Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Törökországban mikor kezdődik a tanév és meddig tart? Vannak hosszabb szünetek tanév közben? (középiskolában)

1

Az edinburgh-i vagy a St Andrews egyetemre mik a felvételi követelmények?

Sziasztok!
Mielőtt feltettem a kérdést, próbáltam megkeresni a választ, de magyar nyelvű leírást nem találtam, angolul meg annyira még nem vagyok jó, hogy olyan oldalakat nézegessek.
Szóval az érdekel, hogy ha Skóciában szeretnék majd dolgozni, mint pszichológus, vagy újságíró, vagy fordító, esetleg idegenvezető, akkor milyen követelményeket kell teljesítenem, hogy felvegyenek valamilyen hasonló szakra az említett egyetemeken? Hány tantárgyból kell érettségizni, melyekből, milyen eredmények és tanulmányi átlag kell a bejutáshoz?

Nagyon, nagyon köszönöm, ha valaki segít!

3

Van ingyenes amerikai tanév program?

Szeretnék kimenni egy évre, de csak fizetős lehetőségeket találtam.. :/

4

Megéri Amerikában tanulni?

Arra lennék kíváncsi, hogy azt a tudást, amit az amerikai egyetemek kínálnak, itthon is meg tudom-e szerezni, illetve álláskeresésnél mennyire számít a diploma.

3

Milyen iskolakat tudtok Daniaban ahol szakmakat tanitanak es mellette dolgozol mint gyakornok?

Olyasmit szeretnek amit kb. 2-3ev alatt ellehet vegezni de kozben dolgozol ugyanabban a szakmaban amit valasztasz.

De irhattok parat mert nem tudom egyelore mit valasszak.

1

Mikor és hogy lehet a dániai egyetemről a grazi egyetemre átjelentkezni?

Még csak most első éves a gyermekem Dániában, most iratkozott be, de családi okok miatt szeretnénk ha át tudna iratkozni a grazi egyetemre. Át lehet-e év elején /nyelvi előkészítőre mindenféleképpen/, vagy meg kell-e csinálnia legalább a félévet?

2

A Harvardon mennyi az éves tandij?

dollárban

17

11 éves gyermek Angliában jár iskolába, angol nyelvtudás nélkül milyen iskolába jár és mit tanul?

1

Corvinus egyetem Sydney-i cserekapcsolatával kapcsolatban tapasztalatok?

Vagy ha tudtok róla bármit ami érdekes lehet.

0

Szeretnék Ausztriában közéoiskolába járni, hogyan lehet ezt elintézni? FONTOS

ausztria(graz)-ban esetleg tudtuk még 4 éves jó gimiket ... ??

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!