Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A következő szakok közül melyiket választanátok?

Idén kezdek Business Administration szakon, Hong Kongban.
Ahogy olvasom, rögtön az első év végén választanom kell, specializáció terén. Lefordítottam a választási lehetőségeket magyarra.

Ti melyiket választanátok és miért ? Előre is köszönöm.

Alkalmazott Közgazdaságtan:
- Az Alkalmazott Közgazdaságtan orientáció mélyrehatóan elemezi a hong kongi, kínai és nemzetközi gazdaságot. Ez a specializáció felruházza a hallgatót olyan képességekkel, amelyekre a hong kongi gazdaság legfontosabb üzleti, pénzügyi és kereskedelmi szektorában lesz szüksége.

Nemzetközi és Kínai Üzlet:
- Ez az orientáció a hallgatót felelősségteljes üzleti - vezetői képességekkel ruházza fel. A szakosodás olyan széleskőrű órákból áll, amik kiemelik a modern menedzsment legfontosabb koncepcióit és praktikáit. Továbbá Szisztematikusan és egyedülállóan rávilágít a Nemzetközi és Kínai üzlet szociokulturális, szervezeti, üzemképes és viselkedési szempontjaira.

Pénzügy:
- A Pénzügyi orientáció a hallgatót olyan döntőképességekkel ruházza fel, amelynek elengedhetetlenek mind a befektetési, mind a pénzügyi döntéseknél. A szak rávilágít a pénzügyi szektor funkcionális területeire: befektetések menedzselése, származékos kockázatkezelés, fix kamatozású értékpapírok kezelése és vállalati pénzügyek.

Információs Rendszerek és e-Business menedzsment:
- Az Információs Rendszerek és e-Business menedzsment szakon a hallgatók széleskörű tudást szerezhetnek az elektronikai üzlet és menedzsment területeken. A szak továbbá alapos tudást biztosít az információs rendszerek felülvizsgálatában, amelyekre a szolgáltatások által vezetett és a tudás-alapú gazdasági rendszerben lesz szüksége a hallgatónak.

Marketing:
Ezen a szakon a hallgató a marketing legmodernebb koncepcióit sajátítja el, amelynek segítségével a globális piac versenyképes üzleti vezetőjévé válhat. A hallgató szisztematikus pedagógiai megközelítés során szerzi meg a valós és gyakorlati marketing problémák megoldásához szükséges tudást.

3

Német nyelvtanfolyam-ból van olyan amiben csak ott tanulsz és alszol de kimehetsz a városba nézelődni egyedül? 14

14 évesek-nek és Németországban linkeket megköszönnék

0

Milyenek a német középiskolák a magyarokhoz képest?

0

Hova érdemes kimenni? (sos)

Hova lenne érdemes kimenni egyetemre?Állatorvosira szereték.Olyan országba szeretnék,ahol jobb élni,mint itthon.

1

Kanadába, hogyan tudnék kikerülni középiskolába, mint középiskolás? Jelenleg 16 vagyok, de laknak kint rokonok Calgaryban, de nem feltétlen szeretnék pont Calgaryban a rokonokhoz menni, kolesz is jó lenne suliba járni?

3

Rendőr képzés Hamburgban?

Az lenne a kérdésem, hogy egy rendőr képzési tanfolyamhoz mi szükséges, illetve, hogy Hamburgban is vannak-e ilyen képzések.
Válaszokat előre is köszönöm.

2

Tanulás Skóciában? Mit kell tudnom erről?

Az edinburg-i egyetem gépész karára szeretnék menni.(11-es vagyok, gépész iskolában tanulok)
A suli honlapján próbáltam szétnézni, de nem minden világos.
Milyen feltételeket kell teljesítenem ahhoz, hogy bekerülhessek a suliba? Gondolok itt arra, hogy elfogadják-e a Magyarországon szerzett érettségit? Minden tantárgy jegye számít? Úgy gondoltam, hogy matekból emeltet csinálnék, fizikából pedig közép(esetleg, ha nagyon muszály akkor abból is emelt). Ha jól tudom elvileg fizetik a tandíjat, nekem csak a lakást és az étkezést kell megoldanom, aminél szerintem havi 800-1000 fonttal számolhatok(írjátok meg ha nem ennyi).
A magyarországi jogosítványt tudom kint használni, vagy ott is meg kell szerezni külön? Ha dolgozok az egyetem mellett abból elvileg fizetek adót, igaz? Ez azt jelenti, hogy elkezdődik a kinti életem, számolhatok arra, hogy X év múlva megkaphatom az állampolgárságot, vagy az csak az egyetem elvégzése utántól kezdődik?
Nagyjából ezek a kérdések merültek fel elsősorban.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és, hogy végigolvastad a kis "regényemet".

2

Úgy is megtudnék csinálni 1 évet az egyetemen, hogy közben külföldön vagyok?

Teljesen elvagyok keseredve, mert több hónapja nem találok munkát diákként (tudom, másnak is vannak ilyen problémái). Azon gondolkoztam, hogy meg-e tudnék csinálni egy évet külföldön levelezősként? Persze tanulnék könyvekből, meg lenne Skype-os segítségem, de azért mégsem az igazi.
Ti mit gondoltok erről? Meg lehet ezt oldani?
Hisz ha belegondolok, most is vannak olyan tárgyaink, amit kb csak könyvből tanulunk meg, mert nem magyaráz jól a tanár. Ill. a levelezősök sem járnak be minden alkalomra, sőt, van olyan aki sose megy be, mert nem kötelező és mellette dolgozik.

1

Erasmus pályázathoz az Europass önéletrajzba a 'Szakmai kézséghez" lehet diákmunkát írni?

... vagy mivel még nincs a jelenleg tanult szakomban/szakmámban szakmai tapasztalatom, ezért ne írjak semmit?

1

Milyek érdemes Londonban kipróbálni, hol érdemes vásárolnom?

Nyáron megyek 2 hónapra Londonba nyelvtanulás céljából. Középszinten beszélek jelenleg de célom a felsőfok ugyanis 1 év múlva szeretnék menni Londoni egyetemre.Szállásomat és az iskolát sikerült a központban (Russel Square-nél) elég olcsón kifognom de szeretnék még többet spórolni és szeretném tudni hogy hol kellene vásárolnom magamnak? Mit érdemes megnézni? 2 éve voltam már Londonban ugyhogy kérlek ne az ilyen fő attrakciókat mondjátok mint pl. A london eye.. Különlegesebb helyeket,boltokat,parkokat emlitsetek ahova érdemes elmenni. Szivesen veszem a tanácsokat is hogy ha van 1-2 fontos dolog amit jó ha tudok adott helyzetekben:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!