Találatok a következő kifejezésre: 18 éves és az egyik (168 db)

Édesanyám elhunyt és Apán azzal fenyeget minket hogy kirak a házból! Mi a 3 nagyobb testvér elmúltunk 18 évesek és van egy 14 öcsénk is Nővérünk! Lényeg hogy van e tulajdon részünk e a házba?

Lényeg az hogy mikor épült ez a családi ház akkor Édes anyánk és apánk már házasok voltak és már meg volt akkor a 3 testvérem! Mikor épült a ház velem volt anyukám terhes! Lényegében közös lenne akkor a tulajdon nem?

Legjobb válasz: Attól h házasok voltak még irathatták csak édesapád nevére a házat és ezzel minden jogáról lemondott az édesanyád. Bár ezt nem értem. Ha másért nem is, miattatok nem szabadott volna ezt tennie.

Attól h házasok voltak még irathatták csak édesapád nevére a házat és ezzel minden jogáról lemondott az édesanyád. Bár ezt nem értem. Ha másért nem is, miattatok nem szabadott volna ezt tennie.
A kérdező hozzászólása: Értem!Írtam nincs végrendelet!Anyukánk nem írt végrendeletet!DE viszont van 4 nagykorú gyerek akkor az anyai rész csak a nagykorúakra szál és nem az apára nem!?
Ha elmúltatok 18 évesek, akkor kirakhat benneteket. Ezt tapasztalatból írom sajnos. DE ha ti fizetitek a lakáshitelt, akkor szerintem igényt tarthattok a tulajdonjog egy részére. Ezt kéne megkérdezni valahol.
A kérdező hozzászólása: Lakás hitel nincs!Más hitelek vannak!A láson már nincs hitel mert amikor megszületünk akkor felvették utánunk a szülök a szocpolt és anyukám abból fizette ki a hitelt amit a drága apánk faszánt elintézte :( Lényeg amit apánk összeszedet régen házra hitelt az anyukánk a szocpolból fizette ki!
Jópár téves válasz akad itt, illetve kedves kérdezõ szintén rosszul ismered a jogi dolgokat. Könnyen elõfordulhat, hogy csupán az egyik fél neve kerül rá a tulajdoni lapra, viszont attól még a másik fél is tulajdonos mint ingatlan-nyílvántartáson kívüli tulajdonos. Bármikor kérheti, hogy a tulajdoni igényét jegyeztessék be. Mint lesszármazók nem tudom igényelhettek-e az elhunyt helyett, de mivel a tulajdoni igények nem évülnek el így jó esélye van. Ingyenes jogi segítségnyújtást panasznapon kaphattok a helyi bíróságon általában pénteken, de mindenképp szükséges lesz ügyvédi közremûködés. Próbáljatok olyat keresni aki sikerdíjért vállalja.
A kérdező hozzászólása: Értem!Hát nem vagyok teljesen tisztában a jogokkal ezt el is ismerem!Ezért kérdeztem és fordultam ide!Értem ezt nem is tudtam hogy!Nagyon szépen köszönöm a választ!
egy rakat rossz válasz egymás hegyén-hátán a 16.-os-ban írsz egy fontos dolgot: "Hagyatéki tárgyalás már megvolt mivel 2 éve hunyt már Édes anyánk!De ott megint mást írnak mert ott azt írják hogy van tulajdonunk!" a közjegyzõ azt írta, hogy van tulajdonjogotok???? akkor a ti felelõsségetek, dolgotok, hogy bebattyogtok a Földhivatalba (fénymásolat visztek) szépen átvetetitek, és beadjátok a papírotokat. A közjegyzõi végzés alapján a Földhivatal köteles bevezetni a tulajdoni lapra a tulajdonrészeteket. Az már más kérdés, hogyha apukádnak haszonélvezeti joga van, az erõsebb. Tehát még akkor is kirakhat (más kérdés, ha nem 100-as, és ezt lobogtatjátok, akkor megvezethetitek, csak nehogy használja azt a fejszét!!!) Kirajhat, albérletbe adhatja, szóval élvezheti az ingatlan hasznait. Ez élete végéig tart, mint írod, anyukád se máshogy, se sehogy nem végrendelkezett. Az meg, hogy anyukának nem volt a nevén, az mindegy, családjogi tv alapján, közös szerzés, természetes, hogy a leszármazói örökölnek) Ha nem boldogulsz a földhivatallal (az irat ne vesszen el!!!), akkor irány a közjegyzõ! Sok sikert.
Egyébként a közjegyzõnek hivatalból meg kellett volna küldenie a jogerõs hagyatékátadó végzést a földhivatalnak, hogy bejegyezzék a tulajdonjogotokat. Ettõl függetlenül - mivel a ti érdeketek - nyilván a ti felelõsségetek lett volna ennek utána járni, és elintézni, ha õ ezt nem tette meg. Most annyit tehetsz, - mivel itt ezt valaki nagyon jól írta, hogy a tulajdonjogi igény sosem évül el -, hogy fogod a jogerõs hagyatékátadó végzést, szépen besétálsz vele a földhivatalba, ott majd segítenek kitölteni hozzá egy kérelmet, és kéred, hogy jegyezzék be a tulajdonjogotokat. (Egyébként honnan tudod, hogy ott nincs bejegyezve, megnézted?)
Azért a 14-es válaszolónak sincs teljesen igaza, mert ha a szülõk közösen vettek egy lakást, és meghal valamelyikük, akkor a másik fél nem fogja elveszíteni a teljes tulajdonjogát, tehát annak a fele az övé marad, + a haszonélvezeti jog.
4-en vagytok? Én a helyetekbe fognám apánkat azt kib*sznám a házból!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!Hát hogy is mondjam!Az utolsóra válaszolnék tudod én se bírom a lelki terrort de tudod van 1 kiskorú gyerek aki intézetbe kerülhet!És anyukánk mikor a halálán volt a kórházba megígértük mindent megteszünk hogy ne kerüljön intézetbe elég volt neki hogy 12 éves elvesztette az anyát plusz hogy ilyen ...... apja van!Azzal lenne jobb ha lenne tulajdon részünk mert ezt már megérdeklõdtem hogyha van tulajdon részünk akkor mi azt eladhatjuk a bíróságon ezt mondták mert már beszéltem velük!Vagy ö veszi meg a tulajdon részünket!Nekünk akkor már lesz pénzünk pl önerõ hogy hitelt tudjunk felvenni hogy tudjunk másik házat venni!Logikus gondolkozunk!Igen már meg volt a hagyatéki tárgyalás is mivel 2 éve hogy elhunyt édes anyánk akkor a hivatal kiküldte a hagyaték tárgyalásról a papírt és ott írt hogy nem tom része a milyen!Sajnos nem tudom pontosan mert apánk eldug dal minden papírt!És a Földhivatalnál amit persze meg is néztünk személyesen ott meg 100% ba apánk nevén van!Igen amúgy ö is ilyen lényegében lehet vele beszélgetni csak egyszer bekattan aztán vége van!és akkor egybõl balhézik!Nem nagyon lehet vele értelmesen beszélni!Egybõl azzal jön elvitetni öcsénket stb!Úgy eltudja magát látni pl bemegy az orvoshoz vagy boltba de felkel neki írni!Meg a cigi és a kávé!De amúgy meg fõzni se tudd se mosni semmit!Meg ugye nem mozgás sérült tudd a saját lábán járni!Nem csinálnak semmit vele mivel már a bátyámmal voltunk érdeklõdni felmérték papíron keresztül az állapot és azt mondták amíg járóképes addig nem tudnak segíteni!Csak akkor ha már esetleg fekvõ beteg lenne!Úgy hogy ezzel semmire nem mentünk!
Valóban a tulajdonos/ok eladhatja/ják a tulajdonukat.Ez így van, csak egy haszonélvezettel terhelt ingatlant, a mai világban nagyon nehéz eladni. A fatert meg kötelezni nem lehet arra, hogy a tulajdonjogot vegye meg, ilyen nincs.Ezt valszeg félreértetted.A hitel dolog az szintén göröngyös út a boldoguláshoz, mivel a bankok rettentõen megszigorították a hitelfelvételt.Elsõsorban a munkahely alapvetõ követelmény, aztán vizsgálják a hitelképességet is.Egy 100 ezer forintos fizetéssel nem lehet oda menni, de még 130-al sem, mert erre manapság nagyobb összegû hitelt nem adnak, ami egy ház/lakás vásárlásra elég lenne.Szóval alaposan nézzetek körül a törvények tengerében, mert nagy szükség lesz rá, ahogy elnézem.
nem kell bedõlni apádnak, csak úgy nem vitetheti el a kisöcsédet. a szabály az, hogy a gyereket, ha nincs fenyegetve, akkor a családban kell tartani. Az is a családja, ha valamelyik nagykorú testvére örökbe veszi, vagy a gyámja lesz. Tehát apádnak megszüntetik a szülõi felügyeleti jogát. Ehhez azért el kéne tartania magát, + a kisöcsit annak a nagytestvérnek. Nem fogod tudni eladni az apád által lakott házban a saját tulajdonrészeteket. Lakottan felét éri az ingatlan, mint érné különben, na de ki akar egy ilyen lakótársat ???!!! Senki. A bíróság kötelezheti a közös tulajdon megszüntetésére, árulhatjátok az egész házat is, de annyira nem mozog a piac, kérdés, ki venné meg (meg hogy hol van, mennyit ér, mennyit kértek érte) Sok-sok kérdés....
A kérdező hozzászólása: Hagyatéki tárgyalás már megvolt mivel 2 éve hunyt már Édes anyánk!De ott megint mást írnak mert ott azt írják hogy van tulajdonunk!Ezért mondom hogy a Földhivatalnál meg nincs!Ezért vagyunk megzavarodva!De ahogy írták az elején holnap felhívom a bíróságot és tanácsot kérek hogy hogyan is van akkor ez!
2. válaszoló is butaságot írt, mert a köteles rész pont akkor jön képbe, ha végrendeletet írt valaki, mivel más esetben értelme sem lenne, hiszen eleve törvényes öröklés érvényesül. Ne haragudj, ez már sorra a 3. hozzászólásom, mert most kezdtem visszaolvasni a válaszokat, és hüledezek, hogy mennyi butaságot írnak az emberek, nagy meggyõzõdéssel... Isten ments, hogy ilyeneket elhiggy!! Tényleg a legjobb, ha ügyvédhez fordultok. (Elnézést a kemény fogalmazásért, senkit nem akarok megbántani, de most õszintén: aki nem ért hozzá, minek ad jogi tanácsokat?? Fel sem fogjátok, mekkora gondot lehet így okozni?? Én sem kezdek orvosi tanácsokat osztogatni, ha egyszer nem értek hozzá...)
Ja, és a 11. válaszoló oltári nagy butaságot mondott, mert elsõsorban a gyerekek örökölnek tulajdonjogot, a túlélõ házastárs pedig haszonélvezetet. (Más kérdés, hogy a haszonélvezet bizonyos szempontból erõsebb a tulajdonjognál.)
Van egy úgynevezett köteles rész. De ez csak akkor jár nektek (összes tesónak), ha Édesanyátok nem írt végrendeletet. Mondjuk ha még Édesanyád életében Apud nevére került a ház, azmás helyzet. Ügyvéddel beszéljetek, vagy ha nincs pénzetek, akkor a helyi városi ügyészségen minden héten van panasznap, itt ingyenes jogi tanácsokat adnak. Csak tanácsot, az eljárást nem indítják meg, de azt mindenképpen megmondják, hogy érdemes-e bírósághoz fordulni.
Szerintem meg forduljatok ügyvédhez.
De mégis mi vihet rá egy édesapát h utcára akarja tenni a saját gyermekeit?? Már bocsi h így belekérdezek
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nem akarok bunkó lenni Édes Anyámat ne bántsátok!Ö semmirõl nem tehet!Az volt a baj hogy ugye meg volt már akkor a 3 testvérem mikor épült ez a ház!És apám mindig mondta hogy RÁ íratja fele tulajdon jogot Anyukánkra!De sose tette!Anyukánk meg nem mehetett oda és monda hogy igen is írják rá felét ezután régen is utána érdeklõdtünk!Csak azt írathat másra tulajdon jogot aki é a tulajdon!Vagyis csak apánk írathatott volna anyukánk részére tulajdon jogot!De ö nem volt hajlandó ezt elintézni!Mikor anyukám szolt neki hogy legalább minket nézzen gyerekeket akkor megpofozta!Ezért kérdezem!Itt nem anyukám a hibás szegény sokat harcolt értünk de apánk egy patkány mert még a saját fiát is képes Intézetbe küldeni!
A kérdező hozzászólása: Azért mert apánk egy .....!Tudod ö nem beszámítható agykárosodása van!Van mikor éjnek idején kimegy baltát élezni!Kávét fõz elfelejti a gázt elzárni akkor napi 2 db cigit elszív ha nem többet egy hétre nem elég neki 1 kg kávé!És ha nincs se cigi se kávé akkor csinálja a balhét kötegszik megy a hivatalba hogy elviteti öcsénket!Semmit nem tudd nem tudd mosni nem tudd fõzni egy tojásrántottát nem tudd csinálni magának!Jóformán mi 3 nagy testvér tartjuk el meg amit öcsénk után kap pénzt de viszont ö a gyámja is!Voltunk orvosnál hogy nem e lehetne elvitetni mert egyrészt veszélyes!De azt mondták míg vér nem folyik addig nem tudnak semmit csinálni!Régen sokat kijárt a rendõr hozzánk mert nem bírtuk tovább de ügye ö nem lehet bántani mert beteg de ü meg nekünk jöhet!Sajnos elköltözni nem tudunk mivel nincs hova és nincs is mibõl!Meg ugye addig öcsémmel se tudnánk mi lenne!Mert ö meg csak velünk akar maradni!
A kérdező hozzászólása: Édes anyánk nem írt végrendeletet!Mivel apánk azzal ette mindig hogy van tulajdon része már neki mert elintézte!Ugye anyukám akkor megnyugodott hogy kerülünk utcára ha ö itt hagy minket vagy is ha elhuny!De mikor megtudtuk hogy halálos beteg akkor jöttek a papírok stb és láttuk hogy 100% még mindig apánk részén van a ház!De nem értem mert itt azt írják sokan 5 év házasság után közös minden ha a házasságtól kezdve vettek bármit is!Mondom a ház még jóval a házasság után épült!lényeg 90 be születem én Nõvérem 83 ba és akkor már házasok voltak!És 90 be kezdték a házat építeni!
Ha ennyire beteg mentálisan, miért nem helyeztetitek gondnokság alá?Ez a tulajdonjog dolog meg olyan, hogy ha a földhivatalban õ az 1/1-es tulajdonos, akkor nincs mit tenni.Meg kell várni amíg "jobblétre szenderül"és akkor hivatalosan örökölhetitek az ingatlant.Nem ártana egy ügyvédet felkeresni.
A kérdező hozzászólása: Írtam az elõbb!Hogy próbáltuk de azt mondta az Orvos is meg a Rendõrség hogy amíg vér nem folyik nem tehetnek semmit!Akkor most mit tegyek segítsek rajta sokszor megfordult a fejembe ez tény!De nem ér annyi az ö élete hogy bemocskoljam a kezem!ügyvéd elég sokat felkerestünk de mindegyik akkora összeget mondott hogy egyszerûen ni rá pénzünk!Amit keresünk pénzt az mind a hitelbe és adósságba megy bele!Ha lenne rá pénzünk szerintem akkor most nem itt ülnék és próbálnám megoldani szerintem!És azt mondták a Gyámhivatalba is akkor tudnák a gyámságot is levenni ha mozgásképtelen lenne apánk és nem tudja olyan értelembe ellátni magát pl ha pelenkázni kéne etetni stb!De ott még sajnos nem tart él és virul és minket meg már megöl a sok hülyeségével!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!Hálás vagyok hogy írtatok! :(
Haszonélvezet mindenképpen az Apukádé, és addig azt csinál, amit akar. Majd késõbb öröklitek. Tulajdonképpen nem csak a haszonélvezet az Apukádé, hanem a tulajdonjog is, mert a felesége után elsõ körben õ örököl, nem a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: Értem!Akkor semmit nem tehetünk max akkor ha elpatkol!Lényegében nem a vagyonra hajtunk semmi ilyesmi csak mindig fenyegetõzik hogy kirak minket a házból!És hát a házon elég sok mindent javítani kéne de nem merünk mert ha kirak akkor semmire nem mentünk!Meg hát öcsénket féljük mert megígértük anyukánknak hogy mindent megteszünk hogy ne kerüljön intézetbe!
Nézd, mi nem ismerhetjük a tulajdonviszonyokat. Ha édesanyátoknak volt tulajdonrésze, akkor azt ti öröklitek meg (ez majd a hagyatéki tárgyaláson rendezõdik), viszont édesapátoknak holtig tartó haszonélvezeti joga lesz rá (szintén örökli azt), így akár ki is rakhat titeket, a tulajdonjogotok ellenére. Vannak lehetõségek persze, pl. a haszonélvezeti jog megváltása, de ebbe felesleges lenne belemenni, amíg semmit nem tudunk az alaphelyzetrõl. Lehet, hogy az egész ház eleve apukátoké volt, mi ezt aztán nem tudhatjuk. Földhivatalnál lehet tulajdoni lapot kérni, onnan kiderül. Vagy megvárjátok a hagyatéki eljárást, ott is megtudjátok majd. A legjobb lenne ügyvédhez fordulnotok, mert nagyon bizonytalannak tûnsz a jogi dolgokban, szükségetek lesz segítségre.
mármint veszély nem fenyegeti
Engem már nem egyszer rajtakaptak:D Elég kínos nem mondom de most már akárhányszor csak zenét halgatok vagy filmet nézek, és becsukom az ajtót, hogy ne zavarjam õket már hangos kopogás és pár másodperc kihagyás után nyitnak be:D nyugodtan, én azt mondom, vagy szerez egy barátnõt:D
este a takaro alatt
Akkor tudsz masztizni, amikor senki nem látja. ha becsukod az ajtót, nem fognak bejönni. Ha meg be akarnak, mond meg, hogy ne. Ha meg egyszer benyitnak, az kínos, de legalább nem jönnek be többször.
és mikor fürdesz akkor miért nem jó?? gondolom csak nem nyitnak be közben:)
Hát de hallod, nekem is azt kell mondanom, mint itt az elõbbi válaszoló.. Ha tudják, hogy fürödsz nem hiszem, hogy rádnyitanának.. És hát ha elkapnak is ne aggod õk is csinálták akkoriban. :) Sõt ismerek egy 42 éves nyilt nõt is aki bevallotta a férje mellett még ebben a korban is néha masztizik. :) Szóval hajr'
16:28-as b.uzi-e vagy? :D Amugy szerintem ez gáz, ha akarnál siman nyomathatnád máskoris, te fatökû
Miért ragaszkodsz a lakáshoz? Keress egy elhagyatott helyet a környékeden!
a fiuk tudnak masztizni??:D 16:08/1 szerintem ezt érthette félre:D
Zár nélkül is megoldható, megfelelõ idõpontban, csak kicsit rázósabb. :) Egyébként nincs kedved randizni egy szûz pasival? :P
16:28
Masztizz éjszaka amikor alszanak!!! Mekkora s*ggfej vagy...
3 hónapja lettem 16 éves, és anyámmal, apámmal, testvéremmel élek. Nem vagyok szûz, az ajtómon nincs zár, se a fürdõ ajtaján. Így csak a wc-n a zuhany alatt, este alváskor illetve, ha senki nincs itthon tudok masztizni. Naponta 2x. 16/F Mellette barátnõmmel távkapcsolatban élek és minden hétvégén úgy naponta 3-4szer...
És mindemellé még este nyolckor kell ágyba menned? Csak mert az én ajtómon -sõt a fürdõszoba ajtónkon- sincs zár, mégis meg tudom oldani ezt a kérdést. Késõ este 10-11 óra felé csinálom, mikor már alszanak a többiek, vagy nem figyelnek rám, illetve reggel lehet még csinálni, mikor azt hiszik, hogy alszol, és van elég idõd.
Lassan 19 leszek, panelban élek 3 családtaggal, nincsen zár az ajtómon, a fürdõszobaajtón se, barátnõm szeret hangoskodni szex közbe, de mindent meg lehet oldani :)

A barátommal szeptemberben leszünk egy évesek én majd később töltöm be a 18-at és azt tervezzük hogy összeköltözünk ő 25 éves jó ötlet ez? én már várom

Legjobb válasz: Én 21 voltam, amikor összeköltöztünk. Életem egyik legjobb döntése. Tuti mindjárt jönnek a válaszok, hogy éld ki magadat, az hülyeség.

Én 21 voltam, amikor összeköltöztünk. Életem egyik legjobb döntése. Tuti mindjárt jönnek a válaszok, hogy éld ki magadat, az hülyeség.
Azért kellene megvárni a 18-at (plusz pár hónap), mert a leírtak alapján onnantól tiszta a helyzet, valamint az is látszik, hogy felelõsek vagytok, akik képesek értelmesen viselkedni. Lehet bután is viselkedni, csak szerintem nem érdemes.
Várd meg a 18-at, utána pár hónappal költözzetek össze.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
18 alatt is összeköltözhetnek.
A kérdező hozzászólása: hát szívesen oda költöznék már akár most hozzá csak hát a szüleim nem úgy állnak a dolgokhoz mint ahogy kéne nyári szünet van és mégis itthon kell ülnöm :(
A kérdező hozzászólása: egy kicsit félek az itthoniak reakciójától de nagyon szeretjük egymást és a barátom szülei is támogatnak minket így könnyebb lesz
Végezd el a sulit és utána költözz szerintem.
mióta vagytok együtt? jobb suli után összeköltözni, hogy már ha komolyan egy párként együtt laktok, ne a szülõknek kelljen eltartani, vagy albérletet fizetni, stb.

Mennyi az esélye annak, hogy egy 18 éves és egy 15 éves összejön?

18F 15L

Legjobb válasz: korban sztem okésak vtok,

korban sztem okésak vtok,
Ez teljesen normális
Sok.
ki az a perverz állat aki egy borsófõzelékkel akar kapcsolatot létesíteni?
Hmm, jó meleg borsófõzelék, már szinte mûpi*ának is lehet használni, nem igaz? ;) Ha már valaki egyszer írt almás pitét... o.O Amúgy miért vagy így rám gerjedve?
Nem tudom, de nagyon felizgultam rád:D Ezt nevezik szerelmnek?:O 60/F
Igen papa, talán szerelem. Na hagyjál békén.
Amúgy meg... XDDDDDD
OK xD
Amúgy ezt most komolyan kérdezted, hogy összejönnék-e veled, vagy csak hülyültél? Te barom XD
xD Csak hülyültem és pedofil sem vagyok:P (Bocs...) Hisz nem tudok rólad semmit... Most utálsz?:)
SZOBÁRA
Reméltem. :D Dehogy utállak, csak hülye vagy. :) Olyan aranyos hülye.
borsófõzelék: :) Van barátod? Vagy úgy egyébként sem?
fiatal lányok szeretik a kicsit idösebb fiukat :P tapasztalat..engem mindig leszarnak a magam koruak :D:D
De nem csak ettõl függ, hanem a külsõd és a belsõd is számít.
kicsit sok, kicsit kevés. nem tudom.
Sok, mivel a lány a fiatalabb...
65, 84656468% pontosan
Szerintem is korban összeilletek. De tényleg sokat számít a gondolkodásmód is. Egyébként te a lány vagy a fiú vagy? :D :)
A kérdező hozzászólása: lány
Mi is ugyan ennyi idõsen jöttünk össze =) és azóta is együtt vagyunk! L/17 F/20
Nekem 15 évesen 20 éves barátom is volt, 16 évesen meg 22 éves is volt. Szerintem nem gáz.
Fõzelék velem összejönnél?:)
Nem.
13voltam mikor összejöttem a barátommal õ 17 eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk..szal ..szerintem okééés.

Ha egy 18 éves fiú lefekszik egy 16 éves lánnyal, és a lány bele is egyezik, az úgy nem liliomtiprás?

Tudom, hogy 14 felett már nem az, de mi a helyzet akkor, ha a fiú nagykorú? Akkor ? is csak 18+ lányokkal szexelhet, vagy hogy van ez? Valaki világosítson fel.

Legjobb válasz: 14 év alatt minõsül pedofíliának, ha a srác nem idõsebb mint 16, akkor 13 alatt.

14 év alatt minõsül pedofíliának, ha a srác nem idõsebb mint 16, akkor 13 alatt.
14 év alatt büntetik.
törvény nem bûnteti az ilyesmit.
Így is ugyis liliom tiprás, mivel a fiu 18 a lány meg még fiatal!Ha bele egyezett a lány is maximum nem tesz fel jelentést a fiú ellen !
A kérdező hozzászólása: Tehát jól értem, hogy 14-18 közötti csak 14-18 közöttivel szexelhet, 18 feletti meg csak 18 felettivel? És mi van akkor, ha két 13 éves adja ilyesmire a fejét? Ilyet gyakran olvasni ezen az oldalon, és elég szomorú... Nem illegális ez?
jjjajj megrontásnak az számít ha valaki 14 év alatt van.Vagyis nem büntetik ne félj! idõsebb fél → 14 év alatt 14–18 között 18 év fölött fiatalabb fél ↓ közösülés fajtalanság közösülés fajtalanság közösülés fajtalanság 12 év alatt nincs büntetõjogi felelõsség erõszakos közösülés szemérem elleni erõszak erõszakos közösülés szemérem elleni erõszak 12–14 között megrontás nem büntetendõ megrontás megrontás 14 év fölött - nem büntetendõ
utolsó válaszoló vagyok..amit bemásoltam az nem valami érthetõ, de a lényege az h 14 év felett nem büntetnek, és 14 alatt büntetnek akkor, ha az illetõ elmúlt 14 éves.Vagyis ha két 14 éven aluli van egymással azt nem büntetik, de ha az egyik elmúlt 14 a másik meg nem az már büntetendõ, és ha mind 2-en betöltötték a 14-et, akkor azt már nem büntetik

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mind

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mindig nincs, ezért szeretném a doktor úr véleményét kikérni. Köszönöm tisztelettel, egy anyuka.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás ebben az életkorban előfordulhat, minden komolyabb ok nélkül is. Amennyiben a vérzés a Norcolut tabletta beszedése után sem jelentkezik, javaslok egy nőgyógyászati kontrollt, lehetőség szerint ultrahangvizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás ebben az életkorban előfordulhat, minden komolyabb ok nélkül is. Amennyiben a vérzés a Norcolut tabletta beszedése után sem jelentkezik, javaslok egy nőgyógyászati kontrollt, lehetőség szerint ultrahangvizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Szerintetek mit vegyek a tesóimnak karácsonyra? Az egyik 21 a másik 18 -éves és mind2 fiu! Tudom még egy kicsit korán kérdezem de hamar el kell kezdeni gondolkodni .

léccives irjátok le az ötleteteket!

Legjobb válasz: nagyon meghatározza mennyi a pénz amit erre szánsz. ha ügyes vagy akkor tudod minek örülnének-ha nincs annyi pénz ajándékra amennyibe kerülne amit szeretnél-akkor készits te magad kicsi de aranyos kedvességet,elmész egy kerámia mûhelybe és sajátkezüleg készitesz nekik valamit.õk kiégetik de mégis a te munkád.

nagyon meghatározza mennyi a pénz amit erre szánsz. ha ügyes vagy akkor tudod minek örülnének-ha nincs annyi pénz ajándékra amennyibe kerülne amit szeretnél-akkor készits te magad kicsi de aranyos kedvességet, elmész egy kerámia mûhelybe és sajátkezüleg készitesz nekik valamit.õk kiégetik de mégis a te munkád.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valászt !
Keresgélj a bigyoshop-on vagy esetleg a vat19.com-on! Meglepõ és vicces ajándékokat találsz, pláne ilyen koru rokonoknak! :) (Bocsi ha félre informáltalak a vat19-al, de nem biztos hogy Magyarországba szállítanak, de érdemes kipróbálni!)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !!
A kérdező hozzászólása: aki még tud ötleteket irni az irjon lécci !!!

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mind

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mindig nincs, ezért szeretném a doktor úr véleményét kikérni. Köszönöm tisztelettel, egy anyuka.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás ebben az életkorban előfordulhat, minden komolyabb ok nélkül is. Amennyiben a vérzés a Norcolut tabletta beszedése után sem jelentkezik, javaslok egy nőgyógyászati kontrollt, lehetőség szerint ultrahangvizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás ebben az életkorban előfordulhat, minden komolyabb ok nélkül is. Amennyiben a vérzés a Norcolut tabletta beszedése után sem jelentkezik, javaslok egy nőgyógyászati kontrollt, lehetőség szerint ultrahangvizsgálattal. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Fiúk! Nektek az már soknak számít, ha egy 18 éves lánynak csak egy barátja volt ideig, és most egy szexpartnere?

A barátja meg a szexpartnerén kívűl senkivel nem volt, még buliban smárolni sem smárolt vagy ilyenek.

Legjobb válasz: Mit értesz azon hogy "szexpartnere"? Egy szexkapcsolatra gondolsz?

Mit értesz azon hogy "szexpartnere"? Egy szexkapcsolatra gondolsz?
Komolyan mondom, azon gondolkozok, hogy letörlöm magam, vagy szerzek valami jó erõs kötelet.
engem nem érdekel az ilyesmi. Ha 6 pasival szexeltél volna se foglalkoztatna.
A kérdező hozzászólása: Igen..olyan "barátság extrákkal" féle.
nem nem sok írhatsz privátot : )
Szexuális nézetben teljesen midegy kivel milyen, mert már szexelsz. Lelki állapotot nézve nem a tisztességes uton jársz ami azt jelenti még több pasi esik ki az ismerkedésbõl. Vannak akik megnézik kivel is ismerkednek, de egy biztos, hazudni nem érdemes, sem titkolni.
Minek kell a szexpartner? :O De amúgy igen sokat számít ha nem volt meg minden pasinak!! :)

Van két srác mind a kettő 18 éves és mind a kettőnek tetszem és az egyikkel már smároltunk is . De én nem akarok egyikkel sem járni, csak haverként tekintek mind a kettőre . Csak nem tudom hogyn közöljem ezt velük . Tipp :?

Legjobb válasz: talán nem kéne játszani a fejükkel. ha nem jön be, minek smárolsz vele? megmondod, hogy neked most nem kell kapcsolat, és ha szeretnek, tiszteletben tartják.

talán nem kéne játszani a fejükkel. ha nem jön be, minek smárolsz vele? megmondod, hogy neked most nem kell kapcsolat, és ha szeretnek, tiszteletben tartják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!