Találatok a következő kifejezésre: 18 éves a barátom (170 db)

18 éves a barátom. Most szombaton lesz a szalagavatója! Mit illik ilyenkor venni?

Legjobb válasz: sokkal fontosabb, hogy mit ne. bugyit. :D

sokkal fontosabb, hogy mit ne. bugyit. :D
hát szerintem vegyél neki ezüst karláncot v. nyakláncot attól függ, h milyen régóta vagytok együtt.....
de megajándékozhatod egy szexy fehérnemüs éjszakával is....
Én sem vettem anno semmit az exemnek! Mondjuk azért is, mert nekünk ugyan azon a napon volt... Az éjszakát töltöttük együtt és kész.
Illik adni valamit, valami személyeset, vagy virágot...
Jaj istenem, nem kell semmit adni, azt ballagáson szokták, egy virág egy nyaklánc stb. De szalagavatóra nem szokás venni semmit!

18 éves a barátom, de ő már nem szűz, én az vagyok de nem tudok tovább várni. Mi a teendő? Én nagyon kívánom:s

A barátom Hétfőn tette le a szóbeli érettségit és utána átmentünk hozzájuk mert át kellett öltöznie valami kényelmesebbe. Aztán ott ragadtunk náluk és elkezdtünk nézni egy filmet. Majd én megcsókoltam és megsimogattam a nyakát. ő erre vissza csókolt és meg csókolta a nyakam , majd abba hagyta és nézte tovább a filmet..én meg befordultam a fal felé. Õ erre átkarolt hátulról és megkérdezte hogy besértődtem e mondtam hogy nem-. Aztán mikor vége lett a filmnek Gergő a barátom haverja írt egy sms-t neki, ő vissza akart volna rá írni de én kilöktem egy picit a telefont a kezéből és szexisen rádőltöttem az ágyra . majd azt mondtam hogy ·Gergő várhat·. Csókolóztunk és a combom már teljesen hozzáért a péniszéhez ( ruhán keresztül) de végül abba hagyta és felült. majd amikor már a buszon voltunk azt mondta hogy nem lóverseny.... de már régóta együtt vagyunk :/ és én nagyon kívánom..... hogy tudnám elvenni az eszét? Mármint hogy ne tudjon ellenálni nekem?

Legjobb válasz: sexet nem szabad erõltetni, ha õ is szeretné majd lépni fog. Mióta vagytok együtt? mi az a régóta?

sexet nem szabad erõltetni, ha õ is szeretné majd lépni fog. Mióta vagytok együtt? mi az a régóta?
Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: 1 éve :s
és az alatt az idõ alatt nem feküdtetek le!? hm... beszélges el vele szerintem errõl, hogy õ miért nem akarja a sexet egy év elteltével sem.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem rengetegszer , de az volt a válasz rá hogy nem szeretné hogy csalódjak . Mert hosszú távú tervei vannak velem .:s Csak nem akarhatja elhúzni a házasságig?:s már az is megfordult a fejemben hogy egyszerûen csak ledobok minden ruhát magamról . Tudom hogy õ is akarja csak hát félt.. Mert amikor ott voltunk náluk akkor nagyon szorosan ölelt hogy ne érezze annyira a vágyat :/ ezt õ mondta.. de akkor miért nem lép már? Jó ötlet amit az elõbb írtam?
szóval, ha jól veszem ki a szavaidból fél hogy megbánod, hogy õ vette el a szûzességed, esetleg hogy õ nem nyújt jó teljesitményt az ágyban? ha meztelen vagy elõtte akkor van rá esély, de ha ekkora az önuralma hát nem tudom, de nem végtelen az õ önuralma sem, elöbb utobb tuti le akar majd feküdni veled, azt tanácsolom légy türelmes. De ha szeret írj privibe és adok praktikákat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )!
szívesen :)

A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.

Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.
Hát.. én 17 vagyok, másfél éve járunk, és az én szüleim már 1. hónapban engedték, hogy együtt aludjunk szinte minden nap:) :) De kicsit irigyellek, mert lehet akkor nem itt tartana a kapcsolatunk, ahol most.:/ Na mindegy, elõször amúgy nekem se akarták engedni, de én titokban csináltam, aztán mikor megtudták megmondtam, hogy vagy megengedik vagy nem fognak róla tudni de akkor is nála alszok:D és így beletörõdtek.
Szerintem ebben az esetben bõven elég, ha közlöd velük hogy "Anya, apa, ma szeretnék a barátomnál aludni. Holnap ebédre hazaérek." És szépen felöltözöl, elmész.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb :) Vagy kitalálsz valami mesét, amit 18 évesen nem ajánlok, vagy megnyered az elsõ csatádat a szüleid ellen. Sajnos néha ki kell borítani a bilit, és fel kell takarítani. A szülõk néha önzõségbõl nem veszik tudomásul, hogy felnõtt a gyerekük, hogy ne kelljen halálra izgulniuk magukat. Inkább jön a tiltás ("amíg az én kenyerem eszed"), meg a struccpolitika, meg az érzelmi zsarolás ("mivel érdemeltük ezt ki"). Te is abban a korban vagy hogy önálló életed kezd, magad hozd a döntéseid, és ezt tiszteletben kell hogy tartsák, akár tetszik akár nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó! Pont ez a fõ problémám, hogy gyerekként kezelnek de mindemellett tudják, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál.
Utolsó vagyok: Én megpróbálnám elõször a békés módszert. Felvázolod, hogy két lehetõség van: egy hogy ha tiltanak mindent akkor mindent eltitkolsz, nem fognak semmirõl tudni, mégis ugyanúgy megtörténik minden. Kettõ, hogy nem titkolózol, vigyázol magadra, és egyfajta bizalmon alapuló kapcsolatot tartasz fenn a szüleiddel, akik ezentúl nem parancsolgatnak, hanem esetleg tanácsokkal látnak el. Válasszanak õk. Ha nem megy, akor sajnos marad a kard ki kard. Nálunk ez ment anno, balhé, aztán csak beletörõdtek, egyebet nem tehetnek, nem zárhatnak be a lakásba, az ugyanis ha hiszed ha nem, BTK szerinti bûncselekmény (Nagykorú vagy)
ijen hejzetekben ki kell harcolnod ·· bár nekem sem engedbék csak én a haveroknál aludtam ki harcoltam hiztisztem meg minden és már 10 évesen de most a barátomal fogok aludni nem sokára csak vamért utálja ha egy ágyban alszom vele...... mert k*rva bunko minden emberel a földön......

Ha soha nem volt barátnõm 25 évesen és vannak 16 - 18 éves fiú barátaim, és néééha gondolok rájuk ÚGY, akkor ez normális? A nõhiány miatt?

azért nem voltak barátnõim mert nem tudok férfiasan, felnõttesen viselkedni.

Legjobb válasz: nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)

nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)
De akartad valaha is, hogy legyen barátnõd? Vagy tettél érte?
Összekevered az okot az okozattal. Azért nem volt barátnõ, mert a fiúkra gondolsz úgy. :) Van neve is: homoszexualitás Nincs vele baj, én is a saját nememet szeretem. 25\L
25 éves vagy próbáld ki egy csajjal, és ha nem tetszett akkor mondd, hogy nem jó velük. :)
Tehát fiúkra izgulsz néha? Ez azért minimum bi hajlam szerintem, de nem értek hozzá csak erre tippelek. HA bi vagy se baj szerintem:)

Szülők ti meg engednétek, hogy a lányotoknál aludjon a barátja? (7 hónapja vannak együtt, a lányom 16 éves a barátja meg 18, nagyon jól ki jönnek egymással, meg mi is vele, ugyan ez a fiú szüleivel a lányommal nagyon rendesek!

Legjobb válasz: az én nõvérem a barátjával eggyüt alszik,igaz ebbõl már házasság lesz és pap növendék a barátja (ha valakinek beugrik hogy hoppá papnak nincs felesége az a római papoknál van,õ görög katolikus pap lesz nekik lehet)

én azzal a feltétellel engedném, hogy legyen náluk gumi. onnantól kezdve rájuk kell zárni éjszakára az ajtót azt' csókolom. ha belegondolsz a két család kedveli egymást. szóval baj nem lesz. csak védekezzenek. és kultúrált helyen szerelmeskedjenek. L/19
az én nõvérem a barátjával eggyüt alszik, igaz ebbõl már házasság lesz és pap növendék a barátja (ha valakinek beugrik hogy hoppá papnak nincs felesége az a római papoknál van, õ görög katolikus pap lesz nekik lehet)
Te most a szülõ vagy és ez a véleményed vagy a fiú? Ha a szülõ vagy és ilyen a véleményed akkor engedd.
Én is megengedném valószínûleg, teljesen egyetértek a korábbi véleményekkel. Szerintem is megteszik ha akarják, akkor is ha a szülõ nem akarja. Különben meg lehet hogy tényleg csak aludni szeretnének.
Szerintem engedd meg neki, 7 hónapos kapcsolat ilyen korban szerintem azt jelenti, hogy mindketten érettebbek az átlagnál. Ha szeretkezni szeretnének, ígyis-úgyis meg fogják tenni. Ha csak egyelõre együttaludni, az is teljesen elképzelhetõ (tapasztalat, lejjebb kifejtve). Ha engeded az együttalvást, és lefekszenek egymással, akkor elég nagy az esélye annak, hogy a lányod veled osztja majd meg elsõként, ami eléggé meghatározza a kapcsolatotok jövõjét! Ha te nem akarod, hogy megtegyék, de megteszik, ne érezd, hogy ez miattad történt, mert ahogy mondtam, ha õk meg akarják tenni, megteszik a szülõk engedélye nélkül is! Ha nem engeded az együttalvást, a lányod lehet, hogy eltávolodik tõled, akár szexelni akart, akár tényleg csak együttaludni. Én többek között emiatt nem vagyok már jó kapcsolatban a szüleimmel, mert sosem engedték, hogy együtt aludjunk, sosem oszthattam meg velük, hogy épp mi történik a kapcsolatunkban, mert túlságosan féltettek és korlátozni akartak. Pedig én 17 voltam amikor elõször együtt akartam aludni a barátommal (3 hónap együttjárás, 3 év barátság után), és tényleg kezdetben csak aludni.. Kéthetente 1x együtt is aludtunk a szüleim tudta nélkül, és csak 5 hónappal késõbb feküdtünk le.. 20/L
Én megengedném nekik. Osztom a többiek véleményét, inkább otthon történjen meg ágyban, párnák közt, mint egy diszkó vécéjében... Elõtte érdemes beszélgetned a lányoddal, a fogamzásgátlás lehetõségeirõl. (Ismerõs anyuka mindent megbeszélt az akkor 16 éves lányával, még azelõtt elkezdte szedni a lány a fogamzásgátlót, hogy megtörtént volna az elsõ. Õk egy nagyon szép 4 éves szerelem után szakítottak.)
Nekem lányom lenne:D 1hónap után engedném...:D amúgy még régebben volt bnõm, 19voltam, õ 15. És nálam aludt mindig:) nemvolt semmi gond sose! Mindig védekeztünk is:)
persze. ha dugni akarnak nem kell ahhoz egymásnál aludni. és mennyivel lenne jobb egy bokorban, az erdõ szélén?
Igen:)
Igen, de mondd meg neki, hogy szeretkezni még talán korai lenne. Csak az a gond, hogy ha elõszörre ezt meg is állják, az együtt alvás után 1 hónapon belül lesz ott más is.
Most szilveszterkor mi lesz? 9 hónap azért már elég sok!
Hurrá! Öt hónap múlva beírod, hogy 14 hónapja vannak együtt? Ez most valami hülye teszt a részedrõl? Lehet, hogy már réges-rég túl lesznek a szex kezdeti lépésein, de majd még mindig nem alhatnak együtt(nem szexrõl, alvásról beszélek), hogy egymást átölelve alhassanak el, illetve az mellett ébredhessenek, akit szeretnek. Ez az év vicce lesz a családotokban :D
Ha megbíznak egymásban, meg a szülõk is a a fiúban simán. Inkább egy olyan emberrel veszítse el a lány a szüzességét, akit szeret, nem igaz? Fél évesesnél hosszabb kapcsolat ilyen korban szuper, és ha még most tervezik, valószínû együtt is fognak maradni. Szerintem beadhatod a derekad es egy korábbi hozzászólónak igaza van, nagyon jót tesz egy gyereknek ha a szülõvel mindent meg tud beszélni, akár a kényesebb témákat. Finomaneg is lehet kérdezni a lánytól, hogy mik a szándékai. Ha van köztetek bizalom, el fogja mondani és ha megérted a legjobb anyának fog tartani. Légy vele nyitott, õszinte és megértõ. Nevelõ, de nem (feltétlen) tiltó. Hosszútávon mindkettõtöknek így jó. Neked azért, mert tudod, hogy éjszaka hol van a lányod, tudod, hogy kivel veszti el, (ha egyáltalán elakarja), jobb lesz a kapcsolatotok es nem fog hazudni. Sok sikert!
Szerintem a kiscsaj már nem szûz, de ha az is akkor mondjuk ma estig. :) Amúgy meg gondold magadat a lányod helyébe! Te ilyen fiatalon mit akartál volna? Azt hogy a szüleid segítsenek és jófejek legyenek, vagy hogy tiltsanak mindent? Ha a lányodat rendesen felvilágosították akkor semmi gond nem lehet!
nekem 15 évesen is megengedték, és kb fél éve voltunk együtt az akkori szilveszterkor, ilyenbõl nem volt gáz nálunk soha, anyámmal lakok amúgy 20L
igen. Inkább nálunk aludjanak (mert akkor lelõhetem a srácot) mint a fiunál aki lehet, hogy este baltás gyilkos.
szerintem ha errõé kérdez a lányod akkor csak szimplán nyomj a kezükbe egy csomag óvszert, kacsints rá, és menj el otthonról, és úgy 8-10óra múva mennj haza.ha ez többször megismétlõdik, és rájönnek az idõre akkor tudnak készülni hogy akkor megy hozzá az ember, és minden oké.mindig tudni is fogsz róla amikor eggyütt vannak, mert az ingyen óvszerért, cserébe mindig tájékoztatni fog.
Megengedném.
Még mindig nem engedted meg nekik?(A kérdés ismételt kiírásából ítélve, nem.) Ne aggódj, a lányod már biztosan nem szûz.
igen. ha sexelni akarnak akkor így is úgy is fognak.... és inkább nálatok tegyék mint egy vadidegen 'haver' autójának hátsóülésén, nem?
Meg ! Ha azt akarnák azt máshol is megtehetik !
meg hát
9 hónap, jézusom :D :D :D tuti nem szûz már
Akkor már mindenórásak? :)
A kérdező hozzászólása: 9 hónapja vannak már együtt! :)
Engem anyukám 15 évesen engedett elõször fiúnál aludni, mikor 4 hónapja voltunk együtt. Mégis vártunk még a szexszel még fél évet... Ahogy írta már más is, ha le akarnak feküdni egymással, akkor akármikor megtehetik, nem kell ahhoz éjszakának lenni. Úgyis érzik, hogy mikor van itt az ideje..
Én is 16 voltam, mikor összejöttem a barátommal, Õ pedig 18. Mi 9 hónapja voltunk együtt, mikor elõször nálunk aludhatott a barátom, de mivel a húgommal közös szobám van, így nem alhattunk együtt... Én kiosontam mellé éjjel, de csak pár órára, mivel a hallban aludt, ahol mindenki átjár... Aztán 1 éve voltunk együtt, mikor szilveszteri buliba mentünk, és akkor is nála aludhattam, de nem úgy, hogy külön megkérdeztem, hanem egyértelmû volt, hogy nem megyek haza a buliból... Akkor feküdtem le vele. De késõbb sem soha azért szerettem volna Vele aludni, mert szexelni akartunk, hanem mert annyira jó dolog a karjaiban elaludni. És igazából már 20 éves múltam, 4 éve vagyunk együtt, és még mindig nem alhatok nála bármikor... Kb 3 havonta egyszer engedik meg, hogy ott aludjak nála, de akkor is egy csomó veszekedés árán, hogy mégis miért akarok ott aludni. Ezt túlzásnak tartom, egyrészt a 20 évem miatt, másrészt az eltöltött 4 évünk miatt. Szerintem ha látod a fiatalokon, hogy tényleg odavannak egymásért, ha megbízol a srácban és a lányodban is, ha úgy látod, lehet jövõje a kapcsolatuknak, akkor nyugodtan engedd meg. Engem már teljesen tönkretesz lelkileg, hogy a szüleim mennyi mindent nem engednek meg, és csak annak köszönhetem, hogy a barátom velem maradt, hogy annyira szeret... De a lányod korában folyamatosan rettegtem, hogy mikor hagy el amiatt, hogy a szüleim mennyi minden nem engednek meg nekem, és teljesen ki voltam készülve ettõl. 20/L
sztem beszélj a lányoddal, hogy a szex még korai, és csak úgy engeded ha az nem lesz
Igen. Anyu nekünk 5 hónap után engedte, a srác 19 én 16(najó és fél) voltam. Nagyon jól kijöttünk... aztán az egyetem mindent elrontott... Ha tiltjátok, megtalálják a módot rá. Ha nem tiltod, van esély rá, hogy ha baj van, hozzád fordul, nem csinál hülyeséget.
az én anyukám már 2 hónap után engedte hogy együtt aludjak a barátommal, pedig nem az a hú de engedékeny szülõ. de látta, hogy nagyon nagyon szeretjük egymást, meg is bízott bennem. és nem is szexeltünk az elsõ 3 együttalvásnál. én és a barátom, már 2 éve együtt vagyunk, most 18 évesek vagyunk :) semmi gond nincs az együttalvásnál, ha az a két ember szereti egymást
Jo eg!! ti hol eltek? Ha a kerdezo egy anyuka, akkor igazan szegyenlheti magat, hogy ilyet meg meg is mer kerdezni tobb vadidegentol!!! Anya vagy, a te lanyod, nemtudsz donteni? Beszel meg a paroddal! De gondoljal mar bele: 7 honap, az semmi, 16 eves lanyod van, ha baszhatneka van akkor csinalja ahol eppen akarja, de te meg szabadutat is adsz neki? gyerekek meg, akarmikor teherbe eshet a lanyod, gondolkozz picit! De a te lanyod, te szulted, lasd el az unokadat is, ha ennyire kedved van hozza. Egy anyuka, akinek 17 eves lanya van, es akinek a lanya 1 eve jar a baratjaval, es aki nemengedi meg, hogy egyuttaludjanak!!
Engedd meg különben azt fogja hazudni, hogy a barátnõjénél alszik és inkább a lányod alszik ott a fiúnál.
21:52-es ez az!!! "16 eves lanyod van, ha baszhatneka van akkor csinalja ahol eppen akarja, " csinálja csak egy kocsma wc-jében, vagy a suliban a szertárban. és igen, basszon az a gyerek, ne szeretkezzen azzal, akit szeret! én nem értem az iróniát, vagy ilyen beszûkült és buta vagy? egy lányos apa
21:52es te pont az a szülõ vagy, aki azt hiszi, hogy hú de jól neveli a gyerekét, de hidd el, hogy a lányodat már rég "megbaszta" a pasija, és nem mondja el neked. köszönheted annak hogy egy ekkora barom vagy
#16-os, te szerencsétlen. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Akkor át se engedd hozzá, hiszen nap közben is lehet szexelni. Sõt, a fiú se mehessen hozzátok. Csak és kizárólag közterületen találkozzanak, ahol legalább 4-5 ismeretlen vagy ismerõs ember látja õket. Gondolkodj már egy kicsit... Ha szexelni akarnak, szexelni fognak. Az meg rajtad múlik, hogy hagyod, hogy ezt egy kényelmes ágyban, higiénikus körülmények között teszik meg, vagy egy erdõben, esetleg a kocsma WC-jében (persze, a te lányod oda sem jár... gondolod te). Ráadásul 17 éves. Nem azt mondom, hogy elkésne, ha nem vesztené el a szüzességét, mert nyilván nem, de azért annyira már nem is korai (felnõttként mondom, nem vagyok tini én sem). Vigyázz, nehogy túlzásba ess a nagy tiltogatással, mert egyszer csak azon kapod magad, hogy még 20 évesen is te irányítod az életét (mint pár kommenttel feljebb írta valaki...). Kedves Kérdezõ, te végül mit válaszoltál a lányodnak?
A kérdező hozzászólása: Nem engedtem meg neki, azt mondtam, hogy még egy jó darabig nem fognak együtt aludni!
És miért nem engedted meg? Mit gondolsz, lefeküdtek már egymással?
Ha nem engedted meg, akkor két dolog történhetett: - az elsõ adandó alkalommal lefeküdtek, - vagy még csak most tervezik, hogyan fognak hamarosan lefeküdni. Jobb lett volna, ha engeded.
Pedig sokáig úgy tûnt, hogy õ egy normális szülõ...

Tudtátok ha én 18 évesen a 15 éves barátnõmmel amerikában szexelnék akkor akár 20 évre ítélnének, "pedofíliáért"? Normálisak ezek?

feltetem angol lapra kérdést rólam és a barátnõmrõl, erre letörölték a kérdésemet hogy megírták hogy elküldték az adataimat, ipmet a megfelelõ szerveknek. persze magamalá szartam a röhögéstõl, de mi a szar ez? amerika nem a szabadság és normalitás hazája??? 18f

Legjobb válasz: Ez gondolom a megfelelõ államban törvényt sért. Milyen oldalról van szó?

Ez gondolom a megfelelõ államban törvényt sért. Milyen oldalról van szó?
Amerika meg a normalitás? Na ne viccelj már.. :D
Ha az én 15 éves lányommal szexelnél, ki is herélnélek, szóval Amerika egy humánus hely hozzám képest.
Az USA egy diktatúra.
Amerikában elég sok ilyen törvény van, meg vannak szabva az egyes államokban a korhatárok, hogy ki-kivel lehet. Szexuális bûnözõk listájára kerül, aki pornót terjeszt, pedofilok közé meg a tanárnõ, aki lefeküdt a 17, 5 éves tanítványával. Közben meg van olyan állam, ahol 13 évesen már lehet házasodni.
18 évesen miért 15 évessel jössz össze? A korodbeliek kiröhögnek vagymi?
*bürokrácia
Amerikai a bolondok és a bürokráció hazája.
Ez csak az egyik probléma. A másik, hogy az "undorító" önmagában nem elégséges érv valakinek a börtönbe zárására. Ha egy idõsebb partner egy fiatalabbal létesít szexuális kapcsolatot, akkor nem azt kell nézni, hogy undorító, vagy hogy mit fog szólni a szomszéd Mariska néni. Hanem hogy a fiatalabb partner képes-e a saját szexuális életével kapcsolatban felelõs döntést hozni, vagy sem, illetve, hogy az idõsebb partnertõl mennyire várható el, hogy ezt helyette megtegye, és ne létesítsen vele kapcsolatot. A belelegyezési korhatárok errõl szólnak, nem arról, hogy Hugh Hefner egy gusztustalan vénember, aki még gusztustalanabb szõke cafkákkal jár, akik az unokái lehetnének. Vagy a dédunokái. Kedves egészségére!
15. Akkor a 17 éves lány nem feküdhet le újra a pasijával, mert a fiú már betöltötte a 18-at?
Én azt vezetném be Magyarországon hogy 18év feletti csak 18év felettivel szexelhessen , akár heteroszexuális kapcsolatról vagy homoszexuális kapcsolatról lenne szó. Undorító az , mikor egy 40-50éves faszi 15-16-17éves csajt rosszabbik esetbe fiút akar szexuális kapcsolatra.
"Az Egyesült Államok a HÜLYÉK hazája, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak mindenkinél, és hogy a világ Amerikából áll, és ráadásnak õk akarják irányítani a világot > ez mostanában megdõlni látszik, hogy szerencsére vagy sem, az más kérdés. Ott a legtöbb államban 18 éves korodtól lehet nemi életed. Amúgy nem tudnak mit tenni veled, ha tényleg rád tudnák küldeni a "megfelelõ szerveket", nálunk akkor is mások a törvények. Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják, fiatal hozzád a csaj, én is pl. 15 és fél évesen jöttem össze az akkor már 19 éves barátommal." És ez kb. 2 hete lehetett. Mert az értelmi színvonalad még mindig egy butább fajta 15 éves kislányéval egyenértékû.
Ha a 15 éves lányommal szexelnél, ki is herélnélek. Hozzám képest Amerika lenne neked a kánaán.
Az Egyesült Államok a HÜLYÉK hazája, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak mindenkinél, és hogy a világ Amerikából áll, és ráadásnak õk akarják irányítani a világot > ez mostanában megdõlni látszik, hogy szerencsére vagy sem, az más kérdés. Ott a legtöbb államban 18 éves korodtól lehet nemi életed. Amúgy nem tudnak mit tenni veled, ha tényleg rád tudnák küldeni a "megfelelõ szerveket", nálunk akkor is mások a törvények. Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják, fiatal hozzád a csaj, én is pl. 15 és fél évesen jöttem össze az akkor már 19 éves barátommal.
Akkor haladjunk sorba: 1. Pedofíliáért sehol nem ítélnének el, mert az nem egy jogi, hanem egy orvosi fogalom. 2. A beleegyezési korhatár nem egységes a világon, nagyon sok helyen 18. A szabadság ugye azt jelenti, hogy valaki felelõsségteljesen tud döntést hozni a saját életérõl. Olyan világban ahol magukat kiherélõs apukáknak képzelõ nettrollok szaladgálnak, annyi biztos, még nem teljesen tisztázott hány éves kortól képes valaki felelõs döntést hozni a szexuális életérõl. Ezért tér el országonként. 3. Sok olyan ország van, ahol 14 évnél is kevesebb a beleegyezési korhatár. Leginkább Dél-Amerikában és Afrikában. Egyik helyre sem vágyom különösen az egyébként ott tomboló szabadság miatt.
És ráadásul ez a lehulló csillag, a kapitalista világhatalom a kommunizmus egyik alappillérével, az emberi jogokat sértõ kémkedéssel tartja fenn a közbiztonságát. Ennek ellenére minden országról és intézkedésrõl meg van a véleménye és nyíltan kritizálja azokat. Belepofázik belügyekbe és jogszabályokon akad fenn, miközben ENSZ határozatokat vesz semmibe és milliókat használ ki gazdasági célokból.
A kérdező hozzászólása: 63% nagy a pofád, mint kb minden férfinek nõnek az interneten. dehogy herélnél te ki bárkit is ;)
15 ös vagyok. jogos a válaszod. akkor ugy fogalmazok hogy 18 éven aluli maximum csak 5 évvel idõsebbel lehessen.

Egyedi eset, hogy 18 évesen már kisbabát szeretnék? De már vagy 2 éve.32 éves a barátom és több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már nagyon sokszor szóba került a dolog.

A párom is nagyon szeretné, de azt mondja, hogy nem akarja "elrontani" ezzel a fiatalságomat, bulizzam ki magam. Nem vagyok nagy bulizós típus, és inkább babázni szeretnék már:(

Legjobb válasz: gúnyolódott, szerintem...(Bár ne lenne igazam..)

gúnyolódott, szerintem...(Bár ne lenne igazam..)
én is hasomló korban voltam mikor nagyon babaát szerettem volna, csak akkor még nagyon suliba jártam.suli abbahagyásával egyben(20 voltam) a gyogyszert is abbahagytam.mondván jön akkor amikor õ szeretne.15 hónapra rá teherbe is estem, és most 22 évesen itt alszik a kiságyba életem szerelme, az 5 hetes kisfiam, és egy pillanatra sem bántam meg hogy feladtam érte a fiatalságnak járó(buli meg ilyenek) dolgokat.mondjuk én sem voltam az a bulizgatós kicsapongó típus. én csak szurkolni tudok neked, nektek.persze nem mindig leányálom, de kívánom hogy mielõbb éld át te is ezt a csodálatos érzést, az anyaságot.
Gyest kapsz, az nincs munkaviszonyhoz kötve, csak a gyed. De ha nem hiányzik az a pénz, akkor hajrá!
Együtt érzek veled. Én is nagyon szeretnék már babát!!! Csak én már 24 vagyok. Jövõre elvileg belevágunk a babaprojektbe, de már nem bírom kivárni....
Szia! Nem egyedi az eseted! 18 éves , mostmár papíron is önálló, felnõtt személy vagy. Nagyon szép dolog az anyaság :) Nem elvenni szeretném a kedvedet, csak azért tudnod kell, hogy megvan ennek a felelõssége, és a "lemondása" is. A megszületõ babád teljesen felfordítja a megszokott kis életeteket, hozzá kell alkalmazkodni a nap 24 órájában. Éjjel felkelni hozzá, ringatni ha fáj a pocija... és bizony az apák sok esetben tudnak segíteni, de mégis minden rád, ránk anyákra hárul. Ezeket csak azért írtam le, hogy mindenre fel kell készülni a "babázáshoz" :)
tudod, az a baj itt, hogy aki abortusz meg a megtartás közt vacilál azt rögtön lelkesítik, hogy "vetesd el nyugodtan" , aki meg babát szeretne 18 évesen az meg vagy kisebbségi , vagy buta. Elkeserítõ. De ne csüggedj, én baba-párti vagyok! :)
Tök jó ez a korkülönbség!!! Jaj, szeretlek, kérdezõ!
Nem gúnyolódtam. Öh... szóval jó, hogy megvagytok ennyi korkülönbséggel. :) Legyen elég ennyi...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleménynyilvánításokat!:)
Nekem így a kommentjeidbõl az jött le, h értelmes lány vagy, ezért csak annyit tudok javasolni, hogy a továbbtanulást semmiképpen se hagyd ki, mert késõbb nagyon megbánhatod! Baba meg utána is lehet, vagy közben is egy pár év után.
Nekem sajnos még nincs babám, de 18 éves koromban vigyáztam egy tüneményes kisbabára (majdnem 3 éven át) és elmondhatom, hogy egyáltalán nem néztek le, amikor sétáltam vele, vagy játszótereztünk. Ugyan úgy elbeszélgettek velem, mint a többi kismamával. De egyébként sem számít az emberek véleménye, csak az, hogy te mit szeretnél. Sajnos nekem még várnom kell egy picit a baba projekttel, mert nálunk egyikõnknek sincs még jövedelme. De nálatok ez is megoldott, úgy hogy ha tényleg úgy érzed, hogy itt az idõ rá, akkor mihamarabbi babaáldást kívánok. :) )) 24/L
Szerintem ne foglalkozz azzal ki mit gondol, s ha valaki beszól vágj vissza neki, hogy te legalább fiatal vagy. Régen nem volt így kitolódva ez az egész, csak mostanában a nehéz pártalálás és pénzügyi meg egyébb felfogás miatt. Én már 33 vagyok és én is szeretnék már babát, de eddig a körülmények nem engedték, szóval megértelek. Egyébként kinek mikor jön el az ideje. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: *vélekedek
A kérdező hozzászólása: örülök neki, hogy nem csak én vélekedik így errõl a dologról:)
Ugyan már! Az, hogy más mit gondol, ne érdekeljen! Tudod hányszor megkérdezik tõlem, hogy Úristen 25 éves vagy? 6 éves gyerekkel? Nahát! Nem volt korai! Nem, nem volt korai, én már átélhettem tízen évesen ezt a csodálatos dolgot. Ha tényleg erre vágysz, nem is tudom miért foglalkozol ezzel. Majd ha elõször megpillantod azt a kis csodát a karjaidban, rájössz, hogy ezek a dolgok egyáltalán nem fontosak.
Én 19évesen szültem a kisfiamat, most 6 éves és van egy hat hónapos kislányom, szerintem ez beállítottság kérdése, van aki még 30 évesen sem elég érett a gyermeknevelésre, van aki pedig már 18évesen is kész rá, hogy anya legyen. Nekem õk a mindeneim. Szerintem vágjatok bele, nem kor függõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: igen, ettõl félek én is, hogyha esetleg 20-21 évesen tervezetten teherbe esek, mit fognak rólam gondolni. Jó, alapból nem érdekel mások véleménye, de tudom, mikor egy fiatal kismamát meglátnak az utcán, nem az jut eszükbe egybõl, hogy jaj biztos szeretõ férje van és családot szeretnének, hanem, hogy biztos felcsinálta az éretlen barátja...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bátorítást!:)
A kérdező hozzászólása: jah, értem... akkor picit túl naiv voltam:P
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy tetszik a korkülönbségünk, 2. válaszoló. Elmondod, hogy miért?:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok a lemondás, stb, 3 testvérem van:) minimum ennyi gyereket szeretnék én is. Az a baj, hogy a lemondás sem érdekel, nagyon szeretném már. Csak ha belegondolok, hogy még csak érettségi után vagyok, végzettség nélkül, így még GYES-t sem kapnék (azt hiszem), ilyenkor rájövök, hogy sajnos még pár évet várnunk kell:(
A kérdező hozzászólása: középsuliban végig kitûnõ tanuló voltam, most tanárnak készülök:) bár a sulit sem szeretem annyira, elég nehéz volt eldöntenem hova menjek tovább. inkább a családon gondolkodnék már...

A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Volt már sex? Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha nem engednek.. Max lázadsz egy sort , és a p*fájukba vágod hogy már rég nem vagy szûz és kénytelenek vagytok akkor egy mocskos hotelbe szexelni

Volt már sex? Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha nem engednek.. Max lázadsz egy sort , és a p*fájukba vágod hogy már rég nem vagy szûz és kénytelenek vagytok akkor egy mocskos hotelbe szexelni
miért van a címkék közt az , hogy szõlõ? xdxdxd
A kérdező hozzászólása: volt már szex, és tudnak is róla
Ez az õ döntésük ameddig náluk laksz. Persze én is szeretném, ha ilyen szempontból a szülõk engedékenyebbek lennének.
Hát akkor meg mitõl féltenek? Mond nekik, hogyha te nem aludhatsz nála akkor majd Õ alszik ott nálad :D
Elég buta megközelítés, miért ne aludhatnátok egy helyen? Szexelni meg kb. bárhol lehet ahol nem tudnak róla, nem feltétlenül csak egymás szobájában. Szóval mi értelme a tiltásnak?
Nekem viszonylag szigorú anyukám. Éjszakánként soha nem mehetek el úgy, hogy ne tudnák hol vagyok, mindig jönnek értem és max 2ig maradok kint, de ez is csak akkor történik legfeljebb meg, ha barátnõmnek szülinapja van. Nyaranta megengedi 2 éve(16 voltam amikor elõször), hogy lemenjek barátnõmhöz Balatonra, ahol fiúk is voltak, de nem történt persze semmmi, haverok voltak. Ettõl függetlenül év közben egyetlen egyszer aludhattam a barátnõmnél, mert még azt se szereti, ha nála alszom, pedig szüleit is ismeri és kint laknak peremkerületben, ezért lehetetlen hazajönni, de akkor is anyukám inkább eljött értem kocsival. Szóval én tényleg azt hittem, hogy reménytelen lesz, már elõre féltem amikor most lett barátom nyáron és õ egy-másfél hónap utá felhozta, hogy mi lenne ha nála aludnék vagy õ nálam. Tudtam , hogy esélytelen. 5 évvel idõsebb nálam a párom. 4 hónap után feküdtem le vele és anyukám ezt megtudta az ágynemû miat (..) utána beszéltem vele errõl és elmentünk dokihoz, hogy szedjek gyógyszert. Most kezdem majd el pár nap múlva amikor esedékes a menzeszem. A lényeg, hogy fél év után nekem megengedte anyukám, nagyon húzta a száját, nem tetszett neki a dolog, de elmondtam, hogy nekem ez fontos, hogy vele aludhatok és nem azért, mert azt máskor is tudjuk csinálni.. Szerencsére a végén már õ is mondta, hogy nem csak sötétben lehet szexelni és akkor ha ottalszol a másiknál. Szóval hihetetlen volt, de barátomnál aludhattam és megérte azt a pár kellemetlen beszélgetést amit emiatt folytattam. Amit tanácsolok, ha meg is engedi majd anyukád akkor ha ott vagy barátodnál akkor is jelentkezz le este és reggel is, hogy tudja, hogy minden rendben és nem kell izgulnia. Ez sokat jelentett az én anyukámnak tudom :) Nagyon sok sikert és gratulálok a két évhez!!:)
Kérd meg a fiud audjon nálad ennyi ;D

Barátom bejelentette, hogy el akar jegyezni. Bele lehet ugrani már 18 évesen a nagybetűs életbe vagy megszívjuk mindketten?

Legjobb válasz: Ugyanazt írtam volna mint az elsõ :) jegyezzen csak el, legfeljebb felbontjátok. A házasság viszont még korai!

Ugyanazt írtam volna mint az elsõ :) jegyezzen csak el, legfeljebb felbontjátok. A házasság viszont még korai!
Szerintem meg ne jegyezzen el. Az eljegyzés azt jelenti, hogy záros határidõn belül el akar venni. Semmi értelme annak, hogy 18 évesen eljegyez, majd még 5-7 évig jegyben jártok, aztán vagy szakítotok, vagy nem.. Majd ha tényleg házasodni akartok akkor legyen eljegyzés. Nem kell ezt a hülye jegyezzük el egymást két hét után divatot követni.
Az eljegyzés nem jelent semmit, egy szép gesztus, fõleg ebben a korban. Bármikor fel lehet bontani, nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Tanuljatok, keressetek munkát, és ha már 1-2 éve együtt is laktok, akkor majd eldöntitek, hogy akartok-e esküvõt. De a tapasztalatom az, hogy senki se fog titeket komolyan venni, esetleg még viccelni is fognak ezzel... 24N
Nyugodtan jegyezzen el. De 30 éves korod elõtt ne házasodj!!!
Nekem nagyon furcsa ezt olvasni, hogy sokaknak az eljegyzés nem jelent semmit, mert fel lehet bontani...milyen gondolkodás ez? Én ha csinálok valamit, akkor azért, mert fontos, ha nem fontos akkor minek az eljegyzés az ilyen embereknek? Az ilyen gondolkodású emberek szoktak elválni fél év után.... mert azoknak a házasság sem jelent többet...meg semmi az életben
Marhaság az eljegyzés, pláne ilyen fiatalon, a szexsszel meg vigyázz nehogy gyerek legyen, mert az már felér egy eljegyzéssel és a végén még az is elõfordulhat hogy pokollá válik mindkettõtök élete.
Amíg nem laktok együtt, nincs önálló jövedelmetek, addig nem vagytok a nagybetûs életben....
A kérdező hozzászólása: Korántsem. Épp ez az a fórum, ahol más kárán lehet tanulni.
Az ember a saját hülyeségeibõl tanul, de a szülõi tanácsokat sem szabad figyelmen kívül hagyni.
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy nem tudom megjósolni az eljegyzés visszhangját, de úgy tûnik a hozzászólásokból, hogy mérsékelt. Viszont szülõi, nagy szülõi részrõl korántsem zökkenõmentes a történet, õk hallani sem akarnak arról, hogy összeköltözzek valakivel anélkül, hogy kötelék lenne köztünk, mert szerintük botrányos.
Nekem meg az a furcsa, hogy valakinek a nagybetûs életet az eljegyzés jelenti. Elhamarkodottnak tartom. Nyugodtan pontozzatok le.;)
Nem megszívni fogjátok, csak esetleg megbánni. Bár az sem biztos. Viszont az tény, hogy én addig nem jegyezném el magam, míg nem éltünk együtt legalább fél-1 évet és amíg nincs kilátásban az esküvõ. Ezek nélkül felesleges, mert nem valószínû, hogy eljuttok az oltárig. A párod részérõl ez csak egy próbálkozás, hogy magához láncoljon és ne lépj le mellõle...
Szerintem tévedsz. Az itt válaszolóknak van már valami tapasztalatuk, és valljuk be: 18 évesen eljegyzés..... Persze, lehet, hogy az ember akkor halálosan komolyan gondolja (bár maga a kérdezõ bizonytalan, szóval õ nem), de a gyakorlat azt mutatja, hogy az ennyi idõsen történt eljegyzéseknek sok értelme nincs. Erre írták, hogy ha akarják "játsszanak felnõtteset", de valójában még gyerekek. Ha mégis meglesz az eljegyzés, akkor viszont számoljanak azzal, hogy nem biztos, hogy tartós lesz. Az ember személyisége a 20-as évek után nagyot változik, teljesen más szerepek jönnek majd, munka pl. sok embert megismernek.... Ez csak tapasztalat.
a lánykérés még mindig úgy zajlik, hogy a férfi azt kérdezi: "leszel a feleségem?" nem pedig azt, hogy "leszel a menyasszonyom?" ennélfogva (is) szerintem nem sok fura van benne, hogy a legtöbben azért még mindig úgy gondolják, hogy az eljegyzés igenis jelent valamit, méghozzá házassági szándékot. én elfogadom, hogy vannak emberek, akiknek az eljegyzés semmit nem jelent, de azt már nem értem, hogy akkor õk miért csinálják.... kérdezõ! szerintem csak akkor csináld, ha komolyan gondolod!
Éretlenek vagytok még hozzá, ha most megesküdtök mondjuk egy év múlva lesz gyereketek, de pénz nem lesz...aztán jön a pokol..jön a válás, egyedül maradsz a gyerekkel. PErsze tudom, most az jön hogy õ nem olyan, hgoy õ szeret és nem hagy el soha, mert dúl a nagy szerelem. Semmi se tart örökké. És igen, az ember a saját hülyeségeibõl tanul. A másokéból sosem, mert mindenkinek más természetû dolgai vannak, nem vagyunk egyformák.

18 éves legjobb barátom szeretne a gyerekem keresztapja lenni. De még nem házas az nem gond? Lehet ő a kereszapja?

Legjobb válasz: természetesen lehet,ha meg van keresztelve,áldozva,bérmálkodva..stb. nem kell,hogy házas legyen..

természetesen lehet, ha meg van keresztelve, áldozva, bérmálkodva..stb. nem kell, hogy házas legyen..
18 évesen még jó, hogy nem házas :O am az nem számít semmit..
A kérdező hozzászólása: ennek nagyon örülök :) köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: 18 évesen is lehetne házas mint pl anyósom is az volt ennyi idõsen...na mind1. azt szeretném még kérdezni hogy keresztszülõk mind a két szülõ részérõl lehet szal 2-2 vagy csak 1 keresztapa és 1 kereszanya lehet? Mármint úgy értem hogy az én részemrõl is lehet 2kereszszülõ meg a párom részérõl is. Szóval értitek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!