Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor és hogy lehet a dániai egyetemről a grazi egyetemre átjelentkezni?

Még csak most első éves a gyermekem Dániában, most iratkozott be, de családi okok miatt szeretnénk ha át tudna iratkozni a grazi egyetemre. Át lehet-e év elején /nyelvi előkészítőre mindenféleképpen/, vagy meg kell-e csinálnia legalább a félévet?

2

A Harvardon mennyi az éves tandij?

dollárban

17

11 éves gyermek Angliában jár iskolába, angol nyelvtudás nélkül milyen iskolába jár és mit tanul?

1

Corvinus egyetem Sydney-i cserekapcsolatával kapcsolatban tapasztalatok?

Vagy ha tudtok róla bármit ami érdekes lehet.

0

Szeretnék Ausztriában közéoiskolába járni, hogyan lehet ezt elintézni? FONTOS

ausztria(graz)-ban esetleg tudtuk még 4 éves jó gimiket ... ??

3

Hogyan folytathatnám a tanulmányaimat Finnországban 16 évesen?

Jelenleg ott vagyok egy hónapos cserediákprogramon és vissza szeretnék jönni itt tanulni és élni.Hol van lehetősègem tanulni?

6

Az Egyesült Államokban és a Brit Nemzetközösség tagországaiban milyen mértékben tanítják a brit irodalmat és történelmet?

1

Van itt olyan ember, aki Bécsbe jár (t) egyetemre, főiskolára?

Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban

2

Mi a különbség a bursaries és scholarships között?

2

A nizzai egyetemen van- e angolul mesterszak pénzügy, közgász, vagy marketing területen? Elég az angol nyelvvizsga a jelentkezéshez?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!