Találatok a következő kifejezésre: 18 6 hetesen kg (3 db)

18+6 hetesen 8 kg hízás sok?

Legjobb válasz: Szia! Tökéletesen egyet értek az elõzõvel! Megnyugtató, hogy van olyan kismama, aki így gondolja és nem versenyt kreál ebbõl!!! Az elõzõ válaszoló után én is azt írom, hogy ne foglalkozz a súlyoddal túlzottan!!! Mindenhol presztízs kérdést csinálnak ebbõl! ALKATI KÉRDÉS!!! 32 hetesen 13 kiló plusszal vagyok! A hétvégén meglátogattam rég nem látott rokonaimat és el voltak képedve, hogy nem is szedtem fel sokat és hogy milyen csinos kismama vagyok. De leírva mégis 13 kiló. Csakhogy nem látszik. Azért írtam le a saját példámat, mert folytonos orvosi - védõnõi cseszegetés az önbizalmamat kezdte rombolni... Ne hagyd, hogy kígyót-békát beléd beszéljenek! Táplálkozz úgy, hogy neked és neki jól essen! Néha én is nassolok kicsit (oyankor úgy érzem, mintha életet öntenének belém:) Szeretem az édeséget) Nekem az elsõ bébim, így a kitolásról nem tudok nyilatkozni! Boldog babavárást! 32 hetes kismami

Szia! Tökéletesen egyet értek az elõzõvel! Megnyugtató, hogy van olyan kismama, aki így gondolja és nem versenyt kreál ebbõl!!! Az elõzõ válaszoló után én is azt írom, hogy ne foglalkozz a súlyoddal túlzottan!!! Mindenhol presztízs kérdést csinálnak ebbõl! ALKATI KÉRDÉS!!! 32 hetesen 13 kiló plusszal vagyok! A hétvégén meglátogattam rég nem látott rokonaimat és el voltak képedve, hogy nem is szedtem fel sokat és hogy milyen csinos kismama vagyok. De leírva mégis 13 kiló. Csakhogy nem látszik. Azért írtam le a saját példámat, mert folytonos orvosi - védõnõi cseszegetés az önbizalmamat kezdte rombolni... Ne hagyd, hogy kígyót-békát beléd beszéljenek! Táplálkozz úgy, hogy neked és neki jól essen! Néha én is nassolok kicsit (oyankor úgy érzem, mintha életet öntenének belém:) Szeretem az édeséget) Nekem az elsõ bébim, így a kitolásról nem tudok nyilatkozni! Boldog babavárást! 32 hetes kismami
Nincs igaza teljesen a 3. válaszolónak! Én mindig is keveset ettem, csak barna kenyeret, sportolok a mai napig hetente minimum kétszer (vízi és szárazföldi terhestorna, úszás), nem vagyok kívánós, az édességtõl pedig undorodtam. Most, 37. hetesen mégis plusz 18 kg-nál tartok! Annál jobban nem lehet vigyázni, mint ahogy én tettem! Most mit csináljak? Csak reménykedni tudok, hogy szülés után lemegy! Igenis van olyan, hogy az ember mindent megtesz, mégis jönnek a kilók! Ja, és 54 kilóval kezdtem a terhességem. Dühös vagyok, amikor a védõnõtõl azt hallom, hogy juj most már vigyázni kellene. Nem tudok!
Nem kevés. Ugyanakkor nem kell akkora hangsúlyt fektetni erre, mint amekkorát így is kap.Persze mondogatják a védõnõk, hogy elhúzódhat a kitolás stb.De egyszerûen van, aki ilyen alkat.Ehet, akkor bmit, minden meglátszik rajta.Hidd el, jól jönnek a terhesség alatt felszedett zsírpárnák szoptatáskor.Van, hogy 11 után jutok csak el a reggeliig...Az elhúzódó kitolásról pedig csak annyit, hogy valamivel több, mint 20 kilót szedtem fel, és 10 perc sem volt a kitolás.
én 34hetesen járok +8 kgnál
Az utolsó válaszolónak írom, hogy az isten szerelmére ne tegye már fel minden kérdezõnél ezt a " mi ez a 18+6 hét" kérdést!? Olvass vissza légyszíves! Ez már a második hely ahol látom, hogy ezt kérdezed! A 18+6 azt jelenti, hogy 18 hetes és 6 napos!!!
A kérdezõtõl elnézést kérek, nem akarok itt vitát szítani, de muszáj írnom! A 6. válaszoló vagyok! Nem akarok kötekedni, de hogy lenne már a 18 hét 6 nap egyenlõ a 19 hét 2 nappal!!???? Neked hány napból áll egy hét???? Mert szerintem 7bõl, ezért hívják hétnek!!! Itt befejeztem! Mégegyszer is bocsánat a kérdezõtõl!
Miért 18+6 hét? Most az 18 hét és 6 nap? Vagy 24 hét?
Útolsó válaszolónak irnám, hogy hadd kérdezzek már vissza ha nem értem a kérdezõt!!! "Talán zavar????" Nem túl logikus mert az már 19 hét és 2 nap egyébként, nem csoda ha nem értem. nem mindenkinek nyilvánvaló!
A kérdező hozzászólása: 168 cm vagyok, és 64 kg-val kezdtem a terhességem. 18 hetes és 6 napos vagyok (illetve mielõtt vki belekötne ;)): a picim annyi idõs). Üdv. mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Ez már nem az elsõ eset, hogy parázs vita alakul ki a "válaszolóim" között... ;DDDD
Én 165 cm vagyok és 63, 5 kg-ról kezdtem.Most a (gyengébbek kedvéért)18 hetes és 2 napos vagyok és eddig 3 kilót híztam.De sajna minden ismerõsöm azt mondta, hogy nem sokáig örülhetek ennek, mert valószínû, hogy csak most kezdek "nekiállni" hízni.Ne törõdj senkivel amíg jól érzitek magatokat a bõrödben.

18 hetesen a +6 kg nagyon soknak számit? Rengetegen irják, hogy alig szedtek fel terhesség alatt. Ti sem hiztatok a 18. hétig?

Én már voltam 66 kiló is,2 éve lefogytam 54-re,azt tartottam is,decemberben ahogy teherbeestem a 3hónap alatt azonnal felugrottam 60ra.Lehet ez a normál sulyom?már másfél hónapja egy dekát sem hiztam.164cm vagyok,de ebben a mai világban mindenki a szuper alakjára akar büszke lenni és arra hogy terhesen szinte alig hizott.Végképp nem eszem magam tele,tényleg soknak számit hogy már 60 kg vagyok?Mi lesz még ez utánn?Itt egy mostani kép is(nem a pocak a lényeg ezért nem oldalrol fényképeztem):

Legjobb válasz: 17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!

17 hetes vagyok, eddi 2 kg-ot híztam, így vagyok 51. Nincs semmi baj az alakoddal, néztem a képet!
na végre hallok valakit, aki hízott .. én 15 hetes vagyok és már most ott tartok, hogy plusz 5, 5 kiló.. 48-al kezdtem, 49 voltam 10 hétig, és valahogy beindult.. bár nem eszek folyamatosan, csak amikor éppen éhes a pocim.:) a védõnõ rám szólt, hogy nem szabad ennyit hízni, de hát nem csinálhatom azt, hogy nem eszek vagyis lehet azt kellene.. én is meglátom magamon a plusz kilókat, de mindenki támogat benne, hogy ennyi lehet kellett is. :)
Mi most vagyunk a 29.héten és 4 kg jött fel eddig.
Hát én nem tudok így dicsekedni, 28 hetes vagyok és 19kg-ot híztam, tessék, nem zabálok, és még majdnem 3honap van hátra... ez van, nemtudom hogy az Elevit segített ebben, a gének vagy hormonok, ha odafigyelek rá mit eszek ha nem akkor is hizok.. Szerintem tehát a plussz 6 kg egyáltalán nem vészes!
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron soha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vacsi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
Szió! Én esõ terheségemnél 58 al kezdtem és 67 mentem szülni, most a második babócám várom 60 kg voltam nyár elején és felszedtem 20 kg a nyáron spha nem szedtem ennyit fel de végig zabáltam a nyarat minden hétvégén grileztünk a kertben , lényeg elsõ 3 hónapban mindent kihánytam lefogytam 5 kg szóval 75 kg kezdtem most a terheségem 18 hetesen múlt héten 77 kg voltam eddig felszedtem 2 kg meg is lettem dicsérve hogy enm híztam sokat. Viszont én is félek nagyon mert mostanába elkap farkaséhség és nem bírok magammal . De megpróbálok idõben enni napközben reggeli ebéd vagyi idõt betartom most. Viszont te nagyon csini vagy ne agódj le fogod adni a plusz kg én is 2 hónap alatt szülés után leadtam azt a plusz 9 kg. 19hkm :) Boldog Babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok nagyon :) Nagyon jó volt olvasni a válaszaitokat :) Persze én is hánytam elsõ 3 hónapban, mégsem fogytam, csak hiztam :) De nem baj, próbálok pozitivan nézni a dolgokra és várom a szülést hogy utánna majd , , ha lesz idõm, , megpróbálkozhassak a plussz kilók leadásával :) Mert tényleg az ember érzi magát nagynak :) Mikor a 85B-s melltartó helyett már 90D-s kell, a feneke oylan gömbölyü, meg minden, és méghozzá kis alacsony is vagyok :) Na nembaj, boldogan várom a babát és nem nyavajgok :)
Na hát nekem nagyon hasonló (persze közel nem vagyok ilyen vékony és csini:) ). Én a harmadik babámat várom. Eldöntöttem a második babám után hogy ha törk ha szakad elérem a vágyott formámat. Nem kis meló van (volt) benne van egy anyagcsere problémám is. A második gyerekem 1 éves koráig szopott, utána kõkeményen belevágtam. Fél év alatt 12 kilót fogytam, majd utána még fél év alatt további 5öt, elértem a 67-68 kg.t ami az álmom volt (177 cm vagyok) és mivel heti 4 szer futottam (vagy tornáztam) így szép is lett a végeredmény nagyjából. Persze 31 éves vagyok és a terhesség azért hagyott nyomokat de összességében elégedett vagyok voltam... Na terhes lettem a harmadik babával nagyon vártam örülünk persze stb. dehát ez egy katasztrófa mennyire rosszul vagyok, egyáltalán nem tudom tartani a csökkentett ch-jú eddigi diétámat, ami sovány hús sovány tejtermék hal, zöldségek minimális gabonaféle-bõl állt, mert ránzéni nem bírok ezekre, 5.hét óta folyamatos hányinger émelygés ájulás környékez, a 2 gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak hogy ájuldozzak:( A cicim szó szerint a duplára 75 c helyett 75 E-S!! melltartót vettem épp tegnap mert nem férek bele semmibe. Puffadok, emésztésem az kb. mintha napokra leállna, akármit eszek akármit csinálok. Mozogni nem tudok mert kicsit vérezgettem is, másrészt volt hogy közben rókáztam el magam úgyhogy...ennyi. Nagyon nagyon bízom benne hogy 12.hét után megváltozik ez a dolog mert ez így szörnyû lesz és ugyanúgy fogok kinézni és hízni mint az elsõ terhességeimnél... Annyira törekedtem rá hogy most normál keretek között tartsam magam, a súlyom, az elért formám, hát ennyit errõl. 11 hetes vagyok épp ma és 73 kiló vagyok, ami testvérek közt is plusz 6 kiló. Persze az elsõ két terhességemnél eleve 74 kilóról indultam így 16.hétig VALÓBAN nem híztam semmit...a vége viszont 1. terhesség 91 kg lett!! (sok vizesedés) a 2. terhességnél 86 kiló (semmi vizesedés). Komolyan úgy érzem nekem ez a 73-74 kiló valami nyugvó pontom, vagy egyensúlyi pontom vagy mim, mert innen kínkeservvel ment le az utolsó 5 kiló mikor fogyóztam, és most is pár hét alatt beálltam erre a pontra, pedig ENNYIT nem ehetettem össze azért kalóriában:( Na szóval a lényeg. Te nagyon csinos vagy meg nem mondanám hogy 164 cm hez 60 kiló vagy inkább néznélek olyan 55-56 nak. És a magasságodhoz a 60 kiló sem sok egyáltalán így elméleti szinten se. Persze ezt tudom, az ember maga érzi.
Ugyan nem vagytok sehol! 24 kilot hiztam a vegere.. Le is adtam szules utan 1 evvel, mert lalpjaban vekony vagyok. 170 cm 56 kg. Most a masodikkal is errol indultam. 15 hetes vagyok es eddig 4 kilot hiztam! Van aki hozik van aki nem teljesen alkati dolog..
Akkor jövök én a 19kg-mal :D Én 18.hétig 4kg-t hiztam, utána jött a többi:) 170/50-el kezdtem a terhességem.69-el mentem ugye szülni és 59kg-al mentem haza.4kg volt ebbõl a fiam:) Amúgy nem vagy kövér, nagyon csinos vagy:)
A kérdező hozzászólása: terhesség elõtt sokat futtam, tornáztam amikor tehettem, most is Rubint Réka kismama tornájára , , szenvedek, , :) Bár ha a genetika sokat számit ebben, akkor elõre félek a plussz kilóktól :) na de nem baj, csak egészséges legyen a pici és utánna remélem sikerül leadni, mert az akarat megvan! Köszi amugy a válaszokat és azert irigykedem, hogy ti , , csak, , ennyit hiztatok :) )
Én az egész terhességem alatt híztam 10 kilót. Rajtam 18 hetesen még egy gramm se volt.Olyan 22 hetesen kezdtem el felszedni a kilókat. Emiatt a +6 kiló nekem már soknak tûnik, hisz még nagyon messze van a vége!Addig még kb. 8-10 kiló fel fog kúszni.A képen amugy egyáltalán nem látszik rajtad az a +6 kiló, nagyon csinos az alakod!!!
(utolsó vagyok.) Voltam orvosnál, megemlítettem neki, hogy szerintem sokat híztam. Azt mondta ez a vitaminok miatt van. Elhagyhatom az elevitet, hiszen 12 hétig fontos a szedése.. Valamint magne b6-ról térjek át magnerotra.

Normális, ha 18 hetesen 6 kg-t híztam?

Nem túl sok? 55 kg-ról indultam, és kevesebbet eszem, mint a terhesség el?tt.

Legjobb válasz: én mondjuk tobbet eszem:) de a 15.hétig 5k´g-t hiztam fel,szoval szerintem minden oké, azt is figyelembe kell venned,hogy nol a babad tobb a magzatviz stb..persze hogy hizol..neizgulj

én mondjuk tobbet eszem:) de a 15.hétig 5k´g-t hiztam fel, szoval szerintem minden oké, azt is figyelembe kell venned, hogy nol a babad tobb a magzatviz stb..persze hogy hizol..neizgulj
Én 17 hetesen három kilót híztam. Én is soknak találom de ez van. A hasam is baromi nagy már. Szerintem most nem szabad ezzel foglalkoznunk majd utána leadjuk.:) Most a legfontosabb hogy a baba jól legyen. Egyébként én sem eszem többet mint elõtte sõt édességet még kevesebbet is és mégis. Szerintem ez normális így.
Szia!Én az elsõ terhességemnél 10 kg-ot híztam a 27.hétig, most 30 hetes vagyok és csak 6 kg-ot szedtem föl.Tényleg minden terhesség más, de ha nincs semmilyen panaszod szerintem ne izgulj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!