Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vett már közületek valaki részt YFU-s cserediákprogramon?

2

Mennyibe kerul a Marosvasarhelyi egyetem fogorvosi kara?

1

Milyen alapítványok szerveznek Dél-Korába cserediákprogramot? Esetleg valaki járt már kint így? Tapasztalatok?

6

Lehetséges lenne így tanulni majd New Yorkban?

Amint végeztem a középiskolával kiszeretnék menni New Yorkba tanulni.Vagy egyetemre vagy főiskolába.Meg van rá eddig a pénzem a kiutazásra a sulira és + ,hogy eltartsam magam pár honapig.Szeretnék majd találni a sulin kivülmunkát is..így mikor végeztem lenne munkám is.+18éves kotombn szeretném kérni a zöldkártyát is és így ,ohgy van egy jo munkám megis kaphatnám nem?

2

Milyen a magántanulás?

Jövőre Dél-Amerikában fogok tölteni egy gimnáziumi tanévet. Most 14 vagyok, és 9. osztályos. Nem szeretnék az osztályomtól elmenni, szóval a 10.kes tananyagból jövőre különbözeti vizsgát szeretnék tenni. (Az iskolámban ez lehetséges.) Az a kérdésem, hogy milyen az a magántanulás? Milyen tempóban kell haladnom? Könyvekből, internetről leszedett információkból? Milyen egy különbözeti vizsga, hogy működik? Nagyon nehéz megcsinálni? Azt az idegen nyelvet hogyan tudom gyakorolni, ami nem a külföldi nyelv, de az iskolában még szükséges? Egyéb tippeket és ötleteket is elfogadok, a válaszokat köszönöm :)

2

Valaki ismeri a Zürichi Egyetemet (Svájc)? Elég hiányosak az ismereteim, valaki segítene?

Először is az érdekelne, hogy ingyenes-e. A másik dolog, hogy angol vagy német nyelven zajlik az oktatás? A harmadik, hogy mik a felvételi követelmények :D

Még csak gimnáziumba járok, még van 2 évem az egyetemig. De Zürich nagyon tetszik :)

Remélem, valaki tud segíteni! Előre is köszönöm :)

7

Most értesültem, hogy a Katedrának köszönhetően ki lehet menni Sidneybe, külföldi helyekre 2-3-4 hétre. Volt valaki? Ár? Tapasztalatok?

Persze több nyelviskola foglalkozik ezzel, sok helyre ki lehet menni.. Bármiféle információt örömmel fogadok, előre is köszönöm :) 17l

3

Vélemény külföldi diplomáról?

Ott is hasonlóan röghöz kötik az államilag finanszírozott képzésben részesült diákokat? Érdemes ott megszerezni a diplomát? Többet ér mint az itthoni?

3

Erasmusra csak államis diákoknak van lehetőségük?

2

Érdemes lenne így kimennem Franciaországba kb.5 napra cserediáknak?

Nem nagyon beszélek franciául. Most kezdtem, tudok már néhány szót, és tavaszig (mert hogy elméletileg akkor lesz) nagyjából megtanulnék, VISZONT angolul nagyon jól beszélek. Egy jó lehetőségnek tartom, hogy kimehessek, persze mindenképpen olyan családhoz, aki beszél angolul, hogy biztosan meg tudjam magam értetni. Így érdemes lenne kimenni? Még nincsenek meg a pontos adatok, a francia tanár azt mondta hogy 5-10 nap lenne, de min. öt. Fizetni kéne érte, még nem tudjuk mennyit, de az nem akadály, mert meg tudjuk oldani.
15/L (9. osztály, gimnázium)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!