Találatok a következő kifejezésre: 18éves vagyok nem (45 db)

18éves vagyok (még szűz). A problémám az, hogy nagyon kívánom a páromat és szeretnék vele lefeküdni, de valamiért sosem sikerül ellazulnom, vagy megállítom vagy nem vagyok képes megtenni. Mi baj van velem?

Legjobb válasz: ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé

ne úgy induljatok neki hogy na akkor most lefekszem veled ...abból sose jön össze semmi.az jön magától.vszínû nem vagy még felkészülve rá vagy nem bízol a párodban eléggé
Szerintem csak félsz! Nyugodj meg, ki kell lõni mind a 9 pontot, hogy a 10., vagyis a szex létrejöhessen! Nyugalom, ha már belül is fel vagy rendesen készülve, lelkileg is, akkor azt majd a tested is jelezni fogja. Nem tudom, félsz vmitõl az elsõvel kapcsolatban? Itt nyugodtan megkérdezheted. :)
Sztem ez népbetegség a 18-20 év közötti szûz fiataloknál. Egy 13 éves közel nem fél annyira amikor oda kerül a szexhez... De a 18éves szüzekre ez totál jellemzõ. Nem tom ... passz. Ha akarod akkor menni fog, ha nem akarod akkor meg ne erõltessétek.
Én is azt mondom, hogy ne készülj "A" szexre. Bújj oda hozzá, engedd el magad, élvezd... játsszatok! ...és ne akarj "mindent" rögtön. Elõször ismerjétek meg egymás minden rezülését kívülrõl-belülrõl... próbáljátok ki, hogy vajon a simogatás el tud-e juttatni a csúcsra (a fiút biztos - a lánynak ezt is tanulnia kell).
Egyszer ott tartasz majd lelkileg és testileg is.Várjátok ki, akkor csodálatos lesz...Addig is érezzétek jól magatokat.Nem kell magadon erõszakot elkövetni.Lazíts!Nevessetek rajta és játszatok!A játék is csodás tud lenni!És szeressétek egymást!Miért kellene sietni?!Egy nõnek amugy is z odáig vezetõ út a sokszor többet ad.A fiúnak meg , ha komolyan gondolja még inkább megerõsíti az érzéseit.... Olyan lány vagyok, aki az igazit várta.Sokáig. Aztán találkoztam egy fiúval, aki 1 perc után átkarolt, kb. 10 perc mulva a cukrászdában símogatott, és odavitte a kezem, hogy érezzem mennyire kíván...Egy óra mulva már egy fantasztikusan szép hotelszobában voltunk...Többször megkérdezte: biztos vagyok-e, hogy akarom...És egész éjjel újra meg újra.... És, ha nem a mostani fiúval jön össze, akkor se veszítesz semmit....Ha magadat szereted, akkor tudod a másikat is jól szeretni!Csak okosan!!! Sok boldogságot Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok szûz, mert eddig még nem találtam meg azt akivel megtehettem volna.És nem fogok lefeküdni 13évesen olyannal, aki még csak nem is szeret, azért mert ez a trendi.Most úgy érzem megtaláltam azt akivel szeretném, csak nehezen megy:S
Szia.Ne idegeskedj emiat.Sokaknál "gondot okoz" az elsõ .Pedig ha tudnátok hogy nem is olya nagy szám.Ha tûlleszel rajta azt fogod mondani:-Ezen voltam így beparázva?? Én is így voltam, fõleg hogy a pasi is szûz volt, mindketten féltünk.Ennek 7 éve, és azóta is együtt vagyunk , és párszor eszünkbe jut , akkor jót nevetünk rajta mit össze nem paráztunk, és bénáztunk.De ez mind-mind hozzá tartozik az élethez.Ettõl szép !!
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)a válaszokat
Jóhogy nem fogsz már lefeküdni 13 évese senkivel:D Vagy te tudsz visszafele is meni az idõben?

Pályaválasztásban más is bizonytalan? 18éves vagyok és nem tudom, hova menjek továbbtanulni. Szüleim nem engednek magyartanárnak. Mit tegyek. Leginkább a magyar érdekel. Ötletek?

Legjobb válasz: Hmm...ismerõs helyzet...sõt! Én 18 leszek néhány hónap múlva. Szintén nem tudom, mi legyek, a magyar viszont nagyon érdekel :S és szeretem is. A szüleim azt akarják, hogy gazdasági szakra menjek. Mondjuk az sem áll távol tõlem..de..Na szóval nem tudom mi legyen még. Egyébként mi az, ami még érdekel? (egyébként fiú vagy lány vagy? Én lány.)

Hmm...ismerõs helyzet...sõt! Én 18 leszek néhány hónap múlva. Szintén nem tudom, mi legyek, a magyar viszont nagyon érdekel :S és szeretem is. A szüleim azt akarják, hogy gazdasági szakra menjek. Mondjuk az sem áll távol tõlem..de..Na szóval nem tudom mi legyen még. Egyébként mi az, ami még érdekel? (egyébként fiú vagy lány vagy? Én lány.)
De mégis csak a te jövõdrõl van szó, miért a szüleid döntenek a továbbtanulásodról?
A kérdező hozzászólása: mert õk támogatnak anyagilag, s ebben a szakmában nem látják a jövõt...
A szüleidnek igaza van, ez biztos, mert van ismerõsöm, és nincs munkája.Én 22 vagyok, és se tudtam mit tegyek.Jelentkeztem egy FSZ képzésre, elvégeztem, és közben rájöttem, mit szeretnék.És utána jöhetett az alapképzés.Próbáljatok kompromisszumra jutni.Menj vmi gazdasági FSZ-re, utána amit szeretnél.

18éves vagyok de nem találok magamnak barátnőt pedig nem öltözkődöm szakattan, és csúnya se vagyok mér?

Figyelmesvagyok,és nem vagyok bunko de mégse sikerül nemértem mi a baj? :( normális válaszokat légysz :)

Legjobb válasz: mai lányok csak a rossz fiúkba szeretnek bele.. nem értékelik a jót, amit igazán kéne

mai lányok csak a rossz fiúkba szeretnek bele.. nem értékelik a jót, amit igazán kéne
Mert figyelmes vagy, és nem vagy bunkó.
"csúnya se vagyok " ezt anyukád meg a szomszédjai mondták?:D ám igen, az utolso (majdnem)mindent leirt
lekezelõnek kell lenni kicsit, az kell nekik, ez van.
Hát piszok nehéz ügy az biztos
Elõzõ vagyok olvasgass PUA könyveket. Sokan szidják írnak benne nagy hülyeségeket. Alapvetõen ki kell menni és küzdeni kell. A sült galamb nem fog a szádba repülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Azt kell megtalálnod, akinek úgy kellesz ahogy vagy. Én biztos nem randiznék egy tahó bunkóval, csak azért, hogy legyen valakim.

18éves vagyok és még nem volt barátnőm. Ez ciki/gáz/égő?

valamint, a "mai" lányok hogy reagálnának erre ha megtudnák amikor szeretnék t?lük valamit?

Legjobb válasz: Nekem sem. És? Engem nem érdekel, boldog vagyok egyedül is. H meg jönni akar az a lány akkor majd jön :) 20f

Nekem sem. És? Engem nem érdekel, boldog vagyok egyedül is. H meg jönni akar az a lány akkor majd jön :) 20f
Ha*
Mire vársz? Ha jól néznél ki már körberajonganának.
utolsónál a pont. akárki akármit mond, az esetek döntõ többségében a külsõ a lényeg...
En 18/L vagyok es meg nekem sem volt baratom!:)
nekem sem. vagyis normális hosszabb nem. kamuzz amúgy. de én nem túlzottan szégyellem, csak a magány ami néha elõtör ha egyedül vagyok F19
Egyaltalan nem ciki..egy lany nem az alapjan fog veled osszejonni h volt e baratnod v sem.lany vagyok es nekem volt egy 24 eves pasim akinek nem volt elottem baratnoje es meg szuz volt es nem erdekelt:D

Az nem baj hogy 18éves vagyok és még szűz vagyok de a nyáron el szeretném, veszteni és az első a fiúnak is fáj és honnan túgya a fiú mit kell csinálni ha a lány nem szűz az tudja hogy hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell

sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell
Elöttem lévõnek igaza van milyen szövegezmár??
Hát... Figyelj ha ilyen "SOK" önbizlmad van fel se fog állni:D Ember, nem úgy megy az, hogy "Hát én most el akarom veszíteni a szüzességem..." Ismerj meg valakit és kb min egy fél év után jöhet a sex. NE félj, a fiúnak csak akkor fáj ha a lány nem elég nedves "ott":P tapasztalatból mondom:D 15/f
hát kedves tapasztalt 15éves fiú.. nem gondolod, hogy nem kellett volna, hogy fájjon neked hanem még elõjáték egy kicsit.. és akár a lány akár a te nedveid majd síkosítanak.
Egyet értek az elõttem szólóval. Egy 15 éves fiú veszettül tapasztalt lehet. Szerintem a lánynak sokkal jobban fáj, mint neked, ha nem elég nedves, mert csak a saját igényeid kielégítésére használod...-.- Az ilyen srácokra tetetnék "farokfogót". Amúgy a kérdezõnek: Nem hiszem, hogy bárkinek is kellene pornót néznie ahhoz, hogy tudja, mit kell csinálni. Ez jön majd ösztönösen. Az én barátom 19 éves és szûz volt, mikor elõször szeretkeztünk, és nem volt semmi gond. Viszont ez a "majd most nyáron elveszítem" dolog hülyeség. Majd jön minden magától, nem kell siettetni.:)
15 évesen az nemsemmi tapasztalat lehet XD
figyelj ha bejövök neked és te is jól nézel ki segítek benne!!!!!

Szeretnék elkezdeni valamilyen küzdősportot de nem tudom mi illik hozzám.18éves vagyok, fiú. Kötött az eléggé az izomzatom, kb 180 centi és 85kg vagyok. Boxra gondoltam de nem tudom hol van edzés. Szerintetek mi illik hozzám?

Legjobb válasz: Box, kick-box, kyokushin, kempo, thay-box, ha van konkrétan aki ezzel foglalkozik, akkor MMA, sambo, birkózás, kiegészítõnek judo. a többi nem sokat ér, bár ez csak az én véleményem. Ha a mozgás miatt csinálnád, akkor minden jó, még az aerobic is, de használni ezeket lehet. Hangsúlyozom SZERINTEM!!!

Box, kick-box, kyokushin, kempo, thay-box, ha van konkrétan aki ezzel foglalkozik, akkor MMA, sambo, birkózás, kiegészítõnek judo. a többi nem sokat ér, bár ez csak az én véleményem. Ha a mozgás miatt csinálnád, akkor minden jó, még az aerobic is, de használni ezeket lehet. Hangsúlyozom SZERINTEM!!!
szedd össze az összes stílust aminek edzésére a közelben tudnál járni, nézegess youtube videókat és leírásokat róla, mikor leszûkítetted 3-4-re, menj el mindegyikre egy elsõ (és mindenhol ingyenes) edzésre, ahol megnézed, beállsz, kipróbálod, és ezek után döntesz...
igazából nem nagyon foghatsz mellé. alapból az állóképességed faxa lesz bármelyiktõl. nyugodtan válaszd a boxot, nem véletlenül a legnépszerûbb küzdõsport!
A kérdező hozzászólása: Nem tudnátok mondani egy helyet ahol boxedzés van, közel van a belvároshoz és nem a 8. kerület szívében van?
Aikidozzál, mint Steven Seagal!
borárosnál van az universitas box klub

18éves vagyok, és soha nem szedtem fogamzásgátlót, de az orvos ki irta nekem a Triregort. Egy kérdésem azért mégis lenne, akik használták v használják, azok milyen mellékhatást tapasztaltak a gátlóval kapcsolatban?

És h a kis id? múlva elfog múlni csak a szervezetednek hozzá kell szokni?

Legjobb válasz: Nem is biztos h lesznek mellékhatásai. ugy tudom h ez nem alacsony hormontartalmu, tehat okozhat pl. hizast, de ha nem vagy ra hajlamos, akkor nem lesz semmi. vannak, akik nem reagalnak a hormonokra (de jo nekik :) ).

Nem is biztos h lesznek mellékhatásai. ugy tudom h ez nem alacsony hormontartalmu, tehat okozhat pl. hizast, de ha nem vagy ra hajlamos, akkor nem lesz semmi. vannak, akik nem reagalnak a hormonokra (de jo nekik :) ).
Nincs libidó csökkenés, se hízás, se fogyás, a menzesz 3-4 napos gyengébb lett, az eddigi majd másfél hét erõs vérzésrõl... Csak pozitívum.
Szia! Én is azt szedek. Nekem nem volt semmilyen mellékhatása, csak tényleg kevesebb lett, és pár napig tart, ráadásul nem is görcsölök tõle. Nekem is csak pozitív "élményem" van a gyógyszerrõl.
nem híztam tõle, viszont ha migrénes vagy akkor vigyázz vele, mert nekem csak felerõsítette, illetve gyakoribbá vált
szia. kb. én is ennyi idõs voltam mikor elkezdtem szedni a tri-regolt, nekem semmi mellékhatása nem volt, sok éven át szedtem, azért váltottam mert bejöttek az alacsonyabb hormontartalmú tabletták, és gondoltam váltok. Mástól hallottam olyanokat, hogy meghíztak tõle, meg szõrösödtek. Hát ez is egyéntõl függ. Ha valami mellékhatást tapasztalsz, szólj a nõgyógyászodnak és felír egy másikat!
A Triregoltól anyukám és a barátnõm is bevérzett. Én a helyedben másik tablettára váltanék
Nekem nem vált be, nagyon nagy a hormontartalma, és ha egy nap lettem volna rosszul igencsak megbetegedtem volna tõle, a májamat tönkre vágta egy idõre, kiszáradásom volt tõle, és megnagyobbodott a májam, ne szedd.
Én hiztam tõle mert a Tri kezdetû gyogyszerek állitolag régebbiek magasabb hormontartalommal. Olcso volt viszont a többihez képest. Lehet nálad semmi nem lesz, de egy fiatalnak ujabb fajta gyogyszert szoktak felirni aminek kevesebb a hormontartalm-korszerûbb. Nekem a hízás amugy 2 év után jelentkezett.váltottam és megszünt. Desakis teljes labor készitése után merd elkezdeni, mert sok doki van ki nélkül is felir vmit, és lehet többet árt igy mint használ.

18éves vagyok és nem volt még munkaviszonyom. Ebben az esetben mekkora összegű GYES jár? És ha 1év bejelentett munkaviszonnyal megyek GYES-re akkor nő az összeg? És mennyivel?

Legjobb válasz: Ha a szülésed elõtt van 180 nap munkaviszonyod, és a munkahelyed sem szûnik meg a terhességed alatt ( megmarad a cégednél a biztosított jogviszony), akkor a klasszikus felállás szerint 168 napig jár a tgyás, utána a gyermek 2 éves koráig a gyed, majd 3 éves koráig a gyes. Ha nem volt elõtte munkahelyed, akkor csak a gyes jár, ami alanyi jogon jár mindenkinek. Jobban járnál, ha gyermekvállalás elõtt dolgoznál legalább fél évet, és onnan mennél el szülni, vagy táppénzre. Terhesség alatt nem küldhetnek el, így jogod lenne mind a három juttatásra. Ez azért elõnyösebb, mert 2 évig normálisabb pénzt kapsz (min. 50.000), mint a 28.000-es gyes. Szia!

Ha a szülésed elõtt van 180 nap munkaviszonyod, és a munkahelyed sem szûnik meg a terhességed alatt ( megmarad a cégednél a biztosított jogviszony), akkor a klasszikus felállás szerint 168 napig jár a tgyás, utána a gyermek 2 éves koráig a gyed, majd 3 éves koráig a gyes. Ha nem volt elõtte munkahelyed, akkor csak a gyes jár, ami alanyi jogon jár mindenkinek. Jobban járnál, ha gyermekvállalás elõtt dolgoznál legalább fél évet, és onnan mennél el szülni, vagy táppénzre. Terhesség alatt nem küldhetnek el, így jogod lenne mind a három juttatásra. Ez azért elõnyösebb, mert 2 évig normálisabb pénzt kapsz (min. 50.000), mint a 28.000-es gyes. Szia!
a gyes összege nem függ a munkaviszonytól, a gyed amire te gondolsz, és ahoz hogy gyedet kapj 385nap ledolgozott munkaviszony szükséges és akkor a fizetésed 70%-a lesz a gyed. ha ez nincs akkor gyest kapsz ami nemtudom pontosan hogy mennyi. én sem fogok gyedet kapni. 36hetes kismama
Mivel nem volt munkaviszonyod , igy gyesre azért jogosult vagy 25ezer párszáz ft. és a baba 3 éves koráig jár!
Gyedre nem, csak gyesre leszel jogosult, ami asszem 28ezer körül van + ehhez jön még 12ezer családi pótlék.
Elõzõ vagyok. Ha 1 év bejelentett munkaviszonyod van, akkor megvan a 180 nap biztosításod, tehát 2 évig járni fog a gyed is, ami a fizetésed 75% ha jól tudom.
gyes az fix összeg 24000 ft kb. mindenki kapja 3 évig. Ha 1évet dolgozol, akkor jogosult vagy gyedre, ami a béredtõl függ. Érdemes kiszámolni, mert többnyire magasabb mint 24000 ft, és akkor azt érdemes kérni.
Na nem egészen úgy van ám az. Oké, hogy van egy év ledolgozott munkaviszony, de munkaviszonyban is kell maradni! Az nem számít, hogy volt, aztán már nem állsz alkalmazásban. Ha dolgozol most is valahol, és onnan elmész terhesen táppénzre, vagy a terhesség végén szülési szabadságra, akkor még él a munkaviszonyod a gyereked 3 éves koráig, amibõl 2 évben GYED-et, és az utolsó 1 évben GYES-t kapsz. A GYED a fizetésed (pontosabban a törzsbéred) 70%-a. De ha már nincs meg a munkaviszonyod, akkor csak a GYES-re vagy jogosult, ami 3 évig jár, és azt hiszem 25 ezer forint. Plusz kapod mellé a családit, ami 12.700, nem hiszem, hogy mostanában emelni fognak rajta.

Időben bevettem az esemény utáni tablettát (1nap telt el) és rá egy hétre barnázással indult, majd megjött, de sokkal kevesebb volt, mint szokott. Fáj a mellbimbóm is. Ugye nem vagyok terhes? 18éves vagyok. Nagyon félek.

Ugye ez csak az esemény utáninak a mellékhatása és nem vagyok terhes??? :( Amugy ha nem "jött volna meg" közben, akkor mostanában kellene, h megjöjjön "normálisan". Vajon mikorra várjam, h megjöjjön?

Legjobb válasz: szerintem csak a hormonmûködésed borult fel. elvileg normális idõben kell megjönnie a menzinek közti vérzés esetén is,de nekem is volt olyan,hogy késett 2 hetet és fájt mindenem,de nem voltam terhes.

szerintem csak a hormonmûködésed borult fel. elvileg normális idõben kell megjönnie a menzinek közti vérzés esetén is, de nekem is volt olyan, hogy késett 2 hetet és fájt mindenem, de nem voltam terhes.
hová valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: Budapesten kéne, az ideális az a Kosztolányi-Móricz körül vagy Budán de ha Pesten van valahol az se tragédia
A kérdező hozzászólása: vagy helyett valahol*
Szent László Gimnázium 102 Budapest, Kõrösi Csoma Sándor út 28-32 http://www.szlgbp.sulinet.hu/esti/jelentkezoknek.html
A kérdező hozzászólása: Ezzel az a baj , hogy 11.be mennék át de nincs német nyelv ahogy látom én pedig csak azt tanultam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!