Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Németországban a magyar érettségit hogyan számolják, hogyan "konvertálják" át németté?

Az érdekelne, hogy csak a jegy számít vagy a százalék is? Tehát ha van egy 60%os emelt érettségim azt ugyan úgy elfogadják a legjobbnak mint egy 100%-osat?

Esetleg valaki tudja, hogy "numerus clausus" szakon (orvosi) hogyan jön ki az "NC" érték? Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban?

1

Orvosi egyetem Moszkvában?

Tegyük fel, hogy felvesznek az egyetemre. Középszintű orosz nyelvvizsgával el tudnék boldogulni a tananyaggal? Milyenek a moszkvai egyetemek?

3

Amerikában a 10. -11. évfolyamos tanulók mit tanulnak?

Írok egy kisebb történetet. Amerika a helyszín. Szeretnék beleírni pár dolgot,amit a diákok órán művelnek. Pl: Angol, Történelem,Matematika,Biológia...stb.
Előre is köszi a válaszokat :)!
Kérlek írjátok meg,hogy melyik évfolyam amilyen tárgyhoz írtok.

1

Fogtechnikus képzés, labor, ár Londonban?

Családi okok miatt, Londonba kell költöznöm. És nagyon érdekel a fogtechnika. Találtam egy iskolát, a Lambeth College-t(

0

Madrid vagy Málaga?

Ha lehetőségetek lenne rá, Ti hova mennétek 6 hetes spanyol nyelvtanfolyamra és miért?

7

Továbbtanuláson gondolkodom, hogy Szegedre, pszichológia szakra iratkozom, azonban nem tudom a teljes folyamatot. Tudtok erről valamit?

Közgazdasági iskolába járok, tehát nekem nem az általános érettségim van (nem matek, töri, - hanem minden közgazdaság, pl; vállalatgazdaságtan, számvitel, stb. Magyar természetesen van). (Szerbiában élek).Érdekelne, hogy akkor a továbbiakban mit kellene tennem, hogyan? Valószinűleg különbözetit tenni, vagy?
Van esetleg Valaki, aki Szegedre jár, vagy hasonlók, hogy elmagyarázza, hogyan is megy ez?
Valamint.. államkasszára hogy kerülsz? (külföldiként persze)
Előre is köszönöm.

6

Mesterszakon is lehet jelentkezni Erasmusra? Ha igen, melyik félévben érdemes?

1

Milyen cserediák programok vannak olaszországba?

Olaszországba szeretnék cserediák lenni. Melyik szervezettel lehetséges és mennyibe kerülne ha szeptembertől decemberig mennék?

2

Szerintetek be tudok majd illeszkedni a holland középiskolába? 13/F

Apám valószínűleg ott kap munkát ezért követjük. Itthon vannak barátaim minden társaságban ahol mozgok. Ott viszont meg a nyelvet se tudom. Lányok olyanok mint itthon valószínűleg? Meg fogom tudni szokni?

4

15 éves vagyok. Londonban szeretnék tanulni egy ideig. (A többi lent! ) (? )

Állami, NEM EGYHÁZI középiskolára gondoltam. Kb. 3 hónapot szeretnék kint tölteni. Középfokú (ITK Origós) szóbeli és (DExam, humán) írásbeli vizsgám van.
Pályázatokra, programokra lennék kíváncsi és megköszönném, ha linkeket küldenétek. Ha van, személyes tapasztalatot írjátok le, kérlek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!