Találatok a következő kifejezésre: 18 éves lány.164 cm vagyok, (2 db)

18 éves múltam (lány).164 cm vagyok, fogok még nőni?

kicsit zavar hogy "csak" 164 cm vagyok, pedig tudom hogy nem vagyok nagyon alacsony.

Legjobb válasz: Hát ha sportolsz akkor még nõhetsz is akár.De ha nem akkor kicsi rá az esély.

Hát ha sportolsz akkor még nõhetsz is akár.De ha nem akkor kicsi rá az esély.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Ha az vígasztal én 153 centi vagyok és 22 éves, Szóval nem hiszem hogy növök, de így szeretnek az ismerõseim. Tudod jóból keveset adnak. ;) Egyébként az hüleség hogy az elsõ menszi után két évig nõ az ember és kész. Nekem 10 évesen jött emg, de még gimiben is nõttem 3 centit, így lettem 153. :)
186 cm-es hölgynek!!! Te csak ne tarts engem semmilyennek így ismeretlenül te ostoba liba!!!! Nem én tehetek róla, hogy ilyen otromba lósznya lettél. És még olvasni sem tudsz, nem 32, hanem 34. Te nemcsak túl érzékeny vagy, hanem szövegértelmezési problémáid vannak úgy látom. A külselyérõl senki nem tehet, de ha ostoba arról igen!!! És én akkor sem tartom szépnek a magas nõket. De ez egy olyan oldal, ahol a kérdezõ kérdez, és véleményeket válaszokat vár!Ha nem tetszik, ne olvasd el!!!
Nekem azt mondták, hogy az elsõ menstruációtól számított 2 év adja meg a végleges testmagasságot. Nekem bejött. 10 évesen megjött, és 12 éves korom óta semmit nem nõttem, most 20 vagyok. A te magasságod meg tökéletes egy nõnek.
Az elõzõ válaszadónak: klassz, hogy 32 évesen ennyi a szépérzéked, hogy ennyi alapján már valaki "nem szép", hogy magas. Nem tartozik ide, de nekem meg ez esik rosszul, persze a te véleményed, elfogadom. Lehet, túlérzékeny vagyok, de Téged tényleg sekélyesnek tartalak. S Neked: én meg 186 vagyok. Tudom, hogy nem vagyok nagyon magas, de ez sem jó. Soha nem befolyásolt valaki mérete, mert még a külsejére sem igazán hat ki - ez a srácokra is áll. Így eddig nekem egyetlen barátom volt, aki egymagas volt velem, a többi mind alacsonyabb! S jelentéktelen dolog, de én így tényleg nem hordhattam magassarkút. Szerintem jobban jártál - különben meg ez nem olyan nagyon fontos dolog.
Szia! Én 34 vagyok, és 162 cm. Ha választanom kellene, hogy magasabb, vagy alacsonyabb legyek, akkor inkább alacsonyabb.Én örülök a méreteimnek, szerintem nem szépek a magas nõk. Nézd onnan, hogy kicsi rá az esélyed, hogy lesz olyan pasi az életedbe, aki mellé ne húzhatnál tûsarkút:) ))) Minden jót, üdv
ha már megvolt a pubertás kori megnyúlásod, ami valószínû, mivel egy ideig te voltál a magas, így nem túl valószínû, hogy nõnél még. max. 1-2 centi lehet még benned, de inkább ennyi sem.
Na látod, ez a lényeg, nem pedig a centik! :-))
Én is így vagyok ezzel, 7-8. osztályban nagynak számítottam a lányok közt a 162 cm-mel, most 24 vagyok és még mindig ugyanakkora. De persze még lehet hogy nõni fogsz, ki tudja.
A kérdező hozzászólása: kimaradt a kommentembõl, de már 14 éves korom óta nem nõttem. 8.-ban nagyon magasnak számítottam, azóta a volt osztálytársaim rendre lehagytak:) de a barátom így szeret, és ez nagyon sokat számít:)
Én 14éves korom óta 164cm vagyok, azóta nem nõttem 1cm-t sem. (most 27 vagyok)
Terhesség alatt nõhetsz. De - bár sablonosan hangzik - a legjobb lenne megbékélni a helyzettel, s elfogadni önmagad így.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Na persze, nem szépek a magas nõk, azért keresnek magas lányokat modellnek ugye? Én pedig az alacsonyakat nem tartom szépnek. Nagy a fejük az alkatukhoz képest, a válluk keskeny, rövid combok, tömzsi ujjak. Ezt a magasakat nem szépnek tartó kommentelõnek írtam. A kérdezõnek: Nem fogsz már nõni, ha fiú lennél talán lenne még esély 21 éves korodig. Ne zavarjon, korrigálhatsz cipõvel. Egy másik 180-as lány.

18 éves 164 cm-es 70 kg-os lány vagyok! Milyen ruhákban lennék csinos?

Minden válaszolónak megy a zöld kéz!

Legjobb válasz: Mindenképpen a szoknyát javasolnám, hiszen minden bizonnyal telt, nõies alakod van. (Egyébként a szoknya nem is áll jól piszkafalábúaknak!) A térdig érõ változat lenne véleményem szerint a legelõnyösebb, mert mutat is (amennyit kell), de nem hangsúlyoz ki olyan részeket, amivel esetleg nem vagy elégedett! 20/f

Mindenképpen a szoknyát javasolnám, hiszen minden bizonnyal telt, nõies alakod van. (Egyébként a szoknya nem is áll jól piszkafalábúaknak!) A térdig érõ változat lenne véleményem szerint a legelõnyösebb, mert mutat is (amennyit kell), de nem hangsúlyoz ki olyan részeket, amivel esetleg nem vagy elégedett! 20/f
milyen alkatod van?milyen stilusod? szereted a nöies ruhákat?jol jönne ilyen informácio
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik össze állítás nagyon tetszik! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!