Találatok a következő kifejezésre: 18 éves éves pasi (161 db)

Lányok van kedvetek ismerkedni 18 éves izmos pasival? (BP )

privi ;)

Legjobb válasz: Pasi? 18 évesen nagyon messze vagy egy pasitól :D

Pasi? 18 évesen nagyon messze vagy egy pasitól :D
esküszöm amilyen peches vagyok mostanában...én már az itteni ismerkedésre is vevõ lennék:D egy sportos, izmos lány;)
Valószínûleg én is túl sokat éltem meg már gyerekként is, amitõl (sajnos) már tizenévesen is jóval érettebb voltam a koromnál.
"5-ös. 25 éves vagyok, de már 18 évesen is a 25-30-as korosztálytól tekintettem férfinak a férfiakat. Alatta csak kisfiúk, mind külsõre, mind érettségben." Mit értél el az életedben, amitõl ennyire el vagy szállva angyalom? Én többet életem meg idáig (20+), mint sok más ember egész élete alatt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az átlag ember tudása elhanyagolható az enyémhez és nem, ez nem arrogancia csupán gy.ökér kijelentésedre válasz. Imádon, amikor a kerge fehérnépek azt hiszik, hogy a biológiának köszönhetõen õk sokkal értebbek, a másik nemnél. Ez csak apakomplexus, ha szerencséd van, akkor idõvel kinövöd.
Igen, viszont a nagy átlag 25-30 év alatt még nagyon gyerekes bizonyos témákat illetõen. Õk pdig ebbõl adódóan messze nem férfiak. De igen, tiszteletem annak, aki fiatalabb kora ellenére is kellõen érett felfogású.
és igazából a kor nem is az egyetlen mérvadó, hanem ugye a mentális érettség. Lehetsz késõn érõ még 23 évesen is. 30 fölött azért már illik megkomolyodni
Nekem írhatsz privit :) 16/L
5-ös. 25 éves vagyok, de már 18 évesen is a 25-30-as korosztálytól tekintettem férfinak a férfiakat. Alatta csak kisfiúk, mind külsõre, mind érettségben.
ameddig mások azzal foglalkoznak hogy nevezhetnek -e pasinak..addig ha még aktuális írj 16/L:)
3-as: a gondolkozásmódom és viselkedésem alapján lehetnék 30 éves is. Sõt, egy átlagos 30 éveshez képest is jobban tudom, hogy mit akarok az élettõl. 2-es voltam.
"Pasi? 18 évesen nagyon messze vagy egy pasitól :D" ilyen 30-40es okoskodó banyák miért írnak ide? annak a korosztálynak aki ide jár õ nagyon is egy pasi
Kisfiú... na jó, már fiú.
2-es: a 23 éves sem éppen férfi még :D nem baj, pár év múlva beértek majd
én egy 23 éves izmos FÉRFI vagyok, nekem is lehet írni :D
Ha meg aktualis akkor irj nyugodtan :D

Miért van az hogy a mai 14-15 éves lányok 18-25 éves pasikkal járnak?

Mi jön be rajtuk nekik és nem gondoljátok hogy ez nem helyes ?? :/

Legjobb válasz: Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.

Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.
most figyeljmár. egy 20on éves sokkal tapasztaltabb mint egy 16 körüli.már felnõtt férfi, nem kisfiú.kialakult a személyisége.biztosabb sokkal, és komolyabb.
mert ribancok
mert a velük egy korúak közt szinte csak komolytalan kis taknyok vannak, így idõsebb komolytalan taknyokkal kezdenek mert azt hiszik majd azokkal jobban kijönnek majd mint fiatalabb fajtársaikkal.
De a legtöbben sajnos sokkal idõsebbekkel járnak...általában ez menõ, ilyen korban még az számít a legtöbb lánynak, hogy minél menõbb pasija legyen és irigykedjenek rá a barátnõi...de ezt egy bizonyos életkor felett elnövik jobb esetben az ilyen lányok.
Én 21 vagyok, 18 évesen is 46 éves férfibe voltam szerelmes. Tehetek róla? Nem. 15 évesen pedig szó se róla én nagyon szerettem az osztálytársaimat, de õk akkoris késõbb lettek olyanok, mint mi lányok, ezért van az is, hogy egy kapcsolatban általában a férfi az idõsebb. Papa 4 évvel idõsebb mamánál, apa 2 évvel anyánál. Ezek a dolgok ilyenek. Nameg nézz már szét könyörgöm, mi megy most a tizenévesek körében? Lassan alig tudok olyat mutatni, aki nem iszik és füvezik. Viszont azzal abszolút egyetértek, hogy egy felnõtt srácnak már több eszének kellene legyen, minthogy egy 15 éves kislánnyal kikezd.
Már megint ez magyar általánosításos baromság. A lányok nem csak náluk 5 évvel idõsebb járnak csak van rá példa.
jobb esetben ... de mivel nõi agyról van szó, ez nem is olyan gyakori
miért ne lenne "normális" ?? mindkettõnek izgalmas sztem önmagában a korkülönbség is, nem értem mi lenne a gond ... ha nem lenne jó, gondolom nem csinálnák
Ezt a kérdést énis írhattam volna, észrevettem ezt én is. 16 vagyok, és most 1õs, és az esõ nõm egy 23 éves csávó miatt dobott, a másóodik pedig egy 25 éves miatt(õk is velem egy idõsek.A mostani osztályomba is van azthiszem 3-4 lány akik szintén velem egy idõsek és nekik is 23-25 éves barátaik vannak. Szerintem ez azért mégsem normális.
neee... most ezt komolyan kérdezted? arról még nem hallottál hogy a lányok hamarabb érnek? 15 éves csaj messze mással foglalkozik mint egy 15 éves srác, attól még ne hidd hogy érett vagy hogy dugni akarsz. majd idõvel megérted te is. én is 18-19 fele jöttem rá hogy a 16-17 éves csajok sokkal érettebben gondolkodnak mint a kortárs fiúk. ezt nem most fogod leszûrni hiszen a 12-13 éves korosztály nem példa. 3 év múlva 16 éves csajt kurogatsz majd ;) soksikert :D
Felejtsük el ezt a "lányok hamarabb érnek" dolgot. A két nem az életben különbözõ szerepet tölt be, ennek megfelelõen más a fejlõdésük. Amit anyu, meg a tanárnéni éretlennek tart, az késõbb a férfiak társadalmában erénnyé válik.
valójában megerõsítetted amit mondtam csak a sablont öntötted nagy szavakba
Ezt egy korábbi hozzászólással kapcsolatban írtam, de így is jó. Nem nagy szavakba öntöttem, csak pontosan fejeztem ki.:)
Azért nem járunk 14-15-16-17 évesen egyidõsekkel, mert azok nagyrésze takony kisgyerek, éretélenek és tapasztalatlanok. Igazat adok a 22:32-es nek. puszii :) 23/l
Tény, tapasztaltam márén is ezt, amikor fiatalabb voltam, nem most volt hanem mondjuk 6-7éve.... vagy kicsivel elöbb. a lényeg kb 14-16 közt voltam.... Nos, a konzekvencia az volt h minden csaj dobott egy idösebb pasiért, megjegyzem, egykorúak voltak velem, plusz mínusz egy év... de a lényeg nem változott... Álltalánosban is volt egy 6ikos csaj, és a nem mindennapi kategória.... 13 évesen 172 centi, és B kosaras melltartó....nem véletlenül kapta azt a becenevet hogy a létrás k*rva.... elöbbi is, utóbbi is igaznak bizonyult, nem fake és még csak nem is elirás... a 6-7-8os osztályok "krémje" hétvégente elég vad bulikat tartott.... ugye ugye... ki gondolná... ment a dugás orrba szájba, ahogy elfér... tudom, mert lett belöle egy két "kellemetlenebb" affér... és gyermekeltartási segélyezési ügy.... de visszatérve... a fiatalabb csajok igenis az idösebb pasik felé húznak, de nem minden esetben... magam ellen is beszélek... de az egy idös lányok , és fiúk nem ugyanúgy gondolkodnak. ezt a csajok nem birják, idösebb pasit keresnek, aki ezt kihasználja, elhiteti hogy oké a szitu, közben csak kúrja, és vagizik, persze a többség nem feltétlen ilyen, de van egy bizonyos százalék, és persze etnikai réteg, ... de nem csupán egy rétegröl beszélünk, hanem A-Z-ig vegyesen.
azért vannak együtt idösebb pasival mert a lányok hamarabb éretebel lesznek mint a fiuk, és ezért velük egygodolgodású pasit keresnek:)
A nõk szeretnek felnézni a partnerükre, és a kor egy olyan (vélt vagy valós) tekintélyt ad az embernek, amiért semmit sem kell tenni. Én inkább azt nem értem, hogy egy huszonéves férfi mit kezd ez 16 éves lánnyal. Vagy egy negyvenes egy huszassal. Elviszi álltakertbe?:D Nekem már 2 év korkülönbség sok...
Jah! a köcsögök elveszik elõlünk a velünk egy korú lányokat! :@
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez a dolog akk se helyes.. A sok 18-20 éves fiúk nem bírnak találni magukkal egy korú lányokat ?? Tiszta szégyenek azok a lányok is akkik ilyen kapcsolatba vannak !!!
A kérdező hozzászólása: Háát pedig eléggé gyakori :D
Hát itt most pont nem vagyok kivétel, mivel nekem is 20 éves a barátom.Amúgy én nem vettem észre, hogy ez általános lenne. Illetve...az általános, hogy megdugatják magukat a 18-25 éves pasikkal, de a járás... Ám...a mai 14-15 évesek szerintem kinéznek úgy mint a 18-20évesek.A legtöbb legalábbis.És ez nem csak az öltözködésen múlik, mert engem rendszerint 17-18-nak néznek, miközben sosem hordok ribancos cuccokat...inkább ilyen hippisebb, reggaesebb stílusom van.Pont tegnap is, voltam bahiába koncerten és odaültek hozzánk ilyen 22-26 éves pasik....hihetetlen primitív beetetõs szöveggel...hát elég gáz volt.Szóval nem hiszem, hogy ez a csajok hibája lenne.... Amúgy azt megkérdezhetem, hogy ez téged mért zavar?:) 14L
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez nem helyes ! Sõt gusztustalannak tartom ezt ...
Én is a kérdezõvel értek egyet, ne haragudjanak azok akik az ellenkezõ véleményen vannak! Sajnos valamilyen szinten ez a lányok hibája. Nem normális akkor sem, hogy 13-14 évesen 20-nak néznek ki:S Arra nem gondolnak, hogy majd 20 évesen 30-nak fognak kinézni..Arról nem is beszélve, hogy megérik a pénzüket. Én 13 évesen még babáztam, meg legóztam és max csak egy kézfogásig mentem el. L/19
közöd?:D amúgy meg nem értem mibajod azzal, hogy mondjuk egy 15éves jár egy 18-al, 20al..:)
Én sem értek egyet ezzel... De engem személy szerint soha nem is vonzottak túlzottan a tõlem több évvel idõsebb pasik, régebben se és most se. Egyébként azokat a huszonéves fiúkat sem értem, akik 14-15 éves (még szinte gyerek) lányokkal akarnak járni... 19/L
nem a csajok a hibásak ilyenkor hanem általában a kanok akik járnak velük. tulajdonképpen jóval könnyebb prédák mint a 17-20as korosztály. rohadjon meg aki ilyenre vetemedik. én lerúgnám az ilyenek máját.
teljesen egyetértek a 02:18 hozzászólóval, én nem aztmondom hogy baj a korkülömbség én aztmondom hogy akkor baj ha az egyik fél még 18 alatt van, vegyünk egy példát: ha van egy 35csávó és egy 25 csaj azt lehet tök normálisnak mondani de sztem 25csávó és 14-15csaj már nem teljesen oké(ez az én véleményem)

18 évesen 6 pasi. Sok?

Legjobb válasz: Háááááát... Erre inkább nem mondok semmit, mert nem ismerlek, de ha 18 évesen már hat darab kanod volt, akkor meg van a véleményem és ezt te is tudod szerintem!

6 pasi mint .. ? Nem mindegy! Ha már 18 évesen hat pasival éltél nemi életet, akkor nem szeretnélek minõsíteni. De ne legyél büszke magadra!
Háááááát... Erre inkább nem mondok semmit, mert nem ismerlek, de ha 18 évesen már hat darab kanod volt, akkor meg van a véleményem és ezt te is tudod szerintem!
Az én "értékrendszerem" szerint sok ennyi idõsen. F
:DDDDDD Azért azzal a hattal sikerült végigszexelnem az elmúlt húsz évet :) )) Nem sok minden van, amit nem próbáltam :D
te vagy ártatlan vannak akik nálad jobban szeretik a szexet ennyi, nem egyforma az étvágyunk.egyébként nem sok.
*vagyok
Hát...ööö...nem tudom. Én 36 vagyok, és most élek a hatodik pasimmal :) ) Most vagy én vagyon nagyon ártatlan, vagy te nagyon nem :D Nézõpont kérdése.
16 évesen azért erre se legyél nagyon büszke ;). Egyébként nem értettem úgy, hogy k---- vagy, csak 'hasonlat' volt. 6 pasi pedig 18 évesen nem sok, ha nem volt mindegyikkel 'vérkomoly'. (Szerintem tudjátok mire értem. )
Aha, véletlen. Véletlenek nincsenek. Fõleg nem ilyenek!
De mondom h SZUZ VAGYOK..a smar az semmi csak igy bulikba veletlen..
abszolut nem
Utolsó ('váraboldogság') : Hát, ha van ízlésed hozzá... Én még mindig ahhoz tartom magam, hogy legyek inkább egy 'senki', minthogy az egész orzág azt mondja, hogy egy k-rva vagyok.
a 4/6 válaszolónak üzenem, hogy elég ribi lehetsz-.-
Mellesleg nem vagyok k*rva..csak elek a lehetosegekkel! es szuz vagyok.
egyaltalan nem..xDD en 16 vagyok es 30pasival smaroltam abbol 10el jartam :P
Egyszerre?
Az én értékrendem szerint is sok. Ha már így megkérdezted...

Mi a véleményetek az olyan 13/ 14 éves lányokról, akik 18, 19 éves pasikkal járnak?

Legjobb válasz: Ezeknél a lányoknál ez normális, de a pasik tuti nem normálisak

Ezeknél a lányoknál ez normális, de a pasik tuti nem normálisak
Az, hogy egy 25 centis néger fasztól lenyugodnának habár ez sem biztos.
semmi, nem az én dolgom, most mit foglalkozzak velük?
az esetek tobbségében a lànyok naivak, a fiuk meg vagy éretlenek, vagy a konnyebbik utat vàlasztottàk. érzelmileg és értelmileg ebben a korban hatalmas szakadék a 4 év. persze nincs szabàly kivétel nélkul
A 13-14 lányok naiv fruskák. Viszont egy 18-19 embernek már lehetne annyi esze, hogy nem kezd kislányokkal.
hát ezektõl a lányoktól nem várok el már semmit de hogy egy 18 éves fiúnak ennyi esze van ez már szégyen 13 évesek nyalókát szopogassanak ne faszt szóval elég gáz

16 éves lány vagyok, 18 éves a pasim egy suliba járunk de valamilyen oknál fogva sosem jön oda beszélgetni hozzám vagy 1 puszira se semmi. Miért viselkedik így a pasim?

..állítólag azért mert a haverjai "cikiznék" emiatt de sztem ez nemigaz. Hétvégente együtt bulizunk de akkoris csak 1 órát. kb 1 hónapja vagyunk együtt de szinte csak hétvégente találkozunk. Jah és ami fölöttéb kétségbeejt, hogy fogdossa a haverjai seggét, taperolja ?ket meg "imitálja" a szexet velük (ezt mondjuk sztem csak poénból) és inkább a haverjai társaságát keresi, velük megy el bulizni. Ez most jelzés akar lenni a részér?l vagy szimplán meleg?:S

Legjobb válasz: Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed

Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy nemigazán foglalkoztatják a csajok, velem is úgyjött össze h énhívtam el randizni meg ilyenek
Nem hinném, hogy meleg, ez olyan haveros-ökörködõs-hülyülés. leginkább egy nagy gyerek a pasid, akinek a látszat, vagyis a haveri kör most még fontosabb, mint egy tényleges párkapcsolat. De az jól hangzik a haverok elõtt, hogy van csaja...sztem ennyi lehet a "probléma".
egyetértek, kicsit a ló túlsó oldala amint ahol én vagyok most, én meg szegény haverjaimat hanyagoltam el mostanában egy kicsit...:( majd a körmükre nézek :D de te pedig ne aggódj attól mg szeret a barátod, csak kicsit hülyül a haverjaival, ez minden.
A kérdező hozzászólása: onnan gondoltam, hogy pl vannak olyan házasságok ahol kiderül hogy a pasi meleg... de kicsit utánaolvastam és aztírták a "melegek" hogy nekik is volt barátnõjük amíg nem kezdtek el pasizni csak ezért gondoltam, de ok megemlítem majd neki.
Nem meleg szerintem sem. Viszont nem értem, h ha egy suliba jártok és sose megy oda hozzád, akkor ez mitõl járás?? A hétvégi szextõl??
A kérdező hozzászólása: nem szexelünk...igazából csak arról szól a hétvége hogy találkozunk dumálunk meg szájrapuszi amúgy tart 1 kicsit minden lánytól....
A kérdező hozzászólása: mármint nemtud velük mirõl beszélni

Van itt 16, 17, 18 éves szüz pasi? Csajok ti lefeküdnének szüz pasival?

Legjobb válasz: én már feküdtem le szûz fiúval. egyik legjobb volt :$ annyira figyelt rám is, a környezet is megfelelõ volt. teljes romantika :) de persze ember válogatja, szóval lehet valaki béna a 50dik numera után is ;)

én már feküdtem le szûz fiúval. egyik legjobb volt :$ annyira figyelt rám is, a környezet is megfelelõ volt. teljes romantika :) de persze ember válogatja, szóval lehet valaki béna a 50dik numera után is ;)
Izgalmas lehet szûzzel, de mááá bekötötték a buksim.Ha lett volna szûz barátom, persze.:)
17, 5 F szûz vagyok
igen:) 17L
én barátom 19 volt és szûz amikor lefeküdtünk (én is az voltam) és nem volt. azóta meg csak egyre jobb:9 17/l
én elsõre is tapasztalt pasival voltam, szóval nem tudom elképzelni h én tanítgassak valakit:) de ha szeretném, miért ne, nem lenne kizáró ok h szûz.
igen szûz pasival feküdtem le, énis az voltam, és nm változtatnák rajta semmit.
Igen 22F
Itt vagyok pl. én is:P 16/f
Ha a lányok nem szeretnének lefeküdni szûz pasival, akkor egy idõ után nem közösülnének az emberek. Amúgy a férfiaknak nincs szûzhártyájuk.
itt vagyok...jó lenne már egy lány az életembe F/16
Én igen...fõleg h még énis az vagyok:S:)
jelen... 17/f
van, miért ne lenne?
igen...
En mindig gondolkoztam rajta, milyen lett volna egy szuz pasival, de aztan megsem jott ossze es most komoly kapcsolatom van illetve kinottem abbol a korosztalybol, amit irtal.
van
például én (is) :) ) 16f

18-22 éves pasik miért a 25-28 éves korosztályra buknak?

Sok 18-22 éves pasi van a baráti, ismeretségi körömben meg jó néhány tényleg nagyon szép 25-28 éves fiatal nő, és hát az a helyzet hogy ezek a srácok állandóan ezek körül a csajok körül legyeskednek. Én meg a barátnőim meg sokszor mellőzve érezzük magunkat emiatt... Mert oké, tényleg szépek azok a nők, de korban nem hozzájuk valók. Csak akkor meg nem értem mire ez a felhajtás.

Legjobb válasz: Mert érettebbek, ennyi az egész. Különben meg miért ne passzolnának össze? Csak a Férfi lehet idösebb? Különbem meg a magam 22 évével Én is az idösebb Nök társaságát keresem, mert Ök értékelik azt aki vagyok.

Mert érettebbek, ennyi az egész. Különben meg miért ne passzolnának össze? Csak a Férfi lehet idösebb? Különbem meg a magam 22 évével Én is az idösebb Nök társaságát keresem, mert Ök értékelik azt aki vagyok.
Hány éves vagy kedves kérdezõ, de gyanítom, h az lehet az oka, h jobban vonzódnak a már érett nõkhöz mint a tinilányokhoz.
mert érettebbek, nõiesebbek, komolyan lehet velük tervezni, agyilag 100szor érettebbek komoly kapcsolatra. 21f
10bõl 7 ismerõsöm aki 16-17éves 20+os pasija van...szal nem igaz amit kérdezel sajnos
ez biztos h nem így van...nekem pl csak a 16-17-18körüliük az eseteim :D 20
15 éves lány ismerõseimnek, mind 25 vagy idõsebb a pasija.akkor ti a lányok mit pofáztok?
miért a sírás? a 18-22 éves lányok többsége pedig a 30 körüli férfiakra bukik!
25 fölött már többnyire felnõnek a lányok is. És emellé sokuk nagyon dögösek is.
Ez a kérdés baromság. Most van egy-két ismerõsöd, akik ilyenek és máris egy kalap alá veszed az összes hímnemût. Megsúgom, hogy a kis tiniribancok akaszkodnak rá, az 5-6 sõt 10 évvel idõsebb srácokra. Persze mind nagyon szépen meg is tudja indokolni, de a fõ ok, hogy õk annyira érettebbek. Azt pedig nem értem, hogy egy 22 éves srác és egy 25 éves csaj között miért lenne akkora különbség, hogy rájuk süssék a korban nem hozzájuk illõ bélyeget. Gondolom vannak ilyen srácok, akik tényleg komoly kapcsolatot szeretnének, amire egyetlenegy 20 év alatti csaj sem alkalmas, de még a 20-as éveik elején járók sem. A csajoknak pedig sokkal egyszerûbb találni valakit, mert ha másért nem, legalább megdugni meg akarják õket, így ha mellõzve vagytok, arról csak is ti tehettek.

Szerintetek az baj ha 16 évesen az idősebb 18-25 éves pasik jönnek be inkább?

nincs pasim .. de úgy veszem észre hogy inkább az érettebbeket kedvelem (: meg a lányokból is a 20körülieket .. nemkeres valaki barátn?t ? :P

Legjobb válasz: 07:09 Ezt a [email protected] dumát hagyjuk már, hogy nem társkeresõ, mert annyi idióta kérdés van, hogy ez szerintem megállja a helyét. Ha meg nem tetszik, akkor ne olvasd el a kérdést:)

07:09 Ezt a [email protected] dumát hagyjuk már, hogy nem társkeresõ, mert annyi idióta kérdés van, hogy ez szerintem megállja a helyét. Ha meg nem tetszik, akkor ne olvasd el a kérdést:)
De épp keresek XD Mondjuk ha látnálak képen és tudnám hova valósi vagy... :)
Hát szerintem okés. : ) Bár a már kevésbé, hogy 16 évesen nekem egy 28 éves jön be... :S :)
szerintem nem gáz, én is az érettebb pasikra bukok :)
Merre laksz? :)
itt vagyok ragyogok :-D merre laksz? 18f
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó--ergo--Olyan nincs hogy valami nen társkeresõ.
De, én is keresek barátnõt meg még sokan mások... Szerintem könnyen találhatsz barátot, csak legyél nyitott
de keresek... 19F ... :D
Hol laksz? Mert hiába írom be, hogy de igen, én keresek, ha te meg az ország másik felébe vagy.
nem itt kellene ismerkedni, ez nem társkeresõ ;) Amúgy szerintem nem probléma, ha érettebb vagy, mint a korodbeliek, akkor biztos találsz magadnak fiút a kívánt korosztályból :D
A kérdező hozzászólása: facebook.com/kendii.catastrophe várom a jelölést fiúklányok(:

Túl sok az ha 18 évesen 7 pasival voltál együtt és ebbõl csak egy volt a párod?

Legjobb válasz: pffffff......csak az ilyen ribik kerüljenek el engem.

Csaj vagy?:)
hehehe, megint le lett pontozva mindenki aki nem volt hajlandó reflexbõl, és primitiv módon elitélni a kérdezõt. Errõl ennyit...
Ezt neked kell tudnod! ;) Aki a párod volt, azzal még együtt vagy? A jobbik eset az, ha igen!
Szerintem sok. Én 22 évesen tartok a 3. partneremnél, és mind kapcsolatban történt. Az meg oltári baromság, hogy csak az lehet jó az ágyban, aki ribi, és sok emberrel volt. Én ha úgy van kedvem, úgy lovagolok akár egy kiéhezett ri__banc. :D Viszont azt megjegyezném, h az olyan hímeket, akik azzal jönnek, hogy a kérdezõhöz hasonló lányok "aláznivalók", és aláznák csak a szexpartnereinek a száma miatt, azokat meg én aláznám olyan szinten porig, hogy a büdös életben fel nem kelnének onnan. ;)
Jaaa, az elsõ kapcsolatom nekem is ilyen volt, hogy "életem szerelme, akkor most örökre együtt, veszitsük el a szüzességünket együtt, mert jajjj, az milyen széééép"... :D Na, csúnya vége lett, ma már bölcsebb vagyok, és reálisabban nézek az emberekre és a kapcsolatokra.
Jó. Én nem érzem úgy, hogy tapasztalatot tudnék szerezni, mert a vele való szexnek már minden csínját-bínját elsajátítottam. Amúgy is csk a véleményemet mondtam el a témával kapcs., ti támadtatok le.
23mas nem azt írtam, hogy "nem vagy boldog", hanem, hgoy nem érezted még meg 'ezt a fajta boldogságot'. azt az érzést, hogy valakivel tudod, hogy összetartozol, és igenis 'életed szerelme', bármennyire is közhelyes, létezik ilyen érzés. egyébként engem meg az a kifejezés idegesít, hogy "nem éltem ki magam". miért, miután megtalálod a párod, összeházasodtok, stb., az már nem is élet, vagy mit akar ez jelenteni? én egyáltalán nem érzem magam korlátok között, és számomra ez jelenti a boldog párkapcsolatot, hogy nem vágyom másra, vagy többre. elhiszem, hogy te jól érzed magad így, de szerintem nem akkor lehetne még jobb, ha 'kiélted volna magad', hanem, ha biztos lennél abban, hogy akivel vagy, õ a tökéletes pár számodra. akkor nem jutna eszedbe olyan, hogy miért nem feküdtél még le tapasztaltabbakkal.
A pszichológia szerint egy ember minél hamarabb kezdi a szexet annál biztosabb, hogy késõbb nem lesz hosszantartó kapcsolta. Szerintem se lesz neked tartós kapcsolatod aztán majd 25 évesen sírni fogsz egy blogon, hogy mekkora ringyonak érzed magad mert átmentek rajtad 50-en és minden qöcsnek ittad a szavait.
A 15. kimondta a nagy igazságot!!! Tapasztalatot nem úgy kell szerezni, hogy fuvel fával lefekszel, hanem tartós kapcsolatban. És ez mindkét nemre érvényes. Ha soha tobbé nem találkozol az adott partnerrel, nem beszélsz vele, mégis honnan a francból tudnád, hogy mit csináltál jól, mit rosszul, mi volt a jó a másiknak és mi nem tetszett. Az ilyen dolgokat márpedig csak tartós, oszinte kapcsolatban lehet megbeszélni, aminek a bizalom az alapja. Hát a 9.-es csaj, megorulok....komolyan mondom. Ekkora baromságot mondani, hogy csak a ribik tudnak jól szexelni, végem van. 34N vagyok, 18 évesen szexeltem eloszor és most van az 5.partnerem. Nem akarom saját magamat dicsérni, de merem állítani, hogy jó vagyok az ágyban. Ez nem dicsekvés, azért van, mert minden kapcsolatom hosszútávú volt, a legutolsó 8 évig tartott, és rengeteget tanultam a szexrol. És véleményem szerint 18 évesen 7 partner sok, nekem legalábbis.
nevess te magadon, ha jólesik :D az én osztályomból meg akik megházasodtak, már régen el is váltak, nyakukon 1-2 gyerekkel. valóban irigylésre méltó :D
Hozzáteszem akkor sem sok, mert nem létezik a "sok" fogalma ezügyben.
Dowd, ez a gyk, mit vártunk?:D
"Hozzáteszem akkor sem sok, mert nem létezik a "sok" fogalma ezügyben." Tévedsz, Dowd barátom. A szexpartnerek számát ugyanis az alábbi módon lehet fokozni: Sok, még több, éppen jó. :-)
Moncsika, én megmondom itt is a szemedbe hogy az én nézeteim szerint Te egy r.ibanc vagy! :D És ha most lepontoztok, az azért lesz csak, mert nem egyezik a véleményünk? :S :D
# 40 Mit vársz attól, hogy ellentmondást nem tûrõen, tényként beállítva ugatod a véleményed? Nem tudod elképzelni, hogy némelyik embernek másra van igénye, mint neked, és más vágyai vannak?
Sokan pontoznak érzelembõl, nem objektiv hasznosság alapján. Csak mert nem tetszik a másik véleménye egybõl "haszontalan lesz". Ez a pontozót minõsiti nem téged :)
Megtenné az a kedves, aki lepontozott a válaszom miatt, hogy ír egy privátot névvel, telefonszámmal, és elém állva a szemembe mondja mi baja van a válaszommal?
Számomra az!
Nos én is hiszek Istenben, fixen tudni vélem a létezését, de nem úgy és abban a formában ahogyan a legtöbben teszik. Nem az emberiség felett õsz szakállú atyáskodó, és szabályokba kényszeritõ Istenképem van. (külön teológiai vitát biztosan megérne a szabályrendszer ami ránk van kényszeritve elég régóta, lévén nem egyszer derült már ki, hogy konkrétan hamisitott irások alapján hiszik ezt, és tanitják) De nem ez amire ki szeretnék lyukadni. Azt a legendát nem tudom honnan vesszük, hogy "manapság". Manapság csak nem jár egyházi kiátkozással, és a társadalmi bélyegzéssel a nemiség elismerése. Tömören: lehet róla beszélni. A budoárok világ a bordélyok, a régi nóták pajzán mondanivalója, a régi irásos emlékek mind arról tanúskodnak, hogy ez nem csak manapság van igy :) A keresztény egyházi terror elõtti idõk orgiái, , sõt utána is, amikor még a többnejûség uralkodott a keresztény európában is, szintén nem ezt támasztja alá. Én arra biztatok mindenkit, hogy tudja eldönteni mit mikor, kivel és miért. Herótom attól van, ha megkérdezi "nem gáz e" (mert akkor lövése sem volt miért csinálta amit), és a másik pedig: a "k- vagy" beszólások, amik jellemzõen reflexbõl jönnek el sem gondolkodva a kérdésem. Csak odavet valamit, az válaszoló intellektusát tükrözõ hányaveti valamit. És igen: ha egy ember tudja, hogy kivel, mit, mikor, és miért, akkor én arra nem fogom azt mondani, hogy rossz. Mert tudja, döntött, és ez igy van rendben.
Pedig ki kell élni magunkat, mert aztán válás van meg frigiditás, meg megcsalás. Tetszik vagy sem. Úgyhogy abba lehet hagyni az erkölcsrendészetet, senki senkit nem bíztatott semmire, mi akármit írunk, úgyis mindenki azt csinálja, amit akar. Az meg, hogy valaki élvezi az életet és szexel, közel sem jelenti azt, hogy azzal, aki megtetszik... de ha már itt tartunk, kivel szexeljek, azzal, aki nem tetszik meg?:D
ne haragudjatok, nem akarok senkit "reflexbõl, primitív módon elítélni", sõt, általában igyekszem normálisan megfogalmazott válaszokat írni. De, szerintem egyáltalán nem jó, hogy így gondolkoztok a szexrõl. A fiatalság nem arról kellene szóljon, hogy lefekszünk mindenkivel, aki megtetszik. A szeretkezés egy nagyon intim dolog, amit igenis ki kell(ene) érdemelni. Bensõséges, lelki és szellemi kapcsolatot is igényel. Ha úgy gondoljátok, hogy az látja helyesen a dolgot, aki szerint "az tud jól szexelni, aki sok partnerrel próbálkozott már", és a konzervatívabban gondolkozók pedig primitívek, akkor ez egy sajnálatos helyzet. Nem tudom, hogy miért vált manapság ennyire alapvetõ dologgá fiatal (tini-korúak) körében is a testi kapcsolat, holott a legtöbb esetben fogalmuk sincs az egészrõl fejben. Nem csak arra gondolok, hogy tisztában vannak-e a védekezéssel, hanem szerintem igenis kell hozzá bizonyos fokú szellemi érettség is. Az is fontos, hogy ismerjük a párunkat komolyan, tudjunk vele kommunikálni. Rengeteg itt feltett felesleges kérdés származik olyanból, hogy "ti hogy szeretitek ezt, meg azt..." vagy "ez normális?" "ezt hogy kell". Persze, lehet segítséget kérni tapasztaltabbaktól, de szomorú, hogy nem az az elsõ gondolat, hogy a párjuktól kérdezzenek a tizenévesek. Vagy esetleg a szüleiktõl, persze bizonyos határokon belül. Ehelyett kiteszik magukat annak, hogy itt elhordják õket vagy r*bancnak, vagy megkapják, hogy gáz az ha 16 évesen még szüzek. Nem jó irányba megyünk, ha tényleg arra bátorítjuk õket, hogy persze, szexeljetek nyugodtan, bárkivel, 'éljétek ki magatokat'... arra kéne törekedni, hogy megtaláljuk azt a társat, aki valóban lelkileg is partner, akivel mindenrõl gátlások nélkül tudunk beszélni, akivel el tudjuk képzelni a jövõt. Mert lássuk be, a szex olyan téma, amirõl nem mindenki beszél könnyen, azért is van ennyi bizonytalanság és ennyi kérdés ugye, anonim oldalon. Lehet, hogy én kifordítva látom a világot, illetve egyre inkább azt kezdem érezni, ezeket olvasva, de szerintem a szeretkezés a szerelem testi kiteljesedése. Ebben kölcsönösen örömöt okozunk a társunknak. Ez pedig nem olyan egyszerû dolog, hogy bárkivel sikerülhet. És igen, bármennyire is leszóljátok, én hiszek abban, hogy Isten mindannyiunknak ad egy társat, aki hozzá való.
#37 :DDDDDD Igen, mondasz valamit :)
Miért lennék megkeseredett??? Honnan hallucináltok össze ilyeneket?:D 3 éve tartó kapcsolatban vagyok, ami jól mûködik. DE ha kiéltem volna magam anno, most még jobb lenne, és lehet hogy már házasok is lennénk.
21. Attól mert Te ilyen megkeseredett vagy, mert Neked nem sikerül, másnak még attól összejöhet a hosszú boldog párkapcsolat. Mondottam, az osztályomból nem egy, nem kettõ lány az elsõ pasijával él boldog házasságban már vagy 20 éve. Úgyhogy csak magadon nevethetsz. :)
én nem vagyok boldogtalan, nem tudom, hol olvastál ilyet. :) csak a realitások talaján mozgok, hogy ne legyen olyan nagy a puffanás :P
Ez a szám nekem 8 volt 18 évesen...
8-as, az hogy neked nincs kedved szexelni a pasiddal, most hogy jön ide? :D
miért lenne sok?? legalább nem jársz úgy, mint én, hogy itt vagyok 24 évesen, jajdejókislányvoltam, és kitörölhetem vele a s...ggem, h csk 2vel voltam, szexelni sincs kedvem a pasimmal, mert betrippeltem, hogy nem tudok szexelni...
Szóval csak egy volt a párod, a többi meg valami jöttment egyéjszakás, 18 évesen? Ahh az ilyen nõ a legtöbb pasi "álma", nem kell érte küzdeni, könnyen adja magát, olcsó kis ribi, alázható. Ezért nem is udvarolnak meg küzdenek már a férfiak, minek, ha vannak ILYENEK is? :D Bújj el! :D
"Ez azért elég normális szex arány nem?" Nem egy 18 éves lánynak.
18 éves korba még a normális nevelésû nõk szüzek. sok-kevés kitudja, manapság semmi hátránya nincs sajnos ennek.szal gáz is meg nem is.
Sok bizony.
Oszd le mondjuk 1 évre. 12 hónap alatt 7 pasi. Ha 12 lenne az is havi egy. :) Ez azért elég normális szex arány nem? Akkor?
hát nem kevés....
Nem túl sok, de az átlagnál több.
Úristen, 18 évesen 7, meg 8, honnan veszitek ezeket a számokat? Én lányosztályban érettségiztem, 18 évesen a lányok max. a második pasijukat "fogyasztották", nem cserélgették hetente, soknak meg még pasija sem volt, sõt valakinek még mindig az a pasija mint akkor (az elsõ). Jó, mondjuk ez tizenvalahány éve volt, mégis férjhez mentek, gyerekük van, boldog házasságban élnek, és nincsenek kiégve.
Az, hogy nincsenek KIÉGVE fontos szempont. Komolyan.
sajnálom, hogy nem csak hogy nem érezted még át, de ráadásul meg sem próbálod elfogadni, hogy valaki viszont igen. azért remélem, hogy egyszer te is megtalálod ezt a fajta boldogságot és a bizonyosságot, hogy isten egymásnak teremtett titeket valakivel ;)
ahaha, majd egyszer felébredsz.... :D vicces ez a naivitás. "életem szerelme", mindig is hánytam az ilyen maszlagoktól :D
ugyan már, most se tudom, hogy hogy tervezem az életemet, bármi jöhet, tervezni lehetetlen. de majd megtudod... 18 évesen meg aztán fõleg nem tudtam. én szerelmes voltam, meg õ is, juhejjj... aztán mégis. úgyhogy nem ettõl függ, és sokkal jobb élmény lett volna, ha pl õ már nem lett volna szûz, mert ez így nagyon gáz volt.
18as: sajnálom, hogy te nem találtad meg elsõre, de úgy gondolom, hogy eleve azzal fekszem le, akivel együtt tervezem az életem. azt is írtam, hogy persze lehet, hogy még így se sikerül rögtön. van ilyen. nem azt ítélem el, hanem a meggondolatlanul, össze-vissza szexelõket. egyébként nem látod rosszul, én is úgy gondolom, hogy az életem egy csodálatos álom, amivel a Jóisiten megajándékozott ;) remélem, hogy a mostani párod neked is ilyen 'álom' :)
16-os, te egy álomvilágban élsz :D ha az elsõvel maradtam volna, az életben nem tudom meg, mi az igazi szex meg az orgazmus :D 3 éven át 2perces menetekkel szórakoztatott :D
Hát részemrõl nem kamuindok, mivel nem szexelek össze-vissza. De ugyan kérlek, most ezt az össze-vissza szexelést pont egy pasi akarja itt nekem magyarázgatni? Ti, akik mindent megd...gnátok, ami mozog?:D
igen nagyon sok. én azt mondom, hogy egy életen át az EGY a legszebb szám! A szerelmeddel elveszíteni a szüzességed, együtt felfedezni a testiség gyönyöreit, az a legjobb. Együtt leélni egy életet, élvezni minden napját, együtt megöregedni. Persze, elõfordul, hogy valaki mondjuk nem találja meg elsõre az igazit, és 20-25 év házasság után szétmennek. oké. de 18 évesen egyéjszakás kapcsolatok? ez durva... 14-es te nagyon hülye vagy, már bocsi. szégyenled magad a kevés szexpartner miatt? és ezért nem szexelsz a pároddal??? gratulálok. meg hogy csak a ribik tudnak szexelni? te jó világ...képzeld, 19 évesen vesztettem el a szüzességemet, a szerelmemmel, akivel le akarom élni az életem. És nem egy hónap után feküdtünk le. Együtt tanuljuk, hogy kinek mi, hogyan jó. És csodálatos. szóval, kérdezõ, szerintem gondolkozz el az eddigi életeden, de komolyan. hogy mit is vársz a jövõtõl, hogyan szeretnél tovább menni. És igyekezz a jó irányba tovább haladni, és megtalálni ehhez a megfelelõ társat.
14. Tehát szerinted csak úgy lehet tapasztalatot szerezni, ha minél több pasival szexelsz? És az miért nem jó, ha egy pasival szexelsz sokat, és közben "gyakorolsz"? Úgy nem szerzel tapasztalatot? Én a Tiedet csak egy újabb kamu indoknak tartom, amivel megmagyarázzátok, és nyugtatjátok magatokat, hogy miért szexeltek össze-vissza (egyesek).
9-es, úgy jön ide, hogy mivel tapasztalatlan vagyok, így a szexhez sincs kedvem, cikinek tartom a 2 partnert... és ez lehangol engem, ez pedig a pasimat is lehangolja... már mondta sokszor, hogy jó velem, de én ezt kizártnak tartom, mert a r...bik tudnak csk igazán szexelni, aki mast mond, az hazudik.
pffffff......csak az ilyen ribik kerüljenek el engem.

Miért ítélnek el amiatt, hogy csak nettó 350 felett kereső, 18-25 éves pasikkal ismerkedem?

Nem a pénzükre hajtok, azt megkeresem magamnak, a randikon is hajlandó vagyok fizetni. Egyszerűen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdődik, hogy kb. ennyit megkeres az ember. Vagy legalább van terve egy jó vállalkozásra. 21/L

Legjobb válasz: Azért ítélnek el, mert mivel a keresethez kötöd a paizást, így egy pénzéhes ribinek tûnsz.

Azért ítélnek el, mert mivel a keresethez kötöd a paizást, így egy pénzéhes ribinek tûnsz.
miért kéne, hogy anyagi problémái legyenek annak, aki nettó 350 alatt keres? :D Kislány, valahol nagyon el vagy tévedve :D
Ezt hogy csinálod mielött elkezdetek randizni kikédezed mennyit keres???? Félre ne érts én egyáltalán nem itéllek el, és én is jó anyagiakkal rendelkezõ férfihoz mentem hozzá, de nem emiatt és sokáig fogalmama sem volt róla mennyit keres vagy mennyi pénze van a bankban.
Az a méltóság, hogy bruttó 500at keres egy pasi néhány év munkaviszony után? Érettségi után egy fõiskola, és 21, mikor elkezd dolgozni. Hát elég kevés olyan becsületes munkahely van, ahol ennyit adnak. De egy asztalos, villanyszerelõ sem keres ennyit néhány év munka után. Mondjuk egy autónepper vagy lányfuttató megkeres, de ha neked ez kell, akkor nem csodálkozz, hogy elítélnek. Kérsz valami igazolást a jövedelemrõl elsõ randi elõtt? Mert én keresek annyit, de pl. nincs drága autóm, mert baromira nem tartom fontosnak a drága autót. Szóval van, akin nem látszik a pénz.
Egyszerûen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdõdik, hogy kb. ennyit megkeres az ember. Szóval ha valaki nem tud magának ennyit összeszedni, (fõleg ebben a világban) az egy méltatlan ember. Életképtelen, pénzéhes r*banc...
Én ugyan nem ítéllek el. (remélem még ma átmegy rajtad egy kamion)
Lényegében a pénzükre hajtasz, csak finoman tálalva, és egy más perspektívából.
"vagy legalább van terve egy jó vállalkozásra" Aranyos vagy, basszus... nekem nem egy tervem van, de a legolcsóbb megvalósitásához 20 milliárd kéne. A havi kereset meg miért számit? Mi köze van ehhez a méltóságnak? Vidéken még gazdasági MSc-vel is nehéz ennyit keresni.. sõt, szinte lehetetlen, mert alig van munka. Azért itélnek el, mert felszines vagy.. nem azt nézed, hogy milyen emberrel ismerkedsz, mi lehet érdekes benne, hanem azt, hogy mennyit keres. Mondjuk felõlem csináld majd. Õszintén remélem, hogy az egyik srácot, akit a keresete miatt utasitottál el, egyszer meglátod majd egy Aston Martinban :)
talán nem kellene hangoztatni, aztán nincs gond Ha meg te is ennyit keresel, akkor tök érthetõ, hogy hasonló típust akarsz
"Pedig nem sok helyen fizetnek 350-nél kevesebbet." Qrzy, te nem ebben a világban élsz, ha ezt komolyan gondolod. Az ország keleti felében pl. rendkívül ritka az ilyen, még a fõiskolai/egyetemi tanárok se kapnak ennyit, ahogyan más diplomás emberek sem. De a legjobb ez a "nem sok" szöveg... Itt inkább az a jellemzõ, hogy elmegy rengeteg ember egy multicéghez dolgozni minimálbérért, aztán reménykedik benne, hogy ne rúgják ki. És ennyi.
Hát nem tudom ti hol éltek, kb. 3 olyan embert ismerek, akinek a fizetése 300 volt, úgy 6 évvel ezelõtt.
Olvasom itt a hozzászólásokat, és valamit nagyon nem értek... Azt írjátok sokan, hogy kevés ilyen potenciális partner van. És? Az ember általában (jó esetben) EGYETLEN számára megfelelõ párt szeretne találni, nem pedig ötvenet, százat. Lehet, hogy bizonyos speciális preferenciákkal nehezebb megtalálni azt az egyet, és kisebb eresztésbõl lehet válogatni, de most gondoljátok végig: mindenki a számára tökéleteset keresi, és teljesen mindegy, hogy 10.000, 1.000, vagy 100 ember közül találja meg, ha megtalálja. Ha a kérdezõnek ez a fontos, akkor ez a fontos. Ilyen alapon mondhatnátok a homoszexuálisoknak, hogy ne legyenek homoszexuálisok, mert jóval több a hetero, és könnyebb párt találni... de ha neki nem hetero pár kell, akkor minek válogatna a heterok közül? Vagy egy BDSM-kedvelõnek is célszerû inkább a hozzá hasonló érdeklõdésûek között keresgélni, mert egy "átlagos" partnerrel nem érezné jól magát. Vagy az imént volt egy olyan kérdés, hogy hol lehet spirituális beállítódású férfiakkal ismerkedni. Szerintem igenis becsülendõ az, ha valakinek van annyi önismerete, hogy tisztában van a saját preferenciáival, tudja, hogy milyen emberrel érzi jól magát. Lehet, hogy az mások számára idegen, nem tudnak vele azonosulni, de attól még nem kéne lehülyézni azt, aki tudja, mit szeretne. Mennyivel jobb az, amikor emberek összejönnek BÁRKIVEL, és aztán várják, hogy idomuljon a másik az elképzeléseihez? Mennyivel jobb az, amikor a nõ (konkrét eset!) hozzámegy az átlagos fizetésû férfihoz, majd 1-2 év múlva elvárja, hogy teremtsen luxus körülményeket, és amikor nem teszi, akkor továbbáll egy olyannal, aki meg tudja ezt adni neki? Lehet felszínesnek mondani, talán még jogos is, de ha egyszer neki ez a fontos?! Akkor inkább azért felszínes, mert a kapcsolat elején nem volt tisztában önmagával, az igényeivel, és belement egy olyan kapcsolatba, ami az õ igényeit nem elégíti ki. Hosszú távon ugyanis az igényeink kielégületlensége frusztrációt, párkapcsolati konfliktusokat szül. Ha nekem az a fontos, hogy a partneremnek legyen 8 diplomája, akkor érdemes olyat keresnek, akinek már van 5, és még mindig tanul (figyelem, sarkított példa!), és nem jövök össze valakivel, akinek 8 általánosa van, és elvárom, hogy szerezzen 8 diplomát. Mert ez saját magam és a másik átverése! Ha a kérdezõnek ez az igénye, hát szíve-joga! Ha kevés potenciális partner van ehhez, hát kevés közül fog tudni választani, de úgyis csak EGY, számára megfelelõ partnert kell találnia.
#64 A tû a szénakazalban mond neked valamit? Persze bátoríthatnánk azokat is, akik vmi amcsi celebbel akarnak összejönni, mert neki a 100 jócsajból elég lenne egy is. A saját dolgát nehezíti, és bár a kérdés nem erre vonatkozott szerintem hasznos, ha a kérdezõ elgondolkodik rajta, ha hosszú ideig nem talál párt.
Nem nagyon érted, de most megfordítom a dolgot, hogy a pasik is megértsék. Tegyük fel, hogy ír egy pasi egy kérdést, hogy õ a 60 kiló alatti nõkre bukik. Akkor most menjen oda az összes 60 kiló feletti nõ fikázni, hogy szemét, felszínes, hogy nem fog magának pár találni, vagy ha igen, akkor olyat, amilyen? A pasit nyilván nem fogja érdekelni, mert õ 60 kiló alattiakra bukik. A nõknek meg egyszerûen tudomásul kell venni, hogy ennek az adott pasinak nem jelentenek potenciális célcsoportot, és ennyi. Ha a szitut megfordítom, akkor itt, ennél a kérdésnél az történt, hogy az össze 350 alatt keresõ pasi nekitámadt a kérdezõnek, hogy mégis hogy képzeli, hogy ilyen preferenciái vannak, és azonnal bírálja felül. Nyilván a kérdezõ is tisztában van azzal, hogy kisebb a "választék" számára, de ha neki ez a fontos, akkor ez a fontos! A vékony nõkre bukó pasi se fogja tudni megváltoztatni az ízlését. És higgyétek el, túl lehet élni, ha egy adott nõnek pont nem jöttök be... olyat kell keresni, akinek igen. :)
Nem látsz tovább az orrodnál. 350 felett keresek, ahogy az ismeretségi köröm nagy része is, de végzõsként, elsõ munkahelyen jó, ha a bruttónk volt ennyi. Persze lehetne vállalkozni is. Pont teszek rá, hogy a kérdezõnek összejön-e. Viszont látom a másik oldalt is, a 30as csajokat, akik évek óta szinglik, nem divatból, hanem mert a nekik megfelelõ férfiak fele annyi energiabfeketetéssel találnak csajokat, akik örömmel omlanak a lábaik elé.
# 67: Igen, én is látok sok ilyet. Aztán 1-2-3 év múlva jön szakítás, rosszabb esetben már a válóper, mert "nem ilyen lovat akartam". Párt találni nem nehéz. De olyan párt találni, akivel hosszú távon mûködik is a dolog, az már sokkal nehezebb. Nekem az elmúlt években 3 kapcsolatom volt. Mindegyik kompromisszumost. Egyik se tartott sokáig. Most már én is úgy vagyok vele (harmincas, elvált nõként), hogy inkább leszek egyedül, de nem kötök kompromisszumokat, és én se szeretnék kompromisszum lenni senkinek.
És azért megnézem, hogy mondjuk egy nettó 100 körül keresõ pasi hogyan érezné magát egy magasabb jövedelmû nõ mellett. Mondjuk én keresek szabadúszóként 250-et. Nekem természetes az, hogy havonta többször mondjuk étteremben ebédelek, vacsorázom, társasággal, de néha egyedül is. Évente min. egyszer elmegyek egy wellness-hétvégére, nyáron egy 10-14 napos tengerparti nyaralásra szállodába, de minimum apartmanba. A nyaralás alatt is szeretek inkább étterembe járni, mint fõzõcskézéssel tölteni a napot. Nem várom el, hogy a partnerem finanszírozza a költéseimet, de ha együtt vagyunk, akkor vele szeretném mindezeket a programokat megvalósítani, és nem úgy, hogy én fizetem... hanem mondjuk fele-fele alapon. Namármost én megnézem, hogy ha valaki 100 körül keres és nem a szüleinél lakik, az tudja tartani ezt a "ritmust". Ha tudja, hát egy szavam nincs, akkor engem igazán nem zavar, hogy mennyit keres, csak nekem ne kelljen lemondani a megszokott életstílusomról a kedvéért, és ne kelljen fizetnem se a részét (neki se az enyémet). Ebbe belegondoltak azok, akik szerint nem számít a jövedelem a párkapcsolatban? Kíváncsi lennék, hogy hogyan oldanák meg a fentieket!
Hogy megy az ismerkedés? Mert értem én, hogy te egy jól keresõ self-made csaj vagy, de 25 alatti pasiból, aki enyit keres, még ha drogdealereket és hasonlókat sem zárjuk ki, akkor sincs túl sok. Másrészt gondolom, hogy szeretnél egy sármos vonzó párt magadnak, nem? Akkor most gondold végig, az ilyen pasiknál sorba állnak az átlagos lányok. Akik között tuti hogy lesz szebb, nagyobb mellû, cukibb vagy épp perverzebb nálad. Az a gond a túl sikeres lányoknál, hogy az igényeiknek megfelelõ férfi ritka mint a gyémánt, és eszükben sics egy nõnél leragadni, mikor megkaphatnak rengeteget. Sakk-matt.
Pedig nem sok helyen fizetnek 350-nél kevesebbet.
Kérdezõ! Elszomorít a gondolkodásod. A válaszaidat elolvasva azt a következtetést vontam le, hogy nagyon korlátozott vagy... 21 éves létedre nem tudod mit jelent a méltóság szó. És nem. Nem keres meg ennyit az emberek többsége Magyarországon. A legfõbb dolog: miért hiszed azt, hogy aki 350 ezret megkeres nettóban, nem adósodhat el? és mibõl gondolod, hogy aki jóval kevesebbet keres nem tudja eltartani magát? Nekem sajnos egy szülõm maradt, aki felnevelt két gyereket egyedül hol 100 és hol 150 ezer nettóval, de nem szenvedtünk hiányt semmiben. Sõt! és én még "pénzesebbnek" számítottam az osztályomban. Egy gazdag akárki 350 ezer ft nettó keresettel is eléggé eladósodhat! Fõleg mivel megszokja ezt a keresetet, ha hirtelen megszûnne a munkahely/vállalkozás, akkor vajon mi lenne? Alig hiszem, hogy 18-25 éves korosztályban gyakori lenne, hogy ennyi pénze legyen - saját keresetbõl! Max ha a szülei finanszírozzák... "Amúgy mellesleg nem a pénzét igénylem a pasinak, hanem azt, hogy eltartsa magát, önálló legyen, legyen mozgástere anyagilag. Mint ahogyan nekem is van. Nem akarok életem végéig fizetni egy 40 milliós hitelt..." Úgy gondolom, hogy attól mert valaki sokat keres még nem biztos, hogy el is tudja magát tartani. Sokkal fontosabb, hogy ne szórja a pénzt és betudja osztani, arra költsön amire tényleg szükség van. A 40 milliós hiteles példád pedig nevetséges. :D Úgy látszik szereted a túlzásokat. Mindenesetre ha így keresel pasit hajrá! Ha nem találsz senkit csakis a te bajod. Ha meg találsz valakit akkor valószínû, hogy hasonló lesz mint te. Mindenki olyan párt kap akit megérdemel. (csak aztán nehogy dobjon, mert szerinte kevés a fizud:D)
Nettó 80000 Ft. alatt keresek havonta, ez engem nem zavar, még így is van párom. De érdekelne, hogy azt a bizonyos IQ tesztet amirõl itt írtok, hogy biztos eredményt ad, hol lehet kitölteni? Mert amit eddig kitöltöttem, az mind különbözõ eredménnyel zárult. Vagy bennem van a hiba?
"Egyszerûen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdõdik, hogy kb. ennyit megkeres az ember." Igen, csak úgy tolonganak az emberek itthon, akiknek ekkora fizetésük van. Fõleg a fiatal srácok között van rengeteg...
Tippelj, gy_kér.....
Nem tudom miért ítélnek el, azért elég sokan keresnek nettó 350 felett, annyit még én is megkeresek basszus. Mondjuk azt én sem értem hogy aki ez alatt keres az miért nem néz normális munka után. (mondjuk a válasz nyilvánvaló, mert 3 másik ember ugrik a helyébe.)
Melyik országban keresnek sokan NETTÓ 350 felett?????? Mert hogy nem magyarisztánban, az biztos!
Az Isten mentsen meg a fajtádtól... Te szerencsétlen tudatában vagy annak, hogy hány százaléka a keresõkorú férfi lakosságnak keres ennyit.. Megsúgom kb 3-4%. Hajra keresgélj, csak remélem jól pofára esel. Megsúgom drágám, én csak netto 260 000Ft keresek mérnökként, és tudom, hogy ez jó keresetnek számít itt.. Oppá egy kérdés.. Te mennyit keresel? Mert ha még kereseted sincs, akkor ne nyisd ki a kicsi szád, te kullancs, és ne merj méltóságról hablatyolni. 27/F
Magyarországon.
qrzy igen persze... az ország tele van olyan munkahelyekkel amik 350-et fizetnek nettóban. Mutasd már meg hova kéne elmennie dolgozni nagyjából 3 millió embernek? Téged se az eszedért tartanak ott ahol...
Tehát ezt mondanád a 21 éves énednek, hogy legyél inkább egyedül, mintsem kompromisszumokat köss?
83%os, ezért vagy egyedül. De aki ilyen buta, remélem úgyis marad. Igen, felszínes vagy, ezt nem lehet hova szépíteni.
"78-as miben vagy te szakértõ, az lemaradt :D" És mégis miért kellene megosztanom itt?! Összesen jó, ha 10-20 ember végzi az országban azt, amit én, és hát mivel ez egy anonim oldal, hát nem szívesen osztanám meg a nagy nyilvánosság elõtt, mivel az kb. annyi lenne, mintha kiírnám a nevem, lakcímem, telefonszámom... Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ezt miért nem szeretném megtenni?
Azért ekkora a felháborodás egyébként, mert rengeteg ember van ma itthon, aki komoly végzettséggel nagyon keveset keres. És persze vannak szerencsés idióták, akik jó helyre születtek, nekik megvan ez a pénz. Pedig az elõbbiek közelébe sem érnek. Ez a nem mindegy.
Ezt nem lehet kimagyarázni... Az indokaid, minden irányból támadhatóak, és helytelek. Ha minden választ kifogásolsz, akkor mi a f..szért teszed fel ezt a k..rva kérdést?????? Én most válaszolok rá, de nem tudom minek: Azért mert egy pénzéhes h*lye r*bancnak tûnsz. Semmi több.
akkor biztos csak tízévente egyszer pasizol, mert 18-25 éves korig nem nagyon keresnek ennyit. Ha keresnek, akkor anyuci apuci pici fia. Ez neked a méltóság? És még valami. az iliveinstyle.com
Az én nettóm 286. Persze 36 évesen...
Meglehetõsen sivár és torz az érzékrended, ha neked a méltóság a havi nettõtól függ.
Ez a kérdés kamu!
Szerintem is kamu, többször rákérdeztem, hogy a kérdezõ "tapasztalatai" alapján kik keresnek ennyit önerõbõl ilyen fiatalon, de nem jött válasz.
Jó a buli! :D
78-as miben vagy te szakértõ, az lemaradt :D
#71. Inkább legyen egy olyan kapcsolatban amiben nem érzi jól magát, mint egyedül?
Én nem ítéllek el és nem tartalak felszínesnek (függetlenül attól, hogy jelenleg munkanélküli vagyok), a te dolgod, mit keresel egy férfiban. Csak annyit árulj el, 18 és 25 év között kik és milyen területen keresnek ennyit önerõbõl azok közül, akiket ismersz?
# 71: Három kapcsolatom volt az elmúlt másfél-két évben, és egyikben sem éreztem túl jól magam. Igen, akkor inkább maradok egyedül, ez az én tudatos döntésem, és azt gondolom, hogy jogom van így dönteni.
72: Elég nagy szégyen, hogy valaki azért nem érzi jól magát egy kapcsolatban, mert a pasija nem keres annyit, mint amennyi neki megfelel... Ez színtiszta felszínesség, és tisztaszégyen! Az ilyen az én szememben megérdemli, hogy egyedül dögöljön meg. Mert ha még lenne a házasságából gyereke, és arra kell, még csak-csak megérteném. De ez?! Én vágyom a luxusra, és ha ennek a pasi nem tudja kifizetni a felét, akkor nem méltó hozzám. Tökmindegy mennyire szeretnék egymást, vagy ezen kívül mennyire tökéletes a kapcsolat? Ohh hát akkor bocsáss meg Madame! Csak vigyázz, fel ne kavarodjon a kis hasikád a pezsgõfürcsitõl :D
Én csak nettó 180-at keresek mérnökként 26 évesen, ezért legyek esélytelen.. Hát egy ilyen felszínes nõ még ha aranyból lenne, akkor sem kellene.. Szerinted, ez a legnagyobb érték egy emberben, hogy kinek mennyi a nettó bére? szánalmas. Én soha nem néztem egyik nõi barátnõmnek sem a fizetését.. Azért kíváncsi lennék, hogy "szabaduszóként" mibõl jön össze az a netto 250.. A magyar maszekokat meg hagyjuk, akik 80%-a adócsalásból szedi össze a netto 350-ed, és után 65 éves korukban sír a szájuk, hogy miért 50 ezer Ft csak a nyugdíjam.. Soha nem kezdenék egy olyan nõszerû lénnyel aki azt nézi, hogy a másiknak legalább 350 nettós fizetése legyen
Ha nem kell nektek ilyen nõ, akkor minek idegeskedtek rajta, hogy õ mit szeretne? :D Engem pl. hidegen hagy, csak az érdekelne még mindig, hogy szerinte mivel lehet ennyit keresni ilyen fiatalon, legálisan.
"Azért kíváncsi lennék, hogy "szabaduszóként" mibõl jön össze az a netto 250." Olyan szaktudásom van, ami csak keveseknek, és jól megfizetik. Ehhez kellett sok tanulás, sok tapasztalatszerzés az adott területen. És így napi 4-5 óra munkával megvan a havi jövedelem. És az én munkaterületemen ez egyáltalán nem egyedi... 50-100 ezer Ft-os napidíjakat fizetnek szakértõi díjként.
A fizetés nem érdekel, sosem néztem. Amúgy ma ebben az országban nagyon kevesen keresnek 250-et tisztán. Én is csak 180-at, és úgy tervezem jövõre lépek innen. Kint megkapom ennek az 5x-t. Egyetemi témavezetõm az Electroluxnál van kint Svédországban. Itt 230 nettója volt 5 év szakmai tapasztalattal, kint netto 32000 SEK-t keres.. Ez az ország úgy veszve van, ahogy, itt aki netto 180-200-at keres az királynak számít, ráadásul lassan itt drágább az élet mint kint az Eu-ban. Amúgy egyedi szakmával(tolmács, elemzõk, tanácsadók) lehet ennyit keresni, az igaz.
Nekem semmi bajom az égvilágon azzal h valaki a saját szintjének megfelelõ partnert keres, például a kérdezõ önerõbõl sok pénzt keres és nem szeretne sem eltartani senkit, sem lemondani dolgokról, ha már feltételezhetõen keményen tanult és dolgozott az elmúlt 10 évben, h ide elérjen, nem akar lemondani róla egy hülye pasi miatt. Érthetõ. DE. Hogy jön egy 21 éves liba ahhoz, h azt mondja, h aki 350 alatt keres az elvesztette a méltóságát? Hogy jönnek egyáltalán ezek a szavak egymáshoz? Még ha ezt azokra mondanád akik minimálbérért wc-t pucolnak is megkérdõjelezhetõ lenne, de te valami lehetetlent vársz el az emberektõl. A méltóság pontosan az egyik olyan dolog, ami a legtovább megmarad az embernek, még akkor is, ha már pénze sincs igazán, élhet úgy, hogy megtartja. Baromságokat írsz vagy nem vagy tisztában a szó jelentésével. Ha már itt tartunk, ha az emberek nem végeznék el ezeket a "méltóságon aluli" munkákat, akkor a te szemetedet ki vinné el? A munkahelyi wc-det ki takarítaná ki? A kajádat ki fõzné meg abban a fancy étteremben ahol randizol? Még ha a fõszakács esetleg ilyen helyen meg is keres annyit, a többiek biztosan nem. Jobb lenne úgy a világ, ha ezek a méltóságukat vesztett emberek egyszerûen visszautasítanák, h dolgozzanak? Vagy azt akarod, h magyarul alig makogó még keletebbrõl jövõ emberek szolgáljanak fel neked mert a magyarok nem vállalják vagy ugyanezt a munkát több pénzért külföldön végzik? És mi van például a hullamosókkal? Emlékeim szerint õk jól keresnek, bizonyos országokban (ha nálunk nem is) az árakhoz viszonyítva megkapják a 350 nettót. Na az méltóságteljes munka? Jobb, mint mérnökként dolgozni éppen csak 280 nettóért? Azt is meg kell valakinek csinálni, nekem nincs bajom vele, mielõtt valaki belekötne. De feltételezem neked már nem tetszene annyira a dolog. Pedig a "lécedet" megüti. Egyébként a jól keresõ pasik, fõleg a vállalkozók rohadtul fõnökösködõek, meg is õrülnének tõled. Tök jó ha valaki okos, talpraesett és önfenntartó. De ha mellette olyan a világnézete és az önképe mint a tiéd, az nem fog kelleni senkinek. Oké, válogass ebbõl a körbõl, ez ellen épeszû embernek nincs kifogása. De nincs jogod lenézni a többi embert, aki dolgozik. Nézd le azt, aki lusta dolgozni és azért van az utcán (nem azt akivel kibäszott az élet, az más kérdéskör). De csak mert valaki olyan munkát végez amit valakinek meg kell csinálni, még nem lesz kevesebb, mint te.
Mivel keresel annyit 21 évesen? Azért kicsit lehangoló ezt olvasni 22 éves létemre, én még eleve nem is keresek semmit, mert még tanuló vagyok, de egy kezdõ se fog kapni 350-et az biztos. Kicsit álomvilágban élsz, vagy nem ebben az országban.
# 18: Megvannak a módszereim. :) Ugyanakkor mindenkinek megvan a saját értékrendje, szempontrendszere, preferenciái. Vannak, akik a külsõ alapján választanak partnert, mások egzisztencia alapján, és szerintem senkinek nincs joga megkérdõjelezni mások értékrendjét. Mert ha én tudom, hogy milyen partnerrel érzem jól magam, akkor úgy gondolom, hogy jogom van a saját értékítéletem szerint választani.
Mesélj már azokról a módszerekrõl! Belenézel a szemébe és látod, hogy õ csak 129-es IQ-val rendelkezik és dobod is?
21: Figyelj, akkor indítsunk egy vállalkozást! Te a saját módszereiddel megállapítod, hogy kinek mennyi az IQ-ja, ezt a Mensa-teszthez képest féláron fogjuk biztosítani az embereknek. Felezzük a bevételt, és így meg fogok felelni a kérdezõnek.
És mi van, ha pl. kimondottan Mensa-tagokkal ismerkedem? Mondjuk mert én is tag vagyok? Hmmm? Ez az egyik legkézenfekvõbb megoldás.... (de ugye ahhoz is IQ kell, hogy erre valaki rájöjjön... :P )
Egyébként elárulom, hogy a kommunikációból, a gondolkodásból le lehet venni az intelligenciát, ha valaki emberekkel foglalkozik, és egy kicsit is ért hozzá, hogy mit kell figyelni. Én pl. láttam már számtalan pszichológiai szakvéleményt, amiben leírták (tesztek elvégzése nélkül), hogy "átlagos", ill. "átlagon felüli" intellektus, amit késõbb aztán mérések is igazoltak. Én sem tudnám pontosan számszerûsíteni, de ha valakivel hosszasan elbeszélgetek, és figyelem a gondolatmenetét, kommunikációját, akkor egy idõ után be tudom lõni, hogy kb. melyik tartományban helyezkedik el. És nem egyszer igazolódott be. Pl. a férjemrõl tudtam, hogy nagyon intelligens. Jóval a házasságunk után végeztek vele tesztet, és 160 körüli eredmény jött ki. És mivel nekem ez preferenciám, hát óhatatlanul (tudat alatt is), azokra a jelekre figyelek, azokhoz vonzódom, amik átlagon felüli IQ-ra utalnak.
"Csak 130 (!) IQ felett ismerekedem. Ja sebaj én meg 350000 Ft-os kereset alatt egy senkinek nézem a férfiakat." Mi ez? Felszínes ku rv ák gyûlése? Ti lesztek azok, akik majd 40 évesen 10cm átmérõjû mûf..sz társaságában sírtok egy latin-amerikai sorozat elõtt, hogy "engem sosem talál meg a szerelem". :'( Meg is fogjátok érdemelni :D
Húha, egy beszélgetés alapján meg tudod állapítani, hogy valaki hülye, vagy sem? Bravó, erre senki más nem képes. Mellesleg, ha csak jóval a házasság után végeztek a férjeden tesztet, akkor honnan tudhattad biztosan, hogy 130 feletti az IQ-ja?
Ez a kérdés tuti provokáció. "a méltóság ott kezdõdik, hogy kb. ennyit megkeres az ember" Ilyen kijelentést egy épeszû, normális ember nem mondhat, jézusom...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy ritkaság, de nem lehetetlen! Nekem is megy valahogy. Vannak amúgy ilyen haverjaim is, húszas évek elején, de azért nem annyira ügyesek, mert mindig valami szülõ/rokon áll mögöttük. Az én szüleim meg minimálbérben dolgoznak. Nagy ez a szakadék. Akit a szülei pénzzel "tömnek", az sokkal kényesebb.
10: Igen, ezt kiegészíteném azzal, hogy miért gondolja a kedves kérdezõ, hogy annak nincs anyagi problémája, aki 350 felett keres?
Szóval akkor egy olyan pénzéhes p*csa vagy aki csak azért jótékonykodik, hogy utána ezzel nyerjen önigazolást az igényeinek rossz visszhangjára. Ezek szerint te is tudod milyen vagy, akkor minden oké.
Ne Magyarországon keress pasit, édesem.
Mert szánalmas vagy... de semmi gond, engem nem zavar. :D
Én valahol meg tudom érteni, mert hát kinek milyen az értékrendje (én pl. kizárólag 130 feletti IQ-val rendelkezõ pasikkal ismerkedem). Csak hát a gondolatmenet az, ami sántít. Ebben a korban még nem maguktól érik el a férfiak az adott jövedelmi szintet, hanem a családi háttér az, ami determinálja! Ilyen alapon azt is vizsgálnod kellene az adott férfi esetében, hogy HONNAN indult, és hogy nem anyuci-apuci révén van-e jó diplomája, jó állása, egzisztenciája, ami azért eléggé esélyes. Mert családi hátszél nélkül huszonéves korra egzisztenciát teremteni manapság lehetetlen. (Hacsak nem drogdealer az illetõ, de gondolom, nem ilyen jövedelemre gondoltál.) Szóval ismerek azért én olyan pasit, akinek anyuci-apuci alárakta a lakást, dolgozik a családi vállalkozásban, de ha egyedül kellene boldogulnia, éhenhalna. Szerintem vizsgáld még felül ezt az értékrendet, mert olyat is ismerek, aki 18 éves korában konkrétan az utcán élt, és negyven éves korára jól menõ vállalkozó lett (becsületesen). Szerintem ez többet ér, mint az, amikor valaki beleül a készbe! :)
A kérdező hozzászólása: " pénzéhes p*csa vagy aki csak azért jótékonykodik, hogy utána ezzel nyerjen önigazolást az igényeinek rossz visszhangjára" Miért akarnék önigazolást nyerni az igényeim visszhangjára? Amúgy mellesleg nem a pénzét igénylem a pasinak, hanem azt, hogy eltartsa magát, önálló legyen, legyen mozgástere anyagilag. Mint ahogyan nekem is van. Nem akarok életem végéig fizetni egy 40 milliós hitelt...
Szoval aki nem keres 350 ezret annak anyagi problèm±i vannak?xd jolvan
Engem csak az érdekel, hogy egy 18 éves hol keres ennyi pénzt? Legjobb esetben érettségije van csak ebben a korban. 22 évesen max egy BSc. diplomája. Te lehetetlenségeket beszélsz. Az meg, hogy CSAK ilyenekkel ismerkedsz... Találtál már egyáltalán ilyet?
"(én pl. kizárólag 130 feletti IQ-val rendelkezõ pasikkal ismerkedem)" Köszönés elõtt csaptok egy gyors IQ tesztet? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Idióta vagy te is.
A kérdező hozzászólása: "egy senkinek nézem a férfiakat" Megtennéd, hogy visszaolvasol? Nem írtam, hogy senkinek nézem õket.
# 26: Bocs de én már majdnem 40 vagyok, és házas. :) (Az átlag feletti IQ-ra bukó nõ voltam... :P)
39: Ezt már végigvisszük, ha törik, ha szakad! :D "ha valaki emberekkel foglalkozik, és egy kicsit is ért hozzá, hogy mit kell figyelni. " Majd "Én pl. láttam már számtalan pszichológiai szakvéleményt" (Persze a sok elég relatív.) Itt nem írtad, hogy sokan lennének. Ezek alapján én azt gondolnám, hogy ezt te különleges dolognak tartod, mivel szerintem az emberek többsége nem mondhatja el magáról, hogy emberekkel foglalkozik és egy kicsit is ért hozzá, esetleg valamilyen szinten a pszichológia ezen területén is jártas, olvasott. Szóval szerintem ez nem sok, szerinted meg igen. Ez van. Csak azt kérdeztem, hogy honnan tudtad biztosan, hogy 130 feletti IQ-val rendelkezik? És azt ismerem el, hogy az emberek nagy része nagyjából el tudja dönteni beszélgetõtársa intelligenciaszintjét. Nem kellett volna a házasság elõtt is egy teszt?
Nem olvasom el a kommenteket, de: Kérdezõ, mi lesz akkor ha olyan embert találsz, aki személyiségileg és külsõleg is számodra tökéletes? Viszont csak a sz*r 12 órás szalagmunka jutott neki, és havi 75-öt keres? Szagolsz tovább a pénz után? Szomorú hogy egy olyan tárgyat veszel ennyire komolyan, aminek nem szabadna léteznie, és ember alkotta. Egyébként nem érdekel hogy keresed, de nem kívánom hogy megtaláld - szerencsétlen ipse egyszer lerobbanna, és otthagynád a francba?
Nos akkor vigyük végig. Emberekkel foglalkoznak pl. a pedagógusok, pszichológusok, szociális szférában dolgozók, stb. Természetesen nem a szakmában dolgozók között is lehetnek olyanok, akik képesek megítélni, hogy "átlagon aluli", "átlagos", avagy "átlagon felüli" intellektusú-e valaki. És itt most nem arra gondolok, hogy azt mondják valaki, hogy hú, de értelmes, mert az még simán lehet az átlagos intelligencia felsõ szegmense is. Mert erre kb. BÁRKI képes. Mivel azonban jelenleg 130 IQ-pont a határ az átlagos, és átlagon felüli tartomány felett, ezért ennek megítélése már egy fokkal nagyobb hozzáértést igényel. (Természetesen én SEM tudnám megítélni, ha valakinek éppen 129, vagy 131 az intelligencia-hányadosa, ilyesmit nem is állítottam.) De mivel elég behatóan foglalkozom a témával, és elég sok átlagon felüli intelligenciájú embert ismerek, ezért egyszerûen "felismerem" a jeleket. Nem igazán lehet elmagyarázni. Amikor hiperaktívokkal dolgoztam, ránézésre meg tudtam mondani, hogy valaki hiperaktív. Ez ilyen "szakmai ártalom", ha adott emberek között mozgok sokat, akkor egyszerûen a lélegzetvételébõl leveszem. Ezek inkább tudat alatt dolgok. Egyébként, ha gyakorlod az értõ olvasást, azt is érzékelhetted, hogy a hivatkozott hozzászólást válaszképpen írtam azokra a hozzászólásokra, melyek kétségbe vonták, hogy lehetséges (legalábbis nagyjából) megítélni valakinek az intelligencia-hányadosát, és azt firtatták, hogy ugyan milyen speciális módszerem van erre. Ezt írtam le, és egy szóval nem állítottam sehol, hogy ez egyedi lenne... És miért kellett volna házasság elõtt tesztet végezni, mikor nem a számokra "bukom", hanem az átlagon felüli intelligenciából fakadó MEGNYILVÁNULÁSOKRA. Egy példával illusztrálva: ha én a jó ételekre buknék, akkor nem az érdekelne, hogy van-e a páromnak szakács végzettsége, hanem az, hogy fõz-e nekem finomakat. :)
43: (Az elsõ két bekezdéseddel érdemben újat nem mondtál, és nincs is köztünk nagy véleménykülönbség, ezért nem reagálok rájuk részletesen; illetve a 4. is csak kiegészítés.) Gondolom szerinted az sem ritka, amit a 3. bekezdéseben írtál, oké. "én pl. kizárólag 130 feletti IQ-val rendelkezõ pasikkal ismerkedem" Ebbõl gondoltam, és abból, hogy kimondottan Mensa tagokkal ismerkedsz. Akikrõl egy dolgot lehet tudni (nagy valószínûséggel), hogy 130 feletti az IQ-juk.
# 44: A kizárólag Mensa-tagokat példaként írtam, mint egy eléggé kézenfekvõ módszert. :) Nem állítottam, hogy így van, csak hogy "tegyük fel". :) És ezt megint csak azoknak írtam, akik kétségbe vonták, hogy létezik olyan módszer, amivel "válogatni" lehet az átlagon felüli intelligenciájú partnereket. :) És igen, természetesen nem tartom ritka jelenségnek azt, hogy ha valaki egy adott területen dolgozik, mûködik, él, akkor zsigerbõl felismeri az adott körbe tartozó embereket. Szerintem ezzel mindenki így van... csak nem tudatos. :)
nem tom te milyen körökben mozogsz de én, egy embert nem ismerek aki ennyit keres :DDD jah de bocs, egy fõorvos am még magadnak sem vallod be az igazat :)
Annak ellenére , hogy ha megtalálom életem szerelmét , attól semmit se fogok sajnálni , és mindent meg fogok neki adni , ilyen nõvel semmi esetre se kezdenék. 20F
A kérdező hozzászólása: "Annak ellenére , hogy ha megtalálom életem szerelmét , attól semmit se fogok sajnálni , és mindent meg fogok neki adni , ilyen nõvel semmi esetre se kezdenék. " És azt felfogtad, hogy nem kérek pénzt semmilyen pasitól? Magam is keresek ennyit, önfenntartó vagyok.
A kérdezõnek azért azt tudnia kell, hogy 24 évesen sem a Csányi, sem a Demján, de hogy korban közelebb jöjjünk a Gattyán és a Kóka sem keresett 350-öt havonta (a saját korukhoz viszonyított értékben sem).
# 36: A kiragadott szövegrész közvetlen környezetében szerepelt az is, hogy erre sokan képesek, semmi különlegességet nem tulajdonítottam magamnak, éppen ezért indokolatlannak és értelmetlennek tartottam, hogy olyasvalamiért gúnyolódsz (értsd: speciális képesség), amit én nem is állítottam, sõt, az ellenkezõjét állítottam. Hogy nincs ebben semmi különleges. Viszont azt sem értem kristálytisztán - logikailag levezetve - hogy ha szerinted ez egy létezõ és gyakori "képesség", akkor miért kérdõjelezted meg a következõ mondatodban, hogy már a tesztelés elõtt képes voltam megítélni a férjem intellektuális képességeit?
"Bravó, erre senki más nem képes. " Dehogynem. A pszichológusok, pszichiáterek 90%-a képes rá. És írásos szakvéleményt is adnak róla (teszt nélkül). Olvass vissza, írtam errõl is.
Honnan van itt ennyi idióta? Inkább visszafekszem még 5000 évre...
31: Úgy látom, az irónia fogalmát még nem ismered. :)
mindenhez meg van a jogod kérdezõ, még ahhoz is hogy egy ostoba liba legyél és élsz is vele rendesen. Dugjon tripperesre egy halom bantu néger!
# 33: Már hogyne ismerném. Csak iróniaként a mondatod értelmezhetetlen. Ugyanis ha iróniaként értelmezném, akkor viszont az értõ olvasás terén küzdesz kihívásokkal, ugyanis abban a hozzászólásomban, amire hivatkoztál, pont azt írtam, hogy erre meglehetõsen sokan képesek. Innentõl kezdve pedig az ironikus értelmezés teljesen logikátlan, kizárólag szó szerint tudtam értelmezni (természetesen a gúnyos tartalmat kiérezve a hozzászólásodból). De ha van más értelmezése is, akkor örömmel fogadom, ha elmagyarázod...
35: Te írtad: "Én sem tudnám pontosan számszerûsíteni, de ha valakivel hosszasan elbeszélgetek, és figyelem a gondolatmenetét, kommunikációját, akkor egy idõ után be tudom lõni, hogy kb. melyik tartományban helyezkedik el." Mivel ezt nem tartom kivételes dolognak, ezért ironizálva írtam, hogy: "Bravó, erre senki más nem képes." Mivel szerintem valójában elég sokan képesek erre. (de ugye ahhoz is IQ kell, hogy erre valaki rájöjjön... :P )
Abszolút igazad van kérdezõ. Én is olyan pasi után futok, akinek több háza van, félmillás fizuja van, kocsija. Cserébe meg mindig kitakarítanám a lakását meg fõznék rá és gyereket nevelnék neki, meg olyan szexben részesíteném, hogy még a Holdon is megirigyelnének minket.
A kérdező hozzászólása: "Abszolút igazad van kérdezõ. Én is olyan pasi után futok, akinek több háza van, félmillás fizuja van, kocsija. Cserébe meg mindig kitakarítanám a lakását meg fõznék rá és gyereket nevelnék neki, meg olyan szexben részesíteném, hogy még a Holdon is megirigyelnének minket." Én egyenrangú felet keresek, ha nem esett volna le.
A kérdező hozzászólása: "Azért ítélnek el, mert mivel a keresethez kötöd a paizást, így egy pénzéhes ribinek tûnsz." Ha pénzéhes is volnék, egy forintot sem fogadnék el egy pasitól sem, max. ha az életem múlna rajta. Megkeresem én magamnak. Nem eltartott rabszolga akarok lenni. "Egyszerûen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdõdik, hogy kb. ennyit megkeres az ember. Szóval ha valaki nem tud magának ennyit összeszedni, (fõleg ebben a világban) az egy méltatlan ember. Életképtelen, pénzéhes r*banc..." Nem méltatlan, hanem méltóságát elvesztett. A kettõ teljesen mást jelent. Nos, a pénzéhségrõl annyit, hogy havi szinten dedikált összeget áldozok jótékonyságra, és ételosztásokon, más karitatív munkákban a szabadidõm egy részét arra áldozom, hogy segítsek annak aki nehéz anyagi helyzetben van. Kapcsolatot azért nem szeretnék ilyen emberrel, mert aki anyagi problémákkal küzd, annak ez letöri a lelkesedését, sõt, a kapacitásának nagy részét leköti, tehát unalmas emberré válik. Nem elítélem ezt, megértem, hogy a pénzhiány miatt van ezért is akarok segíteni.. De nem úgy hogy eltartom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!