Találatok a következő kifejezésre: 17hetes terhes még mozgást (2 db)

17hetes terhes vagyok még mozgást nem éreztem, de nem is híztam. Ez nem gond?

17hetes terhes vagyok babám mozgását még nem éreztem.Mindenhol azt olvastam a második terhességnél hamarabb lehet érezni.Az els? abortuszom volt,de az én hibámból.És az,hogy még nem híztam nem gond?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem probléma hogy még nem híztál. Van akinek csak a 20. hét körül kezd el nõni a hasa (de akkor nagyon :)) Én csak a 19.héten éreztem elõször a baba mozgását úgyhogy ne aggódj.

Egyáltalán nem probléma hogy még nem híztál. Van akinek csak a 20. hét körül kezd el nõni a hasa (de akkor nagyon :) ) Én csak a 19.héten éreztem elõször a baba mozgását úgyhogy ne aggódj.
Szia. Az abortusz nem számít ilyen szempontból. A második babát azért lehet elõbb érezni, mert egyszer már kitágult elvékonyodott a hasfal, míg ugye a mûvi vetélésnél még nem tágulhatott ki a hasfalad.

17hetes terhes vagyok (első baba), nagyon várom már, hogy érzékeljem a baba mozgásait, de eddig még semmi. Olvastam róla, hogy ilyenkor már várható, de kíváncsian olvasnék a tapasztalatokról?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem elõször pár napig nagyon gyengén, aztán 1-2 hétig semmit. Ezután a 20.héttõl viszont minden egyes nap, és egyre intenzívebben. Üdv, 37 hetes kismama.

Én 17 hetesen éreztem elõször pár napig nagyon gyengén, aztán 1-2 hétig semmit. Ezután a 20.héttõl viszont minden egyes nap, és egyre intenzívebben. Üdv, 37 hetes kismama.
Szia! Gratulálok a babádhoz! :) Szerintem is mindenkinél más, de azért leírom a saját tapasztalatom. Én legelõször a 12.hét után éreztem a picit, az a sokat említett "pillangórepkedés" volt, mire felfogtam, abba is hagyta.De olyan jó érzés volt, hogy Õ volt az!Nagyon boldog voltam!Aztán aktívabban én is úgy a 17-ik héttõl érzem, az Apukája kb a 19-ik héttõl. :) Boldoggá teszi Õt is és sokszor csodálkozik, hogy milyen erõseket rúg. :) Üdv: 25 hetes kismama :)
Szia! Próbáljátok ki úgy, hogy te fekszel és a párod a fejét finoman a pocidra teszi. ha épp akkor mozog a baba, elvileg érezni fogja! ja és nekünk ez este, késõn volt. én akkor még épphogy 16 hetes voltam. Védõnõ is kérdezte, hogy érzem-e már, de én nem éreztem, és aznap éjjel apukája megérezte! Aztán odatette a kezem, ahol érezte, és egy nagyon finom kis rugdosodást éreztem, alig több, mint amikor a belek mozognak, de más, olyan finom kis dobogásszerû érzéshez hasonlítanám. De nem mindig érezhetõ még mindig, viszont néha meg van egy-egy erõsebb rúgás, esetleg boxolás! Hamarosan te is érezni fogod! 18 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!