Találatok a következő kifejezésre: 18 éves és (1224 db)

Ha a lány 18 éves és a srác 30 éves. Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: a rómaiak szerint 40 éves férfinak 18 éves feleség való azt hiszem, hogy már nem a rómaiak szintjén tartunk, bár ha szerelem, akkor mit sem ér a mi szavunk

a rómaiak szerint 40 éves férfinak 18 éves feleség való azt hiszem, hogy már nem a rómaiak szintjén tartunk, bár ha szerelem, akkor mit sem ér a mi szavunk
Lehet hülyézni, de ez több ismerõs általi tapasztalat nagyokosok... Nem 1 csaj ismerõsöm van aki 18-19 évesen 30-40 közti pasikkal kever és elárulom egyiknek sem lett belõle hosszútávú kapcsolata. Kiélvezte az idõsebb pasi a friss husit aztán ejtette. Persze nagyon ritkán van kivétel de a nagy átlagra ez az igaz aztán lehet hülyézni ha fáj az igazság :) 22/F
Én 31 vagyok és nagyon tetszik egy 18 éves "kislány". És bevallom, hogy nagyon vonzó és szép, de lelkileg is tökéletesebb társnak tartom, mint egy velem korabeli nõt. Az életfelfogása, az intelligenciája az, ami megfogott. Szerintem ha egy értelmes 18 évesrõl és egy szintén értelmes 30 évesrõl van szó, akkor nem csak szex lehet belõle. És nagyon sok az értelmes 18-19 éves lány szerencsére.
Azt, hogy a 30 éves faszi nem a belsõ miatt szereti a lányt ;)
20 évesen meg baszasd meg magad az idõsek otthonában.
Azt hogy fiatal pucnival jó játszani, aztán majd koppan egy kis idõ után :) 22/F
elsõ te nagyon hülye vagy.
Elsõ, te egy tahó vagy, nálunk ugyanez volt a felállás és már 2, 5 éve vagyunk együtt. Fiatal "punci" vagyok, de mégsem csak arra kellek neki:)
Nálam pl 28 (F) és 16 (L) volt a párosítás, de a szexen kívül semmi közös nem volt!
Pedofil hajlamosság... És, hogy olyan kõ bunkó, hogy a 24- felfelé csajok le sem szarják
Azt gondolom, hogy egyforma a "Kínai horoszkópotok" Meg azt, hogy fordítva fura lenne.
A húgom 18 körül volt amikor megismerkedett az élettársával aki 22 évvel idõsebb nála. Már több, mint tíz éve együtt élnek. Van olyan 24 éves nõ akinek csak szexre kell 40 éves pasi.
Valószínû, hogy csak a puncid érdekli...
Apakomplexusod van.... a pasi meg röhög a markában hogy érted nem kell fizetnie, mert pár kedves szó és egy mozi után már olvadozol. A vele egykorú nõknél meg nem sok esélye lehet....nekik már vannak igényeid, neked nincsenek
Szerintem nem mások véleményére kell alapoznod. Én pl távkapcsban élek, és akármennyire rossz, kitartunk egymás mellett. Ez az alapja egy kapcsolatnak. Ha Õ az, aki kell neked, akkor ki nem [email protected] le, mások mit gondolnak. Mindenki magából indul ki, csak a saját gondolatmenetét tudja kivetíteni másokra. Annyi felállás van, amennyi pár a földön. Ha nektek megfelel, az a lényeg. Ha kiforr a kapcsolat, 10 év múlva már el sem tudtok szakadni egymástól. :) A mai 18 éves fiúk még számítógépeznek, meg rallyznak. 25 évtõl, ha nem 30 tól kezdik szükségét érezni a másik nem létének.
40 voltam amikor a barátnõm 24 , , , bár 16-nak nézett ki. Magam vezettem a háztartásom és neveltem 3 gyermekem. Nem a szexért voltam vele, hanem a varázslatos személyiségéért. Imádtam amilyen kedves, aranyos volt. Sõt, igazából a szex részéhez hozzá kellett kicsit szoknom, épp a fiatalossága miatt. Kicsit zavart. A társadalom elõtt mindent felvállaltunk, bár sokszor furcsán néztek amikor 4 "gyerekkel" sétáltam és az egyiket szájon csókoltam. Én vetettem véget a kapcsolatnak, mert egészen más volt az elöttünk lévõ évekrõl az elképzelésünk. Õ még belefele ment az életbe , , , tervezgette, alakítgatta az életét és önmagát is kereste még. Én már megérkeztem és inkább kifele megyek az életbõl ... nem építem, hanem lassan lefele teszem a dolgokat. A csend a nyugalom, a béke éltet. Egy kicsit nekem már ok volt az aktivitása. (és nem a szexben) Úgy ítéltem meg nekem is és neki is jobb lesz, ha külön utakon járunk. De mind a mai napig gyönyörû emlék és ma is szeretem õt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igyekszem minél elõbb 'kideríteni', hogy õ mit akar tõlem.
Többen írták a vége felé, hogy 18 évesen a saját korodbeliekbõl választani nehéz. Nem feltétlenül igaz ez, bár tény és való, hogy számomra is az az egészségesebb ha a nõ/lány fiatalabb (pár évvel). Kérdés az, vagy-e elég érett egy olyan kapcsolatba, ahol számára már nem feltétlenül az az elsõdeleges ami neked is. A 12 év még nem vészes, de az idõ eldönti úgyis, mûködhet-e ez hosszabb távon. Tedd fel magadban a kérdést.... Valóban te kellesz neki, vagy csak azért kellesz?
A 30-as férfiaknak eleve rossz: Manapság már a 29 éves nõk is úgy gondolják, hogy túl öregek. A 30-as nõk zöme meg már foglalt, vagy 20-as férfiról álmodozik, esetleg átugorja a 30-asokat és 40-es férfira vadászik. A 40-es, 50-es nõk még oda vannak a 30-as férfiakért, de a legtöbb 30-as férfi fiatalabb nõt szeretne (ahogy rendjén is volna). Mit tegyen szerencsétlen? Azzal kezd, akit õ is érdekel. Nem játszok jóst, látót (mint egyesek), nem mondom meg a tutit, hogy melyik fél mire kell a másiknak és hogy milyen jövõje lehet egy ilyen kapcsolatnak, nincsenek elõítéleteim, ezért ezt írom, hogy ugyanannyi esély van arra, hogy jól alakuljon, minthogy rosszul. Hogy egy híresség példájával (Nagy Feró) szemléltessem: http://www.femina.hu/hazai_sztar/nagy_fero_hazassaga_25_eve_..
A kérdező hozzászólása: Szerintetek csak szex kell neki?
az egyik barátnõm 18 volt, amikor összejött egy akkor 28 éves pasival. együtt voltak 3 évet, együtt is laktak. aztán szakítottak olyan fél évre, de most megint együtt vannak már megint fél éve. én nem jönnék össze 20 évesen egy 30 évessel személy szerint, engem frusztrálna a korkülönbség, pedig alapból az idõsebb pasik jönnek be. 27-28 még elmenne. a 30 nekem már túl ijesztõ. volt egy másik ismerõsöm, aki szintén 20, és egy 35 éves pasival volt együtt fél évig, végül a csaj dobta ki a pasit. és van egy harmadik ismerõsöm is, aki 21 éves és akinek a pasija szintén 30 fölött van, és már másfél éve együtt vannak. és egyik kapcsolatban sem volt csúnya egyik fél sem.
hirtelen az jutott eszembe , hogy az 12 év...
Szerintem ezekkel a válaszokkal nem sokra mész.Nektek húsz év körüli csajoknak a legnehezebb.Hiszen a korosztályotokhoz tartozó férfiforma egyedek, enyhén szólva is szánalmasak.Be kell ismernem így férfiként a tapasztalataim után, hogy a férfiak 30-év környékén kezdenek valamit érni.Szerintem illetve jó pár tapasztalt ember szerint a tökéletes az amikor a férfi, mindenképp idõsebb.10-12év tökéletes.
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben egyetértek veled (utolsónak szól) elég sok az éretlen kis magamat fotózom srác..ezekltõl rosszul vagyok. :/
pedomaci.
Én 35/F vagyok, párom 22/L. 12 év korkülönbség. Szeptember 27-én leszünk együtt 6 éve! Igen, akkor õ 17 volt én pedig 29. :) A kapcsolatunk tökéletes, sosem veszekszünk és mindkettõnk szándéka ennyi idõ után is, hogy együtt éljük le az életünket. Elhiszem, hogy nem ez az átlag, de nem szabad kizárni azt a lehetõséget sem, hogy mûködhet a dolog. Teljesen személyektõl függ, az buta aki csak a korkülönbség miatt nem ad esélyt egy kapcsolatnak. A lényeg, hogy ne a szex legyen az alapja és mozgatórugója, mert ha az idõvel - természetesen - erejét veszti, akkor nem lesz mirõl beszélgetni és meghal a kapcsolat. Kell, hogy legyenek közös hosszútávú célok, legyen megértés, tolerancia odafigyelés. Egy szóval az esélyt meg kell adni, mert csodálatos kapcsolat lehet belõle! :)
48 vagyok a csajom 19 és fullos a történet.nyomom mint süket aza z ajtót
27-es, irigykedünk, irigykedünk? :) ))) Kérdezõ, ne légy kíváncsi mások véleményére, mert csak az önzõ savanyú válaszokat fogod kapni. Ha tetszetek egymásnak és szeret, akkor hajrá. Most még nagynak tûnhet a korkülönbség, de idõvel már arányaiban kicsi lesz a differencia. Gondolj arra, hogy 42 évesen lesz egy 30 éves feleséged, ami teljesen ok.

Ha elmúlottam 18 éves és iskolát szeretnék váltani kell a szülő beleegyezése? Mi a menete a váltásnak?

El?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Februárban leszek 18. Sulit szeretnék váltani vagy akkor, mikor betöltöm a 18-at, vagy szeptemberbe. Esti gimibe szeretnék menni. Én úgy fogom csinálni, hogy bemegyek megkérdezni a kiszemelt suliba, hogy kb milyen az órarend, osztály, és mi a teendõm. Aztán elválik. Szerintem nem kell 18 után a szülõ.

Februárban leszek 18. Sulit szeretnék váltani vagy akkor, mikor betöltöm a 18-at, vagy szeptemberbe. Esti gimibe szeretnék menni. Én úgy fogom csinálni, hogy bemegyek megkérdezni a kiszemelt suliba, hogy kb milyen az órarend, osztály, és mi a teendõm. Aztán elválik. Szerintem nem kell 18 után a szülõ.

Ha a gyerek elmúlt 18 éves és otthon lakik, kell otthon pénzt adnia és mennyit?

Ha nem túl indiszkrét megirnátok h mennyit kerestek,és mennyit adtok le bel?le otthon,ha adtok.

Legjobb válasz: Szia! Én régóta /kb 18 éves koromtól/ havi 10ezret adtam a mamámnak-az Õ házában élünk amióta ideköltözött a párom és lett egy babánk, azóta húsz ezret adok Neki, és én intézem a nagy bevásárlást De ez sok mindentõl függ, hogy mennyit kell/ene adnod!

Szia! Én régóta /kb 18 éves koromtól/ havi 10ezret adtam a mamámnak-az Õ házában élünk amióta ideköltözött a párom és lett egy babánk, azóta húsz ezret adok Neki, és én intézem a nagy bevásárlást De ez sok mindentõl függ, hogy mennyit kell/ene adnod!
én tanulok még , nem várhatják el a szülök h azért mert itt lakom pénzt adjak nekik. ha már dolgoznék akk jogosnak érezném , igy nem
Én azt hiszem, nem kérnék a gyerekemtõl pénzt (bár õ mégcsak 10 éves). Ha mégis kérnék tõle, akkor félretenném neki, úgy, hogy ne is tudjon errõl. A nõveréméknél a legnagyobb gyerek 20 éves, neki alkalmi jellegû munkái vannak, mert tanul még, de neki nem kell hazaadnia a fizujából semmit.
A fiam idén elõször nyáron alkalmi munkát végzett, nem kértem tõle semmit, de így magának állt bulit, vett ezt azt, nyaralni ment, már az is segítség, hogy nem nekem kellett adni neki. Õsztõl ismét sulis lesz, így ez megszûnik. Én ennél többet egyenlõre nem várnék, hogy fizessen, ameddig megtehetem. Késõbb nem tudom mit hoz a jövõ, legfeljebb egy 20000-t csak hogy érezze, hogy minden pénzbe kerül, és az élet nem könnyû!
valahogy így, ahogy az elõzõkben írták, de családja válogatja..(közös anyagi helyzet leginkább) meg kõ' beszélni VELÜK.. nem az interneten.. :D
Ez szülõtõl, és az anyagiaktól függ. Én például hazaköltöztem 24 évesen, és egy fillért nem adtam le. Inkább gyûjtöttem. Amikor a férjem otthon lakott még õneki sem kellett leadni, így õ is tudott gyûjtögetni.
a tesóim otthon laknak.80-100 ezer ft a fizetésük, és 20 ezer ft ot adnak bele, de ez csak a rezsi, a kaját maguknak intézik.
"a tesóim otthon laknak.80-100 ezer ft a fizetésük, és 20 ezer ft ot adnak bele, de ez csak a rezsi, a kaját maguknak intézik." Ugyanez van nálunk is!! Csak nekik 15 kell plusz a kaját maguknak, de amit fõz anya azt ugyanugy ehetik
Nem a kor a fõ meghatározó ebben a témában. Ha van saját jövedelmed, igenis köteles vagy anyagilag beszállni a közös költségekbe. Meg kell beszélni a szüleiddel, mennyi legyen az az összeg. Ha õk nem igénylik, akkor nyiss valami megtakarítási lehetõséget és oda gyûjtsd a pénzed.
Jogilag nem. Jobb helyeken ez úgy van, hogy ameddig tanul - mert ma ritka, ha valaki 18 éves korában már keresõ - addig eltartják, amikor meg dolgozik, valahogy ez természetesen jön. Én havi 80-at kereset (nettó) + kajajegy, ebbõl változó, hogy mennyit adok le. Illetve általában úgy szokott lenni, hogy leadok 30-40 ezret, meg természetesen a bevásárlásnál besegítek (anyagilag értve).
22 éves vagyok, levelezõre járok egyetemre, 4 órában dolgozok. Semmit nem kell hazaadnom. Igaz nem is kapok pénzt itthon, de ez nem várható el. Ha többet keresnék, se kérnének egy fityinget se, ugyanis inkább segitenek amiben tudnak, minthogy elvegyenek. Nem keresnek olyan jól a szüleim, de azért annyira rosszul sem. Épp elég a házra és kajára meg egyéb apróságokra. Luxus nincs.
A komment megírásának idõpontja: ma 14:49 Értettem én eléggé, hidd el. De úgy vettem ki a szavadból, hogy 3+1gyerek van. (Egyébként is, ebben a világban két szülõnek is nehéz a 3+1gyerek, de még a 3 is.Elõre kellene gondolkoznia a szülõnek.Én a testvér helyében elmennék onnan, és fognám a két [vagy 3???] gyereket, és anyámat feljelenteném, kiskorú veszélyeztetéséért.Te lennél a gyámjuk, esetleg a pároddal, ha van.Tudom nem egyszerû, meg nagy szenvedés ez így.Meg gyakorlatilag nem jutsz sokkal elõrébb(sõt talán visszább), de mégis megszabadulnának egy hárpiától.
A kérdező hozzászólása: 15.54 egy kiskorú gyerek van, és a barátnõm aki már dolgozik, meg az anyukája-aki szintén dolgozik Nem is rólam van tulajdonképpen szó, hanem barátnõmrõl. Nem tudom mit segíthetnék neki. Persze mikor az anyja nem fõz-mert szüksége van a cigire a sok idegeskedés miatt, nálunk szokott kajálni, meg visz haza is. Idegesít h szegény téníyleg a semmiért dolgozik, és akárhányszor szóba hozza otthon a költrözést, meg h azért ahogy tud segítene, az anyja már mondogatja h de mi lesz velük, kell aza pénmz amit ad, az apja is lelépett az addóságokat meg otthagyta neki, egyedül nem gyõzi, mindig ráveszi h maradjon. Azzal hitegeti h majd jobb lesz, ha nem lesz aekora a svájci frank, talán eltudják adni a lakást. barátnõm mondta h árulják, az anno 9 milliós 2 szobás lakást most 6 millióért árulják
Figy, ha gondolod küldjetek egy msn címet, én beszélek a bnõddel(nem paraszt módjára), és ráveszem jobb lépésekre. Hovavalósiak vagytok am?
A kérdező hozzászólása: zala megyeiek vagyunk. Én mindennap mondom neki, h ne hallgasson az anyjára, mert az õ pénze nélkül is meglennének már elértem azt h mindennap mondja a költözés dolgot az anyjának
A gyerek amíg tanul addig a szülõk általában nem várják el, h adjon haza vmennyit a semmibõl. :) Én 22 éves lány vagyok, idén fejeztem be a sulit, de már dolgozom, és mindíg haza adok anyának 30.000 Ft-ot. Ha éppen szükségem lenne még abból is valamennyire, akkor mindíg ad vissza belõle. Meglehet ezt beszélni.
Tõlem soha nem kértek egy fillért sem és én sem kérnék a gyerekemtõl. Nem tudom mi ez a mánia manapság. Barátnõm bátyja 30 éves, otthon lakik, de soha nem kértek egy fillért sem, a gyerek egy nem egy 18 évre szóló szerzõdés. Ha el tudtam tartani 18 évig, akkor ezek után is el bírom tartani, nem azért szültem, hogy utána nekem adja a fizetését. Engem kiráz a hideg ettõl a "beszáll a költségekbe". Nem nekem keresi a pénzt, hanem hogy gyûjtse és utána tudjon magának házat venni pl. Szóval én nem lennék képes ilyenre.
Utolsó: Nem leszólni akarlak, de vannak olyan családok, ahol elég szûkösek az anyagi javak. Én, amikor majd dolgozni fogok, szó nélkül haza fogok adni valamennyi pénzt, hogy segítsem a szüleimet. Ez természetes
És 18 évig nem voltak szûkösek? Ne vicceljünk már. Ahol a szülõknek jut, ott a gyereknek is jut. És én el sem fogadnám a gyerekemtõl, õ a jövõ nem én.
Én amikor otthon laktam, és már dolgoztam, adtam pénzt, hiszen volt keresetem, és én is épp úgy használtam a vizet, a villanyt, én is ettem azt, amit anyukám fõzött, stb. Én havonta 20 ezer forintot fizettem anyukámnak, és olyan 60-70 ezer forint volt a fizetésem. Ez kb. 4 éve volt.
A nõvérem az havonta 30ezret szokott adni, de itthon eszik és az ebédjét is itthonról hordja!
Most vagyok 20, tanulok, egész évben albérletben lakom, nyáron egy két hétre hazamegyek, de arra nem kérnek semmit, egyébként ösztöndíjas-diákmunkás-diákhiteles vagyok, és így teljesen önellátó, de ha otthon laknék, valszeg a 30 000-es albérletpénzt odaadnám, meg keresnék valami iskolát, ahol lehet ebédelni. 15 éves koromtól van keresetem, onnantól megvonták a ruhát, a kaját meg az ebbõl fakadó felháborodásból magamnak vettem önkiszolgáló büfében és iskolai menzán. Most nagyon hálás vagyok ezért, hogy én mindig mindent be tudok osztani, hó végére marad még 10 000, amibõl vásárolhatok ruhát/mehetek buliba vagy ilyesmi, a többiek otthonról kapják, de soha nincs nekik, van kölcsön kérnek.
Ha megteheti a család, inkább ne kérjen, gyûjtsön saját életre.
El kell akkor adni a lakást, abból kiegyenlíteni a hitelt, mert ez a táv nem normális, kisebbet kell venni. amit fenn tudnak tartani. Akkor a leányzó már léphet.
A kérdező hozzászólása: 14.26 vmit félre értettél. Az anyuka van mint egyedülálló szülõ, és a csp meg az államtól a gyerektartást(mivel az apja direkt inkább feketén dolgozik) meg a gyermekvédelmit csak a barátnõm 14 éves tesójára kapja. Barátnõm már dolgozik, nem tanul
szerintem tõlem soha nemfogadnának el a szüleim egy fillért se:) csak mondjuk onnantol a ruháimat nem õk fizetnék vagy vmi ilyesmi:P:) 16l
Én még tanulok igy nem adok le semmit mer nincs jövedelmem...vagyis ami van az az 50 ezer azt anyu folyoszámlájára utaltatom és igy mindent megkapok amire szükségem van...de evidensnek tartom h ha befejezem ezt a sulit is és elmeek dolgozni akkor vmennyivel nekem is be kell szállnom a költségekbe mer ugyanugy itthon fogok enni fürdeni stb stb és azokat senkinek sem adják ingyen és ha megszünik a tanuloi jogviszonyom egyböl megvonják az 50 ezret
elözö vagyok am 19 éves lány vagyok
Az én szüleimnek sose jutott még eszébe hogy pénzt kérjenek tõlem, igaz hogy kapok ösztöndijat de az nem sok, azt nem veszik el tõlem..én 20 vagyok, a tesóimtól sem kértek sosem pénzt mig itthon laktak pedig már dolgoztak.
Nálunk a tesóm most végzett suliba, most van munkája de ez csak brigád és nyáron van ugye, és így megbeszélték hogy nem ad, mert szeptemberig még diáknak van véve, de ha szeptembertõl megy dolgozni akkor már ad pénzt. amúgy 20éves mig suliba járt nem adott.
Ez elsõsorban attól függ, milyen anyagi helyzetben vannak a szülõk, terhet jelent-e nekik a plusz fõ eltartása, vagy sem. Otthon laktam egy ideig közvetlenül az egyetem után, akkor jobban kerestem, a szüleim meg elég tréül, elég sokat hazaadtam. Soha nem közvetlenül pénzt, hanem bevásároltam, ha valami elromlott, javíttattam, lecseréltem stb.. Most pár éve megint itthon vagyok, de most meg nem fogadnak el egy fillért sem, mert õk is nagyon jól állnak.
Én a fizetésem felét adom le (50).Anyám egyedül nevelt fel, bõven megérdemli.Még így is a maradékból sokszor én fizetek.De nem bánom, mert soha nem volt semmiben hiányom.Pedig õ minimált kap.
Egyébként, bár csak érintõlegesen kapcsolódik a témához, de talán pont ez az a helyzet, amikor a családjuknak meg kéne tanulni takarékoskodni. Más pénzét elkölteni könnyû, a sajátunkat beosztani már nehezebb. Rengeteg helyen lehet kis apróságokkal megtakarítani, ami ugyan csak kis megtakarítás, de sok kicsi sokra megy. Ha már cigi: nem kell készen venni, lehet tölteni is. Feleannyiból kijön, ami egy átlagos dohányosnál bõven ötezer forint fölötti megtakarítás havonta. A vízen és a villanyon is lehet spórolni, kis odafigyeléssel és minimális beruházással. Nem kell mindenbõl a drágábbat venni, már csak azért sem, mert vannak olyan dolgok - nem nevetni - amibõl a TESCO gazdaságos is éppoly jó, mint a márkásabb. Nem kell mindig a legdrágább kaját készíteni, és akkor a 8000 forint kajajegy viszonylag sokra elég. És még sorolhatnám. De itt leginkább barátnõdet kellene meggyõzni, hogy õ lépjen. Ha õ nem lép, akkor nemcsak hogy a helyzet nem fog javulni, de anyuka se tanulja meg, hogy "önállósodjon". Nincs ami rávenné, mert a lányától úgyis annyit vesz el, amennyit akar. (Egyébként olvastad Franz Kafkától az átváltozást? Az egyik mondanivalója pont ez...)
Szia! Mi lenne, ha összeköltöznétek, és a barátnõd továbbra is támogatná az anyuját, meg a tesóját egy kis pénzzel? Mondjuk adhatna havonta egy 5000-est a tesójának, az anyjának meg odaadná a kajajegyet (8000 forint is nagy segítség). És ha marad még pénze, akkor küldene neki. Vagy ha nem akar elköltözni otthonról, akkor nyisson magának bankszámlát, amire utalni tudják a fizuját. Utána meg annyit ad oda az anyjának amennyit akar.
A kérdező hozzászólása: 75 ezer nem rossz, mikor még csak terv volt h dolgozni megy barátnõm(ugy volt levelezõn le tesz vmi OKJ-s képzést, fél évre 20 ezer plussz a könyvek) ugy tervezte h majd le ad olyan 40-50ezret, meg a kaja jegyet meg amit kap, és a maradékot megtartja. Az a havi 5000n ezer ami marad neki elmegy másra, félre tenni nagyon nem tud. Meg azt mondja legalább egy melltartót, olcsóbb felsõt vagy vmi apróságot úgy érzi kell vennie magának mert különben úgy érzi nincs értelme annak h dolgozik. meg amugy spórolnak ahol tudnak, de az anyja ha arról van szó h cigizzen vagy egyenek akkor inkább cigit vesz, ez elég gáz. Ilyenkor imkor barátnõm szól, vagy szóba hozza h költözne az anyja sír, meg mindent bevet, és tökre nem meri magukra hagyni õket barátnõm
Én fél éve, amikor otthon laktam, 80ezer ft-ot kerestem+5000ft kajajegyet, illetve 86%os bérlettámogatást kaptam, amivel 2000ft-ot kellett fizetnem.Ez kb 83ezer ft Most albérletben 80ezret keresek, +5000kajajegy+ráírom, hogy a szülõktõl járok be kocsival, amire kapok kavi 8ezer ft-ot.Ez így 93ezer ft. Az albérlet havi díja:35ezer ft Közös költség 6ezer ft Rezsi 15ezer ft Ennivaló, és egyéb havi kiadások: 20ezer ft Na ne vicceljünk már, hogy nem lehet spórolni?max 80ezer ft-ot költök, keresek 93ezret, marad havi 13ezrem. Viccnek gondoltátok, hogy a 13ezer ft+3gyerek után csp+40-50ezer ft nem elég 3 gyerekre, miután a 3gyerekre nem kell, hogy költsenek , mert az állom támogatja pl iskolai beruházásnál? Talán az apjuk sem véletlen hagyta ott õket.....
Tõlem nem kértek semmit, mert nem albérlõ vagyok, ha fizetni akarnék még meg is sértõdnének. Már azt is mondták, hogy menjek oda férjestõl, mert náluk nem kell fizetni és majd építkezni akarunk. Ha fizetni akarnék szerintem nem beszélnénk egy-két hétig. 22/N
tesóim (28-30)nálunk laknak 250-300e a fizetésük(nálunk dolgoznak) , nem adnak le semmit, kaja is a hûtõbe van nekik.

Nem vagyok 18 éves és nincs 18 éves haveromhogyan szerezhetek guminőt a szüleim tudta nélkül?

Legjobb válasz: Bemész egy szexboltba/ szex shop-ba, megcsillantod az árát az eladó elõtt, és valószínûleg oda is adják. Ha kérdezi akkor azt mondod, hogy ajándék lesz. :) De szerintem oda adják kérdezés nélkül is....

Bemész egy szexboltba/ szex shop-ba, megcsillantod az árát az eladó elõtt, és valószínûleg oda is adják. Ha kérdezi akkor azt mondod, hogy ajándék lesz. :) De szerintem oda adják kérdezés nélkül is....
Amúgy még online lerendelés is lehetséges, csak olyankor hozzák le, amikor dolgoznak a szülõk. Esetleg pick pack pontra szállíttasd/ vagy ne otthoni leszállításra kérd , és akkor mész érte, amikor akarsz, ott fizetsz, és viszed haza.
A kérdező hozzászólása: de nm vok 18 es nm is nezek ki ugy mint egy 18 eves szemelyit fognak kerni
de mennyi idõs vagy? egyébként ne problémázz ezen, hidd el, simán oda adják, a kutyát nem érdekli, csak fizess. de miért nem igazi nõt szerzel amúgy? hidd el, sokkal jobb ! :D
Rendelj a neten. Semleges csomagolásban küldik, feladó nélkül. Átveheted a postán is.
Te véletlenül guminõt nem kevered össze a Barbie babával?
19 éves haverral

Van közületek olyan lány, aki elmúlt 18 éves és hobbi szinten jazztáncot vagy klasszikus balettet tanul?

Az egyetemen táncosokkal végzünk egy kutatást és egy 10 perces online, névtelen kérdőív kitöltéséhez lenne szükségem olyan segítőkész és kedves emberekre, akik szívesen részt vennének ebben a kutatásban. Kérlek benneteket, ha van köztetek ilyen, hagyjon itt egy üzenetet, vagy írjon nekem hogy el tudjam küldeni a kérdőívemnek a linkjét. életmentő lenne a segítségetek! Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: én 18 éves vagyok, hobbiszinten jazz és klasszikus balettot is táncolok :) szívesen kitöltök egy kérdõívet, ha ezzel segítek:))

én 18 éves vagyok, hobbiszinten jazz és klasszikus balettot is táncolok :) szívesen kitöltök egy kérdõívet, ha ezzel segítek:) )
én 20 vagyok, és artjazzt tanulok, leánykori nevén jazzbalettot, de régebben tanultam klasszikust is

A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.

Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, õ is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fõsuli, összeköltözünk.
Hát.. én 17 vagyok, másfél éve járunk, és az én szüleim már 1. hónapban engedték, hogy együtt aludjunk szinte minden nap:) :) De kicsit irigyellek, mert lehet akkor nem itt tartana a kapcsolatunk, ahol most.:/ Na mindegy, elõször amúgy nekem se akarták engedni, de én titokban csináltam, aztán mikor megtudták megmondtam, hogy vagy megengedik vagy nem fognak róla tudni de akkor is nála alszok:D és így beletörõdtek.
Szerintem ebben az esetben bõven elég, ha közlöd velük hogy "Anya, apa, ma szeretnék a barátomnál aludni. Holnap ebédre hazaérek." És szépen felöltözöl, elmész.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb :) Vagy kitalálsz valami mesét, amit 18 évesen nem ajánlok, vagy megnyered az elsõ csatádat a szüleid ellen. Sajnos néha ki kell borítani a bilit, és fel kell takarítani. A szülõk néha önzõségbõl nem veszik tudomásul, hogy felnõtt a gyerekük, hogy ne kelljen halálra izgulniuk magukat. Inkább jön a tiltás ("amíg az én kenyerem eszed"), meg a struccpolitika, meg az érzelmi zsarolás ("mivel érdemeltük ezt ki"). Te is abban a korban vagy hogy önálló életed kezd, magad hozd a döntéseid, és ezt tiszteletben kell hogy tartsák, akár tetszik akár nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó! Pont ez a fõ problémám, hogy gyerekként kezelnek de mindemellett tudják, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál.
Utolsó vagyok: Én megpróbálnám elõször a békés módszert. Felvázolod, hogy két lehetõség van: egy hogy ha tiltanak mindent akkor mindent eltitkolsz, nem fognak semmirõl tudni, mégis ugyanúgy megtörténik minden. Kettõ, hogy nem titkolózol, vigyázol magadra, és egyfajta bizalmon alapuló kapcsolatot tartasz fenn a szüleiddel, akik ezentúl nem parancsolgatnak, hanem esetleg tanácsokkal látnak el. Válasszanak õk. Ha nem megy, akor sajnos marad a kard ki kard. Nálunk ez ment anno, balhé, aztán csak beletörõdtek, egyebet nem tehetnek, nem zárhatnak be a lakásba, az ugyanis ha hiszed ha nem, BTK szerinti bûncselekmény (Nagykorú vagy)
ijen hejzetekben ki kell harcolnod ·· bár nekem sem engedbék csak én a haveroknál aludtam ki harcoltam hiztisztem meg minden és már 10 évesen de most a barátomal fogok aludni nem sokára csak vamért utálja ha egy ágyban alszom vele...... mert k*rva bunko minden emberel a földön......

Ti járnátok egy olyan csajjal aki 18 éves és már lefeküdt rajtam kívül 8 sráccal?

Legjobb válasz: Megdugnám én is, aztán dobnám. Az ilyen nem kellene barátnõnek. 8 pasi még 30 évesen is sok, nem 18...

Megdugnám én is, aztán dobnám. Az ilyen nem kellene barátnõnek. 8 pasi még 30 évesen is sok, nem 18...
A kérdező hozzászólása: egyébként nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de az fix hogy még nem vagytok 18.... Az ilyen vélemény nyilvánításokat sosem értetem és a fejemben meg se fordulna hogy ne valós adatokat közöljek egy kérdéssel kapcsolatban amire a választ keresem hisz ha más adatokat adok meg akkor nem is a valós kérdésemre kapnám meg a választ. Abban viszont valóban igazad van hogy nincs értelme újra kezdeni, én is így látom csak néha nagyon nehéz. Egyébként már többször eljött ez a téma köztünk, õ azt mondja hogy megbánta amit tett. A férfi soviniszta dologban meg akár lehet igazad is hisz ha egy fiú csinálja ugyan ezt akkor az menõnek számít, de ha egy lány akkor már ribanc. Viszont én azon a véleményen vagyok hogy egy lányban legyen némi tartás hisz a legtöbb fiúnak a szex csak szimpla kefélés amin utána sörözés közben lehet nevetni.
Tudtam hogy valaki megemlíti amit a #15ös írt. Csajok, ti tartjátok menõnek a hímqrvákat nem mi.. 16F Egyébként korábban írtam, hogy nem, de azt hittem akkor még nem jártál vele. Én a helyedben elmondanám neki h ez zavar, hagy magyarázkodjon.
Férfi soviniszták vagytok. Én lefeküdhetek 8 csajjal, de a csaj nem teheti meg ugyanezt 8 pasival, mert azonnal ribinek kiáltjátok ki? Õk ugyanolyan emberbõl vannak, akinek ösztönös igényeik vannak. Gondolj bele! ha egy csaj hetente 3-4 szer kefél, akkor már qrva, de ha Te teszed ugyanezt, akkor tökös csávó vagy. ...és ha mindezt egymással csináljátok? Akkor is qrva a csaj? Lépjünk már túl ezen a prüd felfogáson! A 21-edik században élünk, nem pedig a 18-adikban.
és hiába írtad, hogy a csaj 18 éves, egyszerûen képtelenség elhinni, mert egy 18 éves nem viselkedik így, csak ha az agyi kapacitása egy 15 éves szintjén áll...
egyik elõzõ vagyok, és ez a mondat, hogy , , többször otthagytam már" na ez mindent elárul! Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de annak, hogy összejöttök, szakítotok, összejöttök, szakítotok, ennek aztán SEMMI ÉRTELME! ami egyszer elromlott, azt nem kell visszacsinálni! én ha szakítok egy pasimmal, SOHA nem fordul elõ, hogy visszafogadjam! Mert tudom, hogy egyser már volt valami olyan komoly probléma, ami miatt nem mûködött, és tudom, hogy ez másodszorra is elõjönne! Neked ezt pedig már nem is kéne magyarázni, mivel ezek szerint tök igazam van, a probléma nálatok is újra és újra felmerült, aminek szakítás lett a vége! én hagynám a francba... Ennek semmi értelme. Ha csak azért vagy vele, mert azt hiszed a csaj szerelmes, és nem akarod megbántani, meg stb. na annál rosszabb nincs! hagyd ott, lépj tovább, õ is túlfogja élni... Talál majd magának valakit akinek elsírhatja a bánatát! egyébként nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de az fix hogy még nem vagytok 18....
sztem totál hülye vagy ha vele maradsz.... én hanyagolnám az ilyet.... de te tudod, de emlékezz rám, nagy szívás lesz neked ennek a vége....
a döntés rajtad áll miként pocsékolod el az idõdet.tedd fel magadnak a kérdést: ér ennyit?te magadat ennyire tartod hogy egy ilyen emberrel vagy?és megkapod a választ.
A kérdező hozzászólása: 5. hónapja vagyok vele és elég zavaró hogy szinte minden nap látok vkit akivel volt dolga, ez a teljseítmény 2 év alatt volt amibõl 1 évvig volt pasija. Szal magyarán mondva 1 év alatt 7 csávó plusz én, látszik rajta hogy baromi szerelmes belém, többször ott hagytam már de valahogy mindig újra összejüttünk
Nem.
ahogy a mondás tartja ribibõl lesz a jó feleség.
Elég k.rvás csajnak han gzik, ha ez a te ízlésed, akkor hajrá! Gondolom, h a legtöbben bevállalnák, mert bejönnek nekik a k.rvás csajok.
Igen járnék vele, természetes jelleggel. De utána... elõször is annihilálnám a lelkivilágát, majd uralkodnék a teste felett és átvenném a hatalmat a lakásában is. Olyan peresztrojkát kapna a seggébe nap mint nap, hogy arról koldulna. Minden nap rábaszn.ám az ólajtót, had hulljon a féregnyúlványából a csarnokvíz. NA!
Igen ha eléggé kiismertem.Ha nem egy ribi aki váltogatja a partnereit akkor lazán.Ha ribi akkor meg dugnám csak
érdekes eset :D én 18 évesen veszítettem el a szüzességem :D Egyébként szerintem ne számolj hosszú kapcsolattal egy ilyen lánnyal... Ha , , kiszámolod" és mondjuk már 14 évesen elveszítette a szüzességét, amit abszolút nem tartok helyénvalónak, akkor is fél évente új pasija volt... én elgondolkodnék a helyedben :/ perszee lehet hogy te leszel a megváltó :)
lehet hogy az a 8 srác mind béna volt, és egyik se tudta kielégíteni. te majd hátha
Nem... de ez szubjektív, van aki tuti bevállalná mert jujj szexõrült... de nekem ez nem feküdne alapból, rossz érzés lenne...
"Sörözés közben egy jót nevetünk rajta" Na épp evvel a hozzáállással van a baj, nem pedig a nõkkel. Mi nevetnivaló van azon, hogy keféltünk egyet? Ha valaki, akkor én aztán szabad gondolkodású vagyok, de ha szerelmes vagyok, akkor eszem ágában sincs egy sör mellett kibeszélni a szerelmemet. 18-20 évesen sem tettem ilyet. (mielõtt beszólna valaki: 47 éves férfi vagyok, 25 éve nõs, 3 felnõtt korú gyerekkel)

Ha nem vagy még 18 éves és repülővel mész Angliába akkor elveszik tőled a cigit a reptéren?

Legjobb válasz: Semmikor nem veszik el, mert 1. nem a cigi birtoklása, hanem a megvásárlása illegális 18 éven aluliak számára (viheted akár apukádnak is azt a cigit) 2. a szekus nem tudja hány éves vagy.

Semmikor nem veszik el, mert 1. nem a cigi birtoklása, hanem a megvásárlása illegális 18 éven aluliak számára (viheted akár apukádnak is azt a cigit) 2. a szekus nem tudja hány éves vagy.
Ha a feladandó poggyászba rakod akkor nem!

Szerelmes vagyok egy lányba õ 18 éves és már nem szûz, cikinek számít hogy én még szûz vagyok? 18/F

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki. Bár én is szûz vagyok. Ha már nem lennék szûz és lenne egy szûz pasim tök izgalmasnak találnám a dolgot:) 19L

Szerintem nem ciki. Bár én is szûz vagyok. Ha már nem lennék szûz és lenne egy szûz pasim tök izgalmasnak találnám a dolgot:) 19L
Egyáltalán nem ciki :) 18L
Nem ciki, sõt! Figyelj rá, és hagyd magad irányítani!!! 45F
szerintem sem ciki, ha a lány is elfogadja, nyert ügyed van ;)
Szerintem nem az. Biztos szívesen beavat. :) De ha te cikinek érzed, akkor ne mondd meg neki. Egyik barátnõm is így csinálta, 18 évesen. Lefeküdt a barátjával, de nem mondta meg neki. A pasi sem beszélt errõl. Aztán bevallották egymásnak, hogy mindkettõjüknek az volt az elsõ. :D Amúgy egyiknek se tûnt fel közben.

A bátyán 18 éves es még nincs barátnője. Mit tegyek?

A bátyám 18 éves és még eddig egyszer sem volt barátnője.Pedig már nekem 11 évesen is van barátom.A bratyóm eddig egyszer próbálkozott egy lánynál,de az a csaj dobta is. Már nagyon szeretném ha lenne egy barátnője,de őt nem érdeklik a lányok!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit se tegyél, mert az õ dolga!! Ne erõltessél rá semmit! Az meg szánalmasan gáz, hogy 11 évesen barátod van, és még büszke is vagy rá!! Barbi babáznod kellene még 11 évesen, nem pasizni!! Hova fajul a világ....

Semmit se tegyél, mert az õ dolga!! Ne erõltessél rá semmit! Az meg szánalmasan gáz, hogy 11 évesen barátod van, és még büszke is vagy rá!! Barbi babáznod kellene még 11 évesen, nem pasizni!! Hova fajul a világ....
> de õt nem érdeklik a lányok! Õ dolga...
Semmit. Ez nem a te dolgod. Majd õ eldönti, hogy ki tetszik neki, nem kell, hogy bekavarj! Az meg, hogy neked már 11 évesen pasid van, háááttt... Ilyenkor inkább a tanulásra kéne koncentrálnod, nem a tesód életét egyengetned. Ha meg unatkozol, keress egy hobbit magadnak.
A kérdező hozzászólása: 3. Válaszoló:Én csak segíteni akartam a bátyámnak. Amúgy meg mindenbõl ötös vagyok a suliban. Igenis van hobbim:táncolok. Amúgy meg.nem is a barátom csak megkérdezte hogy leszek e a barátnõje, aztán kész.Nem kéne rögtön így leszidni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!