Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet megoldani?

Sziasztok mindenféleképp orvosira akarok menni és megszeretném próbálni külföldön is(románia)
Lehetséges azt,hogy,ha nem vesznek fel az els? helyre akkor menjek romániába,de ott személyesen kell jelentkezni ezért nem nagyon értem,hogy hogyan lehetne megoldani kell halasztani egy évet vagy mi?

0

Hogy lehet jelentkezni Marosvásárhelyi orvosi képzésre?

Sziasztok a felvi.hu-n nem találok semmit,hogy hogy lehet jelentkezni interneten keresztül is lehet jelentkezni?
Felvételihez való könyvet hol tudom beszerezni?biológia

13

Hogyan tanulhatnék külföldön?

Angol egyetemre nyertem felvételt, de sajnos olyan drága a tandíj, hogy a szüleim nem tudják fizetni az évi 10 ezer font tandíjat. Tudna-e valaki abban segíteni, hogy milyen lehet?ségeim lennének arra nézve, hogy ösztöndíj vagy pályázat útján kinn tanulhassak. Angol nyelven szereztem érettségi bizonyítványt is, nagyon jó eredménnyel. Minden álmom, hogy ezen az egyetemen tanulhassak.

4

Skót egyetem felvételi kritériumokban tudnátok segíteni?

SQA Highers: ABBB, or more if two sittings, to include Mathematics at Grade A and Chemistry; with Standard Grade Physics at Grade 3.

Gondolom ez a követlményt jelenti. Azt is értem, hogy 5ös matek kell hozzá és kémia, de mi az a 3-as osztályzatú standard grade fizika? meg mi az hogy AABB or more if two sittings?
Köszi a segítséget!

0

Van valaki aki össze tudja nekem foglalni, hogy megy ez a "kimegyek külföldre tovább továbbtanulni" dolog?

Megélhetés, szállás, ösztöndíj, átlagok, minden érdekelne. Az is jó, ha linkeltek valamit, fogalmam sincs hogy keressek rá, mivel nem nagyjábóli dolgok érdekelnek, hanem konkrét részletek.
(Dánia, Finnország, Svédország, Franciaország jöhet szóba)

1

Mit tegyek? Lehetséges?

Az az álmon,hogy orvos legyek,de Szlovákiában élek és annyira nem megy a szlovák ,hogy itt tudjam elvégezni ezért is gondolkodtam Magyarországon,de ott kaphatnék külföldiként állami támogatást?Mennyi pont kellene hozzá és azt hogyan számitják ki?

1

Ausztriában keresek szakmunkás iskolákat. Város nevekre és iskola nevekre van szükségem?

0

Szlovákiában van magyar nyelvű orvosi egyetem?

3

Tudtok mondani Amerikai híres, vagy ismert gimiket?

3

Milyenek a svéd egyetemek, milyen ott az élet?

Ingyenes az oktatás? A megélhetés mennyibe kerül, lehet-e fedezni munkából? Lehet svédül tanulni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!