Találatok a következő kifejezésre: 18 éves és barátommal (115 db)

Szülõk, elengednétek egy 17 és egy 18 éves lányt (barátnõk) Párizsba?

Igazából tudom, hogy enfem semmiképp nem fognak elengedni, a barátnõmet pedig igen, pedig én vagyok az idõsebb... :D Pár napra mennénk nyáron, saját zsebbõl fizetnénk mindent, mert dolgozni fogunk. Mindkettõnket a látványosságok, a történelem érdekel, bár ezt a szüleim biztosan nem hinnék el... De tényleg így van! Ti hogy döntenétek?

Legjobb válasz: Ha te vagy 18 éves akkor nem szólhatnak bele a szüleid. A barátnõd inkább a kérdéses... Én elengedném a lányomat ha ismerném a barátnõt és bíznék benne. :)

Ha te vagy 18 éves akkor nem szólhatnak bele a szüleid. A barátnõd inkább a kérdéses... Én elengedném a lányomat ha ismerném a barátnõt és bíznék benne. :)
Attól, hogy 18 vagy nem vagy felnõtt, tudsz jól franciául?ismersz ott valakit? ismered azt a részt ahova mennél? van félretett pénzed(saját)? ha ezekre igen a válasz akkor már van esélyed, hogy elengedjenek
miért kéne neki franciául tudnia? elég az angol..meg miért kéne ismernie bárkit is?..nem is értem.
Igaz, hogy ne egy film rettentsen el, de akárki akármit mond, veszélyes 2 18 éves lánynak egy idegen országban csak úgy kirándulgatni.
elég az angol??? te se ismered a franciákat
én itt élek...francia férjjel. itt szereztem a diplomámat is...értenek, és beszélnek angolul, csak éppen nem szeretnek ugy megszolalni :D
mármint itt élek- Franciaországban :D
Nekem is az Elrabolva címû film ugrott be.. Minden stimmel. Két 17-18 éves lány, az egyiket nem akarják elengedni...stb. Amúgy nem, inkább ha az a barátnõ barát lenne és sok ideje lennének együtt... :) 16L
A kérdező hozzászólása: A barátnõmet elengednék, már utazott egyedül idegen országba. Tudunk franciául mindketten, suliban tanuljuk már egy ideje. Dolgozni fogunk, de van már alapkeret. Ja, és vonattal mennénk.
Akkor viszont nem, vonattal nem! Mehet repülõvel, vagy szervezett buszos úton, de vonattal, stoppal stb semmiképp!
A kérdező hozzászólása: Nem láttam, de hallottam róla. De most komolyan, egy film rettentsen el? Ennyi erõvel ne ülj hajóra, mert lehet belefut egy jéghegybe...
Képzeld utolsó, nekem is egybõl az Elrabolva ugrott be, pedig még csak 17 vagyok én is:) Én nem mennék ki barátnõkkel úgy, hogy nem ismerünk ott senkit, ráadásul a nyelvet sem beszéljük. Nagyobb társasággal, túristacsoporttal szívesen, de így egyedül kockázatos.
Szerintem nem engedném el, de még csak 3 hónapos a kislányom:) Láttátok az Elrabolva címû filmet?
Ha mindketten folyékonyan beszéltek franciául, kiválóan tájékozódtok és kommunikáltok önállóan, tudtok mindent az ország törvényeirõl, van rá félretett pénzetek, és legalább egy olyan harcmûvészetet ismertek, ami használható 3-4 megtermett férfi ellen, na akkor elengednélek.
A kérdező hozzászólása: Ismerik, és tudják, hogy komoly, megbízható lány. Igazából bennem nem bíznak a szüleim egy régi (2 éves) incidens óta, (hazudtam, és kiderült) és még azóta sem kaptam vissza teljesen a szüleim hitét.
elengedném. hál istennek én mehettem amerre láttam, illetve amire pénzem volt. :D 18 évesen Angliába, majd Olaszországba vonattal, repülövel, stoppal és egy icipici sátorral..24 éves koromra körülbelül 15 országba jutottam igy el.
Nem engedném el.
Kemény kérdés :) Engem amikor 18 voltam, leérettségiztünk, a legjobb barátnõmmel elengedtek Spanyolországba, a Costa Bravara egy hétre. Bár hozzátartozik, hogy szervezett, buszos út volt, bár ott senki nem figyelt nyilván ránk, de tudtuk hová fordulhatunk, ha baj van. Németül beszéltünk, mindent meg is oldottunk. És már akkor 3-adjára jártam, ott, elõtte szülõkkel... Viszont nem tudom, hogy ha 18 lesz a lányom (még csak 2 éves) el fogom-e engedni, de ha megbízható, komoly gondolkodású lesz, akkor biztosan, fõleg ha olyan barátnõvel megy, akirõl szintén tudom hogy ilyen.
Szerintem ugyanez a kérdés már volt kirakva csak más nézõpontból, nem a szülõ vagy véletlen? :P Én 19 voltam mikor mentem görögbe dolgozni, engem elengedtek, de csak úgy hogy anyum beszélt bnõm szüleivel, hogy tényleg jó helyre megyünk, stb...szóval nem a vakvilágba engedtek hanem tudták, hogy pontosan hol fogunk dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Minden úgy van, ahogy leírtam, kérlej ne vádolj hazugsággal!
Kizárt. Éltem kint, sz.r a közbiztonság. Az osztállyal mehetne a gyerekem, másik szülõvel mehetne a gyerekem, barátnõvel majd 20 éves kora után.
Namost egy férfi pont ugyanolyan könnyen erõszakol meg egy 14 éves lányt, mint egy 40 éves nõt. Szóval ez a szar a közbiztonság, meg nem tudja megvédeni magát a lány, ez hülyeség. Ígyse-úgyse tudja megvédeni magát.. 18 éves kora felett mindenképpen elengedném. Nem csak azért mert joga van hozzá, de éppen itt az ideje egy kis önállóságot és felelõsséget tanulnia. 18 alatt pedig attól függ hogy milyen a lány. Bár én férfi vagyok, de elsõként 16 évesen voltam barátokkal külföldön egy hetet nyaralni. Vegyesen fiúk-lányok, mind ez a korosztály, egy lány volt aki már a 18-at betöltötte. Jelentem senkinek nem esett semmi baja!
Persze, ez mind szép és jó, hogy 18 évesen hadd menjen már ahová akar, de aztán amikor megtörténik a baj, eltûnik, kirabolják, megerõszakolják, megölik, vagy csak simán lecsukják pár hónapra, mert valaki rágót csempészett a táskájába a kisboltban, akkor meg megy a sírás. Ezért teljesen mindegy, hogy 18, 20, vagy 40, és mennyire megbízható... nem a megbízhatóságon múlik, hogy valaki meg tudja e védeni magát, fõleg egy idegen országban, több száz/ezer kilométerre az otthonától.

18 éves vagyok, barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, és ugy érzem, h most egyáltalán nem akarok vele találkozni. Mi ez? Mi történik velem/velünk?

nem hiányzik, pedig szerintem szeretem, és eddig is szerettem, de eddig szinte minden nap taliztunk, nekem kicsit sok vagy nem tudom.. de fogalmam sincs mii van most... vagy lehet, h egy kis szabadságra vágyom? mit tehetnék? szakítani tuti nem akarok vele, mert egyrészt megbánnám, másrészt pedig nagyon hiányozna... de mi történik most velem??

Legjobb válasz: Csinálj olyan programokat, ahol nincs ott a barátod! Ha többször mész el nélküle, mint vele, akkor rájössz arra, hogy hiányzik-e neked, tehát hogy tényleg szereted-e. Lehet, hogy összesen arról van szó, hogy (tudat alatt) kicsit megijedtél attól, hogy 18 évesen egy komoly kapcsolatban vagy benne. Ha át tudsz lendülni ezen a ponton, akkor kiderül, hogy valójában mit szeretnél.

Csinálj olyan programokat, ahol nincs ott a barátod! Ha többször mész el nélküle, mint vele, akkor rájössz arra, hogy hiányzik-e neked, tehát hogy tényleg szereted-e. Lehet, hogy összesen arról van szó, hogy (tudat alatt) kicsit megijedtél attól, hogy 18 évesen egy komoly kapcsolatban vagy benne. Ha át tudsz lendülni ezen a ponton, akkor kiderül, hogy valójában mit szeretnél.

Én 15 éves lány vagyok . A barátom 18 éves és már majdnem fél éve, hogy együttvagyunk . Én már szeretnék vele lefeküdni, amire már adtam jelzéseket is de ő nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...

A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...
mondjuk konkrétan mond meg neki. nem gondolatolvasó [email protected]
Beszéld meg vele, vagy több jelzést adj neki.
Okos barátod van. Látja, hogy még nem vagy érett a szexre, ezért nem erõlteti, nõj fej agyilag is és, akkor lesz szex.
17/f élõdtem írónak igaza van de nagyon nem kell 18 nak lened de 17 nem ártana

Ha soha nem volt barátnõm 25 évesen és vannak 16 - 18 éves fiú barátaim, és néééha gondolok rájuk ÚGY, akkor ez normális? A nõhiány miatt?

azért nem voltak barátnõim mert nem tudok férfiasan, felnõttesen viselkedni.

Legjobb válasz: nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)

nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)
De akartad valaha is, hogy legyen barátnõd? Vagy tettél érte?
Összekevered az okot az okozattal. Azért nem volt barátnõ, mert a fiúkra gondolsz úgy. :) Van neve is: homoszexualitás Nincs vele baj, én is a saját nememet szeretem. 25\L
25 éves vagy próbáld ki egy csajjal, és ha nem tetszett akkor mondd, hogy nem jó velük. :)
Tehát fiúkra izgulsz néha? Ez azért minimum bi hajlam szerintem, de nem értek hozzá csak erre tippelek. HA bi vagy se baj szerintem:)

A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.

Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.
Hát.. én 17 vagyok, másfél éve járunk, és az én szüleim már 1. hónapban engedték, hogy együtt aludjunk szinte minden nap:) :) De kicsit irigyellek, mert lehet akkor nem itt tartana a kapcsolatunk, ahol most.:/ Na mindegy, elõször amúgy nekem se akarták engedni, de én titokban csináltam, aztán mikor megtudták megmondtam, hogy vagy megengedik vagy nem fognak róla tudni de akkor is nála alszok:D és így beletörõdtek.
Szerintem ebben az esetben bõven elég, ha közlöd velük hogy "Anya, apa, ma szeretnék a barátomnál aludni. Holnap ebédre hazaérek." És szépen felöltözöl, elmész.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb :) Vagy kitalálsz valami mesét, amit 18 évesen nem ajánlok, vagy megnyered az elsõ csatádat a szüleid ellen. Sajnos néha ki kell borítani a bilit, és fel kell takarítani. A szülõk néha önzõségbõl nem veszik tudomásul, hogy felnõtt a gyerekük, hogy ne kelljen halálra izgulniuk magukat. Inkább jön a tiltás ("amíg az én kenyerem eszed"), meg a struccpolitika, meg az érzelmi zsarolás ("mivel érdemeltük ezt ki"). Te is abban a korban vagy hogy önálló életed kezd, magad hozd a döntéseid, és ezt tiszteletben kell hogy tartsák, akár tetszik akár nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó! Pont ez a fõ problémám, hogy gyerekként kezelnek de mindemellett tudják, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál.
Utolsó vagyok: Én megpróbálnám elõször a békés módszert. Felvázolod, hogy két lehetõség van: egy hogy ha tiltanak mindent akkor mindent eltitkolsz, nem fognak semmirõl tudni, mégis ugyanúgy megtörténik minden. Kettõ, hogy nem titkolózol, vigyázol magadra, és egyfajta bizalmon alapuló kapcsolatot tartasz fenn a szüleiddel, akik ezentúl nem parancsolgatnak, hanem esetleg tanácsokkal látnak el. Válasszanak õk. Ha nem megy, akor sajnos marad a kard ki kard. Nálunk ez ment anno, balhé, aztán csak beletörõdtek, egyebet nem tehetnek, nem zárhatnak be a lakásba, az ugyanis ha hiszed ha nem, BTK szerinti bûncselekmény (Nagykorú vagy)
ijen hejzetekben ki kell harcolnod ·· bár nekem sem engedbék csak én a haveroknál aludtam ki harcoltam hiztisztem meg minden és már 10 évesen de most a barátomal fogok aludni nem sokára csak vamért utálja ha egy ágyban alszom vele...... mert k*rva bunko minden emberel a földön......

A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Volt már sex? Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha nem engednek.. Max lázadsz egy sort , és a p*fájukba vágod hogy már rég nem vagy szûz és kénytelenek vagytok akkor egy mocskos hotelbe szexelni

Volt már sex? Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha nem engednek.. Max lázadsz egy sort , és a p*fájukba vágod hogy már rég nem vagy szûz és kénytelenek vagytok akkor egy mocskos hotelbe szexelni
miért van a címkék közt az , hogy szõlõ? xdxdxd
A kérdező hozzászólása: volt már szex, és tudnak is róla
Ez az õ döntésük ameddig náluk laksz. Persze én is szeretném, ha ilyen szempontból a szülõk engedékenyebbek lennének.
Hát akkor meg mitõl féltenek? Mond nekik, hogyha te nem aludhatsz nála akkor majd Õ alszik ott nálad :D
Elég buta megközelítés, miért ne aludhatnátok egy helyen? Szexelni meg kb. bárhol lehet ahol nem tudnak róla, nem feltétlenül csak egymás szobájában. Szóval mi értelme a tiltásnak?
Nekem viszonylag szigorú anyukám. Éjszakánként soha nem mehetek el úgy, hogy ne tudnák hol vagyok, mindig jönnek értem és max 2ig maradok kint, de ez is csak akkor történik legfeljebb meg, ha barátnõmnek szülinapja van. Nyaranta megengedi 2 éve(16 voltam amikor elõször), hogy lemenjek barátnõmhöz Balatonra, ahol fiúk is voltak, de nem történt persze semmmi, haverok voltak. Ettõl függetlenül év közben egyetlen egyszer aludhattam a barátnõmnél, mert még azt se szereti, ha nála alszom, pedig szüleit is ismeri és kint laknak peremkerületben, ezért lehetetlen hazajönni, de akkor is anyukám inkább eljött értem kocsival. Szóval én tényleg azt hittem, hogy reménytelen lesz, már elõre féltem amikor most lett barátom nyáron és õ egy-másfél hónap utá felhozta, hogy mi lenne ha nála aludnék vagy õ nálam. Tudtam , hogy esélytelen. 5 évvel idõsebb nálam a párom. 4 hónap után feküdtem le vele és anyukám ezt megtudta az ágynemû miat (..) utána beszéltem vele errõl és elmentünk dokihoz, hogy szedjek gyógyszert. Most kezdem majd el pár nap múlva amikor esedékes a menzeszem. A lényeg, hogy fél év után nekem megengedte anyukám, nagyon húzta a száját, nem tetszett neki a dolog, de elmondtam, hogy nekem ez fontos, hogy vele aludhatok és nem azért, mert azt máskor is tudjuk csinálni.. Szerencsére a végén már õ is mondta, hogy nem csak sötétben lehet szexelni és akkor ha ottalszol a másiknál. Szóval hihetetlen volt, de barátomnál aludhattam és megérte azt a pár kellemetlen beszélgetést amit emiatt folytattam. Amit tanácsolok, ha meg is engedi majd anyukád akkor ha ott vagy barátodnál akkor is jelentkezz le este és reggel is, hogy tudja, hogy minden rendben és nem kell izgulnia. Ez sokat jelentett az én anyukámnak tudom :) Nagyon sok sikert és gratulálok a két évhez!!:)
Kérd meg a fiud audjon nálad ennyi ;D

Mi történi akkor ha valaki már 18 éves és nincs menzesze de lefeküdne a barátjával az orvos szerint minden rendben van. Lelkileg pedig nagyon érett arra hogy a barátjával lefeküdjön. Mit tegyen?

Legjobb válasz: lefeküdhettek, de ugyanúgy védekezzetek! És én elmennék egy másik orvoshoz is, mert valami biztos nincsen rendben.

lefeküdhettek, de ugyanúgy védekezzetek! És én elmennék egy másik orvoshoz is, mert valami biztos nincsen rendben.
18 éves és még nincs menzesze? Ebben az esetben az utolsó lenne, amin gondolkodnék, a lefekvés. Elõbb mindenképp ennek járnék utána!
az, hogy 18 évesen nincs vkinek mensese, nemhogy nem normális, de egyenesen kóros! vizsgáltasd ez ki épeszû orvossal, ne nyugodj bele. aztán majd ráérsz a szexszel foglalkozni.
mit sportolsz? és milyen gyakran?
Hát ha az orvos szerint minden rendben van, és semmi akadálya, akkor miért ne?? :)
A kérdező hozzászólása: hú már nagyon izgulok nem lehet azt mondani hogy ne izguljak.... :S
A kérdező hozzászólása: anyukám vitt el az ultrahangra és õt szerintem ezzel meg is gyõzték h várjak türelmesen mert a doktornõ lányának még nálam is késõbb jött meg
szomorú, hogy ennyivel meg lehetett nyugtatni anyukádat
A kérdező hozzászólása: na jó mostmár télleg nagyon aggódok :S :S LEGTÖBBEN 16 ÉVESEN ELVESZTIK A SZÜZESSÉGÜKET NEKEM MEG MÉG CSAK MEG SE JÖN! a melleim se fejlettek túlzottan :/ :(
Ne akarj a "többiek" közé tartozni! Ha elmennél nõgyógyászhoz, lehet, hogy feliratna neked valami fogamzásgátló bogyót, ami megzavarná a hormonháztartásodat. Nem értek hozzá, lehet, hogy ez a megoldás, de hülyeséget nem akarok tanácsolni. (Amugy én is 16 évesen vesztettem el, de ez mellékes, szerintem kicsit korai volt, de ezt már nem lehet visszafordítani... bár még mindig járunk, majdnem 2 éve.)
A kérdező hozzászólása: az tök jó remélem együtt maradtok és köszi :)
Nah nekem van egy ismerõsöm akinek szintén nem jött meg..és 17 évesen elment dokihoz mert már nagyon aggódott!És igen...súlyos hormonproblémái voltak és 1, 5 évig hormoninjekciót kapott majdnem 19 volt mikoe elõször megjött neki!Ma 26 és van egy gyönyörû kislánya!Sztem nézesd meg magad...de egy másik dologgal!
xd bocsi.. dokival!álmos vagyok már nah! :D
A kérdező hozzászólása: ok
16 évesen sem egészen kóser, hogy még nem jött meg! Én is egy másik dokihoz venném az irányt minél elõbb! Anyukád mit szól ehhez?
A kérdező hozzászólása: 15 évesen azért voltam mert európabajnokságra készültem és teljes kivizsgálást tartottak akkor azt mesélte a dokinõ ogy az õ lányának 17 évesen jött meg de akkor gyakorlatilag ömlött belõle én meg 16 vagyok de már izgulok
Igen 17 évesen is azt tanácsoljuk, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt! Ha nem akarod, hogy a késõbbiekben még komolyabb problémáid legyenek! Belegondoltál már, hogy rákod is lehet, vagy esetleg a késõbbiekben majd nem lehet gyereked??? Ne légy ilyen gyerekesm fogd magad és irány a doki! Én a helyedben nem várnék!
A kérdező hozzászólása: én még nem vagyok 18 éves szerencsére a 17 ig is van még 5 hónapom csak érdekel, mert félek hogy ugyan úgy nem lesz. :Sésem amiért nem jön meg?vagy túl so sport miatt?sok csapattársamnak rendszertelen a sok sport miatt.....
A kérdező hozzászólása: vagy arra gondoltam hogy valami fertõzést kaptam valahogy
A kérdező hozzászólása: évek óta várom hogy megjöjjön és már elég rosszul viselem ismerõseim se voltak ily késõnérõek és a barátaim sem attól félek ez 1 2 év múlva sem lesz másképp
A kérdező hozzászólása: korcsolyázom ehez hozzátartozik a tánc , erõlléti és balett is
A kérdező hozzászólása: heti 4* 4órán keresztül
A kérdező hozzászólása: köszi hogy foglalkoztok velem :)
Mindenképpen menj el egy normális orvoshoz, mert aki azt tanácsolta, hogy minden redben van, az egy kókler orvos lehet! 18 évesen már valami komoly probléma miatt lehet, hogy még nem jött meg! Az csak egy dolog, hogy sportolsz, attól még menstruálhatsz, mégha rendszertelenül is!
A kérdező hozzászólása: figyelj most töltöm nemsokára a 17 et de mivel már vagy 3 éve várom hogy nekem is legyen ezért attól félek hogy 18 évesen se lesz így 16 , lassan 17 évesen is azt tanácsoljátok hogy menjek el orvoshoz?ultrahangon már 1* voltam ezért 15 éves koromban
15 éves korodban is azt mondták, hogy minden rendben? akkor miért voltál ultrahangon?
A kérdező hozzászólása: tuti nekem van csak ilyen pehhem hogy ilyen elõforduljon...:@

15 éves vagyok, anyukám nem megértő velem szemben. A barátom 18 éves, és beszéltünk már a szexről, de nem olyan értelemben, hogy csináljuk, hanem minimum 2 évet várni akarunk. Vélemények? (infó még lent)

Ma pl. azt mondta, hogy ennek a sok találkozásnak (van olyan nap, amikor 2x is találkozunk, ebb?l 1x van olyan, hogy több id?re, fél óra, másfél) de van olyan nap is amikor egyáltalán nem s?t hét is volt már pedig közel lakunk egymáshoz nagyon. És azt mondta, (apám el?tt) hogy ennek a sok találkozásnak szex lesz a vége. És amikor megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy én ezt nem így gondolom, akkor szemberöhögött. Mindig ezt csinálta, nem ért meg. Mit mondjak neki? Kezdek nagyon elkeseredni. Apám mellesleg nagyon szigorú, szerinte mindig a divat után megyek, és az anyám állítása szerint a szex is divat, és én akarok menni a divat után. Mit tegyek?

Legjobb válasz: -teljesen

-teljesen
ezt most nem értem.amit utoljára irtál.
Szerintem vannak olyan anyukák akik nem képesek elfogadni h a kislányuk felnõ... Pl itt van az én anyukám. Másfél éve vagyok együtt a barátommal, és kb 7 hónapja feküdtünk le elõször, de nem mondtam meg neki rögtön, mert tudtam, h h reagálna. Aztán mégis megmondtam, mert nem szeretek hazudni, és azóta cs*szeget, h korai és h teljesen ráérnék 18 éves korom után K*RVÁLKODNI (szó szerint ezt mondja, és sokszor a fejemhez vágja h k*rva vagyok...) Szerintem ha te úgy érzed, h nem fogtok lefeküdni még, akkor teljesen mind1 h anyukád mit mond. Te tudod, és kész. Azért sok sikert, remélem a te anyukád nem lesz olyan, mint az enyém. 17/L
Kb. az én anyum is ezt mondta, h a sok találkozásnak szex lesz a vége..:D De amit utoljára írtál azt én se értem teljesen...
Anyukádnka nem kellene kinevetnie téged, de szerintem valamilyen szinten teljesen igaza van, nem fogtok kibirni két évet. Komolyan gondolod, hogy 18 évesen egy fiu 2 évet fog várni a szexre? Rólad ne is bezséljünk, te is nagyon fogod kivánni.
anyudék eléggé szemetek már ne haragudj, én szüleim is hasonlóak voltak.nálam pl.anyám onnan tudta meg hogy lefeküdtem a barátommal, hogy orvosnál vtam, és neki is kellett gyógyszer..és elmondtam...leszartam mit gondol...én ekkor 18voltam mondjuk, de a szülõi hozzáálláson nem változtatott, pedig rám a barátom várt 8hónapot, mert így tertottam helyesnek, de akár 2évet is kibírt vna(mert szûz vtam)õ pedig 23éves, szóval nem korfüggõ hogy a barátod mennyit fog várni:) iszont te fiatal vagy jól gondold meg:) sok sikert szülõkhöz is:)
A kérdező hozzászólása: Szóval azt akartam mondani, hogy semmiképpen nem akarunk még szexet. Hanem utána ha összejövünk. Hogy nekem kell még minimum 2 év, és õ ezt felfogja és az "eszére" hallgat mert nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. Az ilyen fiúk olyanok mint a fehér hollók.
A kérdező hozzászólása: A barátom nagyon türelmes alkat, õ is még szûz. Azt mondta, hogy õ várta azt a lányt, akit igazinak gondolt erre. És azt mondta, hogy úgy érzi én vagyok az. De nem akarja, hogy "kiégjek" idõ elõtt, és ezért utat enged más fiúknak is, szóval nem maradunk együtt olyan sokáig, hogy ne kössön le. De képes megvárni.
Kizárt dolog, hogy két évig várjon rád, hülye lenne. Felejtsd ezt a marhaságot el, csak azt mondja amit hallani akarsz.
A kérdező hozzászólása: Nem csak azt mondja. Így arctalanul, névtelenül eléggé naivnak tûnhetek, de õ más.
Ajjjj. "Õ más". Minden lány ezt mondja. Én is 15 voltam, amikor összejöttünk a barátommal, aki akkor 18 volt (nemsokára 17 leszek), és õ is hajtogatta, hogy bármeddig képes várni. Nem voltam olyan hülye, hogy ebben a hitben éljek, oké, evidens, hogy vár x ideig a barátnõjére, de már ne is haragudj, két évig tuti nem fog. Az én barátom is nagyon szerelmes, szerelmesek vagyunk, és épp ezért csak fél évig vártunk (mondjuk nekem annyiból szerencsém volt, hogy apukámmal meg tudtam mindent beszélni, és nem hogy leszídott, de büszke is volt, hogy megbeszéltem vele..) Ha most megnézem, hogy milyen gyakran élünk nemi életet, szerintem megõrült volna még másfél évig. A kérdésedre is válaszolva: sajna nem sokat tudsz tenni...De mindenesetre ilyen két éves dolgokat ne mondj neki, nem csoda, hogy szemberöhögött. Egyébként mennyire ismerik a barátodat? Mióta vagytok együtt? Talán segítene, ha jobban megismernék egymást. Mondjuk azt sem értem, hogy mire jó, ha ilyenek a szülõk... Ne érezz bûntudatot amiatt, ha le akarsz vele feküdni, ezt akarják elérni, de ha védekeztek, értelmesen álltok hozzá, teherbe nem fogsz esni - és gondolom ez is a bajuk. Majd ha ráérsz, írd meg légyszi a válaszokat a kérdéseimre, segíthetne abban, hogy tanácsot adjak/adjunk.
Nem bírom az ilyen szülõket. Tizenöt évesen az, hogy így gondolkodsz - inkább büszke kéne legyen a lányára, nem pedig szemberöhögni, fõleg a mai tendenciák mellett. Én személy szerint 15 hónapot vártam a barátnõmre, és marhára megérte - boldog vagyok vele, szeretem, és tiszteletben tartottam, amit kívánt. Normális ember így viselkedik, normális nõ pedig úgy mint te, ebbõl is látszik, hogy éretteb vagy a korodnál és nem a "divatot követed". Ha valaki ilyen konzervatív, azzal nem nagyon lehet mit csinálni. Csináld ahogy te akarod, õt pedig állítsd kész tények elé, amikbe már nincs beleszólása. Mással nem tudod elérni, amit akarsz. Ha gondolod, próbáld meg elmagyarázni neki, hogy a sok találkozásnak nem lesz szex a vége, mert értelmes emberek az idõt szexen kívül mással is el tudják tölteni, de nem sok sikert jósolok.
A kérdező hozzászólása: a 21:22 válasz írójának... esetleg msn, vagy ilyesmi? Úgy könnyebb, így nem szeretek sok mindent elárulni.
Minimum 2évet sztem ez nevetséges már mint minek addig várni 1 részt kétlem h barátod várna annyit másrészt minek? Mi lesz más? És mióta vagytok együtt? Mert azért sztem jó ha vártok vele 3-4 hónapot mi után össze jöttök h megismerjétek egymást és megbízzatok 1másba. Szüleid miatt meg részvét nem lehet így jó bnõm szülei szerencsére elég pozitivan álnnak hozzá adolgokhoz azt tudom tanácsolni ha nagyon ilyen vaskalaposak hagyd ki õket a magánéletedbõl sztem kár feleslegesen veszekedni ha ugyse értik meg.
21:22 vagyok, beállítom, hogy tudj privátot küldeni. :)

A barátom 18 éves és láncdohányos. Szeretném leszoktatni. Szerintetek van rá esélyem? Hogyan csináljam?

napi legalább fél doboz cigit elszív.. legalább csökkenteni szeretném..

Legjobb válasz: Nincs esélyed. Ezt mondom úgy, mint aki már sok embert le akart szoktatni. Egyrészrõl megmakacsolják magukat és nem értenek az észérvekbõl másrészt ha sikerül is, akkor jön valami gond vagy egy buli vagy akármi és máris visszaesik. Csak arra vedd rá, hogy ne elõtted és ne a lakásba, kocsiba.

Nincs esélyed. Ezt mondom úgy, mint aki már sok embert le akart szoktatni. Egyrészrõl megmakacsolják magukat és nem értenek az észérvekbõl másrészt ha sikerül is, akkor jön valami gond vagy egy buli vagy akármi és máris visszaesik. Csak arra vedd rá, hogy ne elõtted és ne a lakásba, kocsiba.
Ezt nem ajánlanám. Ha belerakod a srácba a parát lehet, hogy nem csak egyszer lesz gond a szerszámmal, és akkor gáz van :)
az elsõ alkalomnál mikor nem áll úgy a cövek ahogy kéne, említsd meg neki hogy khm, hát igen, a cigi...úgy le fog szokni mint a pinty :D
fél doboz még nem láncdohányos. Az 2 doboznál kezdõdik. És ha õ nem akar leszokni, akkor ne cseszegesd ezzel.
ne akard mar vele megutaltatni magad.en annyira utalom, amikor valamiröl leakarnak szoktatni, es megakarjak mondani, hogy mit csinaljak, ezen rengetegszer összevesztem a parommal.az a fel doboz nem szamit soknak amugy sem.
Ha õ nem dönt úgy, hogy most akkor leszokik, akkor neked esélyed sincsen. Csak a dohányoson múlik, hogy le akarja e tenni vagy sem.
A láncdohányosok napi 2 doboznál indítanak. (nem, nincs esélyed)
Esélyed sincs.
láncdohányos aki napi legalább fél doboz cigit elszív ? naneviccelj már.
Ennyi negatív választ. Hát hogy ne lenne már esélye? Elvileg szeret, nem? Akkor leszokik, ha szépen kéred. Akaraterõ kell hozzá. Én anno a szüleimet szoktattam le. Maguktól letették a cigit, csak azért, mert ugye mindig cigiszaguk volt, az nem jó egy gyereknek, én is kértem õket hogy szokjanak le.. és sikerült. Egy próbát legalább megér. :)
szia :) 1.fogod, ráugrasz, leszopod aztan mehet a szex 2.vagy szerzel bilincset , az agyhoz bilincsled ès ugy
Amikor kettesben vagytok, nyugodt körülmények között, akkor csók közben simogasd, és menj le, nyúlj be a nadrágjába, és simogasd! Nem tudom, volt-e már petting, ha nem, akkor egyértelmû lesz neki, mit szeretnél... Ha pedig már volt, akkor petting közben súgd neki oda, hogy: "Érezni akarlak magamban!".
"Érezni akarlak magamban!" Nyugodtan kezdeményezhetsz. Kezd el csókolgatni, simogasd lent is és mond, hogy nem bírod, kívánod. De nem kell ide gyakori kérdések, hiszen ha tényleg kívánod, akkor rájössz magadtól is, hogy mit kell tenned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!