Találatok a következő kifejezésre: 18 éves érettségi előtt, Magyarországon (1 db)

18 éves vagyok, érettségi előtt, Magyarországon. Lehetséges lenne, hogy a neves Harvard Egyetemen folytassam a tanulmányaimat? Mi kellene ehhez?

Legjobb válasz: A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.

A lehetõség természetesen adott... Ehhez arra van szükséged, hogy az érettségi bizonyítványodat honosíttasd Angliában, illetve megfelelj a Harvard felvételi eljárásának. Ezt követõen természetesen te is hallgatója lehetsz a Harvardnak - a sikeres felvételt követõen.
ébredj fel, kedvesem. néha annyira elcsodálkozom az emberek optimizmusán..ahhiz, h az ember a Harvardon tanuljon, zseninek, és nem utolsó sorban hihetetlenül pénzesnek kell lennie. a VILÁG legjobb egyetemei közé tartozik, szaros kis Magyarországról nem fogsz bejutni.
lehetséges mivel az egyik rokonom ott végzett és most kint él a családjával és havi több mint 700.000 keres a munkáját nem mondom el mert ugysem hinnétek el
nemzetközi éretségi.. a hazaival semmire nem mészxd ez van
álmodik a nyomor
Na mi lett, jelentkeztél végül a Harvardra? Látom a dátumból, hogy régebbi a kérdés. Esetleg az is egy ötlet lehet, hogy itthon elvégezni egy bachelor szakot, ami egy harvardi mesterképzéshez alap lehet
Na és természetesen a fent el hangzottakon felül még három dolog: pénz, pénz, pénz... Mert ha annyira okos is vagy, hogy kapsz ösztön díjat, nem hiszem, hogy olyan egyszerû ott kint az élet, s akkor még nem is beszéltünk arról ha néha haza ruccansz...
Bocsánat, nem anglia, USA :) elnézést érte... Nem tudom, hogy miért angliát írtam. Amerikai honosítás szükséges. És természetesen a tanulmányi USA-vízum.
Az elõzõ válaszoló kicsit összekeverhetett valamit. Ha a Harvardra igyekszel nem tudom, mire mennél egy angliai honosítással... Mindenesetre én azt gondolom, hogy itt utánanézhetsz, mi a teendõ és talán elérhetõséget is találsz, aha kérdésed van: http://www.harvard.edu/
N azóta mi lett kérdezõ? Kint tanulsz a Harvardon? Ha nem, akkor hol?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A duálképzés mit takar? Hogy lehet rá jelentkezni? Van ilyen a bécsi jogi karon?

0

Ha kulfoldre hozom a gyerekeimet, es csak ideiglenes lakcimunk lesz, iskolaba tudom oket iratni? Vagy hozzam oket ki magantanulokkent? Vagy halasszunk evet?

2

Tényleg a MOGYEN nincs magyaroknak államilag támogatott hely csak Román állampolgároknak?

2

Ausztriában hogyan osztályoznak?

Arra gondolok, hogy ott is úgy van, mint a németeknél, hogy az 1-es számít ötösnek? Vagy ott úgy van mint Magyarországon?

3

Érettségi után megéri részt venni egy EVS programban például, vagy majd inkább diplomaszerzés után?

0

Mi kell ahhoz, hogy valaki Erasmusra ingyen mehessen?

Mármint azt értem ez alatt, hogy milyen átlag kell, milyen szint? nyelvvizsga, esetleg nyelvvizsgák. Én az ELTE TTK-ra járok, és nagyon sok helyszín közül lehet választani, esetleg azt is leírhatnátok, mit érdemes választani. El?re is köszi a válaszokat.

3

Hogyan lehet külföldi iskolába bejutni, mi kell hozzá?

3

Assist amerikai középiskolás ösztöndíj: meg lehet választani melyik városba akarunk menni?

Vagy melyik iskolába? Itt koleszba kell lakni, ezért kérdezem...

1

BÉCSi egyetemisták/főiskolások segítségét kérném?

jár / járt valaki erre az egyetemre : "Universität für Bodenkultur"
Tapasztalatok?

0

Melyikek a legjobb külföldi egyetemek, főiskolák, amiken ingyenesen lehet tanulni?

Nemzetközi gazdálkodást szeretnék tanulni, és meg szeretném próbálni külföldi egyetemen. Melyik országban lehet a legolcsóbban megúszni a tanulást, koleszt, kiadásokat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!