Találatok a következő kifejezésre: 18éves vagyok szűz (9 db)

18éves srác vagyok és szűz. Van barátnöm de van egy másik csaj akinek tetszek és le akar velem feküdni de ő úgy tudja hogy már nem vagyok szűz közbe még az vagyok Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ha ezt másoktól kell kérdezned, akkor szakíts a barátnõddel. Mert nem szereted. Nagy g*ci vagy. Remélem a barátnõd rájön erre és otthagy a p*csába.

Ha ezt másoktól kell kérdezned, akkor szakíts a barátnõddel. Mert nem szereted. Nagy g*ci vagy. Remélem a barátnõd rájön erre és otthagy a p*csába.
dugd meg a barátnödet... de nehéz kérdés...
Olyannak add a szuzesseged akit szeretsz, szal ne a qvanak.
a legtöbb nõ szívtelen kis ribanc (20 alatt), nem csoda hogy kihasználom, mikor azelõtt leszól, hogy megismerne.
Ha már ilyeneken gondolkodsz, akkor elõbb jobb, ha szakítassz a barátnõddel. Remélem rájön milyen egy [email protected] van dolga. Az ilyennek egy barátnõ sem kéne, inkább menjél qrvához. Az érzelmek nem neked valóak.
Én elõbb a másik csajt dugnám meg mert legalább nem kell neki órákig gyõzködni a szex-ért! De senki se tudjon róla hogy lefeküdtetek nehogy a barátnõd megtudja! Sok sikert!
annyi hülye van, te legyél inkább, ... hû?!
Semmit. Ha ilyen hülye vagy, h nem tudod meiket választ, a barátnõd aki szeret, vagy 1 Qrvát akinek baszhatnája van, akkor reménytelen vagy.
A barátnõd is szûz? Mer ha azért akarod megdugni a másik lányt mert majd tapasztalt leszel, akkor ki kell hogy ábrándítsalak. A tapasztalat hosszú idõ alatt alakul ki... A csajod meg biztos örülni fog, hogy emiatt csalod meg.
A barátnõmet választanám.
Szerintem a barátnõddel feküdj le...
feküdj le a barátnõddel

Az nem baj hogy 18éves vagyok és még szűz vagyok de a nyáron el szeretném, veszteni és az első a fiúnak is fáj és honnan túgya a fiú mit kell csinálni ha a lány nem szűz az tudja hogy hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell

sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell
Elöttem lévõnek igaza van milyen szövegezmár??
Hát... Figyelj ha ilyen "SOK" önbizlmad van fel se fog állni:D Ember, nem úgy megy az, hogy "Hát én most el akarom veszíteni a szüzességem..." Ismerj meg valakit és kb min egy fél év után jöhet a sex. NE félj, a fiúnak csak akkor fáj ha a lány nem elég nedves "ott":P tapasztalatból mondom:D 15/f
hát kedves tapasztalt 15éves fiú.. nem gondolod, hogy nem kellett volna, hogy fájjon neked hanem még elõjáték egy kicsit.. és akár a lány akár a te nedveid majd síkosítanak.
Egyet értek az elõttem szólóval. Egy 15 éves fiú veszettül tapasztalt lehet. Szerintem a lánynak sokkal jobban fáj, mint neked, ha nem elég nedves, mert csak a saját igényeid kielégítésére használod...-.- Az ilyen srácokra tetetnék "farokfogót". Amúgy a kérdezõnek: Nem hiszem, hogy bárkinek is kellene pornót néznie ahhoz, hogy tudja, mit kell csinálni. Ez jön majd ösztönösen. Az én barátom 19 éves és szûz volt, mikor elõször szeretkeztünk, és nem volt semmi gond. Viszont ez a "majd most nyáron elveszítem" dolog hülyeség. Majd jön minden magától, nem kell siettetni.:)
15 évesen az nemsemmi tapasztalat lehet XD
figyelj ha bejövök neked és te is jól nézel ki segítek benne!!!!!
Ha igazán szeretitek egymást, nem tudtok "beégni" egymás elõtt. Beszélgessetek róla.
Nekem volt már szûz partnerem, tudtam, hogy az, mert megbízott bennem, hogy elmondja. Így nem vettem úgy, hogy neki minden magától értetõdõ, nagyon sokáig csak pettingeltünk, így amikor sor került az elsõ együttlétünkre már ismerte a testemet, a reakcióimat, és én is az övéit. Nem éreztem azt, hogy béna lenne vagy ilyesmi, nem volt sokkal másabb késõbb sem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jó tanácsokat

18éves vagyok, fiú és szűz. Van olyan módszer amivel megelőzhető a korai magömlés?

Lehet, hogy feleslegesen, de picit izgulok, hogy ha egyszer eljön az id? cs?döt mondok és nagyon korán elmegyek

Legjobb válasz: nekem az összes pasim az elsö alkalommal kb 3 percig bírta. pedig egyik sem volt szüz. de utána nem eltespedtek hanem arra törekedtekhogy nekem is jó legyen. pl a mostani párommal egész éjszaka szerelmeskedtünk, pedig kapásbol 3 pecet sem bírt, de utána...

nekem az összes pasim az elsö alkalommal kb 3 percig bírta. pedig egyik sem volt szüz. de utána nem eltespedtek hanem arra törekedtekhogy nekem is jó legyen. pl a mostani párommal egész éjszaka szerelmeskedtünk, pedig kapásbol 3 pecet sem bírt, de utána...
Eloszor is a gyakorlat teszi a mestert aztan meg az onuralom. Normalis, hogy eloszor valoszinu nem fogod birni orakig. Nem fogsz csodot mondani, minden rendben lesz.
Javíthatod a korai magömlést azzal is, hogy miközben masztizol és érzed, hogy orgazmusod lesz akkor megállsz pár másodpercre és utánna folytatod és ezt megcsinálod 2x 3x.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
eljött az idõ? mûködött?

18éves vagyok (még szűz). A problémám az, hogy nagyon kívánom a páromat és szeretnék vele lefeküdni, de valamiért sosem sikerül ellazulnom, vagy megállítom vagy nem vagyok képes megtenni. Mi baj van velem?

Legjobb válasz: ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé

ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé
Szerintem csak félsz! Nyugodj meg, ki kell lõni mind a 9 pontot, hogy a 10., vagyis a szex létrejöhessen! Nyugalom, ha már belül is fel vagy rendesen készülve, lelkileg is, akkor azt majd a tested is jelezni fogja. Nem tudom, félsz vmitõl az elsõvel kapcsolatban? Itt nyugodtan megkérdezheted. :)
Sztem ez népbetegség a 18-20 év közötti szûz fiataloknál. Egy 13 éves közel nem fél annyira amikor oda kerül a szexhez... De a 18éves szüzekre ez totál jellemzõ. Nem tom ... passz. Ha akarod akkor menni fog, ha nem akarod akkor meg ne erõltessétek.
Én is azt mondom, hogy ne készülj "A" szexre. Bújj oda hozzá, engedd el magad, élvezd... játsszatok! ...és ne akarj "mindent" rögtön. Elõször ismerjétek meg egymás minden rezülését kívülrõl-belülrõl... próbáljátok ki, hogy vajon a simogatás el tud-e juttatni a csúcsra (a fiút biztos - a lánynak ezt is tanulnia kell).
Egyszer ott tartasz majd lelkileg és testileg is.Várjátok ki, akkor csodálatos lesz...Addig is érezzétek jól magatokat.Nem kell magadon erõszakot elkövetni.Lazíts!Nevessetek rajta és játszatok!A játék is csodás tud lenni!És szeressétek egymást!Miért kellene sietni?!Egy nõnek amugy is z odáig vezetõ út a sokszor többet ad.A fiúnak meg , ha komolyan gondolja még inkább megerõsíti az érzéseit.... Olyan lány vagyok, aki az igazit várta.Sokáig. Aztán találkoztam egy fiúval, aki 1 perc után átkarolt, kb. 10 perc mulva a cukrászdában símogatott, és odavitte a kezem, hogy érezzem mennyire kíván...Egy óra mulva már egy fantasztikusan szép hotelszobában voltunk...Többször megkérdezte: biztos vagyok-e, hogy akarom...És egész éjjel újra meg újra.... És, ha nem a mostani fiúval jön össze, akkor se veszítesz semmit....Ha magadat szereted, akkor tudod a másikat is jól szeretni!Csak okosan!!! Sok boldogságot Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok szûz, mert eddig még nem találtam meg azt akivel megtehettem volna.És nem fogok lefeküdni 13évesen olyannal, aki még csak nem is szeret, azért mert ez a trendi.Most úgy érzem megtaláltam azt akivel szeretném, csak nehezen megy:S
Szia.Ne idegeskedj emiat.Sokaknál "gondot okoz" az elsõ .Pedig ha tudnátok hogy nem is olya nagy szám.Ha tûlleszel rajta azt fogod mondani:-Ezen voltam így beparázva?? Én is így voltam, fõleg hogy a pasi is szûz volt, mindketten féltünk.Ennek 7 éve, és azóta is együtt vagyunk , és párszor eszünkbe jut , akkor jót nevetünk rajta mit össze nem paráztunk, és bénáztunk.De ez mind-mind hozzá tartozik az élethez.Ettõl szép !!
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)a válaszokat
Jóhogy nem fogsz már lefeküdni 13 évese senkivel:D Vagy te tudsz visszafele is meni az idõben?

Ciki, ha 18évesen még szűz vagyok?

Haverjaim érdekesen néznek rám, pedig eddig akik lányok közelemben voltak, mind azok a tipikus ku..ák voltak, és nem velük szeretném els?nek, nem az a típus vagyok, aki bárkivel, bárhol, az igazi szerelemre várok. Egyik régi haverom 19 évesen vesztette el, azóta már eljegyezte a lányt. Persze voltak már úgymond pettingelések, meg hasonlók :-D .Szerintetek ez gáz?

Legjobb válasz: Ez egy olyan személyes dolog, amit mindenkinek magával kell lefuttatni. Semmi köze hozzá a haveroknak, és fõleg a GYIK-tanácsadóknak. (Szerintem...)

Ez egy olyan személyes dolog, amit mindenkinek magával kell lefuttatni. Semmi köze hozzá a haveroknak, és fõleg a GYIK-tanácsadóknak. (Szerintem...)
pont ezt akartam kérdezni...de minek ide történet?? a lényeg ugyan az..
Ugyan már miért lennél problémás ! Elsö alkalom csak egy van.Azt meg kell ünnepelni, ki kell élvezni.Mivel abszolut privát dolog elvileg senkinek semmi köze hozzá.És pont.
am jah magadra halgass egy tömeg idiótáért nehogy tönkre tedd az életed mert aztmondják!
Hol nem szarom le a társadalmat? Rájuk tartozik?
nem de még hány ilyen kérdés lesz??
sztem nem gáz de nem is kell tartogatnod a szüzességed. Én 15 voltam . 17/f
Én 19 voltam amikor elvesztettem egy muskátlival.
én lassan közelebb vagyok a 22 höz mint a 21 hez, fiu vagyok és szüz. nem érzem sem cikinek sem gáznak. akkor lesz ciki ha annak érzed. nem lesz az ha nem hagyod hogy az legyen :) arrol igaz már letettem, hogy mindenben tökéletes szerelemben legyen az elsõ, de azt még tartom, hogy kapcsolatban szeretném az elsõt, nem egyéjszakásként. most van egy barátnõm, nemtudom eljutunk e vele odáig. részérõl nem érzem h azt érezné amit én, szeret, de nem szerelmes. igy aztán én sem tudom maximálisan szeretni, sokat gyötrõdök.
Azt mondom neked, kedves Kérdezõ, ha nem szerelmes beléd az a lány, csak részedrõl erõsek az érzelmek, akkor várj még, közben az is kiderül, hogy hányadán áll veled ez a lány. Nagyon fontos tapasztalatokat szerezhetsz róla! És azt is lehet, hogy szerelmet vallasz neki, aztán meglátod, hogy alakulnak a dolgaitok! Ha eddig vártál, kibírod még egy ki- csit! És ha õ még nem szerelmes, de alapjában pozitívan viszonyul hozzád, próbáld meg meghódítani! Udvarolj neki, lessed minden kívánságát, próbáld meg fellobbantani az õ lelkében is a szerelem lángját! Mutasd meg neki, hogy mi- lyen jó lenne neki veled élni! Családot alapítani, gyer- mekeket életre hívni. Tedd ezt, úgy érzem, sikerülni fog! Ha nem, akkor se ess kétségbe. Nem gáz, sõt, követendõ amilyen magatartást tanúsítasz a szexuális életedben! A k-kat meg tényleg kerüld! Volt egy barátom, aki sehogy nem tudta elkezdeni szexuális életét. 10 ezer forintért bérelt egy órára egy k-t, megtörtént, aminek kell, de utólag nem volt odáig a "kaland"-tól. Remélem, jól alakul az életed. Megérdemled, igazán!
szamo77d gyönyörû válasz!
en januarban toltom a 19et es meg szuz vagyok:)
A kérdező hozzászólása: utolsónak: nagyon szépen köszönöm, ritkán látok ilyen hozzászólást...
Csak ugyanazokat tudnám elmondani, mint az utolsó, ment is neki a + mindkét hozzászólásra. Csak annyit tennék hozzá, hogy igen, erre mondom én azt, hogy igazi férfi, vonzó, és igaz nem látlak, de már kötök hozzád egyfajta szexuális kisugárzást, mert borzasztóan vonzó, ahogy ehhez a dologhoz hozzáállsz. Ne állj be a sorba. Így tovább:) 19/l
Még egyszer írok neked! Te egy nagyon rendes, normális srác vagy! Soha ne add fel azt a gondolkodásmódot, amilyen most a tied! Akik csodálkoznak rajtad, pusmognak, megszólnak, kitárgyalnak a hátad mögött, azok a hülyék! Lehet, hogy még várnod kell a nagy Õ-re, de ne add fel! Rendkívül okos, értékes ember vagy! Sok boldogságot kívánok!
Roppant szimpatikus! Ez igen! Csak akkor igazi a szex, ha mély, igaz szerelem része. Nagyon szép, ahogy türelmesen vársz az igazira. Egy fiatal, felnõtt férfi magatartása. Megvárod Õt, akit majd nagyon szeretsz, szerelemmel! Hidd el, a vele való szeretkezések is attól lesznek majd oly felemelõen gyönyörûek, hogy annyira szerelmes leszel belé, hogy még az életed is képes lennél feláldozni érte! Nagyon örülök, hogy valaki így közelíti meg ezt a kérdést végre! A szerelmes pároknak nem csak a teste, a lelke is egyesül szeretkezés közben. Õk tudják vállalni a felelõsséget ön- magukért és a partnerükért egyaránt. Ezért ellenzem, hogy az utóbbi években 13 éves kislányok már nem szüzek. És ha teherbe esnek? Akkor mi lesz, ki a felelõs? Nekik ez az egész olyan, mint egy tornagyakorlat! Gratulálok neked a hozzáállásodért, s kívánok nagyon boldog szerelmes életet! Ha még várni kell is egy kicsit rá, fel ne add, kérlek! Ha meg valaki csodálkozik, cikizik rajtad, csak mosolyogj! Tudd, hogy neked van igazad!
Igen, már legalább 15 éve el kellett volna veszítened... Istenem miért vannak ilyen kérdések???
Ajjaj! Ez barátocskám fõbenjáró bûn! Az elsõ fára akaszd fel megad, ilyet nem lehet megengedni szégyen és gyalázat! Nézd meg itt vagyok például én 13 éves vagyok és már nem vagyok szûz! Na ehhez mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: de azért az ember kíváncsi a társadalom véleményére
A kérdező hozzászólása: ahány történet :D
Ajjaj! Ez barátocskám fõbenjáró bûn! Az elsõ fára akaszd fel megad, ilyet nem lehet megengedni szégyen és gyalázat! Nézd meg itt vagyok például én 13 éves vagyok és már nem vagyok szûz! Na ehhez mit szólsz? én ehez csak annyit tudok mondani hogy ennyi erõvel felnyomhatott volna 1 gyufát is annak a végén is van 1 makk csak másból van:D de a te "tököd" azonos méretileg hosszba mindenben

16eves srac vagyok. Van egy 18eves lany akivel joba lettunk. Le akar velem fekudni de attol parazik hogy szuz vagyok (amugy az vagyok es tudja is) en meg attol parazok hogy tul kicsi leszek neki (14 cm) mi a velemenyetek errol?

Legjobb válasz: Hogy nem sülhet el túl jól, ha a lány elõre gerjeszt alaptalan félelmekkel, és ha nem teljesítesz jól, majd kiröhög, ha van ilyen bunkó, mert akkor egy jóidõre elveszted az önbizalmad, mellesleg tök alaptalanul.

Hogy nem sülhet el túl jól, ha a lány elõre gerjeszt alaptalan félelmekkel, és ha nem teljesítesz jól, majd kiröhög, ha van ilyen bunkó, mert akkor egy jóidõre elveszted az önbizalmad, mellesleg tök alaptalanul.
csak úgy ki akar próbálni vagy miért akar lefeküdni veled? És ha õ személy szerint ezen parázik, akkor szerintem hagyd a p*csába, gondolom te is tapasztalat szerzésként akarsz ebbe belemenni, nem jó érzés lenne ha a legelsõ után tényleg kiröhögne, feküdj le olyannal aki tényleg szeret és megbízol benne
Nem a szüességtõl függ ki milyen jól csinálja, ez baromság.
A kérdező hozzászólása: ezaz h szerelmes vagyok bele...
Ez csak ilyen lány-duma. Nem meri határozottan megmondani neked hogy nem feküdne le veled! Hanem inkább azt mondja, hogy lefeküdne, de... szûz vagy. Ez azt jelenti, ami történik is, vagyis hogy NEM FEKSZIK LE VELED! Ha elveszítenéd mással, és elé állnál, hogy most már nem vagy szûz, kitalálna mást! Például hogy fiatal vagy! Egy 18 éves lányt már a huszonéves pasik jó kocsival nyûgözik le, nem a kisfarkú tinifiúk!
az hogy fake, vagy a csaj cigány :D
Hát én nem is tudom talán ettöl nem kell parázni az áttlag talán meg van :D
nem gáz, gaz
Egyaltalán nem gáz. 24 vagyok és 21 éves koromig szûz voltam.
gáz, 10-re gyere a parkba!
Nekem nem, de ha jó csaj vagy tárgyalhatunk a probléma megoldásáról:)
Én is az vagyok 35/f
Elég gáz lány létedre.
Szerintem gáz, hogy ezt kérdezni kell.
egyáltalán nem
Nem. Attól hogy mások korábban vagy késõbb veszítik el attól ez még egyáltalán nem gáz. Majd érezni fogod hogy mikor lesz itt az ideje.
Szerintem nem "gáz". Ez a mai kor agyszüleménye, hogy minél hamarabb.. Én nem bántam meg annak idején, hogy csak 21 évesen tettem meg a dolgot azzal, akit szerettem. Akkoriban még nem az számított, hogy ki, mikor, hányszor, mennyi személlyel volt együtt.. Örülök, hogy nem ebben a mai világban kell tininek lennem. Szerintem nem a megbecsülésen, szereteten van a hangsúly, hanem a pótolhatóságon.. nehéz rendes párkapcsolatot kialakítani a mai világban. Így gondolom.

Szerintetek az gáz, hogy még 18évesen szűz vagyok és még komolyabb kapcsolatom nem is volt? Valami baj van velem?

Amúgy már elveszthetten volna, de az egyéjszakás lett volna meg kihasználás, szóval nem megyek bele ilyenekbe. A másik baj pedig, hogy én minden pasinak csak arra kellenék, akik eddig nyomultak rám, még a kapcsolataimban is

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz, ellenkezõleg. Ez elõttem szólóval értek egyet, aki ezért kigúnyol az szellemi fogyatékos...

Egyáltalán nem gáz, ellenkezõleg. Ez elõttem szólóval értek egyet, aki ezért kigúnyol az szellemi fogyatékos...
Jaj dehogy gáz! Majd rá fogsz jönni, ha megtalálod a szerelmed, hogy nem volt hiába ez az értékrend. Meg ha nem szívbõl jön, akkor minek? Aki ezért kigúnyol az egy érzelmi sérült, nem érdemes vele foglalkozni.
Légy büszke magadra! Hidd el igy visszatekintve teljessen felesleges volt a divat szerint ágyba bújnom minden lehetõséggel. Semmi hasznim nem volt abból, nem lettem tõle több
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!!!
Ki a faszt érdekel, hogy mit gondolnak mások, tégy úgy, ahogy helyesnek érzed.
25/F A világgal, meg a mai tinikkel van a baj, nem veled.:S Ez volna a normális felfogás, ahogy Te gondolkodsz, nem ahogy a többi csitri, amelyik azzal kápráztatja a padtársait, hogy 14évesen az elsõ randyn lecumizta a pasiját:S:S:S Csak annak add, aki megérdemli ezt az ajándékot. A 28éves párom, 22 volt mikor elvesztette, de semmi rosszat nem tett vele.;D kitartás jön majd az igazi, csak ismerd fel, ha szembe jön veled azutcán;D
A kérdező hozzászólása: Amúgy olyan kellemetlen, amikor valaki megkérdezi és elmondom és gáznak tekinti a dolgot, meg nem hiszi el.Megtehettem volna olyan emberekkel, akiknek csak e.gy éjszaka lettem volna vagy kihasználtak volna.Én ilyenhez meg túl érzékeny vagyok plusz nem tartom magam könnyûvérûnek sem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!