Találatok a következő kifejezésre: 18 éves és az egyik mellem (2 db)

18 éves leszek és az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik. Mit tegyek?

De sokal kisebb az egyik kb 75 a másik pedig 85!!mit tegyek hogy normális melleim legyenek??

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt mondom, de sztem ez ellen nem sok mindent tudsz tenni (mûtéten kívûl). Amúgy nekem sem teljesen egyforma a kettõ, és gyanítom, hogy ezzel még nagyon sok lány így van. Általában nem egyformák a páros szerveink.

Bocs, hogy ezt mondom, de sztem ez ellen nem sok mindent tudsz tenni (mûtéten kívûl). Amúgy nekem sem teljesen egyforma a kettõ, és gyanítom, hogy ezzel még nagyon sok lány így van. Általában nem egyformák a páros szerveink.
Én is pont az évben töltöm a 18-at és nekem is ez a problémám. olyan cikinek rattom amikor át kell öltözni a suliban. mivan ha észreveszik? de sztem bizti nem marad ennyire ijen, csak hejrejön valahogy. :S remélem...
nyugi, ez nem csak veled van igy!senkinek sem egyforma a melle. Még nekem se.igaz engem ez nagyon zavar, de z ellen nem tudunk tenni.amugy semmi nem egyforma egy embernél.se a lábad hossza, és ez igy van a melleddel is.én nem azon parázok hogy milyen nagy különbség an a kettõ közt hanem hogy nem olyannagyok amilyet én szeretnék:) Szóval ezen ne gondolkozz.
Fogadd el magad úgy ahogy van. Keress egy jó plasztikai sebészt, az majd kiegyenlíti a különbséget.
nekem is az egyik mellem jóval kisebb volt, mint a másik, de aztán nõtt még a kisebb 20-21 éves korom körül, így már nem feltünõ a különbség. Lehet veled is így lesz.

Lányok! 15-18 évesek. Ha pl strandon vagytok és megláttok egy kicsit kövérebb srácot és mondjuk kicsit nagyobb a melle az átlagosnál azt lenézitek?

Legjobb válasz: Az öcsém is cicis volt 15 évesen most 22 és tök jól néz ki, rasztája is van :) Tök jó volt mert a csajok barátként néztek rá és jókat elbeszélgettünk szalonnasütés egyéb közben. Szóval lenézésrõl szó sincs! talán egy kicsit kikuncogják és nem akarnak veled rögtön ágybabújni, de ha figyelmes kedves vicces srác vagy, szerintem több barátot szerezhetsz nyáron, mint a menõbb szépfiúk

Az öcsém is cicis volt 15 évesen most 22 és tök jól néz ki, rasztája is van :) Tök jó volt mert a csajok barátként néztek rá és jókat elbeszélgettünk szalonnasütés egyéb közben. Szóval lenézésrõl szó sincs! talán egy kicsit kikuncogják és nem akarnak veled rögtön ágybabújni, de ha figyelmes kedves vicces srác vagy, szerintem több barátot szerezhetsz nyáron, mint a menõbb szépfiúk
Te mire gondolsz amikor meglátsz egy kicsit kövérebb lányt? na ugyan erre gondolnak a lányok is..mindenkinek már a véleménye, van olyan lány aki a kicsit macisabb fiukat szereti:)
Attól hogy duci lehet aranyos!!! :) :P
A barátommal a strandon ismerkedtünk meg, és neki is van "cicije". Én 51kg vagyok, Õ 90, de nem zavart...nem is szeretem a kigyurt, vagy vékony pasikat...
Nem. Senki sem tökéletes.
Nem, max. nem akarunk vele összejönni! Annyira nézzük le, mint amennyire Te a kissé dagadtabb lányokat!
nem nézik le, csak nem is lehetséges férfiként néznek rá
Az ilyen ne monokinizzen ottan.
A kérdező hozzászólása: áhh :Ü rossz helyre írtam a kérdést :Ü de idióta vagyok :Ü


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!