Találatok a következő kifejezésre: 18 éves a (2012 db)

Normális, hogy 18 évesen a 14-15 éves csajok jönnek be a legjobban?

Nem vagyok pedofil csak ez a korosztály indítja be legjobban a fantáziámat :D Barátnőt is ebből a korosztályból szeretnék magamnak csak nem tudom hol keressek :D

Legjobb válasz: egyszer végig gondoltam, hogyha majd 40 éves leszek, akkor már az idõsebb nõk jönnek be, vagy mindig a fiatalok izgatnak fel? a fiatalabbak mindig jobban fognak tetszeni mint a saját korosztályod (mondjuk a te korosztályodból is tudnék ajánlani csajokatxd). ez nem pedofilság... 3év? ugyanmár!! egyébként megértem, a mai 13 éves lányok 15nek is elmennének, tehát a 15 évesek 18 évesnek néznek ki, ergo a saját korosztályod tetszik, csak más korban. o.O F*CK LOGIC

egyszer végig gondoltam, hogyha majd 40 éves leszek, akkor már az idõsebb nõk jönnek be, vagy mindig a fiatalok izgatnak fel? a fiatalabbak mindig jobban fognak tetszeni mint a saját korosztályod (mondjuk a te korosztályodból is tudnék ajánlani csajokatxd). ez nem pedofilság... 3év? ugyanmár!! egyébként megértem, a mai 13 éves lányok 15nek is elmennének, tehát a 15 évesek 18 évesnek néznek ki, ergo a saját korosztályod tetszik, csak más korban. o.O F*CK LOGIC
Normális.
A kérdező hozzászólása: De nekem olyan csajok tetszenek akik kis cukik, kislányosak, félénkek nem azok a diszkóó kurv*ákok :D
normális ;)
A kérdező hozzászólása: Hol tudnék ilyen korosztályú csajokkal ismerkedni Miskolcon?:) Most nem a partyzós csajokra gondolok mert azok nem kellenek :D Nem lesz fura egy 14-15 évesnek ha 1 18 éves udvarol neki?:)
Bármit is tégy, ha találkozol egy normális csajjal aki tényleg nem diszkó ku rva és szeret ne vágd át. :D Én is keresek egy normális csajt és sokan lehet azért mennek át parti ribancba mert sokan átbaszták már õket. 16/F
A kérdező hozzászólása: Hát ha találnék 1 normális csajt...jó is lenne :D Amúgy nem szokásom átvágni senkit :)
Középsuli 9.-esek pont 15 évesek, úgyhogy ott jól lehetne... Meg hobbin, ismerõsökön keresztül... :) Amúgy nekem is a fiatalabb lányok tetszenek, ez normális... a lányoknak meg az idõsebb fiúk! (Többnyire)
A cuki 14-15 évesekkel talán sport klubokban lehet leginkább megimerkedni. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy, onnan választanak maguknak barátot.

Mit szólnátok hozzá ha 18 évesen a párotok (26) megkérné a kezeteket? Nagyon nem tudom mit tegyek.

3 éve vagyunk együtt szeretjük egymást,csak meglepett ez a lánykérés,mivel most lettem 18 ő meg már 26 és a sosem mondott olyanokat,hogy velem akarja leélni az életét még azt sem hogy szeret(persze éreztette :)) és amikor felhoztam ezt a témát mindig terelt idézem: "ki tudja még mi lesz addig". Elkezdte mondani az esküvőt meg az összeköltözést és a gyerek témát,hogy ő mennyire szeretne egy babát(előtte sosem emlegetett ilyen dolgokat,ha gyerekről beszélgettünk,hogy lesz-e majd annyit mondott,hogy ő nem igazán akar). Az összeköltözés még oké...de viszont az esküvőt meg a gyerek kérdést igazán nem tudom hova tenni.Fiatal vagyok még ahhoz,hogy szüljek.Tovább is akarok tanulni(támogat benne szerencsére,de egy gyerek mellett nem igazán menne.)Abba látom a megoldást,hogy leülök vele beszélni és elmondom neki ezeket remélem megérti és elfogadja a döntésem. Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Na ezért nem kell 8 évvel idõsebb pasival kavarni gyerek fejjel... Én nemet mondanék, mert számomra a házasság egy életre szól, 18 évesen pedig nem vagyok biztos benne, hogy az ember meg tud hozni egy ilyen döntést. A baba projekten pedig ráérsz 22-23 évesen egyetem után gondolkodni.

Na ezért nem kell 8 évvel idõsebb pasival kavarni gyerek fejjel... Én nemet mondanék, mert számomra a házasság egy életre szól, 18 évesen pedig nem vagyok biztos benne, hogy az ember meg tud hozni egy ilyen döntést. A baba projekten pedig ráérsz 22-23 évesen egyetem után gondolkodni.
Kapuzárási pánik, önképzavar. Ezek jellemzik a pasidat. Magához akar láncolni, hogy biztosítsa a saját esélyeit. Az ráadásul igen félõs magatartásra utal, hogy ezeket csak most említi. Félt, hogy akkor eleve nem akartál volna vele járni. Szerintem egy puhapocs.
Mondj igent, de ne írj alá semmiféle házassági szerzõdést, hogyha 4-5 éven belül szétmennétek akkor tudja perelni és ne kelljen dolgoznod.
ma 15:00 tehát legyen qrva? Ennyire idióta magad sem lehetsz. Ha irigyled a qrvákat, akkor állj ki a sarokra. Ki akadályoz meg benne??!
várj még 5évet vele ha együt vagytok adig akor már ideje lesz ha meg nem akor hibe lene most. Ne láncold magad eg ypasihoz még pár évig. Elõb állás kõzõs lakaás. egy darabig éljetek együt akor rá ér.
15:03 Látom szövegértésbõl te sem mentél át általános oskolában. olvasd el még 1-2x amit írtam, talán eljut a tudatodig hogy mire is céloztam vele. * mitõl k*rva az aki csak 1 pasival dug, és még pénzt se kap érte??? Te full hülye vagy!
Ha nem tervezel vele komolyabbat, minek vagy vele együtt?

18 évesen a srácok akarnak KOMOLY kapcsolatot?

Legjobb válasz: 10 évesen is akartam.

10 évesen is akartam.
Ha olyan nagyon szeretett volna, akkor nem hagy el egy másik csávóért.
Nem üldöztem el. Õ még nálam is jobban ilyen volt. Többször is sírt örömében annyira szeretett stb.
Vannak. 7es szerintem elüldözted :/
7: Ezért nem kell néhány hónap után ilyen terveket szövögetni.
Én nagyon. Meg is lett hozzá a tökéletes partner állandóan a jövõnkrõl ábrándoztunk, hogy majd ez meg az lesz gyerekek meg mennyire szeretjük egymást stb stb tökéletes kapcsolat volt erre elhagy a p*csába egy másik fickóért csupán annyi emberség maradt benne, hogy elõször felvezette, hogy már kezd kiszeretni belõlem stb és szakítottunk szép lassan. Utána szakítás után pár héttel már meg is volt neki az új én meg azóta "haldkolom" és rettegek attól, hogy sok ilyen pofára esést nem fogok túlélni mert nekem olyan kell aki szintén nagyon komolyan gondolja.
Én igen, de nem nagyon találok partnert!
Ovis koromban is akartam volna (viccen kívül igaz akkor mást takart a fogalom), de ez csak azon múlik, hogy megtalálod e azt a fiút akitõl te komoly kapcsolatot akarsz és aki tõled akar komoly kapcsolatot, akivel minden, a szabadidõtök, a szex, bármi teendõ legyen az meló vagy tanulás vagy hobbi összhangban akár együtt akár külön külön de egymás iránt érdeklõdve tudjátok csinálni. Tehát ha rátalálsz a másik feledre akivel egy perc sem unalmas és nyûg, ez akár 10 éves korban is lehet vagy 40.
nem nagyon
Nem korhoz kötött!Ez személyiség függõ!
nem igazán. :D valami mást akarnak.
A megfelelõ személlyel, én akarok. :) Persze nem bánom, ha csak szex van a kevésbé- illetve nem-megfelelõekkel. :P 18/F

A katonatiszti egyetemre szertnék menni, de a felvételi (márc 1) előtt leszek csak néhány nappal 18 éves, a szemem nagyon rossz -5.75 ill -3.75 és szeretném megműtetni (bővebben lent), mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak? Várjak még 1 évet érettségi után, csináljam meg a szemem és menjek, mert ha jól tudom az érettségi eredményeket csak 1 évig lehet még tovább vinni. Vagy az egész offos, mert még romolhat a szemem?

Legjobb válasz: Ha jól tudom a szemet 20-22 éves kortól ajánlják mûteni, az alatt nem. Az érettségiddel akár 40 évesen is jelentkezhetsz fõiskolára, azzal nem lesz gond.

Ha jól tudom a szemet 20-22 éves kortól ajánlják mûteni, az alatt nem. Az érettségiddel akár 40 évesen is jelentkezhetsz fõiskolára, azzal nem lesz gond.
18 évesen megmûtetheted a szemed, márha fél évvel elõtte nem romlott - tehát stagnál. Nyilván el kell menned szemészetre -leletet kérni miután megvizsgálták a szemed. Azt vinned kell majd oda ahol mûtik a szemed- ott megnézik, ha nem romlott megmûtik - tanácsot adnak, javasolják milyen típusú mûtét legyen lasib vagy más. Ezek ára is más - egyik szemenként 150 a másik 250 vagy mennyi. A tb nem állja, tehát olyan 300-500 ezer lesz, van részlet fizetés is. Az olcsóbb - 70/74ezer elõre, 10 ezer havonta = 1 szemre, a drágább 140 ezer elõre, 20 ezer havonta = 1 szem. Ha az évben töltöd be a 18-at amikor jelentkezel akkor nincs probléma ha jól tudom. Én két év múlva felvételizek és szintén szemmûtéttel, majd mesélj neked, hogy sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat :) Ment a zöld.

Tudtátok ha én 18 évesen a 15 éves barátnõmmel amerikában szexelnék akkor akár 20 évre ítélnének, "pedofíliáért"? Normálisak ezek?

feltetem angol lapra kérdést rólam és a barátnõmrõl, erre letörölték a kérdésemet hogy megírták hogy elküldték az adataimat, ipmet a megfelelõ szerveknek. persze magamalá szartam a röhögéstõl, de mi a szar ez? amerika nem a szabadság és normalitás hazája??? 18f

Legjobb válasz: Ez gondolom a megfelelõ államban törvényt sért. Milyen oldalról van szó?

Ez gondolom a megfelelõ államban törvényt sért. Milyen oldalról van szó?
Amerika meg a normalitás? Na ne viccelj már.. :D
Ha az én 15 éves lányommal szexelnél, ki is herélnélek, szóval Amerika egy humánus hely hozzám képest.
Az USA egy diktatúra.
Amerikában elég sok ilyen törvény van, meg vannak szabva az egyes államokban a korhatárok, hogy ki-kivel lehet. Szexuális bûnözõk listájára kerül, aki pornót terjeszt, pedofilok közé meg a tanárnõ, aki lefeküdt a 17, 5 éves tanítványával. Közben meg van olyan állam, ahol 13 évesen már lehet házasodni.
18 évesen miért 15 évessel jössz össze? A korodbeliek kiröhögnek vagymi?
*bürokrácia
Amerikai a bolondok és a bürokráció hazája.
Ez csak az egyik probléma. A másik, hogy az "undorító" önmagában nem elégséges érv valakinek a börtönbe zárására. Ha egy idõsebb partner egy fiatalabbal létesít szexuális kapcsolatot, akkor nem azt kell nézni, hogy undorító, vagy hogy mit fog szólni a szomszéd Mariska néni. Hanem hogy a fiatalabb partner képes-e a saját szexuális életével kapcsolatban felelõs döntést hozni, vagy sem, illetve, hogy az idõsebb partnertõl mennyire várható el, hogy ezt helyette megtegye, és ne létesítsen vele kapcsolatot. A belelegyezési korhatárok errõl szólnak, nem arról, hogy Hugh Hefner egy gusztustalan vénember, aki még gusztustalanabb szõke cafkákkal jár, akik az unokái lehetnének. Vagy a dédunokái. Kedves egészségére!
15. Akkor a 17 éves lány nem feküdhet le újra a pasijával, mert a fiú már betöltötte a 18-at?
Én azt vezetném be Magyarországon hogy 18év feletti csak 18év felettivel szexelhessen , akár heteroszexuális kapcsolatról vagy homoszexuális kapcsolatról lenne szó. Undorító az , mikor egy 40-50éves faszi 15-16-17éves csajt rosszabbik esetbe fiút akar szexuális kapcsolatra.
"Az Egyesült Államok a HÜLYÉK hazája, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak mindenkinél, és hogy a világ Amerikából áll, és ráadásnak õk akarják irányítani a világot > ez mostanában megdõlni látszik, hogy szerencsére vagy sem, az más kérdés. Ott a legtöbb államban 18 éves korodtól lehet nemi életed. Amúgy nem tudnak mit tenni veled, ha tényleg rád tudnák küldeni a "megfelelõ szerveket", nálunk akkor is mások a törvények. Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják, fiatal hozzád a csaj, én is pl. 15 és fél évesen jöttem össze az akkor már 19 éves barátommal." És ez kb. 2 hete lehetett. Mert az értelmi színvonalad még mindig egy butább fajta 15 éves kislányéval egyenértékû.
Ha a 15 éves lányommal szexelnél, ki is herélnélek. Hozzám képest Amerika lenne neked a kánaán.
Az Egyesült Államok a HÜLYÉK hazája, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak mindenkinél, és hogy a világ Amerikából áll, és ráadásnak õk akarják irányítani a világot > ez mostanában megdõlni látszik, hogy szerencsére vagy sem, az más kérdés. Ott a legtöbb államban 18 éves korodtól lehet nemi életed. Amúgy nem tudnak mit tenni veled, ha tényleg rád tudnák küldeni a "megfelelõ szerveket", nálunk akkor is mások a törvények. Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják, fiatal hozzád a csaj, én is pl. 15 és fél évesen jöttem össze az akkor már 19 éves barátommal.
Akkor haladjunk sorba: 1. Pedofíliáért sehol nem ítélnének el, mert az nem egy jogi, hanem egy orvosi fogalom. 2. A beleegyezési korhatár nem egységes a világon, nagyon sok helyen 18. A szabadság ugye azt jelenti, hogy valaki felelõsségteljesen tud döntést hozni a saját életérõl. Olyan világban ahol magukat kiherélõs apukáknak képzelõ nettrollok szaladgálnak, annyi biztos, még nem teljesen tisztázott hány éves kortól képes valaki felelõs döntést hozni a szexuális életérõl. Ezért tér el országonként. 3. Sok olyan ország van, ahol 14 évnél is kevesebb a beleegyezési korhatár. Leginkább Dél-Amerikában és Afrikában. Egyik helyre sem vágyom különösen az egyébként ott tomboló szabadság miatt.
És ráadásul ez a lehulló csillag, a kapitalista világhatalom a kommunizmus egyik alappillérével, az emberi jogokat sértõ kémkedéssel tartja fenn a közbiztonságát. Ennek ellenére minden országról és intézkedésrõl meg van a véleménye és nyíltan kritizálja azokat. Belepofázik belügyekbe és jogszabályokon akad fenn, miközben ENSZ határozatokat vesz semmibe és milliókat használ ki gazdasági célokból.
A kérdező hozzászólása: 63% nagy a pofád, mint kb minden férfinek nõnek az interneten. dehogy herélnél te ki bárkit is ;)
15 ös vagyok. jogos a válaszod. akkor ugy fogalmazok hogy 18 éven aluli maximum csak 5 évvel idõsebbel lehessen.
Te még sohasem masztiztál? Nincs saját tapasztalatod, vagy mi???
okádnom kell töled
na te aztán jó testvér vagy , elsüllyednék a szégyentöl a helyedben, inkább barbizzon a kishúgod
ööö... izgassa a csiklóját
ilyenekrõl beszélgettek?
celzas volt arra, hogy ilyen nyilvanvalo kamut meg en is tudok irni (: amugy idomagus vagyok. es rajottem hogy mert igy irta a kerdest; a redszer automatikusan kiszuri a kiskoruakat es torli a kerdest, ha ebben a kategoriaban kerdeznek. nice try, luttle girl, de igy meg nem vesznek komolyan..
Szerintem ironikus válasz volt .. ;)
amugy a lepontozas nem zavar, azt igyis-ugyis osszeszedem, vagy oszinteseggel, vagy trollkodassal..edesmindegy (:
jajj! mondtam, simogassa a csiklóját, nem muszáj odabent turkálni... lesz csiklóorgazmusa... ennyi!
kielégítem én a nyelvemmel de elõbb téged a farkammal 22éves szûz fiú vagyok :D
a 18 éves hülye fejedet szívesen megküldeném egy fél téglával ha tényleg ilyeneket tanítasz egy kis gyereknek!
A kérdező hozzászólása: egy 12 éves tényleg olyan kicsi? épp az van, h akkor éri el az értelmes korát.
Hát te 18 évesen sem érted el az "értelmes korodat", akkor nem is értem mit várunk a húgodtól!? Inkább készítsd fel, hogy ha ilyen agyhalott lesz 18 éves korában mint te, akkor randa élet vár rá!
Hát... azért 17 évesen elõször masztizni...hogy is mondjam elég gáz.(Remélem késõbb társas kapcsolatban nem leszel késõbb ilyen passzív, mert keresztet is vethetsz a férjedre 3 hónap után és más nõ után néz) De hiszek neked. 12 évesen nem nem nagy dolog elõször maszturbálni, sõt a szakirodalom is ilyen kort ír aktív maszturbálás kezdésére. Akár hiszik az itt kommentelõk akár nem, de a lányok már 5-6-7 évesen is már a paplanhoz dörzsölgetik a nunujukat (csak nem tudják, nem tudatosul bennük a cselekvés) Gondolom a hugod még szûz, így 2 választásod van 1.megmutatod neki elõtte, hogy te hogy csinálod elejétõl a végéig, símogatod a saját ajkaid mutatod neki hogy nedves lettél milyen összehúzódásokat élsz át stb. (remélem a késõ önmegismerésed legalább teljes és nem adsz neki rossz tippeket.) A kezeddel irányítod az ujjait vagy éppen te simogatod neki. Ha ez se segít akkor esetleg kinyalhatod (nem kell szégyenlõsködnöd, lányok vagytok egymásközt, és õ kérte a segítségedet.) Szerintem kizárt, hogy elsõre elmenjen elvégre csak a csiklóját izgatod. lényeg hogy kellemes egyen neki. 2.Másik módszer, hogy a hüvelyét izgatod ezzel biztosabb és tartósabb az eredmény, de a szüzességét is elfogja veszteni. Bár megjegyzem még mindig jobb ha 1 lány veszi el, mintha egy 15 éves durva keféléssel (sírás lesz a vége) de késõbbiekben vehetsz neki kislányoknak való "retikür vagy rúzs" vibrátort ezek 5-6 centisek és csak 1-1, 5 centi vastagok áruk is 1000 ft. Célnak megfelel. de még se egy toll vagy a fésû vége. Még 1 fontos dolog, tanítsd meg a védekezésre és hogy mire ügyeljen, ne adj át neki semmi fertõzés, ha van neked. 19/L (én a most 15 éves hugimat tanítottam ugyan így, 5! éve és megérte :)
csak nekem furcsa, hogy az utolso valaszolo arra buzditja a masikat, hogy nyalja ki a hugat..?
Nem tudom neked ebben mi furcsa. Megkérdezte milyen érzés. Megmutattam neki milyennek kell lennie. Jobb lett volna, hogy ha egy vadidegen 17 vagy kitudja hány éves fiú teszi meg neki? Nem lett ribanc, mint az osztálytársai, ellenben elmesélte hogy a barátnõinek tudott hasznos tanácsot adni miután a szüleikhez nem mertek fordulni, és õt emiatt megbecsülték. Prûd ez a világ én azt mondom, így 19 évesen. Anyám is ilyen volt azért is fordult hozzám a húgom. Gondolom a kérdezõnek is ilyen szülei lehettek azért sikerült neki csak 17 évesen elõször.
ha még összesen sincs annyi eszetek , hogy kitaláljatok valamit, akkor nem érdemlitek meg a gyönyör érzését.fakoff csicskák
#19 "...en, a 18 eves novere..." "16/L" Az hogy???
merre laktok? :D segíthetek a problémán
A kérdező hozzászólása: ez a honlap egymás segítésére van, nem egymás idegesítésére.am ezzel csak azt éritek el, h lepontozlak
1tál, 2tál, hánytál??? o.o Skáywóker lajost kérdezd meg, õ tudja, csubakkáb már próbálta...
Ezen a kérdésen, görcsöltem :''D
elsõ(Y) am meg ekkora paduc h lehetsz?-.-
Am adj a kezébe vmi nagy vastag tárgyat. Azzal elszórakozik majd. Pl távkapcsoló
A kérdező hozzászólása: jaj, nagyon köszi.de nem erre gondoltam.értelmes válasz?
mijen értelmes választ akarsz, mindenki értelmesen válaszolt eddig
mond meg neki hogy..ne csinálja még..majd 14 évesen ráér..mondjuk szvsz. akkorse de inkább akkor mint 12 évesen
Hát ha 14 esetleg elmúlt volna, és nem a nõvére lennél -vagy nem vérszerinti-, akkor azt javasolnám hogy nyald ki, attól kielégülhet. Egyáltalán szõrösödik már a puncija???
A kérdező hozzászólása: figyu, most komolyan.nen tudok otleteket.en viszonylag keson kezdtem el.17evesen. Szoval egy 12 evesnek nehany NORMALIS otlet??
A kérdező hozzászólása: igen.de 1 2 ötlet 12 éveseknek?na?
Neked 1 ötlet ÉKEZETTEL írni, kis tesónak iskola-barby. 36F
szia! en is hasonlo cipoben jarok, a 12 eves kishugom epp a gyakori kerdeseken nezelodik, mert nem tud aludni. en, a 18 eves novere gyors es kielegito modszert keresek neki az elalvashoz, idot es energiat, vert es veriteket, billentyut es tapipadot nem kimelve. 16/L
Figyi mond neki maszturbáljon nyugodtan de olyan helyen ahol senki sem lássa pl:wc a maszti az általános dolog én 11 évesen kezdtem 14 vok most :P és én sem haltam meg itt vagyok!!!

18 évesen a 26 éves női tanárommal járok? (fiú vagyok)

szerintetek milyen az ha 18 évesen a 26 éves tanárommal járok?? mármint h elhívom vacsorázgatni meg már sokszor csókolóztunk. 5 hónapos a kapcsolat és nekem van egy albérletem ahova elköltöztem mert az iskola nagyon messze van a lakóhelyemt?l és eddig kolis voltam, mit gondoltok? nem tanít már s?t jöv?re érettségizek mikor szexelhetek vele el?ször?? sokszor mondogatja h megnézné h mi van a nadrágomban meg ilyenek... szerintetek felhívjam a lakásomba?

Legjobb válasz: Azért figyeljétek meg, helyesen ír. :D Szóval még igaz is lehet a dolog.

Azért figyeljétek meg, helyesen ír. :D Szóval még igaz is lehet a dolog.
sztem okés mert felnõttek vagytok..bár én nem jönnék össze nálam fiatalabb pasival..
LOL, ez tényleg nem fake. Azt hiszem szerzek egy hamis személyit, és beiratkozom...hova is? :) PÜ!!!!!!
Elõször mondom ez kamu, de aztán eszembe jutott hogy nekem a 30 éves osztályfõnököm, nyilvánosan flörtöl mindig a legjobb srácokkal az osztályba, az ember szemét b.assza néha (lehet hogy csak irigykedünk?! =D =D ) Az egyik "barátnõm" egy sráccal kavart, a srác bátyja (kb. akkor volt 19-20 éves a srác) meg az osztályfõnökünkel... Szóval simán eltudom képzelni... Elég pervezek és pedofilok a mostani tanárok, lájkolják a fiatalabb f*szt...
A kérdező hozzászólása: õ is azt mondta h csak azért szeret velem lenni mert érettebb vagyok a koromnál meg vannak közös témáink, meg tudjátok ami kell a szerelemhez
A kérdező hozzászólása: azt csak úgy poénból mondta :D
Ne is törödj ezzekel a balvacanokkal! Szerintem hívd fel a nõcit , hamár megjegyzest füzött a farkadra, biztos szeretne kezébe venni a dolgokkat...
ha jól néz ki akk varjú nézze csecsebogyónak a szemedet
A kérdező hozzászólása: hát ennyit errõl az oldalról! valaki tudna valamit mondani?
A kérdező hozzászólása: teljesen igaz!!!!!
Nos két lehetõség van: -fake -nincs igazság a Földön.
én szurkolok neked. :) szerintem a kor nem akadály a szerelemben. és, ha már utalgatott is... akkor hajrá ;D

18 évesen a komoly kapcsolatot és elkötelezettséget, vagy a független partneri viszonyt választanátok?

18 éves csaj vagyok,mindkett?re lenne lehet?segem.

Legjobb válasz: Én a komoly, elkötelezett kapcsolat híve vagyok. Igaz 20 évesen, de 2 éve is így volt ez. :)

Én a komoly, elkötelezett kapcsolat híve vagyok. Igaz 20 évesen, de 2 éve is így volt ez. :)
Csak mert fiatal vagyok, miért kéne szarból sátrat építenem? Nem olyan rossz az a komoly kapcsolat.
Én már 15 évesen is a komoly kapcsolatot választottam, így 18 évesen fel sem merült az ellenkezõje. Mára õ a võlegényem. Sosem vágytam alkalmi, lazább kapcsolatra... 20/L
én a komoly kapcsolatok híve vagyok f/19
Mikor 18 éves voltam egyiket sem. Akkor is csak komoly kapcsolatba mentem volna, de nem azon járt az eszem hogyan szerezzek magamnak valakit.
mert ha mi aztmondjuk hogy a komolyat, te azt választod? és akkor 2 év mulva rájössz hogy mégsem ez kell? ha ez a kérdés már felmerült benned, akkor te nem akarsz komolyat, válaszd csak a lazát, úgyis félre fogsz kefélni...
független partneri viszonyt de ha vami. nagyon jó pasi, akkor lehet meggondolnám :p
Én egyiket sem.
amikor 18 voltam 2 éve jártam a párommal, 4 év után mentünk szét, egyiket se bántam meg 20
Attól függ kivel? Hogy a kiszemelt egyén mire képes.
Azt választanám amelyik jönne. Kipróbálnám mind2t.

16 éves lány vagyok, 18 éves a pasim egy suliba járunk de valamilyen oknál fogva sosem jön oda beszélgetni hozzám vagy 1 puszira se semmi. Miért viselkedik így a pasim?

..állítólag azért mert a haverjai "cikiznék" emiatt de sztem ez nemigaz. Hétvégente együtt bulizunk de akkoris csak 1 órát. kb 1 hónapja vagyunk együtt de szinte csak hétvégente találkozunk. Jah és ami fölöttéb kétségbeejt, hogy fogdossa a haverjai seggét, taperolja ?ket meg "imitálja" a szexet velük (ezt mondjuk sztem csak poénból) és inkább a haverjai társaságát keresi, velük megy el bulizni. Ez most jelzés akar lenni a részér?l vagy szimplán meleg?:S

Legjobb válasz: Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed

Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy nemigazán foglalkoztatják a csajok, velem is úgyjött össze h énhívtam el randizni meg ilyenek
Nem hinném, hogy meleg, ez olyan haveros-ökörködõs-hülyülés. leginkább egy nagy gyerek a pasid, akinek a látszat, vagyis a haveri kör most még fontosabb, mint egy tényleges párkapcsolat. De az jól hangzik a haverok elõtt, hogy van csaja...sztem ennyi lehet a "probléma".
egyetértek, kicsit a ló túlsó oldala amint ahol én vagyok most, én meg szegény haverjaimat hanyagoltam el mostanában egy kicsit...:( majd a körmükre nézek :D de te pedig ne aggódj attól mg szeret a barátod, csak kicsit hülyül a haverjaival, ez minden.
A kérdező hozzászólása: onnan gondoltam, hogy pl vannak olyan házasságok ahol kiderül hogy a pasi meleg... de kicsit utánaolvastam és aztírták a "melegek" hogy nekik is volt barátnõjük amíg nem kezdtek el pasizni csak ezért gondoltam, de ok megemlítem majd neki.
Nem meleg szerintem sem. Viszont nem értem, h ha egy suliba jártok és sose megy oda hozzád, akkor ez mitõl járás?? A hétvégi szextõl??
A kérdező hozzászólása: nem szexelünk...igazából csak arról szól a hétvége hogy találkozunk dumálunk meg szájrapuszi amúgy tart 1 kicsit minden lánytól....
A kérdező hozzászólása: mármint nemtud velük mirõl beszélni

Miért érdeklem 18 évesen a 45+os férfiakat?

Már régebben észrevettem,hogy próbálnak kóstolgatni,mosolyognak meg kacsingatnak az olyan férfiak,akik kb. az apám korosztályához tartoznak. Tudom,hogy e mögött semmi komoly nincs,de néha tényleg nem tudok mit kezdeni a helyzettel, nagyon zavarba jövök,elvörösödök és elkezdek bénázni is,ilyenkor ügyetlenné válok. Még csak sugárzóan szép se vagyok,nem vagyok egy végzet asszonya alkat,szóval nem értem,miért van ez. Nem akarom persze megbántani se õket,de vajon mire gondolnak,mikor napi 3x rám kacsintanak,kérik,hogy tegezzem õket,és kapok tõlük automatás krémkakaót,amit nem engednek visszautasítani? Vagy direkt szivatnak? Nem vettem még senkin észre gúnyt vagy hasonlót. És nekem hogyan kellene kezelni ezt?

Legjobb válasz: Vissza kell õket utasítani, ha nem akarsz tõlük semmit! Nem csak veled csinálják ezt, hanem más hasonló korú lányokkal is.

Vissza kell õket utasítani, ha nem akarsz tõlük semmit! Nem csak veled csinálják ezt, hanem más hasonló korú lányokkal is.
Nálunk pl. a munkahelyi kultúra része, hogy munkahelyen mindenki tegezõdik, egymásnak mikor köszönünk mosolygunk. Figyelmesek vagyunk a nõkkel, kedvesen bókolunk (új frizurát illik kiszúrni, kevésbé csinos nõknek pláne, hogy õk is érezzék hogy megbecsültek). Ha a nõ szépen-illatosan jön be a munkahelyére, akkor megérdemli ezért a férfiak elismerését. Érezzük, hogy kinek olyan a habitusa, hogy értékel egy kis játékos flörtöt, csevegést, ki az akinek ez már sok. Van olyan kolléganõ, aki ezt kifejezetten igényli, fapofánk tartja az olyan kollégát, aki képtelen a könnyed csevegésre. Hozzánk legfiatalabban jellemzõen 23 éves (egyetemet végzett) csajok jönnek, látjuk azt hogy többségük még az elején kicsit esetlenül viszonyul a munkahelyi közvetlenséghez, próbáljuk õket finoman, nem tolakodóan fellazítani.
Jól esik nekik kicsit visszatérni a flörtölõs, szabad huszonéves korba egy fiatal lánnyal.
Vén kecske is megnyalja a sót.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!