Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Angliában szeretnék tanulni és itt leérettségizek, akkor milyen egyéb dolgok szükségesek hozzá, hogy kint tanulhassak?

Azt tudom, hogy Cambridge advanced/professional level exam, vagy IEFTS nyelvvizsga kell, de ezen kívül mi más kellhet még? Kell valami külföldi vizsgát is tenni vagy csak leadom a jelentkezésem a UCAS-nak és kész?

4

Voltál már külföldi nyelvtanfolyamon? Elmesélnéd, mit takar egy ilyen egész pontosan?

Szeretnék nyáron 3 hetet tölteni Olaszországban, egy nyelvtanfolyam keretei között. De nincs megadva, hogy konkrétan mire lehet számítani, hogyan tanítanak, mennyi leckét adnak stb. Jó nyilván ezt Ti sem tudjátok, de remélem van némi párhuzam nyelvtanfolyam és nyelvtanfolyam között külföldön, így ezért érdekelne, hogy Ti milyen tapasztalatokat szereztetek ott.

0

Hol vannak a német gyerekek, ha nem oviban?

Olvastam, hogy a német gyerekek7 %-a jár oviba. Hol vannak akkor 6 éves korukig, míg a szül?k dolgoznak?

3

Ausztriában milyen táncművészeti főiskolák vannak és hol?

0

A duálképzés mit takar? Hogy lehet rá jelentkezni? Van ilyen a bécsi jogi karon?

0

Ha kulfoldre hozom a gyerekeimet, es csak ideiglenes lakcimunk lesz, iskolaba tudom oket iratni? Vagy hozzam oket ki magantanulokkent? Vagy halasszunk evet?

2

Tényleg a MOGYEN nincs magyaroknak államilag támogatott hely csak Román állampolgároknak?

2

Ausztriában hogyan osztályoznak?

Arra gondolok, hogy ott is úgy van, mint a németeknél, hogy az 1-es számít ötösnek? Vagy ott úgy van mint Magyarországon?

3

Érettségi után megéri részt venni egy EVS programban például, vagy majd inkább diplomaszerzés után?

0

Mi kell ahhoz, hogy valaki Erasmusra ingyen mehessen?

Mármint azt értem ez alatt, hogy milyen átlag kell, milyen szint? nyelvvizsga, esetleg nyelvvizsgák. Én az ELTE TTK-ra járok, és nagyon sok helyszín közül lehet választani, esetleg azt is leírhatnátok, mit érdemes választani. El?re is köszi a válaszokat.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!