szép dolgait, mint a párkapcsolat. Nem tudnék beszélgetni veled, mint anyával, mert nem tartalak annak, sajnos. De kevesebb gondod van, több marad magadra.
bár a megnevelést nem most kellett volna kezdeni. Már csak fellázadna ellened. Úgy kellett volna nevelned, hogy fel se merüljön benne ez az egész.
egyértelmûen NEM! Még egy-két év múlva sem!!!! Mi?????? 15 évesen???? Gondolkozzatok már egy kicsit!!!!! Majd ha már a közös jövõjüket tervezgetik, nyilván minimum 18 évesen. Mert ha meg úgyse õ a nagy Õ, te simán elfogadod, h a srác megnyomja a lányod, majd keres egy másikat és a lányod úgyszintén? Bár legalább az ilyen szülõk értelmet adnak a hpv elleni oltásnak! Arra se lenne semmi szükség ugye, ha a mai fiatalokban lenne némi erkölcsi tartás. De ha már a szülõ se neveli meg a gyerekét...
Nem örülnék neki, ha 15 évese szexelne a gyerekem. De úgyis hiába tiltja az ember, ha akarnak szexelni, megoldják. Inkább legyen õszinte a gyerek. Aludhatnának együtt, mondjuk nálunk, nyitott szobaajtónál :)
A mostani felgyorsult világban is nagyon komoly személyiségbeli sérülést okoz az idõ elõtti nemi élet és az ezzel járó következmények. Gondolom utsó ez neked semmit sem mondd, majd fog késõbb. Sajnálom a lányodat, mert az anyja azt hiszi, hogy ettõl lesz jófej, hogy mindent szabadon megenged és nem tanítja meg, hogy mi az ami érték.
Megengedném, természeten. Nekem is van egy 15 éves lányom, aki egy 20 éves fiúval jár és minden hétvégén nálunk szexelnek. Mostani felgyorsult világban ez elfogadott dolog. Sajnálom azokat a lányokat akiknek a szülei begyepesedett nézetet vallnak. Csak védekezzetek és ennyi.
nem, engem sem engedtek ott aludni.
Nem. Majd 1-2 év múlva talán.

18 éves vagyok, s sokáig képes voltam tartani a súlyomat, viszont pár hónappal ezelőtt egy hónap alatt feljött 10 kg, úgy, hogy ugyanannyit ettem, mint azelőtt. Mit tehetnék?

(Sajnos van egy csúnya betegségem, aminek hosszú távon nem tesz jót a kövérség)..Azóta még inkább lecsökkentettem a bevitt táplálékmennyiséget, megpróbálom minimálisra lecsökkenteni a cukros ételek és szénhidrátok bevitelét, minden nap legalább fél órát tornázok a napi fél órás séta mellett, néha biciklizni is szoktam (mert futni sajnos nem bírok, mert hamar befulladok), de semmi hatása. Már egy hónapja csinálom ezt, és egy dekát nem mozdult a súlyom. Ajánlották ezt a szűzteát, viszont kicsit tartok tőle..Kérlek segítsetek, már tanácstalan vagyok :(

Legjobb válasz: szerintem ki kéne vizsgáltatni magad. ha ugyan annyit ettél nem lenne szabad 1 hónap alatt ennyinek feljönni, de még ha többet ettél akkor is rengeteg 1 hónap alatt a 10kg. pajzsmirigyeddel nem lehet baj?

szerintem ki kéne vizsgáltatni magad. ha ugyan annyit ettél nem lenne szabad 1 hónap alatt ennyinek feljönni, de még ha többet ettél akkor is rengeteg 1 hónap alatt a 10kg. pajzsmirigyeddel nem lehet baj?
A kérdező hozzászólása: Régebben mondták, hogy meg van nagyobbodva, de nyáron voltam részletes hormonvizsgálaton és semmi eltérés nem volt.. :/ azt mondták van egy enyhébb hormonzavar, de gyógyszert nem tudnak felírni, mert trombózisra hajlamos vagyok..:/
Mindenképpen menj el újra orvoshoz, és kérj újabb hormonvizsgálatot, és keress fel egy olyan orvost aki anyagcsere betegségekkel foglalkozik, mivel elképzelhetõ, hogy az anyagcsere folyamatodban történt változás. A táplálék beviteledet ne csökkentsed, mert a szervezeted sejt szinten elkezd éhezni, és plusz kilókat szedhetsz fel.
Mindenképpen menj enokrinológushoz.Azonkívül, írd fel minden nap, hogy mit eszel és akkor érdemes kiszámolni a kalóriát is. Az alapanyagcserédnek megfelelõ mennyiséget meg kellene enned.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! mindenképp el fogok menni orvoshoz és fel fogom írni, mit és mennyit eszek naponta! :) köszönöm! :)

18 éves vagyok, a barátnőm 16 éves. Április 27-én jött meg neki, általában 24 naponta.3 hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első, ezelőtt kb 1 hónapja. Lehet terhes?

27-én normálisan megjött neki, minden teljesen rendben volt, eddig talán egy alkalom volt, hogy gumi nélkül csináltuk, nem mentem el benne. Most, csináltuk gumi nélkül, menstruációja után kb 1 héttel, illetve tegnap. (Tegnap volt a 14. nap) Egyszer sem mentem el benne. Ma mondta, hogy fájnak a mellei, és a hasa is fájt (nem görcsölt, fájt), de megvolt fázva ezen a héten, nátha, torokfájás. Lehet terhes?

Legjobb válasz: A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)

erre találták föl a gumit, hogy ezt megelõzd. vagy ha nem dívig a gumi mert ez meg az akkor fogamzásgátló. jézusom hogy lehetnek a fiatalok ilyen idióták. minek játszotok olyat amihez még gyerekek vagytok. ha terhes akkor nagyon benéztétek. legközelebb gondolkodjatok. nem fáj.olcsóbb egy csomag gumi mint az elvetetés vagy egy gyereket felnevelni. és ne legyen ez vitatéma mert aki errõl elkezd vitázni az is ugyanolyan agyatlan mint az aki nem gondol elõre.
A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)
ha gumi nélkül csináltátok hogyne lehetne??
menstruáció után egy héttel? TI BARMOK VAGYTOK ? pont peteérés idõszakán? kicsi az isten állatkertje..
A kérdező hozzászólása: És milyet érdemes venni? Mert van olyan ugye, ami már 1 heteset is kimutat... De a mellei fájhatnak attól is, hogy megfog neki jönni, nem? Mert a lányok 85%-ának felborul a hormonháztartása az elsõ után, és ezért jöhet elõbb, vagy késõbb is.
* nagy
csináljatok 2 hét múlva terhességi tesztet
A terhesteszt gyorsabban megmondja...
A kérdező hozzászólása: De nem nagy rá az esély, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Például nekem van olyan osztálytársnõm, aki nem szed se fogamzásgátlót, se kúpot nem használ, semmit, és eddig csak gumi nélkül csinálták a barátjával, akivel 1 éve vannak együtt. Mielõtt a srác elélvezne kiveszi a csajból és eddig semmi bajuk nem lett. Vagy ezt csak a szerencsének köszönhetik?

Szerinted egy 18 éves csajnak hány hét vagy hónap után ideális oda adnia magát a fiúnak?

adott egy 18éves csaj és egy 19éves fiú,elkezdenek járni.Mi a normális/ideális hány hétnek vagy hónapnak kell eltelnie hogy lefeküdjenek?tehát ami nem is túl korai de nem is túl sok idõ,szerinted mi az ideális?És egy normális csajról van szó tehát nem egy olcsó ribi.

Legjobb válasz: 1 hónap. Ha kívanjak egymast felesleges tovabb varakozni..

1 hónap. Ha kívanjak egymast felesleges tovabb varakozni..
Amikor érzik, mit kell ezen magyarázni még? NE másoknak akarjatok megfelelni, hanem úgy csináljátok ahogy és amikor nektek jó.
Szerintem kb 5 randi, de amikor mindketten akarják, senkinek semmi köze hozzá.
azért durva dolog a normálisat és az ideálisat egy kalap alá venni... sajnos.. én legalább 10 hónapot mondanék... félévnél minden egészséges kapcsolatban van egy hullámvölgy.. ha azt túléli a kapcsoalt, akkor már bizonyított valamit... bár fél évet egy öszvérrel is együtt lehet élni.. szóval igazából nem szabad aláadni.. és az sem igaz, hogy "amikor úgy érzik" mert egészséges fiatalok igencsak hamar érzik úgy:D de az ideálisra várni kell, hogy késõbb is legyen értelme a kapcsolatnak
Nem percet vagy órát akartál írni?
Igazad van, tényleg elég sokszor érzik úgy, csak én arra gondoltam elsõsorban, hogy ne másoktól akarjanak függeni ebben a kérdésben, meg általában ha az egyik akarja, és a másik még nem, akkor se másokra gondoljanak, hanem "várják be" egymást, tehát amikor már mindketten úgy érzik egy idõ után. Kétértelmû volt a fogalmazás.
Szerintem nincs ideális és normális. Amikor mindketten úgy gondolják, hogy eljött az ideje. Számomra ilyen korban anno inkább az lett volna, hogy szûz-e a lány vagy sem, mert ott már megint más az az idõpont, amit azért hasraütésszerûen mond az ember ha már mindenképpen idõpont kell. Nálam akkoriban 9 hónap volt, akkor éreztem azt, hogy na felkészültem, nem félek. Persze ex szakításkor a szememre vetette, hogy annyit várt rám, más nem tette volna meg. Na innen legalább tudtam, hogy nem véletlen szakítunk... :D Viszont a következõ kapcsolatomban 2. randin már "történés" volt, mert úgy éreztük jónak és nem kellett finomkodni. Mindketten tudtuk mi a dörgés ha szabad így fogalmazni.

A Budapest Park szórakozóhelyre van esély hogy beengednek 17 évesen? (4 hónap múlva leszek 18) 17/L

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!

Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!
Tõlem még 28 éves létemre is elkérték a személyit, szóval ha egy kicsit is fiatalabbnak nézel ki, akkor számíthatsz rá, hogy elkérik és nem engednek be.
Engem Paramore koncertre simán beengedtek, el sem kérték az igazolványomat. De amúgy hogyha parázol akkor kérj kölcsön valakitõl egyet aki elmúlt már 18... rengetegszer mentem már így be máshova. 17L
Tavaly voltam punnanyn 14 evesen. Siman beengedtek.
Sokat járok Parkba, MINDIG elkérték a személyimet, pedig 24 vagyok. Nem is nézek ki 18 alattinak..
Parkba nem úgy van, hogy felnõtt bevihet? Tavalyról úgy emlékszem volt, hogy vadidegen vitt be minket 16 éveseket. Egyébként esély van, de simán lehet, hogy kintrõl kell nézzétek...
Koncertõl/Bulitól függ mennyi a határ. Szeptemberben Inf. Mushroom-ra 18 volt, de felnõtt (szülõ bevihet) megkértünk pár ott lévõ negyvenév körüli arcot h legyenek már a szüleink. És bementünk Most Limp Bizkit-re (jun.16) 16 lesz a korhatár, úgyhogy oda beengednek. 17/L
A kidobónak hajolj be, megnézi a popódat és ha tetszik neki akkor beenged. Sok helyen így megy.

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablett

Kedves Doktor Úr! A lányom egy hónap múlva lesz 18 éves, 6 éve van rendszertelen menstruációja, ami csak gyógyszeres kezeléssel rendeződik. Már kétszer csinált végig egy-egy kúrát, de egy hónap után újra késik a menses. Már írtak fel fogamzásgátló tablettát is, de eddig nem akarta szedni. Most, hogy betölti a 18. évét, megkért, hogy újra kísérjem el nőgyógyászhoz, mert szüksége lesz fogamzásgátlóra. Nagyon gyakori a hüvelyi fertőzése, nagyon bevált a Vitagyn-c használata, de nem tudom milyen időközönként ajánlatos használni. Nem volt eddig szexuális kapcsolata, de minden antibiotikumos kezelésnél, strandolás után kiújul a probléma. Milyen kezeléseket és fogamzásgátlást javasol Doktor Úr, ezen problémák után? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C valóban alkalmas a fertőzések megelőzésére, ezért annak rendszeres használata javasolt, akár minden hónapban érdemes egy kúrát alkalmazni. A fogamzásgátlást illetően azonban személyes konzultációt javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!